Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sherlock selvittää, osa 3

"Hakkerit uhkaavat tuhota Facebookin"
Sherlock selvittää, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +71 (223 ääntä)
      Mistä muuten johtuu, että kaikki ikiwanhat vitsit pyörii ympyrää Facessa, kuten tuo blondijuttu?

      Lainaa

    2. Tulos: +539 (599 ääntä)
      ^ Mistä muuten johtuu, että aina kun joku kertoo hyvän vitsin, joku juntti tulee huutamaan heti: WANHA!!

      Lainaa

    3. Mr. Ällö 1.10.2011 5:09
      Tulos: +93 (263 ääntä)
      Miksi sitä kutsutaan, kun blondi värjää hiuksensa ruskeiksi? - Rimming gone wrong Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +148 (158 ääntä)
      Oliko ylemmän jutun vitsi siinä, ettei Christer ole koskaan kuullutkaan Anonymous-hakkeriryhmästä, vaan kuvittelee että Iltalehdessä on käännösvirhe? Vai onko vitsin lähettäjäkin erehtynyt Christerin tavoin?

      Lainaa

    5. Tulos: -39 (99 ääntä)
      Hattu: ^ Mistä muuten johtuu, että aina kun joku kertoo hyvän vitsin, joku juntti tulee huutamaan heti:WANHA!!
      Vitsien kuuluu naurattaa tai vähintäänkin hymyilyttää. Ko. blondivitsi ei ole huono siksi, että se olisi jotenkin vanha tai mauton vaan siksi, että se ei ole hauska. Ja mulla kyllä on ihan hyvä huumorintaju ja KYLLÄ, tälläisistä asioista saa väitellä. Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.

      Lainaa

    6. Tulos: +99 (131 ääntä)
      Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.
      Ei, mutta niistä vineäminen on kyllä osoitus ihan turhasta tiukkapipoisuudesta.

      Lainaa

    7. Tulos: +59 (73 ääntä)
      Milläs määrittelet muka-hauskan vitsin? Jonkun mielestä se voi ihan oikeesti ollaki hauska, vaikka sulle ois vaan muka hauska.

      Lainaa

    8. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Kaikilla ei voi olla samanlainen huumorintaju.

      Lainaa

    9. Tulos: -5 (63 ääntä)
      taru: Ei, mutta niistä vineäminen on kyllä osoitus ihan turhasta tiukkapipoisuudesta.
      Eli jos ihan rehellisesti sanoo vitsin olevan huono, niin on tiukkapipoinen?

      Lainaa

    10. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Nimesi: Oliko ylemmän jutun vitsi siinä, ettei Christer ole koskaan kuullutkaan Anonymous-hakkeriryhmästä, vaan kuvittelee että Iltalehdessä on käännösvirhe? Vai onko vitsin lähettäjäkin erehtynyt Christerin tavoin?
      Meni multakin vähän ohi. En tosin ole itse kuullut Anon-hakkereista (ilmeisesti Chrisukaan ei ole), joten voi olla että on hämäännytty siitä, että sen niminen ryhmä on oikeasti, eikä sillä siis tarkoitettu yleisesti anonyymejä hakkereita. Vähän sama kuin bändi jonka nimi on Joku paikallinen bändi.

      Lainaa

    11. Tulos: 0 (52 ääntä)
      Ei, mutta niistä vineäminen on kyllä osoitus ihan turhasta tiukkapipoisuudesta.
      Ja sanan "vineäminen" käyttö on kyllä osoitus ihan turhasta teinikielestä.

      Lainaa

    12. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Tiedättekö mikä on erikoista Feissarimokissa?Se, että eräissä mokissa kommentit naurattavat enemmän kuin itse moka. Ei ollu muuten vitsi.

      Lainaa

    13. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Dana: Meni multakin vähän ohi. En tosin ole itse kuullut Anon-hakkereista (ilmeisesti Chrisukaan ei ole), joten voi olla että on hämäännytty siitä, että sen niminen ryhmä on oikeasti, eikä sillä siis tarkoitettu yleisesti anonyymejä hakkereita.Vähän sama kuin bändi jonka nimi on Joku paikallinen bändi.
      Jos olis tarkoitettu yleisesti anonyymeja hakkereita Anonymous olisi kirjoitettu pienellä.

      Lainaa

    14. Tulos: +9 (9 ääntä)
      niii: Jos olis tarkoitettu yleisesti anonyymeja hakkereita Anonymous olisi kirjoitettu pienellä.
      tai no muutenkin koko lause olisi kirjoitettu eritavalla...

      Lainaa

    15. Tulos: -25 (31 ääntä)
      Nimesi: Oliko ylemmän jutun vitsi siinä, ettei Christer ole koskaan kuullutkaan Anonymous-hakkeriryhmästä, vaan kuvittelee että Iltalehdessä on käännösvirhe? Vai onko vitsin lähettäjäkin erehtynyt Christerin tavoin?
      Alkuunki, Anonymous ei ole hakkeriryhmä, vaan alunperin nimellä on kuvailtu 4chanin käyttäjäkuntaa. Ihan normaaleja ihmisiä selailemassa internettiä, ei hakkereita.

