Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 303

Kun poliisi lähettää viestin.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 303

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 27 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Joidenkin mielestä fretti 2.7.2024 0:16
   Tulos: -12 (90 ääntä)
   Minua häiritsee Titan kuvassa enemmän se, että etu- ja keskisormen nivelet näyttävät taipuvan väärään suuntaan.

   Lainaa

  2. Ärsyttävä muovipussi 2.7.2024 0:17
   Tulos: +299 (309 ääntä)
   Voi kuule Nimetön jäsen, et arvaakaan kuinka monta kertaa päivässä tekis mieli sanoa lapselle, että nyt turpa kiinni, äläkä kysele kokoajan, vaikka olenkin lapsirakas ja oikeasti nautin heidän seurastaan

   Lainaa

  3. Timmi makkara 2.7.2024 0:56
   Tulos: +154 (158 ääntä)
   Mun nuoruudessa pronssikorut siveltiin värittömällä kynsilakalla, niin ei värjännyt ainakaan niin pahasti.

   Lainaa

  4. Aurinkolasiton noita 2.7.2024 2:17
   Tulos: -93 (133 ääntä)
   Vein muistisairasta isääni tänään hoitokotiin viikon kokeilujaksolle. Tuntui hassulta hokea isälle koko kolmem kilometrin matkan, että kokemusta tuommoisesta kyselemisesyä ei oo, kun ei oo niitä lapsiakaan. -Lopeta heti, alan väsymään. Tuntuu että oon ihan epäonnistunut tyttärenä. Hei, kaikki ei aina oo kivaa. Joskus täytyy vaan jaksaa sinnitellä, jos se toisen oloa parantaa Montako päivää viikossa ne niitä mattoja porukalla pesette?

   Lainaa

  5. Tulos: +169 (185 ääntä)
   Useilla kehitysvammaisilla saattaa olla lapsenomainen ajatteluprosessi, mutta aikuisen alhaisempi energiataso tekee näistä varmaan siedettävämpiä lapsiin verrattuna, näin omana veikkauksena. Tsemppiä Nimettömälle, lapsia sietää hädin tuskin lapset itsekkään eli ei tartte liikaa rypeä tunnontuskissa.

   Lainaa

  6. Tulos: +49 (63 ääntä)
   Aurinkolasiton noita: Vein muistisairasta isääni tänään hoitokotiin viikon kokeilujaksolle. Tuntui hassulta hokea isälle koko kolmem kilometrin matkan, että kokemusta tuommoisesta kyselemisesyä ei oo, kun ei oo niitä lapsiakaan. -Lopeta heti, alan väsymään. Tuntuu että oon ihan epäonnistunut tyttärenä. Hei, [...]
   Hienosti ymmärretty. 
   Menisit ennemmin vaikka aurinkolasiostoksille.

   Lainaa

  7. Tulos: +111 (123 ääntä)
   Nimetön ei hätää, parin vuoden päästä siihen lapseen ei saa mitään kontaktia ko teini-ikä iskee päälle :D

   Lainaa

  8. jukkapalmu 2.7.2024 7:53
   Tulos: -23 (55 ääntä)
   Poliisi ei soita näkyvästä numerosta.

   Lainaa

  9. Laiska lohikäärme 2.7.2024 8:26
   Tulos: +52 (70 ääntä)
   Zippo: Nimetön ei hätää, parin vuoden päästä siihen lapseen ei saa mitään kontaktia ko teini-ikä iskee päälle 😁
   Mietin ihan samaa! Nyt kannattaa yrittää nauttia siitä, että lasta kiinnostaa, eikä vastaus kaikkeen ole "en muista"...

   Lainaa

  10. Vastarannan kiiski 2.7.2024 9:37
   Tulos: -32 (48 ääntä)
   Aurinkolasiton noita: Vein muistisairasta isääni tänään hoitokotiin viikon kokeilujaksolle. Tuntui hassulta hokea isälle koko kolmem kilometrin matkan, että kokemusta tuommoisesta kyselemisesyä ei oo, kun ei oo niitä lapsiakaan. -Lopeta heti, alan väsymään. Tuntuu että oon ihan epäonnistunut tyttärenä. Hei, [...]
   Tää oli sarkastisuudessaan ja toisaalta asiapitoisuudessaan yksi parhaimmista kommenteista ikinä täällä 😂. Kiitos nauruista!

