Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mainosmokia, osa 40

Tässäpä on loistava rako mainostaa yritystämme.
 Mainosmokia, osa 40

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sairas vesimeloni 6.2.2024 0:07
   Tulos: +483 (489 ääntä)
   Liibalaaba lässynlää xD

   Lainaa

  2. Huvittava vuohi 6.2.2024 0:11
   Tulos: +484 (494 ääntä)
   Tähän sitten liibalaaba lässynlää. Keksi nokkela kommentti holokaustista ja suklaakakusta.

   Lainaa

  3. Kamelinruskea manaatti 6.2.2024 0:27
   Tulos: +189 (195 ääntä)
   Tämä on perunaa! - No niin ilmeisesti on!

   Lainaa

  4. Televisioton hevonen 6.2.2024 0:32
   Tulos: +216 (218 ääntä)
   Sairas vesimeloni: Liibalaaba lässynlää xD
   Kimaltevalta ruusulta rehellinen hienostelematon mainos. Vetoa tunteisiin 🤣.

   Lainaa

  5. Raskauttava valas 6.2.2024 0:50
   Tulos: +69 (103 ääntä)
   Televisioton hevonen: Kimaltevalta ruusulta rehellinen hienostelematon mainos. Vetoa tunteisiin 🤣.
   Tunteisiiiiin... Lähti Salkkareiden tunnari soimaan korvamatona.
   Hei lopeta 👏🏻👏🏻

   Lainaa

  6. Tulos: +129 (131 ääntä)
   Alavasemmassa kuvassa vaikuttaisi olevan kurkkua, perunamuussia ja sellaisia kilpikonnille suunnattuja kuivattuja pikkukaloja.

   Lainaa

  7. Tervaamaton aprikoosi 6.2.2024 2:57
   Tulos: +117 (153 ääntä)
   Oiskohan ruokaboksillakin päätetty säästää markkinointikustannuksissa, ja oikeiden valokuvien sijasta kokeiltu hyödyntää tekoälyllä tehtyjä ruokakuvia? Vähän sellanen viba noista tulee. Lisäksi toi asiakaspalaute, miks sen pitää näyttää tolta? Ihan kuin joku ois paintissa vaan kyhännyt ton :D

   Lainaa

  8. Tulos: +29 (79 ääntä)
   Eipä sekään kiva ole että mäkkärin mainoskuvat ovat tyyliin muovisista hamppareista ja se oikea tuote jonka käteesi saat ei muistuta edes etäisesti sitä kuvaa. Ehkä keskitie olisi löydettävissä. Ei aina tartte mennä äärilaidasta toiseen.

   Lainaa

  9. Simppeli sarvikuono 6.2.2024 7:21
   Tulos: +58 (72 ääntä)
   Miks ystäville pitäis ostaa ikuisia ruusuja?

   Lainaa

  10. Toj Karin 6.2.2024 7:28
   Tulos: +7 (39 ääntä)
   Raskauttava valas: Tunteisiiiiin... Lähti Salkkareiden tunnari soimaan korvamatona. Hei lopeta 👏🏻👏🏻
   Mulkku, laitoit vahingon kiertämään.  Sori mutta katkaisen kombon tähän. En halua pilata muiden aamua.

   Lainaa

  11. Kilokalori 6.2.2024 7:31
   Tulos: +84 (90 ääntä)
   Maailmassa on ilmeisesti myös sellainen esteettinen makunystyrän alalaji, jonka myötä muoviset tekoruusut lisättynä ties millä glitterillä ja led-valoilla on riittävän hyvä tuote alkaa yrittäjäksi. Moni uusi yrittäjä kamppailee liikeidean ja kannattavuuden kanssa. Ei sparkly roses! "Näitä ruusuja saa punaisena, pinkkinä ja valkeana ja kahdessa eri koossa! Ensi vuonna laajennan ja alan myymään joulukoristeita!"

   Lainaa

  12. Rapee fretti 6.2.2024 7:48
   Tulos: +112 (114 ääntä)
   Tervaamaton aprikoosi: Oiskohan ruokaboksillakin päätetty säästää markkinointikustannuksissa, ja oikeiden valokuvien sijasta kokeiltu hyödyntää tekoälyllä tehtyjä ruokakuvia? Vähän sellanen viba noista tulee. Lisäksi toi asiakaspalaute, miks sen pitää näyttää tolta? Ihan kuin joku ois paintissa vaan kyhännyt ton 😁
   Tuskinpa on käytetty tekoälyä. Näyttää pikemminkin siltä, että on vain otettu kuvat ihan omilla taidoilla. Houkuttelevien ruokakuvien tekeminen ei ole helppoa, pitää olla ymmärrystä valaisusta, kuvankäsittelystä ja siitäkin miltä houkutteleva annos näyttää, esim. pelkkä spagettimössö ilman mitään kasviksia siinä päällä harvoin näyttää kovin hyvältä. Jos se ymmärrys puuttuu niin lopputulos näyttää just joltain tuolta.

