Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 641

Miksi Posti yrittää huijata minua?
Sekalaisia, osa 641

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 66 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +279 (287 ääntä)
   sähkö posti paska laitos

   Lainaa

  2. Tulos: +390 (394 ääntä)
   Vaikka Posti ei aina ihan priimaa teekään, niin nyt ei ollut kyllä siellä vika.

   Lainaa

  3. Sitkeä piirroshahmo 7.12.2023 2:00
   Tulos: +82 (146 ääntä)
   Noni, nyt on joulukalenterikin pilalla. Ei pitäisi mennä aukomaan niitä luukkuja etukäteen, mutta jos ei millään malta pitää näppejään erossa, niin ei spoilaisi sisältöä internetiin.

   Lainaa

  4. Lihakas flamingo 7.12.2023 3:29
   Tulos: +227 (231 ääntä)
   U niin kuin mankeli

   Lainaa

  5. Tulos: +153 (155 ääntä)
   Mulrika

   Lainaa

  6. Täpärä lokki 7.12.2023 5:19
   Tulos: +151 (155 ääntä)
   Ei tainnut samia miellyttää samun vastaus

   Lainaa

  7. Epätosi kuormaeläin 7.12.2023 5:33
   Tulos: -64 (102 ääntä)
   Olen päissäni ihmetellyt lähipiirini, että netissä ihmisillä "miten nuo yhdyssanat ei oikein ole yhdessä." Eikö kuitenkin kaikki olla peruskoulu käyty?

   Lainaa

  8. Pilkkopimeä joutsen 7.12.2023 5:55
   Tulos: +241 (249 ääntä)
   Lihakas flamingo: U niin kuin mankeli
   Eikä mikä tahansa mankeli vaan joulumankeli.

   Lainaa

  9. Tulos: +94 (112 ääntä)
   Sun viestissäsi on kieliopillisesti kaikki niin pielessä, että en lähtisi muiden yhdyssanavirheistä nipottamaan.

   Lainaa

  10. Tulos: +125 (137 ääntä)
   Epätosi kuormaeläin: Olen päissäni ihmetellyt lähipiirini, että netissä ihmisillä "miten nuo yhdyssanat ei oikein ole yhdessä." Eikö kuitenkin kaikki olla peruskoulu käyty?
   Sun viestissäsi on kieliopillisesti kaikki niin pielessä, että en lähtisi muiden yhdyssanavirheistä nipottamaan.

   Lainaa

  11. Kilokalori 7.12.2023 6:44
   Tulos: +212 (212 ääntä)
   Kati niinku tavallaan tajusi huijauksen mutta ei sitten kuitenkaan.

   Lainaa

  12. Vedetön sika 7.12.2023 7:03
   Tulos: -89 (115 ääntä)
   Jmi: Sun viestissäsi on kieliopillisesti kaikki niin pielessä, että en lähtisi muiden yhdyssanavirheistä nipottamaan.
   Miten meni, noin niinku omasta mielestäsi?

   Lainaa

  13. Kouluttamaton muurahainen 7.12.2023 7:18
   Tulos: +276 (300 ääntä)
   Eihän noin Samin kuvan tilanteet ole mietenkään verrannollisia. Jos alakerran nainen olisi yläkerran naisen tilalla, olisi yläkerran miehen reaktio aivan erilainen, joskaan tuskin hän silti poliiisia soittaisi. Jos taas alakerran mies olisi oikein komea ja hyvävartaloinen, reagoisi alakerran nainen siihen ihan eri tavalla, vaikka ei varmaan silti toki vilkuttelisi. Ei ne reaktiot siis ihan äärilaidasta toiseen mene.

   Lainaa

  14. Katuvaloissa tanssiva kuormaeläin 7.12.2023 7:41
   Tulos: +55 (61 ääntä)
   Pilkkopimeä joutsen: Eikä mikä tahansa mankeli vaan joulumankeli.
   Ulumankeli

   Lainaa

  15. Rapee koira 7.12.2023 8:05
   Tulos: +66 (70 ääntä)
   Ronde: Mulrika
   Tää aiheutti jostain syystä jäätävän hajoamisen. Kiitos.

   Lainaa

  16. jukkapalmu 7.12.2023 8:12
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Lihakas flamingo: U niin kuin mankeli
   Ja sen kun laittaa puurokattilaan niin napsahtaa ikävästi hampaaseen.

