Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 51

Vain pikkutytöt käyttävät nykyään mekkoja.

ℹ️ Ensimmäinen julkaisu käsittelee itsemurhaa.

Uutiskatsaus, osa 51

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 61 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +675 (681 ääntä)
   Mitenkään en Tonyn yrityksiä halua vähätellä, mutta jos 34 kertaa on yrittäny, niin hän ei ole näköjään perehtynyt siihen, kuinka yksinkertaisesti mullan alle pääsee

   Lainaa

  2. Käyrä minkki 8.2.2024 0:18
   Tulos: +300 (304 ääntä)
   Eli Tiinan mielestä julkkisten kuolemista ei saisi uutisoida? Että kun Loiri tai Ahtisaari kuoli niin niistä ei olisi saanut kirjoittaa? Tieto leviäisi vain salaa puskaradioissa ja modet siivoaisivat jos joku erehtyy laittamaan tiedon näkyville? Jossain määrin WTF-fiilis tästä 😲.

   Lainaa

  3. Huvittava vuohi 8.2.2024 0:22
   Tulos: +287 (291 ääntä)
   Kk: Mitenkään en Tonyn yrityksiä halua vähätellä, mutta jos 34 kertaa on yrittäny, niin hän ei ole näköjään perehtynyt siihen, kuinka yksinkertaisesti mullan alle pääsee
   Joo, vähän sama tuli mieleen. Eikä tuo silloin kuin huvittaa täältä lähteminen ole mennyt ihan putkeen.

   Lainaa

  4. Tarpeeton leopardi 8.2.2024 0:29
   Tulos: +170 (238 ääntä)
   Itse kaveri- ja tuttavapiirissä turhan pitkään itsetuhoisuutta katseltuani en jaksa enää yhtään sympata näitä "voisin tappaa itteni koska vaan"- tyyppejä. Anna mennä, vaikkei viimeksikään onnistunut!

   Lainaa

  5. Tulos: +148 (164 ääntä)
   Ihmiset kutsuu Tonya pätemättömäksi itsensä tappamisen suhteen, mutta ite veikkaan tyypin olevan puolikuolematon. Ehkä hänet ollaan adoptoitu planeetta Kryptonilta tai äiti kastanut lapsuudessa Styks-jokeen. Toivottavasti äijä löytää elämäänsä apua.

   Lainaa

  6. Ruostunut ankerias 8.2.2024 0:47
   Tulos: -78 (124 ääntä)
   Kk: Mitenkään en Tonyn yrityksiä halua vähätellä, mutta jos 34 kertaa on yrittäny, niin hän ei ole näköjään perehtynyt siihen, kuinka yksinkertaisesti mullan alle pääsee
   Vaikka tämä on tarkoitettu järkyttävän synkäksi huumoriksi, niin ei se yksi yrityskerta aina tarkoita, että siinä olisi esimerkiksi sairaalan kautta menty. 
   Itsellä jolla teinivuodet meni kaverin terapeuttina ja osittain pelastajana, ei oikein koskaan ole uponnut tämän aiheen mustahuumori, vaikka monissa tapauksissa mustahuumori saattaa hymähdyttää.

   Lainaa

  7. Jurpo greippi 8.2.2024 0:53
   Tulos: +76 (104 ääntä)
   Käyrä minkki: Eli Tiinan mielestä julkkisten kuolemista ei saisi uutisoida? Että kun Loiri tai Ahtisaari kuoli niin niistä ei olisi saanut kirjoittaa? Tieto leviäisi vain salaa puskaradioissa ja modet siivoaisivat jos joku erehtyy laittamaan tiedon näkyville? Jossain määrin WTF-fiilis tästä 😲.
   Tavallaan toivoisin, että ihan kaikista kuolemista ei tarvitsisi uutista tehdä. Joku lentopallon divarijoukkueen pelaaja ei ikinä muuten päätyisi Hesariin, mutta jos hän kuolee 24-vuotiaana, siitä pitää tehdä artikkeli. Se tuntuu vääristävän monen lukijan mielikuvaa siitä, kuinka yleisiä nuorten ja nuorehkojen ihmisten kuolemat ovat.
   Se taas olisi outoa, jos muutenkin mediassa esillä olevien ihmisten kuolemia pitäisi jotenkin häveliäisyyssyistä piilotella.

   Lainaa

  8. Tornipöllö 8.2.2024 4:20
   Tulos: +52 (72 ääntä)
   Terttu on nyt päättänyt, miten asia on, ja sitä on turha yrittää faktoilla muuttaa, nih!

   Lainaa

  9. Liittoutumaton pussieläin 8.2.2024 4:57
   Tulos: -37 (103 ääntä)
   Tertulle tekisi kommenteista päätellen vaan hyvää että ne "lelut" livahtais vaivihkaa mekon alle.

   Lainaa

  10. Tulos: +146 (154 ääntä)
   "Hiihdin kouluun kesät talvet vastamäkeen ja välitunnilla tehtiin töitä puumetsällä. Siinä opin, ettei sovi mekko kouluun."

   Lainaa

  11. Syötävä pesusieni 8.2.2024 7:34
   Tulos: -22 (82 ääntä)
   Liittoutumaton pussieläin: Tertulle tekisi kommenteista päätellen vaan hyvää että ne "lelut" livahtais vaivihkaa mekon alle.
   Kyllä se mokaaja tuossa on Jaana. Hän otti Tertun mielipiteen mekoista henkilökohtaisena hyökkäyksenä itseään kohtaan.

