Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 656

Jos raskauden jälkeen haluaa vähän kiristää paikkoja...
Sekalaisia, osa 656

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Römpsän räjäyttäjä 9.5.2024 0:54
   Tulos: +221 (227 ääntä)
   Kirjaimellisesti joku häpy 😆 Minusta tuossa ei ole edes pahinta sen lapsen googletus 10-15v päästä vaan ihan mitä botox tekee kyseiselle alueelle ja miltä se näyttää vuosien päästä tommoisten "hoitojen" jälkeen.

   Lainaa

  2. Tulos: -143 (197 ääntä)
   Taas oletetaan että kaikki naiset hankkii lapsia!! Että pistää vihaksi!!

   Lainaa

  3. Vinkeä kirjohylje 9.5.2024 1:48
   Tulos: -169 (263 ääntä)
   Hyvät myyntimiehet nimenomaan puhuu talon emännän pyörryksiin, koska sitä kautta vaikuttaa parhaiten isäntään.

   Lainaa

  4. Hallituksen puhveli 9.5.2024 1:50
   Tulos: +230 (264 ääntä)
   Kuopion Miekkailuseuran somevastaava persahti 😃

   Lainaa

  5. Järjestyksetön mehiläinen 9.5.2024 1:56
   Tulos: +227 (235 ääntä)
   Marekilla ainakin oli huumorintajua, toivottavasti treffikumppani ei ollut 50-v. jamppa catfishaamassa rahoja. 😁

   Lainaa

  6. Kehittynyt greippi 9.5.2024 2:17
   Tulos: -55 (149 ääntä)
   Vinkeä kirjohylje: Hyvät myyntimiehet nimenomaan puhuu talon emännän pyörryksiin, koska sitä kautta vaikuttaa parhaiten isäntään.
   Näin se voi olla. Nimim. hälyjärjestelmäkauppiaan kun erehtyi päästämään sisälle, niin rouvaanhan se sai tunteella vedottua että miltä tuntuisi jos omassa kodissa olisi käyty - ja niin meille tuli hälyt.

   Lainaa

  7. Järjestelmällinen pirulainen 9.5.2024 2:25
   Tulos: +239 (247 ääntä)
   Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...

   Lainaa

  8. Lukuisa piikkisika 9.5.2024 3:40
   Tulos: +175 (179 ääntä)
   Terhin tarinasta tuli mieleen tapaus, kun eräs ilmanvaihtoremontteja kauppaava firma ei suostunut oman äitini kanssa hieromaan kauppoja, vaan piti saada "isäntä paikalle", tämä isännän vonkaaminen alkoi, kun äiti ei suostunut 15k€ hintaiseen remonttiin.

   Lainaa

  9. Pöykäri ylioppilas 9.5.2024 3:54
   Tulos: +215 (287 ääntä)
   Edellinen hallitus otti vähemmän velkaa huomattavasti kireämmässä tilanteessa. Itse asiassa on aika tyypillistä, että nimenomaan esim. SDP:n kaltaiset keskustavasemmistolaiset hallitukset tuovat talouteen sitä kasvua. Oikeisto taas tuppaa keskittämään olemassaolevaa kasvua rikkaille. Jonka huomaa jo nyt. Ensin mainostettiin suuria verohelpotuksia (jotka keskittyivät yli 12k€/kk tienaaville), ja nyt nostetaan ALV:ia, jonka maksaa kaikki samansuuruisena tuloistaan riippumatta. Eli lopputulos on, että vähemmän tienaavat maksavat taas hieman enemmän, kuin paremmin tienaavat.

   Lainaa

  10. Sipulinhajuinen aasi 9.5.2024 4:52
   Tulos: +24 (30 ääntä)
   Häpy tosiaan XD

   Lainaa

  11. Tulos: +147 (155 ääntä)
   Järjestelmällinen pirulainen: Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...
     Joskus en saanut pakettia toimitetuksi, kun jonkun piti olla paikalla. Olin sinkku, opiskelin ja työt siihen päälle, joten olin huonosti kotona. Esitin että jos naapurin eläkeläisrouvalle voisi jättää. "Mutta missä vaimosi on, kyllä hänet voi käskeä olla kotona!!!" hermostui pakettifirma. (Tämä oli Alankomaissa, jossa kotirouvuus on aika yleistä, joten sinänsä). Mutta oltiin miten avarakatseisia tahansa, teini-ikäisellä naispuolisella opiskelijalla tuskin on kotirouvaa, ihan noin tilastollisesti.

   Lainaa

  12. Tulos: -144 (164 ääntä)
   No onhan se nyt taivahan tosi asia, että jostain syystä miehet ostaa helpommin tuollaisia hälyytysjärjestelmiä, eli myyntimies halusi puhua sen ihmisen kanssa, kumpi todennäköisemmin ostaa tuotteen. Ei sitä mitkää sukupuoliroolit kiinosta, vaan myyminen.

   Lainaa

  13. Pystysuora maahinen 9.5.2024 7:02
   Tulos: +17 (41 ääntä)
   Järjestelmällinen pirulainen: Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...
   Oman kokemukseni mukaan myyjät haluavat talon molemmat osapuolet paikalle. Tällöin ei voi kieltäytyä sillä verukkeella, että toinen omistaja sanoi ei, sukupuolesta riippumatta.

