Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Vauvakuvat kiertoon

  "Siitäs saat!"
  Suurenna näkymä
  Taustatietoja: Kuvan lisääjä on 19-vuotias tuore äiti. Neiti on päivitellyt kakka-aiheisia tarinoita aiemminkin, eikä ole ymmärtänyt hienoista vihjailua niiden sopimattomuudesta. Tänään ylitettiin jo reippaasti hyvän maun rajat... vauvakuvat kiertoon Lähettänyt: Sasse

  Kelpaako julkaisu etusivulle?

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 105 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +464 (482 ääntä)
   No hyi helvetti.

   Lainaa

  2. Tulos: +287 (331 ääntä)
   Voin jo arvata Mr. Ällön kommentin: "Nam nam."

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 27.9.2011 4:59
   Tulos: +437 (671 ääntä)
   Hyvä ruoka, parempi mieli. Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +318 (390 ääntä)
   Noi nuorten äitien päivitykset menee muutenkin mielestäni yli rajojen.. Jos lapsi on netissä jo ennen syntymää ja tiuhaan sen jälkeen, nii voi pariin kertaan miettii, onko tarpeeksi kypsä vanhemmaksi..

   Lainaa

  5. Tulos: -87 (197 ääntä)
   sorry,mut älä yleistä kkyyh.

   Lainaa

  6. Tulos: +132 (176 ääntä)
   enpä taidakkaan koskaan haluta lasta . . .

   Lainaa

  7. Tulos: +315 (327 ääntä)
   Mulla on itsellä kaksivuotias poika, eikä sen truuttaukset ikinä tollasia ole ollut, enkä tässä ole keltäkään muultakaan sellaista kuullut. Näyttää enemmän kyllä joltain luumusoseelta, joka on heitetty tonne, otettu kuva ja haluttu säväyttää. Ja mitä hittoa sille on syötetty, jos tuo on ihan oikeesti skeidaa, kolakastanjia? Ehkä tummaksi petsattua pyökkiä? Ja viimeiseksi, kuka h*lvetti ottaa tosta vielä kuvan? Kehitetään kuvat ja laitetaan tuo kuva siihen "Rakkaan lapsen ihanat vauvavuodet". Noooooot....

   Lainaa

  8. Tulos: +137 (143 ääntä)
   Maitoruualla olevan vauvan kakka ei kyllä missään nimessä näytä tuolta. Aavistelen luumusosekikkaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +134 (160 ääntä)
   No onpahan sentään vaihtelua siihen, kun jokanen ottaa kuvia siitä kuinka niiden tuitui mamin ihana pikku kaisa on nyt sotannut koko naamansa ja puoli keittiötä sillä vispipuurolla ja voi kun se on niin SÖPÖ kun näyttää että koko naama on koiran oksennuksessa!!11 Voin kertoa, siinä ei ole mitään söpöä.

   Lainaa

  10. Tulos: +93 (95 ääntä)
   Täähän piristi kivasti ruokailuani...

   Lainaa

  11. tättärää 27.9.2011 11:35
   Tulos: +58 (66 ääntä)
   Toihan on selvästi luumusosetta ! :DDD Tarkistin jopa.

   Lainaa

  12. Tulos: +99 (125 ääntä)
   Tuore äiti kerennyt jo 103 kuvaa laittaa lapsestaan tuonne. Kuka helvetti on niin ääliö et kuvittelee että muita kiinnostaa kattoo toisen lapsesta noin paljoo kuvia...

   Lainaa

  13. Tulos: -177 (211 ääntä)
   Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.

   Lainaa

  14. Tulos: +53 (63 ääntä)
   U2FsdGVkX183Txi01U1ggUQU1Qp2o8DuE447d7rgQXVS6cAYK7wBWMidbWHHR8lgP2d5ey2DzhTPrCREelxbp+Sd7Lavki5jao6+0r27xfJzUcUMCthOqXuyOQLhVh6BulCUG9MQ3pSm1OSZcva1U8TITXMAH5HzVnK+Ca313V7nCH/dQWDN1n/HY1WOqnV1SV/hk82N4Sqozl4xuWm5juF1L79jFa1Tvb1k3TLcy4LCvklPWE3WVy1IzCmFP5sMzLiwua/48egIFLffG0n3yw==

   Lainaa

  15. Tulos: +106 (110 ääntä)
   Käy sääliksi tota lasta sitten kun se on muutaman vuoden päästä kouluiässä ja tää kuva on netissä kaikkialla.. Ärsyttää vastuuttomat vanhemmat - onhan niitä toki aina ollut, mutta aina ei ole voinut tehdä lapselle näin suurta hallaa näin julkisesti ja näin helposti.

   Lainaa

  16. Tulos: +97 (103 ääntä)
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   Selvästi kuvan ottaja päässy kirjottelee ja huomannu että muut ovat tajunneen kuvan olevan feikki :D Ja eikö se herranjestas oo parempi ettei näillä TEINEILLÄ oo lapsia?!?!

   Lainaa

  17. Tulos: +52 (56 ääntä)
   "Tänään ylitettiin jo reippaasti hyvän maun rajat…" No shit Sherlock :D Mutta tosiaan, kyl tuommoset kuvat sais jättää jakamatta muiden kanssa. Kenties sinne perhealbumiin ne voi tunkea jos on aivan pakko, mutta ei nettiin.

   Lainaa

  18. Tulos: +48 (50 ääntä)
   Mämmiä?

   Lainaa

  19. Tulos: +41 (71 ääntä)
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   Innolla jään odottamaa miten uhkaustasi viet eteepäin, jos tosiaa oot ko. Tiia:D ja btw, sunki pitäs olla lapseton:D

   Lainaa

  20. Tulos: +69 (77 ääntä)
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   jos sä oot ton lapses äiti, niin jotain rajaa..O.o varmasti isompana tolla sun lapsella on kiva kuulla kuinka äippä laittoi lapsensa kuvan nettiin, jossa kakka valuu jo yli vaipan..on lapsonen varmasti isompana ylpeä omasta äidistään. ps. mulla on itellä teini ikäsiä kavereita joilla on myös lapsi, mut ei ne tälläsia kuvia tänne laita. sitäpaitsi, kaikki ei halua lasta jo 18 vuotiaana, jotkut haluu elää railakasta elämää jonku aikaa enneku pyöräyttää lapsen. =) oli pakko kommentoida, koska toi on aika moukkamaista sanoa ihmisille noin. itse laitoit kuvan tänne, älä muita syytä. vaan syytä omaa ajattelemattomuuttasi, mitä kuvia laitat fb:seen. silä tämä on feissari moka. =) eipämuuta.

