Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 296

Miten 40-vuotias pukeutuu festareille?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 296

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Palloton ahven 30.4.2024 0:13
      Tulos: +258 (268 ääntä)
      Jahas, kun apu ei sellaisenaan kelpaa, niin menee tunteisiin. Jakku pitää olla! 😆

      Lainaa

    2. Raudaton kookos 30.4.2024 0:22
      Tulos: +354 (382 ääntä)
      Onhan se kamalaa, kun aikuisiällä vielä on leikkimieltä. Itse jo aikuinen, mutta kun veljenpoika ehdotti lumilinnan rakentamista, niin siinä jäi veljenpoika melkein syrjään, kun linna kävi kohoamaan veljen ja oman kaverin voimin :D

      Lainaa

    3. Tulos: +238 (266 ääntä)
      Anonymous member, kannattaa ottaa yhteys paikalliseen mielenterveystoimistoon ja varata sinne keskusteluaika... itsellesi. Pikimmiten.

      Lainaa

    4. Tulos: +213 (231 ääntä)
      Aikuinen ihminen leikkii??? Nyt johonkin tahoon yhteyttä ja äkkiä!

      Lainaa

    5. Tulos: +254 (274 ääntä)
      Nimetön jäsen, kannattaa olla yhteydessä terapiaa tarjoaviin tahoihin. Siellä voisit purkaa noita erikoisia tunteita ja miettiä, miksi jonkun muun harrastus herättää sinussa kiusaantuneisuutta.

      Lainaa

    6. Intiimi peura 30.4.2024 0:44
      Tulos: +103 (161 ääntä)
      Mitäpä se muiden persettä kaivelee jos jollain on pöljä harrastus.

      Lainaa

    7. Tekstiilipoliisi Tuija 30.4.2024 0:44
      Tulos: +38 (44 ääntä)
      Palloton ahven: Jahas, kun apu ei sellaisenaan kelpaa, niin menee tunteisiin. Jakku pitää olla! 😆
      Check!

      Lainaa

    8. Kilokalori 30.4.2024 0:58
      Tulos: +8 (60 ääntä)
      Oisko toi Tuija edellisen mokan nimetön yrittäjänainen. Ne verkostoitujat varmaan nukkuukin jakkutakki päällä.

      Lainaa

    9. Risteytetty timantti 30.4.2024 1:33
      Tulos: -42 (116 ääntä)
      Intiimi peura: Mitäpä se muiden persettä kaivelee jos jollain on pöljä harrastus.
      Sinäkö se määrittelet kenen harrastus on pöljä?

      Lainaa

    10. Vajoava liitu 30.4.2024 2:07
      Tulos: +95 (117 ääntä)
      Anonymous member, tuollainen asia kannattaa ehdottomasti käsitellä terapeutin kanssa. Siis se, että se häiritsee sinua.

      Lainaa

    11. Nesteytetty tiikeri 30.4.2024 4:01
      Tulos: +168 (184 ääntä)
      Mitäkö pukea päälle nelikymppisenä. Ja vieläpä festareille. No ihan mitä itsestä hyvältä tuntuu ja mistä tykkää. Ei kai se ikä sitä määritä kuinka kukakin saa tai kuinka "pitää" pukeutua.

      Lainaa

    12. Tuttiritari 30.4.2024 5:14
      Tulos: -79 (171 ääntä)
      No onhan toi keppihevosella koikkelehtiminen ja hirnuminen tosi kummallista jos ei oo lapsi.

