Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 67

Myönnän olevani se ärsyttävä ihminen junassa.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 67

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Pysyvästi paarma 26.3.2024 0:22
   Tulos: +406 (420 ääntä)
   Normaalista tylsästä poikkeavat junankuljettajien ja konnareiden kuuluutukset on kyllä parasta. Joskus oli pääradalla laulava konnari, pari kertaa itsekin bongasin. Oli tunnettu siitä.

   Lainaa

  2. Vehmas pelikaani 26.3.2024 0:40
   Tulos: +128 (180 ääntä)
   Tuo ”kysyin koneessa millä asemalla jää pois” on varmaan yksi vanhimmista vitseistä.

   Lainaa

  3. Lattea maksamakkara 26.3.2024 1:27
   Tulos: +115 (153 ääntä)
   Miten tää porukka jaksaa kierrättää noita ikivanhoja kiertotekstejä mukahauskana tapahtumana omassa elämässä.

   Lainaa

  4. Kyltymätön kuormaeläin 26.3.2024 1:39
   Tulos: +3 (125 ääntä)
   Vehmas pelikaani: Tuo ”kysyin koneessa millä asemalla jää pois” on varmaan yksi vanhimmista vitseistä.
   Aavistuksen vanhempi lienee se kun Aatami ensimmäistä kertaa näkee Eevan ja biologia alkaa toimia, niin Aatami pyytää Eevaa siirtymään pois edestä kun ei tiedä miten isoksi se kasvaa 😆.

   Lainaa

  5. Arveluttava vadelma 26.3.2024 5:16
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Vehmas pelikaani: Tuo ”kysyin koneessa millä asemalla jää pois” on varmaan yksi vanhimmista vitseistä.
   Lento Frankfurtiin lähtee raiteelta viisi.

   Lainaa

  6. Itseasiassa 26.3.2024 6:28
   Tulos: +205 (209 ääntä)
   Mun mielestä toi junan ruuan myynti paikoille on ihan jees idea. Monesti ravintolavaunu on ihan täynnä ja siellä on parhaimmillaan kunnon bileet, joihin ei aina itse huvita osallistua. Joskus ei myöskään huvita jättää kaikkia omia kamoja paikalle yksinään, joten ei tarvitsisi sitten vaivautua kun max. vessaan.

   Lainaa

  7. Tupakkatauon äänekkäin sirkka 26.3.2024 7:28
   Tulos: -255 (305 ääntä)
   Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.

   Lainaa

  8. Jurpo ylioppilas 26.3.2024 7:40
   Tulos: +132 (138 ääntä)
   Kuinka moni muistaa vielä, kun VR laski hintoja pysyvästi? Joo siitä on muutama vuosi mennyt ja sekin "halpa" ajankohta kesti vain hetken. Nykyään VR on järkyttävän kallis suurimman osan vuodesta. Yöjunalla jos vieläpä kulkee, niin makuuhytti maksaa enemmän kuin hotelli huone, vaikka tilaa sinulla on tyyliin vessakopin verran. Eikä nuo aamupalat siihen hintaan kuulu. Julkista liikennettä pitäisi käyttää että luonto säästyy. Mutta pitäisi vaan olla rikas että itsellä säästyy rahaa muuhunkin kun menee junalla Suomen ylhäältä alas tai alhaalta ylös.

   Lainaa

  9. Tulos: +119 (125 ääntä)
   Pysyvästi paarma: Normaalista tylsästä poikkeavat junankuljettajien ja konnareiden kuuluutukset on kyllä parasta. Joskus oli pääradalla laulava konnari, pari kertaa itsekin bongasin. Oli tunnettu siitä.
   Aikanaan tuli paljonkin liikuttua junalla, mutta en koskaan törmännyt mihinkään tuollaiseen. Poikkeavin tilanne oli, kun olin juoksemassa radan viertä asemalle kun olin myöhässä, junan mennessä ohi. Se oli todella pieni asema jossa harvoin oli kahta ihmistä enempää tulossa tai jäämässä, joten pysähdykset oli nopeita. Juna kuitenkin odotti asemalla normaalia pitempään ja kerkesin kyytiin. Lippua oli usein tarkastamassa yksi tosi mukava rouva, kuten tälläkin kertaa ja se sanoi että oli tunnistanut minut juoksemassa polulla ja päätti pitää junan asemalla odottamassa että kerkeän.

