Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Kotikisat 2012

  "Antero Mertaranta selostajaksi"
  Suurenna näkymä
  kotikisat Lähettänyt: sepe

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 83 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +524 (1376 ääntä)
   Se tunne, kun miehet luulevat etteivät naiset tiedä mitään jääkiekosta.

   Lainaa

  2. Tulos: +88 (168 ääntä)
   Ooottelinki millon tää tulee! :DDD

   Lainaa

  3. Tulos: -274 (564 ääntä)
   No naiset luulevat tietävänsä kaiken jääkiekosta, kun seuraavat mm-kisoista suomen pelit.. Ja toisinaan jääkiekkö tietämykseen naisilla riittää, että tietää mikä on paitsio ja pelissä on 3. erää...parhaimmat tapaukset tietävät myös pitkänkiekon... Ei se väärin ole...

   Lainaa

  4. Tulos: +148 (210 ääntä)
   No eihän tuo naikkonen ainakaan tunnu tietävän.................

   Lainaa

  5. Tulos: +117 (213 ääntä)
   64 tykkää villen kommentista :D

   Lainaa

  6. Tulos: -79 (155 ääntä)
   Ihan hyvä, mut... mikä on pitkä kiekko??

   Lainaa

  7. Tulos: +145 (245 ääntä)
   An: Pitkä kiekko syntyy yleisimmin ylivoimatilanteissa (mutta on mahdollinen myös tasakentillä). Tällöin kiekko monesti pelataan siniviivan tuntumaan, josta suoritetaan voimakas lyöntilaukaus kohti maalia. Kiekko saattaa kuitenkin kimmota matkalla ja osua keskelle maalitolppaa siten, että kiekko venähtää keskeltä muuttuen ovaalin malliksi ja "pitkäksi". Tällöin joudutaan keskeyttämään peli ja luonnollisesti vaihtamaan uusi kiekko tilalle. Aloitus viedään lyöntilaukauksen suorittaneen joukkueen päähän rangaistukseksi pelivälineen turmelemisesta, sillä taloustaantuma vaikuttaa myös sekä kansainvälisen että paikallisten kiekkoliittojen budjetteihin.

   Lainaa

  8. Tulos: +18 (80 ääntä)
   ymmärsitköhän itekkää?

   Lainaa

  9. Tulos: +81 (223 ääntä)
   Jenny: "No eihän tuo naikkonen ainakaan tunnu tietävän…………….."
   Jos sä rupeet yhden ihmisen perusteella yleistämään, niin ei sullakaan hyvin mene!

   Lainaa

  10. Tulos: +118 (166 ääntä)
   Luulin ennen että paitsio on se penkki missä pelaajat istuvat jäähyllä..

   Lainaa

  11. Tulos: +48 (84 ääntä)
   Mitä tuos nyt katoin googlesta niin naisten jääkiekon mm-kisat oli alunperin joka toinen vuosi. Sanoisin että läheltä liippasi mutta ei aivan.

   Lainaa

  12. Tulos: +28 (60 ääntä)
   Shoon itseasiassa tota mäki vähän veikkailin, mutta päätin vielä varmistaa! On tääki 'naikkonen' nyt pikkasen viisaampi.. harmi vaan, että ne kiekot on tehty niin hauraasta aineesta, tulee kalliiksi!

   Lainaa

  13. Tulos: +85 (117 ääntä)
   Herra Hoo, kyllä meissä naisissa on myös niitä, jotka tietää ihan oikeasti lätkästä, jopa enemmän kuin monet miehet. Ja miehissäkin on niitä, jotka ei tiedä lätkästä (tai ylipäätään urheilusta) yhtään mitään. Esimerkiksi tämä tapaus: http://www.feissarimokat.com/2011/05/pronssi-hopea-kulta/ Koomiselta vaan tuntuu kun miehen kanssa lätkästä keskustellessa yleensä jossain kohtaa tulee kommennti tyyliin "omituista puhua lätkästä naisen kanssa".