   Lainaa

  14. Naatti sammakko 9.5.2024 7:32
   Tulos: +72 (80 ääntä)
   Näille kulkukauppiaille on ainoa oikea vastaus on "lähdetkö itse nyt heti vai soitanko poliisin avustamaan lähtemisessä"? Ainoa poikkeus on partiolaisten joulukalenteri, jonka ostan vuosittain.

   Lainaa

  15. Suonensisäinen lokki 9.5.2024 7:33
   Tulos: +86 (104 ääntä)
   Römpsän räjäyttäjä: Kirjaimellisesti joku häpy 😆 Minusta tuossa ei ole edes pahinta sen lapsen googletus 10-15v päästä vaan ihan mitä botox tekee kyseiselle alueelle ja miltä se näyttää vuosien päästä tommoisten "hoitojen" jälkeen.
   Ja varsinkin turhaa pilaamista kun vagina palautuu suurimmaksi osaksi entiselleen ajan kanssa.
   Synnyttänyt siis ei ole "löysempi"

   Lainaa

  16. Avaimeton paprika 9.5.2024 7:53
   Tulos: +201 (203 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Ja varsinkin turhaa pilaamista kun vagina palautuu suurimmaksi osaksi entiselleen ajan kanssa.Synnyttänyt siis ei ole "löysempi"
   Paitsi botox-hoidon jälkeen varmasti olis löysempi, botoxin ideana kun on estää käsiteltävänä olevan lihaksen toiminta.

   Lainaa

  17. Tukkeutunut näätä 9.5.2024 7:59
   Tulos: +83 (97 ääntä)
   Masa222: Taas oletetaan että kaikki naiset hankkii lapsia!! Että pistää vihaksi!!
   Missä?

   Lainaa

  18. Kipeä oliivi 9.5.2024 8:08
   Tulos: +100 (102 ääntä)
   Lukuisa piikkisika: Terhin tarinasta tuli mieleen tapaus, kun eräs ilmanvaihtoremontteja kauppaava firma ei suostunut oman äitini kanssa hieromaan kauppoja, vaan piti saada "isäntä paikalle", tämä isännän vonkaaminen alkoi, kun äiti ei suostunut 15k€ hintaiseen remonttiin.
   Mun yli 80 v vanhempia nämä tyypit suorastaan ahdistelevat. Olen ohjeistanut sopimaan käynnin seuraavalle viikolle, että pääsen itse paikalle, mutta kun eivät muista.
   Nämä viemärikuvaajat ja katto- yms "myyjät" pyörivät huoneissa, joihin ei ole mitään asiaa ja puhuvat aika erikoisia.
   Silti ne päästetään aina sisään, koska "eihän vierasta sovi portaille jättää."

   Lainaa

  19. Tulos: -84 (96 ääntä)
   ok mutta puhelinmyyjänä kuuli ukkojen suusta paljon että pittää kysyä emännältä ennenku tilaa mittään. kai se on vaa nii yleistä että on tietyt roolit että mies "ymmärtää paremmi" ja päättää jotku asiat ja nainen päättää muut

   Lainaa

  20. Tulos: -60 (68 ääntä)
   ok mutta puhelinmyyjänä kuuli ukkojen suusta paljon että pittää kysyä emännältä ennenku tilaa mittään. kai se on vaa nii yleistä että on tietyt roolit että mies "ymmärtää paremmi" ja päättää jotku asiat ja nainen päättää muut

   Lainaa

  21. Viheriä matonen 9.5.2024 8:32
   Tulos: +95 (101 ääntä)
   hääh: ok mutta puhelinmyyjänä kuuli ukkojen suusta paljon että pittää kysyä emännältä ennenku tilaa mittään. kai se on vaa nii yleistä että on tietyt roolit että mies "ymmärtää paremmi" ja päättää jotku asiat ja nainen päättää muut
   Puhelinmyyjänä kuuli myös taustasyyn näille, mies ei osaa sanoa ei ja tilaa kaikkea paskaa, ovat sitten sopineet tuon "pitää kysyä emännältä" selityksen.

   Lainaa

  22. Tulos: -48 (70 ääntä)
   Masa222: Taas oletetaan että kaikki naiset hankkii lapsia!! Että pistää vihaksi!!
   Missä niin oletetaan? Toki parempi mitä useampi saa lapsia.

   Lainaa

  23. Tulos: +106 (110 ääntä)
   Sam: No onhan se nyt taivahan tosi asia, että jostain syystä miehet ostaa helpommin tuollaisia hälyytysjärjestelmiä, eli myyntimies halusi puhua sen ihmisen kanssa, kumpi todennäköisemmin ostaa tuotteen. Ei sitä mitkää sukupuoliroolit kiinosta, vaan myyminen.
   Ja missä maailmassa edistää myyntiä, että yrittää noin tökerösti ohittaa potentiaalisen asiakkaan mielipiteen? Todennäköisesti jos tuo pariskunta päätyy hälytysjärjestelmän hankkimaan, ne tekee sen sellaisen firman kanssa, joka ei ole jo kertaalleen alkanut inttää vastaan.

