Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pullosormi

"Apua, työnsin mun etusormen kokonaan kaljapulloon"
pullosormi

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 60 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +640 (660 ääntä)
   " EN VARMANA MENE ISTUMAAN BUSSIIN KALJAPULLO SORMESSA " <- Parasta! :D

   Lainaa

  2. Tulos: +369 (377 ääntä)
   Ihmisillä on aina joku tarve työntää sormensa jokaseen reikään minkä näkee :---DDDD Muutamia vuosia sitte luokkakaveri jäi sormestaa kiinni tuoliin (siinä oli semmonen metalliranka, joka oli avoin yläpäistä=pyöreät reiät). Siinä sitte opettajainhuoneesta voita sormeen, voila! ;D

   Lainaa

  3. Tulos: +65 (85 ääntä)
   Tää oli hauska!:D

   Lainaa

  4. Tulos: +326 (342 ääntä)
   "vaikee tehä hymiöitä yhell käel!" Sehän onkin se tärkein asia XD

   Lainaa

  5. Tulos: +132 (194 ääntä)
   miksiköhän se pullon rikkominen olis niin maailman kamalin asia..? todennäköisesti se nyt olis ensimmäinen keino millä mä yrittäisin ongleman ratkaista... ja pienen haavan ansaitsee palkkioks jos on ollu niin ääliö että tunkee sormensa kaljapulloon.

   Lainaa

  6. Tulos: +95 (107 ääntä)
   Nii ei kai tää ressukka kuvitellu mitään palasaippuaa tunkevas viel sin joukkoon? :D Tää oli kyl huvttava, mut omal tavallas kävi vähän tota likkaa sääliks :D

   Lainaa

  7. snorkfröken 10.2.2011 17:56
   Tulos: -143 (203 ääntä)
   Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?

   Lainaa

  8. Tulos: +113 (137 ääntä)
   itse en kyllä lähtis rikkomaan pulloa, hauskimmillaan voi käydä sillain että pullo hajoaa, mutta pullonsuu jää siitä viel sormen ympärille. siinä sit lähtee sellasta tynkää repimään sormesta että tulee varmasti haava jompaan kumpaan käteen.

   Lainaa

  9. Tulos: +136 (146 ääntä)
   "Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?" :DD

   Lainaa

  10. Tulos: +109 (117 ääntä)
   “Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?” No kuule painaa vaan shiftä ja ykköstä = ! ei siihen tarvi ku kaks sormea

   Lainaa

  11. Tulos: +235 (243 ääntä)
   "Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?" missä on sivusto feissarimokienkommenttimokat? :DDD

   Lainaa

  12. Tulos: +72 (82 ääntä)
   joku ei nyt ihan oo hokassu et näppikses on tosiaan kaksi shift-nappulaa :D

   Lainaa

  13. suoranainen 11.2.2011 9:27
   Tulos: +66 (76 ääntä)
   Aww, mun käy tota sääliksi... Mut fysiikan tunneilla hereillä pysyttely ois pelastanu. Käsi hanan alle ja jääkylmää vettä päälle. Sormi kapenee kylmässä ja irtoaa. Jos ei irtoa niin saippuaa tai ruokaöljyä sormeen. :p

   Lainaa

  14. Tulos: -66 (110 ääntä)
   "Aww, mun käy tota sääliksi… Mut fysiikan tunneilla hereillä pysyttely ois pelastanu. Käsi hanan alle ja jääkylmää vettä päälle. Sormi kapenee kylmässä ja irtoaa. Jos ei irtoa niin saippuaa tai ruokaöljyä sormeen. :p" tarkoitat kemian tuntia? :D

   Lainaa

  15. Tulos: +10 (70 ääntä)
   Jumaliste teidän kommentteja. Kyllä täällä näköjään samat ihmiset kirjoittelee näitä jotka noita "mokiakin" tekee. ÄO on todella korkeella tasolla. Kyllä kapenee.