   Lainaa

  14. Tulos: -28 (72 ääntä)
   Pitkä kiekko= Puolustavan joukkueen pelaajan lyödessä kiekon omalta kenttäpuoliskoltaan toisen joukkueen päätyalueelle siten, että kiekko ei kosketa matkallaan muihin pelaajiin tai heidän mailoihinsa, syntyy pitkä kiekko. Tällöin tuomari katkaisee pelin ja jatkaa sitä pitkän kiekon aiheuttaneen joukkueen puolustusalueen aloituksella. Pitkä kiekko voidaan jättää tuomitsematta, jos tuomari katsoo kiekkoa tavoittelevan pelaajan hidastelevan tai väistelevän kiekkoa. Mikäli joukkue pelaa alivoimalla, ei sille tuomita pitkää kiekkoa. Ehkä vähän selvempi kuin Shoon

   Lainaa

  15. Tulos: -68 (182 ääntä)
   miten saa naisen sokeaksi? -laittaa tuulilasin sen eteen

   Lainaa

  16. Tulos: -37 (187 ääntä)
   monta sovinistia tarvitaan vaihtamaan lamppu? -ei yhtään, tiskatkoon huora pimeässä!

   Lainaa

  17. Tulos: +42 (66 ääntä)
   Melkein yhtä hyvä kuin se kun yksi naispuolinen tuttu mietti miksei Suomi ottanut esim. Jageria itselleen pelaamaan tai muita ulkomaalaisia. Ei vieläkään usko että Komarov on suomalainen vaan vetoaa koko ajan siihen, että pelaahan maajoukkeessa muitakin ulkomaalaisia! (ja ei, hän ei tiennyt mikä on paitsio)

   Lainaa

  18. Tulos: +121 (143 ääntä)
   Niin. Onneksi sen sijaan kaikki miehet tietävät jääkiekosta kaiken. Yleistys rulez koska hitler.

   Lainaa

  19. Tulos: -11 (35 ääntä)
   Pumm: You've been... THUNDERSTRU-.... trolled.

   Lainaa

  20. Tulos: +32 (40 ääntä)
   Pumm, luitkohan edes tuota Shoonin juttua? Ei ollut ihan tosissaan ;)

   Lainaa

  21. Tulos: +79 (111 ääntä)
   http://www.feissarimokat.com/2011/05/pronssi-hopea-kulta/ <- se tunne kun mies ei tiedä mitään lätkästä..... ;D

   Lainaa

  22. Tulos: +117 (149 ääntä)
   Tuomarikortin omaavana naisena voin sanoa, että meitä kiekkoa ymmärtäviä naisia on melko paljon. Sen sijaan Suomesta löytyy järkyttävä määrä miespuolisia katsomovalmentajia, jotka haluavat päteä ja luulevat tietävänsä kaiken kiekosta. Huutonaurua näille.

   Lainaa

  23. Tulos: +31 (75 ääntä)
   Se tunne, kun MM-kisojen aikaan naisten lisäksi kaikki muutkin urpot pätevät jääkiekolla. Muuten ei seuraa edes koko lajia. Vituttaa.

   Lainaa

  24. Tulos: -10 (46 ääntä)
   Tai siis en tarkota että naiset ois urpoja, mutta semmoset nörtit yms. muut tietokonepelimaailman ihmelapset.

   Lainaa

  25. Tulos: +17 (63 ääntä)
   Noloa Ellalta, mutta kyllä Villen kommentti silti voitti noloudessaan.

   Lainaa

  26. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Jonne: Kai sitä riemuita saa jos suomi jotain voittaa :o Itekkään en lätkää paljon seuraa, mutta finaali oli aika jännää menoa :D

   Lainaa

  27. Tulos: +5 (33 ääntä)
   Saa sitä riemuta ja niinpoispäi, mutta jostaki syystä mua ärsyttää juuri ne tietokonenörtit, jotka tulee pätee jostai Suomen taktiikasta ja miten suomen pitäis pelata. Ja joo, ei nyt iha näin tarttis tästä mesota mutta silti jotenki pistää ärsyttää.

   Lainaa

  28. Tulos: +29 (59 ääntä)
   Miksi kaikki ovat hirveen kireenä, minun mielestä iha hauska kommentti Villeltä vaikka olenkin nainen, älkää ottako kaikkea niin tosissaan !

   Lainaa

  29. Randomtalker 19.5.2011 18:18
   Tulos: +21 (39 ääntä)
   Mitä? Onko jääkiekossa KOLME erää?

   Lainaa

  30. Tulos: -15 (35 ääntä)
   Ite oon eläny siinä luulossa että MM-kisat on nlejän vuoden välein ja EM-kisat kans, koska eiks se oo niin ainaski futiksessa (vai eikö)? Kuka hitto niitä jaksaa joka vuosi ees kattoo plaah.

