Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Osama bin Laden

"Mikä tää juttu on?"
Osama bin Laden

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +284 (298 ääntä)
      Toi eka: "Obama on kuollu?" ja sit himmee hymynaama perään :D

      Lainaa

    2. Tulos: +331 (349 ääntä)
      Sekalaisia, osa...ma bin Laden

      Lainaa

    3. Tulos: +25 (51 ääntä)
      Yhyy...

      Lainaa

    4. Huhhuhuhhubhhuhhu 3.5.2011 8:03
      Tulos: -76 (210 ääntä)
      Välittömästi Osaman kuoleman jälkeen Stubb totesi, että maailma on nyt "astetta turvallisempi paikka elää". Samalla hän totesi, että terrori-iskuja pitäisi tosissaan pelätä nyt enemmän kuin koskaan. Tässä ei toki ole mitään ristiriitaa.. Jos minulta kysytään, niin Osama on kuollut johonkin syöpään sanotaanko vaikka vuosi sitten, ja nyt USA saa ottaa tästä kunnian kun muka tappoivat hänet. Eihän siinä mennyt kuin vasta kymmenen vuotta ja jokunen miljoona siviilejä. Mut eihän niistä hei tarvi välittää, ne on muslimej hei ja se on oikeen hei kun USA taistelee ja tappaa.. pitää hei ymmärtää. Kuoliko siellä WTC-iskuissa joku 3000 vai paljonko. Miten kauan tätä yhtä iskua ja niitä kuolleita ihmisiä voidaan käyttää tekosyynä sotiin ja miljoonien ihmisten tappamiselle? Barack Obama on ruma ihminen. Siitä tekee pahemman sen tekopyhyys. Ja Nobel-palkinto, hahhahahah. Meni viimeistään siinä vaiheessa usko kyseiseen "palkintoon". Käy sääliksi sitä Alfred Nobelia, jonka nimeä palkinto kantaa, kun hänen nimeään nyt häpäistään. Ei mulla muuta.

      Lainaa

    5. Tulos: +186 (200 ääntä)
      "Totta kai Obama ite kertoo että se on kuollu" Tolle hajosin aika pahasti :D ja mitä Janikaan tulee, niin eiköhän 18-vuotiaan pitäisi jotakin tietää/muistaa syyskuun 11. päivän iskuista. Itse en ole vielä edes 17 täyttänyt, ja muistan WTC-iskut kuin eilisen päivän. Ja maailma on kuohunut siitä lähtien, eikä tiedolta ole voinut välttyä ellei ole tynnyrissä elänyt. Osamasta ja Al-Qaidasta puhuttiin herkeämättä. Siis oikeasti...

      Lainaa

    6. Tulos: +144 (162 ääntä)
      Välilllä vähän pelottaa Suomen tulevaisuus, kiitos näiden talipäiden.

      Lainaa

    7. Tulos: +121 (133 ääntä)
      voi herrajeesus. toi janika on kyllä iha vihoviimene vatipää.

      Lainaa

    8. Tulos: +58 (84 ääntä)
      semmoinen olo, että nykyajan teinit ei tiedä muusta maailmasta ja historiasta yhtään mitään..voi huh huh.

      Lainaa

    9. Tulos: +161 (167 ääntä)
      Eniten kyllä hämmentää, miten tänä Googlen aikakautena ihmiset edelleen julkistavat tyhmiä kysymyksiä. Ihan oikeasti, koskaan ei ole ollut niin helppo peitellä tyhmyyttään kuin nykyään, mutta silti kehitys näyttäisi kulkevan ihan toiseen suuntaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +38 (82 ääntä)
      Mua rupee jo ärsyttää näitten lasten tyhmyys, Tekis mieli antaa vähän isän kädestä.

      Lainaa

    11. Tulos: +74 (88 ääntä)
      Ihmisistä on hauskaa olla pikkasen tyhmä. Ja sitten jotkut jotka ei muuten saa huomiota facebookissa, laittavat just näitä idiootti päivityksiäja tekeytyvät tyhmiksi! Heheheh, hauskaa ja naurattaa. Yleensä nämä ovat teinejä. Kurjaa, että tälläistäkin on.

      Lainaa

    12. Tulos: -16 (46 ääntä)
      Osama = Obama.

      Lainaa

    13. Randomtalker 3.5.2011 17:43
      Tulos: +40 (48 ääntä)
      Janikan tapauksessa tuli kyllä armoton myötähäpeä pintaan :(

      Lainaa

    14. Tulos: +84 (90 ääntä)
      Rupee aina vituttaa ku ihmiset rehvastelee tietämättömyydellään vaikka se on vain NOLOA! Mutta kun eihän kukaan voi vain kirjoittaa googleen "osama bin laden" vaan se täytyy julkistaa facebookissa: "KUKA V**** OSAMA?!!!!!111"

      Lainaa

    15. Tulos: +34 (42 ääntä)
      miksi, oi miksi osasin arvata jo mokan nimestä mitä tämä tulee pitämään sisällään...

      Lainaa

    16. Tulos: +26 (42 ääntä)
      obama bin laden... barack osama

      Lainaa

    17. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Itseasiassa... jos joku on katsonut 30 rockia, niin saattaa muistaa että siinä meni myös Obama ja Osama sekaisin :D

      Lainaa

    18. Tulos: +60 (74 ääntä)
      Ton Janikan jutut oli kyllä typerintä aikoihin. Tuskin tajuaa edes hävetä, huoh. "Se lentokone hemmo" ja "World blaa Center" -> tosi 9/11-uhreja kunnoittavaa puhetta.

