Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Hakukenttä hakusessa

"Onko kuumakin mimmi tuo Taylor?"
Taylor Lautner

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 66 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +508 (546 ääntä)
      Voi voi Kallle tuu nyt kaapista.

      Lainaa

    2. Randomtalker 12.2.2011 14:33
      Tulos: +110 (186 ääntä)
      Piti heti mennä Googleen, jos tuolla vaikka löytyisi jotakin... :D Pettymys. Uskottava se on, että paidattomuus on paras, mihin Google yltää. No, niitä paidattomuuksia edes riittää... Paha faili kyllä Kallelta :D

      Lainaa

    3. Tulos: +154 (166 ääntä)
      Randomtalker, sulla taitaa olla joku lapsilukko päällä kun mulle ainakin tuli toi mistä Yvonne puhuu eli siniset bokserit ja "tavarat" :) ulkona...

      Lainaa

    4. Tulos: +214 (228 ääntä)
      Huutonaurut tälle ja uteliaisuudesta googletin myös. Käsi pystyyn täällä kaikki jotka tekivät samoin ja ikä ja sukupuoli esille! Terv. Nainen 24v

      Lainaa

    5. Tulos: +40 (62 ääntä)
      Aika paha! :D Mää kans googletin, kyllä on kuuma kaveri..! F22v

      Lainaa

    6. Randomtalker 12.2.2011 19:23
      Tulos: +135 (153 ääntä)
      Miten tässä voi kättä nostaa - tekstipohjaisessa julkaisussa? :D Noh... -kohottaa kättään- Miespuolinen hlö, 16v

      Lainaa

    7. Tulos: +46 (88 ääntä)
      Peittoo kyllä Edward Cullenin 100-0! (Nainen, 23v.)

      Lainaa

    8. Tulos: +50 (56 ääntä)
      Googletin, mutta ei löytyny mitään jännää :( mutta päivän naurut sain :D (nainen 21)

      Lainaa

    9. Tulos: +144 (164 ääntä)
      nauroin perseeni pois ja pyörin lattialla. en viitsinyt googlettaa ettei tarvitse vaimolle selitellä sivuhistoriaa.

      Lainaa

    10. Tulos: +101 (109 ääntä)
      No googletin tietysti. Eipä siellä näkyny kummempaa ku nuori komea poika vähissä vaatteissa. Ja osaan poistaa sivuhistorian....(nainen 42v)

      Lainaa

    11. Tulos: +18 (68 ääntä)
      En uskaltanu googlettaa, tier millaset traumat ois saanu :D t: M23

      Lainaa

    12. Tulos: +54 (76 ääntä)
      Jostain syystä googletin myös... olen mies 24 ja 100% suora.

      Lainaa

    13. Tulos: +29 (43 ääntä)
      Salimotivaatiot meni heti kun tuli googletettua...

      Lainaa

    14. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Aijjaijjaijjaijjaijjaijjai.....

      Lainaa

    15. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Googletin kyllä (nainen 27v), mut perhana pelkkiä siistejä kuvia tuli tännekin :D Miksi google kohtelee meitä eriarvoisesti? :D Sen sijaan kun juhannuksena googletin tällä samaisella koneella sanalla "juhannus" sain kyllä semmoisen kasan alastomia naisia ettei pahemmasta väliä, joten ei pitäisi mitään "lapsilukkoja" olla päällä :D

      Lainaa

    16. Tulos: +74 (82 ääntä)
      hajosiko kukaan muu noille viimeisille kommenteille? "ne ei oo enää yhes" "ei ihme" <- 8'''''D niin ja käsi ylhääl, oli pakko! nainen ja 18.

      Lainaa

    17. Tulos: +8 (30 ääntä)
      Googletin. Tylsän geneerinen ja vielä ihan junnukin. (nainen, 28-vee)

      Lainaa

    18. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Käsi on ylhäällä, eikä mullakaan mitään pahempaa ku paita-pois-kuvia, vaikka ehkä se on vaan ihan hyvä... :D (nainen 19)

      Lainaa

    19. Randomtalker 15.2.2011 16:34
      Tulos: +50 (70 ääntä)
      Vielä on kyllä sanottava, että tule Kalle tosiaanki ulos kaapista, jos on noin vaikea pitää piilossa... :D a) Se hermostui b) Sanoo, ettei tarvitse puolustella, mutta puolustelee silti. c) Puolustelee vielä typerillä syillä. Senkus ois vaan parin huvittuneisuutta ilmaisevaa hymiötä ( XD, :D ) ja todennu, että "oho, menipä vähä väärään kohtaan haku... salille etiskelin inspistä XD". Tollanen täyspaniikis pistetty selittely nyt on vähintäänkin epäilyttävää :D

