Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Tuleva taksikuski

"Olkaa varovaisia liikenteessä"
nainen ratissa

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +212 (276 ääntä)
      Joo tuollasille autokoulu 3 vuotiseksi!!!!

      Lainaa

    2. Tulos: +125 (179 ääntä)
      Jo ekan viestin perusteella ties mitä tuossa tulee tapahtumaan. Melkosta huomion hakemista moisen asian ilmottelu, ja luultavasti kukaan ei pidä tapahtumaa mitenkään hienona...

      Lainaa

    3. Tulos: +124 (138 ääntä)
      Ja luultavasti kukaan ei pidä tapahtumaa mitenkään yllättävänä.

      Lainaa

    4. Tulos: +50 (110 ääntä)
      vaikka mää oon nainen ratissa niin määkään en oo ollu, edes alusta asti, noin huono :O järkyttävää.

      Lainaa

    5. Tulos: -14 (474 ääntä)
      lol :D:DD naiset ei osaa ajaa autol nii hyvi ku miehet en tiie mistä se johtuu enne naiset oli nii paskoi äänestääki et ne ei saanu :D:D:D miehet vaa kelas et vittu noi akat tekee kaike päi helvettii ja pakotti ne tiskaa

      Lainaa

    6. Tulos: +67 (87 ääntä)
      Kyllä mä nyt saan olla ylpee itestäni.. onnistuu ajo niin bensa- kuin dieselautollakin! Ja olen nainen! Enkä ole autoakaan naarmuttanu ikinä. Mut ilmeisestii Pauliinan mielestä se on coolia törttöillä liikenteessä, ku sitä pitää eriksee mainostaa. Jos oikeesti hävettäis toi, ni ei kyl varmasti kuuluttais siit naamakirjassa.

      Lainaa

    7. TotuudenTorvi 21.7.2011 12:20
      Tulos: -57 (151 ääntä)
      ^ Paras Roopelta tähän mennes :D

      Lainaa

    8. Tulos: -37 (101 ääntä)
      Siisihan helvetin hauska .................. Roopen kommentti

      Lainaa

    9. Tulos: -43 (113 ääntä)
      roope on jumala o/

      Lainaa

    10. Tulos: +36 (86 ääntä)
      On se hienoa olla 13 vee ja pätee

      Lainaa

    11. Tulos: +15 (45 ääntä)
      Sain juuri uuden syyn etten mene Hyvinkäälle +osa siellä olevista ihmisistä on han saappaita.

      Lainaa

    12. Tulos: -37 (59 ääntä)
      lol roope...

      Lainaa

    13. Tulos: -9 (49 ääntä)
      On se hienoa olla 14-vuotias ja päteä nuoremmille?

      Lainaa

    14. Tulos: -16 (58 ääntä)
      hahaha :D voi roope

      Lainaa

    15. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Yhdyn maunoon ylempänä... siis joka ilta

      Lainaa

    16. Tulos: +26 (36 ääntä)
      Miten Pauliina on edes onnistunut saamaan kortin? :D

      Lainaa

    17. Tulos: +104 (122 ääntä)
      Totta se on että autokouluissa kun ajetaan diesel-autoilla niin ekoja kertoja kun bensa-autolla ajelee niin auto pysähtyy joka helkkarin välissä!!! Niin kävi Pauliinalle, niin kävi minulle aikoinaan ja niin käy suurimmalle osalle uusista kortinhaltijoista sukupuoleen katsomatta. Autokoulu tarjoaa perusvalmiudet selvitä ja toimia liikenteessä, ei sen jälkeen tarvitsekaan olla täydellinen. Se, joka luulee juuri kortin saatuaan olevansa hyvä kuski, löytää itsensä pian ojasta, sairaalasängystä tai taivaasta. Harjoitus tekee mestarin. Tsemppiä Pauliina ja kaikki muutkin nuoret kuskit.

      Lainaa

    18. Tulos: +40 (52 ääntä)
      Naulan kantaan Jamppa! Pienet virheet alkajaisiksi ei haittaa kunhan niistä ottaa opikseen :)

      Lainaa

    19. Tulos: -20 (32 ääntä)
      Öhöhöhöhö nainen ratissa, hauska

      Lainaa

    20. Tulos: -7 (19 ääntä)
      kyllä näissä tilanteissa saa tuntea ittensä niin ylpeeks että on hyvinkääläinen.. (:

      Lainaa

    21. Tulos: +5 (31 ääntä)
      saanks mä kysyy mitä eroa on bensa-autolla ja diesel-autolla, tommosis tilanteissa? nimim. meillä on taloudessa sekä diesel, että bensamoottorinen auto ja en mä niitä sammuta sen useammin toista kuin toistakaan...?

