Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 657

Jossain se oudon ja sekopään rajakin menee.
Sekalaisia, osa 657

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kujeileva apina 16.5.2024 0:18
   Tulos: +800 (810 ääntä)
   Meeri, toi ei oo "vitun outoa" vaan TOSI SAIRASTA. Suosittelen lämpöisesti terapeuttia, koska toi ei oo tervettä.

   Lainaa

  2. Puikea viikuna 16.5.2024 0:20
   Tulos: +203 (213 ääntä)
   Kiveksissä on mitä? 😲 Meinaako Eme että niillä voisi maistaa jotain? Aika tukevat päiväkännit saa olla, ei mene seitinohuina nämä ajatukset 😃

   Lainaa

  3. Reilu nelikymppinen, vajaa viisikymppinen 16.5.2024 0:23
   Tulos: -81 (155 ääntä)
   Eikö tuo Tarmon ja Erkin keskustelu ole jo lähtökohtaisesti facessa? Asianhan pitäisi siis olla kunnossa? 🙄

   Lainaa

  4. Kivulias matelija 16.5.2024 0:56
   Tulos: +508 (516 ääntä)
   Meeri päätti käsitellä kiusaamiskokemuksensa ryhtymällä itse kiusaajaksi? Ymmärrän, että kiusaaminen in traumatisoivaa, mutta pitääkö se koko maailmalle (tai sen anuille) silti kostaa?

   Lainaa

  5. Ravitseva gerbiili 16.5.2024 1:04
   Tulos: +383 (401 ääntä)
   Meeri on psykoottinen. En ymmärrä ihmisiä jotka eivät käsittele ongelmiaan vaan syytävät ne vieraiden niskoille, mitä järkeä tuossa edes on? Ajatteleeko se että jokaisessa Anussa on jotain samaa mystistä Anu-essenssiä joka tekee niistä kaikista syyllisiä yhden teoista?

   Lainaa

  6. Ympäripyöreä pähkinä 16.5.2024 1:33
   Tulos: +465 (477 ääntä)
   Toivottavasti joku, joka tietää missä Meeri on töissä ilmoittaa hänen työnantajalleen.

   Lainaa

  7. Rakastettu luovuttaja 16.5.2024 1:39
   Tulos: +259 (269 ääntä)
   Meeri voisikin seuraavana varata aikaa psykologille.

   Lainaa

  8. Rakastettu luovuttaja 16.5.2024 1:39
   Tulos: +57 (87 ääntä)
   Ravitseva gerbiili: Meeri on psykoottinen. En ymmärrä ihmisiä jotka eivät käsittele ongelmiaan vaan syytävät ne vieraiden niskoille, mitä järkeä tuossa edes on? Ajatteleeko se että jokaisessa Anussa on jotain samaa mystistä Anu-essenssiä joka tekee niistä kaikista syyllisiä yhden teoista?
   Anussennsiä

   Lainaa

  9. Tornipöllö 16.5.2024 2:00
   Tulos: +427 (435 ääntä)
   Sekin on aika huolettavaa, että Meerin kavereiden mielestä tuo Anu-pakkomielle on vaan hyvä läppä eikä totaalisen häiriintynyttä. Kuulostaa laadukkaalta kaveriporukalta.

   Lainaa

  10. Sipulinhajuinen aasi 16.5.2024 3:51
   Tulos: +306 (316 ääntä)
   Meeri on vajonnut kiusaajaansa syvemmälle, kuka aikunen ihminen kostaa jollekkin ihan tuntemattomalle NIMEN perusteella. Ite ruvennu kiusaajaks

   Lainaa

  11. Intiimi peura 16.5.2024 3:58
   Tulos: +178 (182 ääntä)
   Reilu nelikymppinen, vajaa viisikymppinen: Eikö tuo Tarmon ja Erkin keskustelu ole jo lähtökohtaisesti facessa? Asianhan pitäisi siis olla kunnossa? 🙄
   Siksi se on tänne lähetetty.

   Lainaa

  12. Tulos: +19 (45 ääntä)
   Puikea viikuna: Kiveksissä on mitä? 😲 Meinaako Eme että niillä voisi maistaa jotain? Aika tukevat päiväkännit saa olla, ei mene seitinohuina nämä ajatukset 😃
   Voisikohan tuo olla mahdollista joillekin synesteetikoille? Jotkut säveltäjät näkevät musiikin väreissä. Miksei samalla logiikalla yhdyntä voisi olla jonkin makuista...