   Lainaa

  13. Tinkimätön unikeko 6.2.2024 7:50
   Tulos: +143 (149 ääntä)
   Tervaamaton aprikoosi: Oiskohan ruokaboksillakin päätetty säästää markkinointikustannuksissa, ja oikeiden valokuvien sijasta kokeiltu hyödyntää tekoälyllä tehtyjä ruokakuvia? Vähän sellanen viba noista tulee. Lisäksi toi asiakaspalaute, miks sen pitää näyttää tolta? Ihan kuin joku ois paintissa vaan kyhännyt ton 😁
   Oman kokemuksen mukaan tekoälykuvat on usein tosi kliinisiä, ei noin aidon ällöjä. Tosin keittoon upotettu käsi taas on niin omituinen että vain tekoäly selittää miksi se on siellä.

   Lainaa

  14. Pumaska leopardi 6.2.2024 8:02
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Tuo ruusu ei kyllä oo aitoa nähnytkään

   Lainaa

  15. Mauton orava 6.2.2024 8:06
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Tervaamaton aprikoosi: Oiskohan ruokaboksillakin päätetty säästää markkinointikustannuksissa, ja oikeiden valokuvien sijasta kokeiltu hyödyntää tekoälyllä tehtyjä ruokakuvia? Vähän sellanen viba noista tulee. Lisäksi toi asiakaspalaute, miks sen pitää näyttää tolta? Ihan kuin joku ois paintissa vaan kyhännyt ton 😁
   Mullakin tuli toi mainos facebookissa vastaan ja siinä oli satoja kummastelevia kommentteja. Palaute ei siis ollut hyvää, mutta varmasti se kaikki nosti julkaisun näkyvyyttä. En tiedä, saiko ruokaboksi silti lisää asiakkaita, sen verran huonot kuvat ettei ruokahalu kyllä herää.

   Lainaa

  16. Tulos: +70 (76 ääntä)
   Kuvaaminen on taitolaji, ja usein mainoskuviin luodaan upean näköiset annokset käyttämällä muitakin elementtejä kuin ruokaa. Houkuttelevista hampurilaiskuvista valitetaan, kun annokset eivät vastaakaan kuvia, nyt on ainakin kuvattu sitä mitä saa. Mutta toi perunakäsi...?!

   Lainaa

  17. Näkinkenkiä keräilevä alligaattori 6.2.2024 8:32
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Kilokalori: Maailmassa on ilmeisesti myös sellainen esteettinen makunystyrän alalaji, jonka myötä muoviset tekoruusut lisättynä ties millä glitterillä ja led-valoilla on riittävän hyvä tuote alkaa yrittäjäksi. Moni uusi yrittäjä kamppailee liikeidean ja kannattavuuden kanssa. Ei sparkly roses! "Näitä [...]
   Yrittäjänä ymmärrän pointtisi. On tavallaan surullista, millaisella roskalla jotkut pärjää, kun toiset yrittää kaikkensa laadun eteen. Varmaan toikin kimalleruusufirma on tuottoisampi kuin mun omani. 🥴😄

   Lainaa

  18. Luodinkestävä lihapiirakka 6.2.2024 8:41
   Tulos: +50 (58 ääntä)
   Kimalleruusufirman myyjä sentään viisaasti jätti mainitsematta Kaunotar ja Hirviön -elokuvan, josta tuo ruusu on kopioitu. Ei oo varmaan lisenssiä Disneyltä!

   Lainaa

  19. Säpevä alligaattori 6.2.2024 8:45
   Tulos: -67 (75 ääntä)
   Tinkimätön unikeko: Oman kokemuksen mukaan tekoälykuvat on usein tosi kliinisiä, ei noin aidon ällöjä. Tosin keittoon upotettu käsi taas on niin omituinen että vain tekoäly selittää miksi se on siellä.
   Ei se siellä keitossa ole, vaan laittaa perunoita sinne. Tarkoituksena liene kuvastaa sitä että ruokaboksin ruuat eivät tule valmiina, vaan ne pitää kotona valmistaa. Kuitenkin varmaan aika moni ruokaboksin tilaaja on ihmetellyt miksi sai raakoja perunoita vaikka kuvissa oli valmiita ruokia.