   Lainaa

  21. Tulos: +49 (59 ääntä)
   Saisi noita penskojen kuvia vähän rajoittaa yhteisöpalvelimissa... Ihmetteln kyllä myös sitäkin, kun etenkin tuoreet äidit laittavat lapsensa kuvan omaksi profiilikuvakseen. Niin että onko se lapsen vai äidin profiili?

   Lainaa

  22. Tulos: +9 (37 ääntä)
   teiniäidit...

   Lainaa

  23. myösmelkonuoriäiti 27.9.2011 17:22
   Tulos: +47 (51 ääntä)
   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

   Lainaa

  24. Tulos: +53 (67 ääntä)
   ps. mulla on itellä teini ikäsiä kavereita joilla on myös lapsi, mut ei ne tälläsia kuvia tänne laita. sitäpaitsi, kaikki ei halua lasta jo 18 vuotiaana, jotkut haluu elää railakasta elämää jonku aikaa enneku pyöräyttää lapsen. =)
   ...Ja jotkut eivät halua lapsia ikinä järkisyistä. Järkisyyt ne varmaan muutenki vaikuttaa lapsettomuuteen useammilla ku pelkästään se, että haluaa elää "railakasta elämää".

   Lainaa

  25. Tulos: +55 (61 ääntä)
   Kyllä 19-vuotiaan pitäisi jo tietää, että jos nettiin laittaa jotain, sitä ei välttämättä saa ikinä pois. Kuvan lisääminen on siis Tiian omalla vastuulla.
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   - tuo se vasta törkeää onkin. Paljon törkeämpää kuin tämän kuvan lähettäminen tänne. Sain itse kuulla teininä, että jään lapsettomaksi, ja nyt toivotetaan noin? Selvä homma, tuopa pentusi vaippa lähemmäs niin toteutan toiveesi.

   Lainaa

  26. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Tantta: No onpahan sentään vaihtelua siihen, kun jokanen ottaa kuvia siitä kuinka niiden tuitui mamin ihana pikku kaisa on nyt sotannut koko naamansa ja puoli keittiötä sillä vispipuurolla ja voi kun se on niin SÖPÖ kun näyttää että koko naama on koiran oksennuksessa!!11 Voin kertoa, siinä ei ole mitään söpöä.
   Haha, niin samaa mieltä =D En oo ikinä tajunnu mitä hauskaa on kuvissa joissa lapsen naama on jossain ruokamäskissä.

   Lainaa

  27. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Jos toi olisi oikeesti paskaa, olisin hyvin huolissani lapsen terveydestä. Verenvuotoa paksusuolessa?

   Lainaa

  28. Tulos: +22 (26 ääntä)
   jos noi kuvat on tuolla/äitin koneella vielä esim. kuudentoista vuoden päästä, niin miten iloiseksi lapsukainen tuleekaan siitä, että hänestä on tuollaisia kakkakuvia otettu...

   Lainaa

  29. Tulos: +44 (50 ääntä)
   voi vauva raukkaa, ei tollasia kuvia saa laittaa nettiin, vaan putsata pikkunen eikä jäädä kuvailemaan:<!

   Lainaa

  30. Tulos: -44 (74 ääntä)
   Mun mielestä tää on hauska kuva! Siinä missä minä ehkä lataan miljoonaa kuvaa kännisistä kavereistani, saa toiset ihan vapaasti postata muksujaan, miehiään, naisiaan, sieniään, kasvejaan, elukoitaan, IHAN VAPAASTI. Jos ei kiinnosta muksukuvat, voi poistaa henkilön kavereistaan, tai piilottaa tämän kuvajulkaisut taitaitai vaikka lopettaa koko facebookin käytön :) Hihii, luumusosekakkainen pikkuvaahtosammutin <3

   Lainaa

  31. Tulos: +33 (37 ääntä)
   Käy sellaan sääliksi tätä nettisukupolvea... meinaan kun mä olin pieni niin ei ollu nettiä = mutsi ei laittanu noloja kuvia nettiin. Kivaa sitten kun toikin on teini ja netti on täys mutsin laittamia noloja kuvia. Jep jep xD

   Lainaa

  32. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Eikö tohon pitäis puuttua jo kun teiniäiti sotkee lapsensa tahallaan ja ottaa kuvia ja vielä julkaisee ne kaiken nähden? Mitä muuta se sille tekee?

   Lainaa

  33. Oivoisentään 27.9.2011 20:18
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   http://tiiasays.blogspot.com/2011/09/ok-tassa-meni-raja.html Tässä kyseisen mamman blogi ja raivous tästä asiasta :-----) <3

   Lainaa

  34. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Muistuu mieleen nyt seitsemänvuotiaan pikkusiskoni vauvaiän tempaus. Eräänä kauniina aamuna herätessäni menin katsomaan häntä ja mikä näky edessäni olikaan. Vaavilta oli vaippa loppunut ulosteen kohdalla kesken ja hän oli ihanana tyttösenä keksiä pyöriä sängyssään. Lisäksi kädet olivat olleet tuhriintuneet, joten sängyn pinnat olivat nekin ihanan ruskeita. Ja siinä se seisoi sängyssään iloisesti nauraen. Arvaatte varmaan, kuka joutui mukaan siivouspuuhiin... Nykyään muistelemme tapausta nimellä "kakkasirkus."

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (34 ääntä)
   kannattaa lukea kyseisen mamman blogi-kirjootus tästä. :D vaikka olenkin saman ikäinen kuin tämä mamma, ei silti tulisi mieleen julkisesti pauhata tästäkin noin lapsellisesti ja tuolla kielenkäytöllä. huhhuh. Jotkut ei vaan tajua että nettiin ei kaikkea kannata jakaa itsestään ja elämästään.

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Toi ei näytä kyl yhtään paskalta, luumusosetta toi on varmasti! Oikeesti jos toi ois kakkaa, nii oisin kyl aika huolissaa.

   Lainaa

  37. Tulos: +8 (26 ääntä)
   Tosta lapsesta tulee melko isolla todennäköisyydellä koulukiusattu. Kiittää varmaa äitiään sitte.

   Lainaa

  38. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Halveksin tollasia ihmisiä.

