Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakentavaa palautetta, osa 2

Kaikkia ei voi miellyttää. Edes ristikolla.
Rakentavaa palautetta, osa 2

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +208 (238 ääntä)
   Kohta varmaan suututaan jesaristakin

   Lainaa

  2. Kyltymätön herne 13.6.2024 0:52
   Tulos: +223 (253 ääntä)
   Heh, Finlaysonilla on Tom Of Finland -lakanoita ja nyt Jesus. Ei taida tulla Kärkkäisen ja muiden uskovaisten tavaratalojen hyllyille noita 😁

   Lainaa

  3. Sipulinhajuinen aasi 13.6.2024 3:28
   Tulos: +166 (180 ääntä)
   Ihan hirveetä vihapuhetta! Nyt soihdut ja seipäät mukaan ja lakanakauppaan! Mielenpahoitus on vakava rikos!

   Lainaa

  4. Liittoutumaton pussieläin 13.6.2024 4:39
   Tulos: +149 (253 ääntä)
   Kovasti joillain menee satuhahmot tunteisiin. Epäilemättä myös tämä kommentti. 🤔

   Lainaa

  5. Tulos: +139 (153 ääntä)
   Jos noissa lakanoissa ei oo kuvana jeesuksen kääriliinän epämääräinen muumio painauma, niin oon pettynyt. Vai myydäänkö se erikseen vartalotyynyyn?

   Lainaa

  6. Kilokalori 13.6.2024 6:44
   Tulos: +175 (185 ääntä)
   Kyltymätön herne: Heh, Finlaysonilla on Tom Of Finland -lakanoita ja nyt Jesus. Ei taida tulla Kärkkäisen ja muiden uskovaisten tavaratalojen hyllyille noita 😁
   Käsittääkseni meni niin päin että Finlayson lopetti kärkkäiselle tuotteidensa tukkumyynnin.

   Lainaa

  7. Sankka kiivi 13.6.2024 7:31
   Tulos: +212 (212 ääntä)
   Eikö kukaan tosiaan ollut tajunnut kysyä ensin Sirpalta, haluaako hän tuollaista puhelinta?

   Lainaa

  8. Tulos: +46 (138 ääntä)
   Jeesus-mainos on muuten hauska, mutta olisivat voineet kyllä etsiä oikean näköisen mallin. Vaikkakin tuo Jeesuksen valkaiseminen on niin yleistä,että tuntuu kuuluvan jo länsimaisen kristinuskon perinteeseen.

   Lainaa

  9. Tulos: +60 (72 ääntä)
   Joo Sirpa uskotaan että ihan -varmasti- osaisit täyttää ristikon ja kiukuttaa vain siksi kun et halunnut sitä puhelinta.

   Lainaa

  10. Tulos: +64 (84 ääntä)
   Vähän yllättävä valinta kyllä, nimetä pussilakanasetti uskonnollisen hahmon mukaan... Mutta en millään kykene ymmärtämään, miten joku tosissaan pahoittaa mielensä siitä.

   Lainaa

  11. Mielipuoli taikuri 13.6.2024 8:41
   Tulos: +50 (72 ääntä)
   Öm: Jeesus-mainos on muuten hauska, mutta olisivat voineet kyllä etsiä oikean näköisen mallin. Vaikkakin tuo Jeesuksen valkaiseminen on niin yleistä,että tuntuu kuuluvan jo länsimaisen kristinuskon perinteeseen.
   "Tuntuu kuuluvan jo", onhan se kuulunut jo reilusti yli tuhat vuotta. Heti kun kristinusko levisi länsimaihin Jeesuksesta tuli valkoihoinen. Siinäkin mielessä malli on täysin näköinen. Raamatun Jeesuksella ja oikean elämän Jeesuksella on muutenkin hyvin vähän yhteistä.

   Lainaa

  12. Kiistelty aprikoosi 13.6.2024 9:05
   Tulos: -4 (44 ääntä)
   Öm: Jeesus-mainos on muuten hauska, mutta olisivat voineet kyllä etsiä oikean näköisen mallin. Vaikkakin tuo Jeesuksen valkaiseminen on niin yleistä,että tuntuu kuuluvan jo länsimaisen kristinuskon perinteeseen.
   Se on sitä taiteellista vapautta. Ei ne aina ole muidenkaan historiallisten hahmojen väripaletit ihan osuneet nappiin. Esim Mannerheim. Mutta eipä noista kannata niin välittää.

