Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Neitien sota

"Nyt tuli neitien sota"
Taustatietoja: Kyseessä luultavasti "soitin sulle muttet vastannut, v*tun h*ora" -tilaisuus tai "näin kun moikkasit mun poikakaveria kaupassa!" -tyylinen tapaus, josta seuraa välien selvittely tapellen. Kommentointi suorana Facebookissa. (Keskustelua lyhennetty) neitien sota Lähettänyt: ihmettelijä "Kun tunnistatte itsenne, kuuluu varmasti taas hirveä huuto. Miettikää seuraavalla kerralla, miten sovitte riitanne."

Kelpaako julkaisu etusivulle?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 82 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +331 (349 ääntä)
      tunnen tuon tyypin! päivän piristys ku tänne pääs :DD tässähän kävi lopulta niin että tämä "uhooja" eli sipe sai ite turpaansa :D

      Lainaa

    2. Tulos: +59 (73 ääntä)
      Huhhuh... olis kiva vielä tietää, minkä ikäset henkilöt oli kyseessä.

      Lainaa

    3. Silminnäkijä 18.1.2011 19:02
      Tulos: +98 (112 ääntä)
      uhooja on 17 ja tappelu kaveri 16 wee... :D

      Lainaa

    4. Tulos: +82 (90 ääntä)
      Ja toisaalla tehdään pitkää päivää pelastaakseen ihmishenkiä ja parantaakseen sairaita ja loukkaantuneita... Ikää alkaisi olla jo sen verran, että pieni järkiintyminenkin voisi olla odotettavissa lähiaikoina. Useimmilla se tapahtuu 12-vuotiaina.

      Lainaa

    5. Tulos: -18 (50 ääntä)
      ite tunnen henkilöt xD ja voin sanoo et on aika hyvin menny :P ... jos tietäs taustoja ja henkilöitä nii tietäs että toi oli ihan oikee ratkasu :D

      Lainaa

    6. Tulos: -28 (46 ääntä)
      onkohan jollain pikkusen tylsä elämä kun on viitsinyt tuolta välistä ihan jonkin verran kommentteja ruveta poistelemaan :)

      Lainaa

    7. Tulos: +144 (148 ääntä)
      On.

      Lainaa

    8. Tulos: -15 (37 ääntä)
      HAHAHAHAH HIHIHI BEBEBE JÄNIKSIÄÄÄ!!!!

      Lainaa

    9. ihmettelijä 19.1.2011 20:46
      Tulos: -5 (29 ääntä)
      VAAN toisaalta, hiirikin kun tarpeeksi pitkään härkkii loukkua, nenillehän siinä loppujen lopuksi tulee...

      Lainaa

    10. tuntematon-85 20.1.2011 18:21
      Tulos: -76 (94 ääntä)
      voisitte ottaa selvää asioista eikä puhua toisista paskaa. ihan naurettavaa tämmöinen, tunnen molemmat osapuoliset ja ne on yhtä paljon syyllisiä. mutta se vanhempi neiti joutu tk:seen sen takii ku sai aivotärähdyksen iskettyään pään maahan. ja sitten osa facelaisista laittaa seinälleen että " jos asut paikkakunnalla jossa on säälittäviä ja naurettavia ihmisiä jotka puhuvat paskaa jne.." niin täällähän te teette itekki sitä, huhuhuh, voitteko kasvaa hieman.

      Lainaa

    11. Tulos: +6 (26 ääntä)
      juu tais olla niin että molemmat osapuoliset sai turpaan : DDDD ihan oikei molemmille, mitähäpä rupeat tappelemaan ja riitelemään jostain vanhasta asiasta.

      Lainaa

    12. Tulos: -31 (35 ääntä)
      tietääkseni sipe ei ollut juomassa niin wtf hannu?! sillä on menosssaan tipaton tammikuu ja nostan hattua sille xD

      Lainaa

    13. hoitoon nuo 23.1.2011 5:52
      Tulos: +34 (54 ääntä)
      Väkivalta ei koskaan ole hauskaa, ja minua ällöttää olla kotoisin samasta maasta kuin tilapäivityksen tekijä ja kaikki kommentoijat. Yleensä lapset oppivat 4-vuotiaana järkevämpiä vaihtoehtoja väkivallalle.

