Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 514

Nämä pelit kun muistaa, on ollut hyvä nuoruus.
Kirpputorin löytöjä, osa 514

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kyvykäs manaatti 11.4.2024 0:20
   Tulos: +260 (346 ääntä)
   Jos olisin Svetlana en kyllä Mairen kanssa kauppaa tekisi. Vai pitäisikö sanoa samalla mitalla Meira 😁.

   Lainaa

  2. Kaksipäinen banaani 11.4.2024 0:44
   Tulos: +264 (332 ääntä)
   Kyvykäs manaatti: Jos olisin Svetlana en kyllä Mairen kanssa kauppaa tekisi. Vai pitäisikö sanoa samalla mitalla Meira 😁.
   Autocorrect vaan iskenyt, ei kannata heti luulla toisen tarkoittavan pahaa

   Lainaa

  3. Hapero pöllö 11.4.2024 0:45
   Tulos: +156 (182 ääntä)
   Kyvykäs manaatti: Jos olisin Svetlana en kyllä Mairen kanssa kauppaa tekisi. Vai pitäisikö sanoa samalla mitalla Meira 😁.
   Meirami niin pysytään ruokateemassa!

   Lainaa

  4. Tulos: -116 (156 ääntä)
   Smetana rageaa.

   Lainaa

  5. Tylsä hyeena 11.4.2024 1:02
   Tulos: +22 (146 ääntä)
   Kaksipäinen banaani: Autocorrect vaan iskenyt, ei kannata heti luulla toisen tarkoittavan pahaa
   FB:ssa jos vastaa, tuohon tulee nimi oikein. Pitää väkisten kirjoittaa jos aikoo saada sen väärin. AC tai ei, noin lyhyen viestin voisi lukea läpi ennen lähetystä 🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  6. MansikkaPuffet 11.4.2024 2:04
   Tulos: +82 (100 ääntä)
   Smetana...😭😭

   Lainaa

  7. Tulos: +91 (107 ääntä)
   Hapero pöllö: Meirami niin pysytään ruokateemassa!
   Mitä Meira tekee jos ei ruokaa?

   Lainaa

  8. Siisti metsämarja 11.4.2024 5:36
   Tulos: +45 (59 ääntä)
   Tylsä hyeena: FB:ssa jos vastaa, tuohon tulee nimi oikein. Pitää väkisten kirjoittaa jos aikoo saada sen väärin. AC tai ei, noin lyhyen viestin voisi lukea läpi ennen lähetystä 🤷🏻‍♀️
   Mun puhelin kyllä osaa muuttaa eikä aina poimi nimeä samalla tavalla. Mutta koetan silti tarkistaa.  Joskus sormi osuu enterille vahingossa etuajassa ja joku ehtii huomata ennen kuin ehdin korjata.

   Lainaa

  9. Äkkiarvaamaton kirjohylje 11.4.2024 7:24
   Tulos: +202 (212 ääntä)
   Jos Mari myy paljua samalla hinnalla kuin kaupassa myydään, hakisin kaupasta niin pääsisi vähemmällä. Jos on tarkoitus päästä tavarasta nopeasti eroon, voisi vain kirjoittaa ilmoitukseen hinnan eikä laittaa että tarjoa, kun kumminkaan ei kelpaa tarjotut hinnat.

   Lainaa

  10. Puhuttu maksamakkara 11.4.2024 7:36
   Tulos: +53 (61 ääntä)
   Tylsä hyeena: FB:ssa jos vastaa, tuohon tulee nimi oikein. Pitää väkisten kirjoittaa jos aikoo saada sen väärin. AC tai ei, noin lyhyen viestin voisi lukea läpi ennen lähetystä 🤷🏻‍♀️
   Jos julkaisua vaan kommentoi, FB ei tyrkytä mitään nimeä.

   Lainaa

  11. Häikäilemätön myyrä 11.4.2024 7:42
   Tulos: +165 (173 ääntä)
   Sulla on varmaan tavaralle joku hinta, mutta älä vaan kerro sitä. Vedät vaan herneen nenään, jos tarjotaan vähemmän kuin haluaisit.

