Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 650

Mikähän tätä Suomen karttaa vaivaa?
Sekalaisia, osa 650

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 82 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Koomimupio- 7.3.2024 0:57
   Tulos: -577 (699 ääntä)
   Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.

   Lainaa

  2. Rujo hevonen 7.3.2024 1:21
   Tulos: +223 (287 ääntä)
   Itse taas olen sitä mieltä, että tatuointi ei millään tavalla laske ihmisen arvoa. Itse neljä tatuointia ottaneena, nostan hattua kaikille jotka uskaltavat olla oma itsensä, oli mustetta ihossa tai ei. Ei luulis muille hirveämmin kuuluvan, haluaako koristella itseään kuvilla, lävistyksillä vai olla täysin au naturel.

   Lainaa

  3. Pokaalin voittanut kurkku 7.3.2024 1:21
   Tulos: +123 (135 ääntä)
   Mulla oli lukiossa yllättävän mukava tapa ottaa kursseja sokkona siten, että otin vaikka kuviskurssi kolmosen ilman että luin sisältöä. Varsinkin yksi musiikinkurssi oli elämäni parhaita

   Lainaa

  4. Eksakti hauki 7.3.2024 1:23
   Tulos: +255 (287 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Aistinko pientä katkeruutta

   Lainaa

  5. Tulos: +311 (343 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Eli suomeksi: "En saanut naista millään, mutta olis kelvnnutkaan, saatana!"
   Mitä tästä opimme? Jos haluat lihaa, mene lihatiskille. Jos haluat ihmissuhteen, suhtaudu ihmisiin ihmisinä.

   Lainaa

  6. Kastunut mato 7.3.2024 2:27
   Tulos: +284 (310 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   mikä helvetin markkina-arvo? ihmiskauppaako sä harrastat?

   Lainaa

  7. Intiimi peura 7.3.2024 2:38
   Tulos: -142 (206 ääntä)
   Kyöpeli: Eli suomeksi: "En saanut naista millään, mutta olis kelvnnutkaan, saatana!" Mitä tästä opimme? Jos haluat lihaa, mene lihatiskille. Jos haluat ihmissuhteen, suhtaudu ihmisiin ihmisinä.
   On niin paska solvaus tuo "et saa naista". Pitäisikö sinunkin suhtautua naisiin ihmisinä eikä vain hyvien miesten palkintona? Ihan kuin kukaan nainen ei olisi koskaan harrastanut seksiä kusipään kanssa.

   Lainaa

  8. Mietteliäs konna 7.3.2024 2:46
   Tulos: +222 (244 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Heti kun joku sanoo "naisen markkina-arvo", koko kommentti onkin siitä eteenpäin lukematta paskaa. Ja jos on ihan välttämätöntä ajatella ihmissuhteita markkinoina, niin kannattaa perehtyä niche-markkinointiin käsitteenä ja ilmiönä. Voi nimittäin olla, että massasta poikkeavia ulkonäöllisiä valintoja tekevät ihmiset eivät edes yritä vedota massoihin vaan etsivät omanlaisiaan ihmisiä. Tai sitten ihmiset eivät edes tee ulkonäöllisiä valintojaan pääasiassa muita miellyttääkseen vaan ihan oman itsensä takia, mutta se ehkä menee jo turhan korkealentoiseksi jollekin kaltaisellesi.

   Lainaa

  9. Tulos: -119 (149 ääntä)
   Mietteliäs konna: Heti kun joku sanoo "naisen markkina-arvo", koko kommentti onkin siitä eteenpäin lukematta paskaa.
   Naisen markkina-arvo.
   Tuo käsite on humpuukia.
   Eli toisin sanoen ei ole, koska tämä kommentti on lukematta paskaa 🤔
   Vai onko sittenkin, kun nyt myös väite siitä, että "naisen markkina-arvo ei ole humpuukia" on myöskin paskaa 🤯
   Rikoinko juuri markkina-arvon käsitteenä ja vapautin maailman siitä pahasta?

   Lainaa

  10. Arvoton paarma 7.3.2024 4:03
   Tulos: +74 (80 ääntä)
   Mitäs se Maria Nordin vastasi akne- ja finnikysymykseen? Luulisi että olisi ton nimisessä ryhmässä päivystämässä jotta pääsee myymään kirjan tai kurssin asiasta. Marialla ei muuten näyttäisi olevan naamassa iho-ongelmia... 🤔

   Lainaa

  11. Paras mehiläinen 7.3.2024 6:13
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   On mukavaa lukea välillä mokia, joissa ei haasteta riitaa, olla urpoja tai tuhota maailmaa.

   Lainaa

  12. Suonensisäinen lokki 7.3.2024 6:26
   Tulos: -80 (104 ääntä)
   Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.

   Lainaa

  13. Tulos: +55 (73 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.
   No hyvä, nyt voimme huokaista helpotuksesta tatuointeinemme, kun ne kerran ovat ihan fine Feissarimokien kommentoijalle Suonensisäinen lokki.

