Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Henni huoltaa

  Suurenna näkymä
  Henni huoltaa

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 46 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +511 (519 ääntä)
   "että se sulais"
   Miksi sen pitäisi sulaa? Mutta Hennille pointsit siitä, että lopussa googletti asian itse. (Jee...)

   Lainaa

  2. Tulos: +115 (345 ääntä)
   Näitä pönttöön putoavia tavaroita varten vanha kansa on keksinyt oivan muistisäännön: "Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa." Sen jälkeen vasta. Nam nam.

   Lainaa

  3. Tulos: +142 (168 ääntä)
   Joiltaki pitäs kaikki sähkö-laitteet kieltää.

   Lainaa

  4. Tulos: +85 (93 ääntä)
   Mistä näitä jästipäitä oikee löytyy. Jep, googlaus toimii, mut ois senki voinu tehä ennen, ku alkaa kavereilleen ja meille feissarimokalukijoille pätemään, ei jösses :D

   Lainaa

  5. Tulos: -11 (77 ääntä)
   Muistaakseni 80-luvun jälkeen valmistettuihin mikroihin voi laittaa metallia, kuhan se on jokin yksittäinen kappale esim. lusikka. Ne ei siitä rikki mene. Ettikää tuosta kuitenkin luotettavampaa tietoa ihan vaan varmuuden vuoksi.

   Lainaa

  6. Tulos: +89 (97 ääntä)
   Ilmeisesti kasvatuksessa vikaa. Normaalisti vanhemmat opettavat tällaiset seikat jo muutaman vuoden ikäisenä ja muistuttavat aina vähän väliä.

   Lainaa

  7. Tulos: -45 (67 ääntä)
   U2FsdGVkX1//TZCryH4R4KjdFCRgNQpPLH2gT2PcWV8MM3/6T8CeL66TUs/oL5sqEO8RmwEvjvvcbijAhnYL5EMT42+2vk6xIdN89eyughwcn/b4b6qiNExN7mP65sNMvtYPp6rzqGn2ZBGkS3Hqax5vlLO80EI//3P90i0AJZKj/p3sHbscgl5cDf+8nFdykLHDXIRWnT2CIs6I8Waji5l2oe3quvBZDgOhw5jE9T+kWWizA9OsKPxSM8wz5LEXFNgr5nYPc7vTiIs739APaukJObz7ksZFEU3GhfHwWt0=

   Lainaa

  8. Tulos: +109 (141 ääntä)
   tony boy: Joiltaki pitäs kaikki sähkö-laitteet kieltää.
   Jonku pitäs opetella kirjottamaan.

   Lainaa

  9. Tulos: +141 (141 ääntä)
   kristallimetalli haarukoita :D

   Lainaa

  10. Tulos: +22 (28 ääntä)
   Minulla on mikroaaltouunissa varusteena grilliritilä ja käytän sitä samaan aikaan kuin mikroa. Ohjeissa jopa sanottiin, että mikroa ja grillitoimintoa voi käyttää yhtä aikaa. Eipä tuo ole räjähdellyt tai muutenkaan herjannut. Tiedä sitten, mitä metallia lienee.

   Lainaa

  11. Tulos: +47 (63 ääntä)
   ...mistä vetoa, että kun tuon tytön päätä koputtaa, kuuluu ontto kumina?

   Lainaa

  12. Alli Huuppa 17.11.2011 11:00
   Tulos: +19 (27 ääntä)
   Piupautti: Muistaakseni 80-luvun jälkeen valmistettuihin mikroihin voi laittaa metallia, kuhan se on jokin yksittäinen kappale esim. lusikka. Ne ei siitä rikki mene. Ettikää tuosta kuitenkin luotettavampaa tietoa ihan vaan varmuuden vuoksi.
   Ihan oikein. En nyt tuosta vuosiluvusta ole varma, mutta uudempien mikrojen magnetroni on suojattu, joten heijastuva säteily ei haittaa. Omassakin uudessa mikrossa on ihan kuva, joka kehottaa laittamaan metallilusikan mukiin, jos kuumentaa vettä mikrossa. Tuossa parempi selitys: http://www.tiede.fi/kysy_asiantuntijalta/kysymys/359/saako_metalliastioita_panna_mikroaaltouuniin_

   Lainaa

  13. Tulos: +18 (20 ääntä)
   aika rankkaa tekstiä? ^ :)

   Lainaa

  14. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Mitä helvettiä on kristallimetalli??

