Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 648

"Normaalille ihmiselle tämä olisi helppo homma."
Sekalaisia, osa 648

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 59 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Valloittava hirvi 22.2.2024 0:33
   Tulos: +211 (219 ääntä)
   Lääkenimet on kyllä aika hassuja. Monesti jotain sen kaltaista mitä lääkeainetta siinä on mutta väännetty jännästi tai sekoitettu kirjaimia. Ja tietty joka valmistajalla oma koska samaa ei saa tietty käyttää. Ratiopharm ja Krka vetää mutkat suoriksi ja laittaa vaikuttavan lääkeaineen ja sitten firmansa nimen 😆. Toki joskus ne nimet on kyllä ihan satunnaista settiä. Kissa näppiksellä -metodilla ehkä.

   Lainaa

  2. Alin kettu 22.2.2024 0:49
   Tulos: +116 (136 ääntä)
   Jos Ikea olisi keksitty Intiassa, niin nuo voisivat olla uusien sesonkituotteiden nimiä.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 22.2.2024 2:22
   Tulos: +291 (293 ääntä)
   Tulee mieleen netissä kiertävä kuva, jossa lukee otsikkona tyyliin "Tolkien-hahmo vai mielialalääke?" ja perässä lista, jossa on molempien nimiä sekaisin. Kieltämättä hankala lonkalta sanoa, löytyykö esim. Sintamil tai Finarfin Keski-Maasta vaiko apteekista.

   Lainaa

  4. Aikaisempi kirahvi 22.2.2024 2:50
   Tulos: +171 (171 ääntä)
   Tornipöllö: Tulee mieleen netissä kiertävä kuva, jossa lukee otsikkona tyyliin "Tolkien-hahmo vai mielialalääke?" ja perässä lista, jossa on molempien nimiä sekaisin. Kieltämättä hankala lonkalta sanoa, löytyykö esim. Sintamil tai Finarfin Keski-Maasta vaiko apteekista.
   https://antidepressantsortolkien.vercel.app/
   Yllättävän vaikeaa. 🙈

   Lainaa

  5. Kastunut mato 22.2.2024 3:20
   Tulos: +149 (151 ääntä)
   mitenhän toi aspaveli sit vaikuttaa. antaa käyttäjälle tarkat tiedot siitä milloin seuraavat alennusmyynnit alkaa?

   Lainaa

  6. Sökö haisunäätä 22.2.2024 6:41
   Tulos: +88 (88 ääntä)
   Valloittava hirvi: Lääkenimet on kyllä aika hassuja. Monesti jotain sen kaltaista mitä lääkeainetta siinä on mutta väännetty jännästi tai sekoitettu kirjaimia. Ja tietty joka valmistajalla oma koska samaa ei saa tietty käyttää. Ratiopharm ja Krka vetää mutkat suoriksi ja laittaa vaikuttavan lääkeaineen ja [...]
   Joo halpisfirmat sentään kertoo lääkeaineen nimen suoraan. Sitten taas jossain on pitänyt saada mahdollisimman monta eksoottista kirjainta nimeen ja lääkeaineen nimi on jotain ihan muuta. Esim. lääke on olantsapiini, valmistenimi Zyprexa. Ja tosi kiva näitä koettaa hoitajana opetella...

   Lainaa

  7. Tulos: +22 (34 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   Kokeilin 10 kertaa. Tulos 4/10. Aikamoista.

   Lainaa

  8. Tulos: -122 (132 ääntä)
   Persutekniikka toimii tuossa huumorin kannalta, mutta en millään ymmärrä miksi se olisi yrittänyt sanoa perustekniikka? Perustekniikan tai oikeammin lähetyssaarnaajan nyt tuntee kaikki frigidimmätkin uskovaiset itsensä säästäjät. Ei siihen mitään liskoaivoja tai alkukantaisia vaistoja tarvita ja lisäksi asian mainitseminen ei tuo mitään lisäarvoa kommentille, eikä se vastaa itse kysymykseen mitenkään.

   Lainaa

  9. Kahjo marsu 22.2.2024 8:39
   Tulos: +82 (82 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   Itsekin kuvittelin jotain Tolkienista tietäväni, mutta pieleenhän noista iso osa meni 😂 Kiitos päivän nauruista!