      Lainaa

    20. Voi itku :((( 15.2.2011 17:47
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      Eipä tullu googlel vastaan, kun jotain paidatonta kuvaa. Enkä kyllä toista homoksi leimaiksi, pelkästään sen takia että googlaa jotain tommosta ja sitten nolona joutuu puolustelemaan. Tosin mitä väliä silläkään olisi, jos mies alkaisi ryybeniin laittamaan. Tosin täytyy olla ihan jäätävän tyhmä ihminen, jos pastee facebookkiin kaikkea eikä osaa katsoa mitä edes tuli laitettua, ennenkuin työntää ne ulos. :p

      Lainaa

    21. Tulos: +59 (67 ääntä)
      "Salille inspistä". Mitä helvettiä, nauroin 8----D En käy salilla ja olen nainen, etten ehkä nyt ihan ymmärrä mutta omituiselta kuulostaa tuommonen "inspiksen" ettiminen katselemalla alastomien miesten kuvia!

      Lainaa

    22. Tulos: +23 (23 ääntä)
      o/ 21, n Tosiaankin kannattaa asetuksista valita se "älä suodata hakutuloksia". Tai kannattaa tai ei kannata, kukin itse päättäköön.

      Lainaa

    23. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Mä googletin "juhannus"... :D (M37)

      Lainaa

    24. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Ekalla kerralla en googlettanu, nyt oli pakko.... UUUUUHHHHHHH. <3 N/18 ;)

      Lainaa

    25. Tulos: +23 (59 ääntä)
      ai tämä sitten päätyi tänne... Randomtalker en minä hermostunut vaan oli monta välilehteä auki ja vähän kiireitä siinä ja DS89 +muut, ei se alastomuus ole se pointti vaan ne lihakset ja jos ihan pelkällä nimellä ettii niin kaikilla on tasan vaatteet päällä. ehkä nyt jotain Pamsua yms. horoja lukuunottamatta.

      Lainaa

    26. Tulos: +89 (117 ääntä)
      ja voi kun minulle tuli oikeen ihana pinkki kuvake tänne kommentteihin... jes! ensvuonna varmaan mr. gay finland.

      Lainaa

    27. Tulos: +57 (61 ääntä)
      "jokainen on vähän homo"

      Lainaa

    28. Tulos: +42 (42 ääntä)
      Googletin haulla "Kalle nude", mutta ei sieltä oikein tullut sitä mitä piti. Joten Kalle, milloin ne sun omat nakukuvat tulee jakoon? Ne kiinnostais aika paljon enemmän kun toi kulahtanut possupoika.

      Lainaa

    29. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tuli kans googletettua ja paidattomia kuvia sateli, muttei sen kummempia :/ .. Ja itseasias oli pakko kattoa myös toi juhannus :D -n18

      Lainaa

    30. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Kun ei nyt kukaan tunnu tajuavan tota Googlen kuvahaun keskitason safesearchia, niin selitetäänpä. Eli kun kirjotat hakusanan Googlen kuvahakuun (tai Google Imagesiin), ja painat enteriä, näet mitä hakutuloksia saat. Ja jos katsot oikeen tarkkaan heti sen hakusanapalkin ja Search-napin viereen, siinä on pieni sininen linkki, jossa lukee jotain tyyliin "Keskitason SafeSearch". Siitä kun klikkaa, sen safesearchin saa pois ja näkyy IHAN KAIKKI hakusanoilla löytyvät kuvat. HUOM! Jos sattuu olemaan kovin herkkämielinen, kannattaa varautua, koskaan ei tiedä mitä ihanaa haku voi tuottaa. Sama pätee jos hakee kuvia ilman safesearchia esim. töissä tai vanhempien tai pikkulasten lähettyvillä.

