Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Einekset pilalla

"Paljon onnea, armas veljeni!"
einekset pilalla

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: -641 (929 ääntä)
   Siitäs saitte typerät hattupellet

   Lainaa

  2. Tulos: +314 (398 ääntä)
   Voi sitä kateuden määrää..

   Lainaa

  3. Tulos: -447 (695 ääntä)
   yliarvostettua tuollainen yo-juhlinta.

   Lainaa

  4. Tulos: +422 (482 ääntä)
   Ovathan ylioppilaat ehkä hieman yliarvostettuja, mutta rajansa kaikella. Juhlia nyt kuitenkin on varmasti hartaasti suunniteltu, odoteltu ja valmisteltu ja sitten joku hölmöyksissään pilaa ruoat.

   Lainaa

  5. Tulos: -41 (119 ääntä)
   http://kuvaton.com/browse/17070 :)

   Lainaa

  6. Tulos: +91 (105 ääntä)
   Kulinaristinen elämys tulossa!

   Lainaa

  7. Tulos: +157 (183 ääntä)
   vituttais

   Lainaa

  8. Tulos: +63 (97 ääntä)
   siiis ärsyttäis =D

   Lainaa

  9. Tulos: +226 (272 ääntä)
   Vaikka kuinka olisi amis, niin luulisi että tajuaa hänkin pitää päänsä kiinni tällaisessa tilanteessa.

   Lainaa

  10. Tulos: +113 (123 ääntä)
   Voi ei... ei kun pikkuveli leipomaan uudet leivonnaiset pilalle menneiden tilalle. Tai no ei ehkä sittenkään kannata, siinä sitä vasta makuelämys saattaisi syntyäkin. :D

   Lainaa

  11. voi jeesus xD 31.5.2011 15:28
   Tulos: -119 (147 ääntä)
   no miltäs se Pirkka sitten maistuu? pirkka-pekka petelius vai jokin muunlainen Pirkka?

   Lainaa

  12. Tulos: +149 (167 ääntä)
   Voi ei! Kyllä minuakin harmittaisi!! Karmeen työn olen tehnyt erilaisten pasteijoiden, pikkuleipien ja kakkujen kanssa ja harmittaisi kyllä aivan jarkyttävästi jos ne menisi pilalle. On ylioppilaaksi valmistuminen sen verran hieno asia, että kyllä sitä haluaa juhlia. Minä ainakin olen tehnyt ihan hirveän työn valmistumisen eteen ja aion juhlia sitä ylpeänä!!

   Lainaa

  13. Tulos: +171 (185 ääntä)
   Minä opiskelin ahkertasti koko lukion ja kirjoitinkin erinomaiset paperit. Minusta niitä saa juhlia, koska niiden eteen sai tehdä töitä. Leivoin itse käytännössä lähes kaikki tarjottavat ylioppilasjuhliini ja lievästi sanottuna olisi muutama ärräpää päässyt, jos ne olisivat tuhoutuneet tuolla tavalla. Juhlissa olisi tarjoiltu nuijittua lihaa.

   Lainaa

  14. Tulos: -54 (80 ääntä)
   Kuitenki juhlissa oltais tarjoiltu jotain mikropitsaa tai hamurilaista :D

   Lainaa

  15. Annikki-Roope 2.6.2011 15:34
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Valmistujaisten kuin valmistujaisten kuin ylipäätään juhlienkin valmistelut saa ikävän käänteen jos huomattava osa tarjoiltaviksi tarkoitetuista ruoista ja herkuista menee pilalle yhden ihmisen törttöilyn tähden.

   Lainaa

  16. Tulos: +79 (95 ääntä)
   vaikka valmistuin amiksesta, TODELLAKIN pidän valmistujaisjuhlat. on myös amiksessa olevat tehneet kovasti töitä valmistumiseensa. ja kyllä harmittais jos ruuat menee pilalle :(

   Lainaa

  17. Ylioppilas 2.6.2011 22:24
   Tulos: +10 (134 ääntä)
   "Ylioppilasjuhlat on yliarvostettuja"... Näin puhuu amis, jolla ei yksinkertaisesti riitä älli lakkiin...

