Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat • BB-ura

  "Kui tota BB:tä pitää viel tehdä?"
  Suurenna näkymä
  Big Brother

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 25 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. TotuudenTorvi 19.5.2011 7:40
   Tulos: +377 (455 ääntä)
   Jee kukakohan vittu toi Iidakin on? BB-Saulin tiedän, muita en tiedä/muista vaikka ne ekat kaudet oonkin katsonut osittain. No tuskinpa olen menettänyt mitään kun en tiedä tätä Iidaa.

   Lainaa

  2. Tulos: -69 (129 ääntä)
   Eikös Iida ollu neloskaudella talossa, sillon ku Aso voitti?

   Lainaa

  3. Tulos: +311 (343 ääntä)
   Mokaa tässä ei ole mun mielestä kuin se, että kaveri häpeää sanomistaan muistutuksen jälkeen (eikä osaa näköjään osaa kirjoittaa suomen kieltä). Itse olisin todennut tuohon vain, että EXACTLY my point!

   Lainaa

  4. Tulos: -56 (82 ääntä)
   http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/asiasanat/Iida%20Ketola ei kyllä sano mitään.. Aika pieni etuvarustuskin.

   Lainaa

  5. Tulos: +162 (180 ääntä)
   Ihan sama jos on kaverina joku joka on ollut BBssä. Turha ohjelma se silti on.

   Lainaa

  6. Tulos: +49 (65 ääntä)
   Turha julkkis. Äikkis Iidalle :D

   Lainaa

  7. Jukka Palmu 19.5.2011 13:09
   Tulos: +53 (77 ääntä)
   Mitä hupsia tossa edes on?

   Lainaa

  8. Tulos: +90 (102 ääntä)
   Hups vai "hups", mene ja tiedä.

   Lainaa

  9. Tulos: +64 (78 ääntä)
   Edelleenkään näihin ei tarvita välttämättä sitä mokaa. Sivuhan on feissarimokat ja muut facebookin helmet. Niin kivaa lukee jokaisen jutun alta valituksia siitä että: " EIHÄN TÄSSÄ MITÄÄN MOKAA OLLU IHAN PASKAAAA ". Ja kaiken lisäks tämähän on vasta takasivu joten turha itkee jos ei miellytä.

   Lainaa

  10. Tulos: -5 (41 ääntä)
   oli toi bb aluuks iha hyvä mut ny siit on menny merkitys! kaikki vaa ryyppää eikä tee muuta! jokku alasti ja joku sanoo et perse :D

   Lainaa

  11. Tulos: -8 (44 ääntä)
   Ei sitä ohjelmaa ole pakko seurata, jos ei kiinnosta! Tsiisus.

   Lainaa

  12. Tulos: +64 (76 ääntä)
   Huhis: Tuntuu kyllä vähän, että ohjelmaa pakotetaan seuraamaan. BB-aikaan jokaikisellä mainostauolla saadaan kuulla häätöäänestettävien nimet ja äänestysohjeet tai vähintäänkin viikkotehtävän viimeisimmät käänteet Subway kehittelee jälleen uuden BB-subin, iltapäivälehtien lööpit kertovat, kuka on tehnyt ennen taloon tuloaan/talossa mitäkin ja netti täyttyy jälleen BB-hehkutuksesta ja -vihauksesta. Lopettaisivat jo. Ekat kaudet olivat ihan jännää ihmiskokeilua, mutta nyt konfliktia metsästetään ties millä naurettavilla keinoilla.

   Lainaa

  13. Julkisuudenkipeys 19.5.2011 20:24
   Tulos: +23 (35 ääntä)
   Ei mitenkään suunniteltu juttu, kun keskustelu on otettu talteen vain "muutama sekunti sitten".

   Lainaa

  14. Itkupotkuraivari 19.5.2011 20:54
   Tulos: +29 (41 ääntä)
   @ Julkisuudenkipeys: no niinpä. Enkä ihmettelis, jos toi Iida ois idean alullepanija. Siinä on oikeesti sellanen ihminen, joka ärsyttää mua ihan tosissaan. Se on mun yhden facebook-kaverin kaveri ja mun oli pakko blokata tää oma kaverini, koska en jaksanut enää lukea tän Iidan kommentteja/linkkiehdotuksia/millon mitäkin. Argh. Ja niin turha julkkis ku vaan voi olla, niinku kaikki nää BB:t ja chattijuotajat. Koskahan päästäis eroon noista chattiohjemista telkussa? Kuka niitä edes katsoo? Turhanpäivästä saastetta.