   Lainaa

  16. Tulos: -56 (88 ääntä)
   Mä en kyllä löydä mun näppiksestä tota ihme sifht nappulaa....

   Lainaa

  17. Tulos: -40 (68 ääntä)
   eiku siis shift, ees yhtä

   Lainaa

  18. Tulos: +57 (73 ääntä)
   @Mallero: Ihan fysiikkaa tuo on. Lämpölaajeneminen jne.

   Lainaa

  19. Tulos: +33 (47 ääntä)
   SHIFT: hahahahah :D siis shift on se nappula misssä on nuoli ylöspäin.

   Lainaa

  20. Tulos: +52 (68 ääntä)
   shift: häpeä, miten sää ylipäätään ees käytät konetta, jollet tota namiskaa löydä :(

   Lainaa

  21. Tulos: +62 (72 ääntä)
   Shift: Käytäks sä aina capslockia et saat ison alkukirjaimen? :D

   Lainaa

  22. Tulos: +48 (68 ääntä)
   Mua kiinnostaa et mik se alunperin meni tunkemaan sormeaan kaljapulloon...

   Lainaa

  23. Tulos: -2 (48 ääntä)
   Nestemäisellä typelläkö täällä on ihmiset kutistamassa sormeaan? Hanavedellä ei kyllä kovin radikaaleja tuloksia saada aikaan :D

   Lainaa

  24. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Nina, uteliaisuuttaan? :D

   Lainaa

  25. Tulos: +2 (38 ääntä)
   Shift-näppäimen suomenkielinen nimi in vaihto-näppäin. Löytyy jo kirjoituskoneajoilta eli kyllä se kaikkien pitäisi tunnistaa. Merkkinä on tosiaan nuoli ylöspäin (ja painekkeella saa aikaan mm. isoja kirjaimia, mutta myös monia erikoismerkkejä: # ¤ % & ( ) jne.)

   Lainaa

  26. Tulos: +56 (70 ääntä)
   “Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?” Se painaa sillä kaljapullolla shiftiä.

   Lainaa

  27. Tulos: +68 (68 ääntä)
   tapa on itseasiassa laskea kuumaa vettä pullon päälle, koska lasin lämpölaajenemiskerroin on huomattavasti parempi kuin ihon ja lihan. Tällöin pullon suu laajenee ja sormi lähtee helposti irti. Kannattaa vielä laskea vettä siihen pullon laajemman osan päälle, lämpö siirtyy siitä kaulaosaan hitaasti ja hillitysti eikä sormi pala.

   Lainaa

  28. Tulos: -87 (109 ääntä)
   Varmaa aika läski eukko kerran jää sormi pulloon kiinni.

   Lainaa

  29. Tulos: +56 (68 ääntä)
   ''Varmaa aika läski eukko kerran jää sormi pulloon kiinni.'' Siinähän sanotaan että se jäi jumiin LUUN kohdalta, eikä läskeistä.. Eikä siihen kuule tarvita läskejä ympärille, kun kaljapullon suu ei nyt mikään suurinkaan ole..

   Lainaa

  30. Tulos: -82 (104 ääntä)
   vaihtakaa kaljapullon tilalle p**sereikä XDXDXD heheheheheheh....

   Lainaa

  31. Tulos: +49 (63 ääntä)
   "Shift-näppäimen suomenkielinen nimi in vaihto-näppäin." Itse asiassa vaihtonäppäin.

   Lainaa

  32. Tulos: +29 (37 ääntä)
   "Varmaa aika läski eukko kerran jää sormi pulloon kiinni." Mikäs ihme ruipelo sä oot? Ite oon kuitenki aika laiha, mutta kyllä tää mun mies sormi ei ees mahu sinne pulloon

   Lainaa

  33. Tulos: +8 (20 ääntä)
   ''Varmaa aika läski eukko kerran jää sormi pulloon kiinni.'' Ja tiesitkö että sormi muuttuu nihkeäksi hiestä jumissa ollessaan ja se on vielä vaikeampi irroittaa.. Ja vielä vaikka ihan hoikka likka olen, niin omistan silti aikamoiset nakkisormet ja jäisi luultavasti jumiin myös, ha ha, mutta en ole kokeilemassa tai muute olisin iteki kohta feissarimokissa.. 8D Plus, tää on iha vitu hauska juttu! 8DDd

