Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 658

Voiko lento-onnettomuudesta selvitä hyppäämällä?
Sekalaisia, osa 658

Pekka on aiemmin tavattu julkaisussa Kohtaamisia kaupoilla, osa 117.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tukala lisko 30.5.2024 0:38
   Tulos: +234 (242 ääntä)
   Toki. Kunhan muistaa ennen suojaamatonta yhdyntää ensin heiluttaa sormea ja jämäkästi sanoa molemmille alapäille, että odottakaahan pöpöt kunnes suoritus on loppu ja pääsen pesulle, ennenkuin alatte ilkeillä.

   Lainaa

  2. Tulos: -12 (48 ääntä)
   Jonkun body double -sijaisnäyttelijän valinnassa tuo hyvä uv-valoa kestävä tissi voisi periaatteessa olla relevantti kriteeri

   Lainaa

  3. Suopea hyeena 30.5.2024 0:53
   Tulos: +127 (129 ääntä)
   Kysyykö Pekka itseään varten rumana henkilönä, vai mihin tämä kymysys liittyy?

   Lainaa

  4. Hapero pöllö 30.5.2024 1:06
   Tulos: +50 (146 ääntä)
   Vaikka tuo hyppääminen juuri ennen koneen osumista maahan teoriassa pelastaisi hengen, aika fakiiri saa olla että osaa ajoittaa sen just kohdilleen. En ole ollut lento-onnettomuudessa, mutta voisin kuvitella että siellä on aikamoinen kaaos ja paniikki päällä, joten peukkua sille joka siinä rauhassa istuskelee ja tsekkailee älykellosta korkeusmittaria hyppyä varten. Kone saattaa myös pudota kyljelleen tai nokalleen, eikä viivasuorasti maata kohden, mikä todennäköisesti hankaluttaa hyppimisajankohdan arviointia. Plus noin miljoona syytä miksi se ei toimisi käytännössä, mutta on myöhä ja haluan nukkumaan.

   Lainaa

  5. Ympäripyöreä pähkinä 30.5.2024 2:02
   Tulos: +158 (172 ääntä)
   Hapero pöllö: Vaikka tuo hyppääminen juuri ennen koneen osumista maahan teoriassa pelastaisi hengen, aika fakiiri saa olla että osaa ajoittaa sen just kohdilleen. En ole ollut lento-onnettomuudessa, mutta voisin kuvitella että siellä on aikamoinen kaaos ja paniikki päällä, joten peukkua sille joka siinä [...]
   Niin tai se että vaikka jollain ihmeellä onnistuisi hypyssä ja laskeutuisi kuperkeikalla kerien jaloilleen, niin siinä jysähtää tonnien, ellei satojen tonnien, painoinen kone välittömään läheisyyteen, jollei jopa niskaan.

   Lainaa

  6. Liberaali kolibri 30.5.2024 2:21
   Tulos: +105 (107 ääntä)
   Vuosaaren nimetön joka "kaverin" puolesta kyselee: Ensin hoidetaan tatti kuntoon ja sen jälkeen pahimmillaan pääset maksamaan ruokkojakin pamauksesta 😆.

   Lainaa

  7. Arveluttava vadelma 30.5.2024 5:33
   Tulos: +17 (29 ääntä)
   Tukala lisko: Toki. Kunhan muistaa ennen suojaamatonta yhdyntää ensin heiluttaa sormea ja jämäkästi sanoa molemmille alapäille, että odottakaahan pöpöt kunnes suoritus on loppu ja pääsen pesulle, ennenkuin alatte ilkeillä.
   Ei on EI!

   Lainaa

  8. Tulos: +187 (195 ääntä)
   Olisikohan se fysiikan oppitunnin aika? Maahan iskeytyessä se mikä tappaa on putoavan kehon liike-energia. Liike-energian määrä taas riippuu siitä miten nopeasti keho liikkuu osuessaan maahan. Kun lentokone putoaa maata kohti kone, ja kaikki sen sisällä olevat matkustajat, putoavat kiihtyvällä nopeudella painovoiman vaikutuksesta. Jos hyppää viime hetkellä pois koneesta tämä nopeus ei häviä minnekään, vaan hyppääjä iskeytyy maahan ihan yhtä suurella nopeudella kuin jos olisi pysynyt koneen sisällä.