      Lainaa

    13. Numeroimaton maksamato 30.4.2024 6:49
      Tulos: +74 (82 ääntä)
      bleb: Aikuinen ihminen leikkii??? Nyt johonkin tahoon yhteyttä ja äkkiä!
      "Aikuinen joka ei leiki on lapsellinen" (sanoi Sakari Kuosmanen tai Jope Ruonansuu - mahdollisesti molemmat)

      Lainaa

    14. Tulos: +38 (58 ääntä)
      Niin, onhan se kummalista, jos äiti leikkii lastensa kanssa. Kyllä pitäisi vain laittaa lapsille kännykät käteen jokainen omaan huoneeseen, ettei vaan kenellekään tule ajastusta "leikkiä"

      Lainaa

    15. Monenlaenen sotilas 30.4.2024 6:59
      Tulos: +151 (159 ääntä)
      Kyllä minustakin keppareilla koikkelehtiminen on aikuiselle vähän kummallista. Mutta mitä sitten? Jos jonkun haittaa/vahinkoa aiheuttamaton harrastus tuntuu mimnsta joltain, niin sehän on ihan minun asiani eikä vaikuta harrastajaan onneksi mitenkään. Jos asia ihan huolta/ahdistusta aiheuttaisi, niin omaa päätäni pitäisi mennä hoidattamaan. Pointtina: mielipide saa olla, irrelevanttia mielipidettä ei ole mikään pakko mennä lätkimään kenenkään naamalle tai pyrkiä rajoittamaan kenenkään toisen toimintaa sen takia. Aina kannattaa muistaa, että ettei kaikki ymmärrä kaikkia minunkaan harrastuksia tai mielenkiinnon kohteita, eikä tarvitsekaan. Btw se keppari esteily on muuten melko kovaa liikuntaa 😮 jäisi melko monella ne esteet hyppimättä.

      Lainaa

    16. Karsittu kani 30.4.2024 7:18
      Tulos: +89 (103 ääntä)
      https://keppihevostensm.fi/luokat/ Vakavasti otettavaa urheilua näkyy olevan. Hyvä että lapset, nuoret ja nuoret aikuiset liikkuvat, tavalla millä tahansa. 💜 Itselle tuo laji olisi liian raskas.

      Lainaa

    17. Tulos: +123 (131 ääntä)
      Yksi oma vastaavan ikäinen kaveri harrastaa keppihevostelua myös ja ihmettelen suuresti miten se pystyy. Mutta en siitä näkökulmasta että myötähäpeäisin sitä tai katsoisin asiaa negatiivisesti, vaan siksi etten kykene samaistumaan tuohon intoon millään tavalla enkä ymmärrä mitä tuosta harrastuksesta voi saada. Mutta se ei silti ole sen kummempi kuin minä joka vajaa keski-ikäisenä rakennan vielä legoilla ihan lapsen innolla.

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (54 ääntä)
      bleb: Aikuinen ihminen leikkii??? Nyt johonkin tahoon yhteyttä ja äkkiä!
        Toivottavasti tuo ei koskaan saa lapsia. "No en minä voi sinun kanssasi leikkiä kun jakkutakkikin rypistyy!". Kyllä kunnon vanhemman pitää olla valmis puhdistamaan kummitustunneli kummituksista dinosaurusten ja banaanien avulla (kyllä, lapsellani on aika vilkas mielikuvitus, mitä pidän vain myönteisenä seikkana). Legoa en valitettavasti osaa rakentaa, mikä on kyllä vanhemmassa selkeä virhe. 
        Ja tosiaan, kumpi on parempi, tässä yhä raihnastuvassa maassa nousta pyrstöltään ja hyppiä ympäriinsä, vaikka sitten heppakepin kanssa, kuin jäädä nettiin kokemaan negatiivisia tunteita? Epäilemättä en ihan tajua, mutta toisaalta, aion mennä parin viikon päästä festivaaleille, pukeutuneena tavalla joka on keski-ikäiselle äidille täysin sopimaton. Eipä kiinnosta, se on hauskaa.

      Lainaa

    19. Lälly marsu 30.4.2024 8:15
      Tulos: +1 (15 ääntä)
      Karsittu kani: keppihevostensm.fi/luokat Vakavasti otettavaa urheilua näkyy olevan. Hyvä että lapset, nuoret ja nuoret aikuiset liikkuvat, tavalla millä tahansa. 💜 Itselle tuo laji olisi liian raskas.
      Ja ihan kaikki muutkin.

