Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pokerihuijaus

"Mitenkäs RAY Pelimaailma selittää sen ---"
RAY Lähettänyt: Flnt

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 29 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kimi Jonne Ill 21.7.2011 5:10
   Tulos: -386 (1072 ääntä)
   Juuri tämän vuoksi meillä ei pidetä tietokonetta keittiössä: Naiset eivät kuulu internetiin (paitsi kivoina kuvina).

   Lainaa

  2. Tulos: -327 (619 ääntä)
   Aahhaahah Kimi Jonne Illillä on pars kommentti aikoihin :DDD Juuri noin!

   Lainaa

  3. Tulos: -68 (210 ääntä)
   ööh... haluisko joku selittää tyhmälle että mikä tässä nyt meni Annella pieleen... pohdin ja pohdin mutta en ymmärrä:(

   Lainaa

  4. Tulos: +154 (184 ääntä)
   Typsylällä meni se pieleen että se ei osannukaa pelata sitä peliä mitä luuli osaavansa :P

   Lainaa

  5. Tulos: +88 (98 ääntä)
   pokereita on monenlaisia ja pieniä eroja ;D

   Lainaa

  6. Tulos: -11 (133 ääntä)
   tässä pitää tuntea jotain pokeripelejä, että tän tajuaa. Itse en tosiaankaan ole kiinnostunut uhkapeleistä, joten siksipä tämä moka ei millään tasolla kolahtanut.

   Lainaa

  7. Tulos: +101 (309 ääntä)
   pokeri on aik kova pelasin ain rayn peli auto maateis kaupois :D:D:D ny on ikä raja noussu nii ei viitti ku myyjät voi soittaa pollarit ja sit oon kuses jengi antaa nykyää iha liia helpost ilmi meit lain suojattomii!

   Lainaa

  8. Tulos: +49 (123 ääntä)
   Roope oot läppä jätkä mut kaikkien yhdys_sanojen erikseen kirjottaminen alkaa särkeä silmiä :)

   Lainaa

  9. päläpälä 21.7.2011 12:24
   Tulos: +64 (110 ääntä)
   roope älä vedä liikaa es

   Lainaa

  10. Tulos: +90 (108 ääntä)
   jeejee, idea on tässä se, että Anne ei suinkaan pelannu texas hold'emiä (tai perinteistä 5 card studia) vaan Omahaa missä jokaiselle jaetaan käteen 4 korttia ja pöydässä on 5. Näistä pitää oma käsi muodostaa niin, että kädestä valitaan AINA kaksi korttia ja pöydästä kolme. Annen tapauksessa siis selkeästi tuosta "täyskädestä" neljä oli pöydässä, joten käden arvo oli todennäköisesti oikeasti vain kolme kurkoa ässähailla. Täysin oma moka kun menee pelailemaan pelejä jonka sääntöjä ei tiedä.

   Lainaa

  11. Tulos: +17 (29 ääntä)
   täähän oli hauska! vaikka en tajuukaan pokerista mitään, nauroin tälle ääneen :D

   Lainaa

  12. Tulos: -42 (64 ääntä)
   ^^ luu Ja kukaan ei vissiin tajunnut tuota koska ray oli kommentoinut että hän pelasi omahaa, ei texas hold emiä. PS. Tiedätte mitä laitan

   Lainaa

  13. Tulos: -44 (56 ääntä)
   Mut eikös joka tapauksessa ässä ole isompi kuin 9 :o Oli peli mikä tahansa..

   Lainaa

  14. Tulos: +3 (23 ääntä)
   Boring!

   Lainaa

  15. Tulos: +46 (52 ääntä)
   Kaisa, olet oikeassa. Varmaan ymmärrät myös ysiparin olevan yhtä ässää arvokkaampi.

   Lainaa

  16. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Tän takii mä pelaan RAYlla

   Lainaa

  17. Tulos: +38 (44 ääntä)
   miinus, no jeejee tuossa ylempänä juuri pyysi selitystä, joten sen annoin. Anteeksi jos tämä ratkaisu ei sinua miellyttänyt. Kaikki kun ei tunne Omahan sääntöjä (kuten hyvin voi jo mokasta huomata).

   Lainaa

  18. Tulos: +21 (27 ääntä)
   miinus, et ole edes hauska trolli. Kiitos Luu selvennyksestä, itse en tiennyt mitkä ovat Omahan säännöt!

   Lainaa

  19. Tulos: +34 (50 ääntä)
   Lienee korkea aika valaista feissarimokakyyläreitä nimimerkin "miinus" sielunmaailmasta. Ensinnäkin - on tärkeää, että annamme tällaiselle elämän murjomalle poikaraukalle täyden ymmärryksemme. Emme saa mollata häntä ennen kuin ymmärrämme hänen tunteitaan ja motiivejaan (vaikkakin arvattavasti mollaamista hän on tullut tänne hakemaan). "Miinuksen" lapuus on ollut ankara - hän joutui pienestä pitäen raatamaan navetassa seuranaan vain vasikat ja perheen muut penskat. Isäukolla oli povitaskussaan pieni lehtiö, johon hän liimasi lähikaupasta ostettuja pikkuruisia possutarroja jokaisen penskan nimen alle aina, kun he olivat saaneet paljon aikaan maatilalla. Valitettavasti "miinus" raukka ei saanut koskaan pikkupossutarraa, vaikka kuinka yritti. Perheen muut lapset saivat aina kehuja osakseen, mutta mitä toiseksinuorimmaiselle jäi? Ei tarran tarraa. Viha alkoi patoutua hänen sisimpäänsä. Sitten. Vuosia myöhemmin hän tuntee suurta mielihyvää antaessaan netissä muiden kommenteille vain miinusta. Miinus ikään kuin kuvastaa niitä possutarroja, jota hänellä jäi lapsuudessa saamatta. Hän haluaa muiden tuntevan samaa tuskaa, mitä lapsuuden navetassa sai kokea. Jokainen vihainen kommentti häntä vastaan antaa hänelle mielihyvää. Toivottavasti opitte tästä jotain. Ja antakaa mullekki niitä possutarroja.