   Lainaa

  12. Huvittava vuohi 8.2.2024 8:01
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Jurpo greippi: Tavallaan toivoisin, että ihan kaikista kuolemista ei tarvitsisi uutista tehdä. Joku lentopallon divarijoukkueen pelaaja ei ikinä muuten päätyisi Hesariin, mutta jos hän kuolee 24-vuotiaana, siitä pitää tehdä artikkeli. Se tuntuu vääristävän monen lukijan mielikuvaa siitä, kuinka yleisiä nuorten ja nuorehkojen [...]
   Sen takia roskalehdet niistä nykyään uutisoi, koska piikkikammoiset tarttuu niihin ja täyttää kommenttiketjut. Iltapäivälehdiltä ei kannata korkeaa moraalia odottaa, näkyvyys ja klikkauksen merkitsee.

   Lainaa

  13. Altis kantojuhta 8.2.2024 8:03
   Tulos: +74 (76 ääntä)
   Enemmän taidan koulussa nähdä 1.-2.-luokkalaisten tyttöjen konttaavan (heppa-, kissa-, koira- ym. leikit) kuin käyttävän mekkoja.

   Lainaa

  14. Häikäilemätön myyrä 8.2.2024 8:13
   Tulos: -60 (86 ääntä)
   Arabimaat ovat täynnä Teemun tapaisia ihmisiä. Siellä ei kukaan edes kiinnitä huomiota, jos mies pukeutuu mekkoon. Valkoinen "hää"-mekko taitaa olla siellä yksi suosituimmista vaatteista miehillä.

   Lainaa

  15. Toj Karin 8.2.2024 8:35
   Tulos: +81 (97 ääntä)
   Ruostunut ankerias: Vaikka tämä on tarkoitettu järkyttävän synkäksi huumoriksi, niin ei se yksi yrityskerta aina tarkoita, että siinä olisi esimerkiksi sairaalan kautta menty.  Itsellä jolla teinivuodet meni kaverin terapeuttina ja osittain pelastajana, ei oikein koskaan ole uponnut tämän aiheen mustahuumori, vaikka monissa tapauksissa mustahuumori saattaa hymähdyttää.
   Musta huumori on se millä itse selviän tällaisista asioista ja olen huomannut saman monella muullakin. Toki se ei kaikille käy. 
   Työkaveri tappoi itsensä kk. sitten. Myöhemmin meillä sattui olemaan töissä puhe sairaspoissaoloista ja kysyin sitten että montako päivää saa olla kuolleena ennen kuin tarvitsee toimittaa lääkäriltä kuolintodistuksen, ettei se vaikuta palkan maksuun tai muihin toimenpiteisiin. Se oli aika helvetin musta läppä siihen hetkeen, mutta tuntui kummasti keventävän tunnelmaa kaikkien kohdalla.

   Lainaa

  16. Valpas hampurilainen 8.2.2024 8:52
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Käyrä minkki: Eli Tiinan mielestä julkkisten kuolemista ei saisi uutisoida? Että kun Loiri tai Ahtisaari kuoli niin niistä ei olisi saanut kirjoittaa? Tieto leviäisi vain salaa puskaradioissa ja modet siivoaisivat jos joku erehtyy laittamaan tiedon näkyville? Jossain määrin WTF-fiilis tästä 😲.
   No mutta aattele nyt miltä niistä hei tuntuu kun niistä puhutaan että ne on k**lut!!!

   Lainaa

  17. Katala kilpikonna 8.2.2024 9:03
   Tulos: +110 (110 ääntä)
   Kk: Mitenkään en Tonyn yrityksiä halua vähätellä, mutta jos 34 kertaa on yrittäny, niin hän ei ole näköjään perehtynyt siihen, kuinka yksinkertaisesti mullan alle pääsee
   jos nyt musta huumori sallitaan, niin Tony ei todellakaan lähde just silloin kun häntä huvittaa, jos on 34 kertaa jo yrittänyt eikä ole vieläkään lähtenyt.

   Lainaa

  18. Ruskistettu hamsteri 8.2.2024 9:18
   Tulos: +101 (105 ääntä)
   Häikäilemätön myyrä: Arabimaat ovat täynnä Teemun tapaisia ihmisiä. Siellä ei kukaan edes kiinnitä huomiota, jos mies pukeutuu mekkoon. Valkoinen "hää"-mekko taitaa olla siellä yksi suosituimmista vaatteista miehillä.
   Mielestäni on aina ollut hieman huvittavaa, kuinka jotkut kristityt paasaavat, kuinka Jumala ei salli miehille mekkoa tai pitkää tukkaa. Syntiä, syntiä. 
   Yllättäen Jumalan poika itse ei niitä housuja käytä yhdessäkään alttaritaulussa. Ja tukkakin liehuu tuulessa. 
   Eiköhän se kaapu/mekko ole lopulta vain vaate, ihan niin kuin housut tai haalarikin.

   Lainaa

  19. Epäluotettava opas 8.2.2024 9:33
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Itsetuhoisten kausien läpi eläneenä (ja yhden itsemurhan tehneen kaverin haudanneena) suhtaudun hieman nihkeästi niihin jotka jotenkin ylpeilee sillä että ovat "yrittäneet" useita kertoja eikä kertaakaan ole onnistunut. Kyllä se ihminen osaa itsensä tappaa jos oikeasti sitä haluaa, ja yleensä viimeistään siinä toisen yrityksen jälkeen aletaan miettiä vähän vakavammin halutaanko tätä asiaa ollenkaan ja jos kyllä niin miten seuraava kerta on myös viimeinen. Se että sitä miettii ja suunnittelee ei ole "yritys", vaikka teko jäisi tekemättä vasta siinä ns. "viime metreillä". Veikkaan että Tony laskee nämä ns. "toteutumattomat suunnitelmat" yrityksiksi tai sitten yksinkertaisesti puhuu ihan olemattomia. Tai sitten ne on olleet tyyliin "pidättelen henkeäni kunnes tukehdun"..