      Lainaa

    19. Tulos: -20 (30 ääntä)
      Pakko sanoa, itelleniki tuli pieni ajatusvirhe. Kotona huutelin : "Et ikinä arvaa mitä tapahtu! Se obama kuoli !!!!!! jnee..." vastauksena tuli hölmistyny ilme ja " Ja ei muute varmana oo OBAMA kuollu!! :D "hupsista :)

      Lainaa

    20. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Toisaalta Fox News: "Obama bin Laden dead", että sattuu sitä paremmissakin (?) piireissä. Mutta vakavasti puhuen, mua ainakin kyllästyttää nämä "katsokaa olen tyhmä, tämä tekee minusta hauskan!" -päivitykset. Ylipäätään ei ole kyllä 18-vuotias paljon uutisia vilkuillut, jos nimi Osama bin Laden ei kilisytä yhtään minkäänlaisia kelloja siellä pääkopassa.

      Lainaa

    21. ananaskassi 4.5.2011 16:22
      Tulos: +32 (36 ääntä)
      viimene... siis kuka on al-gaida?

      Lainaa

    22. Tippakaveri 4.5.2011 17:35
      Tulos: +28 (38 ääntä)
      Diipadaapa mooladen <3

      Lainaa

    23. Tulos: +50 (58 ääntä)
      SATUMAA :D:D:D repes... totanoin täytän kohta 14 ja toi janika on 18 ja muistan sen toosi hyvi ku kattelin isän kaa WTC-iskuja telkkarista että missäköhä luolassa toi on eläny...??

      Lainaa

    24. Facebookkaaja 4.5.2011 21:18
      Tulos: -5 (9 ääntä)
      Just pääs valloille ja heti veivit :DD

      Lainaa

    25. Tulos: +11 (33 ääntä)
      Itse olen 18 vuotias, ja kuulin wtc iskuista 13 vuotiaana, eli vuonna 2005. Ihmettelin siinä sitten vanhemmilleni ääneen, että miten mä en ollut kuullut noista asioista sillon neljä vuotta aikasemmin, niin kuulemma olivat hätistelleet mut aina tv:n äärestä, kun jotain wtc iskuihin liittyvää siellä pyöri. Ei kuulemma pienten tyttöjen kuulunut tietää maailman pahoista asioista vielä. Ja pyh.

      Lainaa

    26. Tulos: +10 (30 ääntä)
      Haluaisin vain lyödä tota vitun janikaa. Ei voi olla noin tyhmä...

      Lainaa

    27. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Harmi, kirjoitusvirhe vei huomion Jannen hienosta salaliittoteoriasta. Olikohan siinä ajatuksena, että Osaman yhteystiedot saatiin Playstation Networkista...? Aika satumaiselta kuulostaa.

      Lainaa

    28. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Tässä kohtaa pitäisin pitkän puheen ihmisten tyhmyydestä, mutta ei ole aikaa, tilaa tai jaksamista enää tilanteessa mis 18-vuotias ei tiedä kuka on Osama Bin Laden ja joku toinen ääliö luulee että Play Station ja Bin Laden liittyy jotenki toisiinsa... Sanon vaan pointtini suoraan ja lyhyesti, että helvitti kun on tyhmiä ihmisiä.

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (22 ääntä)
      janika saatana....... häpäisee ikäluokan, johon itsekin kuulun.... Tällä sivulla pitäis alkaa näyttää noiden tyyppien nimiä ja kuvia, et väki vois helpommin mennä trollaa niitä :D Noi todellakin ansaitsis sen

      Lainaa

    30. Tulos: +38 (38 ääntä)
      ^ Erotuksena se ettei Janne varmaan ihan VAKAVISSAAN uskonut pleikkarin liittyvän Osamaan ;D Silti hauska juttu kun kuvittelee mielessään Osama bin Ladenin piileskelemässä jossain luolassa ja paukuttamassa samalla pleikkaria :DD

      Lainaa

    31. Tulos: -24 (24 ääntä)
      on kyllä aika homoo porukkaa.. :D

      Lainaa

    32. Tulos: -9 (27 ääntä)
      ehh.. Eihän Al-Quaida ole 9/11 takana.. Tyhmät

      Lainaa

    33. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Voi luoja..

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Einäin, jos meinaat Al-Qaedaa, niin kyllä se on iskujen takana. Suunnittelija (joka tällä hetkellä on vankilassa) kuuluu al-Qaedaan, osama bin laden on myötänyt osallistumisensa. Se ketä muita siinä on Al-Qaedan LISÄKSI on eriasia.

