Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 521

Ok, Kati, ok.
Kirpputorin löytöjä, osa 521

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 31 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +118 (124 ääntä)
   Jos Jouni maksaa satasen tuun siivoon ton kasan pois.

   Lainaa

  2. Sipulinhajuinen aasi 23.5.2024 2:23
   Tulos: +96 (102 ääntä)
   Katin aivot ja jounin kasa samalla tasolla

   Lainaa

  3. Valloittava roska 23.5.2024 2:48
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   Miks ite? 😆

   Lainaa

  4. Luettu piikkisika 23.5.2024 6:32
   Tulos: -58 (110 ääntä)
   Markon kannattaa muistaa että tekeytymällä tyhmäksi tekee vain itsensä tyhmäksi. Lisäksi jos alkaa neppailemaan jollain oikeinkirjoituksella, niin kannattaa kirjoittaa oikein.

   Lainaa

  5. Tulos: +10 (38 ääntä)
   Tarjoan Jounille neuvon pussittaa tavarat oheisiin pusseihin ja kantamaan ne jätehuollon tarjoajan astioihin. Mikä on pieni XXL? Onko se niitä merkkejä, joissa kirjainkoot pienennetään, mutta numerokoko on edelleen peruskaavaa seuraava? Olen joskus nähnyt kaupassa koon S, joka onkin kokoa 42-44.

   Lainaa

  6. Tulos: +35 (45 ääntä)
   Luettu piikkisika: Markon kannattaa muistaa että tekeytymällä tyhmäksi tekee vain itsensä tyhmäksi. Lisäksi jos alkaa neppailemaan jollain oikeinkirjoituksella, niin kannattaa kirjoittaa oikein.
   Joo, Marko väänsi sitä vähän tarpeettomasti. 
   Ilmo ihan sinälläänkin niin sekava, että aivot kuumenee sitä tulkitessa. 😁

   Lainaa

  7. Tulos: -8 (64 ääntä)
   Luettu piikkisika: Markon kannattaa muistaa että tekeytymällä tyhmäksi tekee vain itsensä tyhmäksi. Lisäksi jos alkaa neppailemaan jollain oikeinkirjoituksella, niin kannattaa kirjoittaa oikein.
   Vaikka kirjoittasikin täydellisesti, on silti tyhmää nostaa tuollainen asia julkiseen käsittelyyn. Jos on jotain epäselvyyksiä myytävistä tuotteista, voi kysyä kohteliaasti selvennystä myynti-ilmoituksen kommenteissa. Tai mieluummin jättää kysymättä kokonaan jos ei ole kiinnostunut myytävistä asioista.

   Lainaa

  8. Tulos: +5 (33 ääntä)
   Toj Karin: Vaikka kirjoittasikin täydellisesti, on silti tyhmää nostaa tuollainen asia julkiseen käsittelyyn. Jos on jotain epäselvyyksiä myytävistä tuotteista, voi kysyä kohteliaasti selvennystä myynti-ilmoituksen kommenteissa. Tai mieluummin jättää kysymättä kokonaan jos ei ole kiinnostunut myytävistä asioista.
   Joskus miehelle voi tulla ylipääsemätön tarve kertoa koko maailmalle että on kiinnostunut naistenvaatteiden myynti-ilmoituksista. Huom! ei osta, katselee vain.

   Lainaa

  9. Tulos: +87 (91 ääntä)
   Jepajee: Tarjoan Jounille neuvon pussittaa tavarat oheisiin pusseihin ja kantamaan ne jätehuollon tarjoajan astioihin. Mikä on pieni XXL? Onko se niitä merkkejä, joissa kirjainkoot pienennetään, mutta numerokoko on edelleen peruskaavaa seuraava? Olen joskus nähnyt kaupassa koon S, joka onkin kokoa 42-44.
   Uskoisin että takki on vaan malliltaan "tavallista mitoitusta pienempi". Käytän itse kokoa S, mutta joidenkin valmistajien vaatteista, esimerkiksi takeista joudun ottamaan koon suuremman (tai pienemmän) mikäli mitoitus hieman poikkeaa tuosta perus ässästä. Naisten vaatteiden koot erityisesti tuntuvat olevan välillä ihan mitä sattuu vaatepuljusta riippuen.

