Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Karvoihin katsominen

"Tiko otsatukka rimmattuna"
Taustatietoja: Sonja on Unkarissa työharjoittelussa. Antti on Sonjan poikaystävä, jonka vastuulle on jäänyt hoitaa Sonjan koiraa matkan ajan. Ei ole koiraa karvoihin katsominen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 85 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +608 (742 ääntä)
      Luulisi että 18-vuotias oppisi virhestään. Mutta ei, näköjään pitää uudestaan tehdä sama virhe ja sen jälkeen tulla lällättämään kuin pahainen kakara: "uusinta et ookka nähny hähhää".

      Lainaa

    2. Tulos: +333 (363 ääntä)
      No missä kuva uusimmasta lookista??

      Lainaa

    3. Tulos: +447 (681 ääntä)
      Hoho jättäisin samantien tommosen paskan joka ei edes koirasta osaa pitää huolta, ei kovin hyvä isäehdokas. Sitä ennen panisin kyllä jotain kuumaa Unkarilaista :)

      Lainaa

    4. Mr. Ällö 3.12.2011 3:23
      Tulos: -96 (496 ääntä)
      Otsikko hämää. Luulin, että tämä oli jatkoa ylempään juttuun. Otin jo voiteet esiin ajatellen, että nyt näytetään, kun Senja löytää tussunsa. Nam nam.

      Lainaa

    5. Tulos: -283 (489 ääntä)
      voi vittu missä o huumorintaju :DDDDDD se on VAAN koira.

      Lainaa

    6. Tulos: +116 (284 ääntä)
      mr.ällö, muistathan, että ylemmässä jutussa oli kyse alle kouluikäisestä lapsesta...? nyt oli kyllä tosi mauton...

      Lainaa

    7. Tulos: -48 (158 ääntä)
      Ihan hienoha tuo on :D Missä se oli se ongelma? :O

      Lainaa

    8. Tulos: +203 (273 ääntä)
      Jos olisin Sonja, lähettäisin jonkun hakemaan koiran pois tuolta keskenkasvuiselta ääliöltä. Trimmauksesta koira ei ehkä kärsi, mutta mehän emme tiedä, mitä muuta tuon järjenjättiläisen päähän pälkähtää. Ja 18-vuotias on meidän yhteiskunnassa aikuinen. No sen kyllä huomaa! ;)

      Lainaa

    9. Tulos: +111 (135 ääntä)
      Kyllä on taas aikuismainen kaveri.

      Lainaa

    10. Tulos: +116 (132 ääntä)
      Jaa-a, näkivätköhän tuossa hyvän tavan ärsyttää Sonjaa, ja siksi jatkavat tuolla linjalla? Jotkut yksilöt saavat nautintoa toisten ärsyttämisestä. Antti saa sitten miettiä, että kannattiko kun Sonja tulee takaisin kotiin.

      Lainaa

    11. Tulos: +84 (232 ääntä)
      Voi jeesus, ei se koira siitä kärsi että otsatukka ei ole näyttelykunnossa, vaan emäntä. Jos niitä koiria on pakko johonkin kerrostaloyksiöihin hankkia, niin rakastakaa niitä enemmän ja jättäkää sitä naurettavaa oman egon kasvattelua sillä näyttelytoiminnalla vähemmälle. Ihan oikeesti.

      Lainaa

    12. Tulos: -25 (43 ääntä)
      "Szia Sonja, a kutyadnak szép új haja van, kurva jól néz ki :P üdv. Antti" Vai mitenkä?

      Lainaa

    13. Tulos: +115 (131 ääntä)
      Tästä sais enemmän irti jos tietäis miten tollanen koira pitäis oikeesti trimmata.

      Lainaa

    14. Tulos: +18 (134 ääntä)
      TR: Voi jeesus, ei se koira siitä kärsi että otsatukka ei ole näyttelykunnossa, vaan emäntä. Jos niitä koiria on pakko johonkin kerrostaloyksiöihin hankkia, niin rakastakaa niitä enemmän ja jättäkää sitä naurettavaa oman egon kasvattelua sillä näyttelytoiminnalla vähemmälle. Ihan oikeesti.
      Tykkäisitkö kaljurotan näköisestä koirasta? Itse lemppasin aikanani yhden tyypin joka kitisi itse koiran trimmattuaan että se nnäyttää kaljulta sialta tai rotalta. Ja miksi lemmikin kautta pitää ärsyttää? + koiralle voi tulla kylmä jos joku taliaivo trimmaa sitä talvella. (täälä ainakin on jo lumetkin)

      Lainaa

    15. Tulos: +96 (106 ääntä)
      Pege: Tykkäisitkö kaljurotan näköisestä koirasta? Itse lemppasin aikanani yhden tyypin joka kitisi itse koiran trimmattuaan että se nnäyttää kaljulta sialta tai rotalta. Ja miksi lemmikin kautta pitää ärsyttää? + koiralle voi tulla kylmä jos joku taliaivo trimmaa sitä talvella. (täälä ainakin on jo lumetkin)
      No eikös kiinanharjakoirat ole osittain kaljuja kesät talvet, että kylmä sille tulee joka tapauksessa trimmattiin se tai ei. Tai siis on niitä sellaisia hieman karvaisempiakin versioita, mutta tämä yksilö on kyllä aika selkeesti naku-mallinen. Otsatukka nyt on kynitty vähän ruman näköiseksi, mut kyllä se siitä kasvaa. Enemmän minua vituttaisi se, että poikaystävä jonka vastuulla koira on olevinaan, on jättänyt sen jonkun humalaisen kaverin vahdittavaksi.