   Lainaa

  13. Kirpeä Ahven 13.6.2024 9:12
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Kyselyyn vastasin että mautonta nimetä pussilakana Jeesuksen mukaan, mutta tuo mainoshan on oikeasti hyvä, eikä muutenkaa tuossa kyllä mitään pilkkaa ole. Nokkela oivallus. Jesushan on muutenkin yleinen nimi, joten tuossa on mainostoimisto kieli poskessa keksinyt hyvän idean.

   Lainaa

  14. Kirpeä Ahven 13.6.2024 9:14
   Tulos: +32 (54 ääntä)
   Öm: Jeesus-mainos on muuten hauska, mutta olisivat voineet kyllä etsiä oikean näköisen mallin. Vaikkakin tuo Jeesuksen valkaiseminen on niin yleistä,että tuntuu kuuluvan jo länsimaisen kristinuskon perinteeseen.
   Kaikki kansat yleisesti ottaen kuvaavat Jeesuksen oman ihmiskuvansa mukaan. Ei niiden ole tarkoituskaan olla mitään historiallisia kuvituksia.

   Lainaa

  15. Laiska lohikäärme 13.6.2024 9:27
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   On kyllä kieltämättä tuo 20 h tarjous ärsyttävä! Se toimii ainoastaan, kun sen 0,1 € ja sitten voi päivittää 4,9 € enemmän tunteja, niin sitten saakin jo 100 h. En ole maksanut moneen vuoteen äänikirjapalveluista täyttä hintaa, kun aina on joku hyvä puolen vuoden tarjous. Tietty joutuu vaihtamaan parin firman välillä, mutta minua ei haittaa.

   Lainaa

  16. Intravenoosi alligaattori 13.6.2024 9:53
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   Muhveli: Vähän yllättävä valinta kyllä, nimetä pussilakanasetti uskonnollisen hahmon mukaan... Mutta en millään kykene ymmärtämään, miten joku tosissaan pahoittaa mielensä siitä.
   Toisaalta Jesus on myös varsin yleinen etunimi ainakin espanjankielisissä maissa.

   Lainaa

  17. Intravenoosi alligaattori 13.6.2024 9:55
   Tulos: +65 (71 ääntä)
   Kilokalori: Käsittääkseni meni niin päin että Finlayson lopetti kärkkäiselle tuotteidensa tukkumyynnin.
   Niin, en muista miten se tarkemmin meni. Finlayson ja Fiskars ainakin taisi laittaa Käkkäräisen boikottiin pääomistajan ja perusrajan natsahtavien lausuntojen takia. Ja toisaalta ei ne Tomppa-lakanat olisi sinne hyllyyn tulleet muutenkaan.

   Lainaa

  18. Uneton meduusa 13.6.2024 10:03
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Intravenoosi alligaattori: Toisaalta Jesus on myös varsin yleinen etunimi ainakin espanjankielisissä maissa.
   Minulla oli aikoinaan vuokraisäntä Jesús. Oli tosin rikas ja pihi äijä, joten ei kyllä elänyt ihan nimensä mukaisesti.
   Mutta joo, aika tavallinen nimi kuitenkin.

   Lainaa

  19. Uneton meduusa 13.6.2024 10:06
   Tulos: +13 (31 ääntä)
   Öm: Jeesus-mainos on muuten hauska, mutta olisivat voineet kyllä etsiä oikean näköisen mallin. Vaikkakin tuo Jeesuksen valkaiseminen on niin yleistä,että tuntuu kuuluvan jo länsimaisen kristinuskon perinteeseen.
   Totta, jos tällä mainoksella nyt historialliseen Jeesukseen haluttiin viitata, niin tuo länsimaisen uskonnollisen kuvaston ruskeatukkainen, vaaleaihoinen, eurooppalaisen näköinen hahmo on kyllä jo aikansa elänyt.