   Lainaa

  10. Itseasiassa 23.5.2024 8:24
   Tulos: +65 (67 ääntä)
   Kati kysyy mielipidettä ihmisestä ja keskittyy pelkkään ulkonäön arviointiin. Suzanne varmaan voi omalle ulkonäölleen yhtä paljon, kun Katikin omalleen. Tai no, maan ensimmäisellä vaimolla on varmaan paremmin varaa hoitoihin, jotka vaikuttavat "rumaan irvistykseen", mutta ei ainakaan tuon luontaisen ilmeen puolesta taida olla niille tarvetta.

   Lainaa

  11. Neuloutuva sohvaperuna 23.5.2024 9:49
   Tulos: +18 (32 ääntä)
   Jepajee: Tarjoan Jounille neuvon pussittaa tavarat oheisiin pusseihin ja kantamaan ne jätehuollon tarjoajan astioihin. Mikä on pieni XXL? Onko se niitä merkkejä, joissa kirjainkoot pienennetään, mutta numerokoko on edelleen peruskaavaa seuraava? Olen joskus nähnyt kaupassa koon S, joka onkin kokoa 42-44.
   Ennemminkin varmaan toisinpäin, kun kiinavaatteesta joutuu tavallinen 42-kokoinenkin joskus tilaamaan jonku XXXL-koon että on edes toivoa mahtua päälle.

   Lainaa

  12. Tulos: +25 (29 ääntä)
   Jounin myynti-ilmoituksesta saa käsityksen että on nopeasti tarvittu rahaa ja (ei ehkä ihan selvin päin) otettu puhelimella yksi tärähtänyt kuva rojukasasta. 😕

   Lainaa

  13. Tulos: +23 (45 ääntä)
   Helena näkee itse ottamastaan kuvasta tekstin "Levi" ja kuitenkin kirjoittaa "Lewikset". Englannin kielessä näissä on selvä ero, "Levi" lausutaan "liivai" mutta "Lewis" lausutaan "luuis".

   Lainaa

  14. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kati olet hämmentynyt.

   Lainaa

  15. Tulos: +5 (11 ääntä)
   Jepajee: Tarjoan Jounille neuvon pussittaa tavarat oheisiin pusseihin ja kantamaan ne jätehuollon tarjoajan astioihin. Mikä on pieni XXL? Onko se niitä merkkejä, joissa kirjainkoot pienennetään, mutta numerokoko on edelleen peruskaavaa seuraava? Olen joskus nähnyt kaupassa koon S, joka onkin kokoa 42-44.
   Italialaisessa kokoluokituksessa on isompi numeromerkintä kuin täkäläisessä, monessa vaatteessa merkataan useamman rinnakkaisen kokoluokituksen merkinnät samaan lappuun, mahdollisesti kyse tästä?

   Lainaa

  16. Nuutunut pehmelö 23.5.2024 22:52
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Onneksi herra Stubb on Katin kuvassa elegantti.

   Lainaa

  17. Kiva tohtori 24.5.2024 2:42
   Tulos: +25 (31 ääntä)
   Luettu piikkisika: Markon kannattaa muistaa että tekeytymällä tyhmäksi tekee vain itsensä tyhmäksi. Lisäksi jos alkaa neppailemaan jollain oikeinkirjoituksella, niin kannattaa kirjoittaa oikein.
   Kyllä tuo oli ihan aidon oikeasti vaikea ymmärtää. Saa tovin miettiä mihin väleihin laittaisi välimerkit, eikä siltikään voi olla varma. "...kokoa 25 ei pidetty". Tuosta heti huomasit, että tarkoitti 25 euroa? 
   On itsekästä ja tyhmääkin kirjoittaa noin huolimattomasti. Siinä tuhlaa muiden aikaa, kun muut joutuvat pähkäilemään mitä tarkoitetaan. Viime kädessä kärsii itse, koska viesti ei mene perille.