   Lainaa

  10. Ystävien kesken laama 22.2.2024 9:09
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   Tämähän oli hauska! 20/24, mutta olen toisaalta koulutukselta kemisti. Se auttoi, muttei tarpeeksi. :D

   Lainaa

  11. Rapee kirsikka 22.2.2024 9:23
   Tulos: +95 (95 ääntä)
   Tips: Kokeilin 10 kertaa. Tulos 4/10. Aikamoista.
   Itse sekä Tolkienini katsoneena että apteekkialalla toimivana sain peräti 15/24. Osa lääkkeistä ei ilmeisesti ole ainakaan Suomessa kaupan kyseisillä nimillä, osa nimistä toki oli tuttuja.
   Joo, näiden kanssa on sitten kiva olla siellä tiskin toisella puolella apteekissa, jotka pyytävät "Kirkaa" tai "Ratiofarmia" ja sitten mietit, että mikäköhän näistä sun puolesta tusinasta lääkkeestä on viimeksi toimitettu lääkevaihdon puitteissa Krkan tai Ratiopharmin valmisteena (reseptit voivat olla vaikkapa pelkästään vaikuttavan aineen nimellä). Sitten kun yrität kysellä, että mihinköhän vaivaan tai muuta niin vastataan "En tiedä, lääkäri sen määräsi ja se on sellainen valkoinen pilleri". No kiitos, tämähän auttoi. 
   Onneksi kuitenkin lääkeaineilla on nämä latinalaisen (vai liekkö jo nykyään englantia) nimet, eikä tarvitse esimerkiksi kemiallisia nimiä alkaa tankata. On huomattavasti helpompi sanoa ibuprofeeni (kauppanimet mm. Burana ja Ibumax) kuin (RS)-2-[4-(2-metyylipropyyli)fenyyli]propaanihappo.

   Lainaa

  12. Tulos: +55 (55 ääntä)
   Käytän tuota etoricoxibia ja adalimumabia. Toki viim. mainittu onlääkkeenä Hyrimoz ja tuo sanahirvitys on kai se vaikuttava aine, mutta tilaan aina adalimumabia (lääke tilataan ennakkoon apteekkiin), koska tuo sana on niin hirveä, että pidän siitä :)

   Lainaa

  13. Huomisen keiju 22.2.2024 10:05
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Joo täällä kans Kirka ja Essi ollu käytössä:D

   Lainaa

  14. Konstikas panda 22.2.2024 10:05
   Tulos: +81 (107 ääntä)
   Ei kyllä persutekniikka on se, että ensin lirkutellaan ja lupaillaan kuut ja tähdet taivaalta. Kun on päästy vaatteista eroon, niin runtataan yllättäen kuivana kakkoseen.

   Lainaa

  15. Luodinkestävä lihapiirakka 22.2.2024 10:33
   Tulos: +31 (31 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   Hauska! Kukahan on tämän jaksanut väsätä... Sain 17/24.

   Lainaa

  16. Sotaisa viikuna 22.2.2024 11:08
   Tulos: -42 (64 ääntä)
   Demaritekniikka on maksaa muille pylsimisestä

   Lainaa

  17. Vieno maahinen 22.2.2024 11:17
   Tulos: -60 (86 ääntä)
   Vaikka persuista ei pitäisi, niin kyllä ne jotain saa ilmeisesti aikaan, kun nyt lakkoillaan. Ja pitää saadakin, koska näin on äänestetty. Demokratia toimii, vaikkei se kaikkia aina miellytä.

   Lainaa

  18. Tulos: +21 (25 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   15/24  lähihoitaja opinnoista ja elokuva sarjan joskus kattoneena oli hieman apua.

   Lainaa

  19. Kaikuva orava 22.2.2024 11:27
   Tulos: +1 (19 ääntä)
   Itse muistin apteekissa tuon Krkan Czerkaksi. Olin tainnut pelata liikaa SWtORia silloin.

   Lainaa

  20. Nerokas mango 22.2.2024 11:47
   Tulos: +134 (134 ääntä)
   Mun suosikki on Timolol-silmätippa. Kuulostaa ihan jonkun teinin instanickiltä.

