Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Niksi-Pirkka

  Suurenna näkymä
  NiksiPirkka Lähettänyt: Kinkku

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +220 (230 ääntä)
   Niillä on myös huikeita videoita netissä, joissa "niksologi" testaa näitä niksejä. Esim. tämä aivan ihana Pirkka-lehdistä tehty rahi: http://www.pirkka.fi/albumit/93758-lehdista-rahi

   Lainaa

  2. Mr. Ällö 1.10.2011 3:05
   Tulos: -42 (646 ääntä)
   U2FsdGVkX1/+/u0SxcbslqEkPo5c69EricKDzPC/tHtWih6X7maOaVTHuOIkT4OGiN183urSIpCGBZUOn8xJvMu6XBBv+XheDu61AAscBSIPNUL7lHIfeOhzuFwrr9uxKzjY0tGjFpUN36ZZGRUREEWFeQMAZrtwTSlIz+Ae+hY=

   Lainaa

  3. Jukkapalmu 1.10.2011 9:56
   Tulos: +298 (310 ääntä)
   Uuden auton valot saattavat häikäistä vastaantulijaa pimeässä. Tunge umpiot täyteen vanhoja sukkahousuja niin häikäisy vähenee!!

   Lainaa

  4. Tulos: +215 (219 ääntä)
   Naurukuolema tolle Pirkka-lehdistä tehdylle rahille. :DDD "Mitenkäs tässä istustaan? Nähtävästi tällein keinahdellen"

   Lainaa

  5. Tulos: +160 (164 ääntä)
   Oon kyl ihan samoilla linjoilla noiden niksien "kekseliäisyyden" suhteen. Ne on monesti niin typeriä, että ei voi ku nauraa. Ja oikeesti sellasia, että ei ne aina edes oikeasti säästä aikaa/rahaa.

   Lainaa

  6. Tulos: +92 (102 ääntä)
   Hattu: Niillä on myös huikeita videoita netissä, joissa “niksologi” testaa näitä niksejä. Esim. tämä aivan ihana Pirkka-lehdistä tehty rahi: http://www.pirkka.fi/albumit/93758-lehdista-rahi
   Tuosta tuli mieleen, että kuka oikeasti säästää 30 vanhaa Pirkkaa? Mä ainakin luen kerran läpi, otan reseptit talteen ja heitän pois. En tosiaankaan rupee museoimaan vanhoja pirkkoja, et voisin tehdä jonkun typerän rahin tai mitä ikinä.

   Lainaa

  7. Tulos: +116 (130 ääntä)
   Kokisniksissä sentään vältetään tujumpien kemikaalien käyttöä ja yritetään säästää ympäristöä. Muut niksit olikin just niin turhia kuin tässä väitetäänkin.

   Lainaa

  8. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Onervan viimeinen kommentti.. ::D:D:D::D::D

   Lainaa

  9. Tulos: +43 (73 ääntä)
   Rahi kun ei ole mikään istuin. Pöljää pirkkaporukkaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +194 (194 ääntä)
   Paras niksi IKINÄ: Avoautossa tai vuoristoradassa menee tukka helposti sekaisin. Ongelma ratkeaa, kun vedät sukkahousut päähäsi ajelun ajaksi!

   Lainaa

  11. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Haaahhahaha repesin tolle Lotan kommentille. :D

   Lainaa

  12. Tulos: -1 (13 ääntä)
   Siis sille vikalle. :)
   Marde: Haaahhahaha repesin tolle Lotan kommentille.

   Lainaa

  13. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Hattu: Niillä on myös huikeita videoita netissä, joissa “niksologi” testaa näitä niksejä. Esim. tämä aivan ihana Pirkka-lehdistä tehty rahi: http://www.pirkka.fi/albumit/93758-lehdista-rahi
   :DDD 'yksi kuminauha Pirkan alapäähän'

   Lainaa

  14. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Kerrankin oikeesti hauska.