   Lainaa

  13. Röyhkeä vihannes 16.5.2024 5:36
   Tulos: +191 (197 ääntä)
   Meerin voisi viedä hoitoon, toi ei ole millään mittakaavalla outoa vaan todella sairasta. Ei kukaan muu Anu ole hänelle tehnyt mitään, se yksi henkilö on vain tehnyt. Se että oikeuttaa koston nimen perusteella on päävikaisten touhua. Meerin työnantajalle viestiä ja sitten huoli-ilmoitus. Pahintahan on, että hänen kaverinsa ovat tässä mukana.

   Lainaa

  14. Tukkeutunut näätä 16.5.2024 6:17
   Tulos: -170 (208 ääntä)
   Ravitseva gerbiili: Meeri on psykoottinen. En ymmärrä ihmisiä jotka eivät käsittele ongelmiaan vaan syytävät ne vieraiden niskoille, mitä järkeä tuossa edes on? Ajatteleeko se että jokaisessa Anussa on jotain samaa mystistä Anu-essenssiä joka tekee niistä kaikista syyllisiä yhden teoista?
   Meerihän kertoi tavastaan käsitellä ongelmaansa. Se ei ole hyvä tapa, mutta se on Meerin tapa.
   Jättäisin myös psykoosidiagnoosit potilaan nähneelle lääkärille, en somehuutajalle.

   Lainaa

  15. Pidikkeetön alokas 16.5.2024 6:32
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Meeri satuilee.

   Lainaa

  16. Kirpeä Ahven 16.5.2024 7:20
   Tulos: -94 (104 ääntä)
   Intiimi peura: Siksi se on tänne lähetetty.
   Minä en tajunnut sitä aluksi, kun ymmärsin että kysymyksellä tarkoitettiin käyttääkö ko. henkilö facebookkia tietokoneella vai puhelimen selaimella. Puhelimellahan ei yksityisviestit toimi, joten tuon voi lukea että voiko toiselle yleensä yv:tä laittaa.

   Lainaa

  17. Mikronkestävä hämähäkki 16.5.2024 8:06
   Tulos: +113 (121 ääntä)
   Meeri on vähän pihalla. Se alkuperäinen kiusaaja todennäköisesti nauttii siitä, että on jäänyt jonkun päähän elämään noin vahvasti, eli kiusaaminen jatkuu tavallaan vieläkin. Itse olen "kostanut" kiusaajilleni siten, että olen häivyttänyt muististani muististani niin nimet kuin naamatkin ja jatkanut elämääni ilman turhaa menneessä vellomista.

   Lainaa

  18. Tulos: +77 (103 ääntä)
   Tukkeutunut näätä: Meerihän kertoi tavastaan käsitellä ongelmaansa. Se ei ole hyvä tapa, mutta se on Meerin tapa. Jättäisin myös psykoosidiagnoosit potilaan nähneelle lääkärille, en somehuutajalle.
   Tuossa ei tehty diagnoosia siitä että onko Meeri psykopaatti. Siinä ainoastaan todettiin yhden itsestäänselvästi psykoottisen tasolle menevän häiritsevän ja epänormaalin käyttäytymisen olemassaolosta.  Vähän sama kuin kertoisin mittauksen jälkeen minulla olevan kuumetta ja sinä tulet vinkumaan etten saisi diagnosoida malariaa itseltäni. Ei, kuumeen mittaminen ei ole malarian diagnosoimista, vaan yhden itsestäänselvän oireen olemassaolon toteamista ottamatta kantaa siihen mikä kuumeen aiheuttaa.