   Lainaa

  20. Itseasiassa 6.2.2024 8:48
   Tulos: +52 (56 ääntä)
   Simppeli sarvikuono: Miks ystäville pitäis ostaa ikuisia ruusuja?
   Jotta ystävä voi lopun ikänsä vastuuntuntoisena pitää tuota esillä. Jos jotain on pakko tuoda, niin kuolevat kukat ja syötävät suklaat ovat oikein hyvä, kiitos!

   Lainaa

  21. Nukkuva järvisieni 6.2.2024 8:52
   Tulos: +124 (126 ääntä)
   Säpevä alligaattori: Ei se siellä keitossa ole, vaan laittaa perunoita sinne. Tarkoituksena liene kuvastaa sitä että ruokaboksin ruuat eivät tule valmiina, vaan ne pitää kotona valmistaa. Kuitenkin varmaan aika moni ruokaboksin tilaaja on ihmetellyt miksi sai raakoja perunoita vaikka kuvissa oli valmiita ruokia.
   Tuo käsihän on ihan selvästi märkä eli kyllä se siellä keitossa on käynyt noukkimassa perunat.

   Lainaa

  22. Sula pomelo 6.2.2024 8:59
   Tulos: +85 (89 ääntä)
   Ruokaboksin väki hoi. Nyt annatte heti fudut sille henkilölle, joka julkaisi tuon käsikuvan. Kuvottava ajatus käsi valmiissa keitossa..! Tämäkö on ruokaboksin hygieniakäsutys? xD

   Lainaa

  23. Hellä kantojuhta 6.2.2024 9:24
   Tulos: +44 (54 ääntä)
   Tervaamaton aprikoosi: Oiskohan ruokaboksillakin päätetty säästää markkinointikustannuksissa, ja oikeiden valokuvien sijasta kokeiltu hyödyntää tekoälyllä tehtyjä ruokakuvia? Vähän sellanen viba noista tulee. Lisäksi toi asiakaspalaute, miks sen pitää näyttää tolta? Ihan kuin joku ois paintissa vaan kyhännyt ton 😁
   Ei näytä tekoälykuvilta, vaan siltä että on vain napsaistu ne kuvat itse ilman suurempaa ymmärrystä ruokakuvauksesta (joka on ihan oma valokuvauksen lajinsa, ja omasta mielestäni yksi vaikeimmista). Jos lajiin perehtymätön pulliainen ottaa jostain tavallisesta ruoka-annoksestaan kuvan sen enempää miettimättä eikä käsittele sävyjä jälkeenpäin niin tuoltahan se suurin piirtein näyttää. Paitsi että käsi näyttää erityisen oudolta :D

   Lainaa

  24. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Tätä ei kyllä vieläkään alleviivattu tarpeeksi: KÄSI? KEITOSSA? Mitä hemmetin hittoa :'DDDD

   Lainaa

  25. Huvittava vuohi 6.2.2024 10:21
   Tulos: +73 (75 ääntä)
   Kaaleppi: Tätä ei kyllä vieläkään alleviivattu tarpeeksi: KÄSI? KEITOSSA? Mitä hemmetin hittoa :'DDDD
   Sormiruokaa 👌

   Lainaa

  26. Halventava karpalo 6.2.2024 10:25
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Nukkuva järvisieni: Tuo käsihän on ihan selvästi märkä eli kyllä se siellä keitossa on käynyt noukkimassa perunat.
   Ei niitä perunoita muutenkaan yleensä lisätä keittoon siinä vaiheessa kun se on jo lautasella. Tai en tiedä, ehkä tuo on jokin uusi trendi?

   Lainaa

  27. Kätevä kirjohylje 6.2.2024 10:32
   Tulos: 0 (34 ääntä)
   Raskauttava valas: Tunteisiiiiin... Lähti Salkkareiden tunnari soimaan korvamatona. Hei lopeta 👏🏻👏🏻
   Ja sit lähti soimaan korvamatona tiktak. Hei lopeta, et saa mua susta.....

   Lainaa

  28. Tulos: -13 (29 ääntä)
   Raskauttava valas: Tunteisiiiiin... Lähti Salkkareiden tunnari soimaan korvamatona. Hei lopeta 👏🏻👏🏻
   Jep ja tuosta sun "hei lopeta" - heitosta tuli mieleen TikTakin biisi.  Vai mikä TikTok se oli?

   Lainaa

  29. Ikävä karjalanpiirakka 6.2.2024 11:04
   Tulos: +23 (29 ääntä)
   Ruokaboksi ja ruusu olivat ainakin realistisia mainoksia. Tuo näköisiä safkoja siitä ruokaboksista luultavasti syntyy. Ei se Hesen hampparikaan ole oikeasti sen näköinen kuin mainoskuvissa.