   Lainaa

  15. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Tää oli ihan huippu! :D Pitkästä aikaa sai oikeasti nauraa :D

   Lainaa

  16. Tulos: +37 (55 ääntä)
   tyhymät, pirkkaniksit on nykysin kevennyksiä, sukkahousut on vakiovitsi :DDD

   Lainaa

  17. Tulos: +56 (78 ääntä)
   Esimerkiksi ton kokiksella pesemisen pointti ei ole se, että se olisi jotenkin käytännöllisempi tai tehokkaampi tapa puhdistaa vessa. Se on lähinnä alternative-ratkaisu, jos ei nyt juuri satu kotona olemaan sitä tiettyä ainetta. Aika monien noiden niksien taustalla on tämä ajatus, eli että "homma voi hoitua vaikkei oo kaikkia välineitä". Ja on myös niitä niksejä, joissa alternative-tapa onkin se käytännöllisempi tapa, ja yleensä nämä varmasti toimivatkin. sitten on myös kehareita jotka kehottavat avaamaan paketteja avaimilla, ja se on kolmas niksikategoria, eli Turhaa Paskaa

   Lainaa

  18. Tulos: +55 (63 ääntä)
   Totta kai sen paketin voi avata avaimella tai millä tahansa muulla terävällä välineellä jos ei vaikkapa ole sisätiloissa saksien luona. Huvittavinta on se, että turhista julkaistuista nikseistä maksetaan. Mutta eipäs olla kateellisiä - naurettavia niksejä vaan Pirkalle lähettämään niin on sitte rahaa kaljaan (muistakaa ottaa sukkia mukaan ostoksille) :)

   Lainaa

  19. Tulos: +7 (13 ääntä)
   aivan mahtava !!!

   Lainaa

  20. Tulos: +18 (32 ääntä)
   Onerva is my hero

   Lainaa

  21. Me, Myself and I 1.10.2011 19:56
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   No mä oon joskus lukenu, kun joku kysy pirkalta, miten ananassäilykepurkki aadaan auki jos siitä on hajonnu se millä se muuten aukeaa... 12-vuotiaskin ties, että ihan sellasella säilykepurkinavaajalla sen saa auki ilman sen ihmeellisempiä konfikteja.... Siinä oli kyllä hauskaa kaikilla, kun sitä luettiin. xD

   Lainaa

  22. Tulos: +47 (49 ääntä)
   ja takuuvarma niksi on aina sukkahousut + ihan mitä mieleen vaan juolahtaa.. :D

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (31 ääntä)
   no enmin mie sen kokisesn juon kun kaadan hyvän juoman pöntöstä alas ei voinut muutakun nauraa oli hyvä

   Lainaa

  24. Tulos: +59 (85 ääntä)
   Perinteinen; Käytettyjen sukkahousujen haarakiilasta saat jännittäväntuoksuisen nenäliinan.

   Lainaa

  25. Tulos: +67 (71 ääntä)
   Pirkkalehdestä poistettiin vitsisivu, koska tämä niksipirkka toimii myös vitsipalstana. Mutta muistakaa jos haluatte harjoitella yösuunnistusta varten päivällä, laita mustat sukkahousut päähän ja mettään!

   Lainaa

  26. Tulos: +37 (51 ääntä)
   warp: Esimerkiksi ton kokiksella pesemisen pointti ei ole se, että se olisi jotenkin käytännöllisempi tai tehokkaampi tapa puhdistaa vessa. Se on lähinnä alternative-ratkaisu, jos ei nyt juuri satu kotona olemaan sitä tiettyä ainetta. Aika monien noiden niksien taustalla on tämä ajatus, eli että “homma voi hoitua vaikkei oo kaikkia välineitä”. Ja on myös niitä niksejä, joissa alternative-tapa onkin se käytännöllisempi tapa, ja yleensä nämä varmasti toimivatkin. sitten on myös kehareita jotka kehottavat avaamaan paketteja avaimilla, ja se on kolmas niksikategoria, eli Turhaa Paskaa
   Sehän niissä onkin niin typerää. Pitää keksiä tuommosia ihmeellisiä hätä-ratkaisuja, niinkuin vaikka tuo kokiksella pytyn peseminen, vaikka ei edes ole mikään hätä. Miksi ihmeessä se pytty pitää sillä siunaaman sekunnilla pestä, eikä voi vaikka seuraavalla kauppa reissulla ostaa ihan normaalia wc:n pesu ainetta tai kloriittia? Sitä paitsi tuo avain-juttuhan on kätevä. Joskus vaan käy niin että joutuu avaamaan pakkauksia jossain missä saksia ei ole (esim autossa) tai niitä ei löydy. Lähes jokaisella ihmisellä kuitenkin on avaimia ja niillä ne teipit tosiaan lähtee (useimmiten) ihan näppärästi.