   Lainaa

  39. Tulos: +39 (43 ääntä)
   U2FsdGVkX1+8DLerBBN0fJ9uYpaOEyc1u9JjKLOqJNiwjUbQ89jY6d47qZMcqujmn6LHaoraEalz4PLlAjNc8Ih2ozEMwIJgopBrTxzcvfY=

   Lainaa

  40. Tulos: +38 (42 ääntä)
   Buaaahhaha. Repesin niiiiin kovasti tolle blogiraivoamiselle :D vaikuttaa erittäin aikuismaiselta tyypiltä... Oho ainii, lapsellinen teiniäiti. Mite joku viittii sanoo muita tyhmiksi jos itellä ei oikein leikkaa? Turha vinkua jos ite on levittäny kuvia julkiseen blogiin :D Ja täällähän vauvan naama on peitetty eikä siitä voi tunnistaa! Blogissa näkyy kaikki.. :D ps. FYI, on olemassa ihmisiä jotka k**hottuu tällaisista kuvista....

   Lainaa

  41. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Voivoi.. mitähän meinas saavuttaa sillä et "laitan eteenpäin isommille pampuille"? Taitaa olla ylimäärästä rahaa tuhlattavaks vai? Voi ne paremminki käyttää, esim. mä voin laittaa tilinumeron :D Eihän FM oo tehny mitään väärää, koska mamma ite laittanu kuvan julkisesti nettiin (blogiin,jos joku ei tajua) :D sieltähä kuka vaa voi napata vaikka kaikki kuvat ja levittää niitä Kiinaa myöten. Vielä on näköjään ihmisiä jotka ei ymmärrä kokonaan mikä on INTERNET.

   Lainaa

  42. Tulos: +23 (23 ääntä)
   kuka laittaa paskaa feispuukkiin?

   Lainaa

  43. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Kannattaa ettiä blogi nimeltä STFU Parents. Siellä on lasten vanhempien ylilyöntejä Facebookissa. Paaaaaljon pahempaakin löytyy, uskokaa tai älkää! Ja nasevilla kommenteilla höystettynä. Kuvat on yleensä sensuroituja! =D

   Lainaa

  44. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Tää kuva menee kyl jo reeeeilusti yli.. Oli toi paskaa tai luumusosetta, vauvoista EI laiteta tän tyyppisiä kuvia.

   Lainaa

  45. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Tekö siitä vastaatte ja päätätte, tuleeko Roope koskaan vihastumaan siitä kuvasta ? Ehkä meillä on kuitenkin aika huumorintajuinen lapsi ollut syntymästään lähtien, ihan tiedoksi vain.
   Mahtaa olla todella erikoislaatuinen vauva tuo Roope kun jo 4kk ikäisenä pystyy viestimään äidilleen ettei välitä kuvasta samaan aikaan kun ikätoverinsa hädin tuskin tunnistavat omaa nimeänsä.

   Lainaa

  46. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Oivoisentään: http://tiiasays.blogspot.com/2011/09/ok-tassa-meni-raja.htmlTässä kyseisen mamman blogi ja raivous tästä asiasta :—–) <3
   Toivottavasti tosiaan vie asian ylemmille tahoille. Voisi kyllä lastensuojelu vähän kiinnostua kun lapsesta julkaistaan tuollaisia kuvia. Ja että ei ollut tarkoitettu yleiseen jakoon? Saa kyllä aika typerä olla jos ei tajua että jos lataat nettiin kuvan, et välttämättä saa sitä ikinä pois ja että olet itse vastuussa siitä jos kuva lähtee leviämään. Ihan turha siitä on muita syyttää. Miten noin lapsellinen ja vastuuton ihminen voisi muka opettaa vastuuntuntoa lapselleen?

   Lainaa

  47. lapsetonteini 28.9.2011 15:45
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   U2FsdGVkX1/5WJiCjHmO4v5Df4dI3RRfemiobtwB0BbYD3h2CbZePVMp9rCvyDTjPhirmtXK6WM8zn2he5HUtgNYHya+ifoNyTcxBuHYL7PReCcqYJc9Y5SiHeJYpv2QXIRlAO7DkwqQswCXcxz30GpBkNN57RO/QpIf5bg1X6eeIdipjsxkByieSH99Wze1Mi21VdzDXnHZ+G363vCvJlxMDSPICwgjykHPG6E4VEGSm+uGhq8K7JTp3PtRdx3bgQ1KYw57hJs80+3ReS9Y3RhY0aFPlxSGHk9rmkeKZ5qeVaCUSLSd9ruNNM4M8kNpvHYKb/kJ8M95cn6xGBM0lHz6qOy96RK02zL+cb4uNL7ezcnhyKZkMnwfmJ5ora6huPufZKHlDU51uhfxEQcS1zYi3ZF/a/e+elyzsL4VXzBm+k8cRGhn7I5zUnWX/zQH

   Lainaa

  48. Tulos: +23 (27 ääntä)
   Myönnän, olen kohta vuoden täyttävän lapsen isä, ja minulla on ollut Facebook-tunnus ennen ja jälkeen lapsen syntymän. Myönnän että kihlatulta löytyy kuva jossa lukee seuraavasti: "Onnellinen isukki ja pikku prinsessa." Myönnän myös senkin että jokunen päivitys löytyy, joissa kerron mitä sattuilee. (mm lapsi oppi kävelemään, puhumaan jne.) mutta niitä on alle sata...

   Lainaa

  49. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Petelius: Tuo on vielä aivan normaalia, eli älä huoli :) Epänormaalia on, jos joka päivä otetaan uusi kuva tyyliin "vauva kyljellään", "vauva selällään", "vauva nukkuu", "vauva syö" jne. Ja omasta mielestäni tilapäivityksissä ei tarvitse olla joka käännettä vauvaperheen arjesta. Jos olisin Petelius -nimimerkin ystävä facebookissa, niin olisi mukavaa nähdä edes yksi kuva lapsesta sekä kuulla joskus jotain uutisia, kuten juuri kävelemään oppimisesta ja että mikä on lapsen ensimmäinen sana :) Itselläni muuten on eräs kaveri, joka juuri sai vauvan ja kuvia on tullut ennen lapsen syntymää, syntymästä ja sen jälkeen. Tilapäivitykset olivat jo raskauden aikana joka päiväisiä; eli ei jäänyt epäselväksi, koska oli neuvolakäyntejä, koska selkää särki, sekä mikä raskausviikko joka maanantai oli alkamassa. Lapsen saaminen on hieno asia, mutta muistakaa ihmiset suojella lastanne netissä! Kaikki mitä laitatte nettiin, saattaa pysyä siellä ikuisesti, vaikka kuvaa ladatessa mietitte "ketä kiinnostaisi tätä kuvaa kopioida mihinkään".