      Lainaa

    16. Tulos: +13 (125 ääntä)
      minusta kuvassa näyttäisin olevan kiinanharjakoira (googlatkaa) joilla ei siis muutenkaan ole karvoja kun päässä ja jaloissa ja hännässä. eli ei sitä rakkia kokonaan oo kaljuks ajettu, tosiaan vaan sitä otsareuhkaa leikattu. antilla on ihan asiameininki, ei se koira siihen kuole, ei vaan omistajan harmiksi varmaan paljo näyttelyissä menesty... jos se koiran naama ja näyttelyt on niin tärkeitä niin kannattais varmaan jättää koira hoitoon ihmiselle, jolla on samanlaiset intressit ja osaa pitää siitä "oikeaoppisesti huolta" anteeks jos oon väärässä. älkää vihatko <3

      Lainaa

    17. Tulos: +64 (74 ääntä)
      Kun vielä tietäis, miltä sen koiran on tarkoitus näyttää..

      Lainaa

    18. Tulos: +36 (52 ääntä)
      Ai se antti olikin se poikaystävä, luulin, että toi ville :D No siis kuitenkin, pointti oli se, että suututtas ainakin minuu se, että humalassa trimmataan koiraa

      Lainaa

    19. Tulos: -38 (96 ääntä)
      GoAntti!: minusta kuvassa näyttäisin olevan kiinanharjakoira (googlatkaa) joilla ei siis muutenkaan ole karvoja kun päässä ja jaloissa ja hännässä. eli ei sitä rakkia kokonaan oo kaljuks ajettu, tosiaan vaan sitä otsareuhkaa leikattu. antilla on ihan asiameininki, ei se koira siihen kuole, ei vaan omistajan harmiksi varmaan paljo näyttelyissä menesty… jos se koiran naama ja näyttelyt on niin tärkeitä niin kannattais varmaan jättää koira hoitoon ihmiselle, jolla on samanlaiset intressit ja osaa pitää siitä “oikeaoppisesti huolta” anteeks jos oon väärässä. älkää vihatko <3
      Tietyt rodut on jalostettu juuri näyttelytarkoituksiin, voi että leikkaisin pallit irti siltä mulkulta joka minun koiran turkin pilaisi. " kannattais varmaan jättää koira hoitoon ihmiselle, jolla on samanlaiset intressit ja osaa pitää siitä “oikeaoppisesti huolta” minkälainen idiootti puolustelee ihmistä joka huvikseen/vittuillakseen leikkaa koiran turkin pilalle? käsittämätöntä.. Koira ja omistaja parka..

      Lainaa

    20. Tulos: +4 (82 ääntä)
      Jättäisin tollasen idiootin.

      Lainaa

    21. Tulos: +10 (28 ääntä)
      ... Jutun Laura on hyvä ystäväni ja Sonja tämän ystävä. Tulipa päivän piristys tässä kun löytyy tuttuja feissarimokista.

      Lainaa

    22. Tulos: +30 (36 ääntä)
      LÄHETTÄKÄÄ UUSIN!

      Lainaa

    23. Tulos: +31 (35 ääntä)
      siis lähettäkää se kuva siitä uudesta trimmauksesta?

      Lainaa

    24. Tulos: -29 (77 ääntä)
      ei ruualla saa leikkii!

      Lainaa

    25. Tulos: +6 (74 ääntä)
      Hyi miten inhottava poikakaveri O_O Ja siihen koiran kärsimykseen: On ehkä syy miksi ne koiran pää- ja jalkakarvat on olemassa, ihmiselläkin on tukkaa. Miksiköhän? Se pää on ihan hyvä pitää lämpimänä, koirille on takkeja, mutta pipot on hiukan harvemmassa. (Mutta niitäkin löytyy) Kyllä minäkin suuttuisin jos joku leikkelisi lemmikkini turkin pilalle.

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (29 ääntä)
      TR: Voi jeesus, ei se koira siitä kärsi että otsatukka ei ole näyttelykunnossa, vaan emäntä. Jos niitä koiria on pakko johonkin kerrostaloyksiöihin hankkia, niin rakastakaa niitä enemmän ja jättäkää sitä naurettavaa oman egon kasvattelua sillä näyttelytoiminnalla vähemmälle. Ihan oikeesti. No pitihän se kerrostaloyksiökin sieltä repiä mukaan. Ja näyttelytoiminta tietenkin tarkoittaa, että koiraa rakastetaan vähemmän. Ja itse asiaan, omistan kyseisen rodun edustajan (kerrostaloyksiössäni) ja vetäisin melkoset vihannekset nenään, jos sen tukkaa joku lähtis ihan vaan läpällä leikkaileen. Ja se ei ole näyttelykoira, joten ei ongelma ole siinä. Sais leikata samanlaisen siivun jokaiselta joka tohon vitsiin otti osaa.