      Lainaa

    14. Tulos: -76 (88 ääntä)
      randomit vois suksia vittuun kertomaan nointa omia mielipiteitäsä.., Kun monikaan ei tiedä miten asiat OIKEESTI on..

      Lainaa

    15. mielipitteeni 24.1.2011 4:22
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      Niin mutta jos kaikki eivät osaa hiihtää, niin se on vaikeampi lähteä suksimaan minnekkään. Luulisi tuon ikäisen ihmisen itsekkin ymmärtävän, ettei toisten päälle voi käydä ilman ettei toinen osapuoli puolustaudu. Kuka sitä hakatuksi haluaisi tulla, kun voi puolustautua? En minä ainakaan. Kukaan täälläkään puhuvista tuskin jaksaisi pidemänpäälle kuunnella/katsoa jonkun uhoamista, vaikka kyseisestä tappelusta mitään en sen tarkemmin tiedäkkään. En halua loukata ketään täällä, mutta ajatelkaa omalle kohdallenne kyseinen tilanne....

      Lainaa

    16. ihmettelijä 24.1.2011 12:15
      Tulos: +79 (85 ääntä)
      ...tytöllä siis ikää 17 ja TIPATON tammikuu?! Ja nostat vielä hattua, eikö tuon pitäisi olla vielä melko itsestäänselvyys kuitenkin? Siitähän näitä seuraa, kun ei muuten osata asioista keskustella niin humala päälle (tai ilman humalaa mutta pääosin alkoholin vaikutuksen alaisena näissä ollaan..), ja kaveria hakkaamaan? Ai hyvänen aika. Suoraan sanottuna puolesta hävettää.

      Lainaa

    17. Tulos: -31 (35 ääntä)
      Ehkä se vanhempi tyttö, joka aloitti niin vitutti ja sillä ei tietääkseni hermot kestä. yleensä mitä tällä paikkakunnalla ihmiset on, täysikäiset jotka nahistelee jo kaavinlinnan eessä ja tappelee, niin kyllähän seki mietityttää. ja nekin ovan 19---25v? siellä on monesti näkynyt samat henkilöt tappelemassa ja baarin työntekijä ollut välissä, mutta siis antakaa asian olla, ei tämä minusta kuulut kenellekkää ku niille kahdelle ämmälle. antakaa niitte sopia asia miten ne sopii, mutta ei se niitten väkivaltakaa oo ollut mitää ku kissatappelua.

      Lainaa

    18. lässyttäjä 26.1.2011 10:06
      Tulos: -43 (49 ääntä)
      Juu randomit vois joutaa kuuhun, ja moniki täällä myös itse. antaa neitien oikeesti olla ja oppiivat siitä. eikä tää oo tietääkseni ensimmäinen kerta miks ne tappelee... Ja se että mistä ne on riidelleet niin huh huh, vanhoista asioista ja nuorempi on vaihteeks kaivannut vanhat asiat ylös ja niitä samaa rataa kertonut, vaikka ne on sopineet ajat sitten xp ja en ymmärrä miks täällä pitää puhua siitä miks ette vaan mene neitien juttusille..

      Lainaa

    19. Kahden lapsen ÄITI 26.1.2011 10:16
      Tulos: -50 (60 ääntä)
      Olen samalta paikkakunnalta kun nämä kaksi neitiä!!! ja aivan käsittämätöntä !! Ymmärrän toki vanhempaa neitiä jos se on aloittanut ja vaikka tönässy tai hituseen lyöny jos hermot ei kestä. se on tuttua hommaa ! mutta sitä en ymmärrä ku jutut on lähtenyt liikkeelle aika yllättäen ja nopeasti että tää nuorempi kaveri on vähän suutaan aukaissut. minusta pitäisi unohtaa koko netti jutut, ei täällä tarvitse kirjoitella toisten elämästään jne... kun koko maailma lukee tätä ! toinen makoi aivotärähdyksen aiheuttamana tk:ssa ja toinen levittelee vähän tappelusta, kyllä molemmat osapuoliset on syyllisiä, älkää koko ajan syyttäkö toista ihmistä.Ja ensinnäki hannu mitä on kirjoitellut, on nuorisotalolla töissä, ja aikuset on siitäki hieman puhunut että lapsellista käytöstä tommoiselta ihmiseltä ja ei pitäis käydä ensinnäkää tommoista alaa... Ja HANNU: SIPE TAISI OLLA IHAN SELVINPÄIN, NIIN EN YMMÄRRÄ MITÄ OOT PUHUNUT SEMMOISTA ETTÄ SEN KANNATTAISI PYSYÄ EROSSA KALJASTA JNE KUN EI OLE JUONU, JA PIDÄ OMISTA ASIOISTA HUOLTA SINUN ON TURHA TULLA TÄNNE HUUTELEMAAN TOISTEN ASIOISTA KU TIEDÄT KYLLÄ MITKÄ ON SINUNKIN ASIASI