   Lainaa

  20. Tulostettu sammakko 13.6.2024 10:19
   Tulos: +41 (59 ääntä)
   Laiska lohikäärme: On kyllä kieltämättä tuo 20 h tarjous ärsyttävä! Se toimii ainoastaan, kun sen 0,1 € ja sitten voi päivittää 4,9 € enemmän tunteja, niin sitten saakin jo 100 h. En ole maksanut moneen vuoteen äänikirjapalveluista täyttä hintaa, kun aina on joku hyvä puolen vuoden tarjous. Tietty joutuu vaihtamaan parin firman välillä, mutta minua ei haittaa.
   Voisiko johtua siitä, että aina kun joku kuuntelee äänikirjaa, täytyy ihan oikealle kirjailijalle maksaa ihan oikeaa rahaa?
   Ei mikään ole "ilmaista", vaan siitä pitää jonkun jossain kohtaa maksaa.

   Lainaa

  21. Tulos: +70 (80 ääntä)
   Tulostettu sammakko: Voisiko johtua siitä, että aina kun joku kuuntelee äänikirjaa, täytyy ihan oikealle kirjailijalle maksaa ihan oikeaa rahaa? Ei mikään ole "ilmaista", vaan siitä pitää jonkun jossain kohtaa maksaa.
   Pointti onkin harhaanjohtavassa mainonnassa. Tietysti kirjailijoille pitää tai ainakin pitäisi maksaa työstään, mutta sitten asiakkaillekin voi suoraan kertoa hinnan sille. Onhan toi 30 päivän aikana 20h vähän harhaanjohtavaa, jos sitä mainostetaan nimenomaan päivien määrällä eikä tuntien.

   Lainaa

  22. Itseasiassa 13.6.2024 10:39
   Tulos: +1 (25 ääntä)
   Öm: Jeesus-mainos on muuten hauska, mutta olisivat voineet kyllä etsiä oikean näköisen mallin. Vaikkakin tuo Jeesuksen valkaiseminen on niin yleistä,että tuntuu kuuluvan jo länsimaisen kristinuskon perinteeseen.
   Meinasin tulla sanomaan samaa, loukkaannuin kun Jeesuksen iho ja tukka ovat liian vaaleita. Jos hän nyt edes oli todellinen henkilö.
   Samaa valkaisua on tehty myös egyptiläisille, kaikki hallitsijoita myöten ovat olleet todellisuudessa tummempia, mutta kun Egyptistä tuli muotia aikoinaan eurooppalaisille, niin tehtiin myös uutta kuvastoa itselle sopivamman näköisillä ihmisillä. Ja sehän on jatkunut sieltä 1800-luvulta tähän päivään. Ei ainakaan ekat jaksot liittyneet suoraan tähän, mutta muuten hyvää materiaalia oli jo Yle Areenan podcastissa Kauniit ja muumiot. 

   Lainaa

  23. Itseasiassa 13.6.2024 10:46
   Tulos: +35 (41 ääntä)
   Tulostettu sammakko: Voisiko johtua siitä, että aina kun joku kuuntelee äänikirjaa, täytyy ihan oikealle kirjailijalle maksaa ihan oikeaa rahaa? Ei mikään ole "ilmaista", vaan siitä pitää jonkun jossain kohtaa maksaa.
   Ja kirjailijoiden palkkiot ovat aika säälittäviä niistä kirjoista. Mulla on käyttöoikeus Saavutettavuuskirjasto Celiaan ja oon aina luullut, että niistä äänikirjoista menee sama korjaus kirjailijalle, kun painetuista kirjastosta lainatusta kirjasta mikä on joku muutama kymmenen senttiä per laina. Nyt sain tietää että Celiassa ei makseta samaa summaa niistä, jos asiakkaalle ei jää jotenkin kopiota siitä kirjasta. Aiemmin niitä äänikirjoja siis sai ainakin CD:nä, mutta nekin pitäisi hävittää kuuntelun jälkeen koska kirja on "lainassa". Mutta nykyään ei nähtävästi makseta, jos kuuntelee appilla suoraan kirjaa eikä tallenna sitä itselle. Pitää ottaa tuosta selvää, mun mielestä ihan käsittämättömän väärin, jos kirjailija jää ilman palkkiota.

   Lainaa

  24. Patamusta hanhi 13.6.2024 10:55
   Tulos: +70 (74 ääntä)
   Olen vähän hämmentynyt, kun moni vaikuttaa kuvittelevan Jesus-lakanoiden olevan joku uutuus. Nuo tulivat jo 7 vuotta sitten. Silloisessa mainoksessa kerrottiin "Jesus tulee, oletko valmis" (myös silloin harmistuttiin). Nimi tulee siitä, koska pellavassa on käytetty samankaltaista sidostekniikkaa kuin Torinon käärinliinoissa. Tuolloin pyörittelin silmiäni Finlaysonille. 90-luvulla Finlaysonin kankaat olivat niin hyvälaatuisia, että ne varmaan kestävätkin 50 vuotta. Finlayson olisi voinut vain palata juurilleen ilman mitään mainoskikkailujakin.