   Lainaa

  50. Tulos: -22 (42 ääntä)
   Ihan on harkittu ja haluttu ja toivottu lapsi puolisomme kanssa, että tiedoksi vain kaikille :). Ps. kaikki nuoret eivät juo alkoholia, kun joku tuolla puhui jotain sellaista :).

   Lainaa

  51. Tulos: +16 (22 ääntä)
   Voi luoja, kattokaa mitä tuo äiti kirjoitti tästä blogiinsa:
   Ihmiset väittää myös minulle, että Roopen vaipassa ei ollut ulostetta. Minulla on todistaja siitä, että siellä oli :). Turha tulla narisemaan, kun tiedän itse paremmin. Roopella oli ummetusta ollut tuona päivänä, jotenka oltiin syötetty sille reilusti luumua. KUVAA OLI MYÖS MUOKATTU. Kyllä, Roope ei ole enää pelkällä pulloruokinnalla. Sitten oli samana iltana lattialla pitkään ja väänti siinä oikein kunnolla, niin tuli noin isot läjät :D. Kaikkea meistä nuorista äideistä väitetäänkin aina. Ei hitto ! Arvaas vain kun kerroin tämän kaiken puolisolleni, hänkin uskoo että vaipassa oli ihan kakkaa. Meillä on todella vahva luottamus toisiimme ja hän tietää etten ikinä valehtelisi hänelle ja EI, en edes yrittänyt :) ! Netistä löytyy myös hyvin paljon lisää noita muiden ihmisten laittamia vauvan kakka kuvia.

   Lainaa

  52. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Netistä löytyy myös hyvin paljon lisää noita muiden ihmisten laittamia vauvan kakka kuvia.
   Tästä tulikin mieleen. Roopen kakka voisi hyvin päästä ratemypoo.comin kärkikymmenikköön.

   Lainaa

  53. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Blogista:
   "Mutta itse KUVAN LEVITTÄMINEN ei ole minun vika ! Kuva oli siis facebookissa VAIN KAVERILISTALLANI näkyville"
   Siis mitä?!? Miks ei mamma tajua,että se kuva on ollut MYÖS blogissa ja se leviää sieltä helpommin kuin facebookista?! Toki kuvan on tänne kyllä joku lähettänyt, mutta siinä ei oo MITÄÄN VÄÄRÄÄ koska ketään ei voi tunnistaa TÄSTÄ ja varsinkaan kun saman kuvan löytää kuka vaan muualtakin. Tosin nyt on poistettu sieltä,mutta eiköhän se ole jo monessa paikassa ja sitää ei voi syyttää kuin ITSEÄÄN :D turha itkee, oma moka.

   Lainaa

  54. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Eipä yllättänyt, että blogiin oli muksun genitaalitkin kuvattu. Muut epäyllättäneet jätän mainitsematta, kun ei tämä mikään vauvapalsta ole.

   Lainaa

  55. Tulos: -33 (41 ääntä)
   Ei ole kuitenkaan oikeutettua jakaa kuvaa ilman omistajan lupaa, siinä se pointti.

   Lainaa

  56. Tulos: -20 (30 ääntä)
   Kylläpäs on noussut haloo kuvasta. On se toisaalta koomista miten täällä käydään henkilökohtaisuuksiin. Täältähän löytyy ihan kiitettävästi jopa kunnianloukkauksen täyttäviä kommentteja. :P <- jotkut voisivat vähän miettiä miten ilmaisevat jonkin asian...... Omasta mielestä kuva on todella hauska. (ja siellä vaipassa ei ole aina semmoisia "söpöjä pieniä kekoja" niin kuin jotkut kuvittelevat -.-' )

   Lainaa

  57. Tulos: +8 (14 ääntä)
   http://tiiasays.blogspot.com/2011/09/hui-kamala.html Hahhhahhaaa. Retard.. Päivän naurut sain, thanks!!

   Lainaa

  58. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Eipä moni muukaan asia oo oikeutettua, mutta sellaista se on netissä. Kuvat ja muut levii ympäri maailman eikä niitä saa pois. Deal with it. Fiksut ihmiset eivät laita nettiin MITÄÄN mitä ei halua näyttää koko maailmalle. Se on se pointti ;) ps. Moni saa vaippa-ja vauvakuvista kicksejä. Kannattaa miettiä myös sitä, haluaako että joku kieroutunut vanha pervo setä (tai täti) käyttää runkkumateriaalina oman lapsen kuvaa...

   Lainaa

  59. Tulos: -27 (31 ääntä)
   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

   Lainaa

  60. Tulos: +19 (21 ääntä)
   ^ Suosittelen että annat asian olla koska yleensä netissä jutut leviävät nopeammin, kun niistä nostaa haloon. Sitä paitsi tuostahan on naama kokonaan sensuroitu.

   Lainaa

  61. lapsetonteini 28.9.2011 23:13
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Se on kerran nettiin laitettu ja netissä se pysyy. Ei oo mun mielestä eroa, onko se täällä, facebookissa vai blogissa. Se on kaikkien saatavilla joka tapauksessa. Omaa tyhmyyttä ja lapsi kiittää parisen vuoden päästä..

   Lainaa

  62. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Ah miten onnellinen olenkaan ettei vanhempieni aikaan ollut Facebookia, mulle riittää se suvun vinoilu normi valokuva-albumeistakin. (Joissa siis ei ole vessa-asioita.)

   Lainaa

  63. Tulos: +6 (12 ääntä)
   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

   Lainaa

  64. Tulos: -9 (21 ääntä)
   Ei ole kuvaa enää blogissa.......!

   Lainaa

  65. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tiia, miksi valitat kuvan edelleenlähtemisestä, kun itse alunperin sen laitoit liikkeelle. Sun on turha enää kitistä siitä, että facessa kuva näkyy vain tietyille kavereille, jos itse olet sitä jakanut ympäriinsä blogia myöten. Vielä naurettavampaa toki on se fakta, että uhkailet oikeustoimilla kuvan tännelähettäjää. Hänen ongelmansa sinun paskavaippakuvasi eivät todellakaan ole. Mene itseesi ja mieti, olisitko itse voinut toimia tässäkin toisin? Vai meneekö ylimielisyys järjen edelle? Onnea todella perheellesi, jossa selkeästi eivät arvot mitenkään nätissä rivissä teetä keitä.