   Lainaa

  20. Tulos: +12 (24 ääntä)
   ^^mauno Rakastan sinua. Olet ainoa joka ymmärtää minua vaikka tarinasi menikin ehkä hiukan pieleen koska vaikea lapsuushan minulla oli. Isä oli alkoholisti joka ei minua, kolmanneksi nuorinta BTW, huomoinut vaan ainoastaan niitä muita ihmisiä jotka kantoivan hänelle sitä viskiä, koska viskiähänhän vain joi. Nyt juon itsekin viskiä ja yritän purkaa huonoa lapsuuttani tänne muitten nähtäväksi mutta he eivät minua ymmärrä. Sinä olit ensimmäinen. Tästä lähtien laitan vain kaikille muille miinusta paitsi sinulle ja roopelle. Vaikkakin vahingossa laitoin nyt ennen kuin edes luin kommenttisi sinun täytyy, ja tiedän että olet ainoa joka siihen pystyy, ymmärtää minua. Ja kyllä saan siitä mielihyvää kun he huomioivat minut, vaikkakin negatiivisellä tavalla, koska ainoa kuka huomioi minut lapsuudessani oli äitini, joka todellakin osasi pelata texasholdemiä ja omahaa. Pelaamme sitä nykyäänkin hänen kanssaan monesti. PS. Kyllähän minä sitä miinusta teille laitoin.

   Lainaa

  21. Tulos: -1 (13 ääntä)
   5-card-stud ei kuitenkaan liene niitä ihan perinteisimpiä pokeripelejä?

   Lainaa

  22. Tulos: -24 (26 ääntä)
   Luu, ei välttämättä aina tarvitse käyttää edes kahta omista korteista mutta maksimissaan saa käyttää kahta :)

   Lainaa

  23. Tulos: +24 (28 ääntä)
   zed_: älä viitsi päteä asiaan, josta et mitään tiedä. Omahassa käytetään AINA kaksi korttia omasta kädestä ja kolme pöydän yhteiskorteista. Ei enempää, eikä vähempää. Aina. Kiitos.

   Lainaa

  24. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Melkoisia pokerieksperttejä näyttää olevan osa kommentoijistakin. Texas hold' em, omaha ja 5-card draw, eli ns. tavallinen pokeri taitavat pelatuimpia pokeripelejä nykyään olla. Five-card studia ei kai nykyään pelata enää juuri missään. Stud-peleistä suosituin on tod. näk 7-card stud. Texasin ja omahan suosio perustuu luultavimmin siihen, että näissä peleissä (pitkässä juoksussa) sattumalla on vähemmän merkitystä.

   Lainaa

  25. Tulos: 0 (4 ääntä)
   Vähän asian vierestä, mutta kannattaa muistaa, että 5-card-stud ei ole täysin sama peli, kuin perinteinen suomalainen sökö. 5-card-studissa ei esimerkiksi ole neljän väriä, kuten sökössä. Maailmanlaajuisesti sitten 7-card-stud onkin huomattavasti 5-card-studia suositumpi. 5-card-draw sen sijaan muistuttaa säännöitään kovasti RAY:n automaateista löytyvää pelimuotoa. Molemmat pelimuodot ovat hienosti esillä loistavassa Steve McQueenin tähdittämästä pokerielokuvasta 'Cincinnati Kid' - suosittelen.

   Lainaa

  26. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Joo:D AIKA :D läppä :D

   Lainaa

  27. Tulos: -2 (8 ääntä)
   Just tämän takia en pelaa RAY:n korttipelejä. En ymmärrä pokerista hölkäsen pöläystä (shakkikin vaikeaa). Pysyttelen mieluummin Trivial Pursuitin parissa (hyvä muisti kun on niin pysyy kaikki trivia päässä, mukaan lukien maailman maiden nimet. Muistan 130 helposti, 160 jos yritän).

   Lainaa

  28. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Shakkia ja pokeria on ehkä himpun verran vaikea verrata keskenään. Shakki pelinä, noin niinku äkkiä ajatellen on oikeastikin varmaan sieltä maailman vaikeimmasta päästä.

   Lainaa

  29. keijo.k.kojootti 16.10.2014 1:31
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Fanny: tässä pitää tuntea jotain pokeripelejä, että tän tajuaa. Itse en tosiaankaan ole kiinnostunut uhkapeleistä, joten siksipä tämä moka ei millään tasolla kolahtanut.
   ja silti piti jotain kommentoida...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: ray, pelimaailma, raha-automaattiyhdistys, omaha, pokeri