      Lainaa

    20. Tulos: -34 (40 ääntä)
      Tuolla ylempänä lukee että sipe on saanut pelkästään turpaan tais olla että molemmat sai, ja tää nuorempi kaveri tais mennä autoon ja sieltä ikkunan kautta huudella, vähän niinku noloo xD mutsiis, kannattaa elää omaa elämää ja antaa tämän asian olla niin vanha ja kulunu juttu.Ja siis tässä huhussa on niin omituisia juttuja että pikkasen jos on muuttunut tarina alkuperäisestä. hihiih, kantsii ottaa selvää tekijöiltä. ja en yhtään huutelis nuoriso-ohjaaja jos onvieres katsomassa ku neidit tappelee niin mitähä vittuu seki tekee semmoisella alalla. mutta tää on tyhmää, hankkikaa kaikki oma elämä :D naurettavaa tämmöinen juttu, ja kun ette tiedä asioista mitään : DD

      Lainaa

    21. Tulos: -34 (40 ääntä)
      ja kuka lie tehnyt tämän tänne niin aika säälittävää :D pitää vielä netin sekaantua.. ja kuulin sitäki että ku nämä kaks on riidoissa niin silti tää nuorempi neiti kyselee vanahemman neidistä, missä se on ja mitä tekee yms :D

      Lainaa

    22. Tulos: +56 (60 ääntä)
      Hoh, tämäkin keskustelu kuuluisi jonnekin huumoripalstalle =) Eiku niin tämähän onkin huumoripalsta. Facebookista noi jutut näkee sentään vaan kaverit, täältä näkee kaikki =) Vuodattakaa lisää !

      Lainaa

    23. Tulos: -24 (30 ääntä)
      hoitoon nuo: - jos sua ällöttää miks et uskalla mennö sanomaan sille neidille? eikö pokka kestä, miks täällä kukaan ei voi kirjoittaa nimellä, pitää olla salamyhkäisiä. vois ihmiset hankkia oman elämän. ja jatkaa sitä eikö puuttua toisten asioihin

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (32 ääntä)
      Minusta vähän tuntuu että tämä vanhempi osapuoli taitaa itse kirjoitella täällä, kirjoitus tyylistä vaan tunnistan. mitä nyt tätä "neitiä" tunnen. Tämä nuorempi ei minun käsitykseni mukaan saanut minkäänlaisia vammoja tappelusta. Ja olen samaa mieltä muiden kanssa ; Jos kiinnostaa niin paljon että mitä oikeasti on tapahtunut niin kannattaisi varmaan kysyä näiltä kahdelta "neidiltä" , eikä levittää kylältä kuultuja huhuja!