   Lainaa

  66. Tulos: -33 (43 ääntä)
   huhu: Tiia, miksi valitat kuvan edelleenlähtemisestä, kun itse alunperin sen laitoit liikkeelle. Sun on turha enää kitistä siitä, että facessa kuva näkyy vain tietyille kavereille, jos itse olet sitä jakanut ympäriinsä blogia myöten. Vielä naurettavampaa toki on se fakta, että uhkailet oikeustoimilla kuvan tännelähettäjää. Hänen ongelmansa sinun paskavaippakuvasi eivät todellakaan ole. Mene itseesi ja mieti, olisitko itse voinut toimia tässäkin toisin? Vai meneekö ylimielisyys järjen edelle? Onnea todella perheellesi, jossa selkeästi eivät arvot mitenkään nätissä rivissä teetä keitä.
   Voi luoja kun osaat olla tyhmä ! Minä en edelleenkään sitä kuvaa pistänyt tänne feissarimokiin, joten pidäppä vain turpasi kiinni kaikkitietävä näsäviisas. Siitä tässä on kyse. Vaikka pistinkin sen blogiini, niin on todella typerää että JOKU KAVERILISTALLANI SITÄ LEVITTI FACEBOOKISTA ! ETTÄ VOI OLLA TYHMIÄ IHMSIÄ KUN EIVÄT YMMÄRRÄ MINUN POINTTIANI TÄSSÄ ASIASSA ! Onneksi sieltä listalta lähtikin yli 100 ylimäärästä. Ps. Et TUNNE MINUA, saatika sitten meidän perhettä, joten olepa hiljaa kun et asioistamme mitään tiedä. "Tiia, miksi valitat kuvan edelleenlähtemisestä, kun itse alunperin sen laitoit liikkeelle." ^^ Varmaan kannattais lukea 100 kertaa nuo mun kirjoittamat asiat ennen kuin tuut aukomaan enää ? "Onnea todella perheellesi, jossa selkeästi eivät arvot mitenkään nätissä rivissä teetä keitä." Varmasti meillä paremmat arvot perheessä, kuin monella muulla. Ps. et tunne meitä, tiedät vain tästä kuvasta :) ! --- On typerää mennä joku toisen kaverilistalla oleva pistämään ilman omistajan lupaa kuvaa minnekkään. Näin on. NIIN JUU JA Miltä itsestänne tuntuisi, jos teidän railakasta nuoruuselämää -kuvia mentäisiin levittelemään pitkiinsä ? Veikkaanpa että ei varmaan kovinkaan kivalta. Tai sitten jotkut on niin huomionhakuisia, että heistä saattaisikin tuntua kivalta ! Joku raja myös tähän jatkuvaan simputukseen, ihmiset tekevät elämässään virheitä, mutta silti ei tarvitse jatkaa sitä loputonta nalkuttamista, on sitä jo kuultu ihan tarpeeksi.

   Lainaa

  67. Tulos: -14 (16 ääntä)
   http://www.google.com/imgres?q=kakat+vauva&um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla:fi:official&channel=np&tbm=isch&tbnid=cGVYc_ufUamDIM:&imgrefurl=http://www.cartinafinland.fi/fi/picture/33889/lapsi.html&docid=-qVP66BqshOmNM&w=600&h=400&ei=KGuETsObNaitiAeymc23Dw&zoom=1&iact=rc&dur=186&page=1&tbnh=126&tbnw=174&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=78&ty=23&biw=1366&bih=629 Mitäpä sanotte tuosta ?!?

   Lainaa

  68. Oivoisentään 29.9.2011 16:26
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Tiia: http://www.google.com/imgres?q=kakat+vauva&um=1&hl=fi&client=firefox-a&rls=org.mozilla:fi:official&channel=np&tbm=isch&tbnid=cGVYc_ufUamDIM:&imgrefurl=http://www.cartinafinland.fi/fi/picture/33889/lapsi.html&docid=-qVP66BqshOmNM&w=600&h=400&ei=KGuETsObNaitiAeymc23Dw&zoom=1&iact=rc&dur=186&page=1&tbnh=126&tbnw=174&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=78&ty=23&biw=1366&bih=629 Mitäpä sanotte tuosta ?!?
   Oksettava kuva, onko tuo nyt sun puolelta joku puolustautuminen oman penskas paskakuvan nettiin laittamiselle? Kyllä minäkin kun muutkin? Koita nyt vaan hyväksyä se tosiasia, että tässä asiassa virheen tehnyt henkilö olet tasan sinä. Ei se, joka lähetti kuvan tänne, ei feissarimokien ylläpito tai asiaa kommentoineet ihmiset. Vaikka sä olisit tuon kuvan laittanut pelkästään facebookkiin (blogissasikin se oli kuulemma ollut, yhtälailla se on voinut sitä kautta lähteä kiertoon), niin tarkoita sitä, etteikö se sieltä leviäisi muualle. Internetti on aina internetti - etköhän sä jatkossa muista sen. Mua ei itseäni haittaa vaikka ihmiset laittais miljoona kuvaa vauvastaan, mummostaan tai vaikka hamsteristaan, kun niitä ei ole pakko katsella - ei edes tämän kuvan kaltaisia tapauksia. Mutta se, että sitten ulistaan ja vingutaan kun kuva lähteekin liikkumaan eteenpäin (hui kamala, oliko yllätys?) on naurettavaa, kun ensin kuvan on itse nettiin laittanut. Mutta toivottavasti sä Tiia opit tästä jotain ja katsoit kunnolla peiliin, sillä muiden ihmisten syyttäminen ja tyhmäksi haukkuminen on todella surkuhupaisaa. Kasva aikuiseksi ja myönnä virheesi :)