   Lainaa

  12. Tulos: +146 (160 ääntä)
   Mervi ei taida ymmärtää ihan hirveästi kaupankäynnin lainalaisuuksista... Käytetyllä tavaralla ei ole "oikeaa hintaa", vaan kysyntä ja tarjonta määrittää aina käyvän hinnan tuotteelle ja Mervi kaivoi itsensä samantien kuoppaan tuolla ilmoituksella. Jos ilmoittaa, että tuollainen rohjake pitää myydä nopeasti muuton tieltä pois, kaikki potentiaaliset ostajat tietävät, että myyjän on pakko päästä siitä eroon. Siitä voi siis tarjota ihan mitä tahansa ja viimeistään muuttopäivänä Mervin on pakko maksaa jollekin, että saa sen kuljetettua pois johonkin varastoon, joka maksaa lisää tai kaatopaikalle ja maksaa jätemaksut (tai jättää se uudelle asukkaalle, jos se sopii heille). Harvemmin kenelläkään on vastaavanlaista pakottavaa kiirettä saada palju pihalleen juuri samalla aikataululla.

   Lainaa

  13. Lapsivesipyssy 11.4.2024 8:18
   Tulos: +15 (49 ääntä)
   Kaksipäinen banaani: Autocorrect vaan iskenyt, ei kannata heti luulla toisen tarkoittavan pahaa
   Tervetuloa turhuuden ja äkkipikaisuuden aikakaudelle missä ei ehditä miettimään kun on kiire suuttua.

   Lainaa

  14. Pokaalin voitaanut orava 11.4.2024 8:31
   Tulos: +116 (128 ääntä)
   Marilla meni ihan oikein toi, että tavaran, myös sen hänen autonsa, arvo putoaa puoleen kun sen vie kaupasta ulos. Vaikea ymmärtää ihmisiä jotka koittaa kirppiksillä saada käytetyistä tuotteista täyttä hintaa tai jopa enemmän

   Lainaa

  15. Itseasiassa 11.4.2024 8:48
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Kyvykäs manaatti: Jos olisin Svetlana en kyllä Mairen kanssa kauppaa tekisi. Vai pitäisikö sanoa samalla mitalla Meira 😁.
   Meira sentään on nimi. Vähän niinkuin Pirkkakin.

   Lainaa

  16. Peruuttamaton riikinkukko 11.4.2024 8:48
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kyvykäs manaatti: Jos olisin Svetlana en kyllä Mairen kanssa kauppaa tekisi. Vai pitäisikö sanoa samalla mitalla Meira 😁.
   Mut Meira sentään on ihan oikea nimi toisin kuin smetana.

   Lainaa

  17. Kokematon kettu 11.4.2024 9:49
   Tulos: -21 (27 ääntä)
   Kaksipäinen banaani: Autocorrect vaan iskenyt, ei kannata heti luulla toisen tarkoittavan pahaa
   Mairet ei tajua mitään äidinkielestään?

   Lainaa

  18. Loistelias kesyhanhi 11.4.2024 10:08
   Tulos: +59 (71 ääntä)
   En ymmärrä miksi tuotteita ei palauteta ostopaikkaan. En tarkoita pelkästään tätä paljua, vaan usein näkee myytävän vastaostettuja tuotteita, joita ei sitten oikeasti tarvitakaan.

   Lainaa

  19. Varoittava kesyaasi 11.4.2024 10:38
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Jami, nykyään on olemassa sellainen asia kuin Internet. Ne kartat löytyy sieltä, kun menee vähän kurkkimaan.

   Lainaa

  20. Tulos: +7 (13 ääntä)
   -x-x-: Mervi ei taida ymmärtää ihan hirveästi kaupankäynnin lainalaisuuksista... Käytetyllä tavaralla ei ole "oikeaa hintaa", vaan kysyntä ja tarjonta määrittää aina käyvän hinnan tuotteelle ja Mervi kaivoi itsensä samantien kuoppaan tuolla ilmoituksella. Jos ilmoittaa, että tuollainen rohjake [...]
   Mervi? 🤔