      Lainaa

    25. Tulos: -64 (70 ääntä)
      Kylläpä saa NAURAA näille teille kommenteille :D eikös teillä oo muuta elämää ku täällä kirjoitella jotain paskaa, onko niin tylsä elämä ettei oo muuta tekemistä ku täällä LEVITELLÄ PASKAA ! ette ihmiset tiiä mitä siinä on käyny niin pitäkee ne turpanne kiinni. kysykee minulta ja lauralta jos niin paljon v¡ttu kiinnostaa ei täällä tarvii kato näistä puhua =D Molemmille ei tullut mitään vammoja jne.. :D ja se että oisin ollut " humalassa" se oli kyllä aika moinen vitsi mitä oon kuullut :D hahaHAHAA! Ihmiset hyvä miten teitä voi KIINNOSTAA TOISTEN ELÄMÄ, PUUTTUKAA VAAN SIIHEN OMAAN ELÄMÄÄN OIKEESTI EI SIELLÄKÄÄ TAIDA OLLA IHAN KAIKKI KOTONA :D Minä ainakin oon unohtanut sen "tappelun" niin vähän jännä ku kansalaisia se vielä kiinnostaa =D Nannaki ois voinu tulla yhtä hyvin ite kuvaamaan sitä ja pistää vaikka youtubeen ;) hihihi :)

      Lainaa

    26. Tulos: -53 (59 ääntä)
      Hmm: en oo kertakaa kirjoittanut kun vasta nyt, välillä käyn kyllä toki lukemassa mutta enpähän oo piiitkään aikaa käyny :D ku ei kiinnosta :p ja täällä ku on valitettu sitä että kun oon ollut selvinpäin ja " hirmu tappelussa" niin hahah, ehkä minusta on parempi olla selvinpäin kun kännissä tapella, ja sitten pistää että joo sori olin kännissä niin vähän tuli tappelussa oltua :D voi louja :D en osaa kyllä selittää :Pppp ja hyvä että joku nostaa mulle hattua kun on tipaton tammikuu : DD LUOJA :O hihihi, ja toiki kommentti että minä sain turpaan pelkästään, hah :D ehkä tais molemmat sori, jos joudutte pettymään =D ja terveyskeskukseen jouduin sen takii ku iskin pään maahan että sain kivan aivotärähdyksen mutta kukapa näistä älyää :D Ja kylällä asiat on todella paljon muuttua ensimmäisestä versiosta ettei niitä kantsii kuunnella ;:D hhohohoohhiohijaaaa

      Lainaa

    27. Tulos: -14 (26 ääntä)
      Olen sipen kanssa täysin samaa mieltä että tämäkin "sota" on jo mennyttä, ja eiköhän sen vatvomisen voi jo lopettaa. :D

      Lainaa

    28. Tulos: +69 (71 ääntä)
      kuka vitun urpo ees laittaa tollasen profiilipäivityksen?

      Lainaa

    29. Tulos: +73 (75 ääntä)
      Aivan yksi lysti mikä on ollut tappelun syy. Osoittaa melkoista urpoutta ryhtyä tappelemaan. Ja vielä tiedottaa asiasta facebookissa. Jos ette halua vieraiden ihmisten kommentoivat toilailujanne, niin ehkä kannattaa jättää internetissä asioiden puiminen väliin. Täällä kun kaikki on lopulta täysin julkista, vaikka kuinka yrittäisit säätää naamakirjan yksityisyys-asetuksia tiukemmalle.

      Lainaa

    30. Tulos: +16 (26 ääntä)
      Lieköhän asianomaiset ja suurinosa kommentoijista Sysmästä kotoisin kun tekstistä ei saa mitään selvää...

      Lainaa

    31. Tulos: -34 (36 ääntä)
      Se joka on tehnyt tämän tänne on ollut TYLSÄ ELÄMÄ, poistaa ne kaikki viestit jne... Mutta tämän kyllä vois poistaa täältä ihan turhaa tää tämmöinen on olla täällä! Olen Sipen ja Mustikan kanssa samaa mieltä !!!

      Lainaa

    32. Tulos: +24 (38 ääntä)
      vittu mitä paskaaa sipen kommentit :DDDDDDDDDDDDDDDDDD hahhaha

      Lainaa

    33. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Ei hyvänen aika! Eipä vissiin ole tuo Sipe kirjoitellu tänne muillakin nimimerkeillä kuin tuo "Sipee". Kirjoitustyylistä huomaa että ihan sama kirjottaja, yhtä paljon virheitä jne. Taitaa "neidillä" olla lukihäiriö tai sitten on muuten vaan aika paska suomenkielessä...

