Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hupsistakeikkaa

"Täytyy kyllä myöntää, että viime yö oli jotain uskomatonta"
hups Lähettänyt: Ewok

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -94 (320 ääntä)
   Tää tais olla nyt ihan vaan tehty. Sama löytyy jo englanniksi, vähän liiankin sama..

   Lainaa

  2. hepokatti 3.9.2011 7:17
   Tulos: +542 (590 ääntä)
   20v ja kirjoittaa kuten ekaluokkalaiset " moi mä oon Sirpa, mitä sulle kuuluu, mulle kuuuu hyvää. Meillä on muuten kissa, onko teillä kotieläimiä" :P Vähän nyt enempi Hardcore kamaa LAURA, ei toi sytytä ketään!!

   Lainaa

  3. Mr. Ällö 3.9.2011 7:51
   Tulos: +17 (507 ääntä)
   Janina, se ei ole "go joonas" vaan "come joonas" jos tiedät mitä tarkoitan... Nam nam.

   Lainaa

  4. Tulos: +289 (363 ääntä)
   Mitä hittoa siitä sitte, jos tää löytyy jostain muusta sivustosta enganniksi? Aivan kuin ne olisivat niin uniikkeja tapahtumia, ettei niitä meillä tai muualla voisi tapahtua. :) Sulle nm. Piip ja kaltaisillesi annan sellasen neuvon, että jättäkää käymättä sitten täällä, jos ei kelpaa. Ei niitä ainakaan ääneen tarvitse sanoa. Kaikki on nykyään feikkiä, photoshopilla tehtyä tai muuten kopioitua, voi luoja. :D

   Lainaa

  5. Tulos: +25 (53 ääntä)
   Paras :D

   Lainaa

  6. Tulos: +155 (229 ääntä)
   Oon kade, mäkin haluun isoo!!!

   Lainaa

  7. Tulos: +155 (163 ääntä)
   Ilmeeni kun aloin lukemaan O_O voiko tämä olla totta? :DD

   Lainaa

  8. Tulos: +97 (133 ääntä)
   Oon kade, mäki haluun ison!

   Lainaa

  9. Tulos: +318 (352 ääntä)
   hepokatti: 20v ja kirjoittaa kuten ekaluokkalaiset ” moi mä oon Sirpa, mitä sulle kuuluu, mulle kuuuu hyvää. Meillä on muuten kissa, onko teillä kotieläimiä” Vähän nyt enempi Hardcore kamaa LAURA, ei toi sytytä ketään!!
   Aina haukutaan ja ihmetellään teinien kirjoitustaitoa. Mutta oonko ainoa joka on pannut merkille että esim. Facebookissa kaikista huonointa tekstiä tuottaa 30-60 vuotiaat? Kattokaapa vaikka jostain yhteisön sivulta. Mutta sitten kuin joku teini unohtaa vaikkapa ison alkukirjaimen tai ei jaksa kirjoittaa oikeaoppisesti, hän on automaattisesti bimbo ja Suomen tulevaisuus näyttää huonolta. Anteeksi.

   Lainaa

  10. Tulos: +29 (75 ääntä)
   Hmm.. epäillyttävän samanlainen kuin vastaava englanninkielinen, joka jo pari vuotta kulkenut eri sivustoilla... Jos aito, niin jumalauta, opettele käyttämään facebookkia ennen kuin kirjoitat mitään mihinkään, jookos?

   Lainaa

  11. Tulos: -30 (178 ääntä)
   Voisko joku bannata ton mr.ällön ? Ei oikeen kiinnosta lukee tollasia huonon maun kommentteja...

   Lainaa

  12. Tulos: +55 (57 ääntä)
   En tiedä todenperäisyydestä mutta tuli vastaan, oli aivan pakko lisätä vain tänne... :)

   Lainaa

  13. Tulos: +112 (114 ääntä)
   + Vielä lisäys.. :D Tämä ei ollut Lauran ainoa kerta päivittää yksityistietoja toisen seinälle, jonka jälkeen alkaa surkuttelu että miten sen saa yksityiseks... :)

   Lainaa

  14. Tulos: +64 (70 ääntä)
   Ei muuten ole feikki, tiedän kenen feissin seinältä tämä on :)

   Lainaa

  15. Tulos: +40 (50 ääntä)
   Toi Joonaksen pelkkä ":D" viittais läpänheittoon/ennalta sovittuun juttuun, mutta toisaalta, miks ihmeessä näin ei voisi käydä? Kyllä sellasia ihmisiä on ihan kasoittain, jotka ei noin yksinkertasta asiaa esim. fb:stä osaa että tietää/tajuaa maalaisjärjellä miten yksityinen viesti tehdään.