      Lainaa

    31. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Googletin minäkin :-) Nainen, 38

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Mulla on omasta mielestäni hyvin monipuolinen maku, sekä kauniskasvoiset ja hoikat taiteilijat että sellaiset kunnon "äijät" ovat minua viehättäneet, mutta tää oli vaan tylsä, oikeesti! Tavistakin taviksemman näköinen pikkupoika. (nainen, 26, ja tottahan toki googletin...) Ei voisi vähempää kiinnostaa onko joku homo vai ei, mutta miksi oi miksi kukaan googlettaisi kaikista maailman ihmisistä juuri tämän junnun alastonkuvia "inspiraatioksi"? :D

      Lainaa

    33. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Kohdasta IIIIII löytyy idioottikin :)

      Lainaa

    34. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Pitihän noita kuvia googlettaa. Kuvankäsittelystä jotakin ymmärtävänä katselin enemmän kuvien teknistä ilmettä kuin visuaalista viestiä. Yllättäen (?) tälläkin kertaa kuva on sitä varmemmin feikki, mitä rohkeampi se on. Kukaan ei varmaan epäile mitään, jos vahvasti ruskettuneen kropan jatkeena on hyvin kalpeat kasvot, joissa kaiken lisäksi alaleuka on ainakin kaksi senttiä levämpi kuin kallo korvien kohdalta. :-) Mies, 37.

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Ahaa, kiitos, Jeesh, nyt tuli hieman muitakin kuvia, kun oli ihan pakko uudestaan kokeilla... :D ei oikein tiedä, onko noista mikään aito, vaikka eipä suuremin tarkemminajatellen oikeastaan kiinnosta.

      Lainaa

    36. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Voiko tää olla muka moka? Kyllähän sen ymmärrän että on vahingossa jättänyt kohdistimen facebookkiin, vaikka piti mennä googleen.. Mutta uskoisin että siinä tapauksessa tää mies olis vaan nopeasti näpäyttäny enteriä ja mulla ei ainakaan facebookin tilapäivitykset lähe pelkästään enteriä painamalla.. Kyllä siinä ihan täytyy painaa siitä 'jaa' nappulasta..

      Lainaa

    37. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Höpsis. Googlettelen minäkin milloin mitäkin naisnäyttelijää (saatan jopa lisätä +naked), ja silti olen ihan umpihetero. Kyllä sitä hyvännäköisiä ihmisiä katselee omaksi ilokseen, mutta naisilta on toki normaalimpaa katsella vähäpukeisia naisia kuin miehiltä vähäpukeisia miehiä... se siitä tasa-arvosta. Tähän kokovartalohymiö. Sellainen paskantava.

      Lainaa

    38. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Minkälainen on paskantava kokovartalohymiö? :O

      Lainaa

    39. Tulos: +6 (8 ääntä)
      tää vois olla ees lähellä oikeeta mokaa, jos ois käytössä selain, missä voi googlettaa suoraan osoitepalkkiin kirjoittamalla (esim. google chrome), mutta toi silti hämää, että enteriä painamalla ei tosiaan muuta tapahdu kuin se, että kirjoitus siirtyy seuraavalle riville :)

      Lainaa

    40. Chupa-Chup 1.3.2011 18:56
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Anna vaikutti aika Bitchiltä....

      Lainaa

    41. Randomtalker 3.3.2011 20:58
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Miten noin ylipäätään voi mennä vahingossa? Ottaen huomioon, että a) Tilapäivitystä ei edes julkaista enteriä painamalla, vaan pitää ihan painaa painiketta erikseen b) Tilapäivityksen voi poistaa

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Tuon Annan on pakko olla idiootti! Mitä väliä kellekkään lopulta on mitä paskaa se toinen googlettaa, kunhan pysyy lakien määräämissä rajoissa. Joko Anna on aika kokematon juniori, tai sitten kusipää!

      Lainaa

    43. Käsi ylös 28.3.2011 15:10
      Tulos: -8 (18 ääntä)
      Käsi ylös jos lähitte kanssa googlettaan...

      Lainaa

    44. Tulos: +7 (11 ääntä)
      google on hieno. F18 here o/ sekä juhannuksen että taylorin surkea näyttelijä, mutta hyvännäkönen on kieltämättä :DDD

      Lainaa

    45. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Ikävä kyllä... M 18v

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (8 ääntä)
      :D:D jäätävä hajoaminen. ja googletin.