   Lainaa

  21. Itseasiassa 22.2.2024 11:52
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Valloittava hirvi: Lääkenimet on kyllä aika hassuja. Monesti jotain sen kaltaista mitä lääkeainetta siinä on mutta väännetty jännästi tai sekoitettu kirjaimia. Ja tietty joka valmistajalla oma koska samaa ei saa tietty käyttää. Ratiopharm ja Krka vetää mutkat suoriksi ja laittaa vaikuttavan lääkeaineen ja [...]
   Kyllä joku 15 vuotta sitten sai ainakin Sertralinia niin että nimen perässä oli vain lääkefirman nimi. Olisihan se helpompaa kaikille, ettei tarvitse muistaa taii kenenkään edes kehitellä noita nimihirviöitä, joita ei juuri kukaan muista.

   Lainaa

  22. Konstikas panda 22.2.2024 12:02
   Tulos: -33 (55 ääntä)
   Sotaisa viikuna: Demaritekniikka on maksaa muille pylsimisestä
   Sanoisin ennemminkin, että mennä maksullisiin ja lähtiessään nyysiä "palveluntarjoajan" lompakosta omat rahat korkoineen takaisin.

   Lainaa

  23. Tulos: +89 (89 ääntä)
   ”Vaeltavien Amlodipinien lauma on saapunut juomapaikalle. Janoiset kasvinsyöjät eivät tiedä, että kaislikossa vaanii nälkäinen Bisoprolol. Lihansyöjä puolestaan ei osaa aavistaa, että avomereltä rannikkoa lähestyy syvyyksien kauhu, verenhimoinen Etoricoxib. Yläilmoista tilannetta tarkkailee kaikessa rauhassa liitelevä raadonsyöjä, Trexan.” -Muinaisten farmaseuttien matkassa, lukijana Jarmo Heikkinen.

   Lainaa

  24. Säkkipimeä siili 22.2.2024 13:00
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Tips: Kokeilin 10 kertaa. Tulos 4/10. Aikamoista.
   15/24. Kerran kokeilin.

   Lainaa

  25. Ravinteeton haisunäätä 22.2.2024 13:33
   Tulos: -38 (76 ääntä)
   "Luvataan paljon mutta tehdään vähän" pätee kyllä lähes kaikkiin poliitikkoihin. Mutta persuvihaaminen on hassua ja trendikästä!

   Lainaa

  26. Tulos: +28 (62 ääntä)
   Ravinteeton haisunäätä: "Luvataan paljon mutta tehdään vähän" pätee kyllä lähes kaikkiin poliitikkoihin. Mutta persuvihaaminen on hassua ja trendikästä!
   "Tunteisiin, sisimpääni matkustan..."

   Lainaa

  27. Julkea maksamakkara 22.2.2024 14:54
   Tulos: -55 (79 ääntä)
   Vieno maahinen: Vaikka persuista ei pitäisi, niin kyllä ne jotain saa ilmeisesti aikaan, kun nyt lakkoillaan. Ja pitää saadakin, koska näin on äänestetty. Demokratia toimii, vaikkei se kaikkia aina miellytä.
   Miksi tätä on miinustettu niin paljon? Ei ilmeisesti suurimmalle osalle demokratia maistu. No, Venäjälle mahtuu, tervemenoa.

   Lainaa

  28. Kokematon kettu 22.2.2024 16:34
   Tulos: +10 (20 ääntä)
   Konstikas panda: Ei kyllä persutekniikka on se, että ensin lirkutellaan ja lupaillaan kuut ja tähdet taivaalta. Kun on päästy vaatteista eroon, niin runtataan yllättäen kuivana kakkoseen.
   Hyi yäk. Toivon ettet ole ise törmännyt tuohon. Määritelmästäsi 10/5