   Lainaa

  30. Lämpenevä sakaali 6.2.2024 11:19
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Minä luulen että nuo Ruokaboksin kuvat on jostain asiakasarvioista tai tägeistä mahdollisesti jonkun postaajabotin napsaisemia, tai sitten ihan vaan työntekijän jota ei ole kiinnostanut katsoa kovin tarkasti. Laitettu samaan kollaasiin kirjallisen asiakasarvion kanssa. Joku jossain yrittänyt olla hauska tuon käsikuvan kanssa ja se on sitten päätynyt postaukseen. Nuo toisetkin kuvat on selkeästi kotikameralla otettuja räpsyjä. Ruokaboksin omat kuvat on parempilaatuisia. AI-kuvia nämä ei kyllä ole.

   Lainaa

  31. Kaikuva orava 6.2.2024 11:24
   Tulos: +31 (41 ääntä)
   Ehkä nuo ruokaboksin kuvat on asiakkaiden omia kuvia? Jotenkin tulee sellainen wannabe-julkkiskokkifiilis noista. Onneks tuosta käsikuvasta ei erota mahdollisia käsikarvoja. Hyi.

   Lainaa

  32. Lannistava lohikäärme 6.2.2024 11:25
   Tulos: -52 (56 ääntä)
   Toi käsikuva on kuva keiton valmistusvaiheesta, jossa perunat lisätään kattilaan. Käsi ei ole märkä keittoon upottamisesta vaan märkien perunoiden pilkkomisesta. Joo, on se vähän ällö kuva tossa yhteydessä kun muut kuvat on valmiista ruuista, mutta kai siinä haluttiin kertoa että resepteistä on yksityiskohtaiset ohjeet ja kuvat.

   Lainaa

  33. Tulos: +54 (58 ääntä)
   Aterimet ei selvästi kuulu ruokaboxiin kun keittokin pitää käsin syödä.

   Lainaa

  34. Kimpoileva sarvikuono 6.2.2024 11:42
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Mikä moka tuossa piirakkapäivän "mokassa" oli? En ainakaan itse tajunnut vaikka monta kertaa katsoin.

   Lainaa

  35. Välkky kilpikonna 6.2.2024 11:43
   Tulos: +30 (34 ääntä)
   Kimpoileva sarvikuono: Mikä moka tuossa piirakkapäivän "mokassa" oli? En ainakaan itse tajunnut vaikka monta kertaa katsoin.
   Siinä ei toivotettu hyvää piirakkapäivää, vaan…

   Lainaa

  36. It's a deal 6.2.2024 11:52
   Tulos: +32 (32 ääntä)
   27.1. oli myös kuplamuovin arvostamisen päivä sekä kymmenen muun asian päivä. https://nationaltoday.com/january-27-holidays/

   Lainaa

  37. Sukkahousuton seuraeläin 6.2.2024 12:16
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kilokalori: Maailmassa on ilmeisesti myös sellainen esteettinen makunystyrän alalaji, jonka myötä muoviset tekoruusut lisättynä ties millä glitterillä ja led-valoilla on riittävän hyvä tuote alkaa yrittäjäksi. Moni uusi yrittäjä kamppailee liikeidean ja kannattavuuden kanssa. Ei sparkly roses! "Näitä [...]
   Tälle on termi: kitch

   Lainaa

  38. Hankala nektariini 6.2.2024 13:15
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Kätevä kirjohylje: Ja sit lähti soimaan korvamatona tiktak. Hei lopeta, et saa mua susta.....
   Sillä kai siinä oli se teksti ja kaksi taputusta? Muistaakseni jossain vitsissä kerrottiin miten korvamadosta pääsee eroon: laulamalla juurikin tuota biisiä ja taputtamalla kahdesti ja mato on poissa. Tai sitten juuri tuo jää soimaan :D

   Lainaa

  39. Tulos: -15 (47 ääntä)
   Perunakäsi on aika outo ja tuo magenta taustaväri tekstille on ihan karsea, mutta ei noissa kuvissa mitään sen kummempaa vikaa minusta ole. Just tuoltahan ne ruuat näyttävät, kun niitä tekee itse omaan tarpeeseen eikä yritä hienostella tykkäyksien toivossa. Mikä siis on kaiketi koko liikeideakin, eikö? Somen käyttäjät ovat ihan liian vieraantuneita todellisuudesta, jos ihan hyvä kotiruoka on "ällöä" vaan kun valaistus, kuvakulma ja kamera-asetukset eivät ole viimeisen päälle.