   Lainaa

  9. Kliffa viinirypäle 30.5.2024 7:04
   Tulos: +91 (91 ääntä)
   Tukala lisko: Toki. Kunhan muistaa ennen suojaamatonta yhdyntää ensin heiluttaa sormea ja jämäkästi sanoa molemmille alapäille, että odottakaahan pöpöt kunnes suoritus on loppu ja pääsen pesulle, ennenkuin alatte ilkeillä.
   3 sekunnin sääntö

   Lainaa

  10. Tulos: +127 (135 ääntä)
   Ei, jos lentokone tai hissi putoaa, niin siitä ei hyppääminen juuri ennen maahan osumaa auta mitään, päin vastoin. Jotta hypystä olisi apua, pitäisi hypätä ylöspäin samalla nopeudella, millä tippuu alaspäin. Jos se olisi mahdollista, niin siitä vaan osuisi kattoon samalla nopeudella ja tämän jälkeen taas maahan. Ja johan tämän Myytinmurtajat testasi yli 20 vuotta sitten, et hypystä ei ole mitään hyötyä

   Lainaa

  11. Säpevä alligaattori 30.5.2024 7:52
   Tulos: +39 (55 ääntä)
   Parran kasvattaminen auttaa rumuuteen, sukupuolesta riippumatta!

   Lainaa

  12. Hyödytön sammakko 30.5.2024 8:11
   Tulos: +66 (68 ääntä)
   Säpevä alligaattori: Parran kasvattaminen auttaa rumuuteen, sukupuolesta riippumatta!
   Kyllä. Vielä yleisemmin auttaa parran kasvattaminen silmien päälle. Silloin ei näe kenenkään rumuutta.

   Lainaa

  13. Läpinäkyvä sirkka 30.5.2024 8:26
   Tulos: -16 (36 ääntä)
   Hapero pöllö: Vaikka tuo hyppääminen juuri ennen koneen osumista maahan teoriassa pelastaisi hengen, aika fakiiri saa olla että osaa ajoittaa sen just kohdilleen. En ole ollut lento-onnettomuudessa, mutta voisin kuvitella että siellä on aikamoinen kaaos ja paniikki päällä, joten peukkua sille joka siinä [...]
   Jos kone syöksyy alas ihminen on joko kiinni vöissä tai liimautuneena koneen kattoon. Jos kone tulee maahan niin, että seisot lattialla, se on jotakuinkin normaali laskeutuminen eikä hyppyäkään tarvita.

   Lainaa

  14. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Helpoin tapa suojautua rumuudelta on vältellä peilejä ja valokuvatuksi tulemista.

   Lainaa

  15. Mädäntynyt alpakka 30.5.2024 9:07
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Vuohi: Olisikohan se fysiikan oppitunnin aika? Maahan iskeytyessä se mikä tappaa on putoavan kehon liike-energia. Liike-energian määrä taas riippuu siitä miten nopeasti keho liikkuu osuessaan maahan. Kun lentokone putoaa maata kohti kone, ja kaikki sen sisällä olevat matkustajat, putoavat [...]
   Eikä pidä unohtaa ilmanvastusta. Kun nopeus kaksinkertaistuu, ilmanvastus nelinkertaistuu. Nopeus ei siis ole kiihtyvä enää siinä vaiheessa, kun kone on osumassa maahan, koska ilmanvastus on kompensoinut kiihtyvyyden ja kone on saavuttanut huippunopeutensa.

   Lainaa

  16. Kiistelty aprikoosi 30.5.2024 9:14
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Läpinäkyvä sirkka: Jos kone syöksyy alas ihminen on joko kiinni vöissä tai liimautuneena koneen kattoon. Jos kone tulee maahan niin, että seisot lattialla, se on jotakuinkin normaali laskeutuminen eikä hyppyäkään tarvita.
   Miksi ihmeessä ihminen olisi liimautuneena koneen kattoon? Ihminen on koneen sisällä vapaapudotuksessa. "kattoon liimautuminen" vaatisi että kone tippuisi alaspäin ihmistä nopeammin. Jos nyt oletetetaan, että lentokone ei moottoreilla kiihdytä vauhtia kohtisuoraan alaspäin, niin ilmanvastuksen vuoksi kone tippuu hitaammin kuin ihminen siellä sisällä. Ihminen koneen sisällä siis on kyllä ihan "jalat maassa". Alkuvaiheessa nopeuden kasvaessa saattaisi kyllä tuntua hieman kevyeltä, mutta koneen saavuttaessa terminaalinopeuden sisällä oleva ihminen ei edes havannoi pudotusta. Paitsi nyt ehkä vähän vinksallaan olevasta koneen asennosta.

