Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Foliohattu kiristää, osa 29

Silmätipat... virtsasta? 😬
Foliohattu kiristää, osa 29

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 99 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tuottelias mango 29.2.2024 0:15
   Tulos: +428 (462 ääntä)
   Harvoin oon nähnyt mitään niin ällöttävää ja ärsyttävää kuin tuo Maria Nordinin hymynkare. Toivottavasti saa kusitipoilla aiheutettua itselleen kunnon silmätulehduksen.

   Lainaa

  2. Uneton meduusa 29.2.2024 0:20
   Tulos: +262 (270 ääntä)
   ...omaa informaatiota?

   Lainaa

  3. Epävarma kiivi 29.2.2024 0:22
   Tulos: +378 (402 ääntä)
   "Kerrankin puoskari kusee omaan silmään" 😂 Kerrankin hyvä heitto Iikalta.

   Lainaa

  4. Reseptivapaa Dinosaurus 29.2.2024 0:25
   Tulos: +337 (357 ääntä)
   Eikö olisi rokotteiden mielikuvitushaittojen sijaan syytä keskittyä tutkimaan, että mikä on aiheuttanut tuon Maria Nordinin tilan? Vaikuttaa huomattavan haitalliselta, mikä se sitten onkaan!

   Lainaa

  5. Apea mandariini 29.2.2024 0:26
   Tulos: +417 (429 ääntä)
   Kuulostaa aivan loistavalta idealta laittaa kehon pois erittämät kuona-aineet silmään, tukkoiseen nenään voisikin sitten vaikka työntää paskaa; sehän sisältää ihmisen omaa informaatiota! On jo kauan sitten havaittu että virtsan steriiliys on myytti; myös virtsateillä on oma mikrobistonsa, joka ei kuulu silmiin. Lisäksi ulos tullessaan kusisuihku nappaa mukaansa mikrobeja ympäröivältä alueelta. Pahimmassa tapauksessa tällä kivalla niksillä siirtää silmäänsä herpeksen tai jonkun muun kivan alapäässä potentiaalisesti piileskelevän yllärin. Mutta tokihan nekin paranee hunajasalvalla ja onnellisilla ajatuksilla! "En katsonut juttua loppuun, enkä oikeastaan ehkä edes osaa espanjaa sen enempää kuin mitään lääketiedettäkään, mutta vain toisinajattelijoita vihaavat vanhanaikaiset pelkurit eivät hyväksy että on ihan maalaisjärjellä perusteltavaa laittaa kusta silmään. Ja jättää loukkaantuneet eläimet hoitamatta. Ja altistaa allergiset anafylaksialle, koska allergiat on vain mielentila ja niistä voi parantua kun tarpeeksi altistuu kerralla!"

   Lainaa

  6. Laiha kirahvi 29.2.2024 0:32
   Tulos: +301 (321 ääntä)
   Chisun kannattaa sitten muistaa kieltäytyä verestä jos joskus tulee tarve. Mieluumin verenhukka tai -myrkytys kuin että saisi piikkivamman. Kyllähän sitä voi ideologiansa puolesta kuolla. Kaikkien piikkidenialistien sankari! Oikeastaan musta tuntuu että se piikkivamma on nimenomaan rokotteiden vastustajilla ja se on päässä 🤷‍♀️

   Lainaa

  7. Ympäripyöreä pähkinä 29.2.2024 0:42
   Tulos: +222 (224 ääntä)
   Mutta _miksi_ sitä virtsaa kukaan laittaisi silmäänsä? Varsinkin jos ei ole koskaan silmätippoja edes tarvinnut käyttää. Mihin sen olisi edes tarkoitus "auttaa"?

   Lainaa

  8. Uneton meduusa 29.2.2024 0:46
   Tulos: +217 (219 ääntä)
   Jaa-a. Nyt kiinnosti tietää, mitä kummaa Maria N. oli Espanjan televisiosta katsonut. Nopea googletus valaisi asiaa sen verran, että espanjankieliset lähteet mainitsevat trendin alkaneen niinkin arvovaltaisesta lähteestä kuin Tiktokista. Jos taasen tv-ohjelma käsittelee somen viraali-ilmiöitä, sen voisi olettaa olevan lajiltaan ns. kevyempi...

   Lainaa

  9. Johdoitettu pähkinä 29.2.2024 0:50
   Tulos: -327 (367 ääntä)
   Laiha kirahvi: Chisun kannattaa sitten muistaa kieltäytyä verestä jos joskus tulee tarve. Mieluumin verenhukka tai -myrkytys kuin että saisi piikkivamman. Kyllähän sitä voi ideologiansa puolesta kuolla. Kaikkien piikkidenialistien sankari! Oikeastaan musta tuntuu että se piikkivamma on nimenomaan rokotteiden vastustajilla ja se on päässä 🤷‍♀️
   Rehellisesti sanottuna, mäkään en halua nykypäivänä ottaa verta vastaan, kun tiedän millaiset haitat oma sukulaiseni sai rokotteesta ja taisteli sen jälkeen hengestään monta viikkoa.  Toisaalta, mun on aika helppo kieltäytyä verensiirroista, osittain siksi, että mä olin lähes 30 vuotta JT-lahkossa ja vaikka en oo enää, niin jotenkin ajatus siitä, että mä voin saada verensiirrosta esim. HIV:en tms. (tiedän riskit on tänä päivänä tosi pienet) ei houkuttele.    Mutta säästypää nekin veret sit jollekin sellaiselle, joka haluaa sen verensiirron. ♥

   Lainaa

  10. Talvehtiva kameli 29.2.2024 1:00
   Tulos: +267 (297 ääntä)
   Foliohatut: "Rokotteita ei ole tutkittu tarpeeksi, lääketiede on epävarmaa kokeilua!" Foliohatut myös: "Näin miten telkkarissa laitettiin kusta silmään!!! En jäänyt katsomaan tai ajattelemaan sen enempää, tuli niin kiire kokeilla itse!!!" Onneksi kaikki telkkariin ikuistettu on tutkimusta luotettavampaa... Suosittelen vastavirtaan uivaa vaihtoehtokansaa noudattamaan Peter Griffinin elämäntapaa, se on todella uniikki yksin lentävän kotkan valinta ja auttaa myös liikakansoitukseen...

   Lainaa

  11. Kiivas nauta 29.2.2024 1:01
   Tulos: +128 (134 ääntä)
   Nordin kerää hyväuskoisten rahat kirjoillaan ja kursseillaan. Pitää mainetta yllä näillä sakeilla postauksillaan. Iikka osui ytimeen 😆.

   Lainaa

  12. Mustanpuhuva makkara 29.2.2024 1:19
   Tulos: +200 (232 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Rehellisesti sanottuna, mäkään en halua nykypäivänä ottaa verta vastaan, kun tiedän millaiset haitat oma sukulaiseni sai rokotteesta ja taisteli sen jälkeen hengestään monta viikkoa.  Toisaalta, mun on aika helppo kieltäytyä verensiirroista, osittain siksi, että mä olin lähes 30 vuotta JT-lahkossa ja vaikka en oo [...]
   Vähättelemättä tuttusi saamia ongelmia, pelkäätkö myös mm. Buranaa?
   rokotteita on annettu miljardeja ympäri maailmaa, ja silti vakavia yleisiä haittoja ei ole havaittu. Vakavia haittoja on kyllä havaittu, mutta kuten sanottu, ne eivät ole yleisiä.
   Buranankin yhtenä vakavana sivuoireena mainitaan sisäinen verenvuoto, joka aivoissa on mahdollisesti tappava. 
   En silti näe rokotevastaisia huutamassa Buranaa bänniin, päinvastoin, niitä popsitaan täysin surutta krapulaan ja muuhun.

   Lainaa

  13. Uneton meduusa 29.2.2024 1:22
   Tulos: +133 (135 ääntä)
   Uneton meduusa: Jaa-a. Nyt kiinnosti tietää, mitä kummaa Maria N. oli Espanjan televisiosta katsonut. Nopea googletus valaisi asiaa sen verran, että espanjankieliset lähteet mainitsevat trendin alkaneen niinkin arvovaltaisesta lähteestä kuin Tiktokista. Jos taasen tv-ohjelma käsittelee somen viraali-ilmiöitä, sen voisi olettaa olevan lajiltaan ns. kevyempi...
   Kyseisestä Tiktok-trendistä vielä tarkennus - likinäköisyyttä ja hajataittoa sillä kuulemma paranneltiin. Jep.