      Lainaa

    27. EpäkohteliasÄrsyttäjä 3.12.2011 19:59
      Tulos: +16 (86 ääntä)
      En nyt tiiä, oliko kovin kivaa ku Antti Tikon hiuksia leikkas ilman lupaa, mutta ei ne kyllä tyhmän näköset oo. Tyhmältä vaikuttaa kyllä nuo Sonjat ja Laurat ja Jannat. Tuskinpa se koira siitä paljoa välittää millainen letti sillä on. Piis.

      Lainaa

    28. Tulos: -50 (78 ääntä)
      voi kerpele mitä filosofipsykologikäyttäytymisopettajia täälä kommailee,ja tarkoitan kaikkia mokia. eiks tollaset koirat just keritä kaljuiks ja sitte raahataan joku loimi päällä ku ei kestä kylymää.lihoiks tollaset.

      Lainaa

    29. EpäkohteliasÄrsyttäjä 3.12.2011 20:27
      Tulos: -25 (37 ääntä)
      peku, jos meikäläistä tarkootat, niin kommentoin näitä ihan läpällä, enkä todellakaan ole tommoinen ihminen ku noista mun kommenteista vois päätellä. Piis.

      Lainaa

    30. Tulos: +14 (48 ääntä)
      Kasvaahan se koiran turkki takaisin, ja jos se on niin kauan poissa, se kerkiää melkein kasvaa takaisin ennen kun emäntä tulee kotiin. RUMA koira joka tapauksessa, meillä on seropi jolla on paksu turkki niin pärjää kesät talvet. Koira on ihmisen paras ystävä, mutta ei aina toisin päin.

      Lainaa

    31. Tulos: +51 (59 ääntä)
      Ei taida toi Antti ja Sonja oikein sopia yhteen.

      Lainaa

    32. Tulos: +45 (49 ääntä)
      No jos tuo olisi minun koira, enpä varmaan siitä paljoa välittäisi, jos sen karvoja leikattaisiin. Toisaalta sehän on periaateasia, eihän kenenkään koiran karvoja saa leikata ilman omistajan lupaa. Paha on kyllä sanoa, kun ei tiedä miltä koira aikaisemmin näytti. Ja se on aika lapsellista, kun Antin piti "siistiä" sitä vielä uudestaan, kun Sonja siitä suuttui. Huoh :/

      Lainaa

    33. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Ekana ajattelin että Antti kyni Tikon kokonaan mutta tarkemman tarkastelun jälkeen tunnistin kiinanharjakoiraksi, joka normaalisti näyttää tuolta... Muistuttaa ihan mua aamulla.

      Lainaa

    34. Tulos: +6 (46 ääntä)
      Mr. Ällö: Otsikko hämää. Luulin, että tämä oli jatkoa ylempään juttuun. Otin jo voiteet esiin ajatellen, että nyt näytetään, kun Senja löytää tussunsa. Nam nam.
      Jumalauta ällö nuo pedojutut on ihan perseestä haista paska. Muut vitsis on kyllä ihan kivoja.

      Lainaa

    35. Tulos: +10 (38 ääntä)
      Wääk: Hyi miten inhottava poikakaveri O_O Ja siihen koiran kärsimykseen: On ehkä syy miksi ne koiran pää- ja jalkakarvat on olemassa, ihmiselläkin on tukkaa. Miksiköhän? Se pää on ihan hyvä pitää lämpimänä, koirille on takkeja, mutta pipot on hiukan harvemmassa. (Mutta niitäkin löytyy) Kyllä minäkin suuttuisin jos joku leikkelisi lemmikkini turkin pilalle.
      Säkin varmaan pääset joskus feissarimokiin.

      Lainaa

    36. Tulos: +11 (19 ääntä)
      no tympäsis muaki :( mut se on vaan karvaa, kyllä se takas kasvaa! :) no brodlemm

      Lainaa

    37. Tulos: -24 (56 ääntä)
      suski: mr.ällö, muistathan, että ylemmässä jutussa oli kyse alle kouluikäisestä lapsesta…? nyt oli kyllä tosi mauton…
      muistathan että tämä on internet? paras tottua kuulemaan (lukemaan) mitä tahansa tai sitten vaihtoehtoisesti poistumaan internetistä

      Lainaa

    38. Tulos: +6 (32 ääntä)
      http://www.flickr.com/photos/pprusi/4240531147/ Tässä on osoite miltä tuollaisen koiran kuuluisi näyttää. En kyllä henkilökohtasesti ymmärrä miksi tuo Sonja noin paljon suuttu. Se on VAAN koiran otsatukka. Ei se siittä sen enempää kärsi oli sillä pitkä otsatukka vai kynitty :D

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (42 ääntä)
      Eihän koira hyvänen aika otsatukan leikkuusta kärsi, vaan päin vastoin. Emäntä siitä sitten henkisesti kärsii, kun koira ei olekaan enää näyttelykunnossa.

