Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hupsistakeikkaa

"Täytyy kyllä myöntää, että viime yö oli jotain uskomatonta"
hups Lähettänyt: Ewok

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -93 (319 ääntä)
      Tää tais olla nyt ihan vaan tehty. Sama löytyy jo englanniksi, vähän liiankin sama..

      Lainaa

    2. hepokatti 3.9.2011 7:17
      Tulos: +540 (588 ääntä)
      20v ja kirjoittaa kuten ekaluokkalaiset " moi mä oon Sirpa, mitä sulle kuuluu, mulle kuuuu hyvää. Meillä on muuten kissa, onko teillä kotieläimiä" :P Vähän nyt enempi Hardcore kamaa LAURA, ei toi sytytä ketään!!

      Lainaa

    3. Mr. Ällö 3.9.2011 7:51
      Tulos: +17 (505 ääntä)
      Janina, se ei ole "go joonas" vaan "come joonas" jos tiedät mitä tarkoitan... Nam nam.

      Lainaa

    4. Tulos: +287 (361 ääntä)
      Mitä hittoa siitä sitte, jos tää löytyy jostain muusta sivustosta enganniksi? Aivan kuin ne olisivat niin uniikkeja tapahtumia, ettei niitä meillä tai muualla voisi tapahtua. :) Sulle nm. Piip ja kaltaisillesi annan sellasen neuvon, että jättäkää käymättä sitten täällä, jos ei kelpaa. Ei niitä ainakaan ääneen tarvitse sanoa. Kaikki on nykyään feikkiä, photoshopilla tehtyä tai muuten kopioitua, voi luoja. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +25 (53 ääntä)
      Paras :D

      Lainaa

    6. Tulos: +156 (228 ääntä)
      Oon kade, mäkin haluun isoo!!!

      Lainaa

    7. Tulos: +154 (162 ääntä)
      Ilmeeni kun aloin lukemaan O_O voiko tämä olla totta? :DD

      Lainaa

    8. Tulos: +97 (133 ääntä)
      Oon kade, mäki haluun ison!

      Lainaa

    9. Tulos: +318 (352 ääntä)
      hepokatti: 20v ja kirjoittaa kuten ekaluokkalaiset ” moi mä oon Sirpa, mitä sulle kuuluu, mulle kuuuu hyvää. Meillä on muuten kissa, onko teillä kotieläimiä” Vähän nyt enempi Hardcore kamaa LAURA, ei toi sytytä ketään!!
      Aina haukutaan ja ihmetellään teinien kirjoitustaitoa. Mutta oonko ainoa joka on pannut merkille että esim. Facebookissa kaikista huonointa tekstiä tuottaa 30-60 vuotiaat? Kattokaapa vaikka jostain yhteisön sivulta. Mutta sitten kuin joku teini unohtaa vaikkapa ison alkukirjaimen tai ei jaksa kirjoittaa oikeaoppisesti, hän on automaattisesti bimbo ja Suomen tulevaisuus näyttää huonolta. Anteeksi.

      Lainaa

    10. Tulos: +29 (75 ääntä)
      Hmm.. epäillyttävän samanlainen kuin vastaava englanninkielinen, joka jo pari vuotta kulkenut eri sivustoilla... Jos aito, niin jumalauta, opettele käyttämään facebookkia ennen kuin kirjoitat mitään mihinkään, jookos?

      Lainaa

    11. Tulos: -30 (178 ääntä)
      Voisko joku bannata ton mr.ällön ? Ei oikeen kiinnosta lukee tollasia huonon maun kommentteja...

      Lainaa

    12. Tulos: +55 (57 ääntä)
      En tiedä todenperäisyydestä mutta tuli vastaan, oli aivan pakko lisätä vain tänne... :)

      Lainaa

    13. Tulos: +112 (114 ääntä)
      + Vielä lisäys.. :D Tämä ei ollut Lauran ainoa kerta päivittää yksityistietoja toisen seinälle, jonka jälkeen alkaa surkuttelu että miten sen saa yksityiseks... :)

      Lainaa

    14. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Ei muuten ole feikki, tiedän kenen feissin seinältä tämä on :)

      Lainaa

    15. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Toi Joonaksen pelkkä ":D" viittais läpänheittoon/ennalta sovittuun juttuun, mutta toisaalta, miks ihmeessä näin ei voisi käydä? Kyllä sellasia ihmisiä on ihan kasoittain, jotka ei noin yksinkertasta asiaa esim. fb:stä osaa että tietää/tajuaa maalaisjärjellä miten yksityinen viesti tehdään.

