Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.
 • Uusimmat

 • Kategoriat

 • RSS Osaatko vastata?


 • Jeesus auttaa hädässä

  Suurenna näkymä

  Toimitus pahoittelee tämän artikkelin aiheuttamaa mielipahaa. Julkaisemamme jutut eivät edusta henkilökohtaisia näkemyksiämme, joten päätimme poistaa tämän jutun väärinkäsitysten välttämiseksi.

  Asiasta kiinnostuneet voivat lukea alkuperäisen jutun täältä.

  Rauha maassa.

  Kelpaako julkaisu etusivulle?
  VN:F [1.9.7_1111]

  45 kommenttia

  1. MITÄ IHMETTÄ kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -387 (481 ääntä)

   mikä moka tuossa nyt on!!??!! tämä on selvästi jumalan pilkkaa! ette ole varmaan koskaan raamattua aukaissetkaan! jos tämä sivu on tätä laatua, tuskinpa enään luen PUHUMATTAKAAN jakamisesta tältä sivustolta!

     Lainaa

  2. Jaana kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +97 (209 ääntä)

   Minusta taas on jumalanpilkkaa kuvitella, että Jumala puuttuisi johonkin yksittäiseen ripuliin, vaikka raamatusta melko selkeästi oppii ettei Hän näin tee. Mutta kukin tulkitsee tavallaan.

     Lainaa

  3. Minä itse kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +172 (376 ääntä)

   Mikä Jumala? Mikä Jeesu? Uskotteko te ihan oikeesti siihen maailman eniten myytyyn satukirjaan?

     Lainaa

  4. hande kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +40 (88 ääntä)

   Kiitos JEESUS joka auttaa lastaan mitättömimmässäkin asiassa!
   Tosin en kyllä itse tällaista asiaa noinkin julkisessa paikassa julistaisi.

     Lainaa

  5. nahkaa kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +125 (293 ääntä)

   Raamattu, maailman suurin kusetus.

     Lainaa

  6. Althea kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -17 (99 ääntä)

   Aika jännä. Taitaa olla ainoa laatuaan satukirjoja, joka on historiallinen kirjakokoelma ja joka on vaikuttanu suuresti länsimaiseen kulttuuriin yms. Eri asia sitten uskooko Jeesus Nasaretilaisen (joka on myös ollut historiallinen henkilö, esim historiankirjoittaja Tacitus maininnut kirjoituksissaan) jumaluuteen tai siihen, onko se Jumalan sanaa, eli Pyhän Hengen vaikuttama.

     Lainaa

  7. Althea kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +14 (90 ääntä)

   Ja ihmettelen myös hieman, että miks tää päivitys on tällä sivustolla. Jos toinen uskoo, että Jeesus on parantanu hänet inhottavasta vaivasta, mitä sitten? Sit tänne vois laittaa jotkut “päivän horoskooppi” -päivitykset. Siinäkin on kyse uskon asiasta; uskooko horoskooppeihin.

     Lainaa

  8. Peter kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -86 (182 ääntä)

   Ei tässä ole hauskaa. Hienoa, että rukouksiin vastattiin! Samperin ateisteja nykyään joka puolella.

     Lainaa

  9. Jotain rajaa.... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +82 (102 ääntä)

   Tää julkaisu olis ollut huvittava jo ilman tuota Jeesustakin. Kuka ihmeen ihminen edes kehtaa kertoa kakka-asioistaan facebookissa, kiittipä suolen toiminnasta Jeesusta tai ei.

     Lainaa

  10. Epa... kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +21 (69 ääntä)

   Kauankohan asianomainen sai veskissä rukoilla kun paperi on loppu. …kumpihan sitä tois Jesse vai se toinen satuolento?

