Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hätäkeskus, kuinka voin auttaa?

"Soitin sitten 112:een ankan takia"
hätäkeskus

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +894 (926 ääntä)
      Vain Suomessa voi soittaa hätäkeskukseen randomin ankan itsemurhayrityksestä ja saada poliisit paikalle auttamaan ankkaa.

      Lainaa

    2. Mr. Ällö 27.9.2011 6:21
      Tulos: +359 (611 ääntä)
      Jenna, olisit vaan odottanut niitä poliisisetiä. Niiltä saa pamppua. Nam nam.

      Lainaa

    3. Tulos: +290 (330 ääntä)
      Ja sitten kun on oikeasti ihminen pulassa, niin eivät lähetä mitään.

      Lainaa

    4. Tulos: +200 (336 ääntä)
      Tiiätkö, Mr.Ällö, noi sun juttus on iha luettavia, mut sit ku nään tossa lopussa "Nam nam", niin se jotenki etoo mua D: Kellään muulla sama?

      Lainaa

    5. Tulos: +81 (111 ääntä)
      Oisko sittenkin ollu sorsa?

      Lainaa

    6. Tulos: +42 (174 ääntä)
      omena: Se lienee tarkotuskin. Oon alkanut palvomaan Mr. Ällöä jotenkin, am I sick?

      Lainaa

    7. Tulos: +11 (179 ääntä)
      Tästä tuli salamana mieleen eräs kerta, kun ajoin lokkia päin, se ei kai huomannut tuloani. Sen jalat katkes ja soitin kans sitte eka Leyserille, että mitä tehdään - numero ei vastannut. Pitkän harkinnan jälkeen soitin 112:n ja ne ei mitään autoa kyllä lähettänyt. Pidän eläimistä vaan siinä määrin, että en mä sitäkään viitsinyt jättää henkitoreissa siihen tielle kärsimään. Asetin sen lokin ajokaistalle takas (oli hiljaista aamuyöllä) ja pakitin hieman ja ajoin sen yli ja pakitin vielä sen jälkeen vähän enemmän ja talla pohjaan ja varmistin lopetuksen siten, että höyhenet pöllysivät. Siitä hyvän työn tehtyäni lähin aamukahville ennen töitä. :) :D

      Lainaa

    8. Tulos: +215 (217 ääntä)
      Suomessa pitäisi olla selkeästi omat viranomaiset eläimiä varten, kuten Briteissä ja Ausseissa on. Säästyisi hätäkeskuskin tuollaisista puheluista ja eläimetkin saisi sitä apua...

      Lainaa

    9. Tulos: +70 (82 ääntä)
      Jepjep. Soittaja ei sitten ilmeisesti mitenkään varmistanut ennen soittoaan mikä ankan vointi on? Olisihan sitä jollain kepillä voinut vähän tökkäistä ja katsoa, lähteekö liikkeelle. Miksi ihmeessä ihmiset on niin avuttomia, ettei mitään osata tehdä itse, pitää aina soittaa poliisi/lanssi/palokunta paikalle? Jawille pointsit oikeasta toimimisesta, eläimen voi lopettaa noin jos ei pysty esim. isolla kivellä murskaamaan kalloa.

      Lainaa

    10. Tulos: -36 (140 ääntä)
      Vitun mielipuolet. Ei eläimiä tapeta runnomalla autolla tai heittämällä kiviä päälle.

      Lainaa

    11. Tulos: +111 (129 ääntä)
      mimi: Vitun mielipuolet. Ei eläimiä tapeta runnomalla autolla tai heittämällä kiviä päälle.
      Jos eläin kärsii eikä sitä ole mahdollista hoitaa, se pitää lopettaa. Aika harvalla mattimeikäläisellä on pistoolia mukana ihan vaan lopetettavien eläinten varalta, joten täytyy vaan keksiä jotain. Kerran kaverin kanssa liikenteessä ollessa osuttiin tielle hypänneeseen oravaan. Kitumaanhan se jäi, joten ei muuta kuin pakki päälle, huolellinen tähtäys ja renkaat kurren pään yli. Ei kivaa, mutta pakkohan se raukka oli jotenkin kärsimyksistään päästää...

      Lainaa

    12. Tulos: +84 (88 ääntä)
      kirppu: Jos eläin kärsii eikä sitä ole mahdollista hoitaa, se pitää lopettaa. Aika harvalla mattimeikäläisellä on pistoolia mukana ihan vaan lopetettavien eläinten varalta, joten täytyy vaan keksiä jotain. Kerran kaverin kanssa liikenteessä ollessa osuttiin tielle hypänneeseen oravaan. Kitumaanhan se jäi, joten ei muuta kuin pakki päälle, huolellinen tähtäys ja renkaat kurren pään yli. Ei kivaa, mutta pakkohan se raukka oli jotenkin kärsimyksistään päästää…
      Niskatkin voi tietty taittaa nurin, mutta on sitten eri asia kenen kantti siihen kestää. Parempi se eläin on jollain lailla päästää kärsimyksistään, kuin jättää siihen kitumaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +41 (47 ääntä)
      Itse ainakin oon joutunu pakon edessä linnun lopettaa, siipi murtunu ja muutenkin kärsiny ja lentokyvyn menettäny. Ja joo, en kyllä omista asetta että kyllä se kivi päätti pololta päivät.