   Lainaa

  11. Nokkava lepakko 2.7.2024 10:24
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   jukkapalmu: Poliisi ei soita näkyvästä numerosta.
   Voi soittaa, numero alkaa 0295

   Lainaa

  12. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Timmi makkara: Mun nuoruudessa pronssikorut siveltiin värittömällä kynsilakalla, niin ei värjännyt ainakaan niin pahasti.
   Tuon otan käyttöön. Kiitos vinkistä.

   Lainaa

  13. Vaikeuksiin ajautunut ämpäri 2.7.2024 10:40
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   jukkapalmu: Poliisi ei soita näkyvästä numerosta.
   Äläpä valehtele.

   Lainaa

  14. Miehevä maksamakkara 2.7.2024 14:47
   Tulos: +45 (45 ääntä)
   jukkapalmu: Poliisi ei soita näkyvästä numerosta.
   Sulla on kyllä ihan puutaheinää nämä jutut olleet viime aikoina. Johtunee siitä että et ikinä tule lukemaan kommentteja sen jälkeen kun olet jo kommentoinut, joten viikosta toiseen suollat samoja virheellisiä tietoja.

   Lainaa

  15. Lyhyenläntä katkarapu 2.7.2024 15:16
   Tulos: +33 (39 ääntä)
   En söisi enää. Siinä on käytetty kermaa.

   Lainaa

  16. Häikäilemätön myyrä 2.7.2024 15:46
   Tulos: +38 (44 ääntä)
   Jos on pienikin epäilys onko kyseessä aito poliisi, voi kysyä nimen ja missä poliisilaitoksessa henkilö työskentelee, ja sitten soittaa takaisin kyseisen laitoksen puhelinvaihteen kautta.

   Lainaa

  17. Parantava koira 2.7.2024 15:58
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Miehevä maksamakkara: Sulla on kyllä ihan puutaheinää nämä jutut olleet viime aikoina. Johtunee siitä että et ikinä tule lukemaan kommentteja sen jälkeen kun olet jo kommentoinut, joten viikosta toiseen suollat samoja virheellisiä tietoja.
   Lukee se nämä kommentit, mutta kun ei äly riitä ymmärtämiseen, niin minkäs teet. Parempi kun antaa olla.

   Lainaa

  18. Järjestyksetön mehiläinen 2.7.2024 15:58
   Tulos: +48 (70 ääntä)
   Jostain syystä on ok sanoa, että väsyy liian äänekkäiden ja käytöstavattomien aikuisten tai teinien seurassa, mutta ikinä ei saisi valittaa samalla tavalla huonosti käyttäytyvistä lapsista saati niiden vanhemmista, jotka eivät niitä käy keräämässä pois muiden tieltä sinkoilemasta. Ymmärrän hyvin nimettömän energianpuutetta lasten seurassa, mutta me erotaan siinä, että vain toinen meistä kokee omien rajojen noudattamisesta huonoa omatuntoa.

   Lainaa

  19. Tasokas leopardi 2.7.2024 16:19
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   Laiska lohikäärme: Mietin ihan samaa! Nyt kannattaa yrittää nauttia siitä, että lasta kiinnostaa, eikä vastaus kaikkeen ole "en muista"...
   Tuo "nyt kannattaa nauttia" on hyvä neuvo sen lapsen vanhemmille jotka sitä lasta luonnollisesti rakastavat, mutta tuo kirjoittaja ei ollut lapsen vanhempi eikä ilmeisesti mikään erityisen vakiintunut suhdekaan kun kutsui lapsen isää poikaystäväksi eikä esimerkiksi avopuolisoksi tai mieheksi - ei jollain random aikuisella ole välttämättä lapseen sellaista sidettä että siinä olisi mitään erityistä nauttimista. Eikä se tarkoita sitä että lasta jotenkin vihaisi, mutta kyllä sen saa ihan tiedostaa ja tunnustaa että ei uuden kumppanin lapseen ainakaan jokaisella tule varsinkaan saman tien sellaista sidettä että kaikki lapsessa olisi jotenkin ihanaa ja nautittavaa. Tietenkään sitä ei lapseen itseensä saa purkaa, itsehän on lähtenyt suhteeseen lapsellisen ihmisen kanssa ja lapsi on siihen syytön, mutta niistä negatiivisistakin tunteista on ihan hyvä voida puhua (ei lapselle) eikä vain esittää että kaikki on ihanaa ja äidinvaistot iski heti päälle kun uudella poikaystävällä on lapsi.