   Lainaa

  15. Yläluokan mies 17.11.2011 13:39
   Tulos: -54 (74 ääntä)
   Nykynuoriso on vähä-älyistä. Yksinhuoltajaäidit eivät viitsi skideilleen opettaa edes perusasioita (jos itsekään niitä tietävät). No, siivoojille löytyy töitä onneksi hamaan tulevaisuuteen.

   Lainaa

  16. Satunnainen 17.11.2011 13:41
   Tulos: -17 (37 ääntä)
   Mutta kuka pälli pudottaa puhelimensa pönttöön?

   Lainaa

  17. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Piupautti: Muistaakseni 80-luvun jälkeen valmistettuihin mikroihin voi laittaa metallia, kuhan se on jokin yksittäinen kappale esim. lusikka. Ne ei siitä rikki mene. Ettikää tuosta kuitenkin luotettavampaa tietoa ihan vaan varmuuden vuoksi.
   Ohut metalli lämpenee liikaa, eli folio, veitsi jne missä on ohutta kohtaa niin ei kanata laittaa. Ohut on siis jotain 0.05 mm tms.

   Lainaa

  18. Tulos: +6 (42 ääntä)
   Tantta: Jonku pitäs opetella kirjottamaan.
   Paraskin puhuja ;)

   Lainaa

  19. Tulos: +19 (25 ääntä)
   Satunnainen: Mutta kuka pälli pudottaa puhelimensa pönttöön?
   Ei kai monikaan tahallaan pudota... Mut jos känny putoaa, niin ei siinä kyllä kuivailut paljon auta. Pari vuotta sitten oma puhelimeni putosi housun perstaskusta pönttöön (pelkkään veteen) ja vaikka pelastin sen hukkumiselta heti, oli yhteistyömme lopussa. R.I.P. rakas känny

   Lainaa

  20. Tulos: +53 (61 ääntä)
   Yläluokan mies: Nykynuoriso on vähä-älyistä. Yksinhuoltajaäidit eivät viitsi skideilleen opettaa edes perusasioita (jos itsekään niitä tietävät). No, siivoojille löytyy töitä onneksi hamaan tulevaisuuteen.
   Miten yksinhuoltajaäitiys liittyy tähän. Kyllä mun yksinhuoltajaäitini opetti ja muisti vielä muistuttaakin tälläisistä perusasioista monta kertaa. Pientä yleistämistä.

   Lainaa

  21. Liemi-kuutio 17.11.2011 15:39
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   "Miksei" kukaan oo sanonu mulle mitään tälläsestäKÄÄN" <- Nyt herää kysymys painotuksen kohdalla, että mitähän muuta (mahd. vaarallista) et mahda tietää.

   Lainaa

  22. Tulos: +26 (30 ääntä)
   Eikä se vika oo AINA kasvattajissa. Niinku täällä kovasti yritetään väittää. Aina on joku jollain tapaa huono äiti. Tai sit voi olla vaa näitä valioyksilöitä joilla ei oo mitään tekemistä kasvatuksen kanssa. Esim kyllä mun äiti on kertonu mulle kaikki tälläset jo ku olin ihan pieni, mut joskus vahingossa silti laitoin lusikan mikroon. Ja joskus sitä pitää kokeilla ihan kokeilun halusta ja kieltämisestä huolimatta.

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (24 ääntä)
   Hmm, kyseessä on kaverini joka on yksinkertaisesti maailman tyhmin päästään, oikea piiloblondi. "Toisesta korvasta sisään toisesta ulos" tyyppiä, joku yleissivistys kurssi olis tälle tytölle ihan kohdallaan. "että se sulais"... voi Henni :D haha.

   Lainaa

  24. Tulos: +41 (41 ääntä)
   Yläluokan mies: Nykynuoriso on vähä-älyistä. Yksinhuoltajaäidit eivät viitsi skideilleen opettaa edes perusasioita (jos itsekään niitä tietävät). No, siivoojille löytyy töitä onneksi hamaan tulevaisuuteen.
   Miten se yläluokan mies sitten on itse kasvanut? Onnellisessa ydinperheessä? Entä miten on omat lapset kasvatettu? Kamalaa tämä yksinhuoltajien morkkaaminen. Onko se naisvihaa vai pelkkää tyhjänpäiväistä omanarvon pönkittämistä? Yksinhuoltajaäiti voi olla kuka vaan, siivooja tai ydinfyysikko. Joskus lastenkasvatus vain onnistuu paremmin ilman miestä.

