Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Sherlock selvittää, osa 3

  "Hakkerit uhkaavat tuhota Facebookin"
  Suurenna näkymä
  Sherlock selvittää, osa 3

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +70 (220 ääntä)
   Mistä muuten johtuu, että kaikki ikiwanhat vitsit pyörii ympyrää Facessa, kuten tuo blondijuttu?

   Lainaa

  2. Tulos: +531 (589 ääntä)
   ^ Mistä muuten johtuu, että aina kun joku kertoo hyvän vitsin, joku juntti tulee huutamaan heti: WANHA!!

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 1.10.2011 5:09
   Tulos: +88 (254 ääntä)
   Miksi sitä kutsutaan, kun blondi värjää hiuksensa ruskeiksi? - Rimming gone wrong Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +135 (145 ääntä)
   Oliko ylemmän jutun vitsi siinä, ettei Christer ole koskaan kuullutkaan Anonymous-hakkeriryhmästä, vaan kuvittelee että Iltalehdessä on käännösvirhe? Vai onko vitsin lähettäjäkin erehtynyt Christerin tavoin?

   Lainaa

  5. Tulos: -39 (95 ääntä)
   Hattu: ^ Mistä muuten johtuu, että aina kun joku kertoo hyvän vitsin, joku juntti tulee huutamaan heti:WANHA!!
   Vitsien kuuluu naurattaa tai vähintäänkin hymyilyttää. Ko. blondivitsi ei ole huono siksi, että se olisi jotenkin vanha tai mauton vaan siksi, että se ei ole hauska. Ja mulla kyllä on ihan hyvä huumorintaju ja KYLLÄ, tälläisistä asioista saa väitellä. Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.

   Lainaa

  6. Tulos: +99 (127 ääntä)
   Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.
   Ei, mutta niistä vineäminen on kyllä osoitus ihan turhasta tiukkapipoisuudesta.

   Lainaa

  7. Tulos: +57 (69 ääntä)
   Milläs määrittelet muka-hauskan vitsin? Jonkun mielestä se voi ihan oikeesti ollaki hauska, vaikka sulle ois vaan muka hauska.

   Lainaa

  8. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Kaikilla ei voi olla samanlainen huumorintaju.

   Lainaa

  9. Tulos: -6 (60 ääntä)
   taru: Ei, mutta niistä vineäminen on kyllä osoitus ihan turhasta tiukkapipoisuudesta.
   Eli jos ihan rehellisesti sanoo vitsin olevan huono, niin on tiukkapipoinen?

   Lainaa

  10. Tulos: +6 (16 ääntä)
   Nimesi: Oliko ylemmän jutun vitsi siinä, ettei Christer ole koskaan kuullutkaan Anonymous-hakkeriryhmästä, vaan kuvittelee että Iltalehdessä on käännösvirhe? Vai onko vitsin lähettäjäkin erehtynyt Christerin tavoin?
   Meni multakin vähän ohi. En tosin ole itse kuullut Anon-hakkereista (ilmeisesti Chrisukaan ei ole), joten voi olla että on hämäännytty siitä, että sen niminen ryhmä on oikeasti, eikä sillä siis tarkoitettu yleisesti anonyymejä hakkereita. Vähän sama kuin bändi jonka nimi on Joku paikallinen bändi.

   Lainaa

  11. Tulos: 0 (48 ääntä)
   Ei, mutta niistä vineäminen on kyllä osoitus ihan turhasta tiukkapipoisuudesta.
   Ja sanan "vineäminen" käyttö on kyllä osoitus ihan turhasta teinikielestä.

   Lainaa

  12. Tulos: +64 (68 ääntä)
   Tiedättekö mikä on erikoista Feissarimokissa?Se, että eräissä mokissa kommentit naurattavat enemmän kuin itse moka. Ei ollu muuten vitsi.

   Lainaa

  13. Tulos: +9 (13 ääntä)
   Dana: Meni multakin vähän ohi. En tosin ole itse kuullut Anon-hakkereista (ilmeisesti Chrisukaan ei ole), joten voi olla että on hämäännytty siitä, että sen niminen ryhmä on oikeasti, eikä sillä siis tarkoitettu yleisesti anonyymejä hakkereita.Vähän sama kuin bändi jonka nimi on Joku paikallinen bändi.
   Jos olis tarkoitettu yleisesti anonyymeja hakkereita Anonymous olisi kirjoitettu pienellä.

   Lainaa

  14. Tulos: +7 (7 ääntä)
   niii: Jos olis tarkoitettu yleisesti anonyymeja hakkereita Anonymous olisi kirjoitettu pienellä.
   tai no muutenkin koko lause olisi kirjoitettu eritavalla...

   Lainaa

  15. Tulos: -20 (26 ääntä)
   Nimesi: Oliko ylemmän jutun vitsi siinä, ettei Christer ole koskaan kuullutkaan Anonymous-hakkeriryhmästä, vaan kuvittelee että Iltalehdessä on käännösvirhe? Vai onko vitsin lähettäjäkin erehtynyt Christerin tavoin?
   Alkuunki, Anonymous ei ole hakkeriryhmä, vaan alunperin nimellä on kuvailtu 4chanin käyttäjäkuntaa. Ihan normaaleja ihmisiä selailemassa internettiä, ei hakkereita.