   Lainaa

  14. Veneetön huonekalu 7.3.2024 6:55
   Tulos: +82 (84 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.
   Pidän tuota Vaasan sijaintia isompana virheenä. Kaikki tietää että se on rannikolla.

   Lainaa

  15. Erma Havanko 7.3.2024 7:02
   Tulos: -40 (44 ääntä)
   Takuulla Vaasalausia huomauttajia kaupungin sijainnista.

   Lainaa

  16. Liehuva Liekinvarsi 7.3.2024 7:18
   Tulos: +66 (84 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.
   Paikannimet eivät aina noudata äidinkielen taivutusmuotojen sääntöjä, vaan niihin pätee vakiintuneet käytännöt. Ts. poikkeuksia löytyy. Kaustisilla, Kaustisille jne. on aivan oikein sanottu.

   Lainaa

  17. Maksuunpantu maahinen 7.3.2024 7:24
   Tulos: +71 (85 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Naisen todenäköisyys päästä hyviin naimisiin heteromiehen kanssa on lähtökohtaisesti 10% ihan tutkimuksissakin naiset on onnellisempia sinkkuina kuin miehen kanssa suhteessa

   Lainaa

  18. Iloton krokotiili 7.3.2024 7:25
   Tulos: +83 (95 ääntä)
   Aina, kun tatuointi mainitaan jossain mokassa, niin täällä on joku kommentoimassa niistä. Ennen kommenttien lukemista päätin tehdä näin aamuun mukavan arvausleikin itsekseni, että kuinka monta kommenttia pääsee lukemaan ilman tatuointivihaa. Koomimupion- ansiosta ei päässyt edes ekaa pidemmälle. Oma veikkaus oli kolme :D Eiköhän kaikkien tatuointeja vihaavien turjakkeiden olisi syytä hiukan hellentää sitä nutturaa

   Lainaa

  19. Jämtti makkara 7.3.2024 7:33
   Tulos: +78 (90 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Joku incelifoorumi vuotaa.

   Lainaa

  20. Altis kantojuhta 7.3.2024 7:37
   Tulos: -51 (61 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.
   Miks tää on saanut niin paljon miinusta? Kuitenki korjas toisen mokan.

   Lainaa

  21. Häikäilemätön myyrä 7.3.2024 7:38
   Tulos: +11 (27 ääntä)
   Siittiöiden käyttäminen ihohuokosten avaajina saattaa olla toiveajattelua, mutta ei siitä varmaan haittaakaan ole.

   Lainaa

  22. Altis kantojuhta 7.3.2024 7:39
   Tulos: -63 (73 ääntä)
   Liehuva Liekinvarsi: Paikannimet eivät aina noudata äidinkielen taivutusmuotojen sääntöjä, vaan niihin pätee vakiintuneet käytännöt. Ts. poikkeuksia löytyy. Kaustisilla, Kaustisille jne. on aivan oikein sanottu.
   Miksi nen-päätteinen taipuisi kuin monikko? Menetkö useinkin vaikkapa Vaasoihin tai Joensuihin? Poikkeuksia ovat ne, jotka taipuvat monikossa, esim. Kauniaisiin.

   Lainaa

  23. Maksettu norsu 7.3.2024 7:56
   Tulos: +87 (103 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Jos nainen ottaa tatuoinnin niin pysyy poissa ne miehet, joita ei olisi halunnut alunperinkään. Win - win!
   Jos mies ottaa tatuoinnin niin sillä ei ole merkitystä, koska naiset ei ole niin pinnallisia.

   Lainaa

  24. Monilaenen jääkarhu 7.3.2024 8:06
   Tulos: +60 (74 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Ikävää, että sun suurin pelkosi on jäädä yksin.

   Lainaa

  25. Toj Karin 7.3.2024 8:07
   Tulos: +85 (93 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Ihmisillä jotka puhuvat muiden markkina-arvosta, niiden markkina-arvo on negatiivinen, mikä tarkoittaa täysin luotaantyöntävää. Tuollaiset puheet kertoo paljon sanojan henkisen kasvun tasosta.

   Lainaa

  26. Lakattu vadelma 7.3.2024 8:18
   Tulos: +59 (61 ääntä)
   Altis kantojuhta: Miksi nen-päätteinen taipuisi kuin monikko? Menetkö useinkin vaikkapa Vaasoihin tai Joensuihin? Poikkeuksia ovat ne, jotka taipuvat monikossa, esim. Kauniaisiin.
   Täältä viopi opiskella: https://www.kielikello.fi/-/jokioista-vai-jokioisia-  "Ainoastaan Kaustinen taipuu yksiköllisenä: kansanmusiikkijuhlat pidetään siis Kaustisella." Mutta yllättäen siis muut taipuvat monikollisina!