   Lainaa

  14. Koomikko Likka Kivi 29.2.2024 1:49
   Tulos: -211 (249 ääntä)
   Likka Kivi vois hetken aikaa miettii itteensä. Koko jäbän funktio on vinkua joka asiasta mitä saa eteensä.

   Lainaa

  15. Turkoosi katkarapu 29.2.2024 3:57
   Tulos: +118 (134 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Rehellisesti sanottuna, mäkään en halua nykypäivänä ottaa verta vastaan, kun tiedän millaiset haitat oma sukulaiseni sai rokotteesta ja taisteli sen jälkeen hengestään monta viikkoa.  Toisaalta, mun on aika helppo kieltäytyä verensiirroista, osittain siksi, että mä olin lähes 30 vuotta JT-lahkossa ja vaikka en oo [...]
   Miten ihmeessä kuvittelet, että mitään ainesosaa siitä rokotteesta olisi siinä luovutetussa veressä? Rokotteen ainesosat häviää hyvin nopeasti verenkierrosta rokotteen saamisen jälkeen.

   Lainaa

  16. Tarkkaileva liitu 29.2.2024 4:18
   Tulos: -229 (273 ääntä)
   Veikkaan että menee ainakin 50 vuotta, ennen kuin uskalletaan myöntää koronarokotteiden hyödyttymyys nuorille ja perusterveille. Luonnollisesti suurin osa syyllisistä silloin jo haudassa. Totuus tulee aina loppujen lopuksi pintaan kuin öljy vedessä.

   Lainaa

  17. Lohduton katkarapu 29.2.2024 4:45
   Tulos: +40 (58 ääntä)
   Kannattaa laittaa silmiin sp er maa. Sillä saa raikkaan valkoiset tähtisilmät. Luonnontuote.

   Lainaa

  18. Tulos: +90 (98 ääntä)
   Reseptivapaa Dinosaurus: Eikö olisi rokotteiden mielikuvitushaittojen sijaan syytä keskittyä tutkimaan, että mikä on aiheuttanut tuon Maria Nordinin tilan? Vaikuttaa huomattavan haitalliselta, mikä se sitten onkaan!
   No Maria ei ole ottanut kaikkia suositeltuja rokotteita, kun kuvittelee parantavansa itsensä ajatuksen voimalla, niin näin se alkaa sitten näkymään ;)

   Lainaa

  19. Tulos: +143 (147 ääntä)
   Koomikko Likka Kivi: Likka Kivi vois hetken aikaa miettii itteensä. Koko jäbän funktio on vinkua joka asiasta mitä saa eteensä.
   Niin, yhtieskunnallisten ilmiöiden kommentointi humoristisesti taitaa kuulua koomikon kuin koomikon toimenkuvaan.

   Lainaa

  20. Lila herne 29.2.2024 7:24
   Tulos: +161 (169 ääntä)
   Kuinkakohan moni Chisun lailla ajatteleva oikeasti kieltäytyisi verensiirrosta, jos kyseessä olisi vaikka hengenhätä? Että mieluummin henki pois kuin kehoon rokotetun verta? Tuota samaa mölinää on kaikki veripalvelun somepäivitykset täynnä. Lisäksi: "Minä en kyllä luovuta verta kun ette pidä piikitettyjen verta erillään muusta verestä!" Mitä tuollakin nyt sitten saavutetaan? Mitä haittaa sinulle verenluovutuksesta on, vaikka sinun "parempaa" vertasi ei erotella "huonommasta" verestä? En kyllä usko, että tuossa porukassa muutenkaan verenluovuttajia olisi, sillä tuskin kukaan, joka on halunnut auttaa ihmisiä lopettaisi auttamistaan tuollaisesta syystä. Loogisempaahan olisi vain luovuttaa verta vielä useammin (jos vain mahdollista), jotta sitä "parempaa" verta olisi tarjolla enemmän. Mutta kuten jo totesin, haluavat todennäköisemmin vain kiukutella, jotenkin tyyliin "En luovuttanut verta ennenkään, mutta nyt vielä vähemmän!"

   Lainaa

  21. Tulos: +96 (98 ääntä)
   Uneton meduusa: Jaa-a. Nyt kiinnosti tietää, mitä kummaa Maria N. oli Espanjan televisiosta katsonut. Nopea googletus valaisi asiaa sen verran, että espanjankieliset lähteet mainitsevat trendin alkaneen niinkin arvovaltaisesta lähteestä kuin Tiktokista. Jos taasen tv-ohjelma käsittelee somen viraali-ilmiöitä, sen voisi olettaa olevan lajiltaan ns. kevyempi...
   Ehkäpä siellä varoiteltiin uudesta vaarallisesta TikTok -trendistä…
   Ja onpa tosi tulehtunutta mediailmapiiriä, että jokainen huijari ei saa rajattomasti ilmaista kritiikitöntä mainostilaa mediassa. Pitäisköhän munkin perustaa näkymättömien yksisarvisten vuokrauspalvelu ja vinkua, kun siitä ei kerrota kymppiuutisissa (ennen kuin petostuomio rapsahtaa). 

   Lainaa

  22. Tulos: +108 (110 ääntä)
   Pissahan ei ole steriiliä enää luonnollista reittiä ulos tultuaan. Alapäässä on niin paljon bakteereja jotka tarttuvat mukaan. Itseasiassa se ei ole steriiliä edes rakossa ollessaan, mutta huonoja bakteereja terveessä rakossa ei ole. Eiköhän Nordin jonkinlaisen tulehduksen saa aikaan.

   Lainaa

  23. Sysimusta murmeli 29.2.2024 7:43
   Tulos: +84 (94 ääntä)
   Näin ei saisi sanoa sillä hullut ovat sairaita, mutta että osaakin olla vastenmielinen nainen.

   Lainaa

  24. Tulos: +29 (51 ääntä)
   Laiha kirahvi: Chisun kannattaa sitten muistaa kieltäytyä verestä jos joskus tulee tarve. Mieluumin verenhukka tai -myrkytys kuin että saisi piikkivamman. Kyllähän sitä voi ideologiansa puolesta kuolla. Kaikkien piikkidenialistien sankari! Oikeastaan musta tuntuu että se piikkivamma on nimenomaan rokotteiden vastustajilla ja se on päässä 🤷‍♀️
   Korona-rokotteen ottamatta jättämisen haittavaikutuksia on mm. long-covid-hysteria. Tieto rokotteista tuli jo vuosia sitten ja näiden hysteria ei ole mennyt ohi vieläkään.

   Lainaa

  25. Hyppelevä papukaija 29.2.2024 7:57
   Tulos: +93 (95 ääntä)
   Lila herne: Kuinkakohan moni Chisun lailla ajatteleva oikeasti kieltäytyisi verensiirrosta, jos kyseessä olisi vaikka hengenhätä? Että mieluummin henki pois kuin kehoon rokotetun verta? Tuota samaa mölinää on kaikki veripalvelun somepäivitykset täynnä. Lisäksi: "Minä en kyllä luovuta verta kun ette pidä piikitettyjen verta [...]
   Menee vähän samaan kategoriaan kuin pörssisähkökeskustelussa, missä aina pitää olla joku kommentoimassa sitä kuinka ihan vaan vittuillakseen pörssikeinottelijoille kalliin pörssisähkön aikaan huudatti kaikkia laitteita ja naapurinkin laitteita kämpässään omalla kiinteällä sopimuksella, jotta saisi kuluttaa mahdollisimman paljon ja nauraa pörssisähköä käyttäville. Todella järkevää :D

   Lainaa

  26. totuuden_torvi 29.2.2024 8:02
   Tulos: +64 (72 ääntä)
   Että nuo elämänkoululaiset jaksaa vieläkin -_- no nimi on Chisu ja todennäköisesti iältään aikuinen, mutta korvaa edelleen "ks" äXällä niin enpä paljon muuta olisi odottanutkaan.

   Lainaa

  27. Skrubu lohikäärme 29.2.2024 8:05
   Tulos: +62 (72 ääntä)
   Chisulle saadaan tarvittaessa verta suoraan Nordinin tamppoonista.