   Lainaa

  19. Tulos: +83 (103 ääntä)
   Meeriä tuskin on kukaan edes koulukiusannut. Eiköhän tuo luonnehäiriö ole ollut jo lapsena. Vaikuttaa olevan riitaisa luonne, on varmaankin riidellyt Anun ja muidenkin kanssa. Anu ei vaan ole antanut periksi. Se ei ole koulukiusaamista vaan osa elämää. Luulen kyllä että Meeri on itse ollut koulukiusaaja jos edelleen kehuu kavereilleen miten kiusaa kaikkia Anuja. Koulukiusaajalle tyypillistä että kaverit ei uskalla kertoa miten typerää tuo on.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 16.5.2024 8:31
   Tulos: +82 (88 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Minä en tajunnut sitä aluksi, kun ymmärsin että kysymyksellä tarkoitettiin käyttääkö ko. henkilö facebookkia tietokoneella vai puhelimen selaimella. Puhelimellahan ei yksityisviestit toimi, joten tuon voi lukea että voiko toiselle yleensä yv:tä laittaa.
   Oho, pitää näköjään lopettaa puhelimella yksityisviestien lähettely. Kai tämä oli vain läppä? 
   Ne siis toimivat, kunhan olet ladannut Messenger-sovelluksen. 

   Lainaa

  21. Lapsirakas pussieläin 16.5.2024 9:17
   Tulos: +120 (122 ääntä)
   Yhdessä firmassa oli palkanlaskijana tälläinen Meeri. Kauan kesti ennenkuin mystiset ja jatkuvat virheet palkanmaksussa selvisivät ja sitten Meeriä ei enää näkynytkään

   Lainaa

  22. Tulos: +94 (96 ääntä)
   Eikö tuo Meerin työpaikka selviä helpostikin jos postannut omalla nimellään faceen.

   Lainaa

  23. Jorma Ralli-Kukkula 16.5.2024 9:30
   Tulos: +65 (69 ääntä)
   Puikea viikuna: Kiveksissä on mitä? 😲 Meinaako Eme että niillä voisi maistaa jotain? Aika tukevat päiväkännit saa olla, ei mene seitinohuina nämä ajatukset 😃
   Tuo kysymys liittynee siihen muutaman vuoden takaiseen someilmiöön, jossa miehet dippasivat TikTokissa kiveksiään soijakastikkeeseen kun jossain tutkimuksessa oli väitetty että kiveksilla voi "maistaa". Ja ei, en keksinyt tätä päästäni vaikka todellakin toivoisin asian olevan niin.

   Lainaa

  24. Vauhditon kalkkuna 16.5.2024 9:36
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Toj Karin: Tuossa ei tehty diagnoosia siitä että onko Meeri psykopaatti. Siinä ainoastaan todettiin yhden itsestäänselvästi psykoottisen tasolle menevän häiritsevän ja epänormaalin käyttäytymisen olemassaolosta.  Vähän sama kuin kertoisin mittauksen jälkeen minulla olevan kuumetta ja sinä tulet vinkumaan etten saisi [...]
   Psykopaatti= ihminen, joka ei kykene tuntemaan empatiaa. Psykoottinen = ihminen, joka mm kokee harhoja. 
   Psykoosiin voi sairastua periaatteessa kuka vaan ja sitä voi hoitaa lääkkeillä. Psykopaatti taas on persoonallisuus häiriöön, joka ei voi parantua eikä sitä voi hoitaa lääkkeillä.

   Lainaa

  25. Rakastettu luovuttaja 16.5.2024 9:36
   Tulos: +79 (83 ääntä)
   Tukkeutunut näätä: Meerihän kertoi tavastaan käsitellä ongelmaansa. Se ei ole hyvä tapa, mutta se on Meerin tapa. Jättäisin myös psykoosidiagnoosit potilaan nähneelle lääkärille, en somehuutajalle.
   Tuohon ei tarvita psykologia, nähdäkseen, että jokin on ihan hemmetin sairaasti pielessä.
   Se on totta, että ammattilainen tekee viimeisen diagnoosin.