      Lainaa

    16. Tulos: +8 (86 ääntä)
      Laura, pikku huomiohutsake.

      Lainaa

    17. Tulos: -18 (42 ääntä)
      Mä en koskaan tuu ymmärtämään miten nämä "mä luulin että tää tulee sun seinälle" jutut tapahtuu... miten se voi tulla toisen seinälle jos on omallaan? Onhan niitä asetuksia juu ja ihan suomen kielellä mutta kaikki ei kai vaan tajua. Mut joo hehehe :D oppista.

      Lainaa

    18. Tulos: -11 (19 ääntä)
      Ja meni tuo kommentti vähän väärin nyt mullakin... :D Meinasin tosiaan noita asetusjuttuja eikä sitä kenen seinällä ollaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +113 (121 ääntä)
      Tuohon "tämä löytyy jo englanniksi" voimme sanoa, että näitä putkahtaa myös ihan suomeksi inboxiimme kiitettävää tahtia. Tämä ei siis ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun joku Facebookin 750 miljoonasta käyttäjästä tekee tämän mokan.

      Lainaa

    20. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Mä en koskaan tuu ymmärtämään miten nämä “mä luulin että tää tulee sun seinälle” jutut tapahtuu… miten se voi tulla toisen seinälle jos on omallaan? Onhan niitä asetuksia juu ja ihan suomen kielellä mutta kaikki ei kai vaan tajua.
      Siis todennäköisesti Laura on kirjoittanut oikean henkilön seinälle, mutta kyllähän sen sieltä näkee ainakin miehen kaverit ja yhteisille kavereillehan siitä tulee vielä ilmoituskin...

      Lainaa

    21. Tulos: +55 (59 ääntä)
      Niinpä, ihmiset on ihan yhtä tampioita niin englanniksi kuin suomeksikin, ja kaikilla muillakin kielillä

      Lainaa

    22. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Hyvä, kun Laura sai kikkeliä, ilmoitusluontoinen asiahan tuollainen on... eka (ja viimeinen) varmaan ainakin tuolta hepulta.

      Lainaa

    23. kummattine 4.9.2011 3:48
      Tulos: +36 (42 ääntä)
      Kumma kun kommentoinnissa on 2 päivän väli ja vieläkin on seinällä näkyvissä..

      Lainaa

    24. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Tuskin Esa tuo mikään vika kerta on, sehän kehui joten eiköhän tuo tosta jatku.. Oli kyl aika hyvä moka, piti lukea pari kertaa ennen kuin uskoi näkemäänsä :DD

      Lainaa

    25. Tulos: -4 (18 ääntä)
      :'''''''''''''''''''''''''''''''''''''DDD <- kuvaa jo hyvin tunnetilaani.

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (9 ääntä)
      KIITOS TÄSTÄ!! päivän piristys :D

      Lainaa

    27. Mr.Ällö-Fani 4.9.2011 22:16
      Tulos: -1 (53 ääntä)
      Mr.Ällöllä on hauskat jutut, ei häntä saa bannata :)

      Lainaa

    28. Tulos: +8 (10 ääntä)
      :------------D

      Lainaa

    29. Huoltomies 5.9.2011 1:18
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      Minttu: Oon kade, mäkin haluun isoo!!!
      EIku meiliä ni eiköhän jokunen yhteydenotto tipu :DD

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (36 ääntä)
      Salee ollu joku yhen illan juttu, ja nyt tyttö on kusessa (ja poika vähän erilaisessa kusessa) ja haluu seurustella :D Poikaraukka

      Lainaa

    31. Tulos: +63 (63 ääntä)
      Kyllä musta ainakin olis noloa vaikka kuinka mahtavaa seksiä olis ollu, jos joku jätkä tulis sivulle hehkuttamaan, että "Aaaah, sitä sun kireetä pimppaa ja edelleen kuumottaa.." Väittäisin että Laura on tään ihan tarkotuksella kaikkien näkyville laittanu, ku on halunnu vähän huomioo. Aika mahdotonta musta facessa kirjottaa niin et "oho, täähän tulikin sun sivulle"

      Lainaa

    32. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Dana: Jos aito, niin jumalauta, opettele käyttämään facebookkia ennen kuin kirjoitat mitään mihinkään, jookos?
      noh,noh. miksi ihmeessä pitäis opetella käyttämään facee? paremmat naurut tännepäin.

      Lainaa

    33. parempi ihminen 7.9.2011 9:24
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      milde: Aina haukutaan ja ihmetellään teinien kirjoitustaitoa. Mutta oonko ainoa joka on pannut merkille että esim. Facebookissa kaikista huonointa tekstiä tuottaa 30-60 vuotiaat? Kattokaapa vaikka jostain yhteisön sivulta. Mutta sitten kuin joku teini unohtaa vaikkapa ison alkukirjaimen tai ei jaksa kirjoittaa oikeaoppisesti, hän on automaattisesti bimbo ja Suomen tulevaisuus näyttää huonolta. Anteeksi.
      Oon jokseenkin samaa mieltä sun kanssa. Oma faijani tuottaa niin järkyttävää tekstiä kirjoitettuna, ettei melkein suostu edes uskomaan äijän käyttävän äidinkieltään. Ja puhutaan kuitenkin ihan elämässään jotain aikaiseksi saaneesta ihmisestä. Saman ilmiön olen huomannut monen muunkin kohdalla, toimitusjohtajasta duunariin.