     Lainaa

  11. Keijo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +64 (84 ääntä)

   Olen sivusta nähnyt Jumalaa ja Jeesusta rukoiltavan kaikennäköisiin mitättömiin vaivoihin ja tauteihin, joilla on muutenkin taipumus parantua itsestäänkin (esim. flunssa). Kun tämä parantuminen sitten ennen pitkään tapahtuu, niin tämä tulkitaan Jumalan ihmetekona ja sitä ilosanomaa kyllä sitten julistetaan kaikille ja kaikkialla.

   Halleluja!

     Lainaa

  12. Miriam kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -34 (84 ääntä)

   Siita huolimatta mita kukaan ateisti ajattelee toisen uskosta, niin meilla on kuitenkin oikeus uskoa -USKONNONVAPAUS haloo!! Musta on torkeeta etta toisen uskolla nauretaan nain. Vaikka kakkajuttu sinansa onkin hauska niin tassa kuitenkin pilkataan toisen uskoa. Olen pettynyt myos naihin sivuihin nyt..

     Lainaa

  13. FMteam kirjoitti:
   VN:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -10 (70 ääntä)

   Pahoittelemme aiheuttamaamme mielipahaa. Tämä on huumorisivusto, joten loukkaamalla lukijoitamme epäonnistumme tehtävässämme. Olemme nyt poistaneet artikkelin kuvan näkyvistä.

     Lainaa

  14. Keijo kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +72 (86 ääntä)

   Jos tuolle linjalle lähdette, niin kohta saatte alkaa poistelemaan aika lailla kirjoituksia, koska varmasti suurimmasta osasta artikkeleista joku pahoittaa mielensä. Milloin nauretaan tietämättömyydelle, tyhmyydelle tai ihan vain vittumaiselle luonteelle.

   Kyllä ripulin parantaminen rukouksin on vain yksinkertaisesti huvittavaa, eikä siitä kukaan todellinen uskovainen loukkaantuisi. Kyllä he nimittäin ymmärtävät, että Jumalansa on antanut ihmisille myös vapauden valita ja olla uskomatta Häneen. He pyrkivätkin toimimaan lempeänä esimerkkinä meuhkaamisen, torumisen ja tuomitsemisen sijaan.

   Miriamilta kysyisin, että mistä hän on niin ihmeen varma, että me kaikki olemme ateisteja?

     Lainaa

  15. Miriam kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: -32 (46 ääntä)

   Keijolle vastaan, etten sanonutkaan etta olisitte kaikki ateisteja. Viittasin aiempiin kommentteihin, missa selvasti otettiin kantaa ,ettei uskota Jeesukseen taikka raamattuun.
   Musta on AIVAN eri asia pilkataanko toisen tyhmyydelle/tietamattomyydelle kuin toisen uskolle. En kuitenkaan ole kiihkoilija, mutta halusin julkaista oman mielipiteeni ;-) Haluaisin olla tuollainen kristitty mita luettelit (“lempeana esimerkkina”..) mutta makin oon vaan ihminen… oman mielipiteeni julkaiseminen ei ollut tuomitsemista.

     Lainaa

  16. Jesse kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +29 (71 ääntä)

   Kertokaas joku miksi jumalaan ja jeesukseen saa uskoa ja niistä saa paasata rauhassa muille ihmisille niin paljon kuin tykkää joutumatta suljetulle? Pitäis tasapuolisuuden vuoks mun mielestäni antaa myös ns. “seonneiden” antaa paasata omista asioistaan ja näyistään. Ihan tosi. Jos hullu näkee jotain mitä ei ole ja kuulee ääniä ja muuta vastaavaa niin hän ei olekaan hullu jos kyseessä on jeesukseen ja jumalaan liittyvät asiat? Sellainen saattaa olla jopa vaarallista. Varsinkin kristinusko on sellainen harhaoppi, että mielestäni pitäisi heti irroittaa valtiosta ja lyödä vaik laittomaks. kiitos.