   Lainaa

  17. Epärelevantti valas 7.12.2023 8:18
   Tulos: +5 (53 ääntä)
   Sitkeä piirroshahmo: Noni, nyt on joulukalenterikin pilalla. Ei pitäisi mennä aukomaan niitä luukkuja etukäteen, mutta jos ei millään malta pitää näppejään erossa, niin ei spoilaisi sisältöä internetiin.
   Aika moni haluaa näitäkin tietoja, jotta voi päättää haluaako kyseisen kalenterin. Tuossa toki helposti saa paljastuksia, mutta kannattanee sitten myös lopettaa lukeminen sen suhteen. Tai vältellä arvosteluja kalenterista joka on vielä kesken. Vähentää mahdollisuuttaan tähän ongelmaan

   Lainaa

  18. Tulos: +92 (96 ääntä)
   Rapee koira: Tää aiheutti jostain syystä jäätävän hajoamisen. Kiitos.
   Et ole ainoa. 
   Kommentit on välillä varsinaisia mokia parempia, se vaan harmittaa et kun täälläkin ihmiset on välillä ärsyttävän ilkeitä kommenteissaan toisille kommentoijille. Aivan kuin se ois pikkuhiljaa tullu hyväksytyksi tavaksi että kun ollaan anonyymin' liikkeellä nii on vähän ja joskus enemmän olla ilkeä muille. Yök en tykkää.

   Lainaa

  19. Mietitty herukka 7.12.2023 8:28
   Tulos: +140 (142 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Eihän noin Samin kuvan tilanteet ole mietenkään verrannollisia. Jos alakerran nainen olisi yläkerran naisen tilalla, olisi yläkerran miehen reaktio aivan erilainen, joskaan tuskin hän silti poliiisia soittaisi. Jos taas alakerran mies olisi oikein komea ja hyvävartaloinen, reagoisi alakerran [...]
   Itse en ehkä sukupuolesta ja ulkonäöstä riippumatta kotonaan alasti heiluvasta henkilöstä soittaisi poliisia, vaikken mitään kiksejä alastomuudesta saakaan oli sitten minkä näköinen tahansa (olettaen että henkilö ei tarkoituksellisesti vaikuta olevan vilauttelemassa esim. lapsille tai vastaavaa). Ulkona alasti heiluvasta soittaisin poliisin sukupuolesta ja ulkonäöstä riippumatta jo ihan siksikin, että todennäköisesti henkilöllä ei ole kaikki ihan hyvin. Mutta vaikka kuinka parhaalla tahdollanikin ajattelisin, ettei ulkonäkö muuten reaktioon vaikuta, niin silloin valehtelisin. Kyllä itsekin varmasti tuomitsisin herkemmin jos ulkonäkö ei miellytä, kuin jos henkilön ulkonäkö miellyttäisi, vaikken itseäni mitenkään ulkonäkökeskeisenä pidäkään.

   Lainaa

  20. Tulos: +7 (57 ääntä)
   Tässä mokan alussa olis pitänyt olla spoiler alert Novitan joulukalenterin osalta. No onneksi nyt ei pahemmin paljastanut, mutta jäi kyllä vähän kaivelee.