   Lainaa

  27. Siveä kurkku 7.3.2024 8:19
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Altis kantojuhta: Miksi nen-päätteinen taipuisi kuin monikko? Menetkö useinkin vaikkapa Vaasoihin tai Joensuihin? Poikkeuksia ovat ne, jotka taipuvat monikossa, esim. Kauniaisiin.
   Niin se nyt vain tuntuu usein taipuvan. Jos esim. Paraisten kaupungista puhutaan, kukaan paikallinen ei missään tapauksessa mene Paraiselle tai asu Paraisella, vaikka suomenkielinen nimi onkin Parainen.

   Lainaa

  28. Kaikkitietävä ahven 7.3.2024 8:52
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Altis kantojuhta: Miksi nen-päätteinen taipuisi kuin monikko? Menetkö useinkin vaikkapa Vaasoihin tai Joensuihin? Poikkeuksia ovat ne, jotka taipuvat monikossa, esim. Kauniaisiin.
   Paikannimet, joissa on -inen -pääte, taipuvat monikossa. Kaustinen on poikkeus, joten on ymmärrettävää, että kaikki eivät tiedä, miten se taivutetaan. Jos on pelkkä -nen -pääte, ei tietenkään taivuteta monikossa.

   Lainaa

  29. Nukkuva järvisieni 7.3.2024 9:18
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Eksakti hauki: Aistinko pientä katkeruutta
   Minä aistin uuden feissarimokat-röllin. Vai liekö joku vanha uudella nimellä. Katsotaan kauanko jaksaa.

   Lainaa

  30. Raisu preeriasusi 7.3.2024 9:19
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Helpointa on syyttää muita siitä että ei kelpaa. Parasta olisi kun pysähtyisi vaikka viideksi minuutiksi lukemaan tätäkin kommenttia ja miettimään, kuten jokainen muu lukija, että minkälainen ihmisperse mahtaakaan olla näppiksen toisella puolella.

   Lainaa

  31. Räkäpää 7.3.2024 9:38
   Tulos: +54 (62 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Se tunne kun joku on niin luuseri että puhuu ihmisten markkina-arvosta. Toivon totisesti sinun puolestasi että olet trolli, koska oikeasti tuolla asenteella liikkuvat ihmiset ovat syvällä suossa ja tarvitsevat pikaisesti apua.

   Lainaa

  32. Kyllästynyt sarvikuono 7.3.2024 9:44
   Tulos: +27 (41 ääntä)
   Häikäilemätön myyrä: Siittiöiden käyttäminen ihohuokosten avaajina saattaa olla toiveajattelua, mutta ei siitä varmaan haittaakaan ole.
   Siemennesteestä oli puhetta. Sehän on siis eri asia kuin siittiöt mutta yleensä sisältää siittiöitä mikäli siemenjohtimia ei ole laitettu poikki (vasektomia).

   Lainaa

  33. Kyllästynyt sarvikuono 7.3.2024 9:45
   Tulos: +10 (34 ääntä)
   Arvoton paarma: Mitäs se Maria Nordin vastasi akne- ja finnikysymykseen? Luulisi että olisi ton nimisessä ryhmässä päivystämässä jotta pääsee myymään kirjan tai kurssin asiasta. Marialla ei muuten näyttäisi olevan naamassa iho-ongelmia... 🤔
   Maria nyt ainakaan ei ole hakenut kemikaaliosta kasvonhoitotuotteita eli luomulla mennään 😉

   Lainaa

  34. Itseasiassa 7.3.2024 10:01
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Millaiset palkat sirkuksessa on? Oon aiemmin ajatellut kelpaavani sinne max hattaranmyyjäksi, mutta nyt olis näköjään toinenkin sauma.

   Lainaa

  35. Peruuttamaton riikinkukko 7.3.2024 10:03
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Kaustisen kunnan asukkaiden puolesta: https://kielitoimistonohjepankki.fi/ohje/nimien-taivutus-kunnannimet-ja-muut-asutusnimet/ "Ohje lyhyesti Kuntien, kaupunkien ja muiden asutusten nimiä on pyrittävä taivuttamaan siten kuin paikkakunnalla itse taivutetaan. Niinpä asutaan Laukaassa, mennään Enontekiölle, ollaan kotoisin Ylitorniolta ja vieraillaan Hikiässä. --- Nimi Kaustinen on poikkeus, sillä se taipuu yksiköllisenä myös paikallissijoissa ja genetiivissä: Kaustinen : Kaustisen : Kaustisella"

   Lainaa

  36. Itseasiassa 7.3.2024 10:05
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Mä hain aikoinaan vahingossa opiskelemaan ruotsin kieliselle linjalle. Pääsykokeen haastattelussa sanoin, etten osaa ruotsia kuin auttavasti, joten haastattelu pidettiin suomeksi. Suomeksi tein myös esseen, kysymys oli ruotsiksi, mutta aihe oli tuttu lehtien sivuilta. Se olikin sitten ainoa linga, johon pääsin sisälle, alkoi aikamoinen selvittely, koska on aika huono mennä tekemään kokonainen tutkinto, jos ei osaa kieltä. Ei tarvinnut onneksi ottaa sitä haastetta vastaan, tilanne selvisi muilla keinoilla.