   Lainaa

  18. Hellä kurkku 24.5.2024 6:38
   Tulos: -21 (23 ääntä)
   Kiva tohtori: Kyllä tuo oli ihan aidon oikeasti vaikea ymmärtää. Saa tovin miettiä mihin väleihin laittaisi välimerkit, eikä siltikään voi olla varma. "...kokoa 25 ei pidetty". Tuosta heti huomasit, että tarkoitti 25 euroa?  On itsekästä ja tyhmääkin kirjoittaa noin huolimattomasti. Siinä tuhlaa muiden aikaa, kun muut joutuvat [...]
   Se jota asia kiinnostaa, osaa varmasti kysyä jos ei ymmärrä.

   Lainaa

  19. Kopioitu Metsätonttu 24.5.2024 14:23
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Jepajee: Tarjoan Jounille neuvon pussittaa tavarat oheisiin pusseihin ja kantamaan ne jätehuollon tarjoajan astioihin. Mikä on pieni XXL? Onko se niitä merkkejä, joissa kirjainkoot pienennetään, mutta numerokoko on edelleen peruskaavaa seuraava? Olen joskus nähnyt kaupassa koon S, joka onkin kokoa 42-44.
   Ei noihin xxs-xxxxl kokoihin tunnu olevan mitään selkeitä standardeja. Suuntaa antavia kokoja ja kertoo jonkin merkin tai mallin sisäisestä kokoluokituksesta enemmän kuin keskinäisistä koo'oista. Numero koot tarkempia vaatteissa, mutta kengissä voi heittää paljonkin. Reilu kaksikymmentä vuotta sitten kengissä oli kolmisen numeroa pienemmät numerot, kuin nykyään. Luulin ensin, että jalkani kasvavat aikuisiällä, kun pitää ostaa aina vain suurempinumeroisia kenkiä, mutta ullakkoa siivotessani löysin melkein käyttämättä jääneet vanhat kenkäni, joissa kokonumero tosiaan kolme numeroa nykyistä pienemmät, mutta olivat silti oikeasti saman kokoiset ja sopivat jalkaan, jopa paremmin kuin uudet. Olivat vanhan kunnon kotimaista leveää lestiä. Vanhoihin vintage farkkuihin en enää mahtunut kuitenkaan, nyyh.

   Lainaa

  20. Haudankaivaja 24.5.2024 17:08
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   "Kevyt toppatakki Xxl pientä kokoa nilkkuri mustat 41 pientä kokoa 25 ei pidetty" Argh! Aika monta kertaa luin enkä oikeasti tajunnut mitä hittoa siinä sanotaan. Yhden pilkun tai pisteen kun laittaa randomilla johonkin kohtaan niin saa aika monta yhtä sekavaa sanapötköä. Ei tarvi olla mikään kielinatsi mutta ei sanoja voi vaan oksentaa ja olettaa että joku saa niistä jotain selvää.

   Lainaa

  21. Kopioitu Metsätonttu 24.5.2024 17:56
   Tulos: +14 (24 ääntä)
   Haudankaivaja: "Kevyt toppatakki Xxl pientä kokoa nilkkuri mustat 41 pientä kokoa 25 ei pidetty" Argh! Aika monta kertaa luin enkä oikeasti tajunnut mitä hittoa siinä sanotaan. Yhden pilkun tai pisteen kun laittaa randomilla johonkin kohtaan niin saa aika monta yhtä sekavaa sanapötköä. Ei tarvi olla mikään [...]
   Xxl merkkinen pientä kokoa oleva kevyt toppatakki ja mustia pienikokoisia nilkkureita on ilmeisesti 41 paria, joista 25 paria ei ole pidetty eli käytetty. Helppoa kuin heinän teko.

   Lainaa

  22. Toimiva riesa 24.5.2024 18:17
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: Ei noihin xxs-xxxxl kokoihin tunnu olevan mitään selkeitä standardeja. Suuntaa antavia kokoja ja kertoo jonkin merkin tai mallin sisäisestä kokoluokituksesta enemmän kuin keskinäisistä koo'oista. Numero koot tarkempia vaatteissa, mutta kengissä voi heittää paljonkin. Reilu kaksikymmentä vuotta sitten kengissä oli [...]
   Ei tosiaan ole standardeja. Minulla on kaapissa sopivia vaatteita S-XL ja 36-44. Mitään ei voi ostaa sovittamatta.

