Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata? • Ongelma ratkaistu

  "Eikö ihminen nykyisin saa olla väsynyt?"
  Suurenna näkymä
  aamupala

  Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 11 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +159 (169 ääntä)
   hygienia ftw

   Lainaa

  2. Tulos: -36 (70 ääntä)
   xD ROFLMFBGAO*

   Lainaa

  3. Tulos: +71 (99 ääntä)
   Joo...Olin määkin yhtenä päivänä koulussa tosi väsynyt ja mielessäni ihan muualla kun oppitunnilla ..sitten tuli heti opettajat kyseleen mun elämästä kaikkee..

   Lainaa

  4. Tulos: +74 (84 ääntä)
   Tosta harmaan kaverin kommentista tuli mieleen, et se aamiainenkin on menossa sinne housuihin :D

   Lainaa

  5. Tulos: +34 (74 ääntä)
   Voi kamala että opettajat on huolissaan oppilaistaan :O Ehkä niillä on mielessä parit kouluammuskelut?

   Lainaa

  6. Tulos: -37 (69 ääntä)
   meiän koulussa muutama maikka on oikeesti niin ihmeen ylihuolehtisii et ei oo tosikaa... ku mun koira lopetettii ni olin vähä surullinen enkä ollu oikee saanu nukuttuu ja koulus olin sit väsy ni heti ne kans tuli vieree istuu sillee "miten sulla menee? tiedäthän, että meille voit aina jutella ja annan sulle tästä mun numeron niin voit soittaa ihan millon vaan vaikka keskellä yötä jos mieltäs painaa joku." ööööm? ihan hetihän mä oon jollekki opettajalleni soittelemassaki hm

   Lainaa

  7. pauliina♥ 4.10.2011 17:09
   Tulos: +36 (60 ääntä)
   Saanko lehtori Jantuselle, kultakalani kuoli yöllä...

   Lainaa

  8. Tulos: +41 (55 ääntä)
   janni: meiän koulussa muutama maikka on oikeesti niin ihmeen ylihuolehtisii et ei oo tosikaa… ku mun koira lopetettii ni olin vähä surullinen enkä ollu oikee saanu nukuttuu ja koulus olin sit väsy ni heti ne kans tuli vieree istuu sillee “miten sulla menee? tiedäthän, että meille voit aina jutella ja annan sulle tästä mun numeron niin voit soittaa ihan millon vaan vaikka keskellä yötä jos mieltäs painaa joku.” ööööm? ihan hetihän mä oon jollekki opettajalleni soittelemassaki hm
   Soita sille ensyönä ja sano että sun sänkys alla on mörköarmeija

   Lainaa

  9. Tulos: -8 (24 ääntä)
   Miks ei samalla kädellä ku tuleepahan leipä rasvattua XD

   Lainaa

  10. Tulos: -7 (13 ääntä)
   Nukuin kerran filosofian tunnilla ja opettaja tulee kysymään: Vaivaaks sua jokin? XD

   Lainaa

  11. Tulos: +26 (36 ääntä)
   Isoisä on neuvonut, että kun aamulla pesee kullin niin ei tarvii loppupäivänä käsiä pestä...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Avainsanat: koulu, aamupala, käsi, housut, väsynyt