      Lainaa

    40. Tulos: -8 (36 ääntä)
      Ei kärsi ei, mutta turkin laatu esimerkiksi kärsii... Eipä kasva samanlaisena takaisin. Ja Peku: tätä rotua ei siis ajella kaljuksi, etenkään harjaa, josta kiinanHARJAkoira-nimi tulee. Vartalo sillä on ihan syntyjään karvaton.

      Lainaa

    41. Piikittelijä 4.12.2011 13:50
      Tulos: +12 (28 ääntä)
      tosi ihanaa varmasti tuommoinen, jos omalle koiralle noin tekis nii tekisin miehelle samat.....

      Lainaa

    42. Tulos: +7 (39 ääntä)
      Koirakiihkoilijat heti taas liikkeellä.

      Lainaa

    43. Tulos: +8 (38 ääntä)
      Ja kuvassako kuuluisi olla koira? Tähänkin saakka kaikki alle polvenkorkuiset menneet jyrsijäverolla.

      Lainaa

    44. Tulos: -23 (65 ääntä)
      voi hirvityksen kauhistus. nyt on rakkaalta rottakoiralta leikauttu otsatukka. voihan kamaluuksien kamaluus, jättäisi tuon isäksi kelpaamattoman keskenkasvuisen ja huoraisi niin saatanasti siellä unkarissa. mikä teissä ämmät on vikana? se on vaan koira! ja vielä älyttömän ruma sellainen. tuntuu että suurin osa täällä kävijöistä on juurikin niitä naisia joilla on koira miehen ja lapsien korvikkeena, ei nimittäin yksikään mies tuollaisten naisten kanssa pystyisi elämään jos ei tuon vertaa huumorintajua löydy

      Lainaa

    45. Tulos: +1 (23 ääntä)
      myytii: Ei kärsi ei, mutta turkin laatu esimerkiksi kärsii… Eipä kasva samanlaisena takaisin. Ja Peku: tätä rotua ei siis ajella kaljuksi, etenkään harjaa, josta kiinanHARJAkoira-nimi tulee. Vartalo sillä on ihan syntyjään karvaton.
      Ei turkin laatu käörsi, se kasvaa parempana takasin, mitä nyt on tullut opittua.

      Lainaa

    46. Tulos: +6 (30 ääntä)
      santtu: se on vaan koira! ja vielä älyttömän ruma sellainen
      Hanki koira joka on sinulel kuni lapsi ja samaistu. Ite luultavasti kävisin tekemässä porsaanreikäisen otsatukan leikkuun sille ihmiselle joka nyppisi linnultani sulkia niin että lintu kaljuuntuu ja kärsii osittaisesti kylmyydestä. Käsittääkseni Kiinanharjakoiran kasvot palelevat jos niitä nypitään liikaa. (Ei kunnolla tietoa lajista, joten tämä on vain päätelmä, yleensäkin turkilla on jokin tarkoitus, kuten puudeleilla alunperin se että ne saattoi metsästää ankkoja ilman että vesi kylmitti liikaa.)

      Lainaa

    47. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Pege, leikkaaminen ja nyppiminen on eri asioita :D

      Lainaa

    48. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Uusin luukki on läppä.

      Lainaa

    49. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Ongelma ei oo varmaan se että otsatukasta tuli ruma, vaan se että jätkä on ilman lupaa sitä mennyt kännissä trimmaamaan ja vielä toistuvasti ärsyttääkseen.

      Lainaa

    50. Tulos: +16 (32 ääntä)
      Ihan hyvä vaan että hauva näkee xD

      Lainaa

    51. Tulos: -14 (28 ääntä)
      Syötäväkshän noi on muutenki jalostettu.

      Lainaa

    52. Tulos: 0 (14 ääntä)
      peku: voi kerpele mitä filosofipsykologikäyttäytymisopettajia täälä kommailee,ja tarkoitan kaikkia mokia. eiks tollaset koirat just keritä kaljuiks ja sitte raahataan joku loimi päällä ku ei kestä kylymää.lihoiks tollaset.
      Kiinanharjakoira, mikä siis näyttää tässä kuvassa olevan, on ihan syntyjään karvaton. Puudelit on ne mitä trimmaillaan, eikä niitäkään yleensä kokonaan.

      Lainaa

    53. Tulos: +15 (31 ääntä)
      Itse olen todella eläinrakas ihminen ja aina on elikoita huushollista löytynyt, ja tämä vain kyllä huvitti meikäläistä. :D En aluksi edes huomannut että koiran nupista on karvoja kynitty. Sen verran karvaton muutenkin koko otus.. Ihan hienohan tuo on. Ja luultavasti uusi look sopii vaan entistä paremmin tuohon, noh, asteen verran kaljuun tyyliin. =) Kyllähän ne karvat aina takaisin kasvaa jos emäntä nyt niin kovin vihainen on asiasta. PS, itte "trimmasin" kakarana silloiselta newfoundlandilta hännänpään valkoisen tupsun pois ja jostain muualtakin napsin karvoja. Lopputulos oli järkyttävä mutta kyllä ne karvat siitä takaisin kasvoi. Ei se maailmanloppu ole. Ja omasta mielestäni tuo kuvan koira on nyt paljon tyylikkäämpi kuin mitä sen alunperin kuuluisi olla.