   Lainaa

  18. Tulos: +63 (107 ääntä)
   Itse olen ylioppilaaksi kirjoittanut, mutta mun mielestä ammattikoulusta valmistunutta pitäisi juhlia samalla tavalla kuin ylioppilaita. Ei ne yo-paperit muutenkaan merkkaa mitään enää nykypäivänä, tietävät vain, että luvassa on joko lisää opiskelua tai ura lähikaupan kassana. Ihan yhtä arvokasta on sekin, jos on valmistunut johonkin ammattiin.

   Lainaa

  19. Tulos: +65 (81 ääntä)
   Kaikkia valmistuneita pitäisi juhlistaa samalla tavalla. Takana ovat ne ajat, jolloin valkolakki oli oikeasti arvossaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tässä se helmi oli ehkä tuo "pakastettu täytekakku ja pirkka" :D eikä se ruokien pilaantuminen (mikä on valitettavaa toki). Toivottavasti Veera saa mukavat juhlat siltikin.

   Lainaa

  21. Tulos: +17 (83 ääntä)
   "“Ylioppilasjuhlat on yliarvostettuja”… Näin puhuu amis, jolla ei yksinkertaisesti riitä älli lakkiin…
   Saa kyllä olla aika kuutamolla luullessaan, että ammattikoululainen on poikkeuksetta vähä-älyisempi kuin lukiolainen. Olet varmaan sitten yo-papereillasi täysin valmis esimerkiksi kokiksi tai sähköasentajaksi? Lukio kun loppuu, niin monelle vastavalmistuneelle valkenee se tosiasia, että niitä opintoja on jatkettava tavalla tai toisella. Ammattikoulusta valmistunut voi lähteä jo suoraan työelämään saatuaan ammattiinsa perusvalmennuksen, mutta yksistään yo-papereilla ei juuri mitään työelämässä tee. On tullut nähtyä näitäkin, jotka valmistuttuaan pitävät välivuosia ja päätyvät sitten ammattikouluun tai ammattikorkeaan, kun tajuavat tämän tosiasian. Ja minkähänlainen maailmasta tulisi jos kaikki sitten lähtisivät lukioon, eikä kukaan haluaisi ammattikouluun? Mistä mahdettaisiin sitten saada esimerkiksi sähköasentajia ja lähihoitajia? Myös sairaanhoitajat voisivat loppua hyvin nopeasti kesken, kun ei kukaan enää haluaisi idiootin leimaa menemällä ammattiopintopohjaiseen ammattikorkeaan. Voisi tulla lääkäreille pieni paniikki sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Voisi lopettaa viimein nämä puheet, että älykkäät menevät lukioon ja ammattikouluun vain ne, jotka eivät lukioon pääse.

   Lainaa

  22. Tulos: +40 (46 ääntä)
   Ja en siis ajanut kommentillani asiaa, että ammattikoululaiset olisivat parempia kuin lukiolaiset. Pointtina se, että jokainen koulutus on ihan yhtä arvokas eikä kukaan ole koulutuksineen parempi kuin joku toinen. Maailma nyt vain toimii sillä, että täällä on korkeamman koulutuksen saaneita (esim. lääkärit) ja alemman koulutuksen saaneita. Lääkärikin tarvitsee avukseen sairaanhoitajia.

   Lainaa

  23. Tulos: +42 (44 ääntä)
   @J: Jeps. Ei viittitä mollailla täällä nyt toisten kouluksia. :) Oli sitten lukio tai amis, niin valmistuminen on aina iso juttu. Suuri osa jotka menee lukioon ei tiedä välttämättä mitä "tehdä isona" ja vasta sen jälkeen jatkaa ammattikorkeaan. Tai sitten todeta, että että amiksesta olisikin löytynyt se oma juttu. Jos joku tietää jo 16 vuotiaana mitä haluaa tehdä ja kyseinen ammati löytyy ammattikoulusta niin todella hienoa! Ei sillä välttämättä ole mitään älyn kanssa tekemistä, monet amislaiset ovat ihan oikeasti fiksuja ja lukiostakin löytyy niitä ääliöitä. Lukioonkin kuitenkin pääsee suht helposti eikä kirjoitusten läpäiseminen nyt ihan mahdottomia vaadi. Nimimerkillä työtön akateeminen, jolla ei edelleenkään ole ammattia...