   Lainaa

  10. Sula pomelo 26.3.2024 9:54
   Tulos: +51 (83 ääntä)
   Mutta mikä hitto on pukija?! Vaatekaupassa pukija? Rikkaiden ihmisten pukija? Tarvitsen vastauksia!! Tästä kuuluttajakuljettajasta oli hesarissakin juttua, mahtava tyyppi:) sellaista sopivan absurdia huumoria. Joskus joku takakireän näköinen puhelimeensa uppoutunut tätönen mutisi että mitä toi nyt hölisee, mutta yleensä ihmisiä vaan naurattaa :)

   Lainaa

  11. Peruuttamaton riikinkukko 26.3.2024 10:02
   Tulos: +158 (164 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Kuulostaa siltä, että olet pitkän ja rentouttavan loman tarpeessa. Ei ole hyvä, jos elämä aina pelkkää stressiä. 🥺

   Lainaa

  12. Käärinliinaton pulu 26.3.2024 11:11
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Sula pomelo: Mutta mikä hitto on pukija?! Vaatekaupassa pukija? Rikkaiden ihmisten pukija? Tarvitsen vastauksia!!
   Paras oma arvaus että olisi töissä teatterissa ja pukee vaatteet näyttelijöille.

   Lainaa

  13. Harkittu maito 26.3.2024 11:39
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Jurpo ylioppilas: Kuinka moni muistaa vielä, kun VR laski hintoja pysyvästi? Joo siitä on muutama vuosi mennyt ja sekin "halpa" ajankohta kesti vain hetken. Nykyään VR on järkyttävän kallis suurimman osan vuodesta. Yöjunalla jos vieläpä kulkee, niin makuuhytti maksaa enemmän kuin hotelli huone, vaikka tilaa [...]
   Ne keksi ottaa käyttöön dynaamisen hinnoittelun niin kuin lennot, hotellit jne. on olleet jo pitkään. Jos osaat varata riittävän kauas saat oikeasti edullisesti, mutta lähempänä lähtöhetkeä maksaakin moninkertaisesti.

   Lainaa

  14. Painava pähkinä 26.3.2024 12:21
   Tulos: +69 (69 ääntä)
   Muistan vielä ajan, kun junissa kiersi myyntikärryt.

   Lainaa

  15. Tulos: -4 (26 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
     Meluntorjuntakuulokkeet ovat olleet olemassa nyt jo jonkin aikaa. Hauskat kuulutukset huvittavat itseäni, mutta jos ei jaksa kuunnella vaikkapa jonkun viereen istuneen tapauksen selostusta Nordinin tiskiainetableteista, niin luurit päähän ja siunattu hiljaisuus. Eri asia, jos melua ei mitenkään saisi itse pois, mutta kun saa, niin huvitelkoot huumoriniekat keskenään. 
     Tuosta ruoasta kyllä haluaisin kukkahattuilla. Omassa hytissä toki syö mitä lystää, mutta aika ärsyttävää jos mahdollistetaan kuuman kahvin tai ikävältä haisevan/sotkevan ruoan kaataminen kanssamatkustajan syliin, joka ei oikein pääse pakoon. Onko pakko koko ajan nakertaa jotain? Miksei voisi olla erikseen syömävaunuja niille, jotka haluavat? Ainiin...