   Lainaa

  16. Tulos: +8 (86 ääntä)
   Laura, pikku huomiohutsake.

   Lainaa

  17. Tulos: -18 (42 ääntä)
   Mä en koskaan tuu ymmärtämään miten nämä "mä luulin että tää tulee sun seinälle" jutut tapahtuu... miten se voi tulla toisen seinälle jos on omallaan? Onhan niitä asetuksia juu ja ihan suomen kielellä mutta kaikki ei kai vaan tajua. Mut joo hehehe :D oppista.

   Lainaa

  18. Tulos: -11 (19 ääntä)
   Ja meni tuo kommentti vähän väärin nyt mullakin... :D Meinasin tosiaan noita asetusjuttuja eikä sitä kenen seinällä ollaan.

   Lainaa

  19. Tulos: +113 (121 ääntä)
   Tuohon "tämä löytyy jo englanniksi" voimme sanoa, että näitä putkahtaa myös ihan suomeksi inboxiimme kiitettävää tahtia. Tämä ei siis ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun joku Facebookin 750 miljoonasta käyttäjästä tekee tämän mokan.

   Lainaa

  20. Tulos: +17 (21 ääntä)
   Mä en koskaan tuu ymmärtämään miten nämä “mä luulin että tää tulee sun seinälle” jutut tapahtuu… miten se voi tulla toisen seinälle jos on omallaan? Onhan niitä asetuksia juu ja ihan suomen kielellä mutta kaikki ei kai vaan tajua.
   Siis todennäköisesti Laura on kirjoittanut oikean henkilön seinälle, mutta kyllähän sen sieltä näkee ainakin miehen kaverit ja yhteisille kavereillehan siitä tulee vielä ilmoituskin...

   Lainaa

  21. Tulos: +55 (59 ääntä)
   Niinpä, ihmiset on ihan yhtä tampioita niin englanniksi kuin suomeksikin, ja kaikilla muillakin kielillä

   Lainaa

  22. Tulos: +16 (28 ääntä)
   Hyvä, kun Laura sai kikkeliä, ilmoitusluontoinen asiahan tuollainen on... eka (ja viimeinen) varmaan ainakin tuolta hepulta.

   Lainaa

  23. kummattine 4.9.2011 3:48
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Kumma kun kommentoinnissa on 2 päivän väli ja vieläkin on seinällä näkyvissä..

   Lainaa

  24. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Tuskin Esa tuo mikään vika kerta on, sehän kehui joten eiköhän tuo tosta jatku.. Oli kyl aika hyvä moka, piti lukea pari kertaa ennen kuin uskoi näkemäänsä :DD

   Lainaa

  25. Tulos: -4 (18 ääntä)
   :'''''''''''''''''''''''''''''''''''''DDD <- kuvaa jo hyvin tunnetilaani.

   Lainaa

  26. Tulos: +3 (9 ääntä)
   KIITOS TÄSTÄ!! päivän piristys :D

   Lainaa

  27. Mr.Ällö-Fani 4.9.2011 22:16
   Tulos: -1 (53 ääntä)
   Mr.Ällöllä on hauskat jutut, ei häntä saa bannata :)

   Lainaa

  28. Tulos: +8 (10 ääntä)
   :------------D

   Lainaa

  29. Huoltomies 5.9.2011 1:18
   Tulos: +1 (15 ääntä)
   Minttu: Oon kade, mäkin haluun isoo!!!
   EIku meiliä ni eiköhän jokunen yhteydenotto tipu :DD

   Lainaa

  30. Tulos: +18 (36 ääntä)
   Salee ollu joku yhen illan juttu, ja nyt tyttö on kusessa (ja poika vähän erilaisessa kusessa) ja haluu seurustella :D Poikaraukka

   Lainaa

  31. Tulos: +63 (63 ääntä)
   Kyllä musta ainakin olis noloa vaikka kuinka mahtavaa seksiä olis ollu, jos joku jätkä tulis sivulle hehkuttamaan, että "Aaaah, sitä sun kireetä pimppaa ja edelleen kuumottaa.." Väittäisin että Laura on tään ihan tarkotuksella kaikkien näkyville laittanu, ku on halunnu vähän huomioo. Aika mahdotonta musta facessa kirjottaa niin et "oho, täähän tulikin sun sivulle"

   Lainaa

  32. Tulos: +27 (29 ääntä)
   Dana: Jos aito, niin jumalauta, opettele käyttämään facebookkia ennen kuin kirjoitat mitään mihinkään, jookos?
   noh,noh. miksi ihmeessä pitäis opetella käyttämään facee? paremmat naurut tännepäin.