   Lainaa

  24. Tyyris mansikka 9.5.2024 9:27
   Tulos: +117 (123 ääntä)
   Liiketaloutta opiskelleena on aika helppo todeta että ainutkaan "myyjä" mokissa ja kommenteissa mainituissa tapauksissa ei kyllä varmasti ole päivääkään penkkiä kuluttanut minkäänlaisessa myynnin ammattiosaamiskurssilla. Täydellisiä oppikirjaesimerkkejä siitä miten asiakkaita EI tule kohdata.

   Lainaa

  25. Vehmas pelikaani 9.5.2024 10:34
   Tulos: +70 (78 ääntä)
   Römpsän räjäyttäjä: Kirjaimellisesti joku häpy 😆 Minusta tuossa ei ole edes pahinta sen lapsen googletus 10-15v päästä vaan ihan mitä botox tekee kyseiselle alueelle ja miltä se näyttää vuosien päästä tommoisten "hoitojen" jälkeen.
   No ei se botoxi tee kyllä yhtään mitään siellä 😅 Korkeintaan aiheuttaa lantionpohjan lihasten toiminnan lamaantumista botoxin vaikutuksen ajaksi jos sitä sinne asti pistää. Botox vain lamauttaa lihaksia, ei kiristä, venytä tai muutakaan sellaista. Ja vaikutus on väliaikainen.

   Lainaa

  26. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hmm, enpä ole koskaan googlannut äitini nimeä, pitäisiköhän? Isän nimen kyllä jouduin googlaamaan joku aika sitten, kun piti saada kaikki mahdolliset tiedot piiloon.

   Lainaa

  27. Hemmoteltu viikuna 9.5.2024 11:08
   Tulos: +138 (144 ääntä)
   Olin ostamassa kannettavaa tietokonetta, poikaystävä oli siinä taustalla. Halusin nähdä livenä pari vaihtoehtoa, jotka olin jo etukäteen katsonut netistä. En siis edes tarvinnut apua koneen valintaan. Myyjä kysyi silti poikaystävältäni, millaiseen käyttöön läppärini tulee. Minulta kysyi, onko väritoivetta, ja alkoi esitellä jotain ihan muuta kuin mitä halusin nähdä. Lähdettiin toiseen kauppaan.

   Lainaa

  28. Eilinen hirmulisko 9.5.2024 11:15
   Tulos: +86 (90 ääntä)
   Minä talon emäntänä tein sopimuksen/tilauksen valokuitunettiin. Tämän jälkeen sama firma on jo kahdesti lähettänyt postitse tarjous/tilauslomakkeita meille talon isännän nimellä. Luulisi että siellä olisi jonkunlaiset tiedot ylhäällä, mihin kaikkiin osotteisiin sitä nettiä on jo tilattu. 🙄

   Lainaa

  29. Hontelo hylje 9.5.2024 11:28
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Niin se botoxihan on solumyrkky, joka lamauttaa lihaksia, ja siten vähentää esim. kasvojen ryppyjä. Pillua se nyt ei ainakaan kiristäisi, vaan päin vastoin löysentäisi, jos joku hullu sillä lantionpohjan lihaksiaan menisi lamauttamaan. Varmaan saisi virtsankarkailun kaupan päälle.

   Lainaa

  30. Kuutamokka 9.5.2024 11:29
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   En nyt enää muista mistä ne ruukas lähetellä postia, mutta omalla nimellä tuli siihen asti, että muutettiin yhteen. Senjälkeen ne tuli miehen nimellä. Ei nyt mitenkään vakavaa, mutta häiritsevää

   Lainaa

  31. Meluisa gaselli 9.5.2024 11:42
   Tulos: -59 (79 ääntä)
   Marekille kaikki suomalaiset nimet ovat ulkomaalaisia.

   Lainaa

  32. Epämoderni rätti 9.5.2024 11:43
   Tulos: +76 (82 ääntä)
   Hemmoteltu viikuna: Olin ostamassa kannettavaa tietokonetta, poikaystävä oli siinä taustalla. Halusin nähdä livenä pari vaihtoehtoa, jotka olin jo etukäteen katsonut netistä. En siis edes tarvinnut apua koneen valintaan. Myyjä kysyi silti poikaystävältäni, millaiseen käyttöön läppärini tulee. Minulta kysyi, [...]
   Itse olen lapsesta asti ollut kova tietokoneharrastaja ja koonnut omat tietokoneeni teinistä lähtien. Joskus kävin tietokoneliikkeessä ostamassa uusia osia koneeseeni ja sattumalta oli eräs miespuolinen opiskelukaverini mukana, koska hänellä oli samaan liikkeeseen asiaa. Myyjä kysyi koko ajan häneltä mitä tarvitaan ja millaiseen käyttöön. Kaverini vielä sanoi, että en minä ole tässä mitään ostamassa vaan hän (osoittaen minua), mutta myyjä ei vilkaissutkaan missään kohtaa minuun vaan osoitti kaikki kysymykset ja kommentit hänelle vaikka minä vastasin kysymyksiin. Noihin aikoihin jokseenkin helposti joutui vähätellyksi, vaikkei onneksi ihan noin räikeitä tapauksia olekaan muita tullut vastaan. Onneksi myös vuosien varrella ovat vastaavat tapaukset merkittävästi vähentyneet ja ovat enemmänkin poikkeus kuin sääntö.