   Lainaa

  20. Tulos: +27 (27 ääntä)
   Kk: Mitenkään en Tonyn yrityksiä halua vähätellä, mutta jos 34 kertaa on yrittäny, niin hän ei ole näköjään perehtynyt siihen, kuinka yksinkertaisesti mullan alle pääsee
   Nauroin tälle kommentille ääneen, kiitos 😅

   Lainaa

  21. Tulos: +35 (47 ääntä)
   Mut mikä on tuo Tieteen Kuvalehden vihjaileva saateteksti "Ymmärrettävästä syystä..."? Joku boomeri, joka ei osaa käyttää kolmea pistettä?

   Lainaa

  22. Subwooferilla höystetty muurahainen 8.2.2024 10:18
   Tulos: +60 (64 ääntä)
   Tarpeeton leopardi: Itse kaveri- ja tuttavapiirissä turhan pitkään itsetuhoisuutta katseltuani en jaksa enää yhtään sympata näitä "voisin tappaa itteni koska vaan"- tyyppejä. Anna mennä, vaikkei viimeksikään onnistunut!
   Onhan se raskasta kuunnella tuollaista mutta usein ihminen ei oikeasti halua kuolla, vaan se itsemurhayritys on avunhuuto. Suomessa ei muutenkaan tunnu saavan oikeaa apua kuin vasta yrityksen jälkeen, jos silloinkaan. Itsellekään ei ole muuta tarjottu kuin uusia lääkekokeiluja toisensa jälkeen, vaikka niistä on parhaimmillaankin vain marginaalista apua. Lääkärin tekemät terapialähetteet tulee bumerangina takaisin.

   Lainaa

  23. Säteilevä unikeko 8.2.2024 10:23
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Epäluotettava opas: Itsetuhoisten kausien läpi eläneenä (ja yhden itsemurhan tehneen kaverin haudanneena) suhtaudun hieman nihkeästi niihin jotka jotenkin ylpeilee sillä että ovat "yrittäneet" useita kertoja eikä kertaakaan ole onnistunut. Kyllä se ihminen osaa itsensä tappaa jos oikeasti sitä haluaa, ja yleensä [...]
   Nään itsekin tämän juuri näin, kädet puuskassa ja hengitystä pidättäen että NYT SE HENKI LÄHTEE.
    
   Se, että edes pääsee siihen pisteeseen, että oikeasti on sitä mieltä ettei enää mitään jaksa edeltää jo todella synkän kauden, mikä voi jäädä monelta läheiseltä huomaamatta. Siinä vaiheessa kun ihan tosissaan yritetään ja ehkä vielä onnistutaankin ni silloin ollaan jo syvällä. Ja aika usein, joko se kerta, jolloin et onnistunu herättää hakemaan apua tai sitten yrittämään uudelleen ja ehkä paremmalla "onnella" vielä.
   Aikamoinen uho, että tietää miten täältä lähdetään, jos yrityksiä on 34. Tosin epäilen tätä kovin. Yleensä noilla ei kehuskella, eikä ne todellakaan ole kehuskelun aihe.

   Lainaa

  24. Paidaton monni 8.2.2024 10:29
   Tulos: +28 (28 ääntä)
   Kuolut?

   Lainaa

  25. Kuivakka kärpänen 8.2.2024 10:41
   Tulos: +79 (79 ääntä)
   Toj Karin: Musta huumori on se millä itse selviän tällaisista asioista ja olen huomannut saman monella muullakin. Toki se ei kaikille käy.  Työkaveri tappoi itsensä kk. sitten. Myöhemmin meillä sattui olemaan töissä puhe sairaspoissaoloista ja kysyin sitten että montako päivää saa olla kuolleena ennen kuin tarvitsee toimittaa [...]
   Rakkaan mummini muistotilaisuuden päättyessä veljeni otti pöydältä kukka-asetelman ja kysyi meiltä sisaruksilta, jotka seistiin siinä lähellä, jotenkin niin että ”mitenkä se perinne menikään, tää kimppu heitetään olan yli ja katotaan kuka on seuraava?”
   Kummasti helpotti siinä tilanteessa, ja tosiaan kuulijoina oli vain me sisarukset, eikä joku mahdollinen muu vieras, joka olisi voinut loukkaantua. 
   (Viittasi siis siihen kun häissä morsian heittää morsiuskimpun olan yli ja sen saaneella henkilöllä on seuraavat häät, tässä tapauksessa siis seuraavat hautajaiset)

   Lainaa

  26. Tiedetty sammakko 8.2.2024 10:54
   Tulos: +16 (50 ääntä)
   Subwooferilla höystetty muurahainen: Onhan se raskasta kuunnella tuollaista mutta usein ihminen ei oikeasti halua kuolla, vaan se itsemurhayritys on avunhuuto. Suomessa ei muutenkaan tunnu saavan oikeaa apua kuin vasta yrityksen jälkeen, jos silloinkaan. Itsellekään ei ole muuta tarjottu kuin uusia lääkekokeiluja toisensa jälkeen, vaikka niistä on [...]
   Ja joillekin se on huomion hakua. Asiat voi toki olla huonosti mutta vähän väliä hakeudutaan tilanteeseen että henki melkein lähtee. Jos ei muut niin ainakin hoitohenkilökunta antaa huomiota vähän aikaa. Tietenkään mihinkään oikeaan mt-hoitoon ei voi mennä saati jättää päihteitä käyttämättä. Kierre se on.