   Lainaa

  28. Tulos: -68 (90 ääntä)
   Epävarma kiivi: "Kerrankin puoskari kusee omaan silmään" 😂 Kerrankin hyvä heitto Iikalta.
   Siinä tyypissä ei ole mitään hyvää, muka hauska erittäin typerine juttuineen

   Lainaa

  29. Tulos: +44 (44 ääntä)
   Tuo toimii varmasti. Ja löysä kakka on hyvä korvatippa.

   Lainaa

  30. Tietämätön kusiainen 29.2.2024 8:20
   Tulos: +86 (86 ääntä)
   Hyvä, Maria Nordin ja Tiktok! Suomen pelastus. ☺️ Jos kokee että silmissä ei ole vielä tarpeeksi omaa informaatiota, voi lisätä myös verta, spermaa ja paskaa! 😘 Kaikkein paras tulos syntyy paskomalla suoraan silmään. 💩 Sain tämän vinkin kuuntelemalla kohtuani. 👽 Kaikilla, jotka tekevät näin tulee olemaan maailman terveimmät ja kauneimmat silmät. ♥️

   Lainaa

  31. Sankka kiivi 29.2.2024 8:21
   Tulos: +104 (106 ääntä)
   Onpahan joku keksinyt jekun. Miettikää mitä kaikkea voisi saada hörhöt tekemään ihan vain kertomalla, että näin ei kannata länsimaisen lääketieteen mukaan tehdä.

   Lainaa

  32. Itseasiassa 29.2.2024 8:21
   Tulos: +103 (109 ääntä)
   Reseptivapaa Dinosaurus: Eikö olisi rokotteiden mielikuvitushaittojen sijaan syytä keskittyä tutkimaan, että mikä on aiheuttanut tuon Maria Nordinin tilan? Vaikuttaa huomattavan haitalliselta, mikä se sitten onkaan!
   Veikkaan persoonallisuushäiriötä, myös Reinolla näyttää olevan sellainen ja tyypillisesti tällaiset ihmiset löytävät toisensa. Marian kohdalla luulen että huomiota pitää vain saada hinnalla millä hyvänsä. Mä oon muuten joutunut tekemään valituksen hoitajasta, joka työssään suositteli mulle Maria Nordinin YouTube-kanavaa. Ei se ainakaan kenkää saanut, mutta tuijotti mua aika vihaisesti myöhemmin.

   Lainaa

  33. Siirretty ahven 29.2.2024 8:22
   Tulos: +90 (104 ääntä)
   Koomikko Likka Kivi: Likka Kivi vois hetken aikaa miettii itteensä. Koko jäbän funktio on vinkua joka asiasta mitä saa eteensä.
   Ootko sä vieläkin 12v kun sulla on tää sama Likka-kommentti (pienellä variaatiolla) kuin on ollut jo vuosikausia kaikkiin mokiin, joissa on Iikka Kivi. Onko sulla kaikki hyvin?

   Lainaa

  34. Kilokalori 29.2.2024 8:22
   Tulos: +74 (86 ääntä)
   Lohduton katkarapu: Kannattaa laittaa silmiin sp er maa. Sillä saa raikkaan valkoiset tähtisilmät. Luonnontuote.
   Käsittääkseni saa vain kirkkaanpunaiset silmät.
   Faktahan on, että virtsa ON steriiliä. Virtsarakossa. Jos ei ole virtsarakon tulehduksia. Valitettavasti sitä vaan ei saa ulos sieltä virtsarakosta steriilinä kotikonstein, koska naisilla pimperon pinnat ja miehillä pitkä virtsatieputki sisältää kaikenlaista peräsuoliperäistäkin bakteeristoa, koska ne reiät siellä alhaalla on aika lähekkäin. Ensimmäinen asia joka piilareita käyttäville opetetaan on käsienpesu kunnolla, koska peräsuoliperäiset bakteerit silmässä on eniten pahasta. Ja nyt Nordin neuvoo oikein asiakseen laittamaan niitä sinne.
   Oma suosikkini Nordinin jutuista on se, että korvatulehdus tulee jos kuuntelee asioita joita ei mieli hyväksy. Maria, miksi yrität aiheuttaa suomalaisille korvatulehduksia jatkuvasti jutuillasi?

   Lainaa

  35. Itseasiassa 29.2.2024 8:29
   Tulos: +97 (99 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Rehellisesti sanottuna, mäkään en halua nykypäivänä ottaa verta vastaan, kun tiedän millaiset haitat oma sukulaiseni sai rokotteesta ja taisteli sen jälkeen hengestään monta viikkoa.  Toisaalta, mun on aika helppo kieltäytyä verensiirroista, osittain siksi, että mä olin lähes 30 vuotta JT-lahkossa ja vaikka en oo [...]
   Jostain syystä Jehovan todistajilla on säännöt löyhentyneet ja nykyään saa ottaa joitain veren osia vastaan. Mun mielestä kuitenkin moraalitonta, koska kukaan heistä ei kuitenkaan mene sitä verta luovuttamaan. Nähtävästi jäsenkato pelottaa niin kovaa, että pitää antaa joitain kädenojennuksia. Tietysti joku järkevä saattaa mielummin säästää vaik lapsensa hengen, koska mulle JT-isäni kertoi, kuinka meillä oli sairaalassa syöpäsairas lapsi, joka sitä verta olisi tarvinnut, mutta hänen äitinsä ei antanut. En tiedä miten sille lapselle lopulta kävi, jos jäi henkiin niin toivottavasti sai uuden perheen jostain. Isäni mielestä tää äiti vain teki hienosti lahkoajattelullaan, mutta mulle oli selvä sen jälkeen, että isä olisi itse vastaavassa tilanteessa jättänyt mut tai mun sisarukset tarvittaessa ilman hoitoa. Ei olla enää tekemisissä.

   Lainaa

  36. Räkäpää 29.2.2024 8:46
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Sankka kiivi: Onpahan joku keksinyt jekun. Miettikää mitä kaikkea voisi saada hörhöt tekemään ihan vain kertomalla, että näin ei kannata länsimaisen lääketieteen mukaan tehdä.
   Tätä ilmiötähän on testattu. "Birds are not real." lähti vitsistä joka karkasi käsistä ja porukka ei kuunnellut aloittajaa joka sanoi että hei tämä on vaan vitsiä ja kokeilin kuinka herkkäuskoisia te olette.

   Lainaa

  37. Aiheeton rakki 29.2.2024 8:48
   Tulos: +95 (97 ääntä)
   Itseasiassa: Jostain syystä Jehovan todistajilla on säännöt löyhentyneet ja nykyään saa ottaa joitain veren osia vastaan. Mun mielestä kuitenkin moraalitonta, koska kukaan heistä ei kuitenkaan mene sitä verta luovuttamaan. Nähtävästi jäsenkato pelottaa niin kovaa, että pitää antaa joitain kädenojennuksia. Tietysti joku järkevä [...]
   Tuollaisessa tilanteessa lapsi otetaan kiireellisesti huostaan ja annetaan tarvittava hoito. Ei yhdenkään lapsen anneta Suomessa kuolla vanhempien periaatteiden takia.

   Lainaa

  38. Tulos: +94 (96 ääntä)
   Itseasiassa: Jostain syystä Jehovan todistajilla on säännöt löyhentyneet ja nykyään saa ottaa joitain veren osia vastaan. Mun mielestä kuitenkin moraalitonta, koska kukaan heistä ei kuitenkaan mene sitä verta luovuttamaan. Nähtävästi jäsenkato pelottaa niin kovaa, että pitää antaa joitain kädenojennuksia. Tietysti joku järkevä [...]
   Ainakin nykyään JT-lapset huostaanotetaan väliaikaisesti verensiirron ajaksi. Yksikään vanhempi ei voi tuomita lastaan kuolemaan uskon vuoksi. Onneksi.

   Lainaa

  39. Nukkuva karhu 29.2.2024 9:00
   Tulos: +62 (66 ääntä)
   "Suomessa telkkarissa ei kerrottaisi tällaisesta "vaarallisesta", "lääketieteen vastaisesta tavasta toimia - jokuhan voisi kokeilla sitä kotona!!! PS. En katsonut ohjelmaa edes loppuun ymmärtääkseni mistä siinä oli kyse, mutta kokeilin sitä silti.""