      Lainaa

    14. Tulos: +15 (25 ääntä)
      kirppu: Jos eläin kärsii eikä sitä ole mahdollista hoitaa, se pitää lopettaa. Aika harvalla mattimeikäläisellä on pistoolia mukana ihan vaan lopetettavien eläinten varalta, joten täytyy vaan keksiä jotain. Kerran kaverin kanssa liikenteessä ollessa osuttiin tielle hypänneeseen oravaan. Kitumaanhan se jäi, joten ei muuta kuin pakki päälle, huolellinen tähtäys ja renkaat kurren pään yli. Ei kivaa, mutta pakkohan se raukka oli jotenkin kärsimyksistään päästää…
      kai te kuitenkin siirsitte sen sitten pois tieltä tienviereen edes?

      Lainaa

    15. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Tosiaan täällä maalla tapaa usein noita itsemurha-jäniksiä. Jos sellaseen autolla osut niin, että jänis jää maahan tärisemään niin mitäpä muutakaan voit tehdä kuin ajaa uudestaan sen päältä? Parempi nopea kuolema kuin tielle kitumaan jääminen. Kyllähän se on sydäntäsärkevää ajaa jäniksen päältä, mutta minkäs teet josset asetta kuljeta mukana.

      Lainaa

    16. Tulos: +9 (27 ääntä)
      kuolin mielikuvalle :D

      Lainaa

    17. Tulos: +9 (41 ääntä)
      omena: Tiiätkö, Mr.Ällö, noi sun juttus on iha luettavia, mut sit ku nään tossa lopussa “Nam nam”, niin se jotenki etoo mua D: Kellään muulla sama?
      Mut "nam nam" on sen tavaramerkki...

      Lainaa

    18. Tulos: -7 (55 ääntä)
      Joo sen namnamin vois jättää pois.

      Lainaa

    19. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Tiesittekö, että hätäkeskus ja myrkytystietokeskus ei auta lemmikkien onnettomuustilanteissa? Jos tulee sellai tilanne..

      Lainaa

    20. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Ja minä kun luulin, että näitä on vain rapakon takana...

      Lainaa

    21. Kituva jänö 27.9.2011 22:50
      Tulos: -11 (19 ääntä)
      Itte törmäsin kerran matkalla kauppaan kavereiden kanssa jänikseen joka oli tippunu jostai ja kitu siinä, sitte siinä hetki sitä ihmeteltiin ja sitten siihen tuli joku mies joka soitti poliiseille ja niiden piti tulla lopettamaan se, mut sitku niit ei kuulunu soitettiin uusiks ja hätäkeskuksesta sanottiin kaverille jotain "antakaa sen olla vaan kyllä luonto hoitaa homman" :Dd

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (31 ääntä)
      Höh, oon minäkin soittanu 112 mm. karanneen koiran takia. - Onko ilmotettu karanneesta koirasta alueella blää blää. - Eipä oo, minkäs näkönen koira ja onko pantaa - Tämmönen nätti sesse, on panta ja.. oho, tässä onki numero. Kiitti heii! ;)

      Lainaa

    23. pauliina♥ 28.9.2011 16:13
      Tulos: +6 (14 ääntä)
      ^ LOL'D

      Lainaa

    24. hirvi rescue 28.9.2011 19:46
      Tulos: +77 (81 ääntä)
      Asutaan leikkipuiston vieressä, missä oli sinä iltana paljon pikkulapsia leikkimässä. Olin kaverin kanssa parvekkeella kun yhtäkkiä huomattiin että pihallamme seisoo isokokoinen hirvi. Soitin sitten hätäkeskukseen kertoakseni, että lapset saattaa olla vaarassa kun ne hirvet on niin tuhannen tyhmiä, ja sitä paitsi eksyksissä keskellä asutusaluetta. Sieltä vastattiin sitten "Hätäkeskus, kuinka voin auttaa?" "-Hei, meijän pihalla on hirvi, ja tää on ihan leikkipuison vieressä..blaa blaa.." Hätäkeskustäti: "Nooo..hirvet on kyllä ihan kasvissyöjiä." No shit Sherlock..