      Lainaa

    54. Tulos: -15 (29 ääntä)
      Pitäisittekö itse, jos otsatukkanne leikattaisiin noin? :/

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (8 ääntä)
      lauri ylönenhän se siinä :D

      Lainaa

    56. Tulos: +34 (48 ääntä)
      "Tietyt rodut on jalostettu juuri näyttelytarkoituksiin" Eläinrääkkäystä. Geeniperimän pilaamista. Tahallista rotuvikojen ja sairauksien kehittämistä. Jotka tuollaisia koiria hankkivat ja näytelyissä juoksuttavat ovat pahemmanlaatuisia eläinrääkkääjiä, jotka edesauttavat tahallisesti eläinparkojen pahenevaa huonovointisuutta ja rotujen sisäsiittymistä. Hävetkää.

      Lainaa

    57. Turnipsitonttu 6.12.2011 1:19
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      ^~Sieltähän se tuli. samaa mieltä.^

      Lainaa

    58. seppo seuramies 6.12.2011 12:23
      Tulos: +5 (29 ääntä)
      Voi kerpele kun pistää ärsyttämään. Täällä ns. "koiraihmiset" pätevät kuinka on koiraa ja omistaja-raukkaa nyt tallottu. Tulee mieleen se vasta ollut "kunnianloukkaus"-Seija, jolla kanssa oli "koiraihmisen" ego ja maailmankäsitys. Tuo koira ei mitenkään kärsi tuosta tukan leikkuusta ja esimerkiksi minun mielestäni on ihan komea menijä tuollaisena, ellei jopa normia komeampi. Toisin kuin muuten tuo nahkaosuus, oli sitten trimmattu eli synnynnäinen ominaisuus, joka on ruma. Missään ei mainittu että koiran muu hoito olisi huonoa ja jos joku leikkaa hieman otsakarvaa eri muotoon, on saatu tänne johtopäätöksinä mm. poikaystävä antanut koiran humalaisen kaverin hoidettavaksi (mistä helvetistä tämä edes keksittiin?!?) ja että tyyppi pitäisi jättää, pettää ja suunnilleen viedä saunan taakse. Nykyaikana tuntuu lahtausporukka olevan heti valmiina kun jotain eläintä vähänkin väärin edes katsoo, eikä heikompien puolustus sinänsä ole väärin kuin sen puolesta että omankädenoikeus on kiellettyä mutta kun edes faktoja ei vaivauduta selvittämään, vaan KEKSITÄÄN ne itse soihdut ja talikot kädessä valmiina! Tai tehdään kärpäsestä härkänen, kuten tässä. Hienoa "koiraihmiset".

      Lainaa

    59. seppo seuramies 6.12.2011 12:28
      Tulos: +7 (21 ääntä)
      Pege: Hanki koira joka on sinulel kuni lapsi ja samaistu. Ite luultavasti kävisin tekemässä porsaanreikäisen otsatukan leikkuun sille ihmiselle joka nyppisi linnultani sulkia niin että lintu kaljuuntuu ja kärsii osittaisesti kylmyydestä. Käsittääkseni Kiinanharjakoiran kasvot palelevat jos niitä nypitään liikaa. (Ei kunnolla tietoa lajista, joten tämä on vain päätelmä, yleensäkin turkilla on jokin tarkoitus, kuten puudeleilla alunperin se että ne saattoi metsästää ankkoja ilman että vesi kylmitti liikaa.)
      Voi hellanlettas. Ihan vertaat koiran otsakarvoja linnun sulkiin? Sinullapa on logiikka kunnossa. Keskikohta kommentistasi taas on jotain mutuilua. Faktoja kehiin jos haluat argumenttillesi jotain pohjaa. Itse voisin yhtä hyvin päätellä, että jos näen linnunsulkia maassa, voi niitä linnuilta vedellä yhtä hyvin irti itsekin kun niitä muutenkin irtoilee. Yhtä pitävää mutuilua kuin sinun "otsan lämmitys". Loppuun vielä kysymys sinulle: kuinka moni puudelin omistaja metsästää ankkoja? Turkilla tosiaan on tarkoitus: pitää lämpöä. Tällä koiralla koko turkki puuttuu ja sinä mietit koiran otsaa? Logiikkaa huutaisin tähänkin.

      Lainaa

    60. Tulos: +1 (25 ääntä)
      haha koiraihmiset tääl ihan hädäs itkemäs. lol. koska sillä koiralla tulee niiiiiin kylmä koska sil ei oo jo valmiiks ku se on jo 90% kalju :DDDD haha. ja pilattu turkki ku ei koskaan vaan kasva takas!! ja hei, jos oikeesti sonjan elämäntarkoitus on viedä koitaa näyttelyihin niin ehkä vaan parempi että turkki on pilattu t. eläimet ei ole mitään vitun näyttelykaluja :)) eri asia jos olis ajettu vaikka ihan kaljuks tai jos koira oikeesti kärsis tosta jotain, löysätkää vähä nutturaa hei?

