Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Pasteija

  "Omatunto painaa vieläkin niskaan"
  Suurenna näkymä
  pasteija Lähettänyt: aaaatu

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +305 (479 ääntä)
   Täytyy myöntää että meinas multakin itku tulla ku tytön asemaan koetin asettua

   Lainaa

  2. Tulos: +506 (602 ääntä)
   Olisi ehkä muslimitytön kannattanut kysyä ennen pasteijan syömistä, että onko siinä sianlihaa.

   Lainaa

  3. Tulos: +560 (588 ääntä)
   ^^Olisi tietysti kannattanut kysyä ensin, mutta jos tyttö ei esim. tiennyt, että pasteijassa on lihaa ensinkään, vaan oletti sen olevan jotain muuta. Ei se kyllä myyjänkään vika ollut, koska mistäpä hän lähtökohtaisesti voi tietää, mitä asiakas voi syödä ja mitä ei. Paha mennä myyjän sanomaan, että ethän sinä voi uskontosi takia tätä syödä. Vaikka ulkoisesti ihmisellä olisi islaminuskoon viittaavat tunnusmerkit, niin kaikki muslimitkaan ei ole niin tiukkoja esim. juuri sianlihan syönnissä. Paha on myyjän sanoa juuta eikä jaata asiakkaan ostoksiin (ostosten kommentointi on monesti kiellettyäkin).

   Lainaa

  4. Tulos: -425 (733 ääntä)
   Ajatella, sianlihan syöminen voi viedä muslimilta sen odotetun paikan paratiisissa, mutta juutalaisen tai kristityn tappaminen vain "varmistaa" sen...onneksi muslimeja on alkanut viimeaikoina tulla elävään uskoon Jeesukseen ja ovat saaneet vapautua islamin siteistä! Jeesus on ainoa tie taivaaseen!

   Lainaa

  5. Tulos: +93 (153 ääntä)
   Ei se sianlihan syöminen noin paha juttu niillekään ole :D Se ei ole rikos tahi synti, ainoastaan paheksuttava asia.

   Lainaa

  6. sukkajumala 18.1.2011 21:42
   Tulos: -34 (190 ääntä)
   nimesille tiedoksi, että aika idiootti saa olla että ostaa LIHApasteijan tietämättä että siinä on lihaa. saman kaavan mukaan ilmeisesti ei kannata odottaa että munapasteijassa on munaa, tai sienipasteijassa sieniä?

   Lainaa

  7. Nimi on enne 18.1.2011 22:57
   Tulos: +32 (68 ääntä)
   Nimesi: Huomattavasti tarkempia muslimit ovat sianlian syönnistä kuin esimerkiksi uskonnon mukaisesta pukeutumisesta (joka sekin "lahkosta" riippuen on jotain burghan ja päälaen peittävän huivilta) tai päihteiden käyttökiellosta.

   Lainaa

  8. Tulos: -123 (195 ääntä)
   Onpa siinä empaattinen myyjä. Varmasti ihan mukava ihminen, mutta ei kyllä pärjää myyjänä. Kande vaihtaa alaa.

   Lainaa

  9. Tulos: +80 (120 ääntä)
   Allah on armahtavainen, eiköhän se siitä.

   Lainaa

  10. Tulos: +170 (204 ääntä)
   Minulla on useita muslimiystäviä, jotka ovat kyllä hyvin länsimaalaistuneita (pukeutuvat kuten suomalaiset ikäisensä ja käyttävät alkoholiakin yhtä railakkaasti), mutta he kaikki ovat hyvin tarkkoja sianlihan syönnistä. He ovat selittäneet, että ei se niinkään johdu uskonnosta vaan kulttuurista, heille on lapsesta asti opetettu, että sika on saastainen ja ällö. Ehkä vähän sama kuin vaikka rotta meille. Harvalle suomalaisellekaan viemärirottapasteija maistuisi. :P

   Lainaa

  11. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Sukkajumalalle tiedoksi et voi muslimi syödä lihapasteijaa,kunhan siinä ei ole possua. Vasta eilen töissä (kaupassa) kävi tilanne jossa muslimi isä oli ostanut vahingossa vauvan purkkiruokaa joka sisälsi sianlihaa. Äiti tuli ja vaihtoi ne naudanlihaa sisältäviin :)

   Lainaa

  12. Tulos: -9 (45 ääntä)
   Ahmetti, taidat olla jokin supermyyjä? Itse en edes puhuisi myymisestä ja ruoasta samassa lauseessa (paitsi nyt tässä yhteydessä). Oletan, että tyttö työskentelee kahvilassa ja on näin ollen tarjoilija eikä myyjä. Pilkunviilausta. ;)

   Lainaa

  13. Tulos: +31 (53 ääntä)
   mira,kahviloissa toimitaan yleensä molempina....en mä ainakaan ole kahvilassa käynyt missä ois erikseen myyjät ja tarjoilijat?!