      Lainaa

    22. Tulos: +21 (53 ääntä)
      Tosi ihanaa et oikeen näyttämällä näytetään et 'HUOMATKAA HEI ET ME MUIJAT OLLAAN TOSI HUONOI KUSKEI' hihi. Oikeesti. Ei muuten mut alkaa vähitellen kyrsii, koska joka puolella tätä scheissee. Arvatenkin tää saa nyt 5oo miinusääntä mut joo.

      Lainaa

    23. Tulos: +22 (38 ääntä)
      ^ Tuli miinusäänet ainoastaan syystä, että et osaa kirjoittaa lukua 500. :D

      Lainaa

    24. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Sandi: Kyllä sä sit oot taitava kuski jos et oo huomannu mitään eroa bensa- ja dieselkoneiden välillä! VOI olla tietysti mahdollista että ero ei ole suuri, esim. bensakone vetää lähes yhtä hyvin (tämä riippuu myös moottorin tilavuudesta ja tehoista). Mutta perusperiaatteena voidaan pitää sitä että juuri nuo "autokoulun autot" (=dieselautot) lähtevät liikkeelle vain kytkintä nostettaessa, ilman kaasuakin (sekä niillä on pehmeämpi ajaa) kun taas bensamoottorilla et kyllä pääse eteenpäin kuin säälittävän sammahduksen jos nostat kytkimen ilman että annat tarpeeksi kaasua. Tietenkään kokenut kuski ei juuri autoja sammuttele (sekään ei ole ihmiset mikään maailmanloppu), joten eroa ei huomaa. Mutta kysymyksestäsi kävi kyllä ilmi ettei sinulla ole hajuakaan siitä miten vähän kenkää dieselille tarvitsee antaa (kerta se bensa ei sit sammuile).

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (19 ääntä)
      No mä sammutan kyllä tarvittaessa dieselinkin. Ja ihan vuosia olen olen ajanut, mutta suurimman osan automaatilla joten kytkimen käyttö ei ole niin selkärangassa kuin ehkä tässä vaiheessa pitäisi ja se kytkinkin on vähän erilainen joka autossa. Ei ole todellakaan mikään maailmanloppu, ei sitä tarvitse paikkakuntalaisten ja kaikkien naisten hävetä eikä siksi tarvitse poistaa naisilta äänioikeutta. Ottakaa ihan rauhallisesti.... :-D

      Lainaa

    26. Tulos: +35 (43 ääntä)
      Ja kaikki miehetkö sitten osaa ajaa? Kukaan mies ei kolhi autoja? Eiköhän kyse ole korvienvälistä eikä sukupuolesta.... Kyllä niitä urpoja löytyy kummastakin, niin naisista kun miehistäkin. Syyt vaan usein ovat eri: nainen pelkää ratissa tai keskittyy kaikkeen muuhun kun liikenteeseen, ja miehet luulevat osaavansa ja olevansa automaattisesti hyviä.

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Meillä oli kanssa diesel- ja bensakäyttöiset autot, ainoa missä eron huomasi oli ylämäkeen lähdettäessä. TOSIN siihen saattoi talvella vaikuttaa myös se, että bensa-autossa oli kitkat ja toisessa nastat ;D On ihan okei olla harjoitteleva kuski (tätä meille painotettiin autokoulussakin, seuraavat kaksi vuotta kortin saamisesta ovat edelleen harjoittelua!), mutta öh hirveää huomiohuoraamista. Ärsyttää muutenkin nämä "sain kortin, varokaa liikenteessä hihhihi" -tyypit. VAROKAA ITE!

      Lainaa

    28. Tulos: +14 (16 ääntä)
      ^ onko Karen myös jamppa, jonka on pitänyt päästä kehumaan omaa kommenttiaan..?vai onko karenin kuva hitusen vaaleampi? :D

      Lainaa

    29. Tulos: +7 (7 ääntä)
      "Jos oikeesti hävettäis toi, ni ei kyl varmasti kuuluttais siit naamakirjassa."
      Eihän nykyään mikään hävettävä asia ole muuta kuin maineenkasvatusta. Vrt. "olin eilen niin kännissä etten tiä miten pääsin kotiin ja milloin, eix joku vois kertoo? OMG LOL PLZ xD" Ja tätä tekevät kyllä ihan ainakin vielä kolmekymppisetkin. Ettei vain teinit (paitsi aivoiltaan)

      Lainaa

    30. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Karen ja Jamppa on sama henkilö, kuvake kertoo. Ainiin, henkilökohtaisesti, olen mies ja en ole vielä kertaakaan parkkeerannut kaupungissa kolhimatta autoani johonkin (viimeksi se oli parkkihallin tukipylväs mihin osuin)...