   Lainaa

  27. Reseptivapaa Dinosaurus 8.2.2024 11:10
   Tulos: +30 (42 ääntä)
   Ainoastaan tragedian perskohtaisesti kokeneet ymmärtävät mustaa huumoria. Se kun on nimenomaan selviytymiskeino kamalaan tilanteeseen, eikä mitään hassunhauskaa shokkireaktioiden hakemista kukkahatuilta ja tiukkapipoilta. Sitä varten on sitten ne telkkarin hassunhauskat viihdeohjelmat erikseen. Joskus elämä vain on niin nurjaa, että ei sille voi muuta tehdä, kuin nauraa päin tai sortua itse sen alle.

   Lainaa

  28. Kaikuva orava 8.2.2024 11:26
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Terttu ja Tertun hameen helmaan katoavat lelut. Tiinan ensimmäinen päivä intternetissä.

   Lainaa

  29. Itseasiassa 8.2.2024 12:07
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Subwooferilla höystetty muurahainen: Onhan se raskasta kuunnella tuollaista mutta usein ihminen ei oikeasti halua kuolla, vaan se itsemurhayritys on avunhuuto. Suomessa ei muutenkaan tunnu saavan oikeaa apua kuin vasta yrityksen jälkeen, jos silloinkaan. Itsellekään ei ole muuta tarjottu kuin uusia lääkekokeiluja toisensa jälkeen, vaikka niistä on [...]
   Ei täällä apua saakaan. Oma läheiseni yritti monta kertaa tappaa itsensä, pari kertaa löydettiin ihan hilkulla. Yhdellä kertaa poliisit joutuivat murtautumaan kämppään, jossa jo makasi tajuttomana, oli lähellä ettei munuaiset menneet. Ei ollut kenellekään lähettänyt viestiä tms. vaan yksi läheinen yritti hänelle soittaa ja ei vastannut puhelimeen. Tämäkään ei olisi saanut hoitoa edes pyynnöstä ellei olisi yrittänyt seuraavan kerran sairaalassa. Tästä nyt on jo joku 10 vuotta ja hoitoon pääsy ei ole yhtään helpottunut sen jälkeen.

   Lainaa

  30. Nuutunut kivi 8.2.2024 12:10
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Huvittava vuohi: Joo, vähän sama tuli mieleen. Eikä tuo silloin kuin huvittaa täältä lähteminen ole mennyt ihan putkeen.
   Ei ole vielä huvittanut.

   Lainaa

  31. Kauhee ihminen 8.2.2024 12:29
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Subwooferilla höystetty muurahainen: Onhan se raskasta kuunnella tuollaista mutta usein ihminen ei oikeasti halua kuolla, vaan se itsemurhayritys on avunhuuto. Suomessa ei muutenkaan tunnu saavan oikeaa apua kuin vasta yrityksen jälkeen, jos silloinkaan. Itsellekään ei ole muuta tarjottu kuin uusia lääkekokeiluja toisensa jälkeen, vaikka niistä on [...]
   Mä sain b-lausunnon psykoterapiaa varten vasta kun kerroin, että työkykyni on vaakalaudalla... tätä se on kapitalismin luvatussa maailmassa.

   Lainaa

  32. Jauhopussista löytynyt kissa 8.2.2024 12:35
   Tulos: -50 (70 ääntä)
   FM-tiimi ottakaa tuo itsemurha moka pois täältä. Se on yksinkertaisesti todella huonoa makua naureskella aiheelle. Lisäksi, jos Tony sattuisi lukemaan näitä mokia ja näkisi, että hänen itsetuhoisuudestaan tehdään pilkkaa valtavalle lukijakunnalle, ei se ainakaan laskisi Tonin itsemurhassa onnistumis tilastoa. Tony saattaisi jopa kokea asian niin, että ainoa tapa millä hän voi säilyttää kunniansa ja välttää naurunalaisena olemisen on tappaa itsensä oikeasti.

   Lainaa

  33. Tulos: +14 (22 ääntä)
   Ei näytä lähtevän ku tahtoo jos noin monta kertaa yrittäny ja mokannu 😂

   Lainaa

  34. Tulos: -10 (32 ääntä)
   Jauhopussista löytynyt kissa: FM-tiimi ottakaa tuo itsemurha moka pois täältä. Se on yksinkertaisesti todella huonoa makua naureskella aiheelle. Lisäksi, jos Tony sattuisi lukemaan näitä mokia ja näkisi, että hänen itsetuhoisuudestaan tehdään pilkkaa valtavalle lukijakunnalle, ei se ainakaan laskisi Tonin itsemurhassa [...]
   Uli uli

   Lainaa

  35. Tulos: +65 (69 ääntä)
   Osanottoni teille kaikille täällä jotka ovat menettäneet läheisen itsemurhalle! 😢 Jos joku täällä kamppailee itsetuhoisten ajatusten kanssa, ota tämä merkkinä hakea apua. ❤️ Mieli RY:n kriisipuhelin (24h): 09 2525 0111 Jos olet välittömässä vaarassa tai yritit juuri itsemurhaa: 112 Verkkokriisikeskus: tukinet.net

   Lainaa

  36. Pasi Eläin 8.2.2024 15:08
   Tulos: +12 (40 ääntä)
   Tarpeeton leopardi: Itse kaveri- ja tuttavapiirissä turhan pitkään itsetuhoisuutta katseltuani en jaksa enää yhtään sympata näitä "voisin tappaa itteni koska vaan"- tyyppejä. Anna mennä, vaikkei viimeksikään onnistunut!
   Samoilla linjoilla. Miksi elää jos se niin vastenmielistä on? Pitäisi saada apteekista ns. varma loppu -setti. Miksei saa?
    Ei tarvitsisisi kenenkään ajaa rekkaa päin tai mennä junan alle sotkemaan satojen ihmisten matkantekoa ja vaarantamaan muita.
   Kun ei sitä eutanasiaakaan sallita eikä raha riitä taaskaan hyvän saattohoidon järjestämiseen kaikille sitä tarvitseville.