   Lainaa

  33. Uneton meduusa 9.5.2024 12:13
   Tulos: +76 (80 ääntä)
   Eh...eiköhän botox tehoaisi pikemminkin nimenomaan lantionpohjan lihasKIREYDESTÄ johtuviin vaivoihin? Sitä itse asiassa onkin käytetty tai ainakin kokeiltu jossa päin maailmaa sekä vaginismin (lihaskramppi) että vulvodynian (hermokipu) hoitoon. Ärsyttää nämä yksinkertaistetut ja väärät käsitykset lantionpohjan terveydestä. Ei, ei se alapää vain "veny" synnytyksessä, vaan siihen tulee eriasteisia vammoja. Usein ne vaatisivat vähintään yksilöllistä fysioterapiaa, joskus jopa leikkauksia, mutta kuuluvat olevan kovin alihoidettuja. "Löysä" on muutenkin hölmö sana, kun ei naisen tavara ole mikään kumilenkki joka venyy ja palautuu, vaan siihen vaikuttaa iso määrä vartalon lihaksia. Ja ei, aina kireä ei ole hyvä ja "löysä" huono. Lantionpohjan lihasjännitykset voivat nekin aiheittaa ties mitä vaivoja, ja ovat hyvin yleisiä (oireista voi myös olla vaikea erottaa, onko syy lihasheikkous, -jäykkyys vai molemmat).

   Lainaa

  34. Uneton meduusa 9.5.2024 12:54
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hontelo hylje: Niin se botoxihan on solumyrkky, joka lamauttaa lihaksia, ja siten vähentää esim. kasvojen ryppyjä. Pillua se nyt ei ainakaan kiristäisi, vaan päin vastoin löysentäisi, jos joku hullu sillä lantionpohjan lihaksiaan menisi lamauttamaan. Varmaan saisi virtsankarkailun kaupan päälle.
   Kuten toisessa kommentissa totesin, sitä on testattu lantionpohjan kipu- ja jännitystilojen hoitoon. Kuitenkin oletettavasti kontrolloiduissa olosuhteissa asiantuntevien lääkärien toimesta, ja sitä en tiedä, kuinka hyviä tuloksia on saatu.

   Lainaa

  35. Epämoderni papaija 9.5.2024 14:29
   Tulos: +44 (62 ääntä)
   Pöykäri ylioppilas: Edellinen hallitus otti vähemmän velkaa huomattavasti kireämmässä tilanteessa. Itse asiassa on aika tyypillistä, että nimenomaan esim. SDP:n kaltaiset keskustavasemmistolaiset hallitukset tuovat talouteen sitä kasvua. Oikeisto taas tuppaa keskittämään olemassaolevaa kasvua rikkaille. Jonka huomaa jo nyt. Ensin [...]
   Ja tosiasiassahan nykyinen hallitus ei "korjaile" (lainausmerkeissä, koska korjaaminen on viimeinen asia mitä tässä tehdään) edellisen hallituksen tekemisiä, vaan tässä jo toinen hallitus yrittää korjata sipilän hallituksen sooloiluja

   Lainaa

  36. Epäsuosittu robotti 9.5.2024 14:50
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Järjestelmällinen pirulainen: Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...
   Ajattelevat että miehet on löperömpiä ja ostaa kaiken mitä keksivät ovelta ovelle myydä? Muuta logiikkaa en keksi.

   Lainaa

  37. Digitaalinen hirmulisko 9.5.2024 19:49
   Tulos: -22 (38 ääntä)
   Kuutamokka: En nyt enää muista mistä ne ruukas lähetellä postia, mutta omalla nimellä tuli siihen asti, että muutettiin yhteen. Senjälkeen ne tuli miehen nimellä. Ei nyt mitenkään vakavaa, mutta häiritsevää
   Itsekään en enää muista mistä oli kysymys, mutta varmasti se oli jotain, minkä vuoksi pahoitan mieleni.

   Lainaa

  38. Blåå Minna 10.5.2024 2:00
   Tulos: +15 (21 ääntä)
   Digitaalinen hirmulisko: Itsekään en enää muista mistä oli kysymys, mutta varmasti se oli jotain, minkä vuoksi pahoitan mieleni.
   Plussasin, mutta pahoitin mieleni tästä kommentista, en tiedä miksi mutta kommentoin koska pitää kommentoida kaikki mielipiteet, kiinnostaa ne tai ei. 😐😆

   Lainaa

  39. Räkäpää 10.5.2024 7:54
   Tulos: -5 (19 ääntä)
   Epämoderni papaija: Ja tosiasiassahan nykyinen hallitus ei "korjaile" (lainausmerkeissä, koska korjaaminen on viimeinen asia mitä tässä tehdään) edellisen hallituksen tekemisiä, vaan tässä jo toinen hallitus yrittää korjata sipilän hallituksen sooloiluja
   Ja sipilä yritti korjata Kataisen/Stubbin. Nämä "yritti" korjata Vanhanen/kiviniemen. Sitä ennen jäätteenmäen. Lipponen. Jne. Ihme sekoilua vuosikymmenestä toiseen. Lipposta vanhemmista en sano mitään kun ei muistia ole sitä ennen.