   Lainaa

  16. Tulos: +64 (64 ääntä)
   Sula pomelo: Mutta mikä hitto on pukija?! Vaatekaupassa pukija? Rikkaiden ihmisten pukija? Tarvitsen vastauksia!! Tästä kuuluttajakuljettajasta oli hesarissakin juttua, mahtava tyyppi:) sellaista sopivan absurdia huumoria. Joskus joku takakireän näköinen puhelimeensa uppoutunut tätönen mutisi että mitä toi nyt hölisee, mutta yleensä ihmisiä vaan naurattaa 😊
   Varmaan puvustamossa töissä, esim teatterissa, oopperassa tai elokuva-alalla 🤔 myös muotinäytöksissä ja muissa tapahtumissa on kulisseissa kaiken maailman assareita, kun samalle mallille saatetaan vaihtaa useita asuja ja aikaa tähän on noin minuutti.

   Lainaa

  17. Tulos: +76 (82 ääntä)
   Miten saa tuosta junatarjoilustakin riidan aikaan? 😑 eihän sitä oo pakko tilata omalle paikalle, kyllä ravintolavaunuunkin saa yhä mennä.

   Lainaa

  18. Kaikuva orava 26.3.2024 13:33
   Tulos: +31 (47 ääntä)
   Tuo lentokonejuttu on kyllä niin vanha ja kulunut, että myötähäpeä tuli kirjoittajaa kohtaan. VRn jutussa odotin et joku valittaa tummaihoisesta henkilöstä. Onneksi ei.

   Lainaa

  19. Luja papukaija 26.3.2024 14:03
   Tulos: +13 (21 ääntä)
   Jurpo ylioppilas: Kuinka moni muistaa vielä, kun VR laski hintoja pysyvästi? Joo siitä on muutama vuosi mennyt ja sekin "halpa" ajankohta kesti vain hetken. Nykyään VR on järkyttävän kallis suurimman osan vuodesta. Yöjunalla jos vieläpä kulkee, niin makuuhytti maksaa enemmän kuin hotelli huone, vaikka tilaa [...]
   No, tietysti kaikki on suhteellista mutta mitä koulutehtävää varten katselin junalipun hintoja ehkä kuukausi sitten välillä Kuopio-Helsinki niin yllätyin miten halpoja ne oli. Kalleimmillaankin oli joku 38€ ja halvimmillaan 20-30€. Silloin kun itse olen viimeksi junalipusta maksanut niin sama matka maksoi 55€. Että jos lähdit junalla viikonlopuksi Helsinkiin niin pelkkiin matkoihin meni 110€. Joskus 2004-2009 aikoihin. Jos bussilla menit niin matkan kesto oli kuudesta kahdeksaan tuntia koska ne ajeli sitten pikkukaupunkien kautta, eikä se ollut niin paljon halvempaa että itseäni olisi hirveästi kiinnostanut. Ehkä joku kymmenen euroa halvempi hyvällä tuurilla. Ja lentäminen oli vain parikymppiä kalliimpaa, jos sattui olemaan vuoroja.

   Lainaa

  20. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Pysyvästi paarma: Normaalista tylsästä poikkeavat junankuljettajien ja konnareiden kuuluutukset on kyllä parasta. Joskus oli pääradalla laulava konnari, pari kertaa itsekin bongasin. Oli tunnettu siitä.
   Olin kerran matkalla junalla Helsingistä Turkuun. Turussa junankuljettaja kuulutti "Juna saapu ny Turkku. Kiitämme niimpal kauhiast ja tuus ny toisteki."

   Lainaa

  21. Pumaska kani 26.3.2024 14:14
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Harkittu maito: Ne keksi ottaa käyttöön dynaamisen hinnoittelun niin kuin lennot, hotellit jne. on olleet jo pitkään. Jos osaat varata riittävän kauas saat oikeasti edullisesti, mutta lähempänä lähtöhetkeä maksaakin moninkertaisesti.
   Olispa kristallipallo että näkisi monta kuukautta etukäteen tuleeko menoja. Eipä tuolla työelämässä aina saa lomiakaan tietää kuin ehkä 1-2 kuukautta etukäteen parhaimmillaan. Ja kaikki tietää ettei VR lippuja ole ilmaista perua.
   Tuo itse dynaaminen hinnoittelu on vain huijaus. Sen taakse hyvä mennä piiloon ja selitellä että kyllä on halpaa matkustaa keskellä arki viikkoa.