      Lainaa

    61. Repee Teille 6.12.2011 18:55
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      Huomaa kommenteist kyl miten urpoja suurin osa ihmisistä on tällä keuhkotaan vaikka ette edestiedä mitä on oikeesti tapahtunu.

      Lainaa

    62. Tulos: +11 (17 ääntä)
      aamen: muistathan että tämä on internet? paras tottua kuulemaan (lukemaan) mitä tahansa tai sitten vaihtoehtoisesti poistumaan internetistä
      juu, mutta netissäkin voi miettiä mitä sanoo ja mitä jättää sanomatta. :) miten se onkin niin, että netissä kaiken pitäisi olla hyväksyttävää?

      Lainaa

    63. Tulos: -1 (5 ääntä)
      EpäkohteliasÄrsyttäjä: peku, jos meikäläistä tarkootat, niin kommentoin näitä ihan läpällä, enkä todellakaan ole tommoinen ihminen ku noista mun kommenteista vois päätellä. Piis.
      no en :P sulla on ihan iisi teksti. meinaan sellasia, jotka vaikuttaa, että niiden kirjoittaa ragee ympäristönsä atomeiksi.tokio nekin voivat olla trolleja. enkä itsekkään mitenkään vakavalla mielellä vedä, aina ;)

      Lainaa

    64. Tulos: +25 (31 ääntä)
      miks kaikki tappelee siitä, välittääkö koira, jos sen turkkia leikkaa? Kaikki tietää, että ei. puhukaa siitä, miks poikakaverin pitää tehdä noin ilkeästi, kun tyttökaveri on luottanu rakkaan koiransa sen hoitoon. Sitä paitsi koira taitaa olla naisen omaisuutta. Ite jättäisin vaan tuollasen lapsellisen kakaran. :D

      Lainaa

    65. Tulos: +19 (25 ääntä)
      itellä on kans naku kiinanharjakoira, ja kyllä se pistäis vituttamaan kun toinen oikein mainostaisi fbssä että on TOISEN koiraa menny naksimaan ilman mitään sen suurempaa kyselyitä. Ja että meni vielä uudestaankin trimmailemaan, taitaa tällä kertaa olla koiraparka kokonaan karvaton kun kerran ärsyttääkseen meni uudelleen. Siinä kestää aivan karsean kauan että se kasvaa takaisin ja btw toi taitaa olla puuteri eli pitkäkarvainen joka on trimmattu nakuksi (niitähän näkee aika useinkin) koska sen ruuminrakenne on tönäkämpi ja karvat todella paksut. Joillakin puutereilla huononee karvanlaatu jos sitä leikkaa, joskus käy hyvä onni jos se laatu paranee mutta harvemmin. Yhdellä tutulla on puuteri jonka ajoi ja siitä on yli vuosi eikä oo kunnolla vieläkään tullu karvat takaisin.

      Lainaa

    66. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Koiranäyttelyt nyt ovat ihmisten höpsötystä joka on sitäpaitsi onnistunut pilaamaan usean rodun terveyden. Kiinanharjakoirakin on jossain määrin degeneroitunut rotu. Ei koiran otsiksen leikkaamisessa mitään rääkkäystä koiraa kohtaan ole, korkeintaan loukkaus emännän tyylitajua kohtaan. Sen sijaan se, mikä omaan silmään pistää, on se seikka että näyttäisi, kuin koiran pääkarvoihin olisi laitettu jotain hiusvahaa tms. tököttiä. Sitä nyt voisi vähän miettiä, että miten hyvin ihmisten kosmetiikkakemikaalit sopivat eläimen turkkiin. (Näyttelyissäkin muuten suihkitaan lakkaa ja ainakin Ameriikan ihmemaassa valkoisia koiria jopa värjätään, jos niiden turkkiin on tullut keltaisia läikkiä. Samaa älyttömyyttähän moinen eläimen aineilla kyllästäminen on, oli kyse sitten kännisen poikakaverin päähänpistosta tai Cruftsin näyttelystä.)

      Lainaa

    67. Tulos: +18 (26 ääntä)
      A) koira on seura- ja kotikoira, ei siis näyttelykoira B) Asumme poikaystäväni kanssa yhdessä, vaikka koira minun onkin, niin se on silti yhteinen koiramme. C) koiraa ei ole "siistitty" uudelleen D) Ja ei, en jätä poikaystävääni sen takia että on mennyt koiran otsatukkaa leikkelemään, ei se todellakaan ole niin vakavaa :D E) koira on kiinanharjakoira, ja ei ole puuteri, vaan ns. tumppu naku, eli siis sillä on normaalia enemmän runkokarvaa ja muutenkin karvaiset osat ovat tuuheammat kuin aidoilla nakuilla. Muuten en puutu kommenteihin,spekuloikaa ihan rauhassa :)

      Lainaa

    68. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Koirani on minulle tärkeämpi, kuin suurinosa tuntemistani ihmisistä

      Lainaa

    69. Tulos: -10 (10 ääntä)
      Ei siinä paljon otsatukat auta, kun on noin ruma koira. Kiinalaiseen ravintolaan soppalihoiksi joutais...