     Lainaa

  17. Mysteeri kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +71 (77 ääntä)

   Itse kirkon työntekijänä, sanoisin että juttu oli ihan hauska. Vessahuumori naurattaa aina, ja on enemmän kuin surullista että tiukkapipo-uskovaiset saavat tästäkin jotain hernettä vedettyä aivoonsa. Oikeasti.

     Lainaa

  18. Randomtalker kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (30 ääntä)

   Nyt alkaa riittää.
   Erinäköisille Laput Silmillä -tyypin maailmanvaeltelijoille sanon tässä ja nyt, että ateistit (en kuulu kyseiseen joukkoon, harras jumalattaren palvelija olen) eivät ole sen kehnompia kuin te sen Raamatulla Päähän -taktiikkanne ja Jumalanne kanssa, että imekää tuon tilapäivitykseen julkaisseen henkilön paskaa, tukkikaa turpanne tältä sivustolta, lakatkaa näin ollen terrorisoimasta huumoritarkoituksellista aineistoa JA… tuota…
   Unohdin. Aioin sanoa vielä neljännen kohdan, mutta olkoot nyt tältä kertaa.

     Lainaa

  19. FMteam kirjoitti:
   VN:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +25 (31 ääntä)

   @Keijo: Emme lähde poistolinjalle, sillä kaikkia ei voi koskaan miellyttää, mutta tämä kyseinen päivitys sai poikkeuksellisen paljon miinusta. Alkuperäinen kuva on edelleen linkitettynä jutussa, joten aivan täysin emme aio julkaisua poistaa.

     Lainaa

  20. nanna kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +27 (61 ääntä)

   Eihän nyt oikeasti kukaan täysijärkinen aikuinen usko mielikuvitusolentoihin. Joulupukki, pääsiäispupu, jumala, hammaspeikko, nukkumatti, cthulhu, rölli, muumit… what’s the difference? Kaikista on kirjoitettu kirjoja, yhdenkään olemassaolosta ei ole konkreettisia todisteita ja sitä rataa. Mitä eroa niillä muka on?

     Lainaa

  21. Ricku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +35 (39 ääntä)

   Uskoa saa vaikka omaan napaansa, jos siltä tuntuu. Ei ole väärin uskoa asioihin, mikäli se helpottaa ihmisten olo ja se auttaa heitä elämään paremmin ja antaa heille toivoa paremmasta. Jumalaan saa uskoa, ei kukaan ole sitä kieltänyt.

   Itse tosin uskon huumorintajuun ja ihmettelen kyllä miksi tästä asiasta nyt piti kiskoa herneenpalkoja nenänreikiin. Jumalalla jos kellä on huumoritajua, katsoen vesinokkaeläintä ja muita tämän maan eläimiä, sekä USA:n edellistä presidenttiä.

   Ei tarvitse aina olla niin vakava uskontojen suhteen.

     Lainaa

  22. Ricku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +16 (28 ääntä)

   Aivan, sitä asiaa halusin vielä ihmetellä: Jos rukoilemalla saa Jumalan parantamaan omat sekä muiden vaivat, miksi hän sallii niiden tapahtuvan alunperinkään?

     Lainaa

  23. fehér kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +22 (24 ääntä)

   Ei se tainnut herneenpalko olla, vaan meloni, joka sinne nenänreikään imaistiin, ja syvälle :D

     Lainaa

  24. Ricku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (4 ääntä)

   Aaa, no ei ihmekään sitten. :)

     Lainaa

  25. Helou kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (21 ääntä)

   Ricku, itsekin olen aina pitänyt rukoilua outona, ihan kuin kaikkitietävä olento ei tietäisi meitä paremmin mitä tehdä. Vähän sama fiilis siitä että papit tai paavi olisivat muita ihmisiä pyhempiä, tai kirkko pyhempi paikka kuin vaikka oma koti.

     Lainaa

  26. Ricku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +3 (15 ääntä)

   Helou, olen samaa mieltä. Menee joskus hieman yli!