   Lainaa

  15. Tulos: -18 (28 ääntä)
   "Huhis: Tuntuu kyllä vähän, että ohjelmaa pakotetaan seuraamaan. BB-aikaan jokaikisellä mainostauolla saadaan kuulla häätöäänestettävien nimet ja äänestysohjeet tai vähintäänkin viikkotehtävän viimeisimmät käänteet Subway kehittelee jälleen uuden BB-subin, iltapäivälehtien lööpit kertovat, kuka on tehnyt ennen taloon tuloaan/talossa mitäkin ja netti täyttyy jälleen BB-hehkutuksesta ja -vihauksesta. Lopettaisivat jo. Ekat kaudet olivat ihan jännää ihmiskokeilua, mutta nyt konfliktia metsästetään ties millä naurettavilla keinoilla."
   Ellie hyvä, katso jotakin muuta kanavaa kuin Subia niin pääset tuostakin ongelmasta :D Musta on ihan ok että kaikki ei tykkää BB:stä, en minäkään katso Salkkareita. Sitä en kuitenkaan ymmärrä miten ihmiset joille BB on (omien sanojensa mukaan) pelkkää sontaa jaksavat siitä jauhaa ja valittaa?! Tuo kaikki nassutushan vain lisää ohjelman näkyvyyttä.

   Lainaa

  16. Tulos: +17 (33 ääntä)
   Kyl tuo oikee emämoka on tulla huutelee, et on ollu bb:ssä.. oisin vaan ollu iha hiljaa... Ihme huomiohuorii täälläki riittää :(

   Lainaa

  17. Tulos: +13 (19 ääntä)
   Neppa: Sitä BB-hehkutusta kuulee ja näkee paljon, paljon muuallakin kuin Subilla.

   Lainaa

  18. Tulos: +14 (30 ääntä)
   Ihme nobody kuvittelee, että joku tuntisi hänet. Ikinä kuullutkaan tuon nimisestä, mutta toisaalta en kuulukaan niihin, jotka noita vajaamielisille tarkoitettuja ohjelmia katsovat.

   Lainaa

  19. Tulos: +30 (30 ääntä)
   "Ihme nobody kuvittelee, että joku tuntisi hänet. Ikinä kuullutkaan tuon nimisestä, mutta toisaalta en kuulukaan niihin, jotka noita vajaamielisille tarkoitettuja ohjelmia katsovat."
   kyllä mä ainakin oletan että mun facebook-kaverit tuntee mut :)

   Lainaa

  20. älkää iniskö 4.6.2011 22:35
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   ei oo kyllä iltapäivälehtien lööpeissä ollu bb-juttuja enää moneen vuoteen, eikä koko lehtien printtiversioissa. Ainoastaan netistä löytyy jotain juttuja, eli ei pitäis olla mitenkään ylivoimasta välttyä tuolta jos ei kerran kiinnosta.

   Lainaa

  21. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Nää famous-for-no-reason julkkikset on ihan turhii. Ei tee mitään, jonkun uuden miehen saa ja menee seiskaa sitä hehkuttamaan.

   Lainaa

  22. Tulos: -1 (1 ääni)
   tuo BB Iida on juontanu rantalentis ohjelmaa ja chatteja kolmosella.

   Lainaa

  23. Tulos: +1 (1 ääni)
   Mä ainakin olen onnistunut tänä vuonna välttämään koko bb:n. Käännän vaan kanavaa jos nään vialuksenkin mainoksesta. =O)

   Lainaa

  24. Tulos: 0 (0 ääntä)
   http://www.youtube.com/watch?v=gsqMm2MzL2k

   Lainaa

  25. Erkki-sedän tarina 5.10.2015 10:59
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   TotuudenTorvi: Jee kukakohan vittu toi Iidakin on? BB-Saulin tiedän, muita en tiedä/muista vaikka ne ekat kaudet oonkin katsonut osittain. No tuskinpa olen menettänyt mitään kun en tiedä tätä Iidaa.
   Kuka vitun Sauli.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Big Brother, seiska, chat, juontaja