   Lainaa

  29. Nuutunut kivi 22.2.2024 16:41
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   17/24

   Lainaa

  30. Marjaisa hai 22.2.2024 18:39
   Tulos: +38 (70 ääntä)
   Julkea maksamakkara: Miksi tätä on miinustettu niin paljon? Ei ilmeisesti suurimmalle osalle demokratia maistu. No, Venäjälle mahtuu, tervemenoa.
   Koska lakkoilu on nimenomaan vastailmaus oikeistopolitiikalle. Ilman oikeistohallituksen perseilyä ei olisi tarvetta lakkoilla, vaan asiat olisivat paljon paremmin. Ja koska demokratia nimenomaan EI toimi. Jos enemmistö kansasta on vähämielisiä idiootteja, ja sen vuoksi valitsevat valtaan vähämielisiä idiootteja, joutuu vähemmistö kärsimään, ja heidänkö sitten pitäisi vielä lähteä kotoaan? Tosin yllättävän pian tilanne voi hyvin ollakin se, että kohtuuden ihmiset jättävät Suomen ja etsivät onneaan muualta. Sitä sanotaan aivovuodoksi. Siinähän sitten ihmettelette, että miten saadaan yhteiskunta pyörimään... Noh, maahanmuuttajia olisi tarjolla, mutta nehän eivät ilmeisesti kelpaa.

   Lainaa

  31. Julkea maksamakkara 22.2.2024 19:23
   Tulos: -36 (64 ääntä)
   Marjaisa hai: Koska lakkoilu on nimenomaan vastailmaus oikeistopolitiikalle. Ilman oikeistohallituksen perseilyä ei olisi tarvetta lakkoilla, vaan asiat olisivat paljon paremmin. Ja koska demokratia nimenomaan EI toimi. Jos enemmistö kansasta on vähämielisiä idiootteja, ja sen vuoksi valitsevat valtaan vähämielisiä idiootteja, [...]
   Suomella ei ole varaa nykyiseen järjestelmään, ei ole ollut pitkään aikaan. Kiukuttelu ei tuo sitä rahaa yhtään lisää. Toki saa lakkoilla, mutta se ei muuta faktoja. Leikkauksia on pakko tehdä ja kakkua on leivottava lisää.
   Emmekä todellakaan ole ajautuneet tähän jamaan "oikeistohallituksen perseilyn" takia, vaan siksi, että aina kun talous on kasvanut, olemme kasvattaneet julkista taloutta vielä enemmän. Nyt Suomi ja Eurooppa on köyhtynyt ja olemme pulassa tämän systeemin kanssa. 

   Lainaa

  32. Vetoisa raadonsyöjä 22.2.2024 20:02
   Tulos: +29 (57 ääntä)
   Julkea maksamakkara: Suomella ei ole varaa nykyiseen järjestelmään, ei ole ollut pitkään aikaan. Kiukuttelu ei tuo sitä rahaa yhtään lisää. Toki saa lakkoilla, mutta se ei muuta faktoja. Leikkauksia on pakko tehdä ja kakkua on leivottava lisää. Emmekä todellakaan ole ajautuneet tähän jamaan "oikeistohallituksen perseilyn" takia, vaan [...]
   Leikkauksien kohteisiin nuo mielenilmaukset kohdistuvatkin. Julkisen sektorin kalliin ja kömpelön virkamiesrakenteen keventäminen esim. kansalaispalkan muodossa toisi isoja säästöjä, mutta sitä ei haluta edes tosissaan harkita, koska sitten ei olisi pienipalkkaisia orjuutettavia, ja hehän saattaisivat jopa ottaa kirjan käteen ja alkaa ajatella asioita *gasp*. Samaten yritystuet ovat Suomessa ihan naurettavissa mittasuhteissa. Aika hiton moni suomalainen on myös valmis downshiftaamaan omaa elämäntyyliään pienentämällä kulutusta, välttämällä matkustelua yms. Mutta koska he usein tekevät sen ekologisuuden nimissä, saa siitäkin poikkeuksetta niskaansa melkoisen paskalastin ja haukkumaryöpyn. Ihmetyttää seurata miten rumasti vaikkapa vegaaneista julkisesti puhutaan. Samoin lastenhankkimiseen painostaminen on silkkaa sumutusta ja huomion siirtämistä todellisista ongelmista. Lapset ovat koko yhteiskunnalle mittava kuluerä aina siihen asti, kunnes astuvat työelämään. Ja aika monet eivät koskaan astu, etenkin jos sellaisiakin ihmisiä PAINOSTETAAN hankkimaan jälkikasvua, jotka eivät todellisuudessa ole siihen halukkaita tai kykeneviä. Tämähän näkyy nyt jo melkoisena pahoinvointina yhteiskunnassa. Nyt syntyvillä lapsilla on potentiaalia osallistua verokertymän kasvattamiseen ja vanhustenhuoltoon aikaisintaan parinkymmenen vuoden kuluttua - jos nyt jätetään ne lapset hankkimatta, vapautuu resursseja uudenlaisten ratkaisujen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

