Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Johan on asuntomarkkinat! Osa 44

Putkiremontti on vuokralaisen vastuulla.
Johan on asuntomarkkinat! Osa 44

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 38 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sulkainen satuhahmo 9.7.2024 0:13
   Tulos: +362 (368 ääntä)
   Markku, kyllä se pummi löytyy tällä kertaa ihan peilistäsi.

   Lainaa

  2. Tornipöllö 9.7.2024 0:21
   Tulos: +339 (343 ääntä)
   Eikö Markku voisi karhuta edelliseltä vuokralaiseltaan noiden sähkö/vesihommeleiden järjestämistä? Vähän erikoiselta kuulostaa, että vuokralainen perseilee kämpässä ties mitä ja vuokranantaja vierittää korvausvastuun seuraaville asukkaille.

   Lainaa

  3. Piukka kultakala 9.7.2024 0:47
   Tulos: +218 (224 ääntä)
   Vittu mikä pommi! Tonne ei Markku kyllä saa minkäänlaista vuokralaista, ja noilla ehdoilla ei kyllä sossutkaan maksa ketään sinne. Ja oikeastaan tuonne ei voi sijoittaa ihmisiä. Puskutraktori tai Duudsonit kylään voisi olla ratkaisu.

   Lainaa

  4. Tulos: +214 (218 ääntä)
   Kyllä Markku. Aivan kaikkien meidän unelma on asumiskelvoton röttelö keskellä ei-mitään. Pääasia ettei vuokralla joudu asumaan, sillä sitä eivä tKunnon Ihmiset tee.

   Lainaa

  5. Kutsumaton pöllö 9.7.2024 1:16
   Tulos: +144 (148 ääntä)
   Markku on mulkku.

   Lainaa

  6. Tulos: +117 (119 ääntä)
   Tornipöllö: Eikö Markku voisi karhuta edelliseltä vuokralaiseltaan noiden sähkö/vesihommeleiden järjestämistä? Vähän erikoiselta kuulostaa, että vuokralainen perseilee kämpässä ties mitä ja vuokranantaja vierittää korvausvastuun seuraaville asukkaille.
   Varmasti voisi jos niin olisi oikeasti tapahtunut, eiköhän tuo ole ihan omaa vikaa tai huolimattomuutta, jota yritetään muilla maksattaa. Jättänyt sähkölaskut maksamatta tai sopimuksen uusimatta.

   Lainaa

  7. Kuutamokka 9.7.2024 1:44
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Millon voi muuttaa? Vitsi vitsi

   Lainaa

  8. Järkkymätön ahma 9.7.2024 3:38
   Tulos: +138 (142 ääntä)
   Ihminen joka ei tiedä että työssä käyviä jopa hyvätuloisia asuu vuokralla eri syistä, on vain tyhmä. Mutta Markku on tyhmä muutenkin.

   Lainaa

  9. Itseasiassa 9.7.2024 5:57
   Tulos: +29 (45 ääntä)
   Järkkymätön ahma: Ihminen joka ei tiedä että työssä käyviä jopa hyvätuloisia asuu vuokralla eri syistä, on vain tyhmä. Mutta Markku on tyhmä muutenkin.
   Itsekin tullut asuttua lähinnä sen vuoksi, ettei oikein ole saanut asetuttua mihinkään paikkaan tai elämäntilanteeseen. Yleee muutokseen ja myös niiden hitauteen ei ole voinut itse vaikuttaa, elämä kun on yllättänyt viimeisen vuosikymmenen aikana todella monta kertaa. Nyt ollaankin niitä harvoja, jotka ostavat asunnon ja jouduttiin jo toteamaan, että tämä voi olla jo pian meille liian pieni, koska elämä yllätti taas. No, ehkä tuo asuntokauppa joskus virkoaa.

   Lainaa

  10. heimosenkeimo 9.7.2024 6:19
   Tulos: -62 (68 ääntä)
   Olin kyllä markun puoella tossa asiassa siihen asti kunnes pisti ilmoille tokavikan lauseensa. Toivottavasti kaikki menee päin vittua jatkossakin markulla.

   Lainaa

  11. Vastarannan kiiski 9.7.2024 7:58
   Tulos: +111 (113 ääntä)
   Eipä kukaan ulkopuolinen voi toisen kiinteistöön mitään vesimittaria uusia. Ei niitä missään kaupassa myydä. Kunnan vesilaitokselta tuo tilataan, mutta sen voi tilata ainoastaan kiinteistön omistaja.

