Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pasteija

"Omatunto painaa vieläkin niskaan"
pasteija Lähettänyt: aaaatu

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +307 (493 ääntä)
      Täytyy myöntää että meinas multakin itku tulla ku tytön asemaan koetin asettua

      Lainaa

    2. Tulos: +523 (619 ääntä)
      Olisi ehkä muslimitytön kannattanut kysyä ennen pasteijan syömistä, että onko siinä sianlihaa.

      Lainaa

    3. Tulos: +577 (605 ääntä)
      ^^Olisi tietysti kannattanut kysyä ensin, mutta jos tyttö ei esim. tiennyt, että pasteijassa on lihaa ensinkään, vaan oletti sen olevan jotain muuta. Ei se kyllä myyjänkään vika ollut, koska mistäpä hän lähtökohtaisesti voi tietää, mitä asiakas voi syödä ja mitä ei. Paha mennä myyjän sanomaan, että ethän sinä voi uskontosi takia tätä syödä. Vaikka ulkoisesti ihmisellä olisi islaminuskoon viittaavat tunnusmerkit, niin kaikki muslimitkaan ei ole niin tiukkoja esim. juuri sianlihan syönnissä. Paha on myyjän sanoa juuta eikä jaata asiakkaan ostoksiin (ostosten kommentointi on monesti kiellettyäkin).

      Lainaa

    4. Tulos: -438 (750 ääntä)
      Ajatella, sianlihan syöminen voi viedä muslimilta sen odotetun paikan paratiisissa, mutta juutalaisen tai kristityn tappaminen vain "varmistaa" sen...onneksi muslimeja on alkanut viimeaikoina tulla elävään uskoon Jeesukseen ja ovat saaneet vapautua islamin siteistä! Jeesus on ainoa tie taivaaseen!

      Lainaa

    5. Tulos: +99 (159 ääntä)
      Ei se sianlihan syöminen noin paha juttu niillekään ole :D Se ei ole rikos tahi synti, ainoastaan paheksuttava asia.

      Lainaa

    6. sukkajumala 18.1.2011 21:42
      Tulos: -37 (199 ääntä)
      nimesille tiedoksi, että aika idiootti saa olla että ostaa LIHApasteijan tietämättä että siinä on lihaa. saman kaavan mukaan ilmeisesti ei kannata odottaa että munapasteijassa on munaa, tai sienipasteijassa sieniä?

      Lainaa

    7. Nimi on enne 18.1.2011 22:57
      Tulos: +34 (70 ääntä)
      Nimesi: Huomattavasti tarkempia muslimit ovat sianlian syönnistä kuin esimerkiksi uskonnon mukaisesta pukeutumisesta (joka sekin "lahkosta" riippuen on jotain burghan ja päälaen peittävän huivilta) tai päihteiden käyttökiellosta.

      Lainaa

    8. Tulos: -127 (201 ääntä)
      Onpa siinä empaattinen myyjä. Varmasti ihan mukava ihminen, mutta ei kyllä pärjää myyjänä. Kande vaihtaa alaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +84 (124 ääntä)
      Allah on armahtavainen, eiköhän se siitä.

      Lainaa

    10. Tulos: +178 (212 ääntä)
      Minulla on useita muslimiystäviä, jotka ovat kyllä hyvin länsimaalaistuneita (pukeutuvat kuten suomalaiset ikäisensä ja käyttävät alkoholiakin yhtä railakkaasti), mutta he kaikki ovat hyvin tarkkoja sianlihan syönnistä. He ovat selittäneet, että ei se niinkään johdu uskonnosta vaan kulttuurista, heille on lapsesta asti opetettu, että sika on saastainen ja ällö. Ehkä vähän sama kuin vaikka rotta meille. Harvalle suomalaisellekaan viemärirottapasteija maistuisi. :P

      Lainaa

    11. Tulos: +79 (89 ääntä)
      Sukkajumalalle tiedoksi et voi muslimi syödä lihapasteijaa,kunhan siinä ei ole possua. Vasta eilen töissä (kaupassa) kävi tilanne jossa muslimi isä oli ostanut vahingossa vauvan purkkiruokaa joka sisälsi sianlihaa. Äiti tuli ja vaihtoi ne naudanlihaa sisältäviin :)

      Lainaa

    12. Tulos: -11 (47 ääntä)
      Ahmetti, taidat olla jokin supermyyjä? Itse en edes puhuisi myymisestä ja ruoasta samassa lauseessa (paitsi nyt tässä yhteydessä). Oletan, että tyttö työskentelee kahvilassa ja on näin ollen tarjoilija eikä myyjä. Pilkunviilausta. ;)

      Lainaa

    13. Tulos: +34 (56 ääntä)
      mira,kahviloissa toimitaan yleensä molempina....en mä ainakaan ole kahvilassa käynyt missä ois erikseen myyjät ja tarjoilijat?!