   Lainaa

  33. Tulos: -18 (18 ääntä)
   Eihän noista mainituista mitään ollut vaikea sanoa

   Lainaa

  34. Tulos: +33 (35 ääntä)
   Minä näin kerran mainoksen eräästä kansainvälisestä tapahtumasta ja ehdin varata lennot ja hotellin, ennen kuin katsoin päivämääriä tarkemmin ja huomasin, että olin lähdössä sinne vuoden verran etuajassa. No, tiesin Budapestin olevan kaunis kaupunki joka tapauksessa, joten en perunut mitään vaan kävin muuten vain kaupunkilomalla.

   Lainaa

  35. Intiimi peura 22.2.2024 22:49
   Tulos: +1 (5 ääntä)
   No OJ voisi vaikka itse kokeilla. Tietää varmaan joten kuten minkälaista liikettä mies siinä tekee niin osaa kopioida.

   Lainaa

  36. syömätön susi 23.2.2024 1:44
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Valloittava hirvi: Lääkenimet on kyllä aika hassuja. Monesti jotain sen kaltaista mitä lääkeainetta siinä on mutta väännetty jännästi tai sekoitettu kirjaimia. Ja tietty joka valmistajalla oma koska samaa ei saa tietty käyttää. Ratiopharm ja Krka vetää mutkat suoriksi ja laittaa vaikuttavan lääkeaineen ja [...]
   Kuulemma lääkkeitä nimetään vähän vaikean oloisiksi sen takia, että tämä herättää kuluttajassa luottamusta. Samalla tapaa kuin pelkkä lääkärin takki herättää uskottavuutta.

   Lainaa

  37. Tulos: -14 (14 ääntä)
   PerVers tekniikka on taas se kun ylipäätään viitsitään puhua seksiasioista julkisesti.

   Lainaa

  38. Konstikas panda 23.2.2024 12:34
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   syömätön susi: Kuulemma lääkkeitä nimetään vähän vaikean oloisiksi sen takia, että tämä herättää kuluttajassa luottamusta. Samalla tapaa kuin pelkkä lääkärin takki herättää uskottavuutta.
   Lääkärin takilla on kyllä ihmeellinen vaikutus. Olin joskus aikoinaan 16-vuotiaana kesätöissä terveyskeskuksessa. Hommana oli skannailla paperisia potilasasiakirjoja sähköiseen muotoon. Minulle tyrkättiin sellainen valkoinen takki että muu henkilökunta tunnistaa työntekijäksi, kun kuljeskelen arkistoissa yms. Käytävillä mummelit ja papparaiset tulivat sitten nykimään hihasta ja kyselemään lääkityksistään ja alkoivat selittelemään vaivoistaan :D. En ollut edes mitenkään ikäistäni vanhemman näköinen, eli jos olisivat pärstään kiinnittäneet yhtään huomiota, niin olisi kyllä pitänyt olla ihan selvää, että puhuvat juuri peruskoulun päättäneen juniorin kanssa.

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Toj Karin: Persutekniikka toimii tuossa huumorin kannalta, mutta en millään ymmärrä miksi se olisi yrittänyt sanoa perustekniikka? Perustekniikan tai oikeammin lähetyssaarnaajan nyt tuntee kaikki frigidimmätkin uskovaiset itsensä säästäjät. Ei siihen mitään liskoaivoja tai alkukantaisia vaistoja tarvita [...]
   Lähetyssaarnaaja tunnetaan myös niissä piireissä missä ei ole mitään opetusta asiasta juuri siitä syystä että ihmisillä on alkukantaiset vietit ja ymmärrys siitä missä asennossa niitä pääsee helpoiten toteuttamaan. Eli asento ja liikerata voidaan oppia täysin ilman koulutusta koska alkukantaiset aistit.

