Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mahdottomat postimerkit

"Nyt oikeesti kertokaa mitä eroa on ykkös- ja kakkosluokan postimerkeillä?"
Mahdottomat postimerkit Lähettänyt: sonJ

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 16 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +382 (400 ääntä)
      Shaissea. Koko jutun hienous oli vain ja ainoastaan Hemuli.

      Lainaa

    2. Tulos: +123 (175 ääntä)
      Miksi... a) Ei voinut kysyä suoraan ostopaikalta? b) Ei voinut järkeillä, että jos sen pitää olla jo seuraavana päivänä perillä, niin kannattaa valita se parempi ja kalliimpi luokka?

      Lainaa

    3. Tulos: +284 (454 ääntä)
      Ykköseen vai kakkoseen... Kas siinä makoisa pulma. Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +50 (72 ääntä)
      Hattu: Miksi… a) Ei voinut kysyä suoraan ostopaikalta? b) Ei voinut järkeillä, että jos sen pitää olla jo seuraavana päivänä perillä, niin kannattaa valita se parempi ja kalliimpi luokka?
      No jos ei ole tuttua tuo Postin käyttö, niin eihän Ramalla ollut välttämättä hajuakaan siitä kauanko kestää että posti saapuu perille? Joten vaikea siinä on järkeillä. Yhtä loogiselta siinä tapauksessa kuulostaisi, että se kalliimpi merkki on tarkoitettu vaikka arvotavaralle jota on käsiteltävä varoen. Tai ihan mitä vaan. Siihen en sitten osaa antaa mitään selitystä, miksi ei voinut mennä Postin sivuille ja lukea sieltä.

      Lainaa

    5. Tulos: +58 (78 ääntä)
      Eläminen on häviävä kansalaistaito. Miksi opetella asioita itse, kun aina voi katsoa Googlesta tai kysyä FB:ssä?

      Lainaa

    6. Tulos: +23 (59 ääntä)
      Tämä "moka" ei ansaitse ääntä etusivulle. Sen sijaan ällön kommentti kyllä saisi peukun ylöspäin jos sitä voisi äänestää. Eikä niinkään yksittäisenä kommenttina vaan sarjana. Aina ensimmäisten joukossa takuuvarmaa huonoa huumoria. Tällä kertaa kommentti oli niin yksinkertaisen osuva että pääsi nauru ääneen. Nam nam.

      Lainaa

    7. Hartikainen 10.11.2011 15:21
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      Se onkin ongelma, jos on itseltään vaikka blokannut posti.fi-nimisen ikävän roskapostipalvelimen pois. Sitten on mentävä naamakirjaan tilittämään kun ei kykene ohjetiedostoa avaamaan vaikka naamakirjassa toimii vaikka hypermedia..

      Lainaa

    8. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Hattu: Miksi… a) Ei voinut kysyä suoraan ostopaikalta? b) Ei voinut järkeillä, että jos sen pitää olla jo seuraavana päivänä perillä, niin kannattaa valita se parempi ja kalliimpi luokka?
      B-kohtaan: Jos puhutaan vaikka syntymäpäiväkortista/-lahjasta ja huomenna syntymäpäivät, niin ei halua kortin/lahjan tulevan esimerkiksi parissa tunnissa? Tai että ajatteli luokkien koskevan vaikka vain ulkonäköä?

      Lainaa

    9. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Ihana toi Hemuli kohta :)

      Lainaa

    10. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Myönnetään etten ole itse aiemmin pohtinut mitä eroa postimerkkien luokilla on, ajattelin vain että ykkösluokkaa hoidetaan ekana ja paremmin. Vaikka täältä postilla menee kolmepäivää aina, halusi tai ei. Ja ei se raha hukkaan mene kun postimerkit hommaa kotosuomesta.

      Lainaa

    11. Satunnainen lukija 11.11.2011 7:50
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Mr. Ällö: Ykköseen vai kakkoseen… Kas siinä makoisa pulma. Nam nam.
      Oltiin kaverin kanssa reissussa (molemmat siis äijiä) ja piti lähettää kirje jonkun nurkkakunnan asiamiespostista lähikaupan yhteydessä. Viehättävä harjoittelijatyttönen, ehkä juuri kiikun kaakun 18v kun sai myydä kaljaa, kysyi: "Haluatko laittaa ykköseen vai kakkoseen?" Kaikki toiminta pysähtyi piinaavan pitkiksi kahdeksi sekunniksi, kieltämättä kysymys sai minussa aikaan useammanlaisia reaktioita, mm. niskassa. Lohkaisin että ilman muuta kakkoseen jos se vaihtoehto on tarjolla. Kaveri alkoi pihistä uhkaavasti ja kun palattiin autoon, molemmat revettiin aivan täydet, vartti jouduttiin seisomaan siinä parkissa, oli niin vedet silmissä ettei voinut ajaa... Jälkikäteen kyllä kadutti hieman, oli niin viattoman oloinen tyttö, ilmekään ei värähtänyt... toisaalta ehkä hyvä että härski läppä meni ohi. Jos meni.

      Lainaa

    12. Tulos: +6 (6 ääntä)
      hiphei: Eläminen on häviävä kansalaistaito. Miksi opetella asioita itse, kun aina voi katsoa Googlesta tai kysyä FB:ssä?
      Itse asiassa monilla tuntuu ohjenuorana olevan vain tuo jälkimmäinen vaihtoehto.

      Lainaa

    13. hemulerssis 17.11.2011 22:07
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      xXx: No jos ei ole tuttua tuo Postin käyttö, niineihän Ramalla ollut välttämättä hajuakaan siitä kauanko kestää että posti saapuu perille? Joten vaikea siinä on järkeillä. Yhtä loogiselta siinä tapauksessa kuulostaisi, että se kalliimpi merkki on tarkoitettu vaikka arvotavaralle jota on käsiteltävä varoen. Tai ihan mitä vaan. Siihen en sitten osaa antaa mitään selitystä, miksi ei voinut mennä Postin sivuille ja lukea sieltä.
      Tohon miksei voinut Postin sivuilta kattoo: Jos se ei tienny et postilla on sivut sillä rama on melko ulkomaalaisen kuuloinen nimi, eli kyseessä VOI olla maahanmuuttaja. Kyseessä voi myös olla 15-v blondi kehä kolmosen sisältä tjsp. Toisaalta, voi olla että Rama katsoi, ei löytänyt sieltä ja unohti mainita siitä. Ken tietää, Barbi(e) ei

      Lainaa

    14. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Google on vaikea käsite.

      Lainaa

    15. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Ois soittanu Hemulille :D

      Lainaa

    16. Tulos: +4 (4 ääntä)
      hiphei: Eläminen on häviävä kansalaistaito. Miksi opetella asioita itse, kun aina voi katsoa Googlesta tai kysyä FB:ssä?
      Miten ihmeessä opetellaan mitään ilman että kysytään joltain tai luetaan jostain?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: postimerkki, posti, ykkösluokka, kakkosluokka, merkit