   Lainaa

  21. Itseasiassa 11.4.2024 11:39
   Tulos: +45 (49 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En ymmärrä miksi tuotteita ei palauteta ostopaikkaan. En tarkoita pelkästään tätä paljua, vaan usein näkee myytävän vastaostettuja tuotteita, joita ei sitten oikeasti tarvitakaan.
   Myyjän ei ole pakko ottaa sitä vastaan, jos tuotteessa ei ole vikaa. Ne "14 palautusoikeus" -lupaukset ovat kaupan antama etu asiakkaalle. Eri asia, jos tuotteessa on vikaa. Silloin kauppa voi ensin yrittää korjata tuotteet, jos se ei onnistu niin hoidetaan mahdollinen korvaus muilla tavoin. Eri asia tietysti nettiostokset, joilla on eri säännöt. Tai joskus K-raudasta yritin ostaa valaisinta, jota ei ollut liikkeessä, mutta jos he olisivat tilanneet sen mulle myymälään, niin olisit kuulemma ollut pakko ostaa se. Siis ennen kun koko tuotetta oli edes nähnyt livenä ja sen materiaali oli sellaista, että olisi halunnut nähdä sen kyllä luonnossa ensin. Jäi valaisin ostamatta, kun heidän verkkokauppa olisi lätkäissyt jonkun 20 €:n toimituskulun, jos olisi sieltä tilannut. Mutta oli mun mielestä aika erikoinen sääntö ostaa tuote ilman palautusoikeutta, jos ei ole nähnyt sitä kuin kuvassa.

   Lainaa

  22. Korvamerkitty henkilö 11.4.2024 11:53
   Tulos: +44 (48 ääntä)
   Varoittava kesyaasi: Jami, nykyään on olemassa sellainen asia kuin Internet. Ne kartat löytyy sieltä, kun menee vähän kurkkimaan.

   Hän haluaa varmastiki ne alkuperäiset kehystettäväksi tai muuten muistoksi :)

   Lainaa

  23. Aikailematon sika 11.4.2024 12:13
   Tulos: +11 (19 ääntä)
   Puhuttu maksamakkara: Jos julkaisua vaan kommentoi, FB ei tyrkytä mitään nimeä.
   Totta. Svetlana osasi vastata kun Mairen nimi tuli oikein.

   Lainaa

  24. Aikailematon sika 11.4.2024 12:15
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   muumi: Mervi? 🤔
   Mervi/Mari/Meira/Maire/Pirkka, mitä näitä nyt on 😁

   Lainaa

  25. Tulos: -15 (31 ääntä)
   Olenko minä kalkkis kun pidän GTA:ta liian uutena pelinä minun makuuni?

   Lainaa

  26. Uuvahtanut Salaatti 11.4.2024 13:40
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Ostaja tarjoaa mitä tarjoaa ja myyjä päättää millä hinnalla myy. Kaupassa on kuitenkin takuu tuotteille useimmiten. Lähdepä yksityisen myyjän kanssa vänkäämään jostain huomatusta viasta.

   Lainaa

  27. Ripeä seuraeläin 11.4.2024 15:16
   Tulos: +59 (65 ääntä)
   Noh, itseasiassa.. Auton arvo kyllä tippuu periaatteessa heti kun ajat sen ulos autokaupan pihasta. Koska siitä tulee "käytetty". Jos mietitään että ostat sadan tonnin mersun ja ajat sillä kotiin, ja yrität sen jälkeen myydä sitä sadalla tonnilla jollekin niin onnea vaan koska miksi maksaa käytetystä autosta saman verran kuin uudesta? Tuota paljua ei näköjään ole ns. konkreettisesti käytetty, mutta jos se maksaa saman verran kuin kaupasta ostettuna niin miksi kukaan ostaisi sitä sinulta? Jos kaupasta saa uuden samalla hinnalla niin kyllä itse kävisin sen suoraan kaupasta ostamassa.

   Lainaa

  28. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Peruuttamaton riikinkukko: Mut Meira sentään on ihan oikea nimi toisin kuin smetana.
   On Smetanakin ihan oikea nimi. Sukunimi tosin.

   Lainaa

  29. Kumara ankka 11.4.2024 19:12
   Tulos: -3 (19 ääntä)
   Kaksipäinen banaani: Autocorrect vaan iskenyt, ei kannata heti luulla toisen tarkoittavan pahaa
   Nykyaikaa vaan, kun kaikesta loukkaannutaan ilman kysymättä, että mitä.

   Lainaa

  30. Estoton mäyrä 11.4.2024 20:50
   Tulos: +23 (25 ääntä)
   Loistelias kesyhanhi: En ymmärrä miksi tuotteita ei palauteta ostopaikkaan. En tarkoita pelkästään tätä paljua, vaan usein näkee myytävän vastaostettuja tuotteita, joita ei sitten oikeasti tarvitakaan.
   On varastettua tavaraa, Kelan korvauksilla ostettuja voiteita, lahjaksi saatua tavaraa ja vasta ostettuja tavaroita, jotka ovat todellisuudessa vaikka kuinka vanhoja tai jopa käytettyjä. Ja ehkä joku ei oikeasti tajua palauttaa. Kaupoissa ei ole yleistä palautusoikeutta, ellei ole ostanut etämyyntinä. Tällöin toki kannattaisi yrittää vaihtaa toiseen paremmin sopivaan tuotteeseen.