   Lainaa

  37. Lauhkea manaatti 8.2.2024 15:23
   Tulos: +51 (53 ääntä)
   Subwooferilla höystetty muurahainen: Onhan se raskasta kuunnella tuollaista mutta usein ihminen ei oikeasti halua kuolla, vaan se itsemurhayritys on avunhuuto. Suomessa ei muutenkaan tunnu saavan oikeaa apua kuin vasta yrityksen jälkeen, jos silloinkaan. Itsellekään ei ole muuta tarjottu kuin uusia lääkekokeiluja toisensa jälkeen, vaikka niistä on [...]
   Itsemurhasta puhelu on joissain tapauksissa myös manipulointia. Ihminen saattaa pyrkiä suhteessa nimenomaan sellaiseen dynamiikkaan, että kuulija huolestuu ja ryhtyy hänen pelastajakseen ja auttajakseen läheisriippuvaisella tavalla. Itselläni on sen verran kokemusta itsemurhateemalla manipuloiduksi tulemisesta että nykyään en ole oikea henkilö auttamaan ketään jolla on itsetuhoisia ajatuksia näiden traumojen takia. Olen tietoisesti tehnyt päätöksen, että jos on tilanne jossa on riski siihen että tulen manipuloiduksi jonkun henkilön mielenterveysongelmien takia niin vetäydyn suhteesta. Jos tämä tilanne johtaa siihen että se toinen osapuoli tappaa itsensä, asia ei ole minun käsissäni. Mieluummin valitsen sen että suojelen itseäni henkiseltä väkivallalta kuin ryhdyn kenenkään pelastajaksi. Esimerkiksi tämä mokan itsetuhoisuudellaan uhoava tyyppi vaikuttaa juuri mainitsemani kaltaiselta manipuloijalta.

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Tarpeeton leopardi: Itse kaveri- ja tuttavapiirissä turhan pitkään itsetuhoisuutta katseltuani en jaksa enää yhtään sympata näitä "voisin tappaa itteni koska vaan"- tyyppejä. Anna mennä, vaikkei viimeksikään onnistunut!
   Ei tarvitse sympata, mutta tuskin heitellä tuollaisia "anna mennä!" -kommenttejakaan. Pahahan niillä on olla, jos sellaisesta edes puhuvat vaikkeivat tosissaan yrittäisi.

   Lainaa

  39. Arkkienkeli 8.2.2024 16:47
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   "Terttu" on angstinen peräpukama. Me mentiin kiltit päällä kouluun Skotlannissa 80-luvulla yläasteella. Jokaisen kuosi oli klaanin kuvio. Hyvin meni koulu ja jalkapalloakin potkittiin. PS. Oli helppoa käydä kusella, kun ei tarvinnut napittaa Levi's 501 kuten vapaa-aikana. Nostaa vain helmaa ja pissii pisuaariin.

   Lainaa

  40. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Kuivakka kärpänen: Rakkaan mummini muistotilaisuuden päättyessä veljeni otti pöydältä kukka-asetelman ja kysyi meiltä sisaruksilta, jotka seistiin siinä lähellä, jotenkin niin että ”mitenkä se perinne menikään, tää kimppu heitetään olan yli ja katotaan kuka on seuraava?” Kummasti helpotti siinä tilanteessa, ja tosiaan kuulijoina oli [...]
   Kiitos vinkistä! Meillä on huomenna oman rakkaan mummoni muistotilaisuus. Naurattaa jo valmiiksi pelkkä ajatuskin tehdä siellä noin. Tosin, meidän suku on sellaista että tuskin kovin monella riittäisi huumorintaju tuohon. Ennakolta arvioin että ainoastaan serkulla ja pikkusiskolla riittäisi. Ehkä parempi jättää välistä tällä kertaa...

   Lainaa

  41. Tulos: +9 (9 ääntä)
   Tonyn mielestä helppoa mutta kuitenkin epäonnistunut niin monta kertaa, jokin ei nyt täsmää..

   Lainaa

  42. Arkkienkeli 8.2.2024 17:22
   Tulos: -10 (14 ääntä)
   Kaikuva orava: Terttu ja Tertun hameen helman katoavat lelut. Tiinan ensimmäinen päivä intternetissä.
   Jos sillä katosi patterikäyttöinen kaalimato pottuvarpaiden väliin ja on angstinen kun ei löydä sitä?

   Lainaa

  43. Hedelmällinen pelikaani 8.2.2024 17:44
   Tulos: -22 (22 ääntä)
   Käyrä minkki: Eli Tiinan mielestä julkkisten kuolemista ei saisi uutisoida? Että kun Loiri tai Ahtisaari kuoli niin niistä ei olisi saanut kirjoittaa? Tieto leviäisi vain salaa puskaradioissa ja modet siivoaisivat jos joku erehtyy laittamaan tiedon näkyville? Jossain määrin WTF-fiilis tästä 😲.
   Minulle tittelit eivät merkitse mitään. Ihan sama mitä joku on ollut, minulle se on tavallinen ihminen muiden joukossa. Ihmettelen kanssa että miksi pitää uutisoida.