   Lainaa

  40. Mädäntynyt alpakka 10.5.2024 8:31
   Tulos: -19 (31 ääntä)
   On toki paljon huonoja myyjiä (mikä johtuu osittain siitä, että myynti on niin vaikea laji, ettei moni viihdy siinä pitkään, joten aloittelijoita on valtavasti liikkeellä), mutta kun myy jotain kalliimpaa, niin yleisin vastaväite on, että pitää kysyä puolisolta. Siihen on aika paha jatkaa, että ei sun tartte, voithan sä tehdä 10 000 euron kaupan ihan itsenäisestikin. Jos taas puoliso kysyy kotona toiselta päätöksentekijältä, että ostetaanko 10 000 euroa maksava auto, niin se toinen puoliso sanoo helposti "ei", koska hän ei tiedä autosta yhtään mitään muuta kuin hinnan. Tämä toisen mielipiteeseen vetoaminen koskee ihan molempia sukupuolia. Ja hyvä niin, eihän tosiaan yhteisiä rahoja saakaan tuhlata omin päin. On siis täysin ymmärrettävää, ettei (usein provisiopalkalla oleva) myyjä halua tuhlata aikaansa myymällä tuotetta henkilölle, josta jo lähtökohtaisesti tietää, ettei osta, kun ei ole sitä toista puolisoa paikalla. Kuinka usein olenkaan kuullut asiakkaalta, että hän voi ihan hyvin kyllä tehdä itse päätöksen, mutta lopuksi tulee se ennalta-arvattava "mun täytyy kysyä puolisolta" -vastaväite. Jotkut työnantajat jopa vaativat, että parisuhteessa olevalla on toinen osapuoli mukana ennen kuin häneen käytetään paljoa aikaa. Automyyjänä aikoinaan klousasin uuden auton kaupan miehille usein kysymällä, minkä värinen laitetaan. Naisille noin ei voinut sanoa, koska he kuvittelivat heti, että heitä vähäteltiin ajattelemalla, että he eivät ymmärrä mitään muusta kuin väreistä, vaikka juuri oltiin keskusteltu ne kaikki muut ominaisuudet selväksi.

   Lainaa

  41. Lihaton metso 10.5.2024 9:37
   Tulos: +5 (23 ääntä)
   Teen itse vastaavanlaisia myyntihommia ja kyllä siellä ne talon naiset tekevät niitä päätöksiä jopa enemmän kuin 'isännät'. Koskaan en oleta tai kysy noin tyhmiä että onko isäntä/päätöksentekiä paikalla. Yksi juttu jäi kyllä vuosien takaa mieleen kun olin talossa käynyt kaupustelemassa jo aiemmin. Nainen silloin ulosti itsensä tilanteesta heti alussa jo ja kertoi että mies tekee heillä päätökset ja hän lähtee tästä tekemään omia hommiaan. Ehkä n. kuukausi myöhemmin törmäsin tähän naiseen sattumalta ja kyselin joko tarpeet myymiäni tuotteita kohtaan olisi ajankohtaiset, hän vastasi myöntävästi ja sovittiin että soitan hänlle. Kun sitten soitin ja tiedustelin hänen miehensä numeroa jota minulla ei enää ollut (sitä joka heillä kaikki päätökset hänen mukaansa tekee) hän antoi sen ilomielin. Seuraavalla viikolla oli antanut äkäisen palautteen palautekyselyssä käytöksestäni koska olin pyytänyt miehen numeroa ja näin olettanut että nainen ei voi päätöksiä tehdä jne pettynyt että myyjä elää 50-luvulla jne. Cant win them all *olankohautus*

   Lainaa

  42. Semmonen ahven 10.5.2024 9:39
   Tulos: +40 (50 ääntä)
   Epäsuosittu robotti: Ajattelevat että miehet on löperömpiä ja ostaa kaiken mitä keksivät ovelta ovelle myydä? Muuta logiikkaa en keksi.
   Mun piti omalle miespuoliselle puolisolle pitää puhuttelu, kun niin usein kotiin tullessani istui ties mikä kaupustelija kahvipöydässä ja kauppoja hierottiin. Meinasi ostaa sen surullisenkuuluisan pölynimurinkin.
   Ja kattoremontin, koska oli sitä ennen suostunut katon kunnon maksulliseen tutkimiseen saman firman toimesta, ja tottakai katto oli sen raportin mukaan surkeassa kunnossa ja remontti kallis. Mä tilasin katon kuntotarkastuksen sellaiselta taholta, jotka ei myyneet remontteja, ja sen raportin mukaan katto on erinomaisessa kunnossa.
   Kodinturvajärjestelmän myyjälle oli kuvailemassa ja esittelemässä tarkasti meidän omaa järjestelmää, kun tulin kotiin. Puhalsin pelin poikki. Nimi tietoon ja heti soitto kyseiseen firmaan: onko tällainen kaveri teillä töissä. Onneksi oli, mutta silti…
   Se on niin luottavainen. Uskoo kaiken mitä sanotaan ja vastaa kaikkeen mitä kysytään. Enää ei, asetin kiellon: mitään ei osteta, mihinkään ei vastata ja ketään tuntematonta ei päästetä sisään.
   Mäkin olen mies, eli tasan nollatulos meiltä siihen, onko miehet löperömpiä.
   Mä itse veikkaan, että monessa heterotaloudessa nainen jättää kaiken tuollaisen päätöksenteon miehelle, ja siksi myyjät haluaa puhua miehen kanssa.