      Lainaa

    34. Tulos: +42 (50 ääntä)
      Sipen ekassa viestissä: " Molemmille ei tullut mitään vammoja jne.. " tarkoittanee varmaan, että kummallekaan ei tullut vammoja, ja toisessa viestissä: "hihihi, ja toiki kommentti että minä sain turpaan pelkästään, hah ehkä tais molemmat sori, jos joudutte pettymään =D". En ole eläessäni nähnyt kellään vastaavanlaista suomea, eihän tuosta meinaa saada tolkkua. Huomaako joku muukin sipen ristiriitaiset puheet?

      Lainaa

    35. Tulos: -41 (47 ääntä)
      hahahaa: Sori jos kirjoittelen mitä kirjoittelen ja niin edellee, ei luulis sun vika olevan :D kun et voi esiintyä omalla nimelläsi. niin eli molemmat SAATIIN TURPAAN TOISILTAMME MUTTA EI TULLUT VITTU MITÄÄN JÄLKII, MIKÄ ON NIIN VAIKEE YMMÄRTÄÄ, HAH! :D JA MIKS TÄSTÄ PITÄÄ VIELÄ PUHUA, NIIN KULUNUT ASIA ETTÄ MUITA NÄKÖJÄÄN KIINNOSTAA VIELÄ ;) ja ei ole lukihäiriöö tai mitään. en todellakaa oo kirjoitellut muulla nimellä ku omalla, niin OMG :o ja se että teille on niin iso ongelma jos neidit tappelee, se ois ihan eri asia jos jätkät tappelee ei teitä niin paljon kiinnostais, huhuhuhh. mutta en jaksa enää edes välittää tämmöisestä paskasta !!!

      Lainaa

    36. Tulos: +46 (56 ääntä)
      Sipe oot lapsellisin ihminen jonka oon koskaan "tavannu " ...

      Lainaa

    37. ihmettelijä 12.2.2011 23:52
      Tulos: +28 (34 ääntä)
      eipä tämä oikeasti ketään kiinnostais ellei joku tosiaan haluaisi kuuluttaa siitä facebookissa, minusta se on tässä se kaikista huvittavin piirre että kaikki, oikeasti ihan kaikki pitää huutaa koko maailmalle..

      Lainaa

    38. sipeootpelle 13.2.2011 0:32
      Tulos: +33 (49 ääntä)
      sipe oisit sietäny saada kunnolla turpaasi, vaikutat vitun ärsyttävält ihmiseltä. Hanki elämä hyvä ihminen.

      Lainaa

    39. Tulos: -27 (33 ääntä)
      Hitto, onko ihmisten noin vaikea ymmärtää sitä ettei siiri ihan ehkä niin oo tarkoittanut. Ja se on ihmiset kuulkaas niin että siiriä voi kaduttaa kun se kertoi ihmisille jostain vitun neitien sodasta, mutta asia on niin että tytöt ovat sopineet tämän asian näin ja ehkä teidänkin pitäis jatkaa omaa elämää, eikä teidän tarvitse murehtia. Mutta jos sipe on niin ärsyttävä miks ootte sen kanssa tekemisissä tai miksi ette kirjoita omalla nimellä !!!!!!

      Lainaa

    40. Tulos: -11 (21 ääntä)
      Lol, jotkut -96 kirjoittelee tänne xD

      Lainaa

    41. Tulos: -22 (44 ääntä)
      Nyt on todellaki parempi ELÄMÄ, ei tarvitse murehtia mitään ja ei oo semmoisia kavereita enää joitten kanssa tulee hankaluuksia. Voin kertoo että kaduttaa se että menin sinne paikalle ku tiesin mitä siellä tulee tapahtumaan tappelu ! sitä ollaan ennenki lauran kanssa harrastettu ja aina samasta syystä, en voi todellakaa mitään jos ollaan sovittu noin vuosi sitten asia niin silti pitää aina kaivaa se sieltä ! Ja jos jollain on minusta valittamassa niin tulkoon ite kertomaan mulle tai sitten kirjoittaa täällä nimensä, mutta eihän siinä jos ei ole pokkaa!!! Ja ihan sama mikä olen koska ei se teidän persettä kutita ! Ja mikä järki on enää tätä vatkata samaa paskaa ku tapahtunut mikä tapahtunut. Mutta eihän siinä jos ei oo omaa elämää ! Ja säälittävää toi että " ois pitänyt kunnolla saada turpaan" *nauraa* :D