      Lainaa

    47. sattuu sitä muillekin 26.4.2011 15:23
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Ajatushäiriö. Saattuu sitä muillekin.. Been there, done that. :D

      Lainaa

    48. Tulos: +3 (3 ääntä)
      ei vittu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD paras juttu tääl !

      Lainaa

    49. lapset lapset 19.5.2011 19:28
      Tulos: +1 (13 ääntä)
      opetanpa teitä hieman googlen käytössä. kun haet jotain googlen kuvahausta ja haluat jotain jännempiä kuvia klikkaa hakupalkin oikealla puolella näkyvästä "keskitason safesearch" nappulasta ja valitse "safesearch pois käytöstä" ja there you have it taylor lautner alasti onnittelut kaikille voittajille

      Lainaa

    50. ElectroBitch 8.6.2011 1:31
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Jaakko: jaahas, onko kuumakin mimmi tuo taylor? ^tuolle hajosin eniten Kalle: musta toi kuvake näyttää kyllä violetilta...

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Jos te jotain kaipaatte ni kirjottakaapas googleen jännää ja katsokaa ensimmäinen kuva ;)) Eeen suosittele miehille jotka tuntevat kipua nähdessään kuvan ;D

      Lainaa

    52. Tulos: +1 (1 ääni)
      :DD: tunsin kipua vaikka olen nainen..:o auts

      Lainaa

    53. Tulos: -4 (4 ääntä)
      kalle katselee sellasta :D

      Lainaa

    54. Tulos: +4 (4 ääntä)
      nyt kyllä repesin aivan täysin... aika paha moka! :DDD

      Lainaa

    55. Tulos: +4 (6 ääntä)
      mitä jaakolla on homoja vastaan ):? p.s. nauroin

      Lainaa

    56. Tulos: -1 (1 ääni)
      no nyt oli kyllä pakko googlettaa:D mut eipä löytyny mitää ;(

      Lainaa

    57. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Googletin :|

      Lainaa

    58. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Voi Kalle rukka. Nää asiat ei oo helppoja nuorelle miehelle. Mutta ulos kaapista vaan niin johan helpottaa! Koska tää sali-inspiksen selittely tuntuu nyt jo aika epätoivoiselta. Ainakaan meille tuntemattomille ei travitse selittää. Läheisille ehkä.

      Lainaa

    59. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Googlella kun hakee nii jossain siellä ylhäällä lukee safesearch. Sieltä valitsette, että onko se päällä vai ei. Sen mukaisia kuviakin tulloo sitten ;)

      Lainaa

    60. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Oletin googlettavani naista, petyin.

      Lainaa

    61. Tulos: +9 (9 ääntä)
      timo: nauroin perseeni pois ja pyörin lattialla.
      hieno käännös hermanni :D:D ja joo, tiiän että se on oikeen käännetty mutta repesin siis ... laughing my ass off and rolling on the floor

      Lainaa

    62. Tulos: +3 (3 ääntä)
      googlasin, ja oon 19v nainen :D

      Lainaa

    63. Graduntekijä 4.10.2012 23:27
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Hei kommentoijat! Teen Turun yliopistolle opinnäytetyötä Feissarimokat -sivustolle lähetettyjen mokien syntymekanismeista ja mokien käsittelystä kommenttien avulla. Analysoin siis feissarimokia ja niiden kommentteja. Käytän työssäni sivustolla esiintyviä nimimerkkejä sellaisinaan etsiessäni kommenteista vihjeitä siihen mistä moka rakentuu. Jos haluat lisätietoa työstäni tai jos et halua että käytän kommenttiasi tai mokaasi tutkimuksessani, pyydän että otat minuun sähköpostitse yhteyttä. Lisäksi voit ottaa minuun yhteyttä jos haluat kertoa tarkemmin mokan syntyyn johtaneista tapahtumista ja kommentoinnin motiiveista. Terveisin, Sanni Pennanen skpenn@utu.fi

      Lainaa

    64. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Randomtalker: Piti heti mennä Googleen, jos tuolla vaikka löytyisi jotakin… Pettymys. Uskottava se on, että paidattomuus on paras, mihin Google yltää. No, niitä paidattomuuksia edes riittää… Paha faili kyllä Kallelta
      Minäkin googlasin, mutta omille silmilleni pomppasi vino pino pippeleitä niin että vieläkin kirvelee

      Lainaa

    65. Tulos: +1 (1 ääni)
      Googlasin ja paljon peniksiä sieltä mun silmille tuli, nyt poistamaan sivuhistoria ettei vaimo nää :D terveisin mies 24v

      Lainaa

    66. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Aivan varmaan meni joo vahingossa väärään kenttään. Ihan yhtä uskottava kuin ne tyypit, jotka muka kuvittelevat laittavansa privan, mut viesti meneekin "vahingossa" omalle tai kaverin seinälle.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Taylor Lautner, Twilight