   Lainaa

  40. Jäätynyt sakaali 29.2.2024 9:17
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Lantsi: Pissahan ei ole steriiliä enää luonnollista reittiä ulos tultuaan. Alapäässä on niin paljon bakteereja jotka tarttuvat mukaan. Itseasiassa se ei ole steriiliä edes rakossa ollessaan, mutta huonoja bakteereja terveessä rakossa ei ole. Eiköhän Nordin jonkinlaisen tulehduksen saa aikaan.
   Urea ei taida olla hyväksi muualla kuin lannoitteissa, parkitsemisessa ja pakokaasun puhdistuksessa(adblue). Toki foliopäät ja TikTok-lampaat saavat sitä minun puolesta silmäänsä laittaa...

   Lainaa

  41. Itseasiassa 29.2.2024 9:22
   Tulos: +54 (56 ääntä)
   Aiheeton rakki: Tuollaisessa tilanteessa lapsi otetaan kiireellisesti huostaan ja annetaan tarvittava hoito. Ei yhdenkään lapsen anneta Suomessa kuolla vanhempien periaatteiden takia.
   Toivo näin oli jo tuolloin 15 vuotta sitten, mutta todella helpottava tieto. 
   Lantsi: Ainakin nykyään JT-lapset huostaanotetaan väliaikaisesti verensiirron ajaksi. Yksikään vanhempi ei voi tuomita lastaan kuolemaan uskon vuoksi. Onneksi.
   Ihanaa kuulla, lapset eivät ole kuitenkaan tätä lahkoa valinneet. Valitettavasti nuo piirit tuntien, vanhempi saa yhden syyn lisää uhtiutua ja hehän perustavat uskonsa kaikkeen heihin kohdistuvaan "vainoamiseen". Tällaisiin kuuluu esim. kielto pitää laitonta rekisteriä ihmisistä, joita yritetään houkutella toimintaan mukaan.

   Lainaa

  42. Vieno tyyny 29.2.2024 9:27
   Tulos: +52 (58 ääntä)
   Lantsi: Ainakin nykyään JT-lapset huostaanotetaan väliaikaisesti verensiirron ajaksi. Yksikään vanhempi ei voi tuomita lastaan kuolemaan uskon vuoksi. Onneksi.
   Taas yksi hyvä esimerkki siitä miksi uskonnot on pahasta. Ne kun tuntuu menevän säännöillään (joku tulkinnut vanhoja tekstejä) tosimaailman järjen ja lakienkin yli.

   Lainaa

  43. Uneton meduusa 29.2.2024 9:54
   Tulos: +49 (67 ääntä)
   Räkäpää: Tätä ilmiötähän on testattu. "Birds are not real." lähti vitsistä joka karkasi käsistä ja porukka ei kuunnellut aloittajaa joka sanoi että hei tämä on vaan vitsiä ja kokeilin kuinka herkkäuskoisia te olette.
   Ja, noh, lähempänä meitä, Ylilauta-foorumi luo trollauskokeilunaan jonkin kaukaa haetun "jauhojengi"-sanan for the lolz, ja tätä ihan kunniallinen ja vaikutusvaltainen media sitten antaumuksella toistelee...

   Lainaa

  44. Uneton meduusa 29.2.2024 10:32
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Urea ei taida olla hyväksi muualla kuin lannoitteissa, parkitsemisessa ja pakokaasun puhdistuksessa(adblue). Toki foliopäät ja TikTok-lampaat saavat sitä minun puolesta silmäänsä laittaa...
   Ureaa käytetään kyllä myös ihovoiteissa yms., nimellä karbamidi, esimerkiksi pehmittämään erityisen kuivaa ja/tai paksuuntunutta ihoa. Herkille kudoksille en todellakaan suosittelisi.

   Lainaa

  45. Niverä oliivi 29.2.2024 10:47
   Tulos: +52 (52 ääntä)
   Uneton meduusa: ...omaa informaatiota?
   DNA:ta varmaan tarkoittaa. Se pitää paikkaansa, että sisältää DNA:ta, joskin hyvin pieniä määriä. 
   Mutta virtsa ei ole steriiliä. Muuten erilaisten virtsatestien ottaminen olisi turhaa

   Lainaa

  46. Uneton meduusa 29.2.2024 11:07
   Tulos: +40 (40 ääntä)
   Kilokalori: Käsittääkseni saa vain kirkkaanpunaiset silmät. Faktahan on, että virtsa ON steriiliä. Virtsarakossa. Jos ei ole virtsarakon tulehduksia. Valitettavasti sitä vaan ei saa ulos sieltä virtsarakosta steriilinä kotikonstein, koska naisilla pimperon pinnat ja miehillä pitkä virtsatieputki sisältää kaikenlaista [...]
   Nykytiedon valossa virtsarakossa on oma luonnollinen bakteerikantansa. Sillä saattaa olla roolinsa rakon vastustuskyvyn ylläpidossa.
   Se onkin sitten eri asia, ovatko samat bakteerit silmille hyväksi tai turvallisia. Lisäksi voisi ajatella, että mahdolliset haitat eivät johtuisi vain bakteereista, vaan myös ihan virtsan kemiallisesta peruskoostumuksesta.

   Lainaa

  47. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Jäätynyt sakaali: Urea ei taida olla hyväksi muualla kuin lannoitteissa, parkitsemisessa ja pakokaasun puhdistuksessa(adblue). Toki foliopäät ja TikTok-lampaat saavat sitä minun puolesta silmäänsä laittaa...
   Ja sitten he vielä kutsuvat lampaiksi meitä, jotka eivät kuse omaan silmäänsä TikTok -videon perusteella...

   Lainaa

  48. Tulos: +73 (75 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Rehellisesti sanottuna, mäkään en halua nykypäivänä ottaa verta vastaan, kun tiedän millaiset haitat oma sukulaiseni sai rokotteesta ja taisteli sen jälkeen hengestään monta viikkoa.  Toisaalta, mun on aika helppo kieltäytyä verensiirroista, osittain siksi, että mä olin lähes 30 vuotta JT-lahkossa ja vaikka en oo [...]
   ” Mutta säästypää nekin veret sit jollekin sellaiselle, joka haluaa sen verensiirron. ♥”
   No onneksi tosiaan ❤️ Muistathan sinä (ja myös Nordin) merkitä tämän viralliseen hoitotahtoosi OmaKannan kautta, jotta sairaalassa sitten tiedetään olla antamatta sinulle ikinä verta. 

   Lainaa

  49. Alentuva vihannes 29.2.2024 11:23
   Tulos: +30 (32 ääntä)
   Haluuko joku multa vähän informaatiota?

   Lainaa

  50. Jännä tuhatjalkainen 29.2.2024 11:30
   Tulos: +64 (68 ääntä)
   "En katsonut juttua loppuun, mutta--" "--enkä katsonut juttua niin pitkälle, että olisi selvinnyt--" Ehkä Marian olisi kannattanut nyt vain katsoa jutut loppuun, niin tietäisi, mistä edes puhuu. Joku levottomampi Marian seuraaja on varmaan ekan lauseen jälkeen jo ehtinyt laittaa kuset silmiinsä, koska suuri tietäjä Nordin on näin kerran sanonut.

   Lainaa

  51. Pyylevä mäyrä 29.2.2024 12:08
   Tulos: +33 (33 ääntä)
   Jännä tuhatjalkainen: "En katsonut juttua loppuun, mutta--" "--enkä katsonut juttua niin pitkälle, että olisi selvinnyt--" Ehkä Marian olisi kannattanut nyt vain katsoa jutut loppuun, niin tietäisi, mistä edes puhuu. Joku levottomampi Marian seuraaja on varmaan ekan lauseen jälkeen jo ehtinyt laittaa kuset [...]
   Näille riittää että saa sieltä täältä jutuista palasia mitä käyttää omassa paskanjauhannassa. Siten heillä on "lähteitä" niin vaikuttavat "uskottavammilta" seuraajiensa silmissä 😆.