      Lainaa

    20. Tiheä guava 30.4.2024 8:32
      Tulos: -73 (115 ääntä)
      Ei se kyllä normaalia ole, että 25-vuotiaana keppihevostelee noin intensiivisesti että samalla leikkii olevansa hevonen tai mitä tuossa nyt tapahtuukaan. 😁 Tyyppi on nolo ja "erikoiset tunteet" tunnetaan nimellä myötähäpeä. Mut ei tarvitse olla mihinkään yhteydessä kun ei tuossa vahingoiteta ketään. Koita jaksaa ja pidä suu kiinni.

      Lainaa

    21. Voitettu simpanssi 30.4.2024 8:56
      Tulos: +47 (49 ääntä)
      Nesteytetty tiikeri: Mitäkö pukea päälle nelikymppisenä. Ja vieläpä festareille. No ihan mitä itsestä hyvältä tuntuu ja mistä tykkää. Ei kai se ikä sitä määritä kuinka kukakin saa tai kuinka "pitää" pukeutua.
      Ongelma taiskin aloittajalla olla se, ettei tunnu hyvältä eikä tykkää, siksi pyysikin apua?

      Lainaa

    22. Iloinen ja yritteliäs paimen 30.4.2024 9:00
      Tulos: +7 (41 ääntä)
      Kilokalori: Oisko toi Tuija edellisen mokan nimetön yrittäjänainen. Ne verkostoitujat varmaan nukkuukin jakkutakki päällä.
      En ole yrittäjä. Mutta ymmärrän pienyrittäjääkin. Mikä ihmeen rikos se pienyrittäminen joidenkin mielestä on? Niin paljon jää kaivelemaan, että seuraavaankin mokaan vielä riittää puhtia? 
      Työnantajan kustannukset työntekijästä ovat palkkaan nähden isot. Juuri pienillä yrittäjillä se kynnys palkkaamiseen on iso. 

      Lainaa

    23. Itseasiassa 30.4.2024 9:03
      Tulos: +39 (41 ääntä)
      Nesteytetty tiikeri: Mitäkö pukea päälle nelikymppisenä. Ja vieläpä festareille. No ihan mitä itsestä hyvältä tuntuu ja mistä tykkää. Ei kai se ikä sitä määritä kuinka kukakin saa tai kuinka "pitää" pukeutua.
      Niin, kai tuon ikäisellä on jo vaatteita kaapissa. Kannattaa tietysti vähän katsoa käytännöllisyyttä jos tuleekin kylmä tai alkaa sataa. Muuten sellaiset vaatteet joissa viihtyy mutta pieni lika ei haittaa.

      Lainaa

    24. Nätti tomaatti 30.4.2024 9:23
      Tulos: +79 (81 ääntä)
      Tehtiin 18-vuotiaina kaverin kanssa hiekkalinnaa uimarannalla. Tuli hieno linna ja hyvä olo. En tiedä miten hassuina meitä pidettiin, mutta yksi tuli huomauttamaan. Pikkupoika ehkä 10 v tuli kysymään eikö tuo ole aika lapsellista😂

      Lainaa

    25. Iloinen ja yritteliäs paimen 30.4.2024 9:25
      Tulos: +45 (49 ääntä)
      Eikö festareille saakaan pukeutua miten haluaa, vaikka jakkuun? Tosin ei se ihan mukavin kyllä ole. Mutta jakkujakin on kauhean monenlaisia ja materiaalista riippuu miten rennolta se näyttää ja miten mukava se on päällä. Siellähän on kuitenkin kelin puolesta mahdollisesti joku näistä tai näiden yhdistelmä: - helle ja porotus —> kannattaa muistaa aurinkosuoja ja hattu - kaatosade —> sadeviitta tai takki, vettä kestävät kengät, ehkä jopa kumisaappaat (sateenvarjoa ei saa viedä!) - kauhean kylmä ja kostea keli —> tässä se jakku menee alla vähän hukkaan, joku hengittävä välikerros päällystakin alla olisi ehkä mukavampi Mutta festareilla käyntiä on niin monenlaista. Eihän se kaikille ole kolmen päivän rymy sään armoilla. Mutta kyllä siellä saattaa lyhyenkin pistäytymisen aikana kohdata äärioloja. Mukavat ja märkää, likaa, lasinsirpaleita ja muiden tallovia jalkoja pelkäämättömät kengät on joka tapauksessa tärkeät. Suosittelisin katselemaan festarikuvia netistä. Sieltä voi saada inspiraatiota. Mutta lopullinen oma valinta kannattaa tehdä vasta kun säästä on edes jonkinasteinen varmuus, ja varautua silti muutoksiin. Mukavaa festarikesää kaikille!