   Lainaa

  37. Tiheä guava 7.3.2024 10:06
   Tulos: -22 (30 ääntä)
   Siemenneste ei auta finneihin, mutta virtsa kyllä auttaa, jos jotain eritettä haluaa välttämättä käyttää. Muuten voi kysyä apteekista jotain voidetta.

   Lainaa

  38. Konstikas panda 7.3.2024 11:20
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Pokaalin voittanut kurkku: Mulla oli lukiossa yllättävän mukava tapa ottaa kursseja sokkona siten, että otin vaikka kuviskurssi kolmosen ilman että luin sisältöä. Varsinkin yksi musiikinkurssi oli elämäni parhaita
   Itse jouduin aikataulukiireiden takia tekemään vähän samaa matematiikan ja fysiikan kurssien kohdalla. Kurssin eka tunti oli aina kiva ylläri kun opettaja kävi sisällön läpi ja loput illasta meni sitten kahlatessa esitietoja kyseiselle kurssille :D Välillä tuli sitten kesken kurssin jotain tavaraa, joka vaati jotain tietoja kahdelta-kolmelta edelliseltä (käymättömältä) kurssilta. Sai siinä hieman plärätä kirjoja läpi.

   Lainaa

  39. Pönttö pingviini 7.3.2024 11:30
   Tulos: +2 (22 ääntä)
   Nukkuva järvisieni: Minä aistin uuden feissarimokat-röllin. Vai liekö joku vanha uudella nimellä. Katsotaan kauanko jaksaa.
   Ei välittänyt nimetön Feissarimokat-tiimi tehdä mitään Traumcityllekään. Onneksi se on nyt kuollut.

   Lainaa

  40. Suosittu orja 7.3.2024 11:48
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Luuletko olevasi hauska?

   Lainaa

  41. Marinoitu öykkäri 7.3.2024 11:59
   Tulos: +22 (28 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Onneksi en ole kauppatavaraa, joten ei kiinnosta mikään markkina-arvo.
   Sun muidenkin kommenttien perusteella taidat olla sellainen incel, jota harmittaa kun edes tatuoitu nainen ei halua suhun koskea, kun olet niin negatiivinen. 
   Mukavaa päivää sinulle siitä huolimatta. Kyllä se elämä joskus helpottaa, viimeistään arkussa. 

   Lainaa

  42. Kokematon kettu 7.3.2024 12:37
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Markkina-arvon yhdistäminen ihmisiin kerto, että on ihmiskauppias.

   Lainaa

  43. Tulos: -16 (16 ääntä)
   Intiimi peura: On niin paska solvaus tuo "et saa naista". Pitäisikö sinunkin suhtautua naisiin ihmisinä eikä vain hyvien miesten palkintona? Ihan kuin kukaan nainen ei olisi koskaan harrastanut seksiä kusipään kanssa.
   Kukaan ei moderoi täällä näitä kommentteja?

   Lainaa

  44. Pilkuntarkka lisko 7.3.2024 12:50
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Lauran juttu nyt ei pidä paikkaansa. Lisätäkseen itsensä boltiin kuljettajaksi, vaaditaan kuva ajokortista, taksinkuljettajan luvan molemmilta puolilta, lisäksi tarvitaan yrityksen tiedot sekä taksiliikennelupa, auton papereiden kuva yms. Melkoinen vahinko saa olla

   Lainaa

  45. Ahne haukka 7.3.2024 13:04
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Mihin on unohtunut vanha viisaus - Älä ruoki trollia? Ensimmäinen kommentti on suunnilleen maailman ilmiselvin ja mielikuvituksettomin trollausviesti, ja silti siihen tartutaan yhä uudestaan ja annetaan ko. oksennuksen väkertäneelle taaperolle juuri sitä, mitä se eniten haluaa, eli huomiota ja lisää näkyvyyttä.

   Lainaa

  46. Susiruma keiju 7.3.2024 13:10
   Tulos: -44 (48 ääntä)
   Eihän ne miehet puuta enää ole vaan lompakkoja naisille. Feministit suuttuu.

   Lainaa

  47. Tulos: +51 (53 ääntä)
   Susiruma keiju: Eihän ne miehet puuta enää ole vaan lompakkoja naisille. Feministit suuttuu.
   No jos naiset kerta on teille öyhöille markkinatavaraa (koska ”markkina-arvo”), niin silloinhan teidän pitää maksaa. Näin se markkinatalous toimii. Incelit suuttuu. 🌸

   Lainaa

  48. Luottokelvoton koala 7.3.2024 13:48
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Naisena haluan ehdottomasti tatuointeja, jotta näin ajattelevat miehet pysyvät minusta mahdollisimman kaukana. Muitakin miestenkarkotusvinkkejä otetaan vastaan! Arvostan omaa rauhaa enemmän kuin randomeiden huomiota.