   Lainaa

  31. Avaimeton paprika 11.4.2024 21:59
   Tulos: +19 (23 ääntä)
   Estoton mäyrä: On varastettua tavaraa, Kelan korvauksilla ostettuja voiteita, lahjaksi saatua tavaraa ja vasta ostettuja tavaroita, jotka ovat todellisuudessa vaikka kuinka vanhoja tai jopa käytettyjä. Ja ehkä joku ei oikeasti tajua palauttaa. Kaupoissa ei ole yleistä palautusoikeutta, ellei ole ostanut etämyyntinä. Tällöin toki kannattaisi yrittää vaihtaa toiseen paremmin sopivaan tuotteeseen.
   Ja sitten vielä tämä joidenkin harrastama pikku kikka ottaa itselleen halpa laina ostamalla jotain osamaksulla ja myymällä sen saman tien pois sillä ajatuksella että osarit voi maksaa sitten kun on taas varaa (jos huvittaa) ja siihen asti kirppiskaupoista hankitut rahat riittää tarvittavaan määrään päihteitä. Ainakin just ostettuja puhelimia näkee välillä myynnissä tällä tarkoituksella.

   Lainaa

  32. Tulos: +41 (43 ääntä)
   Varoittava kesyaasi: Jami, nykyään on olemassa sellainen asia kuin Internet. Ne kartat löytyy sieltä, kun menee vähän kurkkimaan.
   Internetistähän hän niitä kyseleekin. Lisäksi ilmeisen selvää on että hän ei etsi kuvia kartoista vaan karttoja itsessään. Keräily on siitä jännä asia että siinä on pieni ero onko sinulla esim. arvokas taulu vai juliste kyseisestä taulusta. Nykyään on sellainen asia kuin internet. Vähän kun menet kurkkimaan niin tästäkin asiasta löytyy tietoa.

   Lainaa

  33. Moitittava oliivi 11.4.2024 23:38
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Jos toi on ihan uusi, niin hinnasta ainakin pois ALV ja kaupan kate.

   Lainaa

  34. Mädäntynyt alpakka 12.4.2024 7:36
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Avaimeton paprika: Ja sitten vielä tämä joidenkin harrastama pikku kikka ottaa itselleen halpa laina ostamalla jotain osamaksulla ja myymällä sen saman tien pois sillä ajatuksella että osarit voi maksaa sitten kun on taas varaa (jos huvittaa) ja siihen asti kirppiskaupoista hankitut rahat riittää tarvittavaan määrään päihteitä. Ainakin just ostettuja puhelimia näkee välillä myynnissä tällä tarkoituksella.
   Ja sitten vielä on niitä, jotka ostavat esimerkiksi talvella kylpypaljun ajatuksella, että se kesällä otetaan käyttöön, mutta kesään mennessä on tilanne muuttunut, on muutettu kerrostaloon tai myyty talo tai tarvitaan rahaa muuten vain johonkin jne. Palautusoikeus on mennyt jo aikoja sitten, kun vihdoin tajutaan, ettei tämä tulekaan itsellä käyttöön.

   Lainaa

  35. Tulos: +32 (34 ääntä)
   Nuo Marit ei vaan millään tajua, että kauppa lätkäisee sisäänostohinnan päälle katteet 30-50%, eikä ketään kiinnosta maksaa yksityishenkilölle niitä kaupan katteita takaisin. Ne maksetaan kertaalleen kaupalle kun ostetaan sieltä (varmuudella) virheetön ja käyttämätön ja saadaan takuu. Kirppismyynti ei tarkoita, että sinä saat omasi takaisin, vaikka kuinka olis käyttämätön. Toki kun itse tuottaa jotain, kuten vaikka villasukkia, voit laskea itsellesi aiheutuneet kulut ja lyödän hintaan vaivanpalkan päälle. Mut ei kukaan sitä sun vaivanpalkkaa enää seuraavalle sukkien myyjälle maksa. Ja kuinka vaikeaa on sitten vaan pyytää se hinta, minkä siitä haluaisi?