   Myös se, että himouskojat saavat kaataa uskontoaan kurkusta alas, olla ilkeitä ja haukkua ateisteja, jos he eivät usko samaan periaatteeseen kuin he. Uskonnot muutenkin tuntuvat tappelevan koko ajan, että kenen jumala/jumalat ovat niitä oikeita.
   Itse kuulun vielä kirkkoon, mutta luen itseni periaatteessa ateistiksi. Uskon jumaliin, mutta en siihen että he alkaisivat hoitamaan ongelmiamme sen kummemmin. Se, että asiat kääntyvät parhain päin, on meidän itsemme tekosia. Ei se ole mitään supernaturaalista.
   Täytyy kuitenkin kunnioittaa niitä, joilla on uskoa, minkäs muun sille mahtaa, mutta se tapahtuu tasan tarkkaan silloin, kun uskovaiset ovat valmiina tekemään saman. Koira puree lyövää kättä.

     Lainaa

  27. Sando kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (21 ääntä)

   Voi Jeesus mitä kuraa täällä jauhetaan. Itkupillit. Kaikki uskonnot aiheuttavat vain harmia ihmisille, jotka haluaisi rauhassa elää elämänsä alusta loppuun. Maailmassa on jo tarpeeksi ongelmia ilman eri uskontojen välisiä sotia yms. Lopettakaa pikkuasioista itkeminen ja antakaa ihmisten nauraa. Jos vitsit ei naurata, hanki huumorintaju, älä ota asioita niin vakavasti, tai laita silmät kiinni ja korvat umpeen ja odota loppua, kyllä se vielä sieltä tulee. Hitaasti, mutta varmasti.

     Lainaa

  28. Addikti kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (23 ääntä)

   Miksi tämä ketään loukkaisi? Olen joskus pyytänyt ihmisiä rukoilemaan puolestani (FB-statuksessa) kun olen ollut liian kipeä itse rukoillakseni. Ja viime ripulissa ristin kyllä myös itse käteni. En ole hihhuli enkä mielestäni kovin uskovainenkaan, mutta joskus on käytettävä kaikki oljenkorreet. Kummallista sakkia.

     Lainaa

  29. AkkaMahtava kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +18 (20 ääntä)

   Huoh. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi juuri uskonto on niin herkkä asia ja juuri sen kustannuksella ei saisi mitenkään olla hauskaa. Sen vakavuuden takia (ja sen, että perusjumalanpalvelus on tajuttoman pitkä, tylsä ja syyllistävä sekä vanhanaikainen) erkanin aikoinani kirkosta. Uskonto sinänsä on ihan hyvä vaihtoehto vaikkapa väkivallalle ja huumeille… :)

     Lainaa

  30. huihai kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (17 ääntä)

   Niinpä niin…eli ihmiselle voi nauraa, mutta jumalille ei…voi teitä uskovaisia!

     Lainaa

  31. GrowUpBitches kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +15 (17 ääntä)

   Uskon ite Jumalaa mutta nyt ei voi sanoo ku jumalauta! Mutta miten ihmeessä tästä voi valittaa että tää on muka jumalanpilkkaa :D

     Lainaa

  32. fce kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (11 ääntä)

   ja mikä tässä oli niin pahaa?

     Lainaa

  33. Meikku kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +12 (28 ääntä)

   Ihmeellistä, kuinka kommentit joiden kirjoittajat selvästi uskovat Jumalaan, saavat miinuspeukkuja… ?

   Ei tää musta oo Jumalanpilkkaa, ennemminkin jonkin sortin läppää. Mutta se on taas IHAN asia erikseen, uskooko Jumalaan vai ei. Mä henkilökohtaisesti uskon siihen “Maailman suurinpaan kusetukseen” eli Raamattuun. Saanko mäkin nyt näitä miinuksia?

     Lainaa

  34. pastafari kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +17 (37 ääntä)

   Minäkin rukoilin Lentävää spagettihirviötä antamaan oikean aromin pastakastikkeeseeni ja sain sen! Voin totisesti luottaa Hänen nuudeliseen ulokkeeseensa, ja että se ohjaa elämääni.