      Lainaa

    42. SuomenToivo 13.2.2011 19:11
      Tulos: +32 (38 ääntä)
      Nauroin aika rutkeesti näille kommenteille! :D Jengi hyppää heti henkseleistään ihan syyttä suotta

      Lainaa

    43. Tulos: -13 (29 ääntä)
      Minusta tämä sota on loppunu jo aikaa sitte eikä sitä tarvii enää jatkaa....

      Lainaa

    44. Tulos: -22 (32 ääntä)
      Näinpä ! Mutta jos muilla ei oo muuta tekemistä ku täällä kirjoittaa paskaa niin olkaa hyvä vaan ! :D

      Lainaa

    45. Tulos: -11 (21 ääntä)
      niinno, onhan se ainaki hauska lukee muitten avautumisia täällä ja ku eipä kukaan kirjota omalla nimellä =D

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (16 ääntä)
      voi jukra?

      Lainaa

    47. Tulos: -22 (28 ääntä)
      niin on se jännä että ku ei oo pokkaa esiintyä omalla nimellä ja pystyy haukkumaan ja moittimaan toisia.

      Lainaa

    48. Tulos: +28 (32 ääntä)
      Ööö, mitäs väliä sillä on mikä nimi tuossa nimimerkkinä on kun et kuitenkaan tuntis ja ei siitä ole takuita onko nimi oikea. Ethän sinä sipeeeeee:kään kirjoita omalla nimelläs, ei kukaan voi tietää että oot kyseinen " sipe" . eli ei taida olla itselläsikään pokkaa omalla nimellä esiintyä. Oikealla nimennä esiintymiseen tarvitaan myös sukunimi. Mietippäs pari kertaa ennen kun alat hokemaan asioista joista sinulla ei ole paskaakaan tietoa =)

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (9 ääntä)
      *oikealla nimellä

      Lainaa

    50. Tulos: -29 (35 ääntä)
      hohohooh, no kyllä mä nyt omalla nimellä kirjoitan. voi anteeks. oon kuule Siiri Tiilikainen :D jospa sullekki tuli nyt hyvä mieli.

      Lainaa

    51. Tulos: +35 (43 ääntä)
      EI JEESUS. Tää on FEISSARIMOKAT. Ei DEMI, tai mitkään tohtorisivusto. Nyt mäyrät pakkaatte kamanne ja pingaatte ittenne johonki Märyl.

      Lainaa

    52. Tulos: +13 (17 ääntä)
      pellet

      Lainaa

    53. Tulos: +17 (23 ääntä)
      eiieiii jatkakaa tätä avautumista, tää on iha mahtavaa luettavaa! ja pointsit viä tolle sipelle jonka oli pakko tiedottaa facebookissa tosta, tätä ku kattoo nii hävettää asua ees samassa maassa näiden tyyppie kaa :'DD

      Lainaa

    54. Tulos: +28 (30 ääntä)
      Jos ei halua että tälläset asiat vuotaa pitkin nettiä ei kannata kirjoitella asiasta nettiin. Tää feissarimokat on yleinen sivu minne kuka tahansa voi tulla, joten kuka tahansa voi myös kommentoida. Turha ulista. Siirille lisäpisteitä oikean nimensä kuuluttamisesta, etkö sä kerrasta opi ettei oo ihan hyvä juttu kertoa kaikkea netissä.... :D

      Lainaa

    55. Tulos: -6 (22 ääntä)
      Okei, tytöt ovat ilmeisesti asian sopineet ja koko juttu menneisyyttä. Tuollaista sattuu. Mutta Hannu on nuoriso-ohjaaja? Ja katselee tuollaista tilannetta sivusta & kommentoi siitä faceen? Minusta Hannun toiminta on tässä se suurin FAIL. Toivottavasti saa jotain seurauksia epäammattimaisesta toiminnasta. Toivon todella, että joku paikkakuntalainen raportoi Hannun toiminnasta hänen työnantajalleen.