   Lainaa

  34. joo aivan... 20.2.2011 0:47
   Tulos: +26 (30 ääntä)
   Nina: voisin veikata että samasta syystä se sen sormensa sinne tunki ku suurin osa ihmisistä kielensä kylmään tolppaan laittaa.... mut aik jees juttu oli hyvät naurut tuli jutusta ja kommenteista on taas nii viisasta porukkaaa :DD

   Lainaa

  35. Tulos: +43 (45 ääntä)
   niiiiiiii:n kommenttiin viitaten, että se nyt vielä olisi ymmärrettävää jos vain niitä sormia työnneltäisiin kaikkiin mahdollisiin koloihin, muttakun tuossa muutama vuosi sitten eräs tuttavani päässi itse tunkea itsensä tuolin selkänojan ja istuimen välisestä aukosta koulussa... Ja arvata saattaa ettei päässyt irti. Tyyppi lähetettiin sitten puutyöluokkaan, jossa tuoli purettiin osiin. Melkoisen koomista oli katsoa, kun hän käveli työli vartalonsa ympärillä ns. kilpikonnakävelyä oppilaitoksen halki. vieläkin naurattaa muisto :D

   Lainaa

  36. Tulos: -39 (61 ääntä)
   AAAAAHHH, opetelkaa ihmiset kirjoittamaan, niin kommentoijat kuin mokailijat! Pelkkää kaksoispiste-iso D-mössöä kaikki päivitykset! Miettikää, jos esimerkiksi ylioppilaskirjoitukset tehtäisiin jatkossa tietokoneilla. Jatkuisiko sama ala-arvoinen ja kirjoitusvirheitä vilisevä tyyli myös kirjoituksissa? Vuodesta 1990 eteenpäin syntyneet yhtä pullamössökansaa, aivot tuhotaan atomeiksi sosiaalisessa mediassa ja mietitään, kuka se Suomen presidentti mahtoikaan olla...apua!

   Lainaa

  37. Tulos: +17 (27 ääntä)
   eix lippone vasta ollu

   Lainaa

  38. Tulos: +23 (29 ääntä)
   "“Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?” Se painaa sillä kaljapullolla shiftiä." tai niillä neljällä sormella siinä kädessä mitkä ei oo kaljapullossa.

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (28 ääntä)
   mä en kestä tätä sarkasmin määrää... "““Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?” Se painaa sillä kaljapullolla shiftiä.” tai niillä neljällä sormella siinä kädessä mitkä ei oo kaljapullossa."

   Lainaa

  40. Tulos: -10 (12 ääntä)
   Eivittu XD

   Lainaa

  41. Tulos: -11 (15 ääntä)
   kertokaa miten te saatte sormenne pois kaljapullosta kun ne jää sinne jumiin TOLLO XD

   Lainaa

  42. Tulos: +4 (10 ääntä)
   Mutta pystyn kuitenkin kirjoittelemaan facebookkiin ._.

   Lainaa

  43. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Pullon hajottaminen ei varmaan onnistuis, luulenpa että se pullo menee hajalle mut kaula jää edelleen sormeen kiinni..

   Lainaa

  44. Tulos: -9 (17 ääntä)
   Ja pitää ekaks tulla se fasee kertoo.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (16 ääntä)
   Vois kyllä oikeestaan auttaa pullon rikkominen, jolloin pullon sisällä oleva paine katoaisi ja sormi voisi lähteä ainakin helpommin pois. Ei tarvitsisi sillon laittaa edes säpäleiksi.

   Lainaa

  46. Tulos: +7 (13 ääntä)
   EI VITTU REPESIN

   Lainaa

  47. Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ei luoja näitä kommentteja, jotkut alkaa olee samaa luokkaa kun noi mokat. :D

   Lainaa

  48. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Tuo sormen tunkeminen on ihme homma. Kerran messuilla myytiin hanaa joka oli esittelykäytön vuoksi auki ja sormen mentävä aukko kyljes. 90% miehistä työnsi sormensa reikään. Kaavailtiin jo porukalla neuloja ja partaveitsen teriä reikään jekuksi jotta tajuaasivat olla tukkimatta raajan ulokkeita jokaaseen näkemäänsä rööriin. Meinas pokka pettää ku suunnitelmien jälkeen seuraava tuli ja tuikkas sormen hanan sisään :D