   Lainaa

  43. Tulos: +16 (18 ääntä)
   Järjestelmällinen pirulainen: Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...
   Joo sama meillä. Ovella sanon myyjälle ei, niin he soittaa miehelle. Ylipäänsä, ostaako joku muka joskus noilta jotain?

   Lainaa

  44. Itseasiassa 10.5.2024 11:29
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Vinkeä kirjohylje: Hyvät myyntimiehet nimenomaan puhuu talon emännän pyörryksiin, koska sitä kautta vaikuttaa parhaiten isäntään.
   Sinällään totta, että tutkimusten mukaan naiset tekevät suurimman osan päätöksistä esim. elektroniikan hankkimisen osalta. Meillä mies sai toivoa aika kauan uutta telkkaria, kunnes suostuin, koska vanhassa liittimet eivät enää sopinee mut uusiin laitteisiin. Mutta en suostunut kalliiseen ostokseen ihan vain että saatiin 4 tuumaa isompi näyttö.
   Toisessa paikassa tehtiin ostosta, joka vaikutti meihin molempiin, miehen ehdotus ja itse olin vähän skeptinen, kun en ollut vielä tuotteeseen tutustunut. Maksoi kuitenki useita tonneja. Jossain vaiheessa huomasin myyjän jo todenneen, että mä olen se taivuteltava, jotta saatiin kaupat tehtyä. Sinällään ihan asiallinen myyjä, puhui molemmille tasapuolisesti. 
   Olen myös kävellyt autokaupasta ulos. Olin ostamassa itselleni autoa, mutta myyjä myi sitä vain mukana olleelle poikakaverilleni. Seuraava myyjä oli jo parempi. 

   Lainaa

  45. Hoidettu kani 10.5.2024 11:38
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Räkäpää: Ja sipilä yritti korjata Kataisen/Stubbin. Nämä "yritti" korjata Vanhanen/kiviniemen. Sitä ennen jäätteenmäen. Lipponen. Jne. Ihme sekoilua vuosikymmenestä toiseen. Lipposta vanhemmista en sano mitään kun ei muistia ole sitä ennen.
   Ei näitä tarvitse itse muistaa. Numeroita ja käppyröitä löytyy kyllä. Jos asiaa katsoo valtion velan kautta, niin 90-luvun laman jälkeen valtionvelka on ollut pääsääntöisesti kasvussa. Alimmillaan se oli bkt:een verrattuna vuonna 2008. Vanhasen hallitusten aikaan velka laski aika hyvää vauhtia, mutta sekin loppui Vanhasen hallituksen aikana ja kääntyi jyrkästi takaisin nousuun. Jos asian jättää näin, niin voi hyvin syyttää Suomen hallitusta asiasta. Jos taas kurkistaa tynnyristään ulos, voi huomata että liki koko maailman talous alkoi romahtamaan. Siinä ei paljon Suomen hallituksilla ole ollut mahdollisuuksia. Jos/kun ollaan samassa jollassa muiden kanssa, niin silloin mennään pohjaan ja pintaan kun muutkin menevät. Jotain hienosäätöä voi toki tehdä ja yrittää minimoida vaurioita, mutta todellisuudessa se on vain silmänlumetta. Kenekään arkeen ei oikeasti vaikuta se, onko velka bkt:een verrattuna 50% vai 45%

   Lainaa

  46. Arkkienkeli 10.5.2024 11:57
   Tulos: +14 (30 ääntä)
   Sipilä 117 Miljardia, Marin 60 Miljardia korona-aikaan ja nykyinen 192 Miljardia. Siinä pari faktaa.

   Lainaa

  47. Itseasiassa 10.5.2024 13:28
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   hääh: ok mutta puhelinmyyjänä kuuli ukkojen suusta paljon että pittää kysyä emännältä ennenku tilaa mittään. kai se on vaa nii yleistä että on tietyt roolit että mies "ymmärtää paremmi" ja päättää jotku asiat ja nainen päättää muut
   Itse entisenä puhelinmyyjänä huomasi, että monen piti kysyä puolisolta. Ei ollut sukupuolen mukaan määräytynyt, mutta kaikki liittymät olivat perheessä jommankumman nimissä. Jotkut jopa sanoivat, että toinen tekee taloudelliset päätökset tietystä syystä, joko puoliso ei luottanut taloudellisesti tai oli luottotiedot menneet.