   Lainaa

  16. Tulos: +5 (9 ääntä)
   Jaah: Tiedättekö mikä on erikoista Feissarimokissa?Se, että eräissä mokissa kommentit naurattavat enemmän kuin itse moka. Ei ollu muuten vitsi.
   Jep :)

   Lainaa

  17. Tulos: -1 (7 ääntä)
   vois ottaa tästä keskustelusta kuvan lähettää tänne ;DD

   Lainaa

  18. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Mä taasen käsitin tuon ensimmäisen jutun niin että se ns. moka olisi Christerin toinen kommentti, siis miksi hänen piti alkaa suomentamaan sanaa anonymous (tosin hänhän kirjoitti sen väärin) vaikkei sille välttämättä ollut tarvetta, suurin osa varmasti tietää mitä ko. sana on suomeksi. En tiedä, ehkä tää ei vaan auennu mulle...

   Lainaa

  19. Spurdo Pare 6.10.2011 0:35
   Tulos: -10 (16 ääntä)
   Ei ole olemassa mitään Anonymous-hakkeriryhmää. Sama asia, kuin puhuisi suomalaisista metsureista Suomen metsurit -ryhmänä.

   Lainaa

  20. Christer.... 12.10.2011 16:58
   Tulos: -14 (14 ääntä)
   Jos mä tollasta oon kirjottanut niin unissani. Eikä kaverini Daniel ole tollasta julkassut. Muutenkin mikä tän pointti on?

   Lainaa

  21. Tulos: +4 (8 ääntä)
   http://money.cnn.com/2011/10/10/technology/anonymous_nyse/>/url> http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2394071,00.asp Muuten hyvä, mutta tuonniminen ryhmittymä on olemassa.

   Lainaa

  22. Spurdo Pare 22.10.2011 1:18
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Anonymous ei ole mikään ryhmä mihin voi liittyä. Anonymous on ennemminkin filosofia. Noihin iskuihin voi kuka tahansa ottaa osaa aivan yhtä helposti, kuin kuka tahansa voi vaikka heittää pari kolikkoa yhteishyvä -keräyksen lootaan. "The term refers to the the concept of many online community users simultaneously existing as an anarchic, chaotic, global brain. It is also generally considered to be a blanket term for members of certain Internet subcultures, a way to refer to the actions of people in an environment where their actual identities are not known."

   Lainaa

  23. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Jospa Christerin idea oli se, että tässä anonyyminä esiintyvät henkilöt varoittavat hakkerointisuunnitelmistaan etukäteen, eivätkä täten pysy täysin salassa kuten anonyymit yleensä? Oli miten oli, en tosta juuri mitään saanut revittyä.

   Lainaa

  24. lumihiutale 20.2.2012 15:30
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   ninni.. xd ei näin

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Eikös tuo nyt ollut vähän sarkasmiin päin tuo Ninnin kommentti? Ei siinä mitään, hauska se on silti, mutta joo. :D

   Lainaa

  26. Tulos: +2 (2 ääntä)
   anymous

   Lainaa

  27. Tulos: +1 (5 ääntä)
   Voi voi: Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.
   Nyt putosin kyllä tuolilta. hahaha. Huumorintajuni varmaan on varmaan erittäin huono, mutta minusta mokaakin hauskempaa oli väite siitä, että on olemassa jotain "mukahauskoja" vitsejä. En tiennyt tätä. Luulin, että on olemassa vain hauskoja tai ei-hauskoja vitsejä, ja kumpaan kategoriaan juttu sitten kuuluukin, niin riippuu täysin lukijasta/kuulijasta/kokijasta. Tämähän on vähän sama kuin lisäisi johonkin mielipidekysymykseen ylläolevan väitteen ja lisäisi etuliitteen "muka". Aloittaja ei itse näe mitään hauskaa asiassa joten on nimennyt vitsin "mukahauskaksi." Millä oikeudella? Hahahaaaa, ihanan yksinkertaista, ihan miehen logiikkaa. Onko sillä väliä onko vitsi "mukahauska" vai "hauska" jos se naurattaa, ei kukaan voi päättää jos pitää hauskana vitsiä joka on vain "mukahauska" ja omaa näinollen huonon huumorintajun. Minusta tämä on hyvinkin mukahauskaa edes ajatella että jotkut omaavat huonon huumorintajun jos nauravat mukahauskoille jutuille.

   Lainaa

  28. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Tege: Alkuunki, Anonymous ei ole hakkeriryhmä, vaan alunperin nimellä on kuvailtu 4chanin käyttäjäkuntaa. Ihan normaaleja ihmisiä selailemassa internettiä, ei hakkereita.
   Ihan kivat ossitukset, mutta alun perin sana "anonymous" on peräisin jostakin 1600-luvulta (try googling it), joten se taitaa olla pikkasen 4chania vanhempi, vai mitä lottoot. Toki se sikäläiseen slangiin on asettunut nimenomaan nimettömien lautakirjoittelijoiden nimityksenä, mutta ei todellakaan ole 4chanista peräisin. Myös tuon niminen hakkeriryhmä/ryhmittymä on olemassa.

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (7 ääntä)
   Voi voi: Vitsien kuuluu naurattaa tai vähintäänkin hymyilyttää. Ko. blondivitsi ei ole huono siksi, että se olisi jotenkin vanha tai mauton vaan siksi, että se ei ole hauska. Ja mulla kyllä on ihan hyvä huumorintaju ja KYLLÄ, tälläisistä asioista saa väitellä. Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.
   Sinä et naurata ketään ja olet silti vitsi.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Sherlock, hakkerit, blondi