   Lainaa

  31. Tulos: +4 (38 ääntä)
   Tosiaan, se tunne kun nainen pätee lätkässä. Onhan tosin niitä, joita se lätkä oikeasti kiinnostaa (eikä ne ihanan komeat pelaajat). Esim. itselläni tuli vastaan Facessa ilmoitus että "Miten ihmeessä must on tullu näi helveti jääkiekkohullu" (naispuoliselta henkilöltä) sitten kommentoitiin ties mitä kysymyksiä, kuten ei niin tunnettua "mikä on paitsio" kysymystä, jonka tyyppi kuittasi sanomalla että ei kiinnosta.

   Lainaa

  32. Tulos: +33 (39 ääntä)
   Ei kaikkia miehiäkään kiinnosta jääkiekko.

   Lainaa

  33. Miss Nobody 19.5.2011 21:05
   Tulos: +58 (64 ääntä)
   Mun mielestä on ihan sama, tunteeko jonkun urheilulajin sääntöjä pilkulleen, jos vaan tykkää seurata sitä. Tietty seuraaminen on mielenkiintosempaa, jos tietää vähän mitä pelissä tapahtuu. Itse tunnen jääkiekon säännöt noin pääpiirteittäin, mutta en esim. tunne kaikkia erotuomarin käsimerkkejä. Toisaalta taas musta on kiva seurata taitoluistelua, vaikka en niiden pyörähdysten ja hyppyjen nimiä tiedä tai edes, miten ne kuuluisi tehdä. Tässä tapauksessa en silti Ellan housuissa olisi mennyt tuolle sivulle pätemään, koska omat tiedot näyttivät olevan aika huterat. On ihan totta, että tuollaisia aina löytyy, jotka kuvittelevat tietävänsä paremmin asiat ja tulevat sitten ilmoittamaan, että hei te idiootit, ettekö tiedä, että olette väärässä ja minä oikeassa. Tässä tilanteessa musta Villen kommentti oli hyvä heitto.

   Lainaa

  34. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Niin, ainakin vielä joku vuosi sitten normaali reaktio olisi ollut tämän tapainen: "Hetkinen, tämä tieto on ristiriidassa sen kanssa, mitä jo valmiiksi tiedän. Täytynee selvittää, mikä tieto pitää paikkansa." *Google -->naputinaputinaputi --> klik --> 45 sekuntia myöhemmin tieto varmistettu/kumottu* Nykyään tuntuu olevan enemmän näin: "Minulla on joku käsitys asiasta ilman varsinaista taustatietoa ja se on ristiriidassa toisen tiedon kanssa. Taidanpa julistaa sen kaikille Facebookissa." *naputinaputinaputi --> klik --> max 1 minuutti myöhemmin julkinen häpeä*

   Lainaa

  35. Tulos: +40 (52 ääntä)
   Jos jotkut naiset ei tiiä, niin ei sitä tarvii yleistää kaikkiin naisiin...

   Lainaa

  36. Tulos: -7 (39 ääntä)
   tää on just tätä sovinismia

   Lainaa

  37. Tulos: -14 (50 ääntä)
   Jaakko on väärässä, jääkiekon MM-kisat ovat joka toinen vuosi. Naisilla. Miksi sana jääkiekko tarkoittaisi automaattisesti miesten jääkiekkoa?

   Lainaa

  38. Tulos: +38 (42 ääntä)
   cisse: tässä yhteydessä sen takia, että "Antero Mertaranta selostajaksi kotikisoihin 2012". Ei nyt varsinaisesti ole maailman vaikein tehtävä päätellä, mistä kisasta on kysymys.

   Lainaa

  39. kohtuukäyttäjä 20.5.2011 13:43
   Tulos: +20 (34 ääntä)
   Ihmeellistä, että joidenkin mielestä on jotenkin hienoa, jos tietää jääkiekosta keskivertoa enemmän. Tai että on surullista, jos ei tiedä mikä on paitsio. Tai että jääkiekkoa ei saa seurata komeiden pelaajien takia. (Vaan minkä takia??) Se on kuitenkin katsojille vain viihdettä.