   Lainaa

  52. Laadukas vadelma 29.2.2024 12:09
   Tulos: +50 (54 ääntä)
   Niverä oliivi: DNA:ta varmaan tarkoittaa. Se pitää paikkaansa, että sisältää DNA:ta, joskin hyvin pieniä määriä.  Mutta virtsa ei ole steriiliä. Muuten erilaisten virtsatestien ottaminen olisi turhaa
   Kysymys kuuluukin että miksi sitä omaa DNA:ta pitää omille silmille roiskia? Ei se DNA siitä mihinkään imeydy ja ala vaikuttamaan 😃

   Lainaa

  53. Veretön peto 29.2.2024 12:17
   Tulos: +18 (22 ääntä)
   Skrubu lohikäärme: Chisulle saadaan tarvittaessa verta suoraan Nordinin tamppoonista.
   Ei taida käyttää länsimaisen lääketieteen kehitelmiä vaan jotain "luonnonmukaista". Tai antaa roilata vaan ja pesee pähkinöillä sitten sotkuiset tekstiilit 🤷‍♀️

   Lainaa

  54. Hemmoteltu viikuna 29.2.2024 12:39
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Tuottelias mango: Harvoin oon nähnyt mitään niin ällöttävää ja ärsyttävää kuin tuo Maria Nordinin hymynkare. Toivottavasti saa kusitipoilla aiheutettua itselleen kunnon silmätulehduksen.
   Itselleen? Selvästi sanoo, ettei tarvitse itse silmätippoja, kunhan vain vihjaa muille suosittelevansa. Että kyllä tässä kustaan muiden silmään, ei omiin. Jos joku saa silmätulehduksen, niin voi sitten selitellä, ettei hän mitään suositellut, halusi vain puhua suomalaisesta mediasta.

   Lainaa

  55. Tulos: +44 (50 ääntä)
   Sysimusta murmeli: Näin ei saisi sanoa sillä hullut ovat sairaita, mutta että osaakin olla vastenmielinen nainen.
     Saa. "Hullut" ie. ihmiset jotka ovat ihan harhoissaan ja näkevät/ kuulevat olemattomia ovat yleensä kauhuissaan. Juttelin yhden kanssa (lääkkeet kunnossa, ihan järkevä ihminen), joka kertoi, että harhoja kuullessa aika meni suunnilleen "olet ääni, et oikea, OLE HILJAA!!". Ja tietysti masentuneet ja muut eivät muuta toivokaan kuin että jotain keksittäisiin mahd. pian. Pahasti addiktioituneetkin ottavat apua vastaan, jos se tulee hyvällä hetkellä. 
     Vaatii ihan omanlaisensa törtön oikein hekumoida harhaisella maailmankuvallaan, kokea nokka pystyssä paremmuutta siksi kun "lammasmedia" ei ymmärrä hänen ylivertaista erinomaisuuttaan, ja sitten vielä pistää muiden hätä rahoiksi. Jos sellaiselle ei saa nauraa (paitsi tietysti jos pitää voida pahoin) niin en tiedä mille sitten. 
     Liekö edes, että tuo uskoo juttujaan, vai onko liikkeellä pidemminkin asenteella "tyhmien rahat tänne". 

   Lainaa

  56. It's a deal 29.2.2024 12:54
   Tulos: +43 (45 ääntä)
   Olen muutaman kerran tarvinut verta, ja saatan tarvita joku päivä taas, ikävä kyllä. En ole aiemmin akuuttitilanteessa asiaa miettinyt ollenkaan, koska vaihtoehto on melko ilmiselvä. Nyt aloin oikeasti huolestua, voidaanko kehooni siirtää informaatiota tuollaisilta saatanan talikoilta, ja vammaudun samanlaiseksi loppuiäkseni? Oletan, että se kusi menee silmän takaa aivoihin ja sieltä verenkiertoon, kun päähän ei enää mahdu enempää virtsainformaatiota.

   Lainaa

  57. Johdoitettu pähkinä 29.2.2024 12:57
   Tulos: -33 (55 ääntä)
   Mustanpuhuva makkara: Vähättelemättä tuttusi saamia ongelmia, pelkäätkö myös mm. Buranaa?rokotteita on annettu miljardeja ympäri maailmaa, ja silti vakavia yleisiä haittoja ei ole havaittu. Vakavia haittoja on kyllä havaittu, mutta kuten sanottu, ne eivät ole yleisiä. Buranankin yhtenä vakavana sivuoireena mainitaan sisäinen verenvuoto, [...]
   En pelkää särkylääkkeitä, buranaa en kuitenkaan voi syödä, sillä olen saanut siitä allergisia reaktioita ja lääkäri kielsi sen minulta. Itse asiassa, en syö kipulääkkeitä, ellei minulla ole voimakkaita kipukohtauksia tai migreeninohtausta, joka onneksi puhkeaa vain harvoin. Krapulaa minulla taas ei ole koskaan ollut, sillä en käytä alkoholia. Itse asiassa, kuulun niihin harvoihin, joilla lähes kaikista lääkkeistä, joita olen joutunut elämäni aikana syömään, on ollut minulle enemmän haittaa kuin hyötyä. En pysty edes influenssa rokotusta ottamaan, ilman haitta-vaikutuksia. Ironista on kuulua riskiryhmään ja kärsiä erilaisista sairauksista, mutta ei voi käyttää useimpia lääkkeitä, koska niistä on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä.
   Aikuisena ihmisenä, minulla on täysi valta päättää kehoni suhteen, mitä kehooni otan ja se, miten minä terveyttäni hoidan. Lemmikkini hoidan eläinlääkärin suositusten ja ohjeiden mukaan, mikäli se sairastuu, mutta omalla kohdalla joudun olemaan paljon tarkempi ja pohtimaan ja harkitsemaan tarkasti, mikä on minulle hyväksi ja teen valintani sen pohjalta. Asiat kun eivät ole niin yksinkertaisia.
   Me ihmiset olemme yksilöitä ja se lääke mikä toimii jollain toisella, voikin toiselle olla hyvin haitallista.
   Lisäksi on otettava huomioon sellainen tärkeä seikka, että minä en tuomitse muiden valintoja, enkä näe syytä miksi muiden olisi tuomittava minun valintani. ❤️

   Lainaa

  58. Johdoitettu pähkinä 29.2.2024 13:13
   Tulos: -40 (54 ääntä)
   Laura: ” Mutta säästypää nekin veret sit jollekin sellaiselle, joka haluaa sen verensiirron. ♥” No onneksi tosiaan ❤️ Muistathan sinä (ja myös Nordin) merkitä tämän viralliseen hoitotahtoosi OmaKannan kautta, jotta sairaalassa sitten tiedetään olla antamatta sinulle ikinä verta. 
   Kiitos huolenpidostasi, tämä tieto lukee selkeästi OmaKannassa ja lisäksi kaikki läheiseni tietävät tämän, jotta he voivat informoida hoitohenkilökuntaa tästä, mikäli tähän tilanteeseen joskus joudun.  Et ehkä tiennyt, mutta on olemassa myös erilaisia hoitomuotoja, joissa minun ei tarvitse vastaanottaa toisen ihmisen verta. 
   Esim. sellainen hoitomuoto, missä leikkauksen aikana tai ennen minusta otettu veri kierrätetään koneellisesti takaisin minuun. Tai EPO-lääkitys, joka nostaa veren punasolujen määrää.  Hoitomuotoja on useita erilaisia ja kannattaisi perehtyä niihin tarkemmin, ennen kuin alkaa päteä. =)  En itsekään tiedä niitä kaikkia, mutta oman terveyshistoriani varjolla olen joutunut perehtymään erilaisiin hotiomuotoihin. ♥

   Lainaa

  59. Siirrettävä varis 29.2.2024 14:49
   Tulos: +20 (24 ääntä)
   Apea mandariini: Kuulostaa aivan loistavalta idealta laittaa kehon pois erittämät kuona-aineet silmään, tukkoiseen nenään voisikin sitten vaikka työntää paskaa
   Muinoin (ja tästä on aikaa, kun Pirkka tuli ihan postiluukusta) Niksi-Pirkassa oli vinkki kuinka saa helposti tukkeutuneen nenän auki. Kannattaa hengitellä höyryjä mitä tulee astianpesukoneesta. Tästä vinkistä maksettiin siis 50 markkaa vai paljon se silloin olikaan.

   Lainaa

  60. Uuras meduusa 29.2.2024 14:51
   Tulos: +16 (22 ääntä)
   Chisu ja kumppanit voivat laittaa hoitotahtoon "en halua verensiirtoa". Päästään aika helposti näistä idiooteista.

   Lainaa

  61. Pimeä marsu 29.2.2024 14:52
   Tulos: +40 (54 ääntä)
   Sain koronarokotteesta kunnon korvauksen, joka konkretisoitui viimeistään toisen sairastetun koronan kohdalla: rokotteen kanssa (alle vuosi saadusta rokotteesta) korona oli käytännössä rajumpi flunssa. Ilman rokotetta (rokotteen saamisesta reilusti yli vuosi) tauti oli aivan kamala. Tämä korvaus oli se, että oon edelleen hengissä, koska korona ei tappanut mua tai en tehnyt itse eutanasiaa itselleni taudin oireiden takia.