   Lainaa

  26. Voittoisa noita 16.5.2024 9:43
   Tulos: +69 (73 ääntä)
   On se hyvä, että pää on blokannut suurimman osan etenkin yläasteen muistoista. Joitakin nimiä ehkä muistaa, kasvot paremmin, sen verran oli sitä kiusaajaporukkaa, että kävisi ihan työstä. Lähemmäs 30v asti elin jotenkin siinä uskossa, että se kiusaaminen on oma vika, oma syy, että olen tehnyt kaikkeni sen eteen että varmasti kiusataan. Pari vuotta terapiassa sai tajuamaan, ettei se ihan niin ole. Ja kai jollain tasolla myös jo yläasteella, kun lakkasin välittämästä siitä mitä muut ajattelee pukeutumisesta jne, pukeuduin niin kuin halusin tai pystyin, olis ne keksiny jotain muuta sitten, aina tuntuu löytyvän syy, oli se sitten mustat vaatteet, ylipaino, vääränväriset silmät, karsastus, joten edes yhteen kahteen asiaan pystyin ite vaikuttamaan että teen just niinkuin on hyvä 🤷🏻‍♀️ Terapia ei varmaan meerillekään olisi yhtään haitaksi. Voisi ehkä oivaltaa asioita hänkin..

   Lainaa

  27. Poissaoleva susi 16.5.2024 9:54
   Tulos: -15 (31 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Minä en tajunnut sitä aluksi, kun ymmärsin että kysymyksellä tarkoitettiin käyttääkö ko. henkilö facebookkia tietokoneella vai puhelimen selaimella. Puhelimellahan ei yksityisviestit toimi, joten tuon voi lukea että voiko toiselle yleensä yv:tä laittaa.
   Kirpeä Ahven tässä tarkoittaa, että jos puhelimen selaimella käyttää facebookia, niin silloin yksityisviestejä ei tosiaan näe. Jos on puhelimessa fb-sovellus, niin sillä toki näkee.

   Lainaa

  28. Tulos: +27 (33 ääntä)
   Pidikkeetön alokas: Meeri satuilee.
   Ei, vaan Anuilee.

   Lainaa

  29. Tulos: +1 (33 ääntä)
   Intiimi peura: Siksi se on tänne lähetetty.
   Toki mutta jos jo kommentoi toiselle facessa, niin silloinhan sillä henkilöllä todellakin on face ja sille voi laittaa viestiä facessa, myös privaattina. Samaa FB se on, on ryhmissä, feedissä tai privaviesteissä. Luullaanko tuossa että on olemassa monta Faces?
   Onhan se toki moka jos ei tätä ymmärrä.

   Lainaa

  30. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Poissaoleva susi: Kirpeä Ahven tässä tarkoittaa, että jos puhelimen selaimella käyttää facebookia, niin silloin yksityisviestejä ei tosiaan näe. Jos on puhelimessa fb-sovellus, niin sillä toki näkee.
   Jos käyttää tietokoneella niin kaikki toimii ja näkyy. Eihän tossa siitä edes puhuta millä käyttää. Jos kiinnostaa mobiili viesteily niin pitäisi kysyä onko FB Messenger asennettuna. FB:ssä molemmat ovat todennetusti.

   Lainaa

  31. Jämerä menninkäinen 16.5.2024 12:22
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Makureseptoreita löytyy tosiaan kiveksistä mutta myös maksasta, haimasta, hengitysteistä ja rakosta eikä lopu siihen. Se että MIKSI ja maistaako niillä on toinen tarina ja liian pitkä että kukaan jaksaisi lukea sellaista kommenttiromaania.

   Lainaa

  32. Sotilasarvoltaan haltija 16.5.2024 12:47
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Kyöpeli: Voisikohan tuo olla mahdollista joillekin synesteetikoille? Jotkut säveltäjät näkevät musiikin väreissä. Miksei samalla logiikalla yhdyntä voisi olla jonkin makuista...
   Kivien kuuluu jäädä ulkopuolelle.

   Lainaa

  33. Löyhkäävä menninkäinen 16.5.2024 12:49
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Jorma Ralli-Kukkula: Tuo kysymys liittynee siihen muutaman vuoden takaiseen someilmiöön, jossa miehet dippasivat TikTokissa kiveksiään soijakastikkeeseen kun jossain tutkimuksessa oli väitetty että kiveksilla voi "maistaa". Ja ei, en keksinyt tätä päästäni vaikka todellakin toivoisin asian olevan niin.
   Kaikkea sitä. Sen ymmärrän että chilisormilla ei piliä ja kasseja näprätä mutta se liittyy tuntoaistiin, ei maistamiseen 😁.