   Lainaa

  40. Edukas gerbiili 6.2.2024 13:49
   Tulos: +17 (17 ääntä)
   Olipas mautonta Mona...

   Lainaa

  41. Kasuaali riepu 6.2.2024 13:53
   Tulos: +28 (36 ääntä)
   clover: Perunakäsi on aika outo ja tuo magenta taustaväri tekstille on ihan karsea, mutta ei noissa kuvissa mitään sen kummempaa vikaa minusta ole. Just tuoltahan ne ruuat näyttävät, kun niitä tekee itse omaan tarpeeseen eikä yritä hienostella tykkäyksien toivossa. Mikä siis on kaiketi koko [...]
   Siis ovathan nuo kuvat kamalia. Kuva spagettilautasesta ehkä vielä menee nipinnapin, mutta nuo muut ovat luotaantyöntäviä. Kyllä vähän pitäisi osata ja jaksaa panostaa. Kertoo aika paljon firmasta, kun tuollaisen päästävät käsistään mainokseksi.

   Lainaa

  42. Tulos: +31 (35 ääntä)
   clover: Perunakäsi on aika outo ja tuo magenta taustaväri tekstille on ihan karsea, mutta ei noissa kuvissa mitään sen kummempaa vikaa minusta ole. Just tuoltahan ne ruuat näyttävät, kun niitä tekee itse omaan tarpeeseen eikä yritä hienostella tykkäyksien toivossa. Mikä siis on kaiketi koko [...]
   Ruoka on houkuttelevampaa nenän alla kuin mitä valokuvissa. Tähän houkuttelevuuteen vaikuttaa, että ruoan näkee samassa valaistuksessa kuin kaiken muunkin, mutta ennen kaikkea tuoksu ja tunnelma. Enkä nyt tarkoita mitään ravintolatunnelmaa vaan vaikka vain lämminhenkinen kotoisa tunne kun yhdessä katetaan pöytää ym. Tästä syystä on tärkeää panostaa valokuvattaviin ruokiin, vaikka ne olisivatkin vain kotiruokaa, sillä mainosruokakuva on vain lävähtänyt silmille ilman houkuttelevaa tuoksua tai valmistautumista ruokailuun. Ällöys tässä tapauksessa liittyy ihmisten epäluuloisuuteen ruuan hygienisyydestä, joten ne omat pöperrykset ovat vähemmän ällöjä kun jonkun muun pöperrykset. Ihmiset luottavat paremmin omaan tai ystävien tekemisiin, joten sama ruoka saattaa näyttää vastenmieliseltä jos on epäilyskin, että ventovieras on aivastanut siihen tai muuta vastaavaa. Eli vaikka aterian söisikin mielellään kotona, somekuvissa sen pitää näyttää semmoiselta, että syntyy halu siinä hetkessä syödä näkemäänsä ruokaa.

   Lainaa

  43. Hedelmällinen pelikaani 6.2.2024 16:09
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Toj Karin: Mulkku, laitoit vahingon kiertämään.  Sori mutta katkaisen kombon tähän. En halua pilata muiden aamua.
   C-C-C-Combo Breaker

   Lainaa

  44. Pelkäämätön pupu 6.2.2024 16:44
   Tulos: -12 (26 ääntä)
   Tuota kättä lukuunottamatta noissa kuvissa ei mielestäni ole mitään vikaa. Annokset näyttää ihan hyviltä, paitsi tuo käsi saa koko kuvakokoelmaan ällöttävän vivahduksen.

   Lainaa

  45. Mietteetön kyyhky 6.2.2024 17:12
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Kaaleppi: Tätä ei kyllä vieläkään alleviivattu tarpeeksi: KÄSI? KEITOSSA? Mitä hemmetin hittoa :'DDDD
   Tulee mieleen Intialaiset katukeittiöt joissa kädellä hämmennellään ruokia.

   Lainaa

  46. Esteetön maito 6.2.2024 17:33
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Sula pomelo: Ruokaboksin väki hoi. Nyt annatte heti fudut sille henkilölle, joka julkaisi tuon käsikuvan. Kuvottava ajatus käsi valmiissa keitossa..! Tämäkö on ruokaboksin hygieniakäsutys? xD
   Valitettavasti se tyyppi taitaa olla firman pomo, joka on soveltanut mainontaan "tein itse ja säästin" -periaatetta.