   Lainaa

  62. Tulos: +72 (78 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Kiitos huolenpidostasi, tämä tieto lukee selkeästi OmaKannassa ja lisäksi kaikki läheiseni tietävät tämän, jotta he voivat informoida hoitohenkilökuntaa tästä, mikäli tähän tilanteeseen joskus joudun.  Et ehkä tiennyt, mutta on olemassa myös erilaisia hoitomuotoja, joissa minun ei tarvitse vastaanottaa toisen [...]
   Totta. Esim auto-onnettomuudessa palomiehet jäävät imemään imulaitteilla verta auton penkistä jos omakannassa on maininta että ei halua verensiirtoa. Täten saat tämän hukatun veren takaisin talteen kun sinua parsitaan kokoon. Ottavat myös ambulanssissa sitä verta sinusta talteen että voivat sitten laittaa tämän "ylimääräisen" veren takaisin.
   Ei se mene ihan noin kuitenkaan. Eposta ei paljon apua ole jos verenkierrossa ei ole riittävästi sitä verta kierrossa.

   Lainaa

  63. Itseasiassa 29.2.2024 15:38
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Veretön peto: Ei taida käyttää länsimaisen lääketieteen kehitelmiä vaan jotain "luonnonmukaista". Tai antaa roilata vaan ja pesee pähkinöillä sitten sotkuiset tekstiilit 🤷‍♀️
   Ainakin joskus Maria käytti kuukuppia, kun käytti siitä verta pääsiäismunien maalaamiseen.

   Lainaa

  64. Kudottu peura 29.2.2024 15:57
   Tulos: +28 (42 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Kiitos huolenpidostasi, tämä tieto lukee selkeästi OmaKannassa ja lisäksi kaikki läheiseni tietävät tämän, jotta he voivat informoida hoitohenkilökuntaa tästä, mikäli tähän tilanteeseen joskus joudun.  Et ehkä tiennyt, mutta on olemassa myös erilaisia hoitomuotoja, joissa minun ei tarvitse vastaanottaa toisen [...]
   Kyllähän se kaikille reiluinta olisi, että jos on uskonnollisia rajoituksia niin se pitäisi olla automaattisesti kielto lääkitä ja elvyttää. Luojansa luoksehan sitä on menossa ja senhän pitäisi olla paratiisi. Miksi turhaan kuluttaa mitään yhteiskunnan resursseja niille, joilla on kaikessa omat säännöt yli maallisten lakien.

   Lainaa

  65. Yöpyvä haltija 29.2.2024 16:04
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Kivi: Liekö edes, että tuo uskoo juttujaan, vai onko liikkeellä pidemminkin asenteella "tyhmien rahat tänne".
   Maria kerää massit, sillähän taisi olla hyvät tulot. Jollakinhan tuota oopperaa pyöritetään. Ei se Reinokaan keikkaa niin paljon tee että sillä kustantaisi perheen ja eläinten elämän. Maine ensin kuntoon "vihattuna" koululääkettieteen ulkopuolisena parantajana, jotta porukka uskoo. Sitten myydään kursseja ja kirjoja. Pelkkää voittoa ja nauraen pankkiin. Mitä enemmän "normaalit" dissaa, sitä uskottavampi vaihtoehtohoitaja sitä on. Puoskarilain pitäisi nämä "parantajat" kieltää. Ei se syöpä parane ajattelemalla positiivisesti (vaikkei siitä haittaakaan ole), ei vaikka menisi kalliille positiivisten ajatusten retriitille.

   Lainaa

  66. Kaareva päärynä 29.2.2024 16:13
   Tulos: +34 (38 ääntä)
   Lantsi: Ainakin nykyään JT-lapset huostaanotetaan väliaikaisesti verensiirron ajaksi. Yksikään vanhempi ei voi tuomita lastaan kuolemaan uskon vuoksi. Onneksi.
   Voisi ottaa huostaan heti etteivät altistu lahkolle. Sairasta menoa ne karttamiset ja muut säännöt missä JT-vanhimmisto on lakien yläpuolella ja missä käsitellään yhteisön sisäiset asiat, mm. pedohommat. Ettei vaan maine tahraudu. Ja lahkosta eronneisiin ei saa pitää yhteyttä jotta kukaan ei uskaltaisi poistua. Täällähän tuo yksi tuntuu tehneen poistumisen mutta miten pahat traumat on jääneet? Olisi mielenkiintoista tietää. Sama tietenkin koskee kaikkia muitakin uskonyhteistöjä joilla omat lait. Perus evankelisluterilainen meininki ei kuulu tähän, koska ne kunnioittaa maallisia lakeja ja on sopivan hajuton ja mauton ettei häiritse ketään.

   Lainaa

  67. Nuutunut kivi 29.2.2024 16:16
   Tulos: +12 (20 ääntä)
   Turkoosi katkarapu: Miten ihmeessä kuvittelet, että mitään ainesosaa siitä rokotteesta olisi siinä luovutetussa veressä? Rokotteen ainesosat häviää hyvin nopeasti verenkierrosta rokotteen saamisen jälkeen.
   Homeopatiaa, verellä on muisti.

   Lainaa

  68. Nuutunut kivi 29.2.2024 16:19
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Räkäpää: Tätä ilmiötähän on testattu. "Birds are not real." lähti vitsistä joka karkasi käsistä ja porukka ei kuunnellut aloittajaa joka sanoi että hei tämä on vaan vitsiä ja kokeilin kuinka herkkäuskoisia te olette.
   Eikös litteämaa ole tätä samaa?

   Lainaa

  69. Nuutunut kivi 29.2.2024 16:21
   Tulos: +8 (12 ääntä)
   It's a deal: Olen muutaman kerran tarvinut verta, ja saatan tarvita joku päivä taas, ikävä kyllä. En ole aiemmin akuuttitilanteessa asiaa miettinyt ollenkaan, koska vaihtoehto on melko ilmiselvä. Nyt aloin oikeasti huolestua, voidaanko kehooni siirtää informaatiota tuollaisilta saatanan talikoilta, ja [...]
   Viina menee ensin poskiin, sieltä aivoihin...

   Lainaa

  70. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Turkoosi katkarapu: Miten ihmeessä kuvittelet, että mitään ainesosaa siitä rokotteesta olisi siinä luovutetussa veressä? Rokotteen ainesosat häviää hyvin nopeasti verenkierrosta rokotteen saamisen jälkeen.
   Vaikka mitään ainesosia ei olisikaan, niin voihan silti olla jäljellä vielä jotain "informaatiota"... Jos en olisi näin laiska, niin aloittaisin somekampanjan, joka varoittaisi koronarokotesalaliittoporukkaa siitä, kuinka koronarokotteen informaation on salatuissa testeissä havaittu säilyvän rokotettujen käyttämissä ruokailuvälineissä. Ihan vain ilkeyttäni.

   Lainaa

  71. Tulos: +36 (40 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: Kiitos huolenpidostasi, tämä tieto lukee selkeästi OmaKannassa ja lisäksi kaikki läheiseni tietävät tämän, jotta he voivat informoida hoitohenkilökuntaa tästä, mikäli tähän tilanteeseen joskus joudun.  Et ehkä tiennyt, mutta on olemassa myös erilaisia hoitomuotoja, joissa minun ei tarvitse vastaanottaa toisen [...]
   Kyllähän kaikkea tällaista voidaan säätää, jos tehdään kiireettömiä leikkauksia ja mielellään yksityisellä puolella niin, ettei tarvitse leikkiä veronmaksajien rahoilla, mutta jos sattuukin jotain yllättävämpää kuten auto-onnettomuus, niin siinä ei ole aikaa alkaa pelleilemään.  Voi vaan miettiä, että kannattaako sitä kuolla omien luulotautiensa takia verenhukkaan sairaalassa...

   Lainaa

  72. Intiimi peura 29.2.2024 19:16
   Tulos: +33 (37 ääntä)
   Chisulla on kyllä oikeus kieltäytyä veren vastaanottamisesta. Sillä välin me muut pidetään sormia ristissä. Jos Maria olisi katsonut jakson loppuun, olisi nähnyt kun siellä haastatellaan jotain lääkäriä joka totee espanjaksi "mitä helvettiä? Ei, lopettakaa!" Ps. X-kirjaimet väärässä paikassa on idioottien käyntikortti.