   Lainaa

  44. Katuva lokki 8.2.2024 18:21
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Hedelmällinen pelikaani: Minulle tittelit eivät merkitse mitään. Ihan sama mitä joku on ollut, minulle se on tavallinen ihminen muiden joukossa. Ihmettelen kanssa että miksi pitää uutisoida.
   Koska se myy

   Lainaa

  45. Tulos: -3 (9 ääntä)
   Onko Jaanan nelivuotias tyttö tosiaan koulussa?

   Lainaa

  46. Lakattu vadelma 8.2.2024 20:13
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Odotin, että mekkomokassa puhuttaisiin siitä, että mekko on lasten vaate ja aikuiset käyttää leninkiä tai vaikka kolttua! Erehdyin.

   Lainaa

  47. Tylppä unikeko 8.2.2024 21:30
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Jurpo greippi: Tavallaan toivoisin, että ihan kaikista kuolemista ei tarvitsisi uutista tehdä. Joku lentopallon divarijoukkueen pelaaja ei ikinä muuten päätyisi Hesariin, mutta jos hän kuolee 24-vuotiaana, siitä pitää tehdä artikkeli. Se tuntuu vääristävän monen lukijan mielikuvaa siitä, kuinka yleisiä nuorten ja nuorehkojen [...]
   Se on kyllä kumma kun urheilija kuolee, niin median mielestä se on aina tragedia. Päinvastoin, urheilijoista ei ole mitään hyötyä yhteiskunnille. Jos kaikki ammattiurheilijat kuolisivat, niin maailma ei menettäsi oikeastaan mitään.

   Lainaa

  48. Räkäpää 9.2.2024 7:20
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ruskistettu hamsteri: Mielestäni on aina ollut hieman huvittavaa, kuinka jotkut kristityt paasaavat, kuinka Jumala ei salli miehille mekkoa tai pitkää tukkaa. Syntiä, syntiä.  Yllättäen Jumalan poika itse ei niitä housuja käytä yhdessäkään alttaritaulussa. Ja tukkakin liehuu tuulessa.  Eiköhän se kaapu/mekko ole lopulta vain vaate, ihan niin kuin housut tai haalarikin.
   No eikait herran kakarat herran sääntöjä noudata. Säännöt on rahvaalle.

   Lainaa

  49. Ravinteeton haisunäätä 9.2.2024 9:37
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   On se hienoa verrata housuja käyttäviä tyttöjä mekkoja käyttäviin miehiin. Ihan sama asia!

   Lainaa

  50. Kiltti tyttö 9.2.2024 11:03
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Lauhkea manaatti: Itsemurhasta puhelu on joissain tapauksissa myös manipulointia. Ihminen saattaa pyrkiä suhteessa nimenomaan sellaiseen dynamiikkaan, että kuulija huolestuu ja ryhtyy hänen pelastajakseen ja auttajakseen läheisriippuvaisella tavalla. Itselläni on sen verran kokemusta itsemurhateemalla manipuloiduksi tulemisesta että [...]
   Tämä. On kulunut jo melkein 15 vuotta siitä, kun lähdin suhteesta, jossa toinen puhui täysin vakavissaan tappavansa itsensä, jos jätän hänet eikä hän löydä ketään muuta/jos hän sairastuu/ennen kuin hän täyttää 50 vuotta (koska ei halua olla vanha ja heikentyä).
   Uskon, että hän todella tarkoittikin sitä eikä vain manipuloinut, mutta kuka oikeasti haluaa ja jaksaa tuollaista parisuhdetta. Vielä lähes 15 vuoden jälkeen mietin välillä, toteuttaako hän vielä tämän suunnitelmansa/uhkauksensa ja lasken, kuinka monta vuotta on vielä siihen, että hän täyttää 50.

   Lainaa

  51. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Säteilevä unikeko: Nään itsekin tämän juuri näin, kädet puuskassa ja hengitystä pidättäen että NYT SE HENKI LÄHTEE. Se, että edes pääsee siihen pisteeseen, että oikeasti on sitä mieltä ettei enää mitään jaksa edeltää jo todella synkän kauden, mikä voi jäädä monelta läheiseltä huomaamatta. Siinä vaiheessa kun ihan tosissaan yritetään ja [...]
   Olen yrittänyt poistaa itseäni tästä maailmasta ja se ei onnistunut, yllättäen kun tänne kommentoin, tuuri kävi siinä että ase ei toiminutkaan. Sen vaan sanon että kun kerran kävin niin lähellä on kynnys seuraavaan yritykseen matalampi koska huomasin että olen siihen valmis. En hakenut huomiota vaan olin jo lähdössä ja tosissani. Tavallaan onni ettei se mennyt putkeen mutta onhan tietty kynnys ylitetty ja ei enää ole niin vaikea päättää tehdä sitä päätöstä pitäisikö vai ei. Jo parempi fiilis kun en enää aktiivisesti halua tappaa itseäni mutten kyllä oikein elääkään. Terapia ehkä auttaisi mutta tähän mielentilaan ajatus ainakin itsellä on etten tahdo muita kuormittaa. No nyt päätin yrittää hetken saada iloa elämään josko ne ajatukset poistumisesta hiljenisi ja ajattelin yrittää löytää iloa elämään ettei löydä taas itseään ase ohimolla. Toivon että pimeys väistyy sillä sen läpi ei näe oikeitakaan iloisia asioita. Ajattelin mainita asiasta ammattilaiselle josko löytyisi uusi näkökulmia. Tällä kaikella haen sitä ettei ulospäin hyvinvoivalta näyttävä ihminen ole välttis kunnossa. Muistakaa kaikki kriisipuhelimet ja chatit. Ehkä niistä löytyy kanssakipuilija ja se saa edes siirtämään ratkaisua seuraavaan päivään ja ehkä silloin ei ole ihan niin pahaolo. Tsemiä kaikille kipuilijoille. En mä enempää osaa neuvoa j siksi aina kandee ottaa heti puheeksi jollekin, ihan sama kenelle. Ainakin on helpompi kärsiä ku  ei yksin kärsi