      Lainaa

    25. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Luin monta kertaa, että "soitin sadankahdentoista ankan takia joka yritti itsemurhaa". Kerkesin jo aatella, että herran jumala, joko ne ankatkin seuraa sopuleita joukkoitsemurhissa!! Meni oikeesti luokattoman kauan ennekuin viesti meni perille. Ei pitäis lukea feissarimokia aamulla kuumeessa. Toisaalta päivä lähti kivasti käyntiin nauramalla.. Itselle..

      Lainaa

    26. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Justiinsa alkuviikosta työkavereiden kanssa manailtiin sitä kun nykyään ei voi soittaa muuhun kuin hätänumeroon. Meillä siis asiana koulun pihalta löytynyt koira. Ärsyttää soittaa hätänumeroon tuollaisia kiireettömiä juttuja, mutta minkäs teet.

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (17 ääntä)
      ^ Oikeasti nuo asiat pitäs soittaa suoraan läheisimpään poliisilaitokseen, mutta kovin monella ei ole numero tiedossa, joten 112 on tullut itsekkin näppäiltyä. Kannattaa selvittää oman poliisilaitoksen numero niin ei tule häirittyä hätäkeskusta. Eli kaikki nyt googlettamaan ja tallentamaan numero :)

      Lainaa

    28. Tulos: +37 (43 ääntä)
      Jossain kerrottiin, että nainen oli soittanut hätäkeskukseen ja selittänyt juoneensa itse paljon, kun eräs itikka tuli ja imi verta hänen käsivarrestaan. Nainen oli huolissaan, että ko. itikka on voinut saada alkoholimyrkytyksen ja tiedusteli, miten itikan voisi kääntää kylkiasentoon. Olemmepa me suomalaiset eläinrakkaita.

      Lainaa

    29. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Tuo on vissiin yleinen vitsi. Viime juhannuksenakin oli kuulemma joku mies kysellyt.

      Lainaa

    30. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Wääk: ^ Oikeasti nuo asiat pitäs soittaa suoraan läheisimpään poliisilaitokseen, mutta kovin monella ei ole numero tiedossa, joten 112 on tullut itsekkin näppäiltyä. Kannattaa selvittää oman poliisilaitoksen numero niin ei tule häirittyä hätäkeskusta. Eli kaikki nyt googlettamaan ja tallentamaan numero
      Ongelmana vaan on se, että ainakin paikallisella poliisilaitoksella vastataan vasta yhdeksän jälkeen. Meillä oli kuitenkin tunnit alkaneet jo kahdeksalta emmekä voineet allergian takia koiraa sisätiloissa pitää. Tapaus kuitenkin ratkesi onnellisesti kun sidoin koiralle narusta valjaat ja lähdin etsimään kotia koiralle. Hetken harhailun jälkeen omistaja löytyikin :)

      Lainaa

    31. Tulos: 0 (6 ääntä)
      No joo, mutta sillon on ehkä ihan oikeutettua soittaa hätäkeskukseen. Ei sielläkään ympäri vuorokauden puhelin soi, joten luultavasti aamulla on vähän vähemmän ruuhkaa ja kehtaa soittaa turhemmastakin asiasta ilman että vaarantaa muita ihmisiä (ruuhkauttamalla hätäkeskusta.) Tarkotinkin lähinnä, että ensin koettaa sinne paikalliseen poliisiin. Ps. Laitoit sanoja mun suuhun!! :D

      Lainaa

    32. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Jenna, jos luet tätä... ..se on kiva kun narkki on kuristamassa ja tarttis äkkiä apua paikalle ja joku partio on saatanan ankan perässä... Joo, mikä parasta, toi vois olla mun sisko..

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (11 ääntä)
      omena: Tiiätkö, Mr.Ällö, noi sun juttus on iha luettavia, mut sit ku nään tossa lopussa “Nam nam”, niin se jotenki etoo mua D: Kellään muulla sama?
      Ei nam namia pois, noi Mr.Ällön kommat piristää mun päivää ku ne pomppaa aina silmään jostain randomisti. :DD Yleensä ne on tosin aika huonoja, mutta koska oon tämmönen puujalkavitsi-ihminen niin repeen viimeistään kun "nam nam". :D

      Lainaa

    34. duck of doom 6.4.2013 2:09
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Hattu: Vain Suomessa voi soittaa hätäkeskukseen randomin ankan itsemurhayrityksestä ja saada poliisit paikalle auttamaan ankkaa.
      Kyllä nyt ankkaa pitää auttaa. :(

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (13 ääntä)
      Noh, toivottavasti tämän Jennan "hätätapauksen" takia, kukaan ei kuollut mihinkään sairaskohtaukseen jne. samaan aikaan, kun Jenna soittaa hätäkeskukseen jonkun perkeleen vesilinnun takia -__-

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: poliisi, hätänumero, puhelu, ankka, hätäkeskus