      Lainaa

    56. jeesus.sentää 15.3.2011 20:59
      Tulos: +8 (14 ääntä)
      Asiasta on mainittu kaavin kunnalle, hannun toiminnasta!

      Lainaa

    57. Tulos: +13 (13 ääntä)
      tää keskustelu oli kyllä päivän piristys, kiitoksia !

      Lainaa

    58. Tulos: -23 (25 ääntä)
      joku/jotkut oli kirjoittanu/kirjoittaneet aiemmin että sipe on ärsyttävä, niin miks te ette uskalla kirjoittaa omalla nimellä ? ois hyvän sipen tietää kenen kanssa liikkuu..

      Lainaa

    59. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Pissixet huutaa kuorossa että lopettakaa tämän vatvominen ja hankkikaa elämä. Vittuako sitten ite jatkatte? Kyllä se loppuu kun ite lopetatte. "Lol, jotkut -96 kirjoittelee tänne xD" Niin nämä sankarit oli 16 ja 17, ja nyt on vuosi 2011, joten vanhempi on syntynyt aikaisintaan -93? Samanlaisia pentuja ootte kaikki. Naamapalmu.

      Lainaa

    60. Tulos: +23 (25 ääntä)
      "joku/jotkut oli kirjoittanu/kirjoittaneet aiemmin että sipe on ärsyttävä, niin miks te ette uskalla kirjoittaa omalla nimellä ? ois hyvän sipen tietää kenen kanssa liikkuu.." Mistäs päättelet että tää Siiri liikkuis kaikkien tänne kirjoittaneiden ihmisten kanssa? öööööö.

      Lainaa

    61. Tulos: -23 (25 ääntä)
      No eikai ne muuten sanois että siiri ois ärsyttävä?! jos ei oo enempää tekemisissä !

      Lainaa

    62. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Voi hyvää päivää näitä nykylapsia, VANHEMMAT,KASVATTAKAA KAKARANNE!!!!

      Lainaa

    63. en uskalla kirjoittaa omalla nimellä 25.3.2011 17:59
      Tulos: +30 (32 ääntä)
      Käsi ylös moniko (joka ei aiemmin tiennyt kyseistä sipeä) kävi kurkkaamassa minkä näköinen neiti siellä nimen takana oli :D

      Lainaa

    64. Tulos: +19 (21 ääntä)
      *nostaa käden* Mua kiinnostais tietää, että mikä on sellanen asia, minkä takia pitää ruveta ihan kunnolla tappeleen. Eli Sipe tai Laura, please tell me! :D En tunne kumpaakaan, mutta kiinnostaa vaikka yhteiskunnallisista syistä, että mistä koko juttu lähti liikkeelle :P

      Lainaa

    65. Tulos: -21 (27 ääntä)
      Hohohooh, tää on oikeesti niin vanhaa tietoo =D huvittaa nykysin... Mutta siis meillä oli Lauran kaa entisiä riitoja jne... ja tietysti vanhat asiat otetaan moneen kertaa esille, vaikka olisi haudattu kuoppaan. mutta Oltiinpa eilenki lauran kaa viihteellä ! _:D miks pitää jankuttaa samaa asiaa miljööniä kertoja ? :D huhuh, tylsä elämä teilläki ku kiinnostaa meidän asiat niin paljon vaikka ( OLIN TYHMÄ JA KIRJOITIN NETTIIN NIIN )

      Lainaa

    66. Tulos: -18 (28 ääntä)
      ja ihmiset tekevät elämässään VIRHEITÄ, ja tietty pitää tehdä. niistä me opitaan jotaki.. ei kukaan voi olla täydellinen jos täällä on jtn sellaisia niin suksikkoon vaan korpeen :D

      Lainaa

    67. Tulos: +28 (30 ääntä)
      hitto jos tämä koko ylläkäyty keskustelu mahtuisi kokonaisena screenille niin postaisin feissarimokiin, eiku mitä

      Lainaa

    68. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Jos tää asia ei kuulu "randoimeille", niin miksi siitä pitää huudella facebookissa? Ja en usko, että oli niin kauheen iso juttu, että siitä olis pitäny tapella.. varsinki näin nuorilla.