   Lainaa

  34. Tulos: +28 (30 ääntä)
   Multia oli Markku tilannut, tulikin turvetta.

   Lainaa

  35. Kujeileva apina 16.5.2024 14:58
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   On mullakin mielessä monia 🚩 nimiä, koska niin moni käytti mua hyväksi ja kiusasi kun olin lapsi ja teini. Mulla ei kuitenkaan koskaan tullut mieleenkään kostaa sitä niille, joilla oli sama nimi. Mun kaikki aika meni siihen selviytymistaisteluun. Mä vielä yli 33-vuotiaanakin olin niin täynnä katkeruutta ja vihaa heidän takiaan, mutta sitten mä päätin kohdata sen kaiken, vihan, katkeruuden ja tuskan. Se oli helvetillistä, varsinkin kun itsekin olin toiminut useinkin tavalla, joka ei oo mun mielestä hyväksyttävää käytöstä. Mä kuitenkin annoin anteeksi itselleni, omat vääryydet ja sen jälkeen kaikille muille ne vääryydet, joita he teki mulle. Sen jälkeen on elämä ollut paljon helpompaa ja valoisampaa. Suosittelen samaa Meerille ja muillekin, jotka kantaa katkeruutta mukanaan. Antakaa anteeksi itsellenne ja muille, se on oikeasti vapauttavaa. Ja sitä anteeksiantoa ei tarvii sanoa kiusaajille suoraan, riittää että antaa sydämessään ja mielessään anteeksi. 🫶🏻🙏🏻

   Lainaa

  36. Paljo seuraeläin 16.5.2024 14:58
   Tulos: +44 (52 ääntä)
   Tukkeutunut näätä: Meerihän kertoi tavastaan käsitellä ongelmaansa. Se ei ole hyvä tapa, mutta se on Meerin tapa. Jättäisin myös psykoosidiagnoosit potilaan nähneelle lääkärille, en somehuutajalle.
   Itsehän kamppailen vielä kahdenkymmenen vuoden jälkeenkin koulukiusaamisen seurauksien kanssa, mutta en pysty edes leikilläni väittämään että ikinä olisi käynyt mielessäkään että alkaisin saman nimisiä ihmisiä häiriköimään ihan vain kostaakseni kiusaajille joilla ei ole mitään tekemistä näiden kanssa. Ihan mielisairas toi Meeri. Toivon sydämestäni että joku onki selville hänen työpaikkansa ja pisti kuvakaappauksen sinne. Tuollainen persoona ei ansaitse työpaikkaa alalla missä ollaan vähänkään tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Täyttä roskaa koko ihminen.

   Lainaa

  37. Tulos: +9 (15 ääntä)
   Vauhditon kalkkuna: Psykopaatti= ihminen, joka ei kykene tuntemaan empatiaa. Psykoottinen = ihminen, joka mm kokee harhoja. Psykoosiin voi sairastua periaatteessa kuka vaan ja sitä voi hoitaa lääkkeillä. Psykopaatti taas on persoonallisuus häiriöön, joka ei voi parantua eikä sitä voi hoitaa lääkkeillä.
   Kiitos tarkennuksesta.

   Lainaa

  38. Kämänen liitu 16.5.2024 15:33
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Itseasiassa: Oho, pitää näköjään lopettaa puhelimella yksityisviestien lähettely. Kai tämä oli vain läppä?  Ne siis toimivat, kunhan olet ladannut Messenger-sovelluksen. 
   Joo muistan kun messenger-sovellus tuli ja puhelin aina facessa ollessa rääky että se pitää ladata, ei muuten pääse yksityisviesteihin. Uskoin tähän kirkkain silmin monta vuotta. Muutama kk sitten laitoin sen ilmotuksen rastista pois, JA KAPPAS! Puhelimella pääsee sittenkin yksityisviesteihin ilman sovellusta! 🤯

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (26 ääntä)
   Poissaoleva susi: Kirpeä Ahven tässä tarkoittaa, että jos puhelimen selaimella käyttää facebookia, niin silloin yksityisviestejä ei tosiaan näe. Jos on puhelimessa fb-sovellus, niin sillä toki näkee.
   Kyllä ainakin mulla toimii yksityisviestit normaalisti, vaikka käytän facea puhelimen selaimella.