   Lainaa

  40. Tulos: -33 (57 ääntä)
   se on nyt vaan niin että miehet tietää jääkiekosta ja muustakin urheilusta enemmän kuin naiset mutta mitäs vittua me tiedämme esim. kuka julkkis seurustelee kenenkin kanssa tai että minkä merkkisiä vaatteita käyttää joku herkkuperse?

   Lainaa

  41. Tulos: -22 (38 ääntä)
   tottakai miehiä ja naisia kiinnostavat eri asiat mutta kaikki eivät ilmeisesti tajua sitä.

   Lainaa

  42. Tulos: +25 (27 ääntä)
   cisse: tai sitten sinä olet väärässä, myös naisten MM-kisat pelataan nykyään joka vuosi.

   Lainaa

  43. Tulos: -29 (55 ääntä)
   Se tunne, kun naiset luulevat tietävänsä jotain jääkiekosta.

   Lainaa

  44. Tulos: +33 (39 ääntä)
   seppo, Yleistät taas aika rankasti. Voi olla, että enemmistöllä asia on noin, mutta itsellä (olen nainen) ei muotijutut ja kuka kenekin kans seukkaa, kosmetiikan viimesimmät uulet jne jne jne kiinnosta tippaakaan. Lätkästä taas tiedän melkoisesti vaikka en ole enää muutaman vuoteen seurannut ihan niin tarkkaan SM-liigaa ja NHL:ää kuin ennen, eli en pääse nippelitiedossa pätemään. Ja ei, en ole mikään ns. "rekkalesbo". Tiedän myös monia itseni kaltaisia naisia ja tiedän myös miehiä, jotka ei voi sitää lätkää tai muutakaan urheilua. Asiat ei aina ole niin mustavalkosia.

   Lainaa

  45. Huhhhuubusu 20.5.2011 16:03
   Tulos: -20 (42 ääntä)
   Noloahan on ylipäätään jääkiekon seuraaminen.

   Lainaa

  46. Tulos: +26 (26 ääntä)
   "Niin, ainakin vielä joku vuosi sitten normaali reaktio olisi ollut tämän tapainen: “Hetkinen, tämä tieto on ristiriidassa sen kanssa, mitä jo valmiiksi tiedän. Täytynee selvittää, mikä tieto pitää paikkansa.” *Google –>naputinaputinaputi –> klik –> 45 sekuntia myöhemmin tieto varmistettu/kumottu*"
   Tämän taktiikan käyttämättömyydestä luultavasti suurin osa Feissarimokien mokista tapahtuukin. Itse pyrin aina tarkistamaan asian, jota olen ilmoittamassa julkisesti. Välillä myös silloin, kun olen melko varma asiasta, mutta haluan olla täysin varma. Näin tekemällä voi vaikuttaa hyvin paljon siihen, kuinka järkevältä tai tyhmältä julkisesti näytät.

   Lainaa

  47. Tulos: +33 (43 ääntä)
   Se tunne, kun feissarimokien kommentoinnit on keskimäärin 189 kertaa nolompia ko itse "moka tai muu facebookin helmi".............. RELATKAA SAATANA

   Lainaa

  48. Tulos: +10 (16 ääntä)
   Komppaan edellistä, ihme valitusta näissä kommenteissa, miten ite ois niin paljon parempi jne, etc... Menkää muualle kerjää huomioo!

   Lainaa

  49. Tulos: +13 (15 ääntä)
   firefox on oikeessa :D täällähän hajoo enemmän näille kommenteille ku itse "mokalle"

   Lainaa

  50. normaali eppu 21.5.2011 20:29
   Tulos: +5 (27 ääntä)
   seppo... ilmoitathan minulle jos satut liikkumaan meilläpäin niin saan mahdollisuuden motata sua kuonoon mm. potkunyrkkeily- tai järjestyksenvalvojakursseilta oppimillani taidoilla. tulethan kuitenkin sellaiseen aikaan ettei ole juuri mitkään urheilukisat tai tärkeät ottelut menossa koska mieheni kanssa seuraamme aktiivisesti urheilua. Ja selvitä itse kuka seurustelee kenenkin kanssa ja minkä merkkisillä farkuilla ja käyttää minkäkin väristä ripsiväriä koska minä en niitä sinulle osaa kertoa. Kaikesta huolimatta olen Nainen ja ylpeä siitä.