   Lainaa

  52. Sovelias järvisieni 10.2.2024 7:49
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Epäluotettava opas: Itsetuhoisten kausien läpi eläneenä (ja yhden itsemurhan tehneen kaverin haudanneena) suhtaudun hieman nihkeästi niihin jotka jotenkin ylpeilee sillä että ovat "yrittäneet" useita kertoja eikä kertaakaan ole onnistunut. Kyllä se ihminen osaa itsensä tappaa jos oikeasti sitä haluaa, ja yleensä [...]
   Tai sitten vaan hän ei ole onnistunut siinä. Tuttu on töissä kulettamassa ruumiita. Kerran oli tullut sellainen nainen vastaan, joka oli löytynyt hirttäytyneenä. Hirttoköydessä oli monessa kohtaan solmuja ja kaulassa useampi jälki. Olihan henkilö lopulta onnistunut, mutta aika monta yritystä oli ollut.
   Myös monet sukulaiseni ovat yrittäneet itsemurhaa monta kertaa eri tavalla. Yritykseksi jäänyt, ovat vielä hengissä. Välillä on soitettu ambulanssia paikalle tai sitten muusta syystä epäonnistuneet yritykset.
   Itse myös olen yrittänyt, mutta yliannostuksen jälkeen yllättäen heräsinkin ovikellon soittoon. Oikeasti halusin, mutta en osannut 😂 Toisen kerran taas ranteet auki vedettyäny menin shokkiin ja päädyinkin verenhukassa pyytämään apua. Vaikka yhä edelleenkin on olo etten halua elää, on traumat tuosta sen verran kovat etten ole pystynyt uudestaan saamaan.
   Mutta ihmiset eivät ymmärrä, että halu kuolla on muutakin kuin tätä. Olen ala-asteelta lähtien halunnut kuolla. Olen käynyt monesti psykologeilla, depressiohoitajilla ym ja kokeillut lääkkeitä. Tällä hetkellä en ole masentunut ja elämä on kaikin puolin kivaa. Mutta ei se tarkoita, että haluaisin elää. Aina jos ihmiset on silleen "ei vitsi aatelkaa ku ollaan 40v niin käydäänköhän vielä syömässä tuolla ja blaablaa" niin ajattelen mielessäni etten tule olemaan hengissä enää tuossa iässä. Lähitulevaisuuteen on suunnitelmia, mutta monien vuosien päähän ei, koska toivoisin olevani kuollut siihen mennessä. Mutta pokka ei enää riitä sen toteuttamiseen itse. Ehkä joskus saan kerättyä rohkeuteni, ehkä en. Mutta anyways olen onnellinen elämääni, mutta haluan silti kuolla. En muista oliko tällaiselle ajattelulle jotain termiä, mutta dokkari oli samankaltaisista ihmisistä. Vaikka ihminen olisi kuinka monta kertaa kokeillut tapattaa itsensä ja ei siinä onnistunut, ei se tarkoita, että ei voisi silti tuntea halua lähteä tästä maailmasta ja olisi vain huomionhakuinen.

   Lainaa

  53. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Kk: Mitenkään en Tonyn yrityksiä halua vähätellä, mutta jos 34 kertaa on yrittäny, niin hän ei ole näköjään perehtynyt siihen, kuinka yksinkertaisesti mullan alle pääsee
   Tapasin kerran sairaalassa kaverin, joka oli yrittänyt ihan tosissaan saada itsensä hengiltä. Mutta tosi tehottomasti. Ensimmäisellä kerralla huitaisi kirveellä toisen käden poikki ranteen ja kyynärpään välistä. Ei lähtenyt henki. Tempun jälkeen päätyi mielisairaalaan ja yritti itsemurhaa hyppäämällä alas toisen kerroksen parvekkeelta. Matkaa ehkä 3-4 metriä. Ei lähtenyt henki, mutta molemmat nilkat menivät niin paskaksi, että miehestä ei ollut enää kävelijäksi. Makasi siis sairaalan sängyssä. Mutta oli yhä päättäväinen. Pyysi joka kerta huoneessa käydessä, että tuo veitsi, haarukka tai muu ruokailuväline, jolla voi vetää mahan auki. En viitsinyt tuoda, koska en usko, että olisi onnistunut silläkään kertaa.

   Lainaa

  54. Lauhkea manaatti 10.2.2024 14:34
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Kiltti tyttö: Tämä. On kulunut jo melkein 15 vuotta siitä, kun lähdin suhteesta, jossa toinen puhui täysin vakavissaan tappavansa itsensä, jos jätän hänet eikä hän löydä ketään muuta/jos hän sairastuu/ennen kuin hän täyttää 50 vuotta (koska ei halua olla vanha ja heikentyä). Uskon, että hän todella tarkoittikin sitä eikä vain [...]
   Toteuttaa hän näitä uhkauksiaan tai ei, se on silti manipulointia ja henkistä väkivaltaa, eikä kukaan ansaitse sellaista manipulointia osakseen. Eipä ainakaan ilmeisesti vielä ole tappanut itseään vaikka lähdit suhteesta? Sekin kertoo jo aika paljon asioita.