      Lainaa

    34. Tulos: -8 (14 ääntä)
      siis herranjumala... kaikille voi käydä ihan inhimillinen virhe ei toi välttämättä sitä tarkota että se ois tyhmä. JA ÄLKÄÄ TULKO LUKEEN NÄITÄ JOS NOIN VITUTTAA

      Lainaa

    35. Tulos: +13 (15 ääntä)
      parempi ihminen: Oon jokseenkin samaa mieltä sun kanssa. Oma faijani tuottaa niin järkyttävää tekstiä kirjoitettuna, ettei melkein suostu edes uskomaan äijän käyttävän äidinkieltään. Ja puhutaan kuitenkin ihan elämässään jotain aikaiseksi saaneesta ihmisestä. Saman ilmiön olen huomannut monen muunkin kohdalla, toimitusjohtajasta duunariin.
      Olen huomannut saman. Mutta toisaalta, nämä ihmiset eivät ole käyttäneet tietokoneita syntymästään asti, saatika käyneet suurta osaa tähän astisesta sosiaalisesta kanssakäymisestään tekstimuodossa. Tämän takia itse ainakin pidän oletusarvoisena, että joku teini joka on ollut tietokoneiden kanssa tekemisissä vähintään koulun alkamisesta asti, olisi vähän viitsinyt opetella kirjoittamaan ymmärrettävästi. Varsinkin kun äidinkielen opinnot pitäisi olla melko tuoreessa muistissa. Toisaalta, näitä "teinejä" ärsyttänee yhtä paljon ne, jotka kirjoittavat liian monimutkaisesti, käyttäen pitkiä sanoja ja hassuja välimerkkejä ja sotkevat siten koko sisällön.

      Lainaa

    36. Tulos: +15 (15 ääntä)
      läppä tai ei, hirveät myötähäpeät iski päälle...

      Lainaa

    37. Tulos: -8 (26 ääntä)
      Ei muutako kuivana kakkoseen. Sisään, ulos ja pakaroille. Jorman pyyhin lähteissä verhoon. Ja sitten baariin kaljalle.

      Lainaa

    38. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Oon aika varma et toi muija laitto tahalleen ton näkyviin. Sellasta muka-salakavalaa reviirin merkkaamista. "oho hups, tää jäikin näkyviin!" mut sit myhäillään tyytyväisenä et ainaki kaikki kilpailevat naaraat tietää et noilla kahdella on ollu jotain.

      Lainaa

    39. Tulos: +12 (14 ääntä)
      xXx: Olen huomannut saman. Mutta toisaalta, nämä ihmiset eivät ole käyttäneet tietokoneita syntymästään asti, saatika käyneet suurta osaa tähän astisesta sosiaalisesta kanssakäymisestään tekstimuodossa. Tämän takia itse ainakin pidän oletusarvoisena, että joku teini joka on ollut tietokoneiden kanssa tekemisissä vähintään koulun alkamisesta asti, olisi vähän viitsinyt opetella kirjoittamaan ymmärrettävästi. Varsinkin kun äidinkielen opinnot pitäisi olla melko tuoreessa muistissa.
      Ja nämä keski-ikäiset ovat sitten eläneet kouluaikanaankin sellaisessa universumissa, jossa ei koskaan ole pitänyt kirjoittaa mitään ja opetella niitä oikeinkirjoitussääntöjä?

      Lainaa

    40. ratiritiralla 18.11.2012 23:15
      Tulos: -4 (4 ääntä)
      Eivittu XDDDDD

      Lainaa

    41. Ingööör 25.7.2013 3:40
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      FMteam: Tuohon “tämä löytyy jo englanniksi” voimme sanoa, että näitä putkahtaa myös ihan suomeksi inboxiimme kiitettävää tahtia. Tämä ei siis ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun joku Facebookin 750 miljoonasta käyttäjästä tekee tämän mokan.
      Asiaa! :D

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (5 ääntä)
      ernesto: Voisko joku bannata ton mr.ällön ? Ei oikeen kiinnosta lukee tollasia huonon maun kommentteja…
      No älä lue niitä, ei pitäis persettä kutittaa :)

      Lainaa

    43. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Satavarmasti tilattu tai sovittu kommentti.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: yö, julkinen, yksityinen