   Lainaa

  73. Johdoitettu pähkinä 29.2.2024 19:54
   Tulos: -12 (40 ääntä)
   -x-x-: Kyllähän kaikkea tällaista voidaan säätää, jos tehdään kiireettömiä leikkauksia ja mielellään yksityisellä puolella niin, ettei tarvitse leikkiä veronmaksajien rahoilla, mutta jos sattuukin jotain yllättävämpää kuten auto-onnettomuus, niin siinä ei ole aikaa alkaa pelleilemään.  Voi vaan miettiä, että kannattaako sitä kuolla omien luulotautiensa takia verenhukkaan sairaalassa...
   Itse asiassa, lähisukulaiseni joutui pahaan onettomuuteen työpaikalla. Valtava verenhukka. Hänelle ei tehty verensiirtoja. Hänelle arvioitiin elinajaksi vain muutaman minuutin, mutta hän eli kymmeniä vuosia vammautuneena tuon jälkeen.  Jos lääkärit ja kirurgit eivät tiedä tuollaisessa hätätilassa monenmoisia ratkaisuja, kuinka asiat hoidetaan silloinkin, jos yksi hoitomuoto on poissuijettu.  Ja ihan vain tiedoksi, luulotautinen ihminen on sellainen, joka kuvittelee itselleen kaikenlaisia olemattomia sairauksia. Minulla on kaikista sairauksistani valitettavasti lääkärin antamat diagnoosit ja luulotauti ei ole sillä listalla.  Luulotautinen ihminen pelkää sairauksia, minä en pelkää sairauksia, sillä olen koko elämäni tottunut elämään niiden kanssa. Ne ovat valitettava osa elämääni ja minä hyväksyn ne, vaikka ne eivät olekaan kivoja. 
   Kaareva päärynä: Voisi ottaa huostaan heti etteivät altistu lahkolle. Sairasta menoa ne karttamiset ja muut säännöt missä JT-vanhimmisto on lakien yläpuolella ja missä käsitellään yhteisön sisäiset asiat, mm. pedohommat. Ettei vaan maine tahraudu. Ja lahkosta eronneisiin ei saa pitää yhteyttä jotta kukaan ei uskaltaisi [...]
   Jos tarkoitat, miten pahat traumat mulle jäi lahkosta poistumiseen. Niin aika pahat. Toisaalta mun lapsuus oli uskonnostakin riippumattakin todella raaka. Koin lapsena asioita, jotka pistäisi aikuisenkin pään sekaisin, jos aikuinenkaan kokisi mitään sellaista.  Olen vuosia käsitellyt noita traumoja, joita elämän aikana koin ja voin onneksi sanoa, että minä voitin ne. Kun lähdin lahkosta, se oli myös irtaantuminen vanhempieni talutushihnasta. Kyllä mä sanoisin, että mun elämä on ollut haasteita ja taistelua, sillä ei oo ollut helppoa olla samaan aikaan jatkuvasti sairas ja sen lisäksi joutunut kuuntelemaan vastenmielisiä lahkoasioita. 
   Kudottu peura: Kyllähän se kaikille reiluinta olisi, että jos on uskonnollisia rajoituksia niin se pitäisi olla automaattisesti kielto lääkitä ja elvyttää. Luojansa luoksehan sitä on menossa ja senhän pitäisi olla paratiisi. Miksi turhaan kuluttaa mitään yhteiskunnan resursseja niille, joilla on kaikessa omat säännöt yli maallisten lakien.
   Onko koskaan tullut mieleesi, että minä olenkin saattanut tehdä nämä, teistä muista oudot valinnat, juuri siksi, että silloin on suurempi mahdollisuus päästä täältä pois. Ja ei mä en usko mihinkään paratiisiin, enkä edes halua sinne.  Mä en oo koskaan halunnut paratiisiin.  Mulle opetettiin lapsesta asti, että pitää palvoo jotain valkopartaista ukkoa täysillä ja antaa koko elämänsä sen haltuun.  Ja mun mielestä on tosi kuppanen palkinto: Elää sitten vielä ikuisesti sillä kaavalla, missä et saa itsellesi mitään vastineeksi, mutta sun pitää ikuisesti palvoa sitä samaa ukkoa, varsinkin kun se jo lapsena oli pirun ärsyttävää.  Yleisesti ottaen sanon kaikille teille.  Älkää tuomitko toisen tekemiä ratkaisuja ja valintoja, sillä te ette todellakaan tiedä millainen menneisyys tällä toisella ihmisellä on.  Olen avannut nyt ison palan elämästäni ja historiastani teille, mutta edelleenkään, te ette tiedä siitä kuin hyvin pienen osan, sillä elämänkokemukseni on hyvin laaja.  Mä toivon teille kaikille iloa, rakkautta ja avaraa maailmankatsomusta. 💖

   Lainaa

  74. Johdoitettu pähkinä 29.2.2024 19:56
   Tulos: -22 (34 ääntä)
   Tuli näköjään lukihäiriön takia kirjoitukseen pieni epäselvä kohta. Piti kirjoittaa, että jos lääkärit ja kirurgit eivät tiedä tuollaisessa hätätilassa monenmoisia ratkaisuja, kuinka asiat hoidetaan silloinkin, jos yksi hoitomuoto on poissuijettu, niin tilanne on silloin todella huolestuttava. ♥

   Lainaa

  75. Johdoitettu pähkinä 29.2.2024 19:59
   Tulos: -22 (26 ääntä)
   Ja jotta ette ihmettele, mitä mä täällä sekoilen, niin se aiempi viestini meni näköjään hyväksyttäväksi. Älkää siis tässä kohtaa syyttäkö mua, jos ajatuksen kulku vaikuttaa tosi sekavalta.

   Lainaa

  76. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Uneton meduusa: Ureaa käytetään kyllä myös ihovoiteissa yms., nimellä karbamidi, esimerkiksi pehmittämään erityisen kuivaa ja/tai paksuuntunutta ihoa. Herkille kudoksille en todellakaan suosittelisi.
   "Urea" eli "karbamidi" tarkoittaa kemiallista yhdistettä CO(NH)2 (vanhempi suomenkielinen nimi "virtsa-aine"). Sitä on virtsassa. Tämä on mahdollista sotkea siihen faktaan, että 'virtsa' on latinaksi "urea". Kemiallinen yhdiste urea on puhtaana kiteinen, hajuton aine. Näköjään AdBluessa on noin kolmannes painosta ureaa.

   Lainaa

  77. Tulos: +12 (14 ääntä)
   foo: Vaikka mitään ainesosia ei olisikaan, niin voihan silti olla jäljellä vielä jotain "informaatiota"... Jos en olisi näin laiska, niin aloittaisin somekampanjan, joka varoittaisi koronarokotesalaliittoporukkaa siitä, kuinka koronarokotteen informaation on salatuissa testeissä havaittu säilyvän rokotettujen käyttämissä ruokailuvälineissä. Ihan vain ilkeyttäni.
   No mutta toisten käytetyistä ruokailuvälineistä voi saada vaikka mitä pöpöjä, ei kai kukaan vihkiytynyt foliohattu niillä muutenkaan syö.

   Lainaa

  78. Äänetön banaani 1.3.2024 5:06
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Lantsi: Ainakin nykyään JT-lapset huostaanotetaan väliaikaisesti verensiirron ajaksi. Yksikään vanhempi ei voi tuomita lastaan kuolemaan uskon vuoksi. Onneksi.
   Itse järkytyin kun kuulin että yksi tätini on kuollut lapsena tämän vuoksi harvinaiseen sairauteen ja siihen maailmanaikaan ei tällaista huostaanottosysteemiä vielä ollut.

   Lainaa

  79. Kepeä valas 1.3.2024 5:41
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Pluri: Totta. Esim auto-onnettomuudessa palomiehet jäävät imemään imulaitteilla verta auton penkistä jos omakannassa on maininta että ei halua verensiirtoa. Täten saat tämän hukatun veren takaisin talteen kun sinua parsitaan kokoon. Ottavat myös ambulanssissa sitä verta sinusta talteen että voivat sitten laittaa tämän [...]
   Kyllä niitä tehdään, mutta akuuttitilanteessa ja onnettomuudessa vaihtoehdot varmaan vähäisemmät kuin suunnittelluissa operaatioissa. 
   Duodecim: "Vaativassakin kirurgiassa on päästy hyviin tuloksiin ilman verituotteita huolellisella leikkaus- ja anestesiatekniikalla, vuotaneen veren talteenotolla ja takaisinsiirrolla, erytropoietiinin käytöllä ja niin edelleen. Tutkimuksiin pohjaavaa tietoa vaihtoehtoisista menetelmistä on kuitenkin vähän."