   Lainaa

  48. Tulos: +30 (32 ääntä)
   - Onko isäntä paikalla? - Ei täällä ole isäntää. En ole orja enkä koira. - Onko isäntä paikalla? - Mitä se sulle kuuluu? - Onko isäntä paikalla? - Tässähän minä olen (sukupuolesta riippumatta).

   Lainaa

  49. Tulos: +41 (45 ääntä)
   Mädäntynyt alpakka: On toki paljon huonoja myyjiä (mikä johtuu osittain siitä, että myynti on niin vaikea laji, ettei moni viihdy siinä pitkään, joten aloittelijoita on valtavasti liikkeellä), mutta kun myy jotain kalliimpaa, niin yleisin vastaväite on, että pitää kysyä puolisolta. Siihen on aika paha jatkaa, [...]
   Luulenpa että useimmat sanoo ”kysyvänsä puolisolta” kun oikeasti haluaisivat sanoa ”en halua tuhlata rahaani tällaiseen, painu hemmettiin mun kodista”. 
   Mikään ei oo ahdistavampaa kuin se että tungetaan toisten kotiin myymään jotain. Tai soitetaan ihmisten puhelimiin ja yritetään myydä jotain. Jos mä tarvin/haluan jotain ostaa, etsin sen itse netistä tai myymälästä, kiitos.

   Lainaa

  50. Pomminvarma vesinokkaeläin 10.5.2024 15:59
   Tulos: -18 (30 ääntä)
   Pöykäri ylioppilas: Edellinen hallitus otti vähemmän velkaa huomattavasti kireämmässä tilanteessa. Itse asiassa on aika tyypillistä, että nimenomaan esim. SDP:n kaltaiset keskustavasemmistolaiset hallitukset tuovat talouteen sitä kasvua. Oikeisto taas tuppaa keskittämään olemassaolevaa kasvua rikkaille. Jonka huomaa jo nyt. Ensin [...]
   Johan sinä hauska heppu olet, kun tuommosen vitsin vetäsit

   Lainaa

  51. Ällö luumu 10.5.2024 22:50
   Tulos: -2 (20 ääntä)
   Arkkienkeli: Sipilä 117 Miljardia, Marin 60 Miljardia korona-aikaan ja nykyinen 192 Miljardia. Siinä pari faktaa.
   Ja tässäpä meillä onkin heti oiva esimerkki siitä kun näkee paljon numeroita, mutta ei ymmärrä yhtään että mitä näkee. Joskus auttaa kun ottaa pään pois omasta perseestään, mutta tässä tapauksessa en jaksa uskoa siihenkään.

   Lainaa

  52. Viitseliäs rätti 10.5.2024 23:40
   Tulos: -2 (12 ääntä)
   Arkkienkeli: Sipilä 117 Miljardia, Marin 60 Miljardia korona-aikaan ja nykyinen 192 Miljardia. Siinä pari faktaa.
   Kolmehan noita oli. Jos laskutaito ei riitä edes tohon, niin turha kommentoida miljardeja.

   Lainaa

  53. Eriskummallinen dinosaurus 11.5.2024 8:56
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Lihaton metso: Teen itse vastaavanlaisia myyntihommia ja kyllä siellä ne talon naiset tekevät niitä päätöksiä jopa enemmän kuin 'isännät'. Koskaan en oleta tai kysy noin tyhmiä että onko isäntä/päätöksentekiä paikalla. Yksi juttu jäi kyllä vuosien takaa mieleen kun olin talossa käynyt kaupustelemassa jo [...]
   "Antoi ilomielin", koska naiset on opetettu olemaan ystävällisiä inhottavissakin tilanteissa. Toivottavasti joskus opit lukemaan ihmisiä ja tilanteita paremmin.

   Lainaa

  54. Esteetön maito 11.5.2024 12:31
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Laura: Luulenpa että useimmat sanoo ”kysyvänsä puolisolta” kun oikeasti haluaisivat sanoa ”en halua tuhlata rahaani tällaiseen, painu hemmettiin mun kodista”.  Mikään ei oo ahdistavampaa kuin se että tungetaan toisten kotiin myymään jotain. Tai soitetaan ihmisten puhelimiin ja yritetään myydä jotain. Jos mä tarvin/haluan jotain ostaa, etsin sen itse netistä tai myymälästä, kiitos.
   Niin se on kohtelias tapa saada myyjä lopettamaan kun "ei kiinnosta" ei vaan mene kaaliin. On tosin joku siihenkin joskus yrittänyt väittää vastaan.

   Lainaa

  55. Ajatteleva käärme 11.5.2024 14:14
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Jos olisin myyntimies, niin haluaisin nimenomaan käydä kauppaa sen osapuolen kanssa, joka haluaa laittaa botoksia vaginaan.