      Lainaa

    26. Ehjä paarma 30.4.2024 9:32
      Tulos: +80 (94 ääntä)
      Tiheä guava: Ei se kyllä normaalia ole, että 25-vuotiaana keppihevostelee noin intensiivisesti että samalla leikkii olevansa hevonen tai mitä tuossa nyt tapahtuukaan. 😁 Tyyppi on nolo ja "erikoiset tunteet" tunnetaan nimellä myötähäpeä. Mut ei tarvitse olla mihinkään yhteydessä kun ei tuossa vahingoiteta ketään. Koita jaksaa ja pidä suu kiinni.
      Minkälainen aikuisena sitten kuuluu olla? Tylsä, tympeä ja umpimielinen. Sellainen jonka elämään ei ilo ja leikki kuulu.

      Lainaa

    27. Esteetön maito 30.4.2024 9:38
      Tulos: +60 (64 ääntä)
      Nätti tomaatti: Tehtiin 18-vuotiaina kaverin kanssa hiekkalinnaa uimarannalla. Tuli hieno linna ja hyvä olo. En tiedä miten hassuina meitä pidettiin, mutta yksi tuli huomauttamaan. Pikkupoika ehkä 10 v tuli kysymään eikö tuo ole aika lapsellista😂
      Lapsellista on tulla huomauttamaan.

      Lainaa

    28. Laiska lohikäärme 30.4.2024 10:11
      Tulos: +84 (86 ääntä)
      Tulee aina niin surullinen olo, kun joku ahdistuu omasta ulkonäöstään niin, että se estää jopa hauskan pitämisen. Moni kiusaaja ei tunnu tajuavan, että heidän käytöksensä on oikeesti kiusaamista.

      Lainaa

    29. Kaikuva orava 30.4.2024 10:25
      Tulos: +23 (49 ääntä)
      Ekasta tuli mieleen että kirjoittaja jotenkin seksualisoi tuon keppihevostelun ja siksi on vaivaantunut. Toisesta tulin surulliseksi, kun joku inhoaa itseään niin paljon ettei uskalla pitää edes hauskaa.

      Lainaa

    30. Liittoutumaton taikuri 30.4.2024 11:17
      Tulos: +31 (35 ääntä)
      Itseasiassa: Niin, kai tuon ikäisellä on jo vaatteita kaapissa. Kannattaa tietysti vähän katsoa käytännöllisyyttä jos tuleekin kylmä tai alkaa sataa. Muuten sellaiset vaatteet joissa viihtyy mutta pieni lika ei haittaa.
      Itse ymmärsin kysymyksen siltä kannalta, että miten kannattaa pukeutua, jos ei halua erottua massasta. Itse mielelläni pukeudun omalla tyylilläni, vaikka näyttäisin kuinka erikoiselta. Joskus kun teen jotain uutta, täysin oman mukavuusalueen ulkopuolella, haluan kuitenkin pukeutua ihan samoin kuin kaikki muutkin ja olla erottumatta muista. Esim. jos joku saisi minut houkuteltua festareille, niin tuntisin itseni siellä todennäköisesti hyvin kiusaantuneeksi, eikä jakkupuku yhtään parantaisi oloa, vaikka muuten sellaisessa viihdynkin.