   Lainaa

  22. Tulos: +44 (46 ääntä)
   Laura: Miten saa tuosta junatarjoilustakin riidan aikaan? 😑 eihän sitä oo pakko tilata omalle paikalle, kyllä ravintolavaunuunkin saa yhä mennä.
   Jotkut ihmiset vain vetävät herneen nenään siitä että on tarjolla vaihtoehtoja.

   Lainaa

  23. Esteetön maito 26.3.2024 14:38
   Tulos: -12 (34 ääntä)
   Luja papukaija: No, tietysti kaikki on suhteellista mutta mitä koulutehtävää varten katselin junalipun hintoja ehkä kuukausi sitten välillä Kuopio-Helsinki niin yllätyin miten halpoja ne oli. Kalleimmillaankin oli joku 38€ ja halvimmillaan 20-30€. Silloin kun itse olen viimeksi junalipusta maksanut niin sama matka maksoi 55€. Että [...]
   No suhteellista joo. Autolla pääsee halvemmalla eikä tarvi varata lippuja puoli vuotta etukäteen.

   Lainaa

  24. Kahvia juova luumu 26.3.2024 14:45
   Tulos: -38 (54 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Et ole ainut. Kuulutukset tekee aina häiritsevän tauon omaan ajatusvirtaan ja/tai musiikkiin jota kuuntelen kuulokkeista, ja toivon että ne olisivat mahdollisimman ytimekkäitä. Ymmärrän kyllä että konnari saattaa itse kaivata kevennystä työvuoroonsa, ja pidän sitä ihan sallittavana, vaikkakaan en viihdyttävänä.

   Lainaa

  25. Tulos: +18 (20 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Minua saattaisi ärsyttää se äänekkäin sirkka.

   Lainaa

  26. Tulos: +52 (58 ääntä)
   Siis toi junan paikalle tarjoilu on pelastus, kun matkustaa 5 tuntia junassa yksin koiran kanssa ja koiraa ei saa viedä ravintola vaunuun. Aivan älyttömän hyvä palvelu!

   Lainaa

  27. Taidoton kesyhanhi 27.3.2024 1:45
   Tulos: -7 (21 ääntä)
   Jos nyt jätetään erikoistilanteet eli vaikka lemmikin kanssa matkustaminen tai liikuntarajoitteisuus pois laskuista, niin itseäni kyllä hiukan huvittaa tuo maalailu jonka mukaan oli ilmeisesti todella synkkä aikaa kun piti ruokansa perässä kävellä peräti junan toiseen vaunuun. Ruuan myyntiä siihen tarkoitetussa vaunussa kai voisi ajatella myös matkustusmukavuutta lisäävänä tekijänä, kun junassa on mahdollisuus syödä muutakin kuin omia eväitä, mutta sepä onkin ilmeisesti mukavuutta heikentävä tekijä, kun sinne pitää _ihan itse_ lompsia.

   Lainaa

  28. Löysä kalkkuna 27.3.2024 2:11
   Tulos: +25 (29 ääntä)
   foo: Jotkut ihmiset vain vetävät herneen nenään siitä että on tarjolla vaihtoehtoja.
   Näin se on. Vain se heidän suosima tapa on oikea ja jos tulee muita tapoja edes tyrkylle, ne on vääriä. Jessus, eikö se ole kiva että on monta eri tapaa tehdä asioita ja kaikki saa valita sopivimman? Ehkä jotkut kokevat olevansa niin paljon parempia moraalinvartijoita ja ns. oikeamielisiä että kaikki muu on väärin? Alkaa kuulostaa jo uskonnoilta.