   Lainaa

  27. Tulos: +65 (67 ääntä)
   eikö sinulla ole reppua? No hätä ei ole tämän näköinen! leikkaa sukkahousujen peppu puolelle kaksi pientä reikää ja pujota sukkaosat rei'istä läpi ja solmi. tadaa reppu on valmis kannettavaksi!

   Lainaa

  28. Tulos: +10 (30 ääntä)
   Kokista juodaan, ei kaadeta vessanpönttöön se puhdistusta varten. What a complete waste!

   Lainaa

  29. Tulos: +38 (48 ääntä)
   Kokista juodaan, ei kaadeta vessanpönttöön se puhdistusta varten. What a complete waste!
   Tottakai kokis on tarkoitettu juotavaksi, mutta eräs pointti kokiksen käyttämiseen pytyn puhdistusaineena on se, että vältetään turhien kemikaalien käyttöä. Niiden kaikenmaailman puhdistusaineiden huurut eivät kaiketi ole kovin terveellisiä hengitettynä... Ja säästetään samalla ympäristöäkin (ja hampaita, sillä kokis syövyttää purukalustoa).

   Lainaa

  30. Tulos: +77 (81 ääntä)
   Meidän isoäitikin aikoinaan noudatti noita pirkkaniksejä, ja isä kertoi että kerran olivat sitten kiireessä ottaneet neuvosta vaarin pirkkanikseiltä ja kuivapesseet hiukset perunajauholla. Se oli sitten ihan kunnon katasrofi, piti mennä johonkin hienoihin juhliin sen näköisenä että on pää täynnä hilsettä ja jauhoja tippui sitten ympäri mustaa pukua yms :D Ja viimeeksi kun tuli luettua niin tuli vastaan semmoinenkin niksi että vanhoja sukkahousuja ei kannata heittää pois, ne voi asettaa käsiin kun syö sipsejä niin kädet ei tule rasvaiseksi...voe ny hyvää päivää :D

   Lainaa

  31. Tulos: +72 (72 ääntä)
   Mä muistan legendaarisina nämä hittiniksit: "jalkapallon sisäkumista saa mainion uimalakin" ja "ovatko kaukosäätimet jatkuvasti hukassa? Laita sukkahousut roikkumaan katosta sohvan läheisyyteen ja laita kaukosäätimet niiden sukkaosiin. Näin voit helposti vaihtaa kanavaa sukkhousujen läpi, eivätkä kaukosäätimet varmasti huku!" Ei juma...

   Lainaa

  32. musta lusikka 2.10.2011 22:32
   Tulos: -8 (28 ääntä)
   olin kerra hotellis yötä ja sain tikun sormeen jostain huonekalusta (olisko ollu tuoli..) eipä ollu neulaa tms, ni kaivoin katkenneen tikunrämän sormesta kertakäyttöhaarukkan avulla. ei ollu iha kivutonta puuhaa :D

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (49 ääntä)
   Tämä oli hyvä! :D Hyvä oli myös yks Pirkka-niksi, joka oli pakko etsiä tähän hätään googlella: "Monelle miehelle tulee juhannuksena - jos muulloinkin - hinku viinaan. Mutta jos panet miehen kutjakkeen viinaksiin risiiniöljyä, johan tämä pysyy tiukasti kotona eikä mene pubiin eikä muihin kaljabaareihin itseään nolaamaan ja rahojaan tuhlaamaan. Eikä maata kutjota sitten juhlapyhiä humalassa." -Niksi-Pirkka 5(??)/98 http://myy.helia.fi/~keika/vinkit.html