   Lainaa

  17. Ponne Jarkka 30.5.2024 9:17
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Ha ha! Tuo lentokonejuttu mietitytti minuakin pikkupoikana. :D

   Lainaa

  18. Kilokalori 30.5.2024 9:25
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   Vuohi: Olisikohan se fysiikan oppitunnin aika? Maahan iskeytyessä se mikä tappaa on putoavan kehon liike-energia. Liike-energian määrä taas riippuu siitä miten nopeasti keho liikkuu osuessaan maahan. Kun lentokone putoaa maata kohti kone, ja kaikki sen sisällä olevat matkustajat, putoavat [...]
   Teoriassahan sitä putoamisnopeutta yritetään sillä toiseen suuntaan kohdistuvalla hypyllä pienentää. Eli kone ja ihminen vapaassa pudotuksessa, vapaasti putoavan ihmisen nopeus on noin 400km/h = 111m/s. Ihminen hyppää ylöspäin 1/4 sekunnissa maks metrin eli 4m/s. Näin ollen hyppäämällä pudotessa ylöspäin saa neutraloitua putoamisensa vain 107 m/s nopeuteen.
   Mikä ei taida auttaa yhtään mitään. Jos siis vapaapudotuksessa olevasta lentokoneesta edes saisi jalansijaa jolta ponnistaa. Ja oletetusti se kone myös liitää sivusuunnassa, ei tipu vain alaspäin.

   Lainaa

  19. Kaikuva orava 30.5.2024 9:28
   Tulos: +103 (105 ääntä)
   Rumana olossa on se hyvä puoli (näin rumana naisena) että kaikkialla saa olla rauhassa. Ei tule kaupassa myyjät tai Telian pojat juttelemaan ja kyselemään mitä saisi olla tai onko liittymä asiat kunnossa. Baarissa saa olla omassa rauhassaan, samoin kaduilla ja lenkkipolulla. Vielä kun näyttää köyhältä, niin ei tarvitse pelätä ryöstäjiä. Rumana olo on ihanaa ja aion pysyäkin rumana, sillä pidän itsestäni juuri tälläisen.

   Lainaa

  20. Tinkimätön unikeko 30.5.2024 9:31
   Tulos: +52 (54 ääntä)
   Kliffa viinirypäle: 3 sekunnin sääntö
   Siis… eikö se olekaan 5 sekuntia?? Faaaaaaak

   Lainaa

  21. Räkäpää 30.5.2024 9:39
   Tulos: -11 (17 ääntä)
   Mädäntynyt alpakka: Eikä pidä unohtaa ilmanvastusta. Kun nopeus kaksinkertaistuu, ilmanvastus nelinkertaistuu. Nopeus ei siis ole kiihtyvä enää siinä vaiheessa, kun kone on osumassa maahan, koska ilmanvastus on kompensoinut kiihtyvyyden ja kone on saavuttanut huippunopeutensa.
   Otetaanpas tämä asia nyt yläasteen malliin. Lentokone on pistemäinen massa ja ilmanvastusta ei ole olemassa. Muitakaan hidastavia tekijöitä ei ole olemassa. Vetovoima on vakio ja moottoreiden mahdollista työntövoimaa ei oteta huomioon. Kiihtyvyys lasketaan vain suoraan alaspäin.

   Lainaa

  22. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Läpinäkyvä sirkka: Jos kone syöksyy alas ihminen on joko kiinni vöissä tai liimautuneena koneen kattoon. Jos kone tulee maahan niin, että seisot lattialla, se on jotakuinkin normaali laskeutuminen eikä hyppyäkään tarvita.
   Jotta ihmiset olisivat liimautuneena kattoon, se vaatisi että lentokone puskee moottoreilla suoraan kohti maata painovoimaa suuremmalla kiihtyvyydellä. Eikä sellaisessa tilanteessa todellakaan seistä lattialla.