      Lainaa

    31. Massiton ahma 30.4.2024 11:23
      Tulos: +42 (44 ääntä)
      Ehjä paarma: Minkälainen aikuisena sitten kuuluu olla? Tylsä, tympeä ja umpimielinen. Sellainen jonka elämään ei ilo ja leikki kuulu.
      Niin, monestiko aikuiset rakentelee esim. Legoista kaikkea kivaa kun lapset pyytävät enoa/setää/tätiä leikkeihin mukaan. Itsekin muistan innostuneeni ja siinä se pari tuntia sitten menikin siskonpoikien kanssa rakentaessa. Esittelivät vanhemmilleen ylpeänä mitä eno rakensi.

      Lainaa

    32. Suonensisäinen lokki 30.4.2024 11:50
      Tulos: +41 (43 ääntä)
      Massiton ahma: Niin, monestiko aikuiset rakentelee esim. Legoista kaikkea kivaa kun lapset pyytävät enoa/setää/tätiä leikkeihin mukaan. Itsekin muistan innostuneeni ja siinä se pari tuntia sitten menikin siskonpoikien kanssa rakentaessa. Esittelivät vanhemmilleen ylpeänä mitä eno rakensi.
      Tätä minäkin ajattelin. Legoilu on kaikenikäisille.
      Tuli mieleen yks vauva.fi keskustelun aloitus, jossa AP oli sitä mieltä että lautapelit ovat lapsille ja +30v joka omistaa lautapelejä on nolo ja lapsellinen ja ko. harrastus on kauhee turnoff

      Lainaa

    33. It's a deal 30.4.2024 13:31
      Tulos: +68 (72 ääntä)
      Olen usein miettinyt miten joitakin ihmisiä haittaa se, että aikuiset pelaavat tietokoneella tai lautapelejä, mutta minkä tahansa skeidan tuijottaminen televisiosta vaikka koko illan on täysin normaalia.

      Lainaa

    34. Turtunut ilonpilaaja 30.4.2024 14:20
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Voitettu simpanssi: Ongelma taiskin aloittajalla olla se, ettei tunnu hyvältä eikä tykkää, siksi pyysikin apua?
      Veikkaan että aloittajalla enemmänkin se että tuntee ettei kuulu joukkoon ellei pukeudu jollain tietyllä tavalla, ainakin sellainen mielikuva mulle tuli. Mutta eihän sillä ole mitään väliä minkälaisissa vaatteissa millekään festareille menee. Ei niissä ole mitään pukukoodia.

      Lainaa

    35. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Mikäs siinä leikkiessä jos tekee kerran onnelliseksi. Ja kun tekee vaan kotonaan tai yksikseen niin eihän siinä oo edes mitään kiusatuksi tulemisen uhkaakaan. Kiusallisempi olo mulle tulis jos pelaisin yksityisessä kodissani jollain tamagotchilla ja sitten joku sukulainen soittaa lanssin sen takia. :D

      Lainaa

    36. Tulos: +35 (37 ääntä)
      Antakaa aikuisten leikkiä! Elämä on liian vakavaa.

      Lainaa

    37. Kaikkein paras käärme 30.4.2024 20:12
      Tulos: +15 (19 ääntä)
      Kaikuva orava: Ekasta tuli mieleen että kirjoittaja jotenkin seksualisoi tuon keppihevostelun ja siksi on vaivaantunut. Toisesta tulin surulliseksi, kun joku inhoaa itseään niin paljon ettei uskalla pitää edes hauskaa.
      Niin, voihan sen niinkin ajatella, jos haluaa väkisillä tehdä siitä kaksimielistä "keppi haarojen välissä ratsastellaan", mutta ei tokikaan ole pakko. Jos se on pakkomielle ja näkee kaikessa "jotain pervoa", niin sitten kannattaa hakea apua.

      Lainaa

    38. Vararenkaaton hampurilainen 1.5.2024 9:50
      Tulos: +2 (20 ääntä)
      Risteytetty timantti: Sinäkö se määrittelet kenen harrastus on pöljä?
      Miksi sijaisloukkaannuit?