      Lainaa

    31. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Nyt oli Roopella semmone kommentti et on tainnu tul vedettyy yliannostus es :D

      Lainaa

    32. Tulos: -6 (18 ääntä)
      mistä lähtien roopelta on tullut hyviä kommentteja O_o

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Hah, joo, Roopen kommentti oli kyllä jotain semmosta ettei tosikaan... =D Työni puolesta voin kertoa sen, että kyllä ne miehet törttöilee liikenteessä samalla tavalla kuin naiset. Akka ratissa-asenne joutaa siis romukoppaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Eikö nyt kaikki jo tiedä että Roope on vaan trolli. Mut alkuperästä viestiä kommentoiden, kuka idiootti inssisetä sit antaa tollaselle kortin joka jo ekana päivänä saa kolhittuu autonsa... huoh.

      Lainaa

    35. Tulos: -6 (10 ääntä)
      ****** koittakaa jo oikeesti kasvaa aikuisiksi -.- Jos vaan saataisiin nämä juuri mopokortin saaneet teinit pois täältä kommentoimasta niin maailma olisi paljon parempi paikka elää!

      Lainaa

    36. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Voi kyllä mä sitte itken kun nää pissikset ja muut saa ajokotit ja isiltä uuden avo-Bemarin.

      Lainaa

    37. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Meidän autokoulussa oli kyllä pelkkiä bensa-autoja.... Tserkin kuvauksen perusteella päättelin näin, kun mulla oli ongelmia kytkin/kaasu-jutun kanssa eikä ne autot pelkällä kytkimellä liikkeelle lähteneet.

      Lainaa

    38. roopeonkuninkas 26.7.2011 16:50
      Tulos: -11 (15 ääntä)
      feministit ei tykkää roopen kommenttista Back to kitchen!

      Lainaa

    39. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Yks kaveri ajoi auton katolleen ojaan kohta kortin saatuaan. Ajaa nykykyään työkseen bussia. Turvallista matkaa!

      Lainaa

    40. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Itse en oo kyllä ikinä ajatellukkaan, että olis diesel- ja bensakoneissa eroo liikkeellelähdössä - tosin en ole asiaa ajatellutkaan, kun ei ole ikinä ollut mitään ongelmia :) Tosin olen opetellut autolla ajoa jo mukelona ja aina vanhoilla paskoilla bensa-autoilla. Sitten autokoulussa olikin kuorma-auto ja henkilöauto oli myös bensakoneella. Sen jälkeen sai taas palata vanhoihin paskoihin autoihin, eli -89 ja nykyinen -93 vuosimallia. Erityisesti vanhemmissa autoissa korostuu mun mielestä enemmän se, että jokainen auto on ihan erilainen ajaa oli sitten bensa- tai dieselikoneesta kyse. En oo tosiaan niiden eroa ajatellutkaan, harvemmin kun oon mitään autoja sammutellut. Joskus nyt sattuu vahinkoja, esim jos hyppää vieraan auton rattiin, niin saattaa jopa sammahtaakin kerran :D

      Lainaa

    41. Tulos: 0 (0 ääntä)
      ^ niin siis en ole ikinä huomannut eroa, mutta en ole ajatellutkaan. ajatellut ajatellut ajatellut ajatellut :D Onhan se tyhmää laittaa, mutta sen perusteella saamme kuvakkeet keskustelijoille ilman rekisteröitymistä. (Tiedät, mistä on kyse...) – Ylläpito / FMteam

      Lainaa

    42. Absolutisti 31.7.2011 18:29
      Tulos: 0 (4 ääntä)
      Kai sitä on sitten olevinaan sellainen kokenut kuski, kun en diesel- ja bensa-autoissa ole oikein mitään eroa huomannut. Ainoa selkeä ero on hehkutus.

      Lainaa

    43. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Jos ei muuta eroa huomaa niin luulisi joka jätkän tietävän että bensa-auto yleensä kiihtyy paremmin. Ps. Itse olen sammuttanut dieselinkin : ) Pps. Te jotka ette korttia omista, olen kuullut autokoulun opettajan suusta että kaikista kamalimpia ovat ne oppilaat jotka luulevat osaavansa ajaa autoa. Oppi ei mene perille kun kuvitellaan että kyllä mä nää jutut osaan ja saadaan lisää tunareita liikenteeseen.