   Lainaa

  23. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Hapero pöllö: Vaikka tuo hyppääminen juuri ennen koneen osumista maahan teoriassa pelastaisi hengen, aika fakiiri saa olla että osaa ajoittaa sen just kohdilleen. En ole ollut lento-onnettomuudessa, mutta voisin kuvitella että siellä on aikamoinen kaaos ja paniikki päällä, joten peukkua sille joka siinä [...]
   Joko heräsit, että voit jatkaa tätä?

   Lainaa

  24. Pelottava ahma 30.5.2024 9:52
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   FatVonD: Helpoin tapa suojautua rumuudelta on vältellä peilejä ja valokuvatuksi tulemista.
   ...mutta oikea tapa on käyttäytyä ystävällisesti ja muita arvostaen. Kauniidenkin ihmisten loisto himmenee nopeasti, jos käyttäytyvät inhottavasti.

   Lainaa

  25. Tulos: +24 (26 ääntä)
   Toj Karin: Jotta ihmiset olisivat liimautuneena kattoon, se vaatisi että lentokone puskee moottoreilla suoraan kohti maata painovoimaa suuremmalla kiihtyvyydellä. Eikä sellaisessa tilanteessa todellakaan seistä lattialla.
   Jokainen on varmaan nähnyt niitä videoita niiltä rikkaiden ihmisten hupilennoilta, missä lentokone ajetaan hallittuun vapaaseen pudotukseen ja ihminen voi pyöriä tyhjässä koneessa painovoimattomana voltteja ilmassa ees taas. Myös elokuvien avaruuskohtauksia kuvataan niissä koneissa.
   Niissä kone pysyy vaakatasossa ja tippuu alaspäin eli liitää eteen ja korkeus tippuu vapaan putoamisen vauhdilla kohti maata. Näissä pystyy menemään kohti lattiaa ja ponnistamaan hyppyyn. Mutta jos kone olisi hallitsemattomassa tilassa, esim. tippuisi yhtään kierteellä, ei ihmisaisten pystyisi arvioimaan edes mihin suuntaan pitää osumahetkellä hypätä. Saati hyppäämään.

   Lainaa

  26. Kiistelty aprikoosi 30.5.2024 10:16
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kilokalori: Jokainen on varmaan nähnyt niitä videoita niiltä rikkaiden ihmisten hupilennoilta, missä lentokone ajetaan hallittuun vapaaseen pudotukseen ja ihminen voi pyöriä tyhjässä koneessa painovoimattomana voltteja ilmassa ees taas. Myös elokuvien avaruuskohtauksia kuvataan niissä koneissa. Niissä kone pysyy vaakatasossa ja [...]
   Tuo painottoman tilan simulointi tapahtuu lentämällä tietynlaista paraabelikäyrää, ei varsinaisesti mitään "hallittua vapaapudotusta". Tuo painoton vaihe tulee siinä kohtaa kun kone nousun jälkeen alkaa hidastamaan nousunopeutta ja siirtymään vaakasuoraan lentoon. Koneen nopeuden pystysuora komponentti laskee suurinpiirtein samaa nopeutta kuin mitä putoamiskiihtyvyys on. Eli joo, lentokoneessa saadaan kyllä painottomalta tuntuva tila aikaiseksi, mutta se ei tapahdu koneen pudotessa, vaan koneen siirtyessä noususta tasaiseen lentoon. Eli siellä ns. paraabelin huipulla. Toki sitä voi vähän jatkaa suuntaamalla konetta alaspäin ja kiihdyttämällä siihen suuntaan, mutta suurin osa tuosta stuntista ei tapahdu siinä vaiheessa.

   Lainaa

  27. Vastarannan kiiski 30.5.2024 10:18
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Mikon toteamus on kaikessa jäätävyydessään yksi parhaimmista tuon genren tölväisyistä, mitä on tullut vastaan.

   Lainaa

  28. Palloton ilonpilaaja 30.5.2024 10:39
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Suopea hyeena: Kysyykö Pekka itseään varten rumana henkilönä, vai mihin tämä kymysys liittyy?
   Varmaankin kaverin puolesta kyselee. Pekalle suosittelisin pään vaihtamista.

   Lainaa

  29. Siivottu keiju 30.5.2024 11:12
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   FatVonD: Helpoin tapa suojautua rumuudelta on vältellä peilejä ja valokuvatuksi tulemista.
   Ei, vaan sulkea silmänsä.