   Lainaa

  25. Tulos: +29 (37 ääntä)
   Intravenoosi alligaattori: Toisaalta Jesus on myös varsin yleinen etunimi ainakin espanjankielisissä maissa.
   Siitähän olis tullu parempi mainos: olisivat laittaneet malliksi jonkun mexicolaisen! Olisi ollut vielä enemmän kieli poskessa 😄

   Lainaa

  26. Tulos: +26 (30 ääntä)
   just: Pointti onkin harhaanjohtavassa mainonnassa. Tietysti kirjailijoille pitää tai ainakin pitäisi maksaa työstään, mutta sitten asiakkaillekin voi suoraan kertoa hinnan sille. Onhan toi 30 päivän aikana 20h vähän harhaanjohtavaa, jos sitä mainostetaan nimenomaan päivien määrällä eikä tuntien.
   On kyllä tosi harhaanjohtava. Vai olenko ainoa joka voi helposti kuunnella useamman tunnin päivässä?

   Lainaa

  27. Tulos: +4 (12 ääntä)
   "Jätän." Onko Sirpa koira?

   Lainaa

  28. Ymmärrettävä vadelma 13.6.2024 12:20
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Että ärsyttää nää joiden on pakko kommentoida jotain, vaikka mitenkään ei koske asia heitä. Uutinen PC:n käyttäjille joilla on windows käytössä, ni eikös siellä oo heti ekana kaikenmaailman linux ja mäkki käyttäjät huutelemassa paremmuudestaan. Tai tyyliin: "Etsisin henkilöä tekemään tätä tähän aikaan" Kiitos että etsit mutta valitettavasti minulla ei ainakaan ole aikaa. Miks tuli kertomaan täysin tarpeettoman tiedon?

   Lainaa

  29. Soinnuton kivi 13.6.2024 12:26
   Tulos: -6 (40 ääntä)
   Patamusta hanhi: Olen vähän hämmentynyt, kun moni vaikuttaa kuvittelevan Jesus-lakanoiden olevan joku uutuus. Nuo tulivat jo 7 vuotta sitten. Silloisessa mainoksessa kerrottiin "Jesus tulee, oletko valmis" (myös silloin harmistuttiin). Nimi tulee siitä, koska pellavassa on käytetty samankaltaista [...]
   Minusta tuo oli mauton nimi. Sen sijaan niiden nimi olisi sitten voinut olla hyvin Torino-lakanat. Olisi sointunutkin paremmin ja tuskin kukaan olisi pahoittanut mieltään.

   Lainaa

  30. Pöykäri ylioppilas 13.6.2024 12:31
   Tulos: -14 (32 ääntä)
   Laura: On kyllä tosi harhaanjohtava. Vai olenko ainoa joka voi helposti kuunnella useamman tunnin päivässä?
   Juu, maailman seitsemästä miljardista ihmisestä juuri sinä olet se yksi ja ainoa, joka kuuntelee äänikirjaa useamman tunnin päivässä.

   Lainaa

  31. Sammaleeton henkilö 13.6.2024 12:32
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Laura: On kyllä tosi harhaanjohtava. Vai olenko ainoa joka voi helposti kuunnella useamman tunnin päivässä?
   Et ole ainoa. Olen itse jo vuosia kuunnellut äänikirjoja nukkuakseni. Tinnitus ja hermostollista vikaa, äänikirja tuo unen. Joka vuorokausi ’kuuntelen’ siis 8+ tuntia ja niiden lisäksi sen ajan, jonka oikeasti kuuntelenkuuntelen. Helposti voi vapaapäivänä kuunnella kolme-neljä tuntia putkeen hyvää kirjaa.