   Lainaa

  47. Armeijan käynyt pulu 6.2.2024 19:25
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Kilokalori: Maailmassa on ilmeisesti myös sellainen esteettinen makunystyrän alalaji, jonka myötä muoviset tekoruusut lisättynä ties millä glitterillä ja led-valoilla on riittävän hyvä tuote alkaa yrittäjäksi. Moni uusi yrittäjä kamppailee liikeidean ja kannattavuuden kanssa. Ei sparkly roses! "Näitä [...]
   Jos saa valita niin jätän muovisen tekoruusun ottamatta. En tarvitse yhtään kiinakrääsää kotiin.

   Lainaa

  48. Tulos: -4 (4 ääntä)
   En usko, että ruusukuva on aito julkaisu. Firma näyttää olevan yhdysvaltalainen eikä käytä suomea.

   Lainaa

  49. Vaaleanruskea hiiri 6.2.2024 22:59
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Lelle: En usko, että ruusukuva on aito julkaisu. Firma näyttää olevan yhdysvaltalainen eikä käytä suomea.
   Yksi niistä sivuista on olevinaan yhdysvaltalainen, mutta sivuja on useita (jopa epäilyttävä määrä) ja niitä hallinoidaan Lähi-Idästä, kun vähän tarkemmin tutkii.

   Lainaa

  50. Televisioton hevonen 6.2.2024 23:50
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Akrasia: Kuvaaminen on taitolaji, ja usein mainoskuviin luodaan upean näköiset annokset käyttämällä muitakin elementtejä kuin ruokaa. Houkuttelevista hampurilaiskuvista valitetaan, kun annokset eivät vastaakaan kuvia, nyt on ainakin kuvattu sitä mitä saa. Mutta toi perunakäsi...?!
   Olutkuvissa juoma on lämmintä jotta näyttää parhaalle ja hamppareihin laitetaan hammastikkuja sisälle pitämään rakenne jämeränä ja jotain lakkaa suihkutetaan että näyttää pinnat hienommalle. Kaikenlaista vilunkia. Noista oli joskus mediassa juttukin miten nuo tehdään.

   Lainaa

  51. Tulos: -15 (17 ääntä)
   Sula pomelo: Ruokaboksin väki hoi. Nyt annatte heti fudut sille henkilölle, joka julkaisi tuon käsikuvan. Kuvottava ajatus käsi valmiissa keitossa..! Tämäkö on ruokaboksin hygieniakäsutys? xD
   Hitto jos joku kertoo sinulle, että jotkin ruoat oikeasti tehdään käsin... (Pst... Kädet pestään ensin.)

   Lainaa

  52. Tulos: +19 (19 ääntä)
   Hankala nektariini: Sillä kai siinä oli se teksti ja kaksi taputusta? Muistaakseni jossain vitsissä kerrottiin miten korvamadosta pääsee eroon: laulamalla juurikin tuota biisiä ja taputtamalla kahdesti ja mato on poissa. Tai sitten juuri tuo jää soimaan 😁
   Korvamadosta pääsee parhaiten eroon ajattelemalla sellaista ääntä joka on tarpeeksi mieleenpainuva - mutta myös tarpeeksi lyhyt ettei siitä tule uutta korvamatoa.
   Esim tietokoneen käynnistys-sävel, Intel logon kanssa tuleva sävel tms 

   Lainaa

  53. Liukuportaissa riehuva nektariini 7.2.2024 13:47
   Tulos: -20 (26 ääntä)
   Voi pyhä yksinkertaisuus, miten vieraantuneita ihmiset ovat kotiruuasta ja ruuanlaitosta. Nuo Ruokaboksin kuvat ovat juuri sellaisia kuvia joita tulee kotiruuasta, jota ei ole erityisesti aseteltu tai valaistu kuvausta varten, ei-ammattilaisen tai -influensserin käsissä. Ne ovat varmaankin Ruokaboksin asiakkaiden ottamia kuvia Ruokaboksin resepteillä ja raaka-aineilla tehdyistä ruuista. Ja siis painotettakoon myös, että Ruokaboksi ei toimita valmiita ruokia vaan reseptin ja ainekset, joista sitten itse kokataan ruoka (tämä käden kauhistelijoille tiedoksi ja myös, että puhtailla käsillä yleensä tehdään ruokaa). Siinä näyttäisi olevan spaghetti carbonaraa, perunamuusia ja frittimuikkuja ja tod. näk, kanakeittoa. Mainoskuvien ruokahan saadaan näyttämään silti, miltä se näyttää, esim. partavaahdolla, hammastikuilla, hiuslakalla ja muulla ei-syötävällä täytteellä ja tavaralla.