   Lainaa

  34. Tulos: +43 (45 ääntä)
   Varmaankin Niksi-Pirkan alkuperäinen tavoite oli jakaa hyödyllisiä niksejä mutta pikkuhiljaa se on muuttunut (sukkahousu)vitsipalstaksi, jota nimenomaan luetaan huumorimielessä. Veikkaan että suurin osa lähettää sinne vinkkejä ajatuksenaan, että katsotaan kuinka pöljän jutun saa menemään läpi. En tiedä ketään joka pitäisi sitä oikeasti niksipalstana. Ja siksi esimerkiksi tuo sukkahousut jänismetsään kuuluu ehdottomasti Niksi-Pirkkaan, muuten en edes lukisi sitä.

   Lainaa

  35. Tulos: +62 (64 ääntä)
   Tällänenki oli pirkkanikseissä joskus jolle repeilin : Kasta lapsesi puhdas housuvaippa kylmässä vedessä ja vedä päähäsi - näin saat viileyttä päähän kesähelteillä :D

   Lainaa

  36. Tulos: +104 (106 ääntä)
   Ovatko suodatinpussit mielestäsi kamalan kalliita?? No nyt siihenkin on HALVEMPI ratkaisu. Keitä vesi, kaada kuppiin sekä kuuma vesi ja kahvinporot. Vedä sukkahousut päähän ja juo!

   Lainaa

  37. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Älkääs nyt pilkatko Pirkkaa :D Hyvä lehti se on ja on tuolla Niksi-Pirkassa joskus jotain hyödyllistäki.. <:

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (39 ääntä)
   Wääk: Sitä paitsi tuo avain-juttuhan on kätevä. Joskus vaan käy niin että joutuu avaamaan pakkauksia jossain missä saksia ei ole (esim autossa) tai niitä ei löydy. Lähes jokaisella ihmisellä kuitenkin on avaimia ja niillä ne teipit tosiaan lähtee (useimmiten) ihan näppärästi.
   Joo, mut onko avaimella repiminen niin hieno keksintö et se täytyy lähettää lehteen? Kokisjuttu oli sentään sellainen, mitä ei heti tulisi mieleen kokeilla. Mielestäni ei ole hyvä niksi jos sen idea on "jos ei ole saksia, voit käyttää jotain muuta terävää esinettä"

   Lainaa

  39. Tulos: +34 (38 ääntä)
   Mä muistan kans yhen niksin, jota kerron aina kavereille. Nimittäin näitä kuuluisia sukkahousuniksejä: Jos olet huvipuiston laitteissa, pistä sukkahousut päähäsi, niin silmälasit tai aurinkolasisi eivät lennä :----D Tää oli parhain fb-moka pitkiin aikoihin :---DDD

   Lainaa

  40. Tulos: +36 (44 ääntä)
   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

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (9 ääntä)
   höpöli: Oliko se ketsuppipullo? Ainakin salaatin linkoamista ovat suositelleet juuri samalla tavalla. :D

   Lainaa

  42. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Vikke: Oli se, mutta siitä on jo muutama vuosi. Miks salaatti ees lingotaan, eikö voi antaa kuivaa rauhassa tai jotain? :/

   Lainaa

  43. Tulos: +49 (51 ääntä)
   Itsehän sain joskus Pirkasta 100€ läpälläni lähettämällä niksillä, joka oli niin typerä etten viitsi edes kertoa.. :D joten suosittelen!

   Lainaa

  44. Tulos: +52 (52 ääntä)
   Muistan aina kuinka siitepölyallergikkoja neuvottiin kevään tullen leikkaamaan vanhoista rintaliiveistä toinen kuppi irti, kiinnittää kuminauha ja asettaa naamalle niin että se peittää nätisti nenän ja suun. MUTTA: älä kokeile geelitäytteisillä rintaliiveillä, ne eivät hengitä. Ja voilà! Allergikot voivat tallustella turvallisin mielin keväisiä katuja!