   Lainaa

  69. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tiia: <a href= Mitäpä sanotte tuosta ?!?
   Hei nyt oikeesti lopeta. Kuvan levittäminen ihmisten silmiin oli virhe ja piste, ei se tee siitä vähemmän virhettä jos joku toinen on tehnyt saman. "Löin frendii turpaan eilen mutta hei, kattokaa tän linkin takana on uutinen jossa joku toinenki on vetäny tyyppei turpaan!" Olet poistanut 100 frendiä, mutta esimerkiksi minä pääsin silti lukemaan seinääsi vaikka emme ole kavereita, eikä meillä ole yhteisiä kavereita. Nimesi sain selville blogistasi. Kuten myös aviomiehesi nimen ja lapsesi koko nimen. Sieltä voisin myös ladata koneelleni 100 kuvaa lapsestasi ja käyttää niitä väärin. Pyydän, suojele lapsesi yksityisyyttä! Kuvat lastenvaatteista ja kirppiskierroksista on ok, mutta älä levitä satoja kuvia julkisuuteen ihmisestä jolla ei ole vielä mitään sananvaltaa asiaan. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää, en tarkoita tätä viestiä hyökkäyksenä

   Lainaa

  70. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Pampula: Hei nyt oikeesti lopeta. Kuvan levittäminen ihmisten silmiin oli virhe ja piste, ei se tee siitä vähemmän virhettä jos joku toinen on tehnyt saman. “Löin frendii turpaan eilen mutta hei, kattokaa tän linkin takana on uutinen jossa joku toinenki on vetäny tyyppei turpaan!” Olet poistanut 100 frendiä, mutta esimerkiksi minä pääsin silti lukemaan seinääsi vaikka emme ole kavereita, eikä meillä ole yhteisiä kavereita. Nimesi sain selville blogistasi. Kuten myös aviomiehesi nimen ja lapsesi koko nimen. Sieltä voisin myös ladata koneelleni 100 kuvaa lapsestasi ja käyttää niitä väärin. Pyydän, suojele lapsesi yksityisyyttä! Kuvat lastenvaatteista ja kirppiskierroksista on ok, mutta älä levitä satoja kuvia julkisuuteen ihmisestä jolla ei ole vielä mitään sananvaltaa asiaan. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää, en tarkoita tätä viestiä hyökkäyksenä
   Ei näy enää onneksi nimiä sukunimineen, korjasin senkin :). Kiitoksia :) !

   Lainaa

  71. Kannattaa miettiä mitä kuvia lisäilee! 29.9.2011 17:07
   Tulos: -13 (27 ääntä)
   Tiia, toivon syvästi että teet kuvan lähttäjästä rikosilmoituksen, sillä todennäköisesti siinä samalla lastensuojelu vie lapsesi paljon parempaan paikkaan, missä kasvaa isoksi. Mieti, jos lastasi aletaan kiusaamaan koulussa tämän kuvan takia, koska oma äiti oli laittanut kuvan internettiin, josta se oli levinnyt eteenpäin muiden tahojen avulla.

   Lainaa

  72. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   Niin oot ite jopa 19-vuotias eipä siin teinii kovin suuri ero oo xd

   Lainaa

  73. Tulos: -16 (28 ääntä)
   tiia nolaa äpärälapsensa

   Lainaa

  74. Aivoja käyttävä 29.9.2011 20:03
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   "Voi luoja kun osaat olla tyhmä ! Minä en edelleenkään sitä kuvaa pistänyt tänne feissarimokiin, joten pidäppä vain turpasi kiinni kaikkitietävä näsäviisas. Siitä tässä on kyse. Vaikka pistinkin sen blogiini, niin on todella typerää että JOKU KAVERILISTALLANI SITÄ LEVITTI FACEBOOKISTA ! ETTÄ VOI OLLA TYHMIÄ IHMSIÄ KUN EIVÄT YMMÄRRÄ MINUN POINTTIANI TÄSSÄ ASIASSA !"
   Sun sanoja lainatakseni: voi luoja kun osaat olla tyhmä! KUKAAN ei oo väittäny että SINÄ olisit sen kuvan tänne lähettäny vai missä niin lukee?! Tässä on kyse siitä,että vingut siitä kuvasta facebookissa ja kavereista ja blaablaa vaikka ihan ite oot jaellu sitä muualla. Se nyt on ihan sama onko/oliko se täällä vai sun blogissa, yhtä JULKISIA!! Erittäin todennäköistä,että kohta se kuva olisi levinnyt jollekkin toiselle "moka"-sivulle ellei olekin jo, ehkä se löytyy monien koneeltakin. Se voi olla missä vaan ja ihan vaan siks että SINÄ oot sen nettiin laittanu. Ei sekään enää auta,että poistit teidän nimet blogista :D myös kannattaa ottaa selvää mikä on internet, koska sen ymmärtämisessä tuntuu olevan vielä vähän "aukkoja". Silti... Hyvää jatkoa! ps. Sun tarkottamalla pointilla ei oo enää mitään väliä. Senki ois voinu vähän selkeemmin sanoo mitä haet, mut nyt se on vooootever ;)

   Lainaa

  75. Tulos: -4 (22 ääntä)
   Kannattaa miettiä mitä kuvia lisäilee!: Tiia, toivon syvästi että teet kuvan lähttäjästä rikosilmoituksen, sillä todennäköisesti siinä samalla lastensuojelu vie lapsesi paljon parempaan paikkaan, missä kasvaa isoksi. Mieti, jos lastasi aletaan kiusaamaan koulussa tämän kuvan takia, koska oma äiti oli laittanut kuvan internettiin, josta se oli levinnyt eteenpäin muiden tahojen avulla.
   Roope ei ole lähdössä yhtään mihinkään, tiedoksesi vain :). Tuolla nyt tyytyväisenä pomppii pomppukeinussa :), kohta menossa iltakylpyyn. En jaksa enää välittää tästä koko kuvajupakasta, olkaa mitä mieltä haluatte, mutta totuus on kuitenkin se että ette tiedä meistä mitään ja ette tunne meitä :).

   Lainaa

  76. Tulos: +16 (24 ääntä)
   "NIIN JUU JA Miltä itsestänne tuntuisi, jos teidän railakasta nuoruuselämää -kuvia mentäisiin levittelemään pitkiinsä ? Veikkaanpa että ei varmaan kovinkaan kivalta." Niin juu, miltäs susta tuntuis kun sun äiti tai isä ois levittäny susta kaikenlaisia p*mppi- ja kakkakuvia? ja joku olis vielä r*nkannu niille.. Sun "huumorintajuinen" lapsesi ei nyt ymmärrä asiaa, mutta joskus se tulee sen ymmärtämään ;)

   Lainaa

  77. Tulos: +8 (24 ääntä)
   vooopoo: tiia nolaa äpärälapsensa
   Millä perusteella äpärä ?! Otappa selvää ensiksi mikä on äpärälapsi !!!!!!

