Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Äiti ja tytär

"Laatuaikaa kumitytön kanssa"
Taustatietoja: "Tämä oli hauska jo heti alusta, mutta sitten tilanne kääntyi niin kummalliseksi, että oli aivan pakko lähettää tänne." Äiti ja tytär Lähettänyt: Sori Mari :)

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 44 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +758 (884 ääntä)
   Hahaha "huora" :D

   Lainaa

  2. Tulos: +1228 (1310 ääntä)
   Havaitsen huonoa kasvatusta. Äitillä näyttäisi olevan tapana vähätellä tyttärensä sanomisia ja sättiä tätä joka asiasta. Se purkautuu sitten näin.

   Lainaa

  3. Tulos: -322 (752 ääntä)
   Öö, edes millään huonolla kasvatuksella en anna anteeksi sitä, että tytär huorittelee äitiään!? Varsinkaan 22 vuotias. Mulla ei tulisi mieleenkään IKINÄ sanoa äitiäni, huoraksi. !!Tosin ei kyllä hirveesti ketään muutakaan!! Sanoisin lähinnä tuolle Marille, että kasva aikuiseksi (on jo aika tolla iällä), osta sanakirja ja opettele uusia haukkumis nimityksiä. Huora on jo nän vuonna 2011 todella kliseinen... ja tuskinpa se äiti siitä seksistä rahaa ottaa, tosin..... mistä minä sitä tiedän. Neiti 21v.

   Lainaa

  4. wnb-hra.ällö 10.11.2011 6:36
   Tulos: +317 (405 ääntä)
   Jpa: ja tuskinpa se äiti siitä seksistä rahaa ottaa, tosin….. mistä minä sitä tiedän.
   Paitsi jos saa rahaa siitä kumitytön painamisesta.

   Lainaa

  5. Tulos: -51 (165 ääntä)
   ^Point taken! (ja edellisessä kirjoituksessa pyydän anteeksi kirjoitusvirheitä. Olen lievästi humalassa, mutta ehkä tarkoitus kuitenkin selvisi niistä huolimatta) =D Ja vielä asiasta kirahviin, olenko se vain minä vai onko feissarimokien taso laskenut lähiaikoina? Tuntuu, etten itse ole ainakaan viimeisestä n. kymmenestä tai sitäkään useammasta mokasta saanut edes hymynkaretta kasvoille.

   Lainaa

  6. Tulos: +269 (473 ääntä)
   Minulla on vain kumipoikia. Nam nam.

   Lainaa

  7. Tulos: +99 (117 ääntä)
   Jpa: Ja vielä asiasta kirahviin, olenko se vain minä vai onko feissarimokien taso laskenut lähiaikoina? Tuntuu, etten itse ole ainakaan viimeisestä n. kymmenestä tai sitäkään useammasta mokasta saanut edes hymynkaretta kasvoille.
   Minä olen ainakin sekalaisille räkättänyt ja polkee polkee:D

   Lainaa

  8. Tulos: +102 (216 ääntä)
   Alkuun oli todellakin tahattoman hauska, mutta sitten tämä kääntyi turhaksi sättimiseksi ja Marin huorittelu oli piste iin päälle. Äitiä ei kutsuta huoraksi.

   Lainaa

  9. Tulos: +51 (61 ääntä)
   Jpa: ^Point taken! (ja edellisessä kirjoituksessa pyydän anteeksi kirjoitusvirheitä. Olen lievästi humalassa, mutta ehkä tarkoitus kuitenkin selvisi niistä huolimatta) =D Ja vielä asiasta kirahviin, olenko se vain minä vai onko feissarimokien taso laskenut lähiaikoina? Tuntuu, etten itse ole ainakaan viimeisestä n. kymmenestä tai sitäkään useammasta mokasta saanut edes hymynkaretta kasvoille.
   On se kauheeta kun ihmiset ei ole enää tahattomasti hauskoja...

   Lainaa

  10. Tulos: +96 (110 ääntä)
   Jaahas, feissarimokiinkin lopulta tullut laadusta valittelijoita

   Lainaa

  11. Tulos: +140 (148 ääntä)
   Joo: Jaahas, feissarimokiinkin lopulta tullut laadusta valittelijoita
   Jep! Pitäis saada rahat takaisin! :D

   Lainaa

  12. Tulos: -44 (86 ääntä)
   ällö petyin pahasti :(( tuossa ois ollu vaikka mitä eineksiä kuumasta kummitytön panemisesta :( mä palvoin sua, mutta nyt oot liian lepsu :(

   Lainaa

  13. Hartikainen 10.11.2011 15:25
   Tulos: +22 (34 ääntä)
   Marilla meni vain kumipojan uloke väärään kurkkuun. Ei hätää, Katariina jatkaa sujuvasti..