   Lainaa

  14. Tulos: -24 (100 ääntä)
   Huoli pois! Kyllä se pikkutyttö taivaaseen pääsee. Tämähän tapahtui varmaan neljän seinän sisällä niin muslimien onneksi Allah ei näe sinne. Pimeässä ja neljän seinän sisällä voi huoletta syödä possun potkaa ja kyytipoikana juoda votkaa.

   Lainaa

  15. Tulos: -41 (101 ääntä)
   Nyt vaan jännitetään, tuleeko tytön suku "neuvottelemaan" muslimeille ominaiseen tapaan :( Mutta hei, ei lihapiirakat oikeasti vaarallisia ole. Olen syönyt monta eikä tunnu missään.

   Lainaa

  16. Tulos: +49 (61 ääntä)
   sukkajumala: Mutta jos tyttö osti pasteijan tietämättä, että se on LIHApasteija. Pasteijoitakin on monenlaisia.

   Lainaa

  17. Tulos: +134 (140 ääntä)
   Meillä kävi työpaikan kahviossa muslimi kysymässä että "Olisko muuta pullaa kuin possuja..."

   Lainaa

  18. Tulos: +69 (69 ääntä)
   Hah, eniten tässä pääsi naurattamaan tuo TA:n possumunkki :----D

   Lainaa

  19. Pekka Virtanen 23.1.2011 10:42
   Tulos: -9 (43 ääntä)
   Saa sitä tarjota vaikka joulukinkkua, oma asia sitten huolehtia omista rajoituksistaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +57 (67 ääntä)
   Nyt on jäänyt Koraani huonolle luvulle. Jos tietämättään syö sikaa, se ei ole synti.

   Lainaa

  21. Tulos: -5 (21 ääntä)
   eiks lihapasteijas oo naudanlihaa!???? o.O

   Lainaa

  22. Tulos: +57 (85 ääntä)
   mielo, tuo ei ole totta. Allah näkee myös pimeään, neljän seinän sisään ja peltikaton alle. Addikti, olet oikeassa. Jos tietämättään syö sikaa tai juo alkoholia, niin se ei ole synti. JH, tuo ei ole totta. Tappamisesta, tappoi kristityn, juutalaisen tai ateistin, joutuu Jaheemiin eli Helvettiin.

   Lainaa

  23. Tulos: -55 (95 ääntä)
   Tytön täytyi heti kotiin päästyään lukittautua kirstuun ja lausua muinainen hymni Allahille kymmenen kertaa rukoillen anteeksiantoa. Sen jälkeen häneltä piti leikata puolet hiuksista jotka poltettiin ulkona roviolla ja tytön otsaan merkattiin sahramitahnalla sana 'saastainen' joka piti siinä pitää kymmenen päivän ajan. Nolottas muaki.

   Lainaa

  24. Tulos: -19 (27 ääntä)
   :D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD aa juma

   Lainaa

  25. Tulos: -2 (54 ääntä)
   Tämä kaikki edellämainittu kertonee riittävät perusteet ateistiksi kääntymiseen, mikäli et jo ole ymmärtänyt, ettei kaikkia satuja kannata uskoa?

   Lainaa

  26. Tulos: -8 (26 ääntä)
   ois myyjän kannattanu vaan kieltää asia...

   Lainaa

  27. Tulos: -23 (47 ääntä)
   Fatuma, kantsis lukea ne pyhät kirjat tarkemmin, että ees ite tietää mihin on uskovinaan.

   Lainaa

  28. Tulos: +38 (52 ääntä)
   "Fatuma, kantsis lukea ne pyhät kirjat tarkemmin, että ees ite tietää mihin on uskovinaan." Haluat varmaan, että raivostuisin ja haukkuisin sinua nyt, mutta pidän sinua vain huvittavana. :)

   Lainaa

  29. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Korjauksesi; ateistin saa tappaa, jos sellainen tulee vaikka iskemään puukolla otsaan, mutta ei huvikseen. (Jos joku tulee iskemään puukolla otsaan, siihen luultavasti kuolee, mutta jos ei, niin sitten...)

   Lainaa

  30. Tulos: +11 (11 ääntä)
   Ahaa, tänne sopis mainos possuttomien pasteijoiden valistajalle!

   Lainaa

  31. Tulos: +9 (9 ääntä)
   valmistajalle* :)

   Lainaa

  32. marsupilami 13.11.2011 21:04
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   voi pientä.. :<

   Lainaa

  33. Tulos: -1 (19 ääntä)
   Fatuma: Korjauksesi; ateistin saa tappaa, jos sellainen tulee vaikka iskemään puukolla otsaan, mutta ei huvikseen.(Jos joku tulee iskemään puukolla otsaan, siihen luultavasti kuolee, mutta jos ei, niin sitten…)
   Kai hihhulin saa yhtälailla tuossa tapauksessa listiä??