   Lainaa

  78. Tulos: -14 (22 ääntä)
   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

   Lainaa

  79. Tulos: +32 (34 ääntä)
   U2FsdGVkX19GVe1RVSmckksRiYQW6IUDZnXtL3BUvyibmPt7h2mK+9ZyBokxKM1WFJQ5D7bFz0yNCsN5E1Hf4J0W0DRuVDkK/PPLpzetfpaijvnJo9QuyM3ir9fhuxoV

   Lainaa

  80. Hämmästynyt 29.9.2011 21:05
   Tulos: +4 (30 ääntä)
   Eiköhän jo riitä nuoren äidin kiusaaminen! Kuva oli hauska aika monen mielestä. Menee yli että tähän aletaan sossuja sotkemaan. Antakaa Tiian olla eiköhän ole opetuksensa saanut!!

   Lainaa

  81. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Tuo arvostelu ja kielenkäyttö joissain kommenteissa on suorastaan laitonta. On kauheaa luettavaa miten yhteen kuvaan voidaan sotkea jo perhe,blogit ja muutkin. Antakaa nyt hyvät ihmiset asian jo olla. Tuollainen kiusaaminen ei johda mihinkään! Luulisi että teilläkin on omiakin ongelmia ettei tarvi toisten perhe elämään sekaantua. Tuskin kukaan on pyhimys tai täydellinen. Uskon Tiia sinun olevan hyvä ja rakastava äiti lapsellesi. :-) Älä välitä ilkeilijöistä. Ajattele että olet askeleen heidän edellään. Älä alennu samaan jauhamiseen kuin muut! Tsemppiä syksyyn!

   Lainaa

  82. Tulos: +16 (24 ääntä)
   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

   Lainaa

  83. Meikäläinen 30.9.2011 18:32
   Tulos: -1 (19 ääntä)
   Huhhuh: Tuo arvostelu ja kielenkäyttö joissain kommenteissa on suorastaan laitonta. On kauheaa luettavaa miten yhteen kuvaan voidaan sotkea jo perhe,blogit ja muutkin. Antakaa nyt hyvät ihmiset asian jo olla. Tuollainen kiusaaminen ei johda mihinkään! Luulisi että teilläkin on omiakin ongelmia ettei tarvi toisten perhe elämään sekaantua. Tuskin kukaan on pyhimys tai täydellinen. Uskon Tiia sinun olevan hyvä ja rakastava äiti lapsellesi. Älä välitä ilkeilijöistä. Ajattele että olet askeleen heidän edellään. Älä alennu samaan jauhamiseen kuin muut! Tsemppiä syksyyn!
   Viisaita sanoja, olen samaa mieltä. Uskon kyllä Tiian olevan hyvä äiti lapselleen, minusta on ihan turhaa arvostella toisen kykyä vanhempana jonkin kuvan takia. Ja tuo kuvahan on hauska! Ja tavallaan tosi herttainen. :)

   Lainaa

  84. Tulos: +7 (15 ääntä)
   Uskon että Tiia on hyvä äiti lapselleen, mutta jonkun aikaa voi viedä ennen kuin valkenee ettei kiakkea tarvitse kuvata. Ja miettii kiinnostaako sitten itseään katsella jostakusta toisesta sellaisia kuvia.

   Lainaa

  85. Tulos: -9 (19 ääntä)
   hei ihan oikeesti ihmiset! älkää jauhako tosta asiasta enää, alkaa itteeni häiritteen kun haukutte mulle puolituttua ihmistä.. luin kommentteja alas asti vain, koska etsin lainattavaa kommenttia mutta ei, kaikissa oli vaan se yks ja sama pointti mitä popula jauho. /: oon jutellu tiian kanssa pari sanaa joskus aikoinaan ja niiden lyhyiden keskustelujen perusteella voin sanoo et kyseessä on ihana ja avoin ihminen, joka rakastaa läheisiään yli kaiken :) jokanen vaan osottaa sen omalla tavallaan, eikä siitä kannata ottaa pulttia.

   Lainaa

  86. Tulos: +15 (19 ääntä)
   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

   Lainaa

  87. Tulos: -1 (15 ääntä)
   diddidii: hei ihan oikeesti ihmiset! älkää jauhako tosta asiasta enää, alkaa itteeni häiritteen kun haukutte mulle puolituttua ihmistä.. luin kommentteja alas asti vain, koska etsin lainattavaa kommenttia mutta ei, kaikissa oli vaan se yks ja sama pointti mitä popula jauho. /: oon jutellu tiian kanssa pari sanaa joskus aikoinaan ja niiden lyhyiden keskustelujen perusteella voin sanoo et kyseessä on ihana ja avoin ihminen, joka rakastaa läheisiään yli kaiken jokanen vaan osottaa sen omalla tavallaan, eikä siitä kannata ottaa pulttia.
   Kiitos <3. Kun tietäisinkin vain kuka olet :) !