      Lainaa

    14. Tulos: -26 (102 ääntä)
      Huoli pois! Kyllä se pikkutyttö taivaaseen pääsee. Tämähän tapahtui varmaan neljän seinän sisällä niin muslimien onneksi Allah ei näe sinne. Pimeässä ja neljän seinän sisällä voi huoletta syödä possun potkaa ja kyytipoikana juoda votkaa.

      Lainaa

    15. Tulos: -44 (104 ääntä)
      Nyt vaan jännitetään, tuleeko tytön suku "neuvottelemaan" muslimeille ominaiseen tapaan :( Mutta hei, ei lihapiirakat oikeasti vaarallisia ole. Olen syönyt monta eikä tunnu missään.

      Lainaa

    16. Tulos: +50 (62 ääntä)
      sukkajumala: Mutta jos tyttö osti pasteijan tietämättä, että se on LIHApasteija. Pasteijoitakin on monenlaisia.

      Lainaa

    17. Tulos: +133 (141 ääntä)
      Meillä kävi työpaikan kahviossa muslimi kysymässä että "Olisko muuta pullaa kuin possuja..."

      Lainaa

    18. Tulos: +69 (69 ääntä)
      Hah, eniten tässä pääsi naurattamaan tuo TA:n possumunkki :----D

      Lainaa

    19. Pekka Virtanen 23.1.2011 10:42
      Tulos: -11 (45 ääntä)
      Saa sitä tarjota vaikka joulukinkkua, oma asia sitten huolehtia omista rajoituksistaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +60 (70 ääntä)
      Nyt on jäänyt Koraani huonolle luvulle. Jos tietämättään syö sikaa, se ei ole synti.

      Lainaa

    21. Tulos: -6 (22 ääntä)
      eiks lihapasteijas oo naudanlihaa!???? o.O

      Lainaa

    22. Tulos: +60 (88 ääntä)
      mielo, tuo ei ole totta. Allah näkee myös pimeään, neljän seinän sisään ja peltikaton alle. Addikti, olet oikeassa. Jos tietämättään syö sikaa tai juo alkoholia, niin se ei ole synti. JH, tuo ei ole totta. Tappamisesta, tappoi kristityn, juutalaisen tai ateistin, joutuu Jaheemiin eli Helvettiin.

      Lainaa

    23. Tulos: -58 (98 ääntä)
      Tytön täytyi heti kotiin päästyään lukittautua kirstuun ja lausua muinainen hymni Allahille kymmenen kertaa rukoillen anteeksiantoa. Sen jälkeen häneltä piti leikata puolet hiuksista jotka poltettiin ulkona roviolla ja tytön otsaan merkattiin sahramitahnalla sana 'saastainen' joka piti siinä pitää kymmenen päivän ajan. Nolottas muaki.

      Lainaa

    24. Tulos: -21 (29 ääntä)
      :D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD aa juma

      Lainaa

    25. Tulos: -2 (56 ääntä)
      Tämä kaikki edellämainittu kertonee riittävät perusteet ateistiksi kääntymiseen, mikäli et jo ole ymmärtänyt, ettei kaikkia satuja kannata uskoa?

      Lainaa

    26. Tulos: -10 (28 ääntä)
      ois myyjän kannattanu vaan kieltää asia...

      Lainaa

    27. Tulos: -25 (49 ääntä)
      Fatuma, kantsis lukea ne pyhät kirjat tarkemmin, että ees ite tietää mihin on uskovinaan.

      Lainaa

    28. Tulos: +40 (54 ääntä)
      "Fatuma, kantsis lukea ne pyhät kirjat tarkemmin, että ees ite tietää mihin on uskovinaan." Haluat varmaan, että raivostuisin ja haukkuisin sinua nyt, mutta pidän sinua vain huvittavana. :)

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (36 ääntä)
      Korjauksesi; ateistin saa tappaa, jos sellainen tulee vaikka iskemään puukolla otsaan, mutta ei huvikseen. (Jos joku tulee iskemään puukolla otsaan, siihen luultavasti kuolee, mutta jos ei, niin sitten...)

      Lainaa

    30. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ahaa, tänne sopis mainos possuttomien pasteijoiden valistajalle!

      Lainaa

    31. Tulos: +9 (9 ääntä)
      valmistajalle* :)

      Lainaa

    32. marsupilami 13.11.2011 21:04
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      voi pientä.. :<

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (21 ääntä)
      Fatuma: Korjauksesi; ateistin saa tappaa, jos sellainen tulee vaikka iskemään puukolla otsaan, mutta ei huvikseen.(Jos joku tulee iskemään puukolla otsaan, siihen luultavasti kuolee, mutta jos ei, niin sitten…)
      Kai hihhulin saa yhtälailla tuossa tapauksessa listiä??

      Lainaa

    34. Tulos: +21 (29 ääntä)
      Mallu89, kyllä joo, myös muslimin (ja siis ylipäänsä kenet vaan) saa tappaa itsepuolustukseks.