   Lainaa

  49. Tulos: +9 (11 ääntä)
   ““Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?” "Se painaa sillä kaljapullolla shiftiä. tai niillä neljällä sormella siinä kädessä mitkä ei oo kaljapullossa.''
   tai saman käden eri sormilla lähintä shiftiä mikä on vasemmanpuoleisen Crtl:n yläpuolella... Repesin :DD

   Lainaa

  50. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Repesin ajatukselle hyypiöstä istumassa bussissa kaljapullo sormessa... :''DDDD

   Lainaa

  51. Tulos: -8 (20 ääntä)
   siis sormi jäi kiinni "luun kohalta"? mis kohtaa sormee ei oo luuta?

   Lainaa

  52. Tulos: -1 (5 ääntä)
   haha: “Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?” D
   Kyllähän sen saa tuolta vasemmalta cappärin alapuolelta ja sitte painaa ykköstä :D

   Lainaa

  53. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Petri: Nestemäisellä typelläkö täällä on ihmiset kutistamassa sormeaan? Hanavedellä ei kyllä kovin radikaaleja tuloksia saada aikaan
   Kannattavampaa olisi kastaa pullo kuumaan veteen jolloin se laajenisi. Ja kyllä, se laajenisi tarpeeksi.

   Lainaa

  54. Tulos: +6 (16 ääntä)
   kelatkaa ku tyyppi lähtee sen pullos kanssa terveyskeskukseen, paskalakit osuu kadulla vastaan ja haluuvat välttämättä kaataa kaljan maahan, julkisella paikalla kunnei saa mitään alkoholia esitellä. "se pullo otetaan sulta, tässä ja nyt" :D eihä tuo oikeesti noin menis, mut ajatuksena sekin iha hauska.

   Lainaa

  55. Tulos: +1 (7 ääntä)
   snorkfröken: Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?
   !!!!!!!!!!!!!!!!! < tossa sullekkin yhellä kädellä tehtyjä, jos sä et osaa (:

   Lainaa

  56. Tulos: +6 (8 ääntä)
   Shift: Mä en kyllä löydä mun näppiksestä tota ihme sifht nappulaa….
   Teetkö sä sitten alkukirjaimesikin Capsilla?

   Lainaa

  57. Tulos: +18 (22 ääntä)
   Aww, mun käy tota sääliksi… Mut fysiikan tunneilla hereillä pysyttely ois pelastanu. Käsi hanan alle ja jääkylmää vettä päälle. Sormi kapenee kylmässä ja irtoaa. Jos ei irtoa niin saippuaa tai ruokaöljyä sormeen. :p
   Anteeksi, pakko mainita, mutta tämä kuulostaa nyt ihan siltä kuin sanoisit että kylmässä vedessä sormi kapenee ja irtoaa lopulta kokonaan. Raakaa :/