   Lainaa

  25. Tulos: -4 (12 ääntä)
   no meidän mikroon PITÄÄ laittaa lusikka jos lämmittää lasissa juomaa. -fakta.

   Lainaa

  26. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Satunnainen: Mutta kuka pälli pudottaa puhelimensa pönttöön?
   Mulla on pudonnut jo kaksi, se on ihan helppoa. Kännykkä löysään taskuun esim. hupparin. Sitten kun nousee, se tippuu.. Toisella kerralla olin tehnyt jo tarpeeni.. Mutta kun päivän annoin kuivua toimi taas.

   Lainaa

  27. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Ja näiden luupäiden käsissä on Suomen tulevaisuus

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Mikä pakkomielle porukal on aina pistää kaikki mikroon, jos ne kastunut ja ne halutaan kuivata?

   Lainaa

  29. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Tuo on taas yks niitä asioita, joita ei edes välttämättä opi mistään erikseen, ne vain tiedetään.

   Lainaa

  30. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Liemi-kuutio: “Miksei” kukaan oo sanonu mulle mitään tälläsestäKÄÄN” <- Nyt herää kysymys painotuksen kohdalla, että mitähän muuta (mahd. vaarallista) et mahda tietää.
   On varmaan ajateltu että on hukkaanheitettyä energiaa yrittää taukille mitään tällaisia kertoa. Darwinismi hoitakoon räikeimmät tapaukset.

   Lainaa

  31. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Vaikka nykymikrot vähän metallia kestäisivätkin, niin jotenkin tuntuu, ettei kännykän muut osat (esim. akku) ehkä käyttäydy kauheen kivasti mikrossa? Onnittelut Hennille, että on pysynyt sähkölaitteiden kanssa hengissä :D

   Lainaa

  32. Tulos: +2 (4 ääntä)
   http://www.youtube.com/watch?v=4jpAI0o79kw

   Lainaa

  33. Tulos: +22 (22 ääntä)
   ??: Eikä se vika oo AINA kasvattajissa. Niinku täällä kovasti yritetään väittää. Aina on joku jollain tapaa huono äiti. Tai sit voi olla vaa näitä valioyksilöitä joilla ei oo mitään tekemistä kasvatuksen kanssa. Esim kyllä mun äiti on kertonu mulle kaikki tälläset jo ku olin ihan pieni, mut joskus vahingossa silti laitoin lusikan mikroon. Ja joskus sitä pitää kokeilla ihan kokeilun halusta ja kieltämisestä huolimatta.
   Niimpä! ja miksi aina huono äiti? Eikös olemassa oo myös MIESPUOLISIA yksinhuoltajia? Voihan vika olla niissäkin, kuin vain aina huonossa äidissä.

   Lainaa

  34. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Vitsi että on muuten hienon näkönen, kun pistää CD levyn mikroon. Se pitää laittaa täyden vesilasin päälle tai käy köpelösti, mutta oikein tehtynä on kyllä mahtavan näkönen. (En ole tehnyt tuota itse, mutta olen ollut todistamassa kun nörttikaveri leikkii mikrolla kielloistani huolimatta. Onneksi mitään ei sattunut.)

   Lainaa

  35. Satunnainen 18.11.2011 8:23
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Mulla on pudonnut jo kaksi, se on ihan helppoa. Kännykkä löysään taskuun esim. hupparin. Sitten kun nousee, se tippuu.. Toisella kerralla olin tehnyt jo tarpeeni.. Mutta kun päivän annoin kuivua toimi taas.
   No auttaisikohan ongelmaan se, että ei ota kännykkää taskuun toilettireissulle? Vai pitääkö modernin ihmisen saada viihdykettä vessaankin, että voi asiansa toimittaa? Kenties kyse on siitä, että pitää olla tavoitettavissa kellon ympäri.

   Lainaa

  36. Raccoonwolf 18.11.2011 9:32
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Satunnainen: Mutta kuka pälli pudottaa puhelimensa pönttöön?
   Minä. Hyvästi puhelin.