   Lainaa

  24. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Ainakin mulla se meni niin päin että olisin halunnut amikseen, mutta piti hakea lukioon kun en amikseen arvosanojen vuoksi päässyt.

   Lainaa

  25. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Tiitu: Näinpä. Ja kun ihmisiä on erilaisia, niin yksi ammatti ei välttämättä sopisi kaikille ihmisille. Minusta ei esimerkiksi voisi koskaan tulla lääkäriä, vaikka kuinka kouluttautuisin. Lääkäri, joka pyörtyisi nähdessään avomurtuman, ei olisi varmaan kovinkaan vakuuttava ammatissaan :D

   Lainaa

  26. Tulos: -33 (77 ääntä)
   Minä typerä ammattikoululainen joka valmistuin kaksi vuotta sitten ammattikoulusta olen nyt 20 vuotias. Minulla on vakituinentyö ja ilman lainaa ostettu auto (Mersu) ja omatalo :) Ennemmin olen niin kutsuttu typerä sitten kuin asun kotona vanhempien elättämänä tai opiskelijaluukussa pienellä opintorahalla :)

   Lainaa

  27. vollu pollu 3.6.2011 14:58
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Eineksiä?

   Lainaa

  28. Tulos: +44 (48 ääntä)
   Amis: Kukin tyylillään. Minä asun opiskelijaluukussa pienellä opintorahalla ja käyn myös töissä, mutta tiedän tämän olevan väliaikainen ratkaisu, sillä valmistun vuoden päästä ja työtkin jatkunevat. Sitten ei tarvitse miettiä joka penniä. Kivasti olet järjestänyt elämän ittelles, mutta kaikki eivät voi käydä amista ja ostaa Mersua (?) ja omakotitaloa kahden vuoden ansioilla. ;) Sitä paitsi opiskelijaelämäni on ollut hauskaa. Sama hei toisin päin - jos kaikilla olisi kauppakorkean paperit, ei tämä yhteiskunta pyörisi tätäkään vertaa. Kaikkia tarvitaan. En lukioaikoina arvostellut amiksia, koska en kokenut siitä olevan minkäännäköistä hyötyä. Muistan, kun kerran lukiollamme kävi pari ammattikoululaista ilmeisesti hakemassa toisen heistä tyttöystävän, ja äänekkäästi arvostelivat samalla meitä, meidän ulkonäköämme, meidän elämäntapaamme... Mielenkiintoista. Ei tulisi mieleenkään lähteä toisten kouluille tai työpaikoille riehumaan.

   Lainaa

  29. Tulos: +38 (46 ääntä)
   "Minä typerä ammattikoululainen joka valmistuin kaksi vuotta sitten ammattikoulusta olen nyt 20 vuotias. Minulla on vakituinentyö ja ilman lainaa ostettu auto (Mersu) ja omatalo :) Ennemmin olen niin kutsuttu typerä sitten kuin asun kotona vanhempien elättämänä tai opiskelijaluukussa pienellä opintorahalla :)"
   Yhtä typerää on väittää lukiolaisia vanhempien luona loisiviksi kuin amiksia tyhmiksi. Itse olen käynyt lukion ja muutin 16-vuotiaana pois kotoa enkä ole heidän rahapusseillaan sen koommin juossut. Että semmosta. Ja minä en varmasti koskaan hanki omaa taloa, korkeintaan ostan omistukseeni asunnon. Autoa ei ole eikä tule eikä korttiakaan, minulle riittää pyörä.

   Lainaa

  30. Tulos: +14 (48 ääntä)
   Pakko sen verran kyllä vielä jatkaa että tunnen huomattavasti enemmän typeriä ammattikoululaisia kuin tyhmiä lukiolaisia. Huvittavaa sinänsä.