   Lainaa

  54. Räjähdysaltis viikinki 7.2.2024 14:22
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Laura: Korvamadosta pääsee parhaiten eroon ajattelemalla sellaista ääntä joka on tarpeeksi mieleenpainuva - mutta myös tarpeeksi lyhyt ettei siitä tule uutta korvamatoa. Esim tietokoneen käynnistys-sävel, Intel logon kanssa tuleva sävel tms 
   Näinhän se oikeasti. Vaikka vanhan pokeripeliautomaatin tuplausmelodiaa. Tai sitten vaan hyvää musaa soimaan niin ei siinä madolle jää enää tilaa.

   Lainaa

  55. Järeä susi 7.2.2024 20:02
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Tekstiä tähän tekstiä tähän. Liibalaaba lässynlää. Uita käsi keitossa.

   Lainaa

  56. Pystysuora flamingo 7.2.2024 20:57
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Liukuportaissa riehuva nektariini: Voi pyhä yksinkertaisuus, miten vieraantuneita ihmiset ovat kotiruuasta ja ruuanlaitosta. Nuo Ruokaboksin kuvat ovat juuri sellaisia kuvia joita tulee kotiruuasta, jota ei ole erityisesti aseteltu tai valaistu kuvausta varten, ei-ammattilaisen tai -influensserin käsissä. Ne ovat varmaankin [...]
   Tuossa käsikuvassa ei laiteta perunoita liedellä olevaan kattilaan, vaan kuvassa on lautasella oleva valmis keitto josta nostetaan perunoita jostain täysin tuntemattomasta syystä. Sen lisäksi että siinä näkyy lautanen eikä kattilaa ja pöytä/taso eikä liesi, on myös muita vihjeitä. Ensinnäkin perunat laitetaan keittoon yleensä aika aikaisin, ei silloin kun se on jo muuten valmis. Toiseksi: liedellä oleva keitto yleensä kiehuu, mitä tuo kuvan keitto ei tee. Onneksi, koska tuo käsi on siellä _keitossa_. 
   Ymmärtäisin jos olisi kuva kattilasta, vaikka perunoita pudottavan käden kanssakin, mutta tuo käsikuva on vaan kertakaikkisen kummallinen ja kummallisuudessaan ällöttävä.

   Lainaa

  57. Intiimi peura 8.2.2024 18:13
   Tulos: -5 (9 ääntä)
   Käsi on hassu, mutta muuten ei ole mitään vikaa kuvissa. Ihme nirppanokkia.

   Lainaa

  58. Puhuttu joutsen 9.2.2024 8:42
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Onko mainos poistettu ruokaboksin sivuilta kun en löydä sitä nyt.

   Lainaa

  59. Hiivaton hämähäkki 10.2.2024 20:34
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Liukuportaissa riehuva nektariini: Voi pyhä yksinkertaisuus, miten vieraantuneita ihmiset ovat kotiruuasta ja ruuanlaitosta. Nuo Ruokaboksin kuvat ovat juuri sellaisia kuvia joita tulee kotiruuasta, jota ei ole erityisesti aseteltu tai valaistu kuvausta varten, ei-ammattilaisen tai -influensserin käsissä. Ne ovat varmaankin [...]
   Selitä mitä mitä selität mutta ei tollasta kuvaa voi mainokseensa laittaa :D joku kaapii keittoa paljain käsin… hei haloo

   Lainaa

  60. Peitettävä noita 10.2.2024 20:40
   Tulos: +14 (14 ääntä)
   Kyöpeli: Hitto jos joku kertoo sinulle, että jotkin ruoat oikeasti tehdään käsin... (Pst... Kädet pestään ensin.)
   Etkö tosiaan olisi moksiskaan jos esim. ravintolassa itse Mr Kokki toisi keiton sinulle, uittaisi paljaita käsiään keitossasi ja sanois vaan että ”Veli, tsiigaa näitä pottui”?

   Lainaa

  61. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 4:13
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Höpö: Eipä sekään kiva ole että mäkkärin mainoskuvat ovat tyyliin muovisista hamppareista ja se oikea tuote jonka käteesi saat ei muistuta edes etäisesti sitä kuvaa. Ehkä keskitie olisi löydettävissä. Ei aina tartte mennä äärilaidasta toiseen.
   Vanha vitsi jo. On ne nykyään samanlaisia kuvissa ja oikeasti.

   Lainaa

  62. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 4:18
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Luodinkestävä lihapiirakka: Kimalleruusufirman myyjä sentään viisaasti jätti mainitsematta Kaunotar ja Hirviön -elokuvan, josta tuo ruusu on kopioitu. Ei oo varmaan lisenssiä Disneyltä!
   Disneyltä mitään lisenssiä tarvii. Ne on ittekin kopioineet härskisti kaikki ideansa muilta.