   Lainaa

  49. Luottokelvoton koala 7.3.2024 13:51
   Tulos: +36 (36 ääntä)
   Kyöpeli: Eli suomeksi: "En saanut naista millään, mutta olis kelvnnutkaan, saatana!" Mitä tästä opimme? Jos haluat lihaa, mene lihatiskille. Jos haluat ihmissuhteen, suhtaudu ihmisiin ihmisinä.
   Lisäisin tähän suositukseen että tällä logiikalla kannattaa löytää onni muualta kuin ihmissuhteista. Kuulostaa vähän siltä, että jos kirjoittajalla on noin katkera kuva miehen osasta, minkä helvetin takia hän edes tavoittelee sellaista? Käyttäisi aikansa johonkin muuhun.

   Lainaa

  50. Sulaton kettu 7.3.2024 13:54
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Mietteliäs konna: Heti kun joku sanoo "naisen markkina-arvo", koko kommentti onkin siitä eteenpäin lukematta paskaa. Ja jos on ihan välttämätöntä ajatella ihmissuhteita markkinoina, niin kannattaa perehtyä niche-markkinointiin käsitteenä ja ilmiönä. Voi nimittäin olla, että massasta poikkeavia ulkonäöllisiä valintoja tekevät ihmiset [...]
   Myös: Miksi kenenkään kannattaisi yrittää vedota massoihin, kun kuitenkin niitä läheisiä ihmissuhteita pystyy ylläpitämään maksimissaan muutaman? Seuranhaussa kannattaa tähdätä laatuun ja samanhenkisyyteen, ei kasvottomaan massaan.

   Lainaa

  51. Lenko soturi 7.3.2024 14:01
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Itseasiassa: Mä hain aikoinaan vahingossa opiskelemaan ruotsin kieliselle linjalle. Pääsykokeen haastattelussa sanoin, etten osaa ruotsia kuin auttavasti, joten haastattelu pidettiin suomeksi. Suomeksi tein myös esseen, kysymys oli ruotsiksi, mutta aihe oli tuttu lehtien sivuilta. Se olikin sitten ainoa [...]
   Itsellä kävi vähän päinvastoin. Olisin halunnut tänä vuonna amk:aan englanninkieliseen tutkinto-ohjelmaan. Olen käynyt lukion vuosia sitten ja lukiopapereissa pitkä englantini on C. Nykyään osaan englantia paremmin. Olen vuoden sisään mm. työskennellyt it-alalla kuukausia yksinomaan englanniksi. Vaatimuksena sille, että pääsee edes amk:n pääsykokeisiin oli ylioppilastodistuksen englanti M. Tämän kunniaksi en päässyt pääsykokeisiin, saati koko koulutusohjelmaan.

   Lainaa

  52. It's a deal 7.3.2024 14:51
   Tulos: -6 (26 ääntä)
   Tuo "markkina-arvo" tuntuu toimivan täkynä kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen liian hyvin. Toki täällä on nähty satoja tatuointeja, joiden keskeinen viesti on "minulla on sekä asenne- että päihdeongelma", mutta se on heidän elämänsä, ei meidän.

   Lainaa

  53. Tulos: +11 (15 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Luottokelvoton koala: Naisena haluan ehdottomasti tatuointeja, jotta näin ajattelevat miehet pysyvät minusta mahdollisimman kaukana. Muitakin miestenkarkotusvinkkejä otetaan vastaan! Arvostan omaa rauhaa enemmän kuin randomeiden huomiota.
   Sellaisenkin voi skipata, joka nurisematta maksaa kaiken, mistä keksit rahaa pyytää. Loppputuloksen näet yllä: katkeroitunut ressukka.

   Lainaa

  54. Tulos: +36 (36 ääntä)
   Susiruma keiju: Eihän ne miehet puuta enää ole vaan lompakkoja naisille. Feministit suuttuu.
   Eikö naisella muka ole omat rahansa? Väitän, että nykyään suurin osa naisista elättää itse itsensä.

   Lainaa

  55. Tulos: +15 (17 ääntä)
   Susiruma keiju: Eihän ne miehet puuta enää ole vaan lompakkoja naisille. Feministit suuttuu.
   Eikö naisella muka ole omat rahansa? Väitän, että nykyään suurin osa naisista elättää itse itsensä.