   Lainaa

  36. Tulos: +10 (20 ääntä)
   Estoton mäyrä: On varastettua tavaraa, Kelan korvauksilla ostettuja voiteita, lahjaksi saatua tavaraa ja vasta ostettuja tavaroita, jotka ovat todellisuudessa vaikka kuinka vanhoja tai jopa käytettyjä. Ja ehkä joku ei oikeasti tajua palauttaa. Kaupoissa ei ole yleistä palautusoikeutta, ellei ole ostanut etämyyntinä. Tällöin toki kannattaisi yrittää vaihtaa toiseen paremmin sopivaan tuotteeseen.
   Ja sitten on meitä, jotka ajattelee esim. ympäristöä ja maapalloa. Jos tilaan ulkomailta tulevan tuotteen, niin miksi en myisi sitä kotimaassa jollekin, jotta tämän ei tarvitse tilata sitä ulkomailta ja mun palauttaa omaani sinne.

   Lainaa

  37. Trollologian professori 12.4.2024 12:06
   Tulos: +9 (15 ääntä)
   Varoittava kesyaasi: Jami, nykyään on olemassa sellainen asia kuin Internet. Ne kartat löytyy sieltä, kun menee vähän kurkkimaan.
   Niin, kato vaan Googlesta, älä koskaan kysy mitään. Ei tarvi kenenkään olla enää avulias kenellekään.

   Lainaa

  38. Tulos: +14 (20 ääntä)
   Mari maksoi kauppiaalle 2100e ja valtion pohjattomaan laariin 500e arvonlisäveroa. Nyt ihmetyttää kun ei jengi halua maksaa samaa hintaa yksityiselle ilman takuuta ja alvia tuotteesta jota ei voi valikoida kaupan valikoimista oman tarpeen mukaan ja vielä pitää kiireesti hukata pönttö pois myydyn talon pihalta. Mistäköhän vois johtua ettei kauppa käy? XD

   Lainaa

  39. Ketterä peruna 16.4.2024 18:23
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hintahan on se minkä ostaja maksaa. Haluaako myyjä että palju jää käsiin.

   Lainaa

  40. eines_kuningas 18.4.2024 17:35
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Ripeä seuraeläin: Noh, itseasiassa.. Auton arvo kyllä tippuu periaatteessa heti kun ajat sen ulos autokaupan pihasta. Koska siitä tulee "käytetty". Jos mietitään että ostat sadan tonnin mersun ja ajat sillä kotiin, ja yrität sen jälkeen myydä sitä sadalla tonnilla jollekin niin onnea vaan koska miksi maksaa [...]
   Kuluttajansuojalakia ei sovelleta yksityishenkilöiden väliseen kauppaan – kuten oman auton myyntiin – eikä elinkeinonharjoittajien väliseen kauppaan. Sama koskee myös puljua ja muita myytäviä tuotteita

   Lainaa

  41. Lerppu kani 19.4.2024 21:58
   Tulos: -1 (5 ääntä)
   Olen eräänkin kerran ostanut käytetyn tuotteen (lähes) uuden hinnalla. Jos juuri tarvitsemani tuote on kaupassa 50 e ja käytettynä hyvässä kunnossa 45 e, haluan ekologisista syistä ostaa mieluummin käytettynä.

   Lainaa

  42. Varma pähkinä 26.4.2024 17:40
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Vaikka tuotteen hinta tippuu mukavasti sen ostaessa ei se silti tarkoita,että voit tarjota täysin uudesta noin surkeaa hintaa. Ja sit jos joku hölmö jopa suostuu siihen että myisi tuohon 400e niin paikan päällä joku torvi alkaa sitten siitäkin tinkaamaan. Joten ei todellakaan kannata. Kaikki jotka tinkii super halvaksi tinkii takuuvarmasti vielä paikan päällä siitä että joutui edes tulemaan paikalle. Ei ole koskaan sen arvoista

   Lainaa

  43. jukkapalmu 6.5.2024 19:13
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   "Palju" on kyllä niin typerä nimitys kylpytynnyrille, että sama kun sanois vaimoa lehmäksi. Toinen vastaava on mönkijä. Sillä ajetaan kaheksaakymppiä tiellä ja jumalauta nimen mukaan se vaan mönkii eteenpäin niinkuin joku konttaava kakara.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: gta, hinta, kirppari, kirppis, kirpputori, kuva, memory lane, nimi, palju, pelit, playstation, smetana, svetlana