   Lainaa

  88. Tulos: +19 (21 ääntä)
   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

   Lainaa

  89. Tulos: -9 (17 ääntä)
   U2FsdGVkX18QIseWaq2vmDRW6OzLZ2f4fGjn3mwCZE1WxGUbBAfXWzshEI5Lxwd44SqbpVbGkKupVa5GlsJON8vrNcEWasuxGp2nWgrBXRAbvpyAlErHmR7hqa0XK/uilz1Wb+goLXSGteokRRSQN/JCo30O8w8HnsTe52zsHEog6DRQkNSXkxmuYrHed91gIkAw/ry0RoYFrL3svK2X9EWfNVfJfnbQEPyrovPAFNls+AbAXKcTUIavDiXwdg7iBuwu0+kxfifA4LorI+xzzjywPAx1UQmbALW6sQKMf49Zp7137YGAkogGof6Ghqq0nzhsXrq9audh8vB8IYUkOaCJDA9KjFXnUqwIEzfFvQG1oqTKXKGQcLNE24AgQes32RRdaa6ek2rg+l/Q0o0sQ9vFZbtEv0sfXHydfqZBcJm+k/Jo4YQk5cth5X+UP9fsE2Zl6zSfXzHsDmqt0QIRqdCORzwd5x6b0omv418Dj3grxCehgCZ6bpI4XyGbOiuV8clJ0bmXKjVNSZ6rKF0vheicT6+InWh/x+L+e/tAhsJd9aa7tEasCjD7CkIFooM0FDOwSnw8Pg6COH13JycRfKfY2PHGS7SDCpghFXomAeNneTvQJOkL7nyI1W6YRhmXYDjeGR6BQNhgImZjbD7H+GoNhQeQuH/lgWrj7N/H1Mr6S63zOtYpyNu6kwaU/53G02bMdAmcg4RNWl/mB5s+yFUHMejHjVWmHOuysruc+20w03cQGBEA6+nlT8kx8Xry+bddJMQYplaENt3JqQHWsGLaRB7RC11Ahpt5j1RSLC/QJ5iz9CJU+tPOut7BowJVEONy8DsO7DzUZr2a06wNvNUvsGNUVAx+BtCdlrfj+YNeczXKO5WAQDLCO0Tl3VTSXFiOiGGgb5IE1KeGsrSLq2ORMA8N781VUHsqBgmSmTu0caZTZskHr7NAPBKQ53dXMTrW7qJU7nPhzA2Qswx1KLo7j1DhVCDAI7YvZ5wyhZAq85UK+xgY92oo0nfHjiVUQ5PbjGd4M+8F/3CmjbIhftOyey00IIqgXudtCCG2sN6zHGEiKyYESFztRaemjTfFhur6RaQ4vihuZkCNBUI8S0IOP5o1Z4grNXFr8zgjUv8YWHow/JkAj3AY56pKIrOaZwdZZPw7lTyrm3sJa8L0VJ6+aTJ7Oqz1fZ5kFXya9TKSs4MGB2N+1WC1SOo9AkKyVOGEU2EXMjmtzkrzOztG1r70GEkuFW76FVm3NPtX5+ll3esoiATwwUTkkdiDh0D3plvzBmJgjYE7NXv5APCIN2t7kk5W7jltF1fuHXao5C0iK3UDA+HJYed0AQ3pFLkz

   Lainaa

  90. Tulos: +14 (20 ääntä)
   ^Jaa, en minä koe loukkaukseksi että minua sanotaan äpäräksi, koska minä olen äpärä. (Eikä ole vanhemmat koskaan aviossa olleet, eikä tule olemaan.) Enkä koe äpärä-sanaa törkeäksi millään tavalla. Toki se on, miten sen ottaa. Jos on vanhanaikainen niin olen myös syntinen koska olen äpärä, muttei se minua liikuta.

   Lainaa

  91. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Homoakin käytetään haukkumasanana. Eikö siis homoakaan voi enää sanoa homoksi?

   Lainaa

  92. Tulos: +5 (13 ääntä)
   Ajatellaampa positiivisesti! Tiia sai opetuksen ja osaa nyt (toivottavasti) jatkossa julkaista hiukan neutraalimpia kuvia. Ja toivottavasti myös poistaa nimet blogistaan. Etunimi on jees, mutta siihen sen pitäisi sitten jäädä. Eikö se riitä että tutut tietää että se on sun blogi, miksi se pitää tuntemattomienkin tietää? Ei minua ainakaan kiinnosta blogia lukiessani, että mikä tyypin koko nimi on osoitteineen, syntymäaikoineen jne. Yksinkertaisuus kunniaan. Omassa blogissani olen paljastanut itsestäni lempinimen, en muuta. Silti tutut tietävät että minä siellä kirjottelen.

   Lainaa

  93. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Joops: Homoakin käytetään haukkumasanana. Eikö siis homoakaan voi enää sanoa homoksi?
   riippuu ihan käyttötarkoituksesta. :) kyllä ne homot kutsuu itseäänki homoiksi. mutta jos esim joku tokaisee "v*tun homo* niin tässä tapauksessa kyse on haukkumasanasta...?

   Lainaa

  94. Tulos: +10 (16 ääntä)
   ihanko tosissaan blogissaan kirjottaa "mut toi kuva ei ollu tarkotettu mihinkään levitykseen !!!!" ja silti pisti kuvan nettiin silloinhan se on jo levityksessä ai kun nämä jotkut tennarit ovat viisaita :D

   Lainaa

  95. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kuva on ällöttävä, en ikinä laittaisi lapsestani tuollaista kuvaa nettiin. Mutta neiti on varmaan jo läksynsä oppinut, tai ainakin syvästi toivon niin. :D

   Lainaa

  96. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   Ja itse olet 19-vuotias... TEINI!

   Lainaa

  97. Tulos: +3 (5 ääntä)
   ei oo vieläkää kuva lähteny täältä ;) hah.

   Lainaa

  98. Tulos: -3 (3 ääntä)
   Myy: Maitoruualla olevan vauvan kakka ei kyllä missään nimessä näytä tuolta. Aavistelen luumusosekikkaa.
   Etkö ole lapsenpihkaa nähnyt? ;)

   Lainaa

  99. suihkumuikku 20.3.2012 17:37
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   hyi hitto .. nyt meni kyl ruokahalu.

   Lainaa

  100. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Tiia: NIIN JUU JA Miltä itsestänne tuntuisi, jos teidän railakasta nuoruuselämää -kuvia mentäisiin levittelemään pitkiinsä ? Veikkaanpa että ei varmaan kovinkaan kivalta. Tai sitten jotkut on niin huomionhakuisia, että heistä saattaisikin tuntua kivalta !
   jos mun joku päivitys/postaama kuva ilmestys tänne ni ottasin kyllä huumorilla sen enkä vetäs tollasia pultteja :D joten nyt se turpa kiinni :)

   Lainaa

  101. irokeesiankka 1.2.2014 13:46
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Voipi olla, ettei Roope ihan heti liity facebookiin kasvettuaan vanhemmaksi...

   Lainaa

  102. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Söin just ruokaa..

   Lainaa

  103. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Mämmiä.

   Lainaa

  104. Tulos: +2 (4 ääntä)
   Tiia: Haistakaa paska kaikki lapsettomat teinit ! Ja ps. tää kuva lähtee täältä ja aika pian.
   "Aika pian" eli ... 7 vuotta ei ole vielä "aika pian", mutta venaillaan rauhassa. Nyt se sun napero on mennyt kouluun, ja toivottavasti sen koulukaverit ei löydä Tiia _sinun_ nettiin laittamia kakkapyllykuvia, koska vaikka sitä miten kuvittelis että lapset ei kiusaa toisiaan... niin oman äidin ei pidä nettiin laittaa näin päivänselvää koulukiusausmateriaalia omista lapsistaan nettiin. Häpeäisit, Tiia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: vauva, vaippa, kuva