      Lainaa

    35. mrs facepalm 21.12.2011 23:44
      Tulos: +7 (29 ääntä)
      Eijeiejeiejeii, meinas kahvit lentää näytölle ku luin näitä Jeesus on ainoa ja oikea'' juttuja. No niinhä ne muslimitki ajattelee, että heidän uskontonsa on ainoa oikea. Just tän ajattelutavan takia aijon erota kirkosta ripin jälkeen = Vain he saavat olla oikeassa, kaikki pitäisi hyväksyä, mutta siltikään ihmisillä ei saa olla omia mielipiteitä, ja muussa uskonnossa olevat/seksuaali vähemmistöt suorastaan kirotaan helvettiin.

      Lainaa

    36. Tulos: +21 (31 ääntä)
      Luin keskustelua: ............................................________ ....................................,.-‘”...................``~., .............................,.-”...................................“-., .........................,/...............................................”:, .....................,?......................................................\, .................../...........................................................,} ................./......................................................,:`^`..} .............../...................................................,:”........./ ..............?.....__.........................................:`.........../ ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../ .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/ ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....} ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../ ...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../ ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-” ............/.`~,......`-...............................\....../\ .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__ ,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-, .....`=~-,_\_......`\,.................................\ ...................`=~-,,.\,...............................\ ................................`:,,...........................`\.............._​_ .....................................`=-,...................,%`>--==`` ........................................_\..........._,-%.......`\ ...................................,<`.._|_,-&``................`\ ...Nyt hei vittu oikeesti

      Lainaa

    37. Ratiritiralla 27.11.2012 21:55
      Tulos: +1 (31 ääntä)
      Onneks en oo muslimi, olis kamalaa olla noin sidoksissa.

      Lainaa

    38. Tulos: +8 (34 ääntä)
      JH: Ajatella, sianlihan syöminen voi viedä muslimilta sen odotetun paikan paratiisissa, mutta juutalaisen tai kristityn tappaminen vain “varmistaa” sen…onneksi muslimeja on alkanut viimeaikoina tulla elävään uskoon Jeesukseen ja ovat saaneet vapautua islamin siteistä! Jeesus on ainoa tie taivaaseen!
      Painu sinä hihhuli vittuun.

      Lainaa

    39. Mickey Mouse 15.6.2013 20:16
      Tulos: +2 (14 ääntä)
      daa: Minulla on useita muslimiystäviä, jotka ovat kyllä hyvin länsimaalaistuneita (pukeutuvat kuten suomalaiset ikäisensä ja käyttävät alkoholiakin yhtä railakkaasti), mutta he kaikki ovat hyvin tarkkoja sianlihan syönnistä. He ovat selittäneet, että ei se niinkään johdu uskonnosta vaan kulttuurista, heille on lapsesta asti opetettu, että sika on saastainen ja ällö. Ehkä vähän sama kuin vaikka rotta meille. Harvalle suomalaisellekaan viemärirottapasteija maistuisi.
      Hyvä ettet sanonut "hiiri" vaan sanoit tuln "rotan." 8-) Mutta viemärirotat ON likaisia eläimiä, joista monet sairaudet leviävät. Toisin kuin sika - Monet eläimet eivät pysty ylläpitämään samanlaista puhtautta. Mutta jos se on uskonnollinen/kulttuurillinen ja tärkeä asia olla syömättä sianlihaa, niin ei kai sitä kannata syödäkään. ;)

      Lainaa

    40. Mulukkukukko 16.2.2014 19:02
      Tulos: +5 (17 ääntä)
      Ei kannata pienen musulmaanitytön kauhistua, ei niissä pasteijoissa mitään oikeaa lihaa käytetä. Tietysti se varsinainen FAIL on se, että joku oikeasti miettii että nyt tytteli ei pääse Allahin seuraan... Kaikki tietää että Crom on jumala, eikä ole muita jumalia.

      Lainaa

    41. Kikkelintuure 20.6.2014 2:36
      Tulos: -7 (35 ääntä)
      Onhan tuo aika kamalaa, ja toivon että tyttö paranee islamista. Voi kun tänne ei otettasi enempää tuota populaa.

      Lainaa

    42. Kikkelintuure 20.6.2014 2:50
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      Fatuma: “Fatuma, kantsis lukea ne pyhät kirjat tarkemmin, että ees ite tietää mihin on uskovinaan.” Haluat varmaan, että raivostuisin ja haukkuisin sinua nyt, mutta pidän sinua vain huvittavana.
      Tämä. Keep up the good work.

      Lainaa

    43. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Vaikka toi tyttö einäänyt tätä, niin täytyy sanoa, et kuulemma sen takia ei tule mitään, jos syö tietämättään possua. Tai ainakin näin mun yks luokkakaverini kertoi joskus

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lihapasteija, muslimi, possu, porsaanliha