   Lainaa

  14. Tulos: +188 (212 ääntä)
   Minusta äiti oli se lapsellinen osapuoli eikä Mari.. On varmaan todella ärsyttävää, jos vanhemmat jatkuvasti vähättelevät puheita tuolla lailla. Mutta moka oli ihan hauska. =D

   Lainaa

  15. Tulos: +22 (62 ääntä)
   Mari se siis haluaa välttämättä olla huoranpenikka... Halunsa kullakin.

   Lainaa

  16. Tulos: +118 (124 ääntä)
   Hauska moka kyllä. :D Äiti kyllä oli itse lapsellinen kun otti tyttären sanomat heti vinoiluksi. Mutta ei silti oman äitinsä huorittelu ole kyllä kivaa...

   Lainaa

  17. Tulos: +107 (109 ääntä)
   Molemmat osapuolet, tytär ja äiti tässä on syypäitä, äiti vähätelee ja aiehuttaa tyttärelle kiukkua, muttei sitä noin pidä purkaa. Miettikään itse jos olette jotakin hyvää tehny ja sitten kiitos menee toiselle ihmiselle? Tms.

   Lainaa

  18. Tulos: +166 (166 ääntä)
   Äiti tuossa kyllä riidan aloitti. Henri ja Mari sanovat ihan samaa, sitten Henriä kiitellään ja Maria moititaan. Kyllä mullakin palaisi käämi.

   Lainaa

  19. Tulos: -44 (78 ääntä)
   ihan mitä tapahtuu, ni omaa äitiö ei kyllä huoraks nimitellä. sama vaikka kasvatus päin pyllyä ni silti joku käytös pitää olla.

   Lainaa

  20. Tulos: +99 (119 ääntä)
   Onpa inhottava tuo äiti. Turhaan paheksutte tytärtä, sitä niittää mitä kylvää.

   Lainaa

  21. en ole itse äiti, mutta... 10.11.2011 23:50
   Tulos: -54 (84 ääntä)
   Hattu: Havaitsen huonoa kasvatusta. Äitillä näyttäisi olevan tapana vähätellä tyttärensä sanomisia ja sättiä tätä joka asiasta. Se purkautuu sitten näin.
   Mistäs sinä tiedät miten hyvin tai huonosti äiti on tyttärensä kasvattanut. Yhden mokan perusteella. Ohhoh. P.s. tuo tyttö vaikuttaa aika kiittämättömältä penikalta, vai kuinka moni tuon ikäinen nuori huorittelee äitiään? Äitejä pitää kunnioittaa, ei huoritella.

   Lainaa

  22. Tulos: +11 (25 ääntä)
   En koe että status olisi ollut mitenkään kaksimielinen, mutta taidankin olla jo vanha.

   Lainaa

  23. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Loistava keskusktelun lopetus kyllä tyttärellä! :)

   Lainaa

  24. Tulos: +98 (98 ääntä)
   en ole itse äiti, mutta…: Mistäs sinä tiedät miten hyvin tai huonosti äiti on tyttärensä kasvattanut. Yhden mokan perusteella. Ohhoh. P.s. tuo tyttö vaikuttaa aika kiittämättömältä penikalta, vai kuinka moni tuon ikäinen nuori huorittelee äitiään? Äitejä pitää kunnioittaa, ei huoritella.
   Äitien kuuluu arvostaa tytärtään myös, eikä vain tyttären äitiä. Sama kuin sylkisi kaikkien itseään nuorempien (ja varsinkin lapsiensa) niskaan kun mollaa asiasta josta toista kehuu.

   Lainaa

  25. hummutteleee 11.11.2011 22:57
   Tulos: +67 (73 ääntä)
   Taitaa äiti olla narsisti ja painaa ihan oikeasti kuumana tätä Henriä, kun niin kiitellään ja tytär ohitetaan heti. Tyypillistä narsissimaista käytöstä äitiltä ohittaa tyttärensä sanomiset ja vinoilla tälle. Tyttö saa huomioo lapsellisesti huorittelemalla.

   Lainaa

  26. en ole itse äiti, mutta... 11.11.2011 23:46
   Tulos: -11 (37 ääntä)
   Rose: Äitien kuuluu arvostaa tytärtään myös, eikä vain tyttären äitiä. Sama kuin sylkisi kaikkien itseään nuorempien (ja varsinkin lapsiensa) niskaan kun mollaa asiasta josta toista kehuu.
   Ite ainakin ymmärsin tämän niin, ettei äiti vielä tyttärensä kommentista huomannut minkä mokan teki, vaan vasta sitten kun Henri kirjoitti omaan kommenttiinsa myös "kumityttö". Helposti siinä menee kirjotusvirhe ohi kun lukee oman tekstinsä, ja tajuaa sen vasta sitten kun lukee jonkun muun kirjoittamana. Niin kerta.

   Lainaa

  27. Tulos: -26 (44 ääntä)
   No voi ei,. tuo äiti ei varmastikaan huomannut tuota kirjoitusvirhettä kun Mari sille ensin kirjoitti!! Omaa äitiä ei saa missään nimessä huoritella, oli se sitten äidin ja lapsen välistä huumoria tai ei!