      Lainaa

    70. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Tästä kiinanharjakoirasta en tiedä, mutta on olemassa koirarotuja, joiden turkki menee pilalle, jos sitä leikkaa. Turkki täytyisi nyppiä. Näyttelytuomarit rokottavat arvostelussa, jos koiralla on leikkaamisen takia turkki vääränlainen. Ja noissa näyttely/jalostuskoirissa voi olla oikeasti PALJON rahaa kiinni.

      Lainaa

    71. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Äly hoi. Koiraa nyt tuskin paljoa kiinnostaa mistä siltä on karvoja poistettu. Kyse on siitä että on luottanu rakkaan lemmikin toisen huomaan ja sitten tää menee tekee näin selän takana ja ylpeilee sillä Facebookissa. Sitte vielä jatkaa ärsyttämistä kun tyttöystävä on jo suuttunu! Idioottia touhua....

      Lainaa

    72. Tulos: -3 (7 ääntä)
      En ole koiraihmisiä, mutta jos mun lemmikille tehtäis jotain tollasta niin en enää jätkää kauaa kattelisi... Vähintään ajelisin mieheltä iteltään pään puliksi kun tämä rötköttää sammuneena sohvalla. Justice! >8)

      Lainaa

    73. Tulos: -13 (17 ääntä)
      Jättäisin itsekin tuollaisen idiootin, joka jättäis mulle jonku karvattoman rotan hoitoon ja lähtis ite humputtelemaan vaihtoon.

      Lainaa

    74. puolipitkäkarvainennainen 18.12.2011 23:41
      Tulos: -10 (12 ääntä)
      Tuo on kyllä puuteri ja jos se on nakua myyty niin onneksi olkoon vaan, kun olet nyt vapaaehtoinen eläinrääkkäärä, jos siis veetaat koiraasi nakuksi... Mutta tosiaan en usko että tässä sen karvan puuttumisesta on kyse vaan tosiaan siitä että ilman lupaa leikelty, mun koiralta just joku idiootti kakara leikkas korvasta karvoja ja tekis mieli lyyä sitä turpaan, vaikka ei se koira tai minä siitä karvojen menetyksestä kärsi niin kyllä siitä silti tuli samanlainen vihan tunne kuin joku olisi mun omia hiuksia mennyt ilman lupaa yöllä katkomaan.

      Lainaa

    75. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Ruma rakki, oli karvat miten päin tahansa.

      Lainaa

    76. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Mua ainakin henkilökohtasesti vituttais tässä tapauksessa se, että joku jonka vastuulle oisin koiranu jättäny menis pelleilemään noin ja pettämään luottamukseni. Vitut siitä otsatukasta muuten.

      Lainaa

    77. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Kannanpas minäkin korteni kekoon. :) Tico on naku harjakoira, oma kasvattini. Todella runsas runkokarvainen ja tästä syystä myin Ticon vain lemmikiksi, koska en itsekään perusta siitä veetin käyttämisestä. Sonja ei näyttelykoiraa etsinyt, joten siksi Tico oli hänelle oikein hyvä koira. Koiran karvaisuutta pohdin itsekin pitkään ja käännyin myös muiden kasvattajien puoleen kysyäkseni heidän mielipidettään. Olisinhan voinut toki rekata sen myös puuteriksi, huonoturkkiseksi. :D Harjakoiran ruumiinrakenne ei ole mitenkään riippuvainen karvaisuusasteesta. Mistä lie tällainen käsitys on jollekkin vastaajalle tullut. Harjakoiria on kahta eri tyyppiä. Cobby (tukevampi) ja deer (kaurismainen). Tico ei kyllä missään tapauksessa ole cobby, vaan erittäin hyvärunkoinen nuori neiti. ;) Nykyäänhän muutenkin ihan selkeää cobbya tai deeriä näkee vain harvoin.. Nykymalli on sekoitus hieman molempia, ja harjakoiria on todella erinäköisiä. Mielestäni tämä on hyvä asia. Itsehän kommentoin tuossa kuvassa vain siihen, että tiedän Sonjan kasvattaneen tukkaa innolla, että saisi neidille ponnarin päähän. Ponnarin siksi, ettei tukka olisi aina silmillä. Olkoon se sitten turhamaista, mutta kyllä mielestäni omistaja on oikeutettu päättämään koiransa ulkonäöstä. Sonja luotti Ticon Antille ja sitten suutahti kun neidin tukkaa oli menty pätkimään. Mutta eiköhän he aikuisina ihmisiä ole saaneet asian sovittua ja Tico ei varmasti ole ollut missään vaarassa. :D Parempaa perhettä ei varmaan Tico olisi voinut saada. Yksi tukan leikkuu sinne tänne. ;)