   Lainaa

  56. Luottokelvoton Koala 7.3.2024 16:15
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Leeppo: Sellaisenkin voi skipata, joka nurisematta maksaa kaiken, mistä keksit rahaa pyytää. Loppputuloksen näet yllä: katkeroitunut ressukka.
   En uskaltaisi pyytää keneltäkään mitään, liian riskialtista :D Se että antaa toisen edes itse tarjota mitään aiheuttaa tarjoajassa helposi liikaa ylimielisyyttä, alentuvuutta tai luuloja siitä, että ovat oikeutettuja seksuaalisiin vastapalveluksiin.
   Viimeiden kerran kun hölmönä luotin mieheen annoin hänen tarjota asioita yhteisessä illanvietossa. Viikon päästä alkoikin puhelemaan että jos nyt ostan hänelle oluen mun "kaikki kertyneet velat on kuitattu". Tarjoomiset olivat muuttuneet veloiksi simsalabim. Tän jälkeen kukaan ei ole kyllä saanut tarjota mulle mitään.

   Lainaa

  57. Sorsaton kulkija 7.3.2024 17:07
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Jo se, että henkilö käyttää elävistä ihmisistä termiä jonka tulisi koskea vain kauppatavaraa, kertoo tästä kommentoijasta riittävästi. Ja varsinkin se, että hän on jaksanut jankuttaa tuota samaa asiaa vuosikausien ajan aina kun Feissarimokien aiheissa on sivuttu tatuointeja. Asiaa, jonka hän siis on keksinyt numeroita myöten ihan omassa, mitä luultavimmin tatuoimattomassa päässään. Toisaalta aika surullista moinen pakkomielteen vallassa eläminen.

   Lainaa

  58. Monilaenen jääkarhu 7.3.2024 18:42
   Tulos: +8 (16 ääntä)
   Ahne haukka: Mihin on unohtunut vanha viisaus - Älä ruoki trollia? Ensimmäinen kommentti on suunnilleen maailman ilmiselvin ja mielikuvituksettomin trollausviesti, ja silti siihen tartutaan yhä uudestaan ja annetaan ko. oksennuksen väkertäneelle taaperolle juuri sitä, mitä se eniten haluaa, eli huomiota ja lisää näkyvyyttä.
   Ei se tästä ilmoituksia saa. Musta on hyvä, että on näin monta vastausta, tulee itelle mukava olo, että on kaltaistensa joukossa.

   Lainaa

  59. Raitti hylje 7.3.2024 19:13
   Tulos: +27 (27 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Ihanaa! Saanpahan olla rauhassa häiriköinniltä kun markkina-arvoni on nolla. Mikään ei ole parempaa kuin saada elää elämäänsä rauhassa ilman objektointia

   Lainaa

  60. Syötävä metsämarja 7.3.2024 19:34
   Tulos: +34 (36 ääntä)
   Tips: Eikö naisella muka ole omat rahansa? Väitän, että nykyään suurin osa naisista elättää itse itsensä.
   Moni nainen elättää siinä sivussa vielä vähän jotain miehenroikalettakin.

   Lainaa

  61. Aistikas vesinokkaeläin 7.3.2024 19:42
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Kun Kuopion lentokenttä on Siilinjärvellä ja Joensuun kenttä Liperissä, lienee ihan normaalia, että Vaasan Greenstaria voinee etsiä Kaustisilta?

   Lainaa

  62. Rypistynyt maksamato 7.3.2024 21:42
   Tulos: +6 (16 ääntä)
   Aistikas vesinokkaeläin: Kun Kuopion lentokenttä on Siilinjärvellä ja Joensuun kenttä Liperissä, lienee ihan normaalia, että Vaasan Greenstaria voinee etsiä Kaustisilta?
   Kaustiselta

   Lainaa

  63. Värikäs patsas 8.3.2024 0:20
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Aistikas vesinokkaeläin: Kun Kuopion lentokenttä on Siilinjärvellä ja Joensuun kenttä Liperissä, lienee ihan normaalia, että Vaasan Greenstaria voinee etsiä Kaustisilta?
   Mutta miksi Baselin (Sveitsi) lentokenttä on Ranskassa Mulhousessa?

   Lainaa

  64. Loikoileva fretti 8.3.2024 10:38
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Nykyään, jos haluaa kokea sirkushuveja, kannattaa mennä tatuoituun naiseen. 🎪😁

   Lainaa

  65. It's a deal 8.3.2024 11:22
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Värikäs patsas: Mutta miksi Baselin (Sveitsi) lentokenttä on Ranskassa Mulhousessa?
   Sillä lentokentällä on ainoana maailmassa kolmoiskansallisuus. Etäisyys Baseliin on silti 4 kertaa vähemmän kuin Mulhouseen, vaikka sekin on vain 30 km päässä. Sveitsiin menee ihan oma tiensä, jolla ei ole risteyksiä ranskalaisten teiden kanssa. Kolmas osapuoli, Saksan Freiburg on 60 kilometrin päässä. Sijainnin on kätevä olla Ranskan puolella, koska Sveitsi ei ole EU-maa.