   Lainaa

  40. Leimattu henkilö 24.2.2024 19:18
   Tulos: 0 (16 ääntä)
   Vetoisa raadonsyöjä: Leikkauksien kohteisiin nuo mielenilmaukset kohdistuvatkin. Julkisen sektorin kalliin ja kömpelön virkamiesrakenteen keventäminen esim. kansalaispalkan muodossa toisi isoja säästöjä, mutta sitä ei haluta edes tosissaan harkita, koska sitten ei olisi pienipalkkaisia orjuutettavia, ja hehän saattaisivat jopa ottaa [...]
   Suomessa ei kyllä ketään painosteta hankkimaan lapsia yhteiskunnan toimesta. Jos joku suku, uskonnollinen yhteisö tai vastaava painostaa, se on asia erikseen, muttei siitä nyt ihan koko yhteiskuntaa voi syyttää.

   Lainaa

  41. Valloittamaton järvisieni 24.2.2024 19:23
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Hetken jo katsoin että onko tuokin lääke Balkanilta, mutta ei se taida ollakaan serbokroatiaa.

   Lainaa

  42. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 19:28
   Tulos: +6 (10 ääntä)
   Valloittava hirvi: Lääkenimet on kyllä aika hassuja. Monesti jotain sen kaltaista mitä lääkeainetta siinä on mutta väännetty jännästi tai sekoitettu kirjaimia. Ja tietty joka valmistajalla oma koska samaa ei saa tietty käyttää. Ratiopharm ja Krka vetää mutkat suoriksi ja laittaa vaikuttavan lääkeaineen ja [...]
   No nyt selvisi, että se Krka on valmistajan nimi. Jonkin aikaa olen ihmetellyt noita kirjaimia lääkepaketeissa. Olin luullut sen tarkoittavan lääkkeen tyyppiä, kuten entero, debot ja comp ja mitä niitä on, mutta ei ole tullut googlattua. Kyllä täällä roikkumisesta on joskus ihan hyötyäkin näemmä.

   Lainaa

  43. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 19:35
   Tulos: +5 (11 ääntä)
   Leechwife: Käytän tuota etoricoxibia ja adalimumabia. Toki viim. mainittu onlääkkeenä Hyrimoz ja tuo sanahirvitys on kai se vaikuttava aine, mutta tilaan aina adalimumabia (lääke tilataan ennakkoon apteekkiin), koska tuo sana on niin hirveä, että pidän siitä 😊
   Kuulostaa joltain kuvitteelliselta Afrikan maalta, jossa joku McGyver tai Mustanaamio seikkailisi.

   Lainaa

  44. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 19:37
   Tulos: -11 (19 ääntä)
   Konstikas panda: Ei kyllä persutekniikka on se, että ensin lirkutellaan ja lupaillaan kuut ja tähdet taivaalta. Kun on päästy vaatteista eroon, niin runtataan yllättäen kuivana kakkoseen.
   Ja yli puolet vielä tykkää siitä ja pyytää lisää.

   Lainaa

  45. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 19:42
   Tulos: -2 (16 ääntä)
   Julkea maksamakkara: Miksi tätä on miinustettu niin paljon? Ei ilmeisesti suurimmalle osalle demokratia maistu. No, Venäjälle mahtuu, tervemenoa.
   Et kovin onnelliselta vaikuta vaikka ihannepuolueesi on hallituksessa.

   Lainaa

  46. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 19:48
   Tulos: +8 (26 ääntä)
   Julkea maksamakkara: Suomella ei ole varaa nykyiseen järjestelmään, ei ole ollut pitkään aikaan. Kiukuttelu ei tuo sitä rahaa yhtään lisää. Toki saa lakkoilla, mutta se ei muuta faktoja. Leikkauksia on pakko tehdä ja kakkua on leivottava lisää. Emmekä todellakaan ole ajautuneet tähän jamaan "oikeistohallituksen perseilyn" takia, vaan [...]
   Missään pulassa olla sen enempää, kuin ennenkään. Ei niitä velkoja kukaan tuu tänne perimään vaan tää seko maailmansysteemi keinotekoisine rahajärjestelmineen nyt vain toimii velkoja myöntämällä ja ottamalla, muuten koko talous kaatuisi ja pahasti. Velat vain tekosyynä köyhimpien ja heikommassa asemassa olevien kiusaamiselle. Mitään positiivista ei sillä kiusaamisella saavuteta.