   Lainaa

  20. Tulos: -8 (28 ääntä)
   Nimetön huonekalukaupassa: Moi! Tarvitsen uuden maton eteiseen. Myyjä: Selvä homma. Minkä kokoisen? N: Kaksi. M: Kaksi mitä? N: Kaksi. M: Niin siis minkä kokoisen? Kaksi metriä pitkän ja metrin leveän, vai mitä oikein tarkoitat? N: Kaksi. M: *kill me*

   Lainaa

  21. Merkittävä banaani 2.7.2024 22:16
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Lyhyenläntä katkarapu: En söisi enää. Siinä on käytetty kermaa.
   Katkarapukaan ei säily pitkään huoneenlämmössä.

   Lainaa

  22. Tulos: -1 (11 ääntä)
   Napael: Useilla kehitysvammaisilla saattaa olla lapsenomainen ajatteluprosessi, mutta aikuisen alhaisempi energiataso tekee näistä varmaan siedettävämpiä lapsiin verrattuna, näin omana veikkauksena. Tsemppiä Nimettömälle, lapsia sietää hädin tuskin lapset itsekkään eli ei tartte liikaa rypeä tunnontuskissa.
   Sinulla ei selvästikään ole mitään kokemusta kehitysvammaisista.

   Lainaa

  23. Ilkkuva puuma 3.7.2024 22:28
   Tulos: -6 (22 ääntä)
   Yllättäen kymppiluokkalainen saa kuulustelukutsun

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (29 ääntä)
   En ymmärrä näitä ihmisiä, jotka laittavat viestiä perään, kun outo numero on yrittänyt tavoitella. Itse antaisin olla ja odottaisin tuleeko siitä suunnasta yhteydenottoa ja jos ei, niin asia ei ole ollut tärkeä.

   Lainaa

  25. Nuutunut pehmelö 4.7.2024 19:44
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Häikäilemätön myyrä: Jos on pienikin epäilys onko kyseessä aito poliisi, voi kysyä nimen ja missä poliisilaitoksessa henkilö työskentelee, ja sitten soittaa takaisin kyseisen laitoksen puhelinvaihteen kautta.
   Mutta jos se vaihteen numero on hakkeroitu niinkuin kaikissa agentti elokuvissa ja sieltä vastaa soittajan kaveri ja väittää soittajaa oikeaksi poliisiksi ja sitten vastaaja joutuu vaikeuksiin kun huijari poliisi huijaa sitä. 
   Pitäiskö katsoa vaihteeksi jotain muita elokuvia? 

   Lainaa

  26. Huipukas kana 7.7.2024 17:59
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Nuutunut pehmelö: Mutta jos se vaihteen numero on hakkeroitu niinkuin kaikissa agentti elokuvissa ja sieltä vastaa soittajan kaveri ja väittää soittajaa oikeaksi poliisiksi ja sitten vastaaja joutuu vaikeuksiin kun huijari poliisi huijaa sitä.  Pitäiskö katsoa vaihteeksi jotain muita elokuvia? 
   Ei ole kaikissa agenttielokuvissa noin.

   Lainaa

  27. Kopiseva leopardi 8.7.2024 12:46
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Toj Karin: Nimetön huonekalukaupassa: Moi! Tarvitsen uuden maton eteiseen. Myyjä: Selvä homma. Minkä kokoisen? N: Kaksi. M: Kaksi mitä? N: Kaksi. M: Niin siis minkä kokoisen? Kaksi metriä pitkän ja metrin leveän, vai mitä oikein tarkoitat? N: Kaksi. M: *kill me*
   Yksi pitkä matto + toinen pitkä matto = kaksi pitkää mattoa

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kehitysvammaiset, kerma, kiusaus, poliisit, pronssi, ruoka, sormus, vertaistuki, värjätä, väärä viesti, whatsapp

 • Uusimmat

 • Kategoriat