   Lainaa

  66. Meluisa aprikoosi 8.3.2024 12:04
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Mulla ei ole tatuointeja enkä aio ottaa tatuointeja. Jos jollain on tatuointeja yksi tai miljoona, mulle ei oo sillä mitään väliä. Tai no voin katsoa että ihan hienoja, kiva että tykkää itse tatuoinneistaan. Mutta en arvota ihmistä sen mukaan suuntaan tai toiseen. samoin kun sen perusteella että mitä farkkuja se käyttää. tai mihin malliin leikkaa hiuksensa. Tai mitä harrastaa vapaa-ajalla. Kiva jos on joku harrastus. Ihan oikeesti, miksi ihmeessä tää asia herättää niin paljon tunteita?

   Lainaa

  67. Marinoitu öykkäri 8.3.2024 12:23
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   https://www.tumblr.com/keenonnothing666/744374949043716096/piercing-hater-older-man?source=share

   Lainaa

  68. Marinoitu öykkäri 8.3.2024 12:55
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Meluisa aprikoosi: Mulla ei ole tatuointeja enkä aio ottaa tatuointeja. Jos jollain on tatuointeja yksi tai miljoona, mulle ei oo sillä mitään väliä. Tai no voin katsoa että ihan hienoja, kiva että tykkää itse tatuoinneistaan. Mutta en arvota ihmistä sen mukaan suuntaan tai toiseen. samoin kun sen perusteella [...]
   No tätä just itsekin ihmettelen.
   Miksi se ihmisen arvo mitataan sen mukaan miltä se näyttää? Mitä sitten, jos nöistä arvostelijoista tulee sokeita? Arvotetaanko sillon sen mukaan, miltä kuulutaan? 

   Lainaa

  69. Nuutunut kivi 8.3.2024 12:58
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Eikös ihmisen markkina-arvo laske dramaattisesti täytettyää 30? Ihan siis ihmiskaupassa. Joskus tein testin tuosta ja aika huonosti meni.

   Lainaa

  70. Nuutunut kivi 8.3.2024 12:59
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Arvoton paarma: Mitäs se Maria Nordin vastasi akne- ja finnikysymykseen? Luulisi että olisi ton nimisessä ryhmässä päivystämässä jotta pääsee myymään kirjan tai kurssin asiasta. Marialla ei muuten näyttäisi olevan naamassa iho-ongelmia... 🤔
   Sillä on kusta silmässä.

   Lainaa

  71. Marinoitu öykkäri 8.3.2024 13:00
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   It's a deal: Tuo "markkina-arvo" tuntuu toimivan täkynä kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen liian hyvin. Toki täällä on nähty satoja tatuointeja, joiden keskeinen viesti on "minulla on sekä asenne- että päihdeongelma", mutta se on heidän elämänsä, ei meidän.
   Puhut varmaan itsestäsi, kun viittaat asenne--ja päihdeongelmiin, kun tähän kulmaan päätit ihan itse tarttua. Voimia elämään.

   Lainaa

  72. Trollologian professori 8.3.2024 13:13
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Ahne haukka: Mihin on unohtunut vanha viisaus - Älä ruoki trollia? Ensimmäinen kommentti on suunnilleen maailman ilmiselvin ja mielikuvituksettomin trollausviesti, ja silti siihen tartutaan yhä uudestaan ja annetaan ko. oksennuksen väkertäneelle taaperolle juuri sitä, mitä se eniten haluaa, eli huomiota ja lisää näkyvyyttä.
   Koska nämä aiheet osuvat ihmisissä tosi arkoihin paikkoihin, ja trollit tietävät sen. Trollit ovat luontaisesti elämäänsä kyllästyneitä ihmisriekaleita, joilla useilla on kuitenkin hämmästyttävä soliaalinen älykkyys, jonka turvin he keksivät aina keinoja saada vastapuoli pois tolaltaan. Trollin parantamiseksi en keksi muuta kuin rautaiset hermot, kärsivällisyyttä ja ymmärrystä. Trollit on vain hyvin häiriintynyt yksilö, joka käyttäny hyväkseen ihmisten sosiaalista käytöstä.
    
   Se, että näihin trolllien edesottamuksiinn reagoidaan, on toki hyvä kysymys. Kaikki eivät tunnista, ja jotkut nimenomaan haluavat vastata, vaikka tietäisivät trolliksi. Vastaaja ehkä sillä haluaa ilmasta oman mielipiteensä trollin nostamasta aiheesta. Täten trolli voi jopa toimia sosiopsykologisena entiteettinä.
   Tosin ihan näin henkilökohtaisesti sopisi trolllien menevän terapiaan ja etsivän itselleen ystäviä ja harrastuksia. 