   Lainaa

  51. uskomatonta 21.5.2011 21:14
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   normaali eppu, ei jumalauta. pystyy viemään tällasen naurettavan trollin tollaseen "pistän sut kenttään saatana"-vaiheeseen. Jos ei tää thread ollu jo tarpeeks invalid ennestään, niin viimeistään sä kusit tän.

   Lainaa

  52. Tulos: +4 (24 ääntä)
   nyt tulee jo aika rajua juttua, ;) kuinka monelle miehelle tulee cosmopolitan? kuinka monelle naiselle tulee urheilulehti?

   Lainaa

  53. Tulos: +12 (18 ääntä)
   Parasta tässä on kyllä ollu seurata tätä tollojen armeijaa joka puolustaa omaa urheilutietämystään.

   Lainaa

  54. Charlie Sheen 23.5.2011 9:05
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   Yllättävää etteivät naiset kykene sulattamaan tätäkään "mokaa". Kiitos siitä tänne kommentoineet eukot, paransitte aamuani :)

   Lainaa

  55. Tulos: +10 (10 ääntä)
   Jonne, haittaako se jos ihmisiä ei kiinnosta joku SM-liiga juurikaan? Mikä helvetti siinä on hienoa mikä joukkue suomesta on paras, kyllä mun mielestä kiinnostavampaa on se miten Suomi pärjää kansallisella tasolla eikä vain Suomen sisällä, ja miten liitit tietokonenörtit tohon sun asiaas jatkuvasti?

   Lainaa

  56. Tulos: +19 (21 ääntä)
   Sisko on töissä kasarmilla sairaanhoitajana. Poikien suosikkilehti sairastuvalla on Cosmopolitan. Keskusteltiin töissä lehtimyyjistä. "Mites tää Kotiliesi? Tai perheen pienimmille Nalle Puh?". Pomo tuhahti "Eikö niillä ole oikeasti koskaan tarjota mitään oikeita lehtiä". Tilastoitiin sitten, että meidän naisvaltaisessa firmassa luetaan seuraavia lehtiä: Tekniikan maailma, Tieteen kuvalehti, V8, Historia, Mikrobitti, Sport. Eikä firman nimi ole Telaketjurekkalesbot Ky vaan ihan ICT-/asiakaspalvelualalla ollaan.

   Lainaa

  57. Tulos: +10 (14 ääntä)
   Hehe, tää nainen on ainakin semmonen lätkäfani, että voi tuota poloista... :) Mä en myöskään tykkää, kun miehet aliarvioi naisten urheilutietämystä (vaikka usein oikeassa olisivatkin), yleistäminen on kyllä typerää. Itse kyllä näiden kisojen kohdalla pohdin, että suuri osa varsinkin naiskatsojista tykkää vaan siitä voittamisesta (ja Granlundista), ei siitä pelistä. Itse seuraan objektiivisesti lajia ja talven aikana kyttään SM-liigan, Mestiksen ja NHL:n tulokset x)

   Lainaa

  58. Tulos: +8 (10 ääntä)
   seppo, mulle tulee urheilulehti, mutta ei Cosmoa tai muitakaan "naisten lehtiä" :) Ja ei, en ole lesbo enkä miehekäs nainen.

   Lainaa

  59. Tulos: -7 (13 ääntä)
   koala: No pakko sinun on ainakin bi-curious olla jos urheilulehti tulee!

   Lainaa

  60. Tulos: +7 (21 ääntä)
   Se tunne ku nainen luulee tietävänsä lätkästä jotakin, kun seuraa vain mm-kisat (lue: Suomen pelit), ja on mukana Granlundin ylenpalttisessa hehkutuksessa.

   Lainaa

  61. Tulos: +4 (8 ääntä)
   Mä hajoilen täällä ihan täysin, enimmäkseen tälle kommentti-ketjulle. Ja oisin halunnu tykätä Villen kommentista, musta tää oli hauska!

   Lainaa

  62. yleistämistä 26.5.2011 16:31
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   mietin vaan että miksi yleistetään naisista se etteivät tiedä juuri mitään jääkiekosta & seuraavat vain suomen pelejä ? itse naisena katson melkein kaikki pelit , toki joitakin jää välistä. ja kyllä nuo jääkiekkotermitkin on meitsillä hallinnassa :)

   Lainaa

  63. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Huhhuh...