   Lainaa

  34. Tulos: +20 (28 ääntä)
   Mallu89, kyllä joo, myös muslimin (ja siis ylipäänsä kenet vaan) saa tappaa itsepuolustukseks.

   Lainaa

  35. mrs facepalm 21.12.2011 23:44
   Tulos: +5 (27 ääntä)
   Eijeiejeiejeii, meinas kahvit lentää näytölle ku luin näitä Jeesus on ainoa ja oikea'' juttuja. No niinhä ne muslimitki ajattelee, että heidän uskontonsa on ainoa oikea. Just tän ajattelutavan takia aijon erota kirkosta ripin jälkeen = Vain he saavat olla oikeassa, kaikki pitäisi hyväksyä, mutta siltikään ihmisillä ei saa olla omia mielipiteitä, ja muussa uskonnossa olevat/seksuaali vähemmistöt suorastaan kirotaan helvettiin.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (31 ääntä)
   Luin keskustelua: ............................................________ ....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................\, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...............................\....../\ .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__ ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-, .....`=~-,_\_......`\,.................................\ ...................`=~-,,.\,...............................\ ................................`:,,...........................`\.............._​_ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_\..........._,-%.......`\ ...................................,<`.._|_,-&``................`\ ...Nyt hei vittu oikeesti

   Lainaa

  37. Ratiritiralla 27.11.2012 21:55
   Tulos: +2 (30 ääntä)
   Onneks en oo muslimi, olis kamalaa olla noin sidoksissa.

   Lainaa

  38. Tulos: +8 (32 ääntä)
   JH: Ajatella, sianlihan syöminen voi viedä muslimilta sen odotetun paikan paratiisissa, mutta juutalaisen tai kristityn tappaminen vain “varmistaa” sen…onneksi muslimeja on alkanut viimeaikoina tulla elävään uskoon Jeesukseen ja ovat saaneet vapautua islamin siteistä! Jeesus on ainoa tie taivaaseen!
   Painu sinä hihhuli vittuun.

   Lainaa

  39. Mickey Mouse 15.6.2013 20:16
   Tulos: +2 (14 ääntä)
   daa: Minulla on useita muslimiystäviä, jotka ovat kyllä hyvin länsimaalaistuneita (pukeutuvat kuten suomalaiset ikäisensä ja käyttävät alkoholiakin yhtä railakkaasti), mutta he kaikki ovat hyvin tarkkoja sianlihan syönnistä. He ovat selittäneet, että ei se niinkään johdu uskonnosta vaan kulttuurista, heille on lapsesta asti opetettu, että sika on saastainen ja ällö. Ehkä vähän sama kuin vaikka rotta meille. Harvalle suomalaisellekaan viemärirottapasteija maistuisi.
   Hyvä ettet sanonut "hiiri" vaan sanoit tuln "rotan." 8-) Mutta viemärirotat ON likaisia eläimiä, joista monet sairaudet leviävät. Toisin kuin sika - Monet eläimet eivät pysty ylläpitämään samanlaista puhtautta. Mutta jos se on uskonnollinen/kulttuurillinen ja tärkeä asia olla syömättä sianlihaa, niin ei kai sitä kannata syödäkään. ;)

   Lainaa

  40. Mulukkukukko 16.2.2014 19:02
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Ei kannata pienen musulmaanitytön kauhistua, ei niissä pasteijoissa mitään oikeaa lihaa käytetä. Tietysti se varsinainen FAIL on se, että joku oikeasti miettii että nyt tytteli ei pääse Allahin seuraan... Kaikki tietää että Crom on jumala, eikä ole muita jumalia.

   Lainaa

  41. Kikkelintuure 20.6.2014 2:36
   Tulos: -7 (35 ääntä)
   Onhan tuo aika kamalaa, ja toivon että tyttö paranee islamista. Voi kun tänne ei otettasi enempää tuota populaa.

   Lainaa

  42. Kikkelintuure 20.6.2014 2:50
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Fatuma: “Fatuma, kantsis lukea ne pyhät kirjat tarkemmin, että ees ite tietää mihin on uskovinaan.” Haluat varmaan, että raivostuisin ja haukkuisin sinua nyt, mutta pidän sinua vain huvittavana.
   Tämä. Keep up the good work.

   Lainaa

  43. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Vaikka toi tyttö einäänyt tätä, niin täytyy sanoa, et kuulemma sen takia ei tule mitään, jos syö tietämättään possua. Tai ainakin näin mun yks luokkakaverini kertoi joskus

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: lihapasteija, muslimi, possu, porsaanliha