   Lainaa

  45. Tulos: +2 (8 ääntä)
   warp: Tuossa olet kyllä täysin oikeassa. :P

   Lainaa

  46. Tulos: +4 (22 ääntä)
   Ps. Fm-team. Kohtelias pyyntö pitkäaikaiselta vakkari-käyttäjältä, olkaa niin kilttejä, että päivitätte teidän smiley-valikoimanne tai poistatte ne kokonaan : P - hymiö näyttää kieltä, ei naura. > : ( - hymiö on vihainen ei suurempikuin-surunaama : o ) - hymiö on pelle, ei kaksoispilkku : o - hymiö. Ja varmasti on myös lukuisia muita, jotka feissarimokat näyttää väärin.

   Lainaa

  47. Tulos: +23 (29 ääntä)
   Leikkaa vanhojen sukkahousujen haarakiilat pois, niistä saa hauskan hajuisia nenäliinoja. Tai jos nukut autossa sido pääsi sukkahousuilla niskatukeen kiinni, silloin pääsi ei pääse ikivästi heilumaan eikä niskat tule kipeäksi...

   Lainaa

  48. Tulos: +45 (45 ääntä)
   "Pelottaako, että leikkaat keittiössä sormeen? Pyydä miestäsi/anoppiasi/lastasi pitämään leikattavista vihanneksista kiinni puolestasi"

   Lainaa

  49. Tulos: -5 (13 ääntä)
   Pahoitteluni, pakko testata: :o) :P >:(

   Lainaa

  50. Tulos: +4 (10 ääntä)
   MUR!

   Lainaa

  51. Tulos: +40 (42 ääntä)
   ^ Sori. Ei olla saatu vielä aikaiseksi.

   Lainaa

  52. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Wääk: Pahoitteluni, pakko testata: ) >:(
   Testaan myös. :) :D ;) :P :o :'( :-/ 8) :? :| ::) :XD :xp: T_T

   Lainaa

  53. Tulos: -3 (3 ääntä)
   :P :o) >:(

   Lainaa

  54. Tulos: +30 (32 ääntä)
   Uskottele kätevästi olevasi torimyyjä huutelemalla kaupungilla tuntemattomien perään.

   Lainaa

  55. Tulos: +36 (36 ääntä)
   U2FsdGVkX18x+7mUZne3lFogGfClDaesciFS41DlXzWgeT9ItX7JKph3z5GuEVd5a8NKW5UERfL2YNAnvBlK21fqWjtMEDpx+Pkv1OxWHl/g1Y1cE24ATqc8lN0EvKO5kIViVIFjpkjANz1NWEgjF9vzNmGtejC0K4aBdDtdaxU8uJGGAIbMMSoNbmBTccG2VNpyQ20sRkbU/5LuLXsqoW6lU8yKXG9LsV+7027Vh8ImUEjiJEDDf04WHWgQvM58Cy0aqdJFkVUTn9SropHfPnPDIaAGQ5tNcKzhpj9gNuYOieLIO4iiPtGxZ09ubB91UedaWPJxYYeoR7vPRjQIOVsYW3n90Kr8ZjD3mS6Zr9Q=

   Lainaa

  56. Tulos: -26 (46 ääntä)
   Onerva siis jää sormi suussa ihmettelemään saksien puutetta jos sattuu olemaan abloy-avain kourassa avaamassa laatikkoa tilanteessa jossa ei ole saksia - tai sitten hän viettää kaiken aikansa kotona. Kannattaa toki myös lähteä haisevilla kengillä juoksemaan kauppaan hajunsyöjää etsiskelemään kun on liian kallista käyttää sitä mitä kotoa sattuu löytymään. Muovipussitkin toki kannattaa heittää roskiin yhden käytön jälkeen - joku voisi vielä luulla köyhäksi jos pyrkii olemaan tuhlaamatta materiaalia tai tuottamatta turhaa roskaa. Hyvä hyvä Onerva.

   Lainaa

  57. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Hattu: Niillä on myös huikeita videoita netissä, joissa “niksologi” testaa näitä niksejä. Esim. tämä aivan ihana Pirkka-lehdistä tehty rahi: http://www.pirkka.fi/albumit/93758-lehdista-rahi
   http://www.pirkka.fi/albumit/99897-kannykan-lataaminen-sipulilla#comment-13565 tämä oli myös tosi hieno ja käytännöllinen niksi.