   Lainaa

  64. Tulos: +7 (9 ääntä)
   "No pakko sinun on ainakin bi-curious olla jos urheilulehti tulee!"
   Valitettavasti en, vaan miehen kanssa parisuhteessa :D Satun vaan olemaan kiinnostunut urheilusta, koska itsekin urheilen :)

   Lainaa

  65. Tulos: +6 (16 ääntä)
   En tuomitse sitä jos kattoo vaan mm-kisat, mutta sitte ku Suomi voittaa, ollaan niin lätkäfaneja ja ängetään torille oikeiden fanien tielle. Ja kyllä, suurin osa näistä on naisia. Jengi tietää ehkä granlundin lisäks immosen ja koivun... Lätkä vaan on liian hieno laji, että vois seurata vaan mm-kisat. Tiedän kyllä monia naisia jotka tietää paljon lätkästä, mutta se nyt sattuu vaan olemaan tosiasia, että niaset ei tiedä lätkästä niin paljon kuin miehet. En silti yleistä ja sori jos kuulosti sovinistiselta

   Lainaa

  66. Prinsessanakki 29.5.2011 22:24
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Vaikka nainen olenkin, mun mielestä toi Villen heitto oli aika hauska eikä sitä tartte itteensä ottaa, ottaen huomioon miten typerältä Ella kuulostaa esittäen kaikki-tietävää.. Kyllä se on varmasti totta, että miesten joukossa on näitä urheilutietäjiä enemmän ku naisten joukossa. Terppa, oon ihan samaa mieltä sun kanssa. Oisin mielelläni itsekin käynyt katsomassa torille sankareita, mut tiesin ett sinne tulee miljoona teinityttöä jotka kiljuu Granlundille ja heiluttelee "marry me" -kylttejään. Ja sit kun tulee vaikka herra Kummola lavalle: "kuka v*ttu toi on?". Sitä oli ihan ärsyttävää kattoo telkkarin välityksellä tota karmeiden nudehuulien ja leggins-hirmujen ihkuttamismeininkiä, varmaan siellä oli sellasia jotka oli vaan finaalin kattoneet ja heti olivat suurimpia lätkäfaneja ku Suomi vei.. Voi voi.

   Lainaa

  67. Tulos: +1 (3 ääntä)
   Vähän OT, mutta huomasitteko, että finaalin jälkeen Kummola oli ihan tuttavallisesti "Kale Kummola" :D

   Lainaa

  68. Rappion Apostoli 3.6.2011 15:03
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Se ärsyttävä tunne, kun lukee idiootin kirjoittamaa tekstiä, jonka lähes jokaisesta sanasta on jätetty viimeinen kirjain pois.

   Lainaa

  69. Tulos: +2 (4 ääntä)
   64 tykäää, MIKKEEE! <3 SEN naisetkin tietää

   Lainaa

  70. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tästä keskustelusta olis kannattu näyttää loppuosakin, oli paljon humoristisempaa kun kirjoittaja rupesi väittämään vastaan noin kymmenelle ihmiselle : D

   Lainaa

  71. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Jotku naiset jopa pelaavat jääkiekkoa, ja väitän että vaikka olenkin nainen tiedän jääkiekosta ihan yhtä paljon kuin miehet.

   Lainaa

  72. Tulos: +3 (3 ääntä)
   ...Minä kuulun kyllä siihen naiskastiin, jota ei jääkiekko kiinnosta. :\ Mieluummin seuraan formuloita ja tennistä. PS. Tiedän silti jääkiekostakin ainakin jotain. Muuten, kukaan huomannut että Saksan maajoukkueen valmentaja Uwe Krupp näyttää Teräsmieheltä? :D

   Lainaa

  73. Tulos: +1 (9 ääntä)
   Kyllä ne naisetkin jääkiekosta tietää aika paljon, joskus jopa enemmän kuin miehet. Tuollaisen kommentin heittäminen (Villen kommentti) on jopa säälittävää. Harmi, että jotkut sellaista heittää. Tuntuu ettei Ville itse ole sen parempi tiedoissaan lätkästä :)