   Lainaa

  32. Jalaton hilleri 13.6.2024 12:58
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Tuntien määrälläkin mainostaminen on harhaanjohtavaa, ellei samalla mainita, että jokaiselle kirjalle on määritelty tuntimäärä joka vähennetään tililtä kun luet koko kirjan. BookBeat vähentää 316 sivuisen kirjan lukemisesta 15h 26 minuuttia riippumatta siitä, kuinka nopeasti oikeasti luet, eli ton kuukauden "20h" jakson aikana pystyy lukemaan ehkä yhden tai maksimissaan kaksi kirjaa. Kirjojen tuntimäärät löytyy tiedoista kirjan kuvauksen alta.

   Lainaa

  33. Nuutunut pehmelö 13.6.2024 13:01
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Intravenoosi alligaattori: Niin, en muista miten se tarkemmin meni. Finlayson ja Fiskars ainakin taisi laittaa Käkkäräisen boikottiin pääomistajan ja perusrajan natsahtavien lausuntojen takia. Ja toisaalta ei ne Tomppa-lakanat olisi sinne hyllyyn tulleet muutenkaan.
   Nyt ei natsaa.

   Lainaa

  34. Intiimi peura 13.6.2024 13:52
   Tulos: +8 (30 ääntä)
   Tottakai uskaltaisi tehdä "muille uskonnoille", kaikille muille paitsi Islamille. Ellei sitten ole itsetuhoisia ajatuksia.

   Lainaa

  35. Kokematon kettu 13.6.2024 14:44
   Tulos: +19 (25 ääntä)
   Kyltymätön herne: Heh, Finlaysonilla on Tom Of Finland -lakanoita ja nyt Jesus. Ei taida tulla Kärkkäisen ja muiden uskovaisten tavaratalojen hyllyille noita 😁
   Jostain syystä he unohtavat Jeesuksen nimenomaisen opin siitä, ettei kannata heitellä kiviä ellei itse ole synnitön:
   "Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi"

   Lainaa

  36. Kylän kaunein myyrä 13.6.2024 15:42
   Tulos: -8 (16 ääntä)
   Ymmärrettävä vadelma: Että ärsyttää nää joiden on pakko kommentoida jotain, vaikka mitenkään ei koske asia heitä.
   Nyt. Mieti.

   Lainaa

  37. Raitis matelija 13.6.2024 16:11
   Tulos: +1 (45 ääntä)
   Aina jaksaa naurattaa nuo hihhulit. Vuosi 2024 ja vieläkin jotkut ottaa nuo sadut täysin totena, ja jaksavat meuhkata sen varjolla. Mitenhän nuo ihmiset saisi käsittämään että uskonnot on keksitty pelottelua varten(jotta kuri säilyy), ja niiden takia on tapettu ihmisiä enemmän tuhansien vuosien aikana, kuin yhdessäkään sodassa.

   Lainaa

  38. Tulos: +19 (23 ääntä)
   Ehkä se ei ookkaan nimetty Kristuksen Jeesuksen mukaan vaan vaikkapa jonkun Gonzalesin Jesuksen mukaan.

   Lainaa

  39. Itseasiassa 13.6.2024 17:59
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Jalaton hilleri: Tuntien määrälläkin mainostaminen on harhaanjohtavaa, ellei samalla mainita, että jokaiselle kirjalle on määritelty tuntimäärä joka vähennetään tililtä kun luet koko kirjan. BookBeat vähentää 316 sivuisen kirjan lukemisesta 15h 26 minuuttia riippumatta siitä, kuinka nopeasti oikeasti luet, [...]
   Oikeesti yli 15 tuntia? Oon joskus tuon Saavutettavuuskirjasto Celian kirjoja vertaillut ja 100 sivua vei noin 3 tuntia. Ja siellä on todella hitaita lukijoita joissain kirjoissa, eli BookBeat kusettaa joku 6,5 tuntia.

   Lainaa

  40. Sillaton jänis 13.6.2024 19:08
   Tulos: +1 (33 ääntä)
   Raitis matelija: Aina jaksaa naurattaa nuo hihhulit. Vuosi 2024 ja vieläkin jotkut ottaa nuo sadut täysin totena, ja jaksavat meuhkata sen varjolla. Mitenhän nuo ihmiset saisi käsittämään että uskonnot on keksitty pelottelua varten(jotta kuri säilyy), ja niiden takia on tapettu ihmisiä enemmän tuhansien vuosien aikana, kuin yhdessäkään sodassa.
   Aina jaksaa naurattaa se kuinka koville ottaa toisten uskomiset ja uskomattomuudet.