   Lainaa

  58. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Nii toi lovi juttuhan on nimenkirjoittamiseen verrattuna ihan kätevä juttu ko niitä lovia on helppo lisätä kun vaate siirtyy seuraavalle.... ei se ny ihan niin tyhmä niksi ooo.

   Lainaa

  59. Tulos: -5 (11 ääntä)
   Jotain rajaa, ällö! Toi meni jo liian pitkälle

   Lainaa

  60. Tulos: +25 (31 ääntä)
   U2FsdGVkX19RNY4NiK0Jf28V/1QgNozaIAN44dFc6NjH3I5uahzZvfqfQldEVC2pJkiXl01/oQoO5SSCBRURCca4cD5m0LQ+ET5bKO7gIKzt7grBwLP3gjwVCGBbsh+Q0ZEfIAE6x0HLccR6HtcymIdyyaB5zXTTFNVvBBKHNDSALR5G55cB/Gv52gjYTy/FUJ5DA4b0UOFqk7eVI4QIg08PCUi6eleQWXDDog5qzO67CMLAuKSUa9FUK/Q6Mfw59YqE6H6SR1fiFguA17wprpmBUDu2kpoLYECgZ+1QKORJunxi45tVc13GVg28+RGQDtQR3fc0iT0IZhVOO2xdSlTlyI0jVTHkejRMPG/TsE4=

   Lainaa

  61. Lentohärveli 29.12.2012 14:09
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Muistelisin joskus lukeneeni niksin, joka ohjeisti laittamaan tonttulakin päähän kun lähtee metsään sienen/marjanpoimintaan. Lakin punainen väri pitää huolen siitä, että hirvimiehet eivät erehdy ampumaan kohti ja jos lakissa on kulkunen, pitää sen kilinä villipedot loitolla. Lakki pitää onnistuneesti myös hirvikärpäset päänahasta erossa. Nojaa, ainakin hirvimiesten päivä varmasti piristyy suunnattomasti, jos metsässä vastaan tulee marjanpoimija tonttulakki päässä ja alkaa vielä selittää sen pitävän sudet ja karhut loitolla...

   Lainaa

  62. Tulos: +4 (16 ääntä)
   Tuo niksi rottinkisesta mattopiiskasta ja siihe laitettavsta fillarin ohjaustangon kädensijasta on näemmä jonku meilst hölmö ku pitää ostaa fillari(?). Osaatko "Onerva" ajatella itse ollenkaan? Niksipirkassa on rajattu tila nikseille, ei sinne voi KAIKKIA huomioon ottavaa niksiä kirjoittaa, tuo niksi kun ei auta heitä joilla ei ole fillaria tai ylimääräisiä fillarinosia tai jopa ylimääräistä kokonaista fillaria josta joutaa ottamaan osia muuhun käyttöön mutta meitäkin on joilla lojuu nurkis kaikenlaista ja tavaroita korjataan omist nurkist löytyvillä osilla, on ne sitten tarkoitettu mihin käyttöön tahansa.

   Lainaa

  63. pirkan heitot 27.10.2013 21:36
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Pirkkaniksien pohjan noteeraus: katso telkkaria kiikareilla, näin saar laajakuvatelevision! Ja toinen: vesimelonista saat koverrettua oivasti pyöräily kypärän :'D

   Lainaa

  64. juoppojape 5.6.2015 12:15
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Mikäli omistat housut, joissa ei ole taskuja, leikkaa niihin reikä taskun kohdalle, pujota sukkahousujen sukkaosa lahkeen sisälle ja ompele ne leikatun reiän reunoilta kiinni. Näin saat venyvät taskut, joiden syvyyden voit itse päättää.

   Lainaa

  65. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Toi tokavika kommentti! Näen sieluni silmin jänön, joka nauraa itsensä silmät vedessä hengiltä :'D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Pirkka, niksi, ruokasooda, muovipussi, roskat, lehti, sukat