   Lainaa

  12. Toj Karin 9.7.2024 8:43
   Tulos: +64 (66 ääntä)
   Tornipöllö: Eikö Markku voisi karhuta edelliseltä vuokralaiseltaan noiden sähkö/vesihommeleiden järjestämistä? Vähän erikoiselta kuulostaa, että vuokralainen perseilee kämpässä ties mitä ja vuokranantaja vierittää korvausvastuun seuraaville asukkaille.
   Markku vaikuttaa sille että ei ole osannut ottaa huomioon tällaisia asioita vuokrasopimusta tehdessä. Esimerkiksi vuokravakuus on sitä varten että sillä voi korjata vuokralaisen aiheuttamia vahinkoja ja lisäksi sopimuksessa olisi hyvä ottaa huomioon vuokralaisen vastuut sekä asunnon kunto.  Jos kaikki ylläolevat on jättänyt tekemättä, voi olla aika hankala ja kallista laittaa vuokralainen vastuuseen.

   Lainaa

  13. Työtätekevä sarvikuono 9.7.2024 9:06
   Tulos: +119 (121 ääntä)
   Eli mun pitää maksaa Markulle yli viisisataa euroa kuussa siitä että saan kustantaa omasta pussistani (ottaa muutaman kymppitonnin lainan) hänen omistamaansa kiinteistöön täydellisen remontin jossa käytännössä revitään koko talon sisus pihalle ja laitetaan kuntoon. Eristeistä lähtien. Voi veljet, vuosisadan diili.

   Lainaa

  14. Intiimi peura 9.7.2024 9:10
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   heimosenkeimo: Olin kyllä markun puoella tossa asiassa siihen asti kunnes pisti ilmoille tokavikan lauseensa. Toivottavasti kaikki menee päin vittua jatkossakin markulla.
   Ei ole kyllä hyvä diili. Mieluummin maksaisin vuokratakuun, sen saa sentään takaisin pois muuttaessa.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 9.7.2024 9:12
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   Työtätekevä sarvikuono: Eli mun pitää maksaa Markulle yli viisisataa euroa kuussa siitä että saan kustantaa omasta pussistani (ottaa muutaman kymppitonnin lainan) hänen omistamaansa kiinteistöön täydellisen remontin jossa käytännössä revitään koko talon sisus pihalle ja laitetaan kuntoon. Eristeistä lähtien. Voi veljet, vuosisadan diili.
   Todennäköisesti asunto olisi noiden parannusten jälkeen kalliimmalla myynnissä jossain.

   Lainaa

  16. Altis kantojuhta 9.7.2024 9:26
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Mielenkiintoinen kontrasti vessan takaseinän tapetin ja lattian välillä.

   Lainaa

  17. Tulos: +43 (53 ääntä)
   Markku aikoo lyödä isosti rahoiksi vuokraamalla perintökartanoaan. Ei ehkä onnistu. Tuosta tönöstä voisi ehkä haaveilla saavansa lähes 550€ kk-vuokraa jos se olis just viimeisen päälle remontoitu ja vuokraan sisältyisi sisäkkö ja siivooja. Näkyy muuten olevan myynnissä oikotiellä hintaan 14.700. Kannattaa toimia nopeasti jos tuon haluaa. Tai vaikka hitaasti, ei tuota kukaan muu kuitenkaan halua. On muuten kohtuullisen hyvä sijoitus jos vuokratuotto 15t mökistä on 6600 vuodessa. Saiskohan omasta 180t hintaisesta kerrostalokämpästä samalla kaavalla nyhdettyä 6500e/kk. Voisin ite sit muuttaa vaikka Monacoon.

   Lainaa

  18. Tulos: +16 (30 ääntä)
   Altis kantojuhta: Mielenkiintoinen kontrasti vessan takaseinän tapetin ja lattian välillä.
   No en mä nyt tiedä. Päin helvettiä laitettu white trash mietelausetapetti luukussa, jonka potentiaalisimmat vuokralaiset ovat narkkikommuuni. Kyl se mun mielestä menee aika yks yhteen.

   Lainaa

  19. Kelvoton ananas 9.7.2024 10:39
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Tarkoittaako tuo "kytkee sähköt" muutakin kuin sulaketaulusta virrat päälle? Eli onko sähköyhtiö purkanut liittymän kokonaan, maksaa muuten about 10 000€ kytkeä ne takaisin.