   Lainaa

  74. Tulos: +1 (1 ääni)
   waddap: 64 tykkää villen kommentista
   nyt huijaat!

   Lainaa

  75. Tulos: +2 (6 ääntä)
   ei mitkää lissut tiedä mistään mitään, mutta on sellaisia naisiakin jotka harrastavat jääkiekkoa ja tietävät enemmän lätkästä, kun jotkut miehet... Esim. minä olen jääkiekoilija, mutta poikaystäväni ei tiedä yhtään mitään lätkästä... :P

   Lainaa

  76. Jääkiekkoilija 4.7.2012 18:16
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Onko miesten mielestä väärin jos naispuolinen henkilö harrastaa jääkiekkoa ? T. mm. Junnujen valmentaja.

   Lainaa

  77. Tulos: -1 (3 ääntä)
   Jos jääkiekko alkaisi kunnioittamaan itseään ja haluisi olla vakavasti otettava laji, niin ainakin kannattaisi harkita asiaa että kisat olisi korkeintaan joka toinen vuosi. MM-kisoilla ei ole mitään painoarvoa. Kaikki kunnia siltin lätkän olympiaskaboille jotka on onneksi joka neljäs vuosi ja siellä pelaa sentään maailman parhaat

   Lainaa

  78. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Salibandyssä on kisat joka toinen vuosi. ;)

   Lainaa

  79. Tulos: -5 (5 ääntä)
   Jääkiekkoilija: Onko miesten mielestä väärin jos naispuolinen henkilö harrastaa jääkiekkoa ?T. mm. Junnujen valmentaja.
   Miksi ihmeessä olisi ja onko joku väittänyt niin? Kauheet kilarit jokanen nainen vetänyt tästäkin mokasta... Terveisin nainen.

   Lainaa

  80. Pari vuotta myöhässä 6.7.2013 0:48
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   "Kyllä mun mielestä kiinnostavampaa on se miten Suomi pärjää kansallisella tasolla eikä vain Suomen sisällä." Tuohon asiantuntemukseen ei kukaan kiinnittänyt huomiota?

   Lainaa

  81. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Herra Hoo: No naiset luulevat tietävänsä kaiken jääkiekosta, kun seuraavat mm-kisoista suomen pelit.. Ja toisinaan jääkiekkö tietämykseen naisilla riittää, että tietää mikä on paitsio ja pelissä on 3. erää…parhaimmat tapaukset tietävät myös pitkänkiekon… Ei se väärin ole…
   ... se kun miehet luulevat etteivät (kaikki) naiset tiedä jääkiekosta mitään. Okei ei kaikki naiset tiedäkkään jääkiekosta paljoakaan, mutta on niitä miehiäkin jotka ei myöskään tiedä lajista mitää.

   Lainaa

  82. Tulos: -1 (1 ääni)
   Hmm....minä seuraa kuin Suomen pelit esim. MM-kisojen aikaan mutta olen silti perillä melko hyvin jääkiekosta. On katsos netti, mistä opetella termejä yms. =)

   Lainaa

  83. Väsynyt ja ärsyyntynyt moi 19.8.2015 22:45
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   En ymmärrä miksi miehillä on tarve lyödä naisia lyttyyn ja haukkua, edes vitsailumielessä. Sama myös toisin päin. Tähän keskusteluun sanon että miehet, lopettakaa se yleistys ja katsokaa peiliin, varmasti tekin olette joskus mokanneet. Mahdollisesti tekin luulette joissakin asioissa tietävänne enemmän kuin muut, enemmän kuin oikeasti tiedätte. (edellen tämä ei koske vain miehiä vaikka se nyt vaikuttaa siltä). Itseäni ärsyttää kun ihmiset kommentoivat 'Miehet..' 'Naiset..' 'Se tunne kun...' Ja sitten nauretaan toiselle sukupuolelle. Onneksi kaikki eivät näin kuitenkaan toimi. Yleistäminen tällaisissa asioissa on typerää ja tuntuu että se tehdään vain, jotta pönkitettäisiin oman sukupuolen paremmuutta. Tekstini saattaa olla sekava mutta ihan sama, en nyt jaksa katsoa sainko ajatukseni kasattua vai en Siitä vain, vihatkaa minua, mutta ärsyynnyin lukiessani kommentteja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: Antero Mertaranta, mm-kisat, jääkiekko, ringette, lätkä