   Lainaa

  23. Tulos: +6 (10 ääntä)
   Jepajee: Tarjoan Jounille neuvon pussittaa tavarat oheisiin pusseihin ja kantamaan ne jätehuollon tarjoajan astioihin. Mikä on pieni XXL? Onko se niitä merkkejä, joissa kirjainkoot pienennetään, mutta numerokoko on edelleen peruskaavaa seuraava? Olen joskus nähnyt kaupassa koon S, joka onkin kokoa 42-44.
   Kun ostat XXL-Kiinatuotteen koko sopii luultavasti eurooppalaiselle M-L koon ihmiselle. Taas kun tilaa Amerikasta tuotteen XL kokoisena niin se voi olla XL kokoiselle jopa hieman iso. Nimimerkillä XXXL koon liian pienet pikkuhousut ja XL koon telttahupparin omistava kaveri.

   Lainaa

  24. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Hellä kurkku: Se jota asia kiinnostaa, osaa varmasti kysyä jos ei ymmärrä.
   Jää helposti kaupat tekemättä, jos 95% potentiaalisista ostajista ei vaan jaksa ruveta säätämään. Mitä tulee kauppojen sopimisesta, jos selkeän myynti-ilmoituksen teko on noin vaikeaa? Helpompi antaa vaan olla, ja asioida jonkun sellaisen kanssa joka osaa ilmaista itseään ymmärrettävästi

   Lainaa

  25. Epäsuotuisa kameli 26.5.2024 9:40
   Tulos: -11 (13 ääntä)
   tumis80: Jää helposti kaupat tekemättä, jos 95% potentiaalisista ostajista ei vaan jaksa ruveta säätämään. Mitä tulee kauppojen sopimisesta, jos selkeän myynti-ilmoituksen teko on noin vaikeaa? Helpompi antaa vaan olla, ja asioida jonkun sellaisen kanssa joka osaa ilmaista itseään ymmärrettävästi
   Mikä 95%? Ja tosiaan, jos ei osaa/uskalla kysyä, niin parempi jättää kaupat väliin.

   Lainaa

  26. Esteetön maito 26.5.2024 14:06
   Tulos: +9 (13 ääntä)
   Hellä kurkku: Se jota asia kiinnostaa, osaa varmasti kysyä jos ei ymmärrä.
   Klikkiotsikot eivät kiinnosta Iltalehdessä, eikä kirpputorilla.

   Lainaa

  27. Iäkäs keiju 27.5.2024 20:56
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Esteetön maito: Klikkiotsikot eivät kiinnosta Iltalehdessä, eikä kirpputorilla.
   Miksi sitten vastasit?

   Lainaa

  28. Letittämätön banaani 28.5.2024 17:09
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: Ei noihin xxs-xxxxl kokoihin tunnu olevan mitään selkeitä standardeja. Suuntaa antavia kokoja ja kertoo jonkin merkin tai mallin sisäisestä kokoluokituksesta enemmän kuin keskinäisistä koo'oista. Numero koot tarkempia vaatteissa, mutta kengissä voi heittää paljonkin. Reilu kaksikymmentä vuotta sitten kengissä oli [...]
   Minun kengännumero on kyllä pysynyt samana siitä asti kun lakkasin kasvamasta. Nyt vajaa viisikymppinen. Eri merkeillä on aina ollut eroja niin että kengät olleet kokoa 39 tai 40. Suurimmaksi osaksi käytän suomalaisia kenkiä.

   Lainaa

  29. Hyppelevä keiju 29.5.2024 16:04
   Tulos: -1 (1 ääni)
   "Ei väliä miten kirjoittaa, kaikki tajuaa kuitenkin.'

   Lainaa

  30. Aallokas herukka 29.5.2024 16:08
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   En uskaltais käydä kauppaa tuon ilmoituksen perusteella. -tavataan 5:5, talon kohdalla. -ja hintahan oli 41xxs.

   Lainaa

  31. Saasteeton raadonsyöjä 31.5.2024 6:44
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Aallokas herukka: En uskaltais käydä kauppaa tuon ilmoituksen perusteella. -tavataan 5:5, talon kohdalla. -ja hintahan oli 41xxs.
   Mitä sekoilet?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: alexander stubb, kirppari, kirppis, kirpputori, koko, levikset, levis, pieni, presidentti, stubb, suzanne innes-stubb, xxl