   Lainaa

  29. Veturinkuljettaja 27.3.2024 2:32
   Tulos: +8 (22 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Tuskin olet ainoa. Tämän takia itsekin veturinkuljettajana olen pyrkinyt pitämään kuulutukset asiallisina, informatiivisina ja sopivan lyhyinä. Siis mikäli on edes tarvetta kuuluttaa matkustajille jotain poikkeavaa informaatiota matkan kulkuun liittyen, sillä automatiikka hoitaa junakuulutukset esimerkiksi asemia lähestyttäessä jne. Toki edustamani yrityksen puolesta (VR-Yhtymä Oyj) ei sinänsä ohjeistuksessa rajoiteta kuulutuksia, kunhan ne pysyvät hyvän maun rajoissa, ja ovat aiheellisia.

   Lainaa

  30. Tukintolvana 27.3.2024 7:52
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Sula pomelo: Mutta mikä hitto on pukija?! Vaatekaupassa pukija? Rikkaiden ihmisten pukija? Tarvitsen vastauksia!! Tästä kuuluttajakuljettajasta oli hesarissakin juttua, mahtava tyyppi:) sellaista sopivan absurdia huumoria. Joskus joku takakireän näköinen puhelimeensa uppoutunut tätönen mutisi että mitä toi nyt hölisee, mutta yleensä ihmisiä vaan naurattaa 😊
   Olin itse pukijana (tarkempi titteli pukuhuoltaja) Suomen kansallisoopperassa. Töihin kuului pukemisen lisäksi vaatteiden peseminen, korjaus, silitys ja paikoilleen vienti. Lisäksi teosvastaavana töihin kuului joka ikisen vaateosan tarkistaminen, että ne löytyivät oikeasta paikasta aina sukista koruihin ja päähineisiin. Liikkuvia osia saattoi olla tuhansia. Esitysten aikana esityksestä riippuen meitä saattoi olla lavan sivussa useampia tekemässä vaihtoja, varsinkin baleteissa.

   Lainaa

  31. Satoisa liitu 27.3.2024 16:06
   Tulos: -5 (17 ääntä)
   Kaikuva orava: Tuo lentokonejuttu on kyllä niin vanha ja kulunut, että myötähäpeä tuli kirjoittajaa kohtaan. VRn jutussa odotin et joku valittaa tummaihoisesta henkilöstä. Onneksi ei.
   Onpas sulla kummalliset ennakkoluulot. Huomasit varmasti juuri, että se olit sinä joka kiinnisit tuohon asiaan huomiota.

   Lainaa

  32. Letittämätön banaani 27.3.2024 16:46
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Satoisa liitu: Onpas sulla kummalliset ennakkoluulot. Huomasit varmasti juuri, että se olit sinä joka kiinnisit tuohon asiaan huomiota.
   Totta! Minun piti kelata ylös ja käydä katsomassa mistä Kaikuva Orava puhuu. Enkä silti ymmärrä kuinka tuosta voi jollekin pistää silmään tummaihoinen ihminen!

   Lainaa

  33. Seinään piirretty persikka 27.3.2024 21:29
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Tukintolvana: Olin itse pukijana (tarkempi titteli pukuhuoltaja) Suomen kansallisoopperassa. Töihin kuului pukemisen lisäksi vaatteiden peseminen, korjaus, silitys ja paikoilleen vienti. Lisäksi teosvastaavana töihin kuului joka ikisen vaateosan tarkistaminen, että ne löytyivät oikeasta paikasta aina sukista koruihin ja [...]
   Anteeksi, tuli vahingossa miinuspeukutus! Tämä kertomasi oli siis oikein mielenkiintoista, eihän tällaisesta tavallinen oopperassa kävijä tiedä mitään.