      Lainaa

    39. Tyytyväinen aprikoosi 1.5.2024 17:00
      Tulos: +34 (36 ääntä)
      Kyse on perheenjäsenestä, jonka käytöksestä olen hieman huolissani. Haluaisin kuulla mielipiteitä.. Onko normaalia, jos yli 30-vuotias aikuinen mies juoksee maila kädessä pallon perässä? Harrastaa julkisesti satojen ihmisten nähden, jopa TV-lähetyksissä. Tiedän, että on monien junnujen harrastus, mutta nyt puhutaan aikuisesta miehestä. Hän on muuten "normaali", on käynyt koulut eikä ole tietääkseni koskaan todettu mitään henkistä tai fyysistä sairautta (joitakin loukkaantumisia lukuun ottamatta). Pitäisikö ottaa puheeksi vai antaa olla? Mihin tahoon pitäisi olla yhteydessä? Onko lasun paikka, kun hän tällä "harrastuksellaan" elättää myös vaimonsa ja lapsensa? Aiheuttaa itsessä erikoisia tunteita, lähinnä kateutta.

      Lainaa

    40. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Raudaton kookos: Onhan se kamalaa, kun aikuisiällä vielä on leikkimieltä. Itse jo aikuinen, mutta kun veljenpoika ehdotti lumilinnan rakentamista, niin siinä jäi veljenpoika melkein syrjään, kun linna kävi kohoamaan veljen ja oman kaverin voimin 😁
      Leikkimielisyys on ok ja taidankin olla vanhaa kansaa kun sanon että kyllä itseäni hämmentäisi jos joku aikuinen sukulaiseni alkaisi vetää kepparimenoja.

      Lainaa

    41. Säpevä alligaattori 2.5.2024 7:46
      Tulos: -24 (32 ääntä)
      Hävettää kulkea lihavana festareilla, mutta ei tule mieleen että jos vaikka vähän laihduttaisi niin ei pukeutuminen olisi ongelma.

      Lainaa

    42. Lenko soturi 2.5.2024 10:52
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      No harmittomampaa se olisi että aikuiset harrastaisivat keppihevostelua kuin vaikka oikeilla hevosilla ratsastamista tai jotain muuta mistä on oikeasti haittaa joillekin muille. Ratsuhevosia kohdellaan usein miten sattuu, keppihevostelu ei satuta ketään. Itse ajattelin festarimenijän ahdistuksen liittyvän mahdollisesti ylipäätään siihen jännitykseen mikä voi tulla kun on menossa itselle vieraaseen tilanteeseen. Voin toki olla väärässäkin, mutta itse saatan miettiä ja varautua johonkin vastaavan kaltaisiin tilanteisiin etukäteen juuri varautumalla yksityiskohtiin etukäteen, jotta sitten itse tilanteessa olisi mahdollisimman mukava olla. Mielestäni ihan normaalia miettiä ja kysellä ideoita siihen, mikä on festareiden yleinen pukeutumistapa jotta saa ideoita siihen mikä toimisi itselle parhaiten. En ihan ymmärrä sitä että tämän festaripukeutujan pohdintoja surkutellaan täälläkin kommenteissa niin paljon, vaikka siihen liittyy hänellä(kin) jotain ahdistuksen tunteita ja jännitystä. Omalla kohdalla nämä vastaavan kaltaiset ahdistukset vähenevät tai poistuvat kun olen niitä tarpeeksi etukäteen prosessoinut. Eli vaikka sitten löytänyt sen itselle sopivan festari-outfitin jossa olo tuntuu hyvältä ja luontevalta. Ei se tarkoita, että ihminen ei sitten kyseisessä tilanteessa osaisi pitää hauskaa, jos tämä vieraaseen tilanteeseen menon ahdistus on käsitelty nimenomaan ennen tilannetta.

      Lainaa

    43. Näkymätön viikinki 2.5.2024 12:55
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Mikä oletus se on, että 40 vuotiaan pitäisi pukeutua kuin joku täti-ihminen? Ei kiitos.