   Lainaa

  56. Mädäntynyt alpakka 13.5.2024 7:43
   Tulos: -13 (21 ääntä)
   Laura: Mikään ei oo ahdistavampaa kuin se että tungetaan toisten kotiin myymään jotain. Tai soitetaan ihmisten puhelimiin ja yritetään myydä jotain. Jos mä tarvin/haluan jotain ostaa, etsin sen itse netistä tai myymälästä, kiitos.
   Minusta ahdistavampaa on se, että joutuisin elättämään verorahoistani ne ihmiset, jos he eivät hankkisi elatustaan myymällä jotain. Myyjän elatukseen on kuitenkin mahdollista kieltäytyä ottamasta osaa, jos ei halua. Lisäksi saa pienenä bonuksena jotain, josta on ehkä hyötyä tai iloa, jos päättää osallistua elatukseen.
   Tietenkään kenenkään kotiin ei saa tunkea, sehän on poliisiasia. Ovelle tulevalle tai puhelimella soittavalle on aika helppoa sanoa, ettei kiinnosta. Jos ei mene jakeluun, niin puhelimessa voi lyödä luurin korvaan ja oven voi vetää kiinni. Mieluummin teen sen kuin maksan isompia veroja. Kannatan siis ehdottomasti sitä, että ihmiset yrittävät tehdä työtä, vaikka se jotakuta harmittaisikin.

   Lainaa

  57. Himmeä kiivi 13.5.2024 9:00
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Arkkienkeli: Sipilä 117 Miljardia, Marin 60 Miljardia korona-aikaan ja nykyinen 192 Miljardia. Siinä pari faktaa.
   No sehän meni hienosti, kun et edes vaivautunut faktoja tarkistamaan.

   Lainaa

  58. ketkutikutkuti 13.5.2024 11:16
   Tulos: +16 (24 ääntä)
   Tää nykyinen hallitus ei kyllä korjaa yhtään mitään muuta kuin rahat omiin taskuihinsa. Muuten pannaan koko maa kaaokseen, etenkin pienituloisempien elämät, mutta eihän niillä nyt mitään väliä olekaan... Eh.

   Lainaa

  59. It's a deal 13.5.2024 13:29
   Tulos: +3 (7 ääntä)
   Arkkienkeli: Sipilä 117 Miljardia, Marin 60 Miljardia korona-aikaan ja nykyinen 192 Miljardia. Siinä pari faktaa.
   Valtionvelka 2008 ~€50 mrd. 2019 ~€105 mrd. Nyt ~€163 mrd.  Mitä nuo mainitsemasi luvut ovat?

   Lainaa

  60. Blondi joutsen 13.5.2024 18:51
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Mädäntynyt alpakka: Minusta ahdistavampaa on se, että joutuisin elättämään verorahoistani ne ihmiset, jos he eivät hankkisi elatustaan myymällä jotain. Myyjän elatukseen on kuitenkin mahdollista kieltäytyä ottamasta osaa, jos ei halua. Lisäksi saa pienenä bonuksena jotain, josta on ehkä hyötyä tai iloa, jos päättää osallistua [...]
   Tuskin sinun kannattaa olla huolissasi siitä että ketä sinun veroeuroillasi elätetään. Eiköhän ne mene ihan sinun oman elämäsi ylläpitämiseen, ja tuskin riittääkään.

   Lainaa

  61. Tulos: +5 (5 ääntä)
   Järjestelmällinen pirulainen: Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...
   Olen minä useinkin puhelinmyyjile sanonut "meillä vaimo päättä näistä asioista!" ja vaikka pyysi niin en kertonut nimeä tai puh.numeroa. entinen työkaverille soitti joku puh.myyjä eikä ostanut mitään mutta myi soittajalle auton.

   Lainaa

  62. Tietämätön siili 17.5.2024 12:11
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Järjestelmällinen pirulainen: Itsekin kohdannut tuota käytöstä ovelta ovelle -myyjiltä. Aina kysytään talon herraa tai isäntää. Miksei naisen sanaan voida luottaa? Kun sanon ei, alkaa vänkääminen. Kun mies on sanomassa ei, myyjät toteavat "asia selvä, mukavat päivänjatkot" ja siirtyvät seuraavalle ovelle. Uskomatonta toimintaa...
   Minä kun vastasin jonkun kaupittelijan soittoon, niin hän kysyi että hei, oisko sun äiti tai isä kotona? Olin hieman hämilläni, näin 30v. naisena. Hän sitten selitteli että kuulostit kovin nuorelta. Ei tullut kauppoja.

   Lainaa

  63. Tietämätön siili 17.5.2024 12:18
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Hontelo hylje: Niin se botoxihan on solumyrkky, joka lamauttaa lihaksia, ja siten vähentää esim. kasvojen ryppyjä. Pillua se nyt ei ainakaan kiristäisi, vaan päin vastoin löysentäisi, jos joku hullu sillä lantionpohjan lihaksiaan menisi lamauttamaan. Varmaan saisi virtsankarkailun kaupan päälle.
   Hermomyrkky, botuliini, yhdeltä kauppanimeltä Botox on hermomyrkky joka lamauttaa lihaksia.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: botox, deitti, emäntä, hallitus, isäntä, kiristää, kuopion miekkailuseura, maksaa, match, raskaus, seuranhaku, sinkku, sinkut, tinder, treffit, ulkomaalainen nimi