   Rāmen

     Lainaa

  35. Reippanen kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   täällä on ihan turha alkaa väittelemään siitä onko Jumalaa vai ei
   Jutun juju piili siinä, että joku älypää oli menny kertomaan kaikille paskansa laadusta

     Lainaa

  36. Dr. Saperstein kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +13 (13 ääntä)

   Mistä johtuu Fm-sivuilla esiintyvä satunnainen sensurointi? Tämäkin uloste/jahve-juttu on pitänyt piilottaa erillisen linkin alle ettei tarkemmin määrittelemätön “joku” pahastu, mutta juttu on silti löydettävissä. Muitakin vastaavia on.
   En minä ainakaan ole hetkeäkään kuvitellut että Fm-sivustolla on joku hengellinen, moraalinen tai eettinen kanta (tai tarvetta kannanottoihin) mitä tulee julkaistuihin juttuihin. Täällä julkaistaan eriasteisia eri ihmisten postaamia aivopieruja, joille joko nauraa tai pyörittelee silmiään.
   Lamebook on varmaan kaikille tuttu? Siellä on ihan hirveätä törkyä, tiettyä sensuuria toki myös mutta älkääs nyt tissiposkeilko täällä jos aihe liittyy hengellisyyteen. Täältä löytää helposti mielettömät määrät sovinistista, seksististä tai ihan muuten vaan alentavaa ja halveeraavaa kamaa, hölmö niistä nokkiinsa ottaa kun koko sivusto perustuu käsittääkseni huumorille ja ihmisten tyhmyydelle. Ei mulla muuta. Rohkeesti vaan roisikin tavara tiskiin, eihän näille voi kun nauraa. Peace.

     Lainaa

  37. Ernu kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (4 ääntä)

   No, ottamatta kantaa tuohon uskontopuoleen, tuollaiseen sairasteluun voi kuolla, siitä huolimatta, että se liittyy hihittelyä aiheuttavaan ripulikakkaoksennus aiheeseen. En oikein osaa nauraa sellaiselle.

     Lainaa

  38. essi kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +11 (17 ääntä)

   Huomaa, että tän sivun kävijöiden keskimääräinen ikä lähetelee kahtatoista. Tuskin kukaan AIKUINEN jaksais tosissaan kirjotella lapsellisia “raamattu on perseestä” -kommentteja… Haloo!

     Lainaa

  39. Yli öpistö hörhö kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +2 (8 ääntä)

   Jeesuksella outo huumorintaju.. Vielä oudompaa että joku kiittää häntä sairastelustaan.. Maailmassa monta, on ihmeellistä asiaa..

     Lainaa

  40. jarnar kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   Kiitos jeesus tästäkin :D

     Lainaa

  41. vulpes kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +7 (9 ääntä)

   Huvittavinta tässä jutussa on se, että juttu piti poistaa.

     Lainaa

  42. tiilimies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +4 (4 ääntä)

   Jännästi kommentit tulvii kristittyjen ja ateistejen selityksiä

     Lainaa

  43. tiilimies kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: 0 (2 ääntä)

   Ateistien*

     Lainaa

  44. hemuli kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (5 ääntä)

   Jaana:
   Minusta taas on jumalanpilkkaa kuvitella, että Jumala puuttuisi johonkin yksittäiseen ripuliin, vaikka raamatusta melko selkeästi oppii ettei Hän näin tee. Mutta kukin tulkitsee tavallaan.

   Miksei puuttuisi ripuliin?

     Lainaa

  45. MMM kirjoitti:
   VA:F [1.9.7_1111]
   Tulos: +1 (7 ääntä)

   Ei tullut sitten mieleen lääkäreitä ja hoitajia kiitellä?

     Lainaa

  46. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  *

  Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Avainsanat: , , , , ,