      Lainaa

    78. Tulos: -6 (12 ääntä)
      TR: Voi jeesus, ei se koira siitä kärsi että otsatukka ei ole näyttelykunnossa, vaan emäntä. Jos niitä koiria on pakko johonkin kerrostaloyksiöihin hankkia, niin rakastakaa niitä enemmän ja jättäkää sitä naurettavaa oman egon kasvattelua sillä näyttelytoiminnalla vähemmälle. Ihan oikeesti.
      Ootko sä niitä Mensan jäseniä jotka luulevat että koira on onnellinen kun se asuu maalla muutaman neliön ulkohäkissä 24/7 ? Et vissiin ole tajunnut, että suurin osa näyttelykoirista on erittäin hyvin hoidettuja ja kohdeltuja, kun taas maalla asuvia koiria näkee useammin laiminlyötynä: helppo nakata ulkohäkkiin pois silmistä. Kerros- tai rivitalossa asuvia koiria on jo käytänössä PAKKO ulkoiluttaa koska niitä ei voi "piilottaa" takapihalle häkkiin. :) IHAN OIKEESTI sulle vaan ja rakasta ittees enemmän jos on pakko asua talossa ja kasvattaa omaa egoa netissä jeesustelemalla asiasta josta luulet tietäväsi. <3

      Lainaa

    79. Tulos: -3 (7 ääntä)
      aivan mahtava!! :D:D

      Lainaa

    80. naurava kulkuri 20.12.2012 14:33
      Tulos: -6 (6 ääntä)
      XDDDDDdddddddd minkä näköne koira

      Lainaa

    81. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Noksu: Ootko sä niitä Mensan jäseniä jotka luulevat että koira on onnellinen kun se asuu maalla muutaman neliön ulkohäkissä 24/7 ? Et vissiin ole tajunnut, että suurin osa näyttelykoirista on erittäin hyvin hoidettuja ja kohdeltuja, kun taas maalla asuvia koiria näkee useammin laiminlyötynä: helppo nakata ulkohäkkiin pois silmistä. Kerros- tai rivitalossa asuvia koiria on jo käytänössä PAKKO ulkoiluttaa koska niitä ei voi “piilottaa” takapihalle häkkiin. IHAN OIKEESTI sulle vaan ja rakasta ittees enemmän jos on pakko asua talossa ja kasvattaa omaa egoa netissä jeesustelemalla asiasta josta luulet tietäväsi. ♥
      Ikävä kyllä ihmiset yhä useammin luulee etä hyvin hoidettu koira on ihmismäistetty koira.. Koira tykkää olla Koira! Ei se halua olla perheen pää, koska se ei tiedä miten se tehdään ihmisten tavoin,, Jos koiraa hellitään ja halaillaan ilman, että sitä pidetään komennossa, se luulee olevansa perheen omistaja / päällikkö.Sen takia myös koirat haukkuu sisällä kerrostaloissa, Jos pomo on sanonut että ei tarvi haukkua, ne ei hauku! itsellä on 3 koiraa jotka kaikki katsoo minua tai vaimoa jos ovi kolahtaa, ennenkuin möykätään. Ja koira haluaa ilmoittaa jos joku tulee reviirille ja sen me myös annamme tehdä!

      Lainaa

    82. Tulos: +1 (1 ääni)
      puolipitkäkarvainennainen: Tuo on kyllä puuteri ja jos se on nakua myyty niin onneksi olkoon vaan, kun olet nyt vapaaehtoinen eläinrääkkäärä, jos siis veetaat koiraasi nakuksi…
      Mistähän päin tämä on sinun mielestäsi PUUTERI !? :D Niillä on kuitenkin aika vissi ero.. TÄMÄ -> http://www.findogs.fi/kauppa/images/IMG_10711.JPG on puuterihuisku, ja tämä -> http://www.rotukoirat.fi/wp-content/uploads/2009/07/kiinanharjakoira_naku.jpg on naku..

      Lainaa

    83. Ihan tosi hei 4.5.2013 16:01
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Jos tuo koira on saanut ruokaa ja päässyt lenkillä päivittäin, niin ihan hyvin hoidettu, ei sitä koiraa varmaan vois vähempää kiinnostaa että otsahiukset leikattu :D Ihan hyvähän se vaan on sille, näkee ainakin eteensä nyt.

      Lainaa

    84. Tulos: -8 (8 ääntä)
      eekoo: Jaa-a, näkivätköhän tuossa hyvän tavan ärsyttää Sonjaa, ja siksi jatkavat tuolla linjalla? Jotkut yksilöt saavat nautintoa toisten ärsyttämisestä. Antti saa sitten miettiä, että kannattiko kun Sonja tulee takaisin kotiin.
      Noita Sonjia nyt on joka nurkalla. Jos oikeasti kiinnostaisi niin kohtelisi paremmin.

      Lainaa

    85. Kolea hampurilainen 26.6.2020 6:56
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      Noita koiran turkin kauhistelijoita löytyy. Hankittiin trimmattava rotuinen koira, opeteltiin itse trimmaamaan. Vanhemmat erosi, jouduttiin muuttamaan pieneen yksiöön, jonka vuoksi päädyttiin koira antamaan takaisin kasvattajalle, koska oli vielä nuori ja liian iso koira hikiseen yksiöön. No kasvattaja laittoi koirasta kuvat nettiin ja kaikki haukkuivat meitä eläinrääkkääjiksi kun koira näytti "kynityltä sammakolta" A) miltä kynitty sammakko näyttää? B) karvat kasvaa takaisin C) ei kukaan osaa trimmata koiraa oikein, ilman harjoitusta D) miten se on rääkkäystä jos karvat on väärin trimmattu?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koira, trimmaus, otsatukka