   Lainaa

  41. Taitava papukaija 13.6.2024 21:03
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Kovasti joillain menee satuhahmot tunteisiin. Epäilemättä myös tämä kommentti. 🤔
   Hyvähän sitä on tälle nauraa. Mutta yritäpä vastaavaa Muhammedista tms, niin voit päästä hengestäsi, tai ainakin saat syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Kristinusko taas on vapaata riistaa. Säännöt eivät ole alkuunkaan samat kaikille (tai niiden tulkinta).

   Lainaa

  42. Timmi makkara 13.6.2024 22:48
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Tulostettu sammakko: Voisiko johtua siitä, että aina kun joku kuuntelee äänikirjaa, täytyy ihan oikealle kirjailijalle maksaa ihan oikeaa rahaa? Ei mikään ole "ilmaista", vaan siitä pitää jonkun jossain kohtaa maksaa.
   Ja varmaan sille ääninäyttelijällekin pitää jokunen ropo pulittaa. Ja mitä itse olen äänikirjoja kuunnellut, niin ovat ihan niminäyttelijöitä. Tuskin ilmaisia.

   Lainaa

  43. Hatara maksamakkara 14.6.2024 0:45
   Tulos: +11 (29 ääntä)
   Raitis matelija: Aina jaksaa naurattaa nuo hihhulit. Vuosi 2024 ja vieläkin jotkut ottaa nuo sadut täysin totena, ja jaksavat meuhkata sen varjolla. Mitenhän nuo ihmiset saisi käsittämään että uskonnot on keksitty pelottelua varten(jotta kuri säilyy), ja niiden takia on tapettu ihmisiä enemmän tuhansien vuosien aikana, kuin yhdessäkään sodassa.
   Tämäpä se. Saahan sitä ihminen itse uskoa mitä haluaa, mutta kun se organisoidaan vallan välineeksi, niin se on kuin mafia. Evankelisluterilaiset on aika nössöjä (pl. jotkut herätysliikkeet), muualta löytyy paljon "parempia" mafioita mistä ei noin vaan erotakaan. Uskonnot pitäisi kieltää lailla.

   Lainaa

  44. Lajikas raadonsyöjä 14.6.2024 0:47
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Litton: Ehkä se ei ookkaan nimetty Kristuksen Jeesuksen mukaan vaan vaikkapa jonkun Gonzalesin Jesuksen mukaan.
   Sehän on Äkäslompolon Maurin serkkulikan mies se Gonzalesin Jesus. Kristuksen Jesus on taas toistelta puolelta sukua pikkuserkku.

   Lainaa

  45. Ihana kirsikka 14.6.2024 1:12
   Tulos: +11 (13 ääntä)
   Sankka kiivi: Eikö kukaan tosiaan ollut tajunnut kysyä ensin Sirpalta, haluaako hän tuollaista puhelinta?
   Mulle kelpaisi. Täytin ristikon. Jään odottamaan voittoa.

   Lainaa

  46. Vakaa tomaatti 14.6.2024 16:18
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Kovasti joillain menee satuhahmot tunteisiin. Epäilemättä myös tämä kommentti. 🤔
   Aivan, voi allahin talikynttilät

   Lainaa

  47. Tulos: +5 (17 ääntä)
   Intravenoosi alligaattori: Niin, en muista miten se tarkemmin meni. Finlayson ja Fiskars ainakin taisi laittaa Käkkäräisen boikottiin pääomistajan ja perusrajan natsahtavien lausuntojen takia. Ja toisaalta ei ne Tomppa-lakanat olisi sinne hyllyyn tulleet muutenkaan.
     Joo, Finlaysonhan on vain fiksu tässä. Niitä joilla on tietynlainen huumorintaju, naurattaa, ja voisi ostaa vaikka. Ne joita ei naurata eivät, ainakaan sen ToF-setin jälkeen ostaisi Finlaysonilta mitään kuitenkaan, joten miksi jahdata kohderyhmää joka ei osta, vaikka mitä tekisit? Onhan siellä kaikenlaisia muumilakanoita, joita voivat ostaa ne, jotka eivät ammatikseen loukkaannu, haluavat vain jotain lastenhuoneeseen sopivampaa.