   Lainaa

  63. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 4:25
   Tulos: -1 (3 ääntä)
   Säpevä alligaattori: Ei se siellä keitossa ole, vaan laittaa perunoita sinne. Tarkoituksena liene kuvastaa sitä että ruokaboksin ruuat eivät tule valmiina, vaan ne pitää kotona valmistaa. Kuitenkin varmaan aika moni ruokaboksin tilaaja on ihmetellyt miksi sai raakoja perunoita vaikka kuvissa oli valmiita ruokia.
   Ei riitä, että tuote ja mainokset ovat surkeita vaan pitää tänne tulla selittämään mokiaan. Selvästi näyttää siltä kuin käsi kouraisisi keitosta perunoita, ihan sama mitä kuvan pitäisi esittää. Ja tuskin moni on voinut ihmetellä tuotteitanne, koska ei niitä kukaan mainoksen nähnyt ole ostanut.

   Lainaa

  64. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 4:42
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Hellä kantojuhta: Ei näytä tekoälykuvilta, vaan siltä että on vain napsaistu ne kuvat itse ilman suurempaa ymmärrystä ruokakuvauksesta (joka on ihan oma valokuvauksen lajinsa, ja omasta mielestäni yksi vaikeimmista). Jos lajiin perehtymätön pulliainen ottaa jostain tavallisesta ruoka-annoksestaan kuvan sen enempää miettimättä eikä [...]
   Tuo käsi keitossa kertoo kyllä, että kyse ei ole enää valokuvausttaidoista vaan ihan jo yleisen ymmärryksen vakavasta puutteesta, jota ei ihan pikkuneuvoilla paranneta. Itse otan joskus amatöörinä kuvia laittamistani ruoista ja hyviä pukkaa tulemaan ilman sen kummempia kommervenkkejä. Halvimmissa taskumeroissakin ja monissa älypuhelimissa on ollut jo parikytä vuotta esiasetuksena ruokakuvaus-valinta, jossa mm. väriasetukset huomioitu valmiiksi ymmärtämättömiä varten. Kamera kohti kohdetta ja painaa nappia, ei se sen vaikeampaa ole, ei ole enää pitkään tarvittu mitään erityiskuvaajia erityiskameroineen. Vaaditaan jo melkoisia "erityistaitoja" kuvatakseen noin surkeita kuvia ja valmistaakseen noin karseen näköistä ruokaa.

   Lainaa

  65. Tämmöttii 6.3.2024 23:05
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Minusta tuntuu, että tuo Ruokaboksin mainoskuva on tehty tarkoituksella ihan pirun oudoksi, että yksinkertaisesti kiinnittäisi huomiota ja lähtisi leviämään. Nyt kun tarkemmin asiaa miettii, Ruokaboksin mainoshan näkyy nyt pysyvästi täällä Feissarimokissakin...

   Lainaa

  66. Letittämätön kyyhky 14.3.2024 0:04
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Liukuportaissa riehuva nektariini: Voi pyhä yksinkertaisuus, miten vieraantuneita ihmiset ovat kotiruuasta ja ruuanlaitosta. Nuo Ruokaboksin kuvat ovat juuri sellaisia kuvia joita tulee kotiruuasta, jota ei ole erityisesti aseteltu tai valaistu kuvausta varten, ei-ammattilaisen tai -influensserin käsissä. Ne ovat varmaankin [...]
   Kyllä meilläkin mies tykkää jopa ihan kotona vähän hifistellä ja asetella ruokia nätisti. Mutta vaikka ei sitä kotona tekisikään, niin kyllä sitä nyt voi MAINOSKUVAAN edes hieman panostaa. Eka pasta bolognesen tyylinen ruoka näyttää melko kuivalta, lähinnä kasa spaghettia muutamalla jauhelihatomaattimurskasattumalla reunassa. Esimerkiksi runsaammin kastiketta keskelle spaghettikasaa ja reunoille kasviksia aseteltuna, niin olisi jo parempi. Toisessa taas nuo oletetut muikut(?) Olisi voitu asetella kauniisti, nyt ne on vaan läväytetty lautaselle, kuten muusi. Kurkkuja voisi olla enemmänkin ja kauniimmin aseteltuina. Kolmas taas... ei tarvitse varmaan muuta sanoa kun, että MIKSI?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kakku, kuva, liibalaaba, lässynlää, mainos, mainoskuva, neste, piirakka, ruoka, ruokaboksi, ruusut, teksti