   Lainaa

  33. parempi ihminen 7.9.2011 9:24
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   milde: Aina haukutaan ja ihmetellään teinien kirjoitustaitoa. Mutta oonko ainoa joka on pannut merkille että esim. Facebookissa kaikista huonointa tekstiä tuottaa 30-60 vuotiaat? Kattokaapa vaikka jostain yhteisön sivulta. Mutta sitten kuin joku teini unohtaa vaikkapa ison alkukirjaimen tai ei jaksa kirjoittaa oikeaoppisesti, hän on automaattisesti bimbo ja Suomen tulevaisuus näyttää huonolta. Anteeksi.
   Oon jokseenkin samaa mieltä sun kanssa. Oma faijani tuottaa niin järkyttävää tekstiä kirjoitettuna, ettei melkein suostu edes uskomaan äijän käyttävän äidinkieltään. Ja puhutaan kuitenkin ihan elämässään jotain aikaiseksi saaneesta ihmisestä. Saman ilmiön olen huomannut monen muunkin kohdalla, toimitusjohtajasta duunariin.

   Lainaa

  34. Tulos: -8 (14 ääntä)
   siis herranjumala... kaikille voi käydä ihan inhimillinen virhe ei toi välttämättä sitä tarkota että se ois tyhmä. JA ÄLKÄÄ TULKO LUKEEN NÄITÄ JOS NOIN VITUTTAA

   Lainaa

  35. Tulos: +13 (15 ääntä)
   parempi ihminen: Oon jokseenkin samaa mieltä sun kanssa. Oma faijani tuottaa niin järkyttävää tekstiä kirjoitettuna, ettei melkein suostu edes uskomaan äijän käyttävän äidinkieltään. Ja puhutaan kuitenkin ihan elämässään jotain aikaiseksi saaneesta ihmisestä. Saman ilmiön olen huomannut monen muunkin kohdalla, toimitusjohtajasta duunariin.
   Olen huomannut saman. Mutta toisaalta, nämä ihmiset eivät ole käyttäneet tietokoneita syntymästään asti, saatika käyneet suurta osaa tähän astisesta sosiaalisesta kanssakäymisestään tekstimuodossa. Tämän takia itse ainakin pidän oletusarvoisena, että joku teini joka on ollut tietokoneiden kanssa tekemisissä vähintään koulun alkamisesta asti, olisi vähän viitsinyt opetella kirjoittamaan ymmärrettävästi. Varsinkin kun äidinkielen opinnot pitäisi olla melko tuoreessa muistissa. Toisaalta, näitä "teinejä" ärsyttänee yhtä paljon ne, jotka kirjoittavat liian monimutkaisesti, käyttäen pitkiä sanoja ja hassuja välimerkkejä ja sotkevat siten koko sisällön.

   Lainaa

  36. Tulos: +15 (15 ääntä)
   läppä tai ei, hirveät myötähäpeät iski päälle...

   Lainaa

  37. Tulos: -8 (26 ääntä)
   Ei muutako kuivana kakkoseen. Sisään, ulos ja pakaroille. Jorman pyyhin lähteissä verhoon. Ja sitten baariin kaljalle.

   Lainaa

  38. Tulos: +31 (33 ääntä)
   Oon aika varma et toi muija laitto tahalleen ton näkyviin. Sellasta muka-salakavalaa reviirin merkkaamista. "oho hups, tää jäikin näkyviin!" mut sit myhäillään tyytyväisenä et ainaki kaikki kilpailevat naaraat tietää et noilla kahdella on ollu jotain.

   Lainaa

  39. Tulos: +12 (14 ääntä)
   xXx: Olen huomannut saman. Mutta toisaalta, nämä ihmiset eivät ole käyttäneet tietokoneita syntymästään asti, saatika käyneet suurta osaa tähän astisesta sosiaalisesta kanssakäymisestään tekstimuodossa. Tämän takia itse ainakin pidän oletusarvoisena, että joku teini joka on ollut tietokoneiden kanssa tekemisissä vähintään koulun alkamisesta asti, olisi vähän viitsinyt opetella kirjoittamaan ymmärrettävästi. Varsinkin kun äidinkielen opinnot pitäisi olla melko tuoreessa muistissa.
   Ja nämä keski-ikäiset ovat sitten eläneet kouluaikanaankin sellaisessa universumissa, jossa ei koskaan ole pitänyt kirjoittaa mitään ja opetella niitä oikeinkirjoitussääntöjä?

   Lainaa

  40. ratiritiralla 18.11.2012 23:15
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Eivittu XDDDDD

   Lainaa

  41. Ingööör 25.7.2013 3:40
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   FMteam: Tuohon “tämä löytyy jo englanniksi” voimme sanoa, että näitä putkahtaa myös ihan suomeksi inboxiimme kiitettävää tahtia. Tämä ei siis ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun joku Facebookin 750 miljoonasta käyttäjästä tekee tämän mokan.
   Asiaa! :D

   Lainaa

  42. Tulos: +3 (5 ääntä)
   ernesto: Voisko joku bannata ton mr.ällön ? Ei oikeen kiinnosta lukee tollasia huonon maun kommentteja…
   No älä lue niitä, ei pitäis persettä kutittaa :)

   Lainaa

  43. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Satavarmasti tilattu tai sovittu kommentti.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: yö, julkinen, yksityinen