   Lainaa

  55. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Käytin itsepäisesti hameita pikkutyttönä, satoi tai paistoi, myös partioleireillä. Käytän hameita nyt aikuisenakin lähes aina, vain johonkin luontopolulle laitan housut, ja siihenkin oon miettinyt et pitäis tehdä joku eräilyhame. Ei se ole yhtään epäkäytännöllinen kun siihen on tottunut :) Jos tuuli menee kalsareiden läpi, tarviit paremmat kalsarit.

   Lainaa

  56. ajattelitko? 13.2.2024 17:09
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Tylppä unikeko: Se on kyllä kumma kun urheilija kuolee, niin median mielestä se on aina tragedia. Päinvastoin, urheilijoista ei ole mitään hyötyä yhteiskunnille. Jos kaikki ammattiurheilijat kuolisivat, niin maailma ei menettäsi oikeastaan mitään.
   Oletko ajatellut asiaa loppuun asti? Urheilu on viihdettä siinä kuin teatteri, sirkus, elokuva, musiikki, kirjallisuus yms. eli näistäkään ei ole mitään hyötyä yhteiskunnalle.  Se että jos sinä et pidä urheilusta ei tarkoita ettei siitä ole hyötyä muille.

   Lainaa

  57. Tiedoton kolibri 13.2.2024 20:58
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Katala kilpikonna: jos nyt musta huumori sallitaan, niin Tony ei todellakaan lähde just silloin kun häntä huvittaa, jos on 34 kertaa jo yrittänyt eikä ole vieläkään lähtenyt.
   Se on juurikin näin. (Se on Pågen)
   34 kertaa olis jo huvittanut lähteä, mutta on yhä täällä.

   Lainaa

  58. Riskialtis seuraeläin 14.2.2024 19:57
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Tällä Tonylla on ollut sama levy päällä jo vuosia; on aina kertomassa miten aikoo itsensä deletoida koska ei halua elää vanhaksi, ei halua sairastua, ei halua sitä eikä tätä, ja kuitenkin seuraavassa hetkessä puhuu täsmälleen samoja asioita vastaan ja kaikki onkin kivaa. Vannoi aikanaan jo kovin ettei aio yli nelikymppiseksi elää, mutta taitaa olla jo 45 paikkeilla. Sama kommentointityyli muutenkin joka asiaan; yhtenä päivänä on täysillä jotain asiaa vastaan ja seuraavana päivänä puolustaa sitä. Puhuu kyllä usein itsemurhayrityksistään, mutta niiden lukumäärät ja yritystavat vaihtelevat joka kerta. En sitten tiedä, miten paljon sanomisissaan ylipäätään on totuuspohjaa.

   Lainaa

  59. Käärinliinaton kuguaari 14.2.2024 21:21
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Voihan terttu... olen nähnyt myös aikuisten naisten päällä mekkoja, itsekin vasta aikuisena aloin käyttämään moisia. Ja kesällä ovat edelleen mahtavia vaatteita, vain kilttiä pitävät miehet tietävät, mitä tarkoitan. Sitä paitsi oma lapseni käyttää paljon mekkoja, koska haluaa. Koskaan niihin ei ole erikseen rohkaistu, vaan ihan omasta pyynnöstään on niitä vaatekaappiinsa saanut. En minäkään pidä mekkoja silloin, kun pitää tehdä jotain ruumiillista työtä juurikin housujen käytännöllisyyden takia. Mutta eipä se ole lastani estänyt touhuumasta ja konttaamasta ja kiipeilemässä, vaikka polvet ovatkin aina kesällä ihan naarmussa. Pitäkööt kun haluaa ja voi.

   Lainaa

  60. Häiritsevä kilpikonna 17.2.2024 7:01
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Nelivuotias poika haluaisi kovasti käyttää mekkoja, ehkä lähinnä siksi kun niitä löytyy niin kivoissa väreissä ja kuoseissa tai kun parhaat kaveritkin käyttävät. Minulla tai isällään ei olisi mitään sitä vastaan, mutta tuntuu että siitä väistämättä tulisi yhteentörmäyksiä että yritän tehdä hänestä tyttöä tai homoa tai mitä näitä nyt on. Eikä minulla oikein ole energiaa sellaiseen taistoon nyt vaikka hyvän asian puolesta olisikin. Tuntuu olevan monille jo kova paikka että lapsella on pitkät hiukset, suosikki värit violetti ja pinkki ja tykkää junien ja vasaroiden lisäksi yksisarvisista ja kukista. Mutta onhan se vinksahtanutta, että jotkut hänen ystävistään saavat käyttää mekkoa tai samoja vaatteita kuin hänkin mutta hän ei saa niitä mekkoja. Toivottavasti viimeistään hänen lapsillaan on jo vapaus valita💖

   Lainaa

  61. Häiritsevä kilpikonna 17.2.2024 7:04
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Eikä kysymys siis ole siitä että haluaisi olla tyttö eikä sillä nelivuotiaana ole tietenkään merkitystäkään eli ei ylipäänsä ajattele asiaa niin, haluaisi vain saada käyttää mekkoja🤷‍♀️

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: itsemurha, kuolema, mekot, naiset, trans, transnainen, uutiset, vaatteet