   Lainaa

  48. Tulos: -4 (4 ääntä)
   -varmasti-

   Lainaa

  49. Arkkienkeli 15.6.2024 9:05
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Ai että pienten persujen uikutus on aina yhtä hauskaa. Tiesittehän muuten sen, että tilastokeskuksen mukaan 20% kansasta ei osaa lukea/kirjoittaa? Jännää että persujen kannatus on sama.

   Lainaa

  50. Toipuva haisunäätä 15.6.2024 11:31
   Tulos: +4 (12 ääntä)
   Hatara maksamakkara: Tämäpä se. Saahan sitä ihminen itse uskoa mitä haluaa, mutta kun se organisoidaan vallan välineeksi, niin se on kuin mafia. Evankelisluterilaiset on aika nössöjä (pl. jotkut herätysliikkeet), muualta löytyy paljon "parempia" mafioita mistä ei noin vaan erotakaan. Uskonnot pitäisi kieltää lailla.
   Tuo lailla kieltäminenhän on toiminut niin hienosti kaikkialla, missä sitä on harrastettu... Jossain kohtaa sitä itse vielä ajatteli, että eiköhän ne tuosta muutamassa sukupolvessa kuole pois luonnostaan, kun ei nykymaailmassa ja tieteen valossa ole juuri syytä uskoa mihinkään yliluonnolliseen ja kaikki hyvä, mitä uskontojen nimissä tehdään, voidaan hyvin tehdä sitä ilmankin, mutta kaipa se oli omaa naiiviutta. Suomalainen tapakristittyys ja uskonnon polvi polvelta laimeneminen vaikuttaisivat omaan järkeen parhaalta keinolta päästä haitallisesta ilmiöstä eroon, mutta islamin leviäminen, reforminvastaisuus ja siihen suhtautuminen samanlaisena ilmiönä kuin muutkin uskonnot kieltämättä aiheuttavat suurta huolta.

   Lainaa

  51. Intiimi peura 16.6.2024 16:01
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   Haha miinusta paukkuu mutta ei vasta-argumentteja, sillä en sanonut mitään uskonnonvastaista mutta silti harmittaa.

   Lainaa

  52. Tipaton taikuri 16.6.2024 19:46
   Tulos: -1 (9 ääntä)
   Intiimi peura: Haha miinusta paukkuu mutta ei vasta-argumentteja, sillä en sanonut mitään uskonnonvastaista mutta silti harmittaa.
   Uskon että sinua harmittaa. Mutta mukavaa että sinulla on jännitettävää kun seurailet että tuleeko peukkua ylös vai alas. Sillä on varmasti suuri merkitys sinulle. Toivottavasti ei harmita, vaikka laitoinkin kommentillesi peukun alas. Laitan toki itsellenikin, kuten lähes aina, kun muistan.

   Lainaa

  53. Kivetön kirsikka 17.6.2024 13:36
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Kilokalori: Käsittääkseni meni niin päin että Finlayson lopetti kärkkäiselle tuotteidensa tukkumyynnin.
   Finlayson teettää homolakanansa ihmisoikeuksien mallimaassa Turkissa. Vain idiootti ei boikotoi myös Finlaysonia.

   Lainaa

  54. Ajettu karjalanpiirakka 17.6.2024 15:17
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Kivetön kirsikka: Finlayson teettää homolakanansa ihmisoikeuksien mallimaassa Turkissa. Vain idiootti ei boikotoi myös Finlaysonia.
   Sun boikotointisi kiinnostaa Finlaysonia varmasti tosi paljon.

   Lainaa

  55. Tulos: -2 (2 ääntä)
   Moni uskovainen tuntuu olevan pahasti allerginen uskonasioihin kohdistuvalle viattomallekin leikinlaskulle. Tuskinpa Päivi pitäisi törkeänä pilkkana vaikkapa mainosta, jossa Hämähäkkimies lähtisi karkuun jotakin ötökänkarkotinta, eikä se varmaan Sirkkaakaan varsinaisesti surettaisi, vaikka he olisivat kuinka innokkaita sarjakuvafaneja tahansa. Korkeintaan he voisivat hiukan pyöräyttää silmiään ja ohittaa asian.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: arvonta, finlayson, ilmainen, jesus, kokeilu, kokeilujakso, kuunteluaika, lakanat, mainokset, op, palaute, palkinto, pankki, puhelin, pussilakanat, rajattu, rajaus, ristikko, sponsoroitu, uskonnot