   Lainaa

  20. Neuloutuva sohvaperuna 9.7.2024 10:48
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Tornipöllö: Eikö Markku voisi karhuta edelliseltä vuokralaiseltaan noiden sähkö/vesihommeleiden järjestämistä? Vähän erikoiselta kuulostaa, että vuokralainen perseilee kämpässä ties mitä ja vuokranantaja vierittää korvausvastuun seuraaville asukkaille.
   Ehkä Markulla on ollut useampi ilman takuita asuva vuokralainen putkeen. Seuraava kun korjaa putket jotenkuten mutta hajottaa vaikka samalla kaikki talon ikkunat, niin nehän menee kätevästi sitten sitä seuraavalle vuokralaiselle maksettavaksi.

   Lainaa

  21. Tittelintuure 9.7.2024 13:01
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Minä ja puolisonikin olemme varsin hyvätuloisia ja asumme yhä vuokralla. Olisihan sitä voinut ostaa asunnon ja olisi meillä varaa, mutta meillä on tosi hyvä vuokrakämppä hinta/sijainti/laatu -suhteeltaan - jos haluaisimme vastaavanlaisen ostaa, maksaisimme suunnilleen tuplat enemmän kuussa kaikkineen, vähintään. Ja jotenkin ei yhtään jaksaisi säätää jotain asunnonomistajajuttuja, asunto-osakeyhtiöhommia sun muita. Vuokralaisena on kevyttä ja helppoa. Omaisuutta olemme säästäneet rahastoihin. Että sosiaalipummi täällä. :D

   Lainaa

  22. Uuvahtanut Salaatti 9.7.2024 15:33
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Ihana homeen tuulahdus tulee nenään jo ihan vaan noita kuvia katsellessa.

   Lainaa

  23. Kynätön kenguru 9.7.2024 15:57
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   Markku myy nyt vaan perintötalon pois, se siitä. Uusi omistaja korjailee.

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Tornipöllö: Eikö Markku voisi karhuta edelliseltä vuokralaiseltaan noiden sähkö/vesihommeleiden järjestämistä? Vähän erikoiselta kuulostaa, että vuokralainen perseilee kämpässä ties mitä ja vuokranantaja vierittää korvausvastuun seuraaville asukkaille.
   Vähän tulee sellaiset vibat, että mitään laillisesti pätevää vuokrasopimusta ei ole edellisen vuokralaisen kanssa tehty. Ehkä kierretään veroja, ehkä ei. Muutenkin kumma ajatus, että kaikki himoitsee jotain omakotitalon omistusoikeutta. Minulla on ihan kaupungissa työpaikka ja huonot polvet, hissillinen vuokrakerrostalo toimii oikein hyvin.

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (31 ääntä)
   Varmaan toi maapläntti on arvokkaampi kuin nuo tönöt jotka siinä seisoo.

   Lainaa

  26. Ehompi luumu 9.7.2024 20:09
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Tittelintuure: Minä ja puolisonikin olemme varsin hyvätuloisia ja asumme yhä vuokralla. Olisihan sitä voinut ostaa asunnon ja olisi meillä varaa, mutta meillä on tosi hyvä vuokrakämppä hinta/sijainti/laatu -suhteeltaan - jos haluaisimme vastaavanlaisen ostaa, maksaisimme suunnilleen tuplat enemmän kuussa kaikkineen, vähintään. Ja [...]
   Aika lailla sama täällä. Vaivattomuudesta voi vähän maksaa ekstraa.

   Lainaa

  27. Esteetön maito 9.7.2024 20:24
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Laura: Varmaan toi maapläntti on arvokkaampi kuin nuo tönöt jotka siinä seisoo.
   Ilman muuta. Purkukuntoisia röttelöitä keskellä ei mitään kukaan tuskin haluaa ilmaiseksikaan. Ongelma näissä on, että rakennusten purkaminen maksaa silti enemmän kuin maan myynnistä saisi. En minäkään usko mihinkään "edelliseen vuokralaiseen." Perinnöksi Markku on tuon varmaan saanut, yrittänyt ensin myydä ja nyt puliveivaa epätoivoisesti kustannuksia muille kun huomasi ettei pääsekkään siitä eroon.

   Lainaa

  28. Kokematon kettu 9.7.2024 21:50
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Tornipöllö: Eikö Markku voisi karhuta edelliseltä vuokralaiseltaan noiden sähkö/vesihommeleiden järjestämistä? Vähän erikoiselta kuulostaa, että vuokralainen perseilee kämpässä ties mitä ja vuokranantaja vierittää korvausvastuun seuraaville asukkaille.
   Markku on ottanut vuokran pimeänä.

   Lainaa

  29. Reseptivapaa Dinosaurus 10.7.2024 1:02
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Markku voisi kilauttaa lähimpään palokuntaan, että josko tulisivat tekemään sammutusharjoitusta tuolla homeröttelöllä. Ei tuolle rotiskolle mitään muuta hyötykäyttöä ole.