   Lainaa

  28. Tulos: -14 (46 ääntä)
   Ihan sama kuka aloitti riidan, huorittelu menee AINA liian pitkälle. Minusta on aika omituista, että täällä heti tiedetään miten tytär on kasvatettu ja kuinka äiti aina kohtelee tytärtään, kun ollaan luetty yksi (1) moka näiltä kahdelta ihmiseltä. Melkoisia internetin Dr. Philejä olette.

   Lainaa

  29. Tulos: +12 (28 ääntä)
   joopa jooo!ite 21 v enkä kyl ihan menis äitiäni haukkumaan huoraks,vaik en 10 vuotiaast eteenpäin tekemisis ole ollut hänen päätöksestään!ja tuskin haluaisin kuulla sitä oman 1,5 v tyttäreni suusta!et ei kyl ihan ole aikuista käytöstä tämä..kasvaa saisi ja no äitiki voisi vähäsen suhtautua eri tavalla tyttärensä sanomisiin...tyttöhän vain tarkoitti hyvää kunnes menetti hermot..

   Lainaa

  30. Tulos: +2 (20 ääntä)
   No ei mullakaan enää 22v tulis mieleen missään tilanteessa, varsinkaan julkisesti haukkua äitiäni huoraksi. Enemmän murrosikäisten hommia tollanen nimittely.

   Lainaa

  31. ei vittu :D: 3.12.2011 16:49
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   vittu mitä idiootteja...

   Lainaa

  32. Tulos: +11 (19 ääntä)
   White trash! Molemmat vois opetella käyttäytymään toisia kunnioittavasti...

   Lainaa

  33. Tulos: +3 (11 ääntä)
   HAHA minuutin tauko ja "huora"

   Lainaa

  34. vaikeakexiänimimerkkiä 10.7.2012 16:46
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   HAHA: HAHA minuutin tauko ja “huora”
   tytär saattaa toki tehdä veispuukissa muutakin kuin tuijottaa yhtä tilapäivitystä? :~)

   Lainaa

  35. Tulos: -1 (1 ääni)
   Hhhahahhahaahaah!!!!! :D

   Lainaa

  36. Pallosalama 19.9.2012 15:51
   Tulos: -15 (15 ääntä)
   Lapsellista Marilta nyt varmasti ihan punaisena ja nolona kun sattui huomaavaan tämän feissarimokissa (jos sattui huomaavaan, ihme jos ei)

   Lainaa

  37. Ratiritiralla 15.11.2012 20:19
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Sääliksi käy molempia.

   Lainaa

  38. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Ei saisi huoritella, ei missään nimessä, mutta c'moon! Kuka muka ei revennyt tuossa "huora" -kohdassa? Tuli kyllä niin puskista, nauran täällä vieläkin. :DD

   Lainaa

  39. helvettienhelvetti 3.8.2013 12:19
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   toi huoraksi haukkuminen kyllä tuli ihan puun takaa! :D...

   Lainaa

  40. Tulos: +1 (1 ääni)
   hahahhahahh :DDD Hajosin ihan atomeiks tolle´´Huora´´ :DDDD

   Lainaa

  41. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Jpa: Öö, edes millään huonolla kasvatuksella en anna anteeksi sitä, että tytär huorittelee äitiään!? Varsinkaan 22 vuotias. Mulla ei tulisi mieleenkään IKINÄ sanoa äitiäni, huoraksi. !!Tosin ei kyllä hirveesti ketään muutakaan!! Sanoisin lähinnä tuolle Marille, että kasva aikuiseksi (on jo aika tolla iällä), osta sanakirja ja opettele uusia haukkumis nimityksiä. Huora on jo nän vuonna 2011 todella kliseinen… ja tuskinpa se äiti siitä seksistä rahaa ottaa, tosin….. mistä minä sitä tiedän. Neiti 21v.
   On vuosi 2016 ja 'huora' naurattaa edelleen. Oiskohan minunkin aika kasvaa aikuiseksi....

   Lainaa

  42. Tulos: -1 (1 ääni)
   Ristus. Tuli huudettua äitille välillä anteeksi antamattomia asioita silloin kun asuin kotona ja joita kylläkin jälkeenpäin pyysin anteeksi mutta julkisesti ei tulisi mieleenkään mainita mitään sen suuntaistakaan.

   Lainaa

  43. Valmisteleva ahma 11.8.2020 8:32
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Eikö saa huoraksi haukkua jos on huora? Ja kyllä tuo äiti aika rumasti käyttäytyi myös.

   Lainaa

  44. heimosenkeimo22 6.9.2020 2:56
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   kuolisin mielummin kuin kutsusin omaa äitiäni huoraksi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: riita, kummityttö, kumityttö, leikki, kaksimielinen

 • Uusimmat

 • Kategoriat