   Lainaa

  30. Lannistava nektariini 30.5.2024 12:00
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Vuohi: Olisikohan se fysiikan oppitunnin aika? Maahan iskeytyessä se mikä tappaa on putoavan kehon liike-energia. Liike-energian määrä taas riippuu siitä miten nopeasti keho liikkuu osuessaan maahan. Kun lentokone putoaa maata kohti kone, ja kaikki sen sisällä olevat matkustajat, putoavat [...]
   Olennainen suure ei ole energia vaan kiihtyvyys. Mutta samasta syystä hyppääminen ei tietenkään toimi. Jos onnistuisi ponnistamaan niin suurella kiihtyvyydellä, että pysäyttäisi sen putoamisessa saadun nopeuden kuin seinään, niin sehän olisi aivan yhtä tuhoisaa kuin pysähtyminen maahan osuessa.

   Lainaa

  31. Tulos: +8 (14 ääntä)
   Lannistava nektariini: Olennainen suure ei ole energia vaan kiihtyvyys. Mutta samasta syystä hyppääminen ei tietenkään toimi. Jos onnistuisi ponnistamaan niin suurella kiihtyvyydellä, että pysäyttäisi sen putoamisessa saadun nopeuden kuin seinään, niin sehän olisi aivan yhtä tuhoisaa kuin pysähtyminen maahan osuessa.
   Ainakin tämä jättiponnistus kannattaisi tehdä koneen katolla seisoen, ei koneen sisältä käsin, koska siinä tulisi koneen katto muuten vastaan sen 800km/h nopeudella (oma nopeus 400km/h ylöspäin, koneen katto tulossa 400km/h alaspäin. Avaran taivaan alla sen voisi tehdä, ja käytännössä pysähtyä ilmaan. Jos siis olisi sellainen Jordan, että pomppu lähtisi jaloista 400km/h ylöspäin.

   Lainaa

  32. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Kilokalori: Jokainen on varmaan nähnyt niitä videoita niiltä rikkaiden ihmisten hupilennoilta, missä lentokone ajetaan hallittuun vapaaseen pudotukseen ja ihminen voi pyöriä tyhjässä koneessa painovoimattomana voltteja ilmassa ees taas. Myös elokuvien avaruuskohtauksia kuvataan niissä koneissa. Niissä kone pysyy vaakatasossa ja [...]
   Samassa tilassa voi joko seistä lattiassa TAI olla liimautuneena kattoon, mutta molempia ei voi tehdä yhtä aikaa. Ja noissa painottomuussimulaattoreissa ideana on nimenomaan se että kone kiihdyttää maata kohti samalla kiihtyvyydellä kuin mitä painovoima on.

   Lainaa

  33. Häikäilemätön myyrä 30.5.2024 14:33
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Siis… eikö se olekaan 5 sekuntia?? Faaaaaaak
   Myytinmurtajat testasivat 5 sekunnin säännön ja se oli busted. 3 sekunnin sääntöä ei ole vielä testattu, joten se on edelleen voimassa.

   Lainaa

  34. Tulos: +4 (6 ääntä)
   Ihan samantekeväähän sinänsä paljonko sitä putoamisenergiaa saisi teoriassa nollattua hyppäämällä jos kuitenkin kone liikkuu eteenpäin esim. 800km/h niin aika hiton kova kopsahdus tiedossa maankamaraan ja ensimmäiseen esteeseen osuessa.

   Lainaa

  35. Laadukas pohatta 30.5.2024 15:25
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Läpinäkyvä sirkka: Jos kone syöksyy alas ihminen on joko kiinni vöissä tai liimautuneena koneen kattoon. Jos kone tulee maahan niin, että seisot lattialla, se on jotakuinkin normaali laskeutuminen eikä hyppyäkään tarvita.
   Kyllä se kone voi tippua ihan vaakatasossakin. Ei ole mitään fysiikanlakia mikä estäisi sen.

   Lainaa

  36. Nuutunut pehmelö 30.5.2024 17:47
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Kliffa viinirypäle: 3 sekunnin sääntö
   Pisto, nosto ja ravistus.