   Lainaa

  58. Tulos: +7 (23 ääntä)
   Voi hyvä luoja, täällä kommenteissa on vielä mahtavampaa tavaraa kuin itse teksti.
   mallero: “Aww, mun käy tota sääliksi… Mut fysiikan tunneilla hereillä pysyttely ois pelastanu. Käsi hanan alle ja jääkylmää vettä päälle. Sormi kapenee kylmässä ja irtoaa. Jos ei irtoa niin saippuaa tai ruokaöljyä sormeen. :p” tarkoitat kemian tuntia?
   Kun kyse on kylmyyden aiheuttamasta "sormien ohentumisesta", kyseessä on biologia. Kylmyys aiheuttaa sen, että verisuonet supistuvat, jotta lämpöä karkaa mahdollisimman vähän kehosta. Vastaavasti verisuonten supistuminen aiheuttaa sen, että sormen paksuus pienenee. Tämä tosin ei auta nivelen kohdalla, koska luu ei supistu, sekä luun fysikaalinen lämpölaajeneminen on niin mitätöntä. (Olisin osannut antaa tämän vastauksen jo peruskoulussa! (päästötodistuksen ka <7))
   snorkfröken: Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?
   Minulta se luonnistuu näin: Vasemmalla kädellä pikkurillillä vaihto pohjaan ja keskisormella ykköstä (yleisin tapa). Oikealla kädellä etusormella (tai peukalolla) vaihto pohjaan ja keskisormella (tai etusormella) ykköstä.
   Petri: Nestemäisellä typelläkö täällä on ihmiset kutistamassa sormeaan? Hanavedellä ei kyllä kovin radikaaleja tuloksia saada aikaan
   Jos kyseessä ei ole nivelen kohta, niin kylmä vesi tehoaa todella hyvin. Tämä kommentti tulee henkilöltä jolla ei meinaa sormukset pysyä sormissa silloin kun sormet on kylmät. (Vastaavasti sormukset jotka eivät karkaa nivelen kohdalta, ovat liian pieniä silloin kun kädet ovat lämpöiset)
   Parempi: tapa on itseasiassa laskea kuumaa vettä pullon päälle, koska lasin lämpölaajenemiskerroin on huomattavasti parempi kuin ihon ja lihan. Tällöin pullon suu laajenee ja sormi lähtee helposti irti. Kannattaa vielä laskea vettä siihen pullon laajemman osan päälle, lämpö siirtyy siitä kaulaosaan hitaasti ja hillitysti eikä sormi pala.
   Vinkki itsessään on erinomainen. Mutta ihon ja lihan (fysikaaliseen) lämpölaajenemiseen sen verran, että se on niin olematonta, että se tuskin on ideana siinä että kylmällä yritetään supistaa sormea. Mutta tilanteessa jossa tuntuu että pelkkä pullon lämmitys ei auta, niin käden kylmentäminen samanaikaisesti voi tepsiä.
   aha: siis sormi jäi kiinni “luun kohalta”? mis kohtaa sormee ei oo luuta?
   Jos pohditaan että missä kohti sormea pituussuunnassa ei ole luuta, niin taitaa olla aivan sormen kärjessä. Mutta tietyssä kohtaa sormea luu (ja rusto) on leveyssuunnassa niin paksua, että siinä on lisäksi vain ohuelti ihoa. Tämä tietty kohta tunnetaan nimellä nivel. Tästä kohdin kiinnijäämiset yleensä ovat niitä kivuliaimpia, koska luu ei anna periksi, vasta kuin sitten kun se murtuu. Kipu itsessään tosin ei tule luusta, vaan luun ja lasin väliin jääneestä ihosta, sekä veren ylipaineesta sormenpäässä, koska laskimo useasti joutuu myös puristuksiin tuossa samalla, mikä pahentaa tilannetta turvottamalla sormenpäätä.
   Pulla22: Vois kyllä oikeestaan auttaa pullon rikkominen, jolloin pullon sisällä oleva paine katoaisi ja sormi voisi lähteä ainakin helpommin pois. Ei tarvitsisi sillon laittaa edes säpäleiksi.
   Totta on, että pullossa oleva alipaine on usein yksi irrottamista vaikeuttava tekijä. Mutta pullon lämmittäminen kuumalla vedellä aiheuttaa pulloon vuorostaan ylipaineen, jolloin pulloa ei tarvitse särkeä. Mutta jos saatavilla olevat avut ovat olemattomat, niin silloin napakka kopautus jollain kovalla pullon kaulan ohuimpaan kohtaan voi halkaista lasia sopivasti. Mutta kannattaa myös varautua tikkausreissuun, jos huono lykky käy.

   Lainaa

  59. Tulos: 0 (4 ääntä)
   snorkfröken: Miten se saa tehtyä huutomerkin yhellä kädellä?
   Shift + 1? :D

   Lainaa

  60. jukkapalmu 16.2.2020 9:20
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Asparat: itse en kyllä lähtis rikkomaan pulloa, hauskimmillaan voi käydä sillain että pullo hajoaa, mutta pullonsuu jää siitä viel sormen ympärille. siinä sit lähtee sellasta tynkää repimään sormesta että tulee varmasti haava jompaan kumpaan käteen.
   Mutta sitte voi mennä bussilla kun käden saa taskuun :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaljapullo, kalja, olut, olutpullo, pullo, sormi, jumissa, bussi, saippua