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (16 ääntä)
   jeeepsi: Paraskin puhuja
   No huhhuh, jeeepsi nyt sattui vaa käyttämään kirjakielen sijasta puhekieltä. Tony boy sen sijaan ei hallinnut yhdissanoja saatika väliviivan käyttöä.

   Lainaa

  38. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Huolestuttavaa jos vanhemmat eivät ole tuon vertaa lastaan opastaneet arkiasioissa...

   Lainaa

  39. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Piupautti: Muistaakseni 80-luvun jälkeen valmistettuihin mikroihin voi laittaa metallia, kuhan se on jokin yksittäinen kappale esim. lusikka. Ne ei siitä rikki mene. Ettikää tuosta kuitenkin luotettavampaa tietoa ihan vaan varmuuden vuoksi.
   kyryb:
   Alli Huuppa: Ihan oikein. En nyt tuosta vuosiluvusta ole varma, mutta uudempien mikrojen magnetroni on suojattu, joten heijastuva säteily ei haittaa. Omassakin uudessa mikrossa on ihan kuva, joka kehottaa laittamaan metallilusikan mukiin, jos kuumentaa vettä mikrossa. Tuossa parempi selitys: http://www.tiede.fi/kysy_asiantuntijalta/kysymys/359/saako_metalliastioita_panna_mikroaaltouuniin_
   Kiitos, mikroni räjähti, ei palasiksi mutta komia ääni kuului ja sielä olisi nyt sapuskat pitkin mikrohyllyä ja mikrossa reikä. Niin että älkää siltikään kokeilko, ei kestä pidemmän päälle tehtynä.

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Ite pistin jotain kullattua joskus mikroon eikä se tainnu tykätä ku heitti vaa kipinää, eikä varmasti kyllä tuo mikro ole 30 vuotta vanha :C

   Lainaa

  41. Tiede 1 - Hihhulit -5000 19.11.2011 16:58
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Piupautti: Muistaakseni 80-luvun jälkeen valmistettuihin mikroihin voi laittaa metallia, kuhan se on jokin yksittäinen kappale esim. lusikka. Ne ei siitä rikki mene. Ettikää tuosta kuitenkin luotettavampaa tietoa ihan vaan varmuuden vuoksi.
   Totta kai saa laittaa metalliesineitä mikroon. Siellä pitää olla vain myös jotain muuta, joka absorboi säteilyä. Kyseessä on periaattessa sama juttu kuin, että mikroa ei saa käyttää tyhjänä koska magnetroni voi ylikuumentua. Myös "sahalaitaisia" metalliesineitä – kuten haarukka – on hyvä välttää, koska ne kipinöivät.

   Lainaa

  42. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Ite joskus epähuomioissani pistin kultareunuksisen lautasen mikroon (reunakoristeet kulunu niin pahasti että en edes huomannu niitä) ja lopputuloksena sähkönsininen välähdys, pamahdus ja mikron ovi lensi auki. Vehje toimi vielä mutta toista kertaa en oo samaa mokaa enää tehnyt edes vahingossa, sen verran rupes jo silloinkin sydän takomaan. :D

   Lainaa

  43. lumihiutale 24.2.2012 16:19
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   janne : olit vissii vääräs jonos ku niit penaalin kyniä teroteltii henni: en ollu aina koulus tunneil siis oonko mä jotenki blondi vai tajusinko mää ton jannen ihan väärin ku aattelin että se tarkottaa niinku että teroteltii vähä niinku omaa terävyyttä tai sillee että toi on jääny ainaki vähä niinku tyhmäks tai sillee :D no, kuitenki naurut siitä vaikka väärin oisinki tajunnu.

   Lainaa

  44. Tulos: -1 (3 ääntä)
   lumihiutale: oi säteilyä. Kyseessä on periaattessa sama juttu kuin, että mikroa ei saa käyttää tyhjänä koska ma
   Puhuuko se niiku siis suomee?

   Lainaa

  45. Tulos: +1 (1 ääni)
   Kyllähä tuo mikro viel toimii vaiks joskus laitonki sinne sellasen pienen kattilan.. opinpa siitä ainaki :D

   Lainaa

  46. ratiritiralla 19.11.2012 11:35
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Miten joku voi olla noin kujalla? :|

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: puhelin, kännykkä, kosteusvaurio, kuivattaa, fööni, hiustenkuivaaja, metalli, mikro