   Lainaa

  31. Tulos: +5 (21 ääntä)
   Minusta lukion käyneissä ei ole mitään vikaa, sitä en tarkoittanut mutta noin se vaan yleensä menee. Kukin opiskelee mitä haluaa oma elämä on kyseessä. Ja tarkoitin että Mersuun ei otettu lainaa mutta tottahan toki taloon, en sentään miljonääri ole ^^

   Lainaa

  32. Tulos: +16 (24 ääntä)
   Ja eiköhän niitä typeriä oo joka suunnalla :DD

   Lainaa

  33. Tulos: +43 (43 ääntä)
   2 vuotta amista takana, vaihdan nyt lukioon sillä ns. realistisempi unelma-ammattini vaatii lukiopohjan + olen amiksessa ollessani todennut olevani enemmän pohtivaa kuin tekevää sorttia. Arvostan kumpaakin, eikä kummastakaan laitoksesta valmistuminen olisi ollut yhtään toista kummoisempaa. Naurettavaa koko amis-lukio -taistelu. Kaikkia tarvitaan ja sillä sipuli.

   Lainaa

  34. Tulos: -21 (31 ääntä)
   Mitenkä ne pilaantuu jos ovi auki jää? On ne siellä juhlissakin tunteja pöydillä?`Meilläkin jäänyt jääkaapin ovi monesti yöksi auki eikä mikään sulanut ole.

   Lainaa

  35. Absolutisti 4.6.2011 22:02
   Tulos: +37 (47 ääntä)
   Kiitokset Ritvalle tästä: "Ei ne yo-paperit muutenkaan merkkaa mitään enää nykypäivänä, tietävät vain, että luvassa on joko lisää opiskelua tai ura lähikaupan kassana" Terv. Vihdoinkin päässyt luomaan toivomaansa uraa lähikaupan kassana. Ps. Mukava kuulua halveksuttuun lähikaupan kassa -ryhmään. Luusereita kaikki, kun ei muuhun pysty. Harmi vain, että se on juuri sitä mitä olen aina halunnut tehdä. Mutta onneksi olen Ritvankin puolesta ihmisten sylkykuppina siellä kassan takana. Siellä kun ei ole ihmisiä.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Minä menin lukioon koska en 9-luokalla vielä tiennyt mitä haluan tehdä isona. Lukion jälkeen menin heti amikseen ja valmistuin tänä keväänä kokiksi. Kyllähän ne pikkumuksut kovin ihmetteli siellä amiksessa että mitä tuo lukion käynyt täällä tekee. Osa amiksista oli oikein typeryyden multihuipentumia, mutta onneksi sieltä löytyi myös niitä fiksuja ja ihaniakin ihmisiä, vaikka pari vuotta nuorempia niin silti "aikuisia" :)

   Lainaa

  37. Tulos: +12 (14 ääntä)
   HeyAS, luulen että sinäkin olet joskus eineksiä ostanut pakastimeen ja olet varmaan lukenut sen pienen tekstin jossa kerrotaan että "Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen". Että jos sulatat pizzan nyt, mutta oletkin valmistamassa sen vasta viikon kuluttua niin sehän onkin kovin fiksua?

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (10 ääntä)
   @Absolutisti: Toi on ihan totta, mäkin haluaisin olla töissä kassalla tai edes jonkinlaisessa asiakaspalvelutyössä. Tietysti joihinkin asiakaspalvelutöihin vaaditaan merkonomin koulutus, mutta sen nyt hoitaa äkkiä lukion jälkeen, ei pari vuotta lisäopiskelua mitään meinaa. Ei kaikki ole/halua olla mahd. korkealle tähtääviä uraohjuksia, ns. vaatimattomampikin työ käy loistavasti.

   Lainaa

  39. Tulos: +14 (16 ääntä)
   En kyllä menisi pilkkaamaan lähikauppojen kassa henkilökuntaa jos sinne ei kukaan haluaisi töihin niin eikai koko kauppoja olisikaan.. Työtähän sekin on :)

   Lainaa

  40. Tulos: -19 (27 ääntä)
   "Pakko sen verran kyllä vielä jatkaa että tunnen huomattavasti enemmän typeriä ammattikoululaisia kuin tyhmiä lukiolaisia. Huvittavaa sinänsä"
   Kas kummaa itse taas en tunne kuin pari fiksua lukion käynyttä. Eivät koskaan ole perillä maailman menosta, aina pitää vain juhlia ja loisia muiden nurkissa.