   Lainaa

  30. Kuvaileva poro 10.7.2024 3:20
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   pitäskö huvittaa vai suruttaa kuinka paljon mielenkiintosta materiaalii tulee kokemäeltä :/ rakas vanha kaupunki rapistumassa nopeesti

   Lainaa

  31. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Nimi: Varmasti voisi jos niin olisi oikeasti tapahtunut, eiköhän tuo ole ihan omaa vikaa tai huolimattomuutta, jota yritetään muilla maksattaa. Jättänyt sähkölaskut maksamatta tai sopimuksen uusimatta.
   Mulla oli vuokralainen joka jätti monen kk vuokrat maksamatta ja sitten vaan hävisi. Onneksi ei rikkonut mitään, mutta poliisia ei nämä asiat kiinnosta, tein rikosilmoituksen ja vastaus oli että tää on siviilien välinen sopimuskiista, ei aihetta ilmoitukseen. Olisin kai voinut tehdä jonkin perintätoimeksiannon? mutta tuskin olisin saanut rahoja ikinä.

   Lainaa

  32. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Oman elämän Markku. Onko pihalla kaivoa? Markku pääsisi sinne.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (6 ääntä)
   Janppane: Mulla oli vuokralainen joka jätti monen kk vuokrat maksamatta ja sitten vaan hävisi. Onneksi ei rikkonut mitään, mutta poliisia ei nämä asiat kiinnosta, tein rikosilmoituksen ja vastaus oli että tää on siviilien välinen sopimuskiista, ei aihetta ilmoitukseen. Olisin kai voinut tehdä jonkin perintätoimeksiannon? mutta tuskin olisin saanut rahoja ikinä.
   Luulisin, että täytyy lähestyä perintätoimistoa tai viedä suoraan riita-asiana oikeuteen eikä lähestyä poliisia. Tuskin niillä edes riittäisi resursseja selvitellä tuollaista vaikka kiinnostaisikin. Se on toki ihan mahdollista ettet silti olisi nähnyt rahojasi ja oikeudenkäyntikuluista saattaa jäädä miinuksellekin, mikä on tietysti harmi.

   Lainaa

  34. Uneton meduusa 11.7.2024 9:23
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   "...sehän on kaikkien unelma." Markku kuulostaa niiltä tyypeiltä, jotka ryömii aina jostain kommentoimaan esimerkiksi keskusta-asumiseen liittyviin uutisiin "no köyhät asuu kerrostalossa, MINULLA onkin xxx neliötä ja xxx tontti ja x autoa" (=autonromu-rassailuprojekteja ruostumassa pihassa). Luulen, että tulen tästä lähtien aina ahattelemaan Markun taloa kun niitä kommentteja luen.

   Lainaa

  35. Saava neuvonantaja 11.7.2024 21:49
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Uneton meduusa: "...sehän on kaikkien unelma." Markku kuulostaa niiltä tyypeiltä, jotka ryömii aina jostain kommentoimaan esimerkiksi keskusta-asumiseen liittyviin uutisiin "no köyhät asuu kerrostalossa, MINULLA onkin xxx neliötä ja xxx tontti ja x autoa" (=autonromu-rassailuprojekteja ruostumassa pihassa). [...]
   Talojen edullisuus oli kaikkien unelma.

   Lainaa

  36. Tulos: -1 (1 ääni)
   Nyt on pakko sanoo, et Markku mitä vittua?

   Lainaa

  37. Alennettu muurahainen 16.7.2024 20:40
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   asd: Nyt on pakko sanoo, et Markku mitä vittua?
   Olisko Miinus-Markku asialla?

   Lainaa

  38. Eriskummallinen krokotiili 17.7.2024 8:54
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Tittelintuure: Minä ja puolisonikin olemme varsin hyvätuloisia ja asumme yhä vuokralla. Olisihan sitä voinut ostaa asunnon ja olisi meillä varaa, mutta meillä on tosi hyvä vuokrakämppä hinta/sijainti/laatu -suhteeltaan - jos haluaisimme vastaavanlaisen ostaa, maksaisimme suunnilleen tuplat enemmän kuussa kaikkineen, vähintään. Ja [...]
   Ette ole kunnon ihmisiä. Kunnon ihmiset maksavat asumisestaan ja huolehtivat mielellään omasta asunnostaan. Eivätkä kunnon ihmiset sijoituksilla kikkaile.
   /s

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kuva, mökki, putket, putkiremontti, sähkösopimus, sähköt, talo, vesi, vesijohto, vesimittari, vesiputket, vuokra, vuokranantaja, vuokratakuu