   Lainaa

  37. Nuutunut pehmelö 30.5.2024 17:50
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Melkoinen loikkari saa olla jos paikaltaan hyppää 2-3 metriä ylöspäin. Siinä tulee jo lentokoneen kattokin vastaan.

   Lainaa

  38. Tulos: -14 (22 ääntä)
   Häikäilemätön myyrä: Myytinmurtajat testasivat 5 sekunnin säännön ja se oli busted. 3 sekunnin sääntöä ei ole vielä testattu, joten se on edelleen voimassa.
   TV-ohjelman testailut ja "bustedit" ei iiihan vielä riitä tieteelliseksi näkökulmaksi, joten kyllä 5 sekunnin sääntö on voimassa kunnes toisin todistetaan.

   Lainaa

  39. Tukala lisko 30.5.2024 21:31
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Hapero pöllö: Vaikka tuo hyppääminen juuri ennen koneen osumista maahan teoriassa pelastaisi hengen, aika fakiiri saa olla että osaa ajoittaa sen just kohdilleen. En ole ollut lento-onnettomuudessa, mutta voisin kuvitella että siellä on aikamoinen kaaos ja paniikki päällä, joten peukkua sille joka siinä [...]
   Avaatko vielä tarkemmin, mihin perustuu tämä hypyllä selviäminen?
   Vaikka hyppäisit ylöspäin, niin kehosi matkaisi maatakohti lentokoneen nopeus - ylöshyppäys nopeus.
   Eli kun kone törmää maahan, on sinulla hypyistä huolimatta koneen nopeuden verran nopeutta.iskeytyä maahan hypystäsi huolimatta.

   Lainaa

  40. Iloton ananas 31.5.2024 10:43
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Vuosaaren nimettömälle tiedoksi että pesu kyllä kannattaa vaikkei se taudeilta suojaakkaan. Ja Pekka mitä ihmettä?

   Lainaa

  41. Arkkienkeli 31.5.2024 17:29
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Vuosaari. Ei, olen viiden tytön isä tuon vuoksi. Ja kaikki on pantu alulle Vuosaaressa.

   Lainaa

  42. Tekevä persoona 1.6.2024 5:30
   Tulos: +3 (9 ääntä)
   Hissit onneksi putoilee vain leffoissa. Mekaaninen tarrainlaite pysäyttää hissin n. metrin pudotuksen jälkeen vaikka Bruce Willis katkaisisi vaijerit.

   Lainaa

  43. Kokematon kettu 1.6.2024 13:15
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Ympäripyöreä pähkinä: Niin tai se että vaikka jollain ihmeellä onnistuisi hypyssä ja laskeutuisi kuperkeikalla kerien jaloilleen, niin siinä jysähtää tonnien, ellei satojen tonnien, painoinen kone välittömään läheisyyteen, jollei jopa niskaan.
   Höpsis teille kummallekin. Tämähän on meille fyysikoille päivänselvää, että ihminen putoaa samalla nopeudella kuin kone, eli yli 200 km/h. Hypellä voi aikansa kuluksi jos tahtoo, mutta samalla vauhdilla törmää silti.

   Lainaa

  44. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Voisko erittäin tyhmille ja ilkeille ihmisille saada ilmaiseksi sielunsiirron?

   Lainaa

  45. Tulematon uni 3.6.2024 17:39
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Kliffa viinirypäle: 3 sekunnin sääntö
   Toimiiko 3 sekunnin sääntö myös siinä penetraation kohdalla? Sukupuolitaudit ei tartu, jos kontakti on alle 3s. Aikamoinen yhden työnnön ihme

   Lainaa

  46. Tulos: -1 (1 ääni)
   Se konehan todennäköisesti räjähtää, niin jos hyppäät 3 metrin kohdalla ulos niin se räjähdyshän sut hoitelee viimeistään :D

   Lainaa

  47. Karu unikeko 9.6.2024 20:52
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Kerppu!: Se konehan todennäköisesti räjähtää, niin jos hyppäät 3 metrin kohdalla ulos niin se räjähdyshän sut hoitelee viimeistään 😁
   Et ymmärtänyt pointtia ollenkaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huonekasvit, hypätä, kirjoitusvirhe, kysymys rumille ihmisille, lentokone, onnettomuus, rumat, saippua, tussi, uv-valo, yhden yön juttu

 • Uusimmat

 • Kategoriat