   Lainaa

  41. Anna (YTK) 6.6.2011 14:11
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   "Lukio kun loppuu, niin monelle vastavalmistuneelle valkenee se tosiasia, että niitä opintoja on jatkettava tavalla tai toisella. Ammattikoulusta valmistunut voi lähteä jo suoraan työelämään saatuaan ammattiinsa perusvalmennuksen, mutta yksistään yo-papereilla ei juuri mitään työelämässä tee."
   Mutta kun lukion tarkoitushan ei ole suoraan valmentaa työeämään vaan jatko-opintoihin :D Siksihän ne lukion käyneet yleensä hakeutuukin yliopistoihin, ammattikokeakouluhin ja ammattikouluihin. Eli voitaisiinko lopettaa tää vertailu, lukion ja amisten tavoitteet on kuitenkin erilaiset. Ja minkähänlainen maailmasta tulisi jos kaikki sitten lähtisivät amikseen, eikä kukaan haluaisi lukioon? ;) Molempia tarvitaan.

   Lainaa

  42. Tulos: -8 (12 ääntä)
   "Kiitokset Ritvalle tästä: “Ei ne yo-paperit muutenkaan merkkaa mitään enää nykypäivänä, tietävät vain, että luvassa on joko lisää opiskelua tai ura lähikaupan kassana” Terv. Vihdoinkin päässyt luomaan toivomaansa uraa lähikaupan kassana. Ps. Mukava kuulua halveksuttuun lähikaupan kassa -ryhmään. Luusereita kaikki, kun ei muuhun pysty. Harmi vain, että se on juuri sitä mitä olen aina halunnut tehdä. Mutta onneksi olen Ritvankin puolesta ihmisten sylkykuppina siellä kassan takana. Siellä kun ei ole ihmisiä."
   No en mä nyt tuota tarkoittanut, vaan sitä, että pelkän lukion käyneellä ei ole paljon uramahdollisuuksia. Aika moni pääsee kaupan kassalle duuniin ilman sen kummempaa koulutusta. En mä mitenkään halveksu kassahenkilöitä, itsekin olen ollut.

   Lainaa

  43. Tulos: -7 (11 ääntä)
   "Ainakin mulla se meni niin päin että olisin halunnut amikseen, mutta piti hakea lukioon kun en amikseen arvosanojen vuoksi päässyt."
   Sama täällä!! Paikalliseen lukioon pääsi 8 keskiarvolla, amiksen p-k linjalle vaadittiin 9 ja kuvis piti olla 10.

   Lainaa

  44. Tulos: +17 (17 ääntä)
   lukiosta valmistuu monentasoisia opiskelijoita. nämä jotka ovat juuri ja juuri sen läpäisseet päätyvät ehkä siwan kassalle, mutta ne jotka jatkavat eteenpäin (siihenhän se on tarkoitettu) tienaavat kyllä enemmän kuin amikset :p koitapa sähköpuolelta lähteä opiskelemaan DIPLOMI-insinööriksi ilman lukiopohjaa

   Lainaa

  45. Tulos: -10 (10 ääntä)
   HAH!! Siitäs sait.

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (5 ääntä)
   Eihä täs ollu mtn mokaa tai ees mitää hauskaa? ..tai sit mä en vaa tajunnu tota.

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Minulla kävi kai tuuri kun omien yo-juhlien ruoat tulivat pitopalvelusta. Ei voinut kukaan tyhmyyksissään pilata niitä (oma äitini on avuton ovien kanssa - joka aamu saa huomata että jääkaappi on jäänyt auki).

   Lainaa

  48. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Herää kysymys: "Mitä vikaa on Pirkassa?"

   Lainaa

  49. Fantasiahörhö 30.4.2014 15:19
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Huoh, mukava tulla lukea näitä vastauksia, kun on vaan se iänikuinen amis vs yliopisto tappelu -_-

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: pakastin, ruoka, juhlat, syntymäpäivä, jäätelö, Pirkka, kakku, pakastekakku, einekset