   Lainaa

  40. Ajatteleva käärme 16.5.2024 20:52
   Tulos: -33 (39 ääntä)
   Voittoisa noita: On se hyvä, että pää on blokannut suurimman osan etenkin yläasteen muistoista. Joitakin nimiä ehkä muistaa, kasvot paremmin, sen verran oli sitä kiusaajaporukkaa, että kävisi ihan työstä. Lähemmäs 30v asti elin jotenkin siinä uskossa, että se kiusaaminen on oma vika, oma syy, että olen [...]
   Tavallaan kyllä surullista, että ihmisen pitää unohtaa omia muistojaan, jotka ovat kuitenkin tärkeä osa ihmistä. Lapsuus, nuoruus... pitäisi olla muistoja täynnä. Mutta se on sitten oikea tapa ja on hieno ihminen, kun tuhoaa palan itseään.

   Lainaa

  41. Kopioitu Metsätonttu 17.5.2024 0:36
   Tulos: -18 (38 ääntä)
   Kujeileva apina: On mullakin mielessä monia 🚩 nimiä, koska niin moni käytti mua hyväksi ja kiusasi kun olin lapsi ja teini. Mulla ei kuitenkaan koskaan tullut mieleenkään kostaa sitä niille, joilla oli sama nimi. Mun kaikki aika meni siihen selviytymistaisteluun. Mä vielä yli 33-vuotiaanakin olin niin [...]
   Ei anteeksi voi eikä kannata antaa sellaiselle, joka ei ole anteeksi pyytänyt. Se on vain itsensä huijaamista ja kiusaamisen hyväksymistä. Unohtaa voi yrittää vaikeita ja pahoja asioita ja oppia elämään oikeasti välittämättä niistä ja sillä tavalla ehkä onnistuu vähentämään katkeruutta ja kiukkua. Yksipuolinen anteeksianto saattaa vain pahentaa omaa oloa pidemmän päälle. New age uskontojen hölynpölyä tuollaiset anteeksiannon.

   Lainaa

  42. Kujeileva apina 17.5.2024 1:29
   Tulos: +16 (26 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: Ei anteeksi voi eikä kannata antaa sellaiselle, joka ei ole anteeksi pyytänyt. Se on vain itsensä huijaamista ja kiusaamisen hyväksymistä. Unohtaa voi yrittää vaikeita ja pahoja asioita ja oppia elämään oikeasti välittämättä niistä ja sillä tavalla ehkä onnistuu vähentämään katkeruutta ja kiukkua. Yksipuolinen [...]
   Kyllä voi ja kannattaakin. ❤️
   Se ei ole kiusaamisen hyväksymistä vaan oman menneisyyden hyväksymistä.
   Mä en unohda ikinä sitä, miten muut ovat mua rikkoneet, ne kulkevat mukanani viimeiseen hengen vetooni asti. Se on ollut osa elämääni ja hyväksyn sen, koska en voi sitä muuttaakaan. Se ei tarkoita, että hyväksyisin sen, mitä he silloin tekivät minulle tekivät. ❤️
   Niinkuin jo kerroin, itselläni anteeksianto vapautti oikeasti ja vuosia kestäneet ahdistuskohtauksetkin jäivät pois. Jopa minun perheenjäseneni huomasivat, kuinka anteeksianto muutti elämäni parempaan suuntaan. ❤️
   Se, ettet sinä ole pystynyt siihen, ei tarkoita etteikö joku muu pystyisi siihen. ❤️
   Toivon sulle kaikkea hyvää. ❤️

   Lainaa

  43. Ylläoleva ihminen 17.5.2024 2:38
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Rakastettu luovuttaja: Meeri voisikin seuraavana varata aikaa psykologille.
   Toivottavasti psykologin nimi ei ole Anu

   Lainaa

  44. Eriskummallinen dinosaurus 17.5.2024 8:25
   Tulos: 0 (8 ääntä)
   -S-: Kyllä ainakin mulla toimii yksityisviestit normaalisti, vaikka käytän facea puhelimen selaimella.
   Kämänen liitu: Joo muistan kun messenger-sovellus tuli ja puhelin aina facessa ollessa rääky että se pitää ladata, ei muuten pääse yksityisviesteihin. Uskoin tähän kirkkain silmin monta vuotta. Muutama kk sitten laitoin sen ilmotuksen rastista pois, JA KAPPAS! Puhelimella pääsee sittenkin yksityisviesteihin ilman sovellusta! 🤯
   Ennen oli niin, mutta en ainakaan ole enää pariin vuoteen päässyt. Aiemmin Chrome-selaimella riitti, kun laittoi ruksin päälle, että ei käytä mobiilisivustoa. Nyt ei sekään auta. Nyt käytän Duckduckgota ja sillä koko naamakirja ei lataudu pöytäkonesivustona.