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Liiasta varovaisuudestakin voi joskus olla haittaa - tässä esimerkki. Yritin keskittyä ajamaan äitini auton autokatokseen, mutta keskityin sitten liikaa ja oikea etuvalo hajalle. Törmäsin katoksen tukipalkkiin. Sen enempää onnettomuuksia ei kyllä ole ollut... ajan kuulemma liian varovaisesti, enokin nukahti takapenkille viime kerralla.

      Lainaa

    45. Tulos: -3 (7 ääntä)
      ^aika hc menoa elisa, en näe mitää logiikkaa tossa että ajat supervarovaisesti ja silti kolaroit? paska kuski hahhahahha, ja enokin nukahti oho, sehän vaatii hirveetä varovaisuutta, oon kuullu juttuu et setäs nukahtaa helposti!

      Lainaa

    46. Tulos: +6 (6 ääntä)
      paska kuski hahhahahha
      No, sehän on luonnollista. Ei ole tarpeeksi kokemusta ja pelkään ajamista muutenkin.

      Lainaa

    47. pauliina♥ 12.9.2011 17:19
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Musta toi mun kaimani näyttäis olevan huumorintajuista tyyppiä, koska osaa nauraa itselleen tollasessa tilanteessa. Eri asia olis sitte, ku joku saman ikänen jätkä naarmuttaa iskän ostaman peltoauton.

      Lainaa

    48. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Itsehän olen juuri tänä vuonna täyttänyt 18 vuotta ja saanut ajokorttini toukokuussa. Ikätovereitani seuratessa olen huomannut, että useimmin tytöt ovat niitä, jotka hieman pelkäävät ajaa. Kolikon kääntöpuoli: en ole kuullut yhdeltäkään ikäiseltäni naiselta lähteneen ajokortin, vaan kaikki ikätoverini, joilta se kortti on lähtenyt ovat olleet miespuolisia. Korostan kuitenkin, että hyviä, varovaisia ja rauhallisia kuskeja löytyy kummastakin sukupuolesta. Täyttä schaissea toi ''Nainen ratissa'' juttu.

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (0 ääntä)
      VR: Jo ekan viestin perusteella ties mitä tuossa tulee tapahtumaan. Melkosta huomion hakemista moisen asian ilmottelu, ja luultavasti kukaan ei pidä tapahtumaa mitenkään hienona…
      No oli siinä 30 tykkäystä..

      Lainaa

    50. Kari Sabotage 7.12.2013 22:19
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      ...ja sitten vielä ihmetellään miksi ajokoulua ei voida aloittaa jo 16-vuotiaana...

      Lainaa

    51. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Whattis: Itsehän olen juuri tänä vuonna täyttänyt 18 vuotta ja saanut ajokorttini toukokuussa. Ikätovereitani seuratessa olen huomannut, että useimmin tytöt ovat niitä, jotka hieman pelkäävät ajaa. Kolikon kääntöpuoli: en ole kuullut yhdeltäkään ikäiseltäni naiselta lähteneen ajokortin, vaan kaikki ikätoverini, joilta se kortti on lähtenyt ovat olleet miespuolisia. Korostan kuitenkin, että hyviä, varovaisia ja rauhallisia kuskeja löytyy kummastakin sukupuolesta. Täyttä schaissea toi ”Nainen ratissa” juttu.
      Miehille on tyypillistä joutua onnettomuuteen maanteillä, moottoriteillä tai paikoissa joissa ajetaan kovemmilla nopeuksilla, luultavast koska pitää näyttää mihin pystyy ja kuinka hurja kone on alla.. Naiset tekee sit lähinnä pieniä kolareita joillain kaupunkialueilla, joissa ei kuole niin helposti ihmisiä kuin moottoritien kolareilla. Ja yleensä kortti menee siis sillon, kun tekee mittavaa vahinkoa tai aiheuttaa hengenvaaraa, eli ihan ymmärrettävää, jos sun kavereista löytyy vaan miespuolisia kortin menettäjiä :D

      Lainaa

    52. Hirvilärvi 17.6.2019 17:46
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      Naisille 12 kuukauden mittainen ajokoulu tasa-arvon ja turvallisuuden nimissä vastaamaan miesten asepalvelusta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ajokortti, auto, liikenne, ruuhka, bensa