      Lainaa

    16. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Jaah: Tiedättekö mikä on erikoista Feissarimokissa?Se, että eräissä mokissa kommentit naurattavat enemmän kuin itse moka. Ei ollu muuten vitsi.
      Jep :)

      Lainaa

    17. Tulos: -2 (8 ääntä)
      vois ottaa tästä keskustelusta kuvan lähettää tänne ;DD

      Lainaa

    18. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Mä taasen käsitin tuon ensimmäisen jutun niin että se ns. moka olisi Christerin toinen kommentti, siis miksi hänen piti alkaa suomentamaan sanaa anonymous (tosin hänhän kirjoitti sen väärin) vaikkei sille välttämättä ollut tarvetta, suurin osa varmasti tietää mitä ko. sana on suomeksi. En tiedä, ehkä tää ei vaan auennu mulle...

      Lainaa

    19. Spurdo Pare 6.10.2011 0:35
      Tulos: -15 (21 ääntä)
      Ei ole olemassa mitään Anonymous-hakkeriryhmää. Sama asia, kuin puhuisi suomalaisista metsureista Suomen metsurit -ryhmänä.

      Lainaa

    20. Christer.... 12.10.2011 16:58
      Tulos: -17 (17 ääntä)
      Jos mä tollasta oon kirjottanut niin unissani. Eikä kaverini Daniel ole tollasta julkassut. Muutenkin mikä tän pointti on?

      Lainaa

    21. Tulos: +6 (10 ääntä)
      http://money.cnn.com/2011/10/10/technology/anonymous_nyse/>/url> http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2394071,00.asp Muuten hyvä, mutta tuonniminen ryhmittymä on olemassa.

      Lainaa

    22. Spurdo Pare 22.10.2011 1:18
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Anonymous ei ole mikään ryhmä mihin voi liittyä. Anonymous on ennemminkin filosofia. Noihin iskuihin voi kuka tahansa ottaa osaa aivan yhtä helposti, kuin kuka tahansa voi vaikka heittää pari kolikkoa yhteishyvä -keräyksen lootaan. "The term refers to the the concept of many online community users simultaneously existing as an anarchic, chaotic, global brain. It is also generally considered to be a blanket term for members of certain Internet subcultures, a way to refer to the actions of people in an environment where their actual identities are not known."

      Lainaa

    23. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Jospa Christerin idea oli se, että tässä anonyyminä esiintyvät henkilöt varoittavat hakkerointisuunnitelmistaan etukäteen, eivätkä täten pysy täysin salassa kuten anonyymit yleensä? Oli miten oli, en tosta juuri mitään saanut revittyä.

      Lainaa

    24. lumihiutale 20.2.2012 15:30
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      ninni.. xd ei näin

      Lainaa

    25. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Eikös tuo nyt ollut vähän sarkasmiin päin tuo Ninnin kommentti? Ei siinä mitään, hauska se on silti, mutta joo. :D

      Lainaa

    26. Tulos: +2 (2 ääntä)
      anymous

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Voi voi: Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.
      Nyt putosin kyllä tuolilta. hahaha. Huumorintajuni varmaan on varmaan erittäin huono, mutta minusta mokaakin hauskempaa oli väite siitä, että on olemassa jotain "mukahauskoja" vitsejä. En tiennyt tätä. Luulin, että on olemassa vain hauskoja tai ei-hauskoja vitsejä, ja kumpaan kategoriaan juttu sitten kuuluukin, niin riippuu täysin lukijasta/kuulijasta/kokijasta. Tämähän on vähän sama kuin lisäisi johonkin mielipidekysymykseen ylläolevan väitteen ja lisäisi etuliitteen "muka". Aloittaja ei itse näe mitään hauskaa asiassa joten on nimennyt vitsin "mukahauskaksi." Millä oikeudella? Hahahaaaa, ihanan yksinkertaista, ihan miehen logiikkaa. Onko sillä väliä onko vitsi "mukahauska" vai "hauska" jos se naurattaa, ei kukaan voi päättää jos pitää hauskana vitsiä joka on vain "mukahauska" ja omaa näinollen huonon huumorintajun. Minusta tämä on hyvinkin mukahauskaa edes ajatella että jotkut omaavat huonon huumorintajun jos nauravat mukahauskoille jutuille.

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Tege: Alkuunki, Anonymous ei ole hakkeriryhmä, vaan alunperin nimellä on kuvailtu 4chanin käyttäjäkuntaa. Ihan normaaleja ihmisiä selailemassa internettiä, ei hakkereita.
      Ihan kivat ossitukset, mutta alun perin sana "anonymous" on peräisin jostakin 1600-luvulta (try googling it), joten se taitaa olla pikkasen 4chania vanhempi, vai mitä lottoot. Toki se sikäläiseen slangiin on asettunut nimenomaan nimettömien lautakirjoittelijoiden nimityksenä, mutta ei todellakaan ole 4chanista peräisin. Myös tuon niminen hakkeriryhmä/ryhmittymä on olemassa.

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Voi voi: Vitsien kuuluu naurattaa tai vähintäänkin hymyilyttää. Ko. blondivitsi ei ole huono siksi, että se olisi jotenkin vanha tai mauton vaan siksi, että se ei ole hauska. Ja mulla kyllä on ihan hyvä huumorintaju ja KYLLÄ, tälläisistä asioista saa väitellä. Mukahauskojen vitsien pitäminen hauskoina ei ole osoitus hyvästä huumorintajusta.
      Sinä et naurata ketään ja olet silti vitsi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Sherlock, hakkerit, blondi