   Lainaa

  80. Epäreilu appelsiini 1.3.2024 10:06
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Johan on silmään pissimistä. :D

   Lainaa

  81. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Nuutunut kivi: Eikös litteämaa ole tätä samaa?
   On, mutta molemmissa on todennäköisesti joukossa muutama oikeasti juttuun uskova.

   Lainaa

  82. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Johdoitettu pähkinä: En pelkää särkylääkkeitä, buranaa en kuitenkaan voi syödä, sillä olen saanut siitä allergisia reaktioita ja lääkäri kielsi sen minulta. Itse asiassa, en syö kipulääkkeitä, ellei minulla ole voimakkaita kipukohtauksia tai migreeninohtausta, joka onneksi puhkeaa vain harvoin. Krapulaa minulla taas ei ole koskaan [...]
   Ihan mielenkiinnosta, jos saat vakavan infektion, otatko antibiootteja?

   Lainaa

  83. Ratkaiseva panda 1.3.2024 10:54
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Saisiko Nordinia haastettua tekemään itse itselleen mm. tuota virtsasilmähoitoa livekameran edessä joka päivä esim. kuukauden tai kahden ajan? Ei silleen muuten, mutta olisi viihdyttävää nähdä kun eukko kusee omaan silmäänsä, saa silmätulehduksen ja milläs se sitä sitten hoitaa?

   Lainaa

  84. Tulos: +12 (16 ääntä)
   Kepeä valas: Kyllä niitä tehdään, mutta akuuttitilanteessa ja onnettomuudessa vaihtoehdot varmaan vähäisemmät kuin suunnittelluissa operaatioissa.  Duodecim: "Vaativassakin kirurgiassa on päästy hyviin tuloksiin ilman verituotteita huolellisella leikkaus- ja anestesiatekniikalla, vuotaneen veren talteenotolla ja [...]
   "akuuttitilanteessa ja onnettomuudessa vaihtoehdot varmaan vähäisemmät kuin suunnittelluissa operaatioissa. "
   Tämä oli aika pitkälti koko pointtini. Kyllä niitä tehdään? Mitä tehdään? Imetään kolariautosta veret talteen?

   Lainaa

  85. Viitteetön päärynä 1.3.2024 14:04
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Virtsahan on steriiliä tasan niin kauan kun se on sun kehon sisällä. Heti kun se tukee ulos, niin game over. 🤷‍♀️

   Lainaa

  86. toni määttänen 1.3.2024 17:33
   Tulos: +14 (18 ääntä)
   Jos ei ole katsonut loppuun niin ei saa kommentoida.

   Lainaa

  87. Tulos: +13 (21 ääntä)
   Koomikko Likka Kivi: Likka Kivi vois hetken aikaa miettii itteensä. Koko jäbän funktio on vinkua joka asiasta mitä saa eteensä.
   Näköjään sinäkin harrastat samaa vinkumista Iikan suhteen. Kerbiili.

   Lainaa

  88. Labiili aprikoosi 1.3.2024 21:02
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Ei kai tuo ole se laulaja-Chisu?

   Lainaa

  89. Tulos: +12 (14 ääntä)
   Labiili aprikoosi: Ei kai tuo ole se laulaja-Chisu?
   Ei, ei onneksi.

   Lainaa

  90. Varpaaton hylje 2.3.2024 0:22
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Onnex Chisu voi kertoo sit joskus tarvitessaan ensivasteelle et eiku sitä "piikkivammatonta" verta jooko bliide... Ja mikä yleisesti on piikkivamma? Pitääkö olla huolissaan? Eiku mä oon niin vanha, menen tästä viettämään iltaani Maanalaisen armeijan parissa.

   Lainaa

  91. Varpaaton hylje 2.3.2024 0:29
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Ympäripyöreä pähkinä: Mutta _miksi_ sitä virtsaa kukaan laittaisi silmäänsä? Varsinkin jos ei ole koskaan silmätippoja edes tarvinnut käyttää. Mihin sen olisi edes tarkoitus "auttaa"?
   Saa oman informaation takaisin? Toimiskohan toi vaikka sellaisen baari-illan jälkeen kun muisti on mennyt... Vois pyytää kaverilta et kuse mua silmään kun muuten en muista infoa eiliseltä 🤔

   Lainaa

  92. Kilokalori 2.3.2024 9:49
   Tulos: +6 (14 ääntä)
   S: Ihan mielenkiinnosta, jos saat vakavan infektion, otatko antibiootteja?
   Älä kannusta hörhöä puhumaan enempää asiastaan.

   Lainaa

  93. Joidenkin mielestä minkki 2.3.2024 10:11
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Varpaaton hylje: Saa oman informaation takaisin? Toimiskohan toi vaikka sellaisen baari-illan jälkeen kun muisti on mennyt... Vois pyytää kaverilta et kuse mua silmään kun muuten en muista infoa eiliseltä 🤔
   Eikö siinä saa kaverin illan kulun sillä tavalla selville?

   Lainaa

  94. Maustetu ämpäri 3.3.2024 2:34
   Tulos: +2 (6 ääntä)
   Apea mandariini: Kuulostaa aivan loistavalta idealta laittaa kehon pois erittämät kuona-aineet silmään, tukkoiseen nenään voisikin sitten vaikka työntää paskaa; sehän sisältää ihmisen omaa informaatiota! On jo kauan sitten havaittu että virtsan steriiliys on myytti; myös virtsateillä on oma mikrobistonsa, joka ei kuulu silmiin. [...]
   Tuo espanjan osaamattomuus ei hänen kohdalllaan pidä paikkaansa kun toinen vanhemmista on espanjalainen. 
   Muutenhan hän on täysin edesvastuuton juttujensa kanssa ja suomeksi sanottuna suolta täyttä mitä ehdotiti nenään laitettavaksi.
   Sannan kommentti pitää sisällään totuuden siemenen.

   Lainaa

  95. Tiedoton maito 4.3.2024 22:32
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Olenko ainut jonka mielestä kuvan virtsa näyttää melko tummalta? Kannattaisi juoda vähän enemmän vettä.

   Lainaa

  96. Tulos: -1 (1 ääni)
   Tiedoton maito: Olenko ainut jonka mielestä kuvan virtsa näyttää melko tummalta? Kannattaisi juoda vähän enemmän vettä.
   Veikkaan että hän juo silmätippoja

   Lainaa

  97. Kodikas ylioppilas 8.3.2024 12:45
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   ”Toisinajattelijoita mustamaalataan” Perusteltu kritiikki ei ole mustamaalaamista. Pelle.

   Lainaa

  98. Henkkavaan 12.3.2024 6:34
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Jotenkin sitä luuli ja vähän toivoikin että tuon Nordinin jutut on jo saavuttaneet huippunsa (tai pohjansa, miten vaan), mutta ei kun kusta silmään ja tällä kertaa ihan kirjaimellisesti! En osaa ymmärtää että onko tuo ihminen sillai todellinen ollenkaan, onko tuo vaan trollia ja vähän sitä että kokeillaan nyt mitä ihmiset saadaan tekemään ja millä massit nyhdettyä vai uskooko tosiaan noihin omiin juttuihinsa. Jokatapauksessa mimmillä on varsin vahva kulttijohtaja viba ja aika kirkkaasti sekopäisimmät jutut mitä ihmiset terveyden hoitamiseen liittyen on vastaan tullut

   Lainaa

  99. Vetelä haltija 12.3.2024 14:38
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Itseasiassa: Veikkaan persoonallisuushäiriötä, myös Reinolla näyttää olevan sellainen ja tyypillisesti tällaiset ihmiset löytävät toisensa. Marian kohdalla luulen että huomiota pitää vain saada hinnalla millä hyvänsä. Mä oon muuten joutunut tekemään valituksen hoitajasta, joka työssään suositteli mulle Maria Nordinin YouTube-kanavaa. Ei se ainakaan kenkää saanut, mutta tuijotti mua aika vihaisesti myöhemmin.
   Kuulostaa aivan mun ex-anopilta.. :D

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: iikka kivi, koomikko, maalaisjärki, maria nordin, silmätipat, verenluovutus, verensiirto, veri, veripalvelu