   Lainaa

  73. Kuivattu lokki 8.3.2024 18:41
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Mäkin just mietin et en oo hetkeen fm kommenttej lukenut mutta uus trolli näköjään syrjättänyt vanhan kunnon traumcityn🙈 mut kai nää trollit tietää et suurin osa vaan säälii ja nauraa tollaselle huomion haulle?
   Trollologian professori: Koska nämä aiheet osuvat ihmisissä tosi arkoihin paikkoihin, ja trollit tietävät sen. Trollit ovat luontaisesti elämäänsä kyllästyneitä ihmisriekaleita, joilla useilla on kuitenkin hämmästyttävä soliaalinen älykkyys, jonka turvin he keksivät aina keinoja saada vastapuoli pois tolaltaan. Trollin parantamiseksi en [...]

   Lainaa

  74. Mukava Norppa 8.3.2024 22:08
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Kalsari: Naisen markkina-arvo. Tuo käsite on humpuukia. Eli toisin sanoen ei ole, koska tämä kommentti on lukematta paskaa 🤔 Vai onko sittenkin, kun nyt myös väite siitä, että "naisen markkina-arvo ei ole humpuukia" on myöskin paskaa 🤯 Rikoinko juuri markkina-arvon käsitteenä ja vapautin maailman siitä pahasta?
   Ei ne oo tainnu tajuta sun viestiä, ku oot saanu näin paljon miinusta 😆

   Lainaa

  75. Kirpeä ahven 8.3.2024 22:14
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Kyöpeli: Eli suomeksi: "En saanut naista millään, mutta olis kelvnnutkaan, saatana!" Mitä tästä opimme? Jos haluat lihaa, mene lihatiskille. Jos haluat ihmissuhteen, suhtaudu ihmisiin ihmisinä.
   Kun se olisikin noin helppoa. Henkilökohtaisesti myönnän olevani edelleen katkera siitä kuinka vuosien yrittämisestä huolimatta en koskaan päässyt mitään irtosuhteita harrastamaan. Enää ei kyllä kiinnostaisikaan. Vaimoni tapasin 23-vuotiaana, ja nyt jo perhettä ja vuosia oltu onnellisesti naimisissa. Mutta silti harmittaa että se elämänvaihe jäi aikoinaan kokematta.

   Lainaa

  76. Tulos: -3 (5 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Tatuointi  olkoon se kessä tai missä ei ole hiäno

   Lainaa

  77. It's a deal 10.3.2024 15:05
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Marinoitu öykkäri: Puhut varmaan itsestäsi, kun viittaat asenne--ja päihdeongelmiin, kun tähän kulmaan päätit ihan itse tarttua. Voimia elämään.
   Anteeksi jos osuin arkaan kohtaan, mutta siihen tarttuu jatkuvasti "Ikuisesti iholla"-osio, jossa ihmiset sekaisin ollessaan tekevät taidetta ja hakaristejä itseensä ja toisiinsa ja jakavat kuvia onnistumisistaan. Käy ihmeessä tutustumassa.

   Lainaa

  78. Kopioitu Metsätonttu 11.3.2024 2:05
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.
   Fine, eli loppu Italiaksi?

   Lainaa

  79. Kopioitu Metsätonttu 11.3.2024 2:15
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Salla huomuttelee Vaasan väärästä sijainnista, mutta ei osa edes kirjoittaa oikein Kaustiselle. (Se on Kaustiselle, ei Kaustisille. Paikkakunta Kaustinen, ei Kaustiset) Tatuoinnit.. no, aika vähässä taitaa olla näkyvästi tatuoidut naiset. Ja miehet. Namaatatuoinnit on kyl aina rumia, miehillä ja naisilla. Muu ihan fine.
   Salla huomuttelee? Mitä se mahtaa tarkoittaa. Tuskin on kirjoitusvirhe ainakaan, kun on niin pätevä oikeinkirjoituksessa tuo lokki.

   Lainaa

  80. Siivetön kuguaari 12.3.2024 1:01
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Mä hain kans pari päivää ennen haun päättymistä läpällä maisteriohjelmaan, tarinoin parissa päivässä tutkimussuunnitelman ja tässä sitä ollaan ja mitäs täällä pitikään tehdä...

   Lainaa

  81. Kodikas ylioppilas 14.3.2024 11:54
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Koomimupio-: Tatuointi laskee naisen markkina-arvoa noin 80%. Tatuointi ei laske miehen markkina-arvoa yhtään. Se säilyy noin 20% tasolla. Eli mitä tästä opimme nuoret naiset? Älä ota tatuointia, et pääse hyviin naimisiin. Mitä nuoret miehet oppivat tästä? Tatuointia tai ei, niin maksatte kaiken ja kuolette köyhänä, eronneena turjakkeena.
   Viimeks ku tsekkasin niin me ei enää eletä 60-luvulla

   Lainaa

  82. Sateeton omena 24.3.2024 11:06
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Kodikas ylioppilas: Viimeks ku tsekkasin niin me ei enää eletä 60-luvulla
   Faktat on silti faktoja.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: akne, ammatti, bolt, finnit, greenstar hotels, kartta, mainos, paranna luonnollisesti, sirkus, tatuoinnit, vaasa, vahingossa, valmistua