   Lainaa

  34. Tulos: +6 (14 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Olet ainoa. Jaksamista.

   Lainaa

  35. Mattiteppo 29.3.2024 6:54
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Painava pähkinä: Muistan vielä ajan, kun junissa kiersi myyntikärryt.
   Aa että. Kuuden aamujunassa odotti malttamattomana, että koska se kahvikärry oikein saapuu omaan vaunuun.
   Mutta myös busseissa oli kahvitarjoilu. Katossa kahvinkuvakekutsunapukka ja rahastaja toi kupposen. Tai sen tilasi samalla, kun rahastaja kulki päivän lehtien kanssa bussin läpi. 
   Eikä tästä nyt niin kauaa ole, eihän...? 

   Lainaa

  36. melkolailla 29.3.2024 8:51
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Kyllä melko lailla ainoa tai ainakin vähemmistössä.  Laita napit/kuulokkeet korville jos ärsyttää  tai kulje kävellen/pyörällä/kontaten tai muulla tavalla.

   Lainaa

  37. Lyhyenläntä hanhi 1.4.2024 7:40
   Tulos: -2 (8 ääntä)
   Pumaska kani: Olispa kristallipallo että näkisi monta kuukautta etukäteen tuleeko menoja. Eipä tuolla työelämässä aina saa lomiakaan tietää kuin ehkä 1-2 kuukautta etukäteen parhaimmillaan. Ja kaikki tietää ettei VR lippuja ole ilmaista perua. Tuo itse dynaaminen hinnoittelu on vain huijaus. Sen taakse hyvä mennä piiloon ja selitellä että kyllä on halpaa matkustaa keskellä arki viikkoa.
   Mä en ainakaan tarvitse kristallipalloa asiassa. Olen työssä, jossa lomat ovat aina vakioajankohtaan ja muutkin menot on tarkasti kalenteroitu kuukausia etukäteen. Jos haluaa etsiä mun kalenterista kokonaista päivää ilman merkintöjä, lähin löytyy tämän vuoden lokakuulta. Tykkään siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja tiedossa etukäteen. Aikani on arvokasta.

   Lainaa

  38. Pro harakka 1.4.2024 10:41
   Tulos: -1 (7 ääntä)
   Lyhyenläntä hanhi: Mä en ainakaan tarvitse kristallipalloa asiassa. Olen työssä, jossa lomat ovat aina vakioajankohtaan ja muutkin menot on tarkasti kalenteroitu kuukausia etukäteen. Jos haluaa etsiä mun kalenterista kokonaista päivää ilman merkintöjä, lähin löytyy tämän vuoden lokakuulta. Tykkään siitä, että asiat ovat järjestyksessä ja tiedossa etukäteen. Aikani on arvokasta.
   Kiitos tiedosta. Sinun kalenterisi ja aikataulusi ovat nimenomaan olleet tämän keskustelun kuuma peruna.

   Lainaa

  39. Kipeä maksamato 1.4.2024 17:36
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   Et varmasti ainut, mutta todennäköisesti vähemmistössä. Ihmiset jotka pitävät niistä ja joita se ei kiinnosta erityisemmin tekevät varmasti enemmistön

   Lainaa

  40. Trendikäs kuguaari 1.4.2024 19:26
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Vehmas pelikaani: Tuo ”kysyin koneessa millä asemalla jää pois” on varmaan yksi vanhimmista vitseistä.
   Meinaatko, että ennen lentokoneita ei kerrottu vitsejä?

   Lainaa

  41. Pistepisste 12.4.2024 21:56
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Tupakkatauon äänekkäin sirkka: Oonko ainut, jota kuljettajien mukahauskat kuulutukset vain ärsyttävät. Olen liikennevälineessä päästäkseni paikasta toiseen - usein vielä stressaantuneena. En kaipaa turhia kuulutuksia tai viihdettä.
   olet

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asema, juna, kuskinvaihto, kuulutus, lento, lentokone, metro, olkalaukku, pysäkki, ravintolavaunu, työmatka, vr