   Lainaa

  45. Tulos: +25 (27 ääntä)
   Anu täällä hei. Mitä helvettiä mä just luin. Muakin kiusattiin. En ole kyllä satunnaisille vastaantulijoille sitä alkanut kostamaan. Tosissaan toivon että tämän jutun nähneistä joku löysi kyseisen ihmisen työpaikan ja ilmoitti, aika helvetin sairasta.

   Lainaa

  46. Tulos: -18 (24 ääntä)
   Anu: Anu täällä hei. Mitä helvettiä mä just luin. Muakin kiusattiin. En ole kyllä satunnaisille vastaantulijoille sitä alkanut kostamaan. Tosissaan toivon että tämän jutun nähneistä joku löysi kyseisen ihmisen työpaikan ja ilmoitti, aika helvetin sairasta.
   Alapeukutin kommenttia ja ilmiannon sinut ylläpitäjille hähähähähähäh

   Lainaa

  47. Hävytön kultakala 17.5.2024 13:15
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Tää pitääkin muistaa kun tapaa jonkun Meerin. No ei oikeesti.

   Lainaa

  48. Itseasiassa 17.5.2024 13:50
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: Ei anteeksi voi eikä kannata antaa sellaiselle, joka ei ole anteeksi pyytänyt. Se on vain itsensä huijaamista ja kiusaamisen hyväksymistä. Unohtaa voi yrittää vaikeita ja pahoja asioita ja oppia elämään oikeasti välittämättä niistä ja sillä tavalla ehkä onnistuu vähentämään katkeruutta ja kiukkua. Yksipuolinen [...]
   Anteeksi voi antaa, se ei tarkoita että sellaiset asiat hyväksyisi. Itse voin käyttää esimerkki nähnyt narsismia. Voin ymmärtää ja anteeksi antaa heidän käytöksensä, he ovat henkisesti pieniä lapsia aikuisen välineillä. Mutta minun ei tarvitse missään nimessä hyväksyä tapahtunutta, sen ymmärtäminen on myös osa omaa paranemisprosessiani.

   Lainaa

  49. Intiimi peura 17.5.2024 21:54
   Tulos: +7 (13 ääntä)
   Nuiva peto: Toki mutta jos jo kommentoi toiselle facessa, niin silloinhan sillä henkilöllä todellakin on face ja sille voi laittaa viestiä facessa, myös privaattina. Samaa FB se on, on ryhmissä, feedissä tai privaviesteissä. Luullaanko tuossa että on olemassa monta Faces? Onhan se toki moka jos ei tätä ymmärrä.
   Toistan, siksi se on tänne lähetetty. Hauskuus piilee juuri siinä, että yksi kysyy facebookissa toiselta onko hän facebookissa.

   Lainaa

  50. Intiimi peura 17.5.2024 21:56
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Kirpeä Ahven: Minä en tajunnut sitä aluksi, kun ymmärsin että kysymyksellä tarkoitettiin käyttääkö ko. henkilö facebookkia tietokoneella vai puhelimen selaimella. Puhelimellahan ei yksityisviestit toimi, joten tuon voi lukea että voiko toiselle yleensä yv:tä laittaa.
   Puhelimella tarvitsee facebook messenger -sovellusta yksityisviestien käyttämiseen.

   Lainaa

  51. Tulos: +3 (9 ääntä)
   Puikea viikuna: Kiveksissä on mitä? 😲 Meinaako Eme että niillä voisi maistaa jotain? Aika tukevat päiväkännit saa olla, ei mene seitinohuina nämä ajatukset 😃
   Makusensoreita asenneltiin pojille kiveksiin vuodesta 1965 vuoteen 1989. Kun sensoreita tutkittiin tarkemmin, ne päätettiin poistaa kansallisesta sensoriohjelmasta, koska makusensoreista ei ollut mitään hyötyä. Niillä pystyi maistamaan ainoastaan happaman ja umamin, tosin silloin ei ollut vielä tiedossa, miltä umami maistuu, koska kukaan ei tiennyt sellaista sanaa.