      Lainaa

    35. Tulos: -4 (8 ääntä)
      nyt hävettää myöntää että kuulun suomen nykyteineihin... miksen vaan vois olla vaikkapa 3 tai 4 vuotta vanhempi, ei tulis vatipään leimaa muiden omanikästen toilailuista? Ei me osata päättää mitään sit tulevaisuudessa, taitaa joku naapurimaa viiä suomen aikas nopeesti. ):

      Lainaa

    36. Tulos: +17 (27 ääntä)
      18-vuotias eikä tiedä kuka on Osama bin Laden? Hei, olen 13, täytän 14 tänä vuonna ja olen tiennyt jo melkoisen kauan, kuka kyseinen henkilö on. Tiedän myös, mitä WTC-iskuissa tapahtui, vaikka olin niiden tapahtuessa ehkä 4-vuotias enkä tiedostanut asiaa lainkaan. Kyseinen asia voi tietysti johtua siitä, että luen lehtiä, katson uutisia ja selailen usein Wikipediaa ihan vain mielenkiinnosta... voi kun muutkin tekisivät samoin :)

      Lainaa

    37. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Mä olin 5-vuotias ku WTC-isku tapahtui, ja mä luin englanninkirjasta että joomoi tällänenki on ollu. Ku kysyin kotona et miks mä en oo saanu tietää näistä, ni eihän mun rakkaat vanhempanikaa tienny tuon taivaallista. Hävettää.

      Lainaa

    38. Tulos: 0 (4 ääntä)
      olin tollo 10v ja muistan ku telkast tuli siit vaik kui paljo kaikkee. mutta eniten repesin tota "osama diipadaaapa molaaden"ii :D:D.D

      Lainaa

    39. Tulos: -4 (10 ääntä)
      haha: "SATUMAA :D :D:D repes… totanoin täytän kohta 14 ja toi janika on 18 ja muistan sen toosi hyvi ku kattelin isän kaa WTC-iskuja telkkarista että missäköhä luolassa toi on eläny…??"
      Kaveri on ollu 4 vuotta kun WTC tuhoutu. Varmasti muistaa! ^^

      Lainaa

    40. Tulos: -14 (16 ääntä)
      ^ vitun idiootti etkö osaa laskee. se oli 8-9-v. jos on nyt 14 -.-

      Lainaa

    41. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Kyllä, Osama Bin Satumaa.

      Lainaa

    42. Tulos: +6 (8 ääntä)
      idioottii jos on nyt vuonna 2011 14-vuotias, on kyllä ollu 4 silloin 10 vuotta sitten, eli 2001 kun tuo terrori-isku tapahtui...

      Lainaa

    43. Tulos: +2 (8 ääntä)
      osama diipadaapa molaaden, se lentokonehemmo mikä liittyy siihen johonkin world blaa centeriin. <3

      Lainaa

    44. Tulos: +2 (10 ääntä)
      korjaan: lentokone hemmo

      Lainaa

    45. savolaenen 4.12.2011 1:18
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Jumalauta ihmest on tyhmiä.

      Lainaa

    46. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Janikalle tekis varmaan eutanasia ihan hyvää. :D

      Lainaa

    47. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tuo eka.. :D Hymynaama kuullessaan/luullessaan, että Obama on kuollut...

      Lainaa

    48. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Itse olen 8. Luokalla, ja kun historiantunneilla käsittelimme WW II:tä, noin puolet luokkani tytöistä ei tiennyt kuka oli Adolf Hitler. Itse tiesin tämän jo ollessani seitsemän.

      Lainaa

    49. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Hämmentävää :D Tämä nyt sentään on ehkä niitä asioita, joista 18-vuotiaan pitäisi olla edes hieman hajulla. Meinaan nyt WTC-iskua...

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Tuli muuten mieleen, että Janikalle ne taisivat olla täysiä WTF-iskuja :)

      Lainaa

    51. Elän siis olen 3.4.2012 12:14
      Tulos: +1 (1 ääni)
      apuaaa!! xD olen sanaton Janikan jutulle.. ja noissa muissa tapauksissa tuli sellanen pieni hymy huulille :D

      Lainaa

    52. Tulos: -4 (8 ääntä)
      hmm, muuten hyvä, mutta al-qaida tai osama ei liity wtc iskuihin mitenkään.. paitsi että niitä syytettiin, mutta eipä ees sitä enää :D

      Lainaa

    53. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Nauroin tuolle Jannen ja Nikon jutulle kun se oli vielä tuore ja nauran edelleen. xD

      Lainaa

    54. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Mä oon aina luullu itteeni tyhmäksi...

      Lainaa

    55. Tulos: 0 (0 ääntä)
      eiks toi eka oo ollu tääl ennenki?

      Lainaa

    56. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Repesin satumaalle :D

      Lainaa

    57. Villiväkkärä 18.8.2018 14:03
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      xd: olin tollo 10v ja muistan ku telkast tuli siit vaik kui paljo kaikkee. mutta eniten repesin tota “osama diipadaaapa molaaden”ii :D:D.D
      Toivottavasti et ole enää tollo... :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Osama, Obama, Osama bin Laden, usa, presidentti, Al-qaida, sony, PlayStation, network, terroristi, kuollut