      Lainaa

    69. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Täysin samaa mieltä Joo-o:n kanssa!

      Lainaa

    70. Tulos: 0 (8 ääntä)
      olipas hauskaa tekstiä lukea! tytöt tappelee molemmat saa selkäää.. OIKEIN!!! NAURETTAVAA!

      Lainaa

    71. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Nimin. Kahden lapsen äiti:
      "minusta pitäisi unohtaa koko netti jutut, ei täällä tarvitse kirjoitella toisten elämästään jne… kun koko maailma lukee tätä !"
      XDDD Kuinkas noin kypsä ihminen nyt itse meni noin tekemään. Oli pakko revetä nauramaan. Hyvä kertoilla, kuka on missäkin töissä yms. :D Ei juma. Tää on uusi Suomi24 keskustelupalsta :D Juoruillaan nimettömänä kun kuka tahansa tänne voi kirjottaa :DDD

      Lainaa

    72. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Nää kommentoinnit on parempaa viihdettä kuin itse "mokat".

      Lainaa

    73. Vilma Mäkinen 3.7.2011 13:05
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      Kirjoitan tyytyväisesti omalla nimellä, ja sanon että tämä koko homma oli turhaa paskaa.

      Lainaa

    74. Tulos: +15 (17 ääntä)
      voi vittu oikeesti.tätä lukee jengi ympäri suomea mitä hittoa teet ihmisten nimillä?ite käyttäydyit ku kakara ja sulle saa nauraa sen takia.tää sivu on sen takia olemassa.siis omg läpäläpä siinähän mussutat mut oma oli vikas ku tänne laitoit..asun varmaa aika kaukana siitä junttilasta missä sä asut ni kuule ihan sama mun nimellä tai millää..huh huh

      Lainaa

    75. Tulos: +4 (6 ääntä)
      mulle kyllä jäi nyt vähän epäselväks, että kuuluko sitä huutoa? hannu? :--O

      Lainaa

    76. Tulos: +10 (10 ääntä)
      oivoi ! Tää on ehkä ollut hauskin ikinä! :D Oon niin repeilly teidän ihanille kommenteille ettei rajaa!! :DD Toisaalta, kyllä huolestuttaa hieman tän "nykynuorison" henkinen terveys jos kerran väkivaltaa pitää käyttää jokaseen "pikku juttuun" tai "vanhojen juorujen" takia. Naurettavinta tässä on että luulette että se on ollu oikee ratkasu! Kun noin nuorena oppii väkivaltaseks ja ratkoo sillä kaikki ongelmansa, niin teistä on silloin hyvää vauhtia tulossa uusia Matteja ja Mervejä. Muutenkin tuntuu että kaikki väkivaltarikokset on lisääntyny älyttömästi, lehdissä kaikkia tosi friikkejä otsikoita, ja kohta tekin varmaan siellä?

      Lainaa

    77. Tulos: +4 (4 ääntä)
      No ohhoh näitä tekstejä...

      Lainaa

    78. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Hannu, me tajuttiin jo ekalla.

      Lainaa

    79. Tulos: +14 (16 ääntä)
      En halua nähdä, miltä Sipe oikeasti näyttää, koska mulle tuli niin ihanan vahva mielikuva Pikku Britannian Vicky Pollardista. :D

      Lainaa

    80. Tulos: +5 (7 ääntä)
      On se jumalauta kumma että huudetaan kun muita ihmisiä kiinnostaa jonkun toisen asiat. Kertokaahan sitten toki minkä takia kaikki pitää laittaa facebookkiin jossa käytännössä kuka vaan voi nähdä mitä sinne olet kirjoitellut. Älkää tekään kattoko sitä BBtä kun ei kerran toisten "yksityisasiat" kiinnosta.

      Lainaa

    81. Fantasiahörhö 15.6.2014 23:10
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Minuuki jäi kyl kiinnostaa mistä tää niitten raju tappelu sitten johtu xD

      Lainaa

    82. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Löysin Siirin fb:stä. Just perus Lissu ollu näihin aikoihin kun moka tullut. Järkeä päähän toi lienee tuo esikoinen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kissatappelu, tappelu, huuto, faitti