   Lainaa

  47. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 19:52
   Tulos: 0 (18 ääntä)
   Julkea maksamakkara: Suomella ei ole varaa nykyiseen järjestelmään, ei ole ollut pitkään aikaan. Kiukuttelu ei tuo sitä rahaa yhtään lisää. Toki saa lakkoilla, mutta se ei muuta faktoja. Leikkauksia on pakko tehdä ja kakkua on leivottava lisää. Emmekä todellakaan ole ajautuneet tähän jamaan "oikeistohallituksen perseilyn" takia, vaan [...]
   Tämä Julkean kommentti on kopioitu sanakirjan kohdasta "hyödyllinen idiootti".

   Lainaa

  48. Kopioitu Metsätonttu 24.2.2024 20:09
   Tulos: -8 (10 ääntä)
   syömätön susi: Kuulemma lääkkeitä nimetään vähän vaikean oloisiksi sen takia, että tämä herättää kuluttajassa luottamusta. Samalla tapaa kuin pelkkä lääkärin takki herättää uskottavuutta.
   Niinkuin esim. Burana. Eikös se ollut joku Mustanaamion kaveri? Samarin joku Lada malli ja Oxepam eli Opamox joku Jarren biisi? Mä alan nykyään hysteerisesti nauramaan, kun näen jonkun lääkärin takissa, niin "hauskoja" juttuja niiltä yleensä kuullut. Tulee Jope lääkärinä aina mieleen. Esim. Kun menin korva tukossa ja tosi kipeänä vastaanotolle, niin lääkäri lampulla korvaan katsottuaan äksyilee, että teillä on korva niin tukossa, että en näe mitään. Tulkaa uudestaan sitten, kun korvanne on auki. No kolmisen viikkoa siinä meni korvatippojen kanssa läträtessä, että tukos lähti ja lähti kivutkin niin ei sinne lääkäriin enää tarvinnut mennä.

   Lainaa

  49. Tulos: +14 (14 ääntä)
   Lopetin myös hiljattin Viaplayn tilauksen ja viisi kertaa kysyivät että olenko varma asiasta? Ja ensimmäisellä kerralla eivät silti uskoneet vaan piti tehdä uudestaan.

   Lainaa

  50. Kopioitu Metsätonttu 25.2.2024 3:23
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: Ja yli puolet vielä tykkää siitä ja pyytää lisää.
   Okei, huonosti esitetty vitsi, myönnetään. Yritin verrata persuäänestäjiin, jotka hurraavat kun heidän olojaan heikennetään hallituksen toimesta. Ei ollut tarkoitus solvata naisia tai mitä sitten naivatkin.

   Lainaa

  51. Säädytön lehmä 25.2.2024 6:04
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kopioitu Metsätonttu: No nyt selvisi, että se Krka on valmistajan nimi. Jonkin aikaa olen ihmetellyt noita kirjaimia lääkepaketeissa. Olin luullut sen tarkoittavan lääkkeen tyyppiä, kuten entero, debot ja comp ja mitä niitä on, mutta ei ole tullut googlattua. Kyllä täällä roikkumisesta on joskus ihan hyötyäkin näemmä.
   Voit
   Kopioitu Metsätonttu: Kuulostaa joltain kuvitteelliselta Afrikan maalta, jossa joku McGyver tai Mustanaamio seikkailisi.
   myös
   Kopioitu Metsätonttu: Ja yli puolet vielä tykkää siitä ja pyytää lisää.
   vastata
   Kopioitu Metsätonttu: Et kovin onnelliselta vaikuta vaikka ihannepuolueesi on hallituksessa.
   useampaan
   Kopioitu Metsätonttu: Missään pulassa olla sen enempää, kuin ennenkään. Ei niitä velkoja kukaan tuu tänne perimään vaan tää seko maailmansysteemi keinotekoisine rahajärjestelmineen nyt vain toimii velkoja myöntämällä ja ottamalla, muuten koko talous kaatuisi ja pahasti. Velat vain tekosyynä köyhimpien ja heikommassa asemassa olevien kiusaamiselle. Mitään positiivista ei sillä kiusaamisella saavuteta.
   viestiin
   Kopioitu Metsätonttu: Tämä Julkean kommentti on kopioitu sanakirjan kohdasta "hyödyllinen idiootti".
   yhdellä
   Kopioitu Metsätonttu: Niinkuin esim. Burana. Eikös se ollut joku Mustanaamion kaveri? Samarin joku Lada malli ja Oxepam eli Opamox joku Jarren biisi? Mä alan nykyään hysteerisesti nauramaan, kun näen jonkun lääkärin takissa, niin "hauskoja" juttuja niiltä yleensä kuullut. Tulee Jope lääkärinä aina mieleen. Esim. Kun menin korva tukossa ja [...]
   viestillä!