   Lainaa

  52. Kärkäs leopardi 18.5.2024 19:09
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Intiimi peura: Puhelimella tarvitsee facebook messenger -sovellusta yksityisviestien käyttämiseen.
   Ei tarvitse, kun menee osoitteeseen www.facebook.com/messages ja vaihtaa selaimen työpöytä/tietokonenäkymäksi. Kökkö se on käyttää, mutta toimii kyllä.

   Lainaa

  53. Hankala pelimanni 19.5.2024 0:23
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Pystyn samaistumaan Meerin tilanteeseen, MUTTA vain sen verran, että koulukiusaajan etunimi herättää negatiivisia tunteita yhä. Minun kiusaajani nimi oli Jenni ja nykyään koen kaikki Jennit ikäviksi persooniksi, vaikka tiedostan, ettei tämä voi pitää paikkaansa millään tavalla. En siis kosta muille Jenneille yhden pissipään tekosista koituneita traumoja, vaan koitan päästä niistä yli ja elää omaa elämääni. Suosittelen Meerille lämpimästi terapiaa. Ei ole tervettä toimintaa

   Lainaa

  54. Jalostettu taistelija 19.5.2024 21:02
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Ajatteleva käärme: Tavallaan kyllä surullista, että ihmisen pitää unohtaa omia muistojaan, jotka ovat kuitenkin tärkeä osa ihmistä. Lapsuus, nuoruus... pitäisi olla muistoja täynnä. Mutta se on sitten oikea tapa ja on hieno ihminen, kun tuhoaa palan itseään.
   Sulla oli varmaan onnellinen lapsuus. Ei kiusattu ihminen voi istua koko ikäänsä muistelemassa, että niin se Anukin luokkasi minua 7. luokalla. Lapsuutta nyt ei saa takaisin, muisteli sitä hyvällä tai pahalla. Tärkeämpää on se, mitä ihminen tekee tässä hetkessä. Myös aikuisena voi luoda tärkeitä muistoja ja tehdä elämästä parempaa.

   Lainaa

  55. Tekaistu satuhahmo 20.5.2024 18:21
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Puikea viikuna: Kiveksissä on mitä? 😲 Meinaako Eme että niillä voisi maistaa jotain? Aika tukevat päiväkännit saa olla, ei mene seitinohuina nämä ajatukset 😃
   Suurin osa elämästä maistuu alushousuilta.

   Lainaa

  56. Kujeileva apina 20.5.2024 23:00
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Jalostettu taistelija: Sulla oli varmaan onnellinen lapsuus. Ei kiusattu ihminen voi istua koko ikäänsä muistelemassa, että niin se Anukin luokkasi minua 7. luokalla. Lapsuutta nyt ei saa takaisin, muisteli sitä hyvällä tai pahalla. Tärkeämpää on se, mitä ihminen tekee tässä hetkessä. Myös aikuisena voi luoda tärkeitä muistoja ja tehdä elämästä parempaa.
   Olen täsmälleen samaa mieltä. ❤️

   Lainaa

  57. Pompöösi hiiri 21.5.2024 6:46
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Hankala pelimanni: Pystyn samaistumaan Meerin tilanteeseen, MUTTA vain sen verran, että koulukiusaajan etunimi herättää negatiivisia tunteita yhä. Minun kiusaajani nimi oli Jenni ja nykyään koen kaikki Jennit ikäviksi persooniksi, vaikka tiedostan, ettei tämä voi pitää paikkaansa millään tavalla. En siis kosta [...]
   Jennit (ja Jennyt) on aika usein tyhmiä.

   Lainaa

  58. Miksi aina sateenvarjo 22.5.2024 15:52
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Onko tuohon Meerin postauksen viereen jätetty tarkoituksella tuollainen hämäävä ärsyttävä pilkku? Hinkkasin varmaan minuutin näyttöä ennen kuin tajusin ettei se olekaan roska.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: apetina, facebook, helle, kosto, koulukiusattu, makusensorit, multia, oletko facebookissa