      Lainaa

    44. Näkymätön viikinki 2.5.2024 12:58
      Tulos: -8 (10 ääntä)
      Iloinen ja yritteliäs paimen: En ole yrittäjä. Mutta ymmärrän pienyrittäjääkin. Mikä ihmeen rikos se pienyrittäminen joidenkin mielestä on? Niin paljon jää kaivelemaan, että seuraavaankin mokaan vielä riittää puhtia?  Työnantajan kustannukset työntekijästä ovat palkkaan nähden isot. Juuri pienillä yrittäjillä se kynnys palkkaamiseen on iso. 
      Totta, vierestä tätä seurannut. En itsekään siis palkkaisia enää nuorta naista töihin.

      Lainaa

    45. Aito kotka 2.5.2024 14:16
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Näkymätön viikinki: Totta, vierestä tätä seurannut. En itsekään siis palkkaisia enää nuorta naista töihin.
      Toivottavasti sitten löytyy oikea syy olla palkkaamatta - toisin sanoen pätevämpi hakija. Ettei mene syrjinnäksi.
      Onneksi anonyymi työnhaku yleistyy koko ajan…

      Lainaa

    46. Tulos: +12 (14 ääntä)
      Eikös bändipaita ole aina hyvä festarille? Sen kanssa farkut, tai jos ylipainoisena vaikea löytää, niin muut housut, vaikka mustat. Niin minä tekisin. Bändipaitoja on isokokoisiakin, valitsee vaikka jonkin klassikkobändin (Queen? Pink Floyd? Led Zeppelin?), jota kukaan muu kuin täysi idiootti ei dissaa. "Aikuisten leikkimisestä" kiusaantujat ovat niin väsynyttä sakkia, ettei sellaisten olemassaoloa oikein jaksa edes noteerata. Opetelkaa elämään ennen kuin kuolema tulee.

      Lainaa

    47. Sakea bataatti 3.5.2024 0:37
      Tulos: -7 (11 ääntä)
      Sanokaa mitä sanotte, mutta aikuisen ihmisen keppihevosleikit kertoo kyllä jonkinasteisesta jälkeenjäämisestä. Mutta onhan näitä, jotka ovat henkiseltä tasoltaan 14v ja älykkyysosamääräkään ei ihan sataseen yllä. Ja lumilinnan rakentaminen veljenpojan, lapsen yms. kanssa, ylipäänsä leikkiminen oman lapsensa kanssa ei ole ollenkaan sama asia.

      Lainaa

    48. Puoliavoin hylje 3.5.2024 8:03
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Säpevä alligaattori: Hävettää kulkea lihavana festareilla, mutta ei tule mieleen että jos vaikka vähän laihduttaisi niin ei pukeutuminen olisi ongelma.
      Tuliko mieleen, että kesän festareille ei enää näin toukokuussa ehdi laihduttaa terveellisesti, jos ylipainoa on kertynyt runsaammin... Ja mistä tiedät, onko jo aloittanut laihduttamisen vai ei?

      Lainaa

    49. Intiimi peura 3.5.2024 9:47
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      Risteytetty timantti: Sinäkö se määrittelet kenen harrastus on pöljä?
      Kyllä. Myös sinä saat sen määritellä omalta osaltasi, kaikki saa.

      Lainaa

    50. Kokematon kettu 5.5.2024 16:07
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Palloton ahven: Jahas, kun apu ei sellaisenaan kelpaa, niin menee tunteisiin. Jakku pitää olla! 😆
      Ja tyylikkäät korkokengät, saatana.

      Lainaa

    51. Manusaarinen 6.5.2024 0:53
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Tuttiritari: No onhan toi keppihevosella koikkelehtiminen ja hirnuminen tosi kummallista jos ei oo lapsi.
      Miksi? Antaa ihmisten tehdä kotonaan mitä haluaa

      Lainaa

    52. Vähennetty satuhahmo 6.5.2024 15:02
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Manusaarinen: Miksi? Antaa ihmisten tehdä kotonaan mitä haluaa
      Ja muuallakin, jos siitä ei koidu haittaa muille. Myötähäpeä ei ole haitta, toim. huom.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: festarit, jakku, keppihevonen, leikkiä, pukeutuminen, vaatteet