   Lainaa

  52. Kostutettu hilleri 25.2.2024 18:47
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app Yllättävän vaikeaa. 🙈
   20/24 eka yrittämällä. Yllytin puolisonkin koittamaan ja sai 19/24. Hauska peli :-)

   Lainaa

  53. Menevä sarvikuono 26.2.2024 0:06
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Aikaisempi kirahvi: antidepressantsortolkien.vercel.app
   Oma tulos: 13/24. Ja nauroin silmät kyynelissä joten ikä ainakin pidentyi. ^_^

   Lainaa

  54. Ravinteeton haisunäätä 26.2.2024 8:23
   Tulos: -9 (9 ääntä)
   Rasvaseppo: "Tunteisiin, sisimpääni matkustan..."
   Tämän kommentin plussat ja oman kommenttini miinukset vain todistavat pointtini. Kiitos siitä. <3

   Lainaa

  55. Viitteetön päärynä 1.3.2024 13:58
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Mulla epilepsiaan levetiracetam. Sanopa se yhtäkkiä apteekin tiskillä. 😃

   Lainaa

  56. Viime nauta 3.3.2024 11:25
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Etoricoxib on erinomainen särkylääke

   Lainaa

  57. Labiili aprikoosi 3.3.2024 17:45
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Viitteetön päärynä: Mulla epilepsiaan levetiracetam. Sanopa se yhtäkkiä apteekin tiskillä. 😃
   Levocetirizin allergialääkkeenä.

   Lainaa

  58. Pystysuora flamingo 9.3.2024 0:59
   Tulos: +3 (5 ääntä)
   Julkea maksamakkara: Miksi tätä on miinustettu niin paljon? Ei ilmeisesti suurimmalle osalle demokratia maistu. No, Venäjälle mahtuu, tervemenoa.
   Demokratiaan kuuluu myös oikeus olla eri mieltä ja tuoda se ilmi. Tajusitko edes sanoneesi juuri että hallinnon kanssa eri mieltä olevien kannattaisi mennä Venäjälle - lienet kuitenkin tietoinen, että siellä nimenomaan ei saa olla hallinnon kanssa eri mieltä? Onneksi meillä täällä saa.
   "Pulinat pois" -jengin olisi myös hyvä muistaa, että hallituksen mandaatti ei todellakaan ole mikään 100% kansan antama. Hallituspuolueiden kannatus oli vaaleissa hiukan alle 50%. Vähän useampi kuin joka toinen siis _ei_ äänestänyt tämän hallituksen puolesta. Heillä (meillä) on ihan täysi oikeus omaan mielipiteeseen ja sen ilmaisemiseen myös vaalien välillä.

   Lainaa

  59. Ylittävä maahinen 18.3.2024 20:38
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Valenimi: ”Vaeltavien Amlodipinien lauma on saapunut juomapaikalle. Janoiset kasvinsyöjät eivät tiedä, että kaislikossa vaanii nälkäinen Bisoprolol. Lihansyöjä puolestaan ei osaa aavistaa, että avomereltä rannikkoa lähestyy syvyyksien kauhu, verenhimoinen Etoricoxib. Yläilmoista tilannetta tarkkailee [...]
   Paras kommentti ikinä!

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: aspaveli, espanja, kanariansaaret, kenttä, kuva, lääkkeet, lääkkeiden nimet, mallorca, nimet, padel, persutekniikka, playtomic, tilauksen peruutus, viaplay