   Lainaa

  21. Pliisu hanki (Kivi, eri koneella) 7.12.2023 8:49
   Tulos: +164 (188 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Eihän noin Samin kuvan tilanteet ole mietenkään verrannollisia. Jos alakerran nainen olisi yläkerran naisen tilalla, olisi yläkerran miehen reaktio aivan erilainen, joskaan tuskin hän silti poliiisia soittaisi. Jos taas alakerran mies olisi oikein komea ja hyvävartaloinen, reagoisi alakerran [...]
     Joo, katsoin kanssa, että naisista toinen on jäätävän hyvännäköinen, toinen ei, mies on molemmissa sama. Mutta olen kyllä tietoinen tästä miestyypistä, jonka mielestä on olemassa kolmea sukupuolta (ja ei nyt keskustelua sukupuolen moninaisuudesta tähän kiitos kiltit, kun en sitä tarkoita ollenkaan). Tarkoitan, että TietynlaistenMiesten (tm) mielestä on miehiä, naisia, ja neutreja. Naisia ovat ne, joiden täytyy ulkomuotonsa takia melkein hakata miehiä kepillä irt ja jotka pääsisivät sänkyyn ehdottamalla sitä lähimmälle sinkkumiehelle (eli suuri osa n. 18-25 -vuotiasta), neutreja sitten me loput.   Kun he tarkoittavat, että he eivät saa naista, naiset ovat liian kranttuja, kaikki naiset saisivat seksiä milloin tahansa halutessaan, naisille on hirveästi vientiä ja siksi niin monet miehet jäävät ilman, jne valitusta jota on netti täynnä, he nimenomaan tarkoittavat naisia tyyppiä 1. Jos heille huomauttaa, että eronneita tai ylipäänsä ilman jääneitä naisia on työväenopiston kurssit, klassisen musiikin konsertit, lukupiirit ja kutomiskerhot täynnä, voi mennä tuttavuutta tekemään, niin he hermostuvat: eivät he sitä tarkoittaneet!  Maailma on naisia täynnä jotka eivät saa miestä "aina halutessaan" eivätkä löydä kumppania millään hakemisella, mutta he eivät tällä teorialla ole naisia, vaan neutreja. Jos pitää "Naisina" vain pientä alajaostoa naisista, niin onko se sitten ihme ettei kaikille riitä?Ja ne, jotka lasketaan Naisiksi, ovat aika ärsyyntyneitä (tiedän, itsekin aikanani olin hetken aikaa. Siitä on kauan, mutta ei mieheni valita, ettei saa naista. Mutta hänelle kelpaakin ex-Nainen eli vaimo, jos pitäisi olla uusi Nainen aina kun vanhasta menee päiväys, niin voisi olla vaikeampaa).   Kuvassa mies on sama molemmissa, naisista ylempi on Nainen ja alempi neutri. Tämämän miestyypin mielestä neutrit ovat olemassa myös tehdäkseen miesten elämästä vaikeaa mitä Naisten saalistukseen tulee, mikä onkin osittain totta -mielellämme autamme nuorempia kanssasiskojamme kun heitä häiritään, tiedämmehän vanhastaan millaista se on.

   Lainaa

  22. Tulos: +84 (88 ääntä)
   piupali: Tässä mokan alussa olis pitänyt olla spoiler alert Novitan joulukalenterin osalta. No onneksi nyt ei pahemmin paljastanut, mutta jäi kyllä vähän kaivelee.
   Harmittaahan tuo, kun ei pääse itse pettymään päivinä 20 ja 22. 😞

   Lainaa

  23. Tulos: +36 (52 ääntä)
   Sitkeä piirroshahmo: Noni, nyt on joulukalenterikin pilalla. Ei pitäisi mennä aukomaan niitä luukkuja etukäteen, mutta jos ei millään malta pitää näppejään erossa, niin ei spoilaisi sisältöä internetiin.
   Kyllä mä luulen että sua vituttaisi vähemmän jos sanoo jo reilusti etukäteen ette saa joululahjaa, kuin se että sulle annetaan tyhjä paketti ja asia selviää vasta aattona kun täpinöissään avaat sitä. Etukäteen tietämällä asialle voi tehdä jotain, mutta ei enää sitten kun on tilanne päällä. Ja ihan sama joulukalenterissa, patsi vaihdat vain jouluaaton tilalle luukkua vastaavan päivän.

   Lainaa

  24. Kovalentti oravainen 7.12.2023 10:44
   Tulos: +61 (67 ääntä)
   Täpärä lokki: Ei tainnut samia miellyttää samun vastaus
   Setämiesgeeni hylkii itseään

   Lainaa

  25. Sitoutumaton kirsikka 7.12.2023 11:13
   Tulos: +116 (118 ääntä)
   Pliisu hanki (Kivi, eri koneella):   Joo, katsoin kanssa, että naisista toinen on jäätävän hyvännäköinen, toinen ei, mies on molemmissa sama. Mutta olen kyllä tietoinen tästä miestyypistä, jonka mielestä on olemassa kolmea sukupuolta (ja ei nyt keskustelua sukupuolen moninaisuudesta tähän kiitos kiltit, kun en sitä tarkoita ollenkaan). Tarkoitan, että [...]
   Muuten samaa mieltä, mutta monet naiset (kuten minä) ovat olleet "neutreja" koko ikänsä, joten kaikki neutrit eivät "tiedä vanhastaan" millaista on olla (ei-toivotun) huomion kohteena. Ja jos näkee jotakuta häirittävän, niin on hyvä mennä auttamaan, sillä ei ole väliä onko omakohtaista kokemusta kyseisestä häirinnästä.

   Lainaa

  26. Jäätynyt sakaali 7.12.2023 11:31
   Tulos: +29 (29 ääntä)
   Kilokalori: Kati niinku tavallaan tajusi huijauksen mutta ei sitten kuitenkaan.
   Surullisinta tässäkin on se että tuokin on todennäköisesti totta...

   Lainaa

  27. Säälittävä apina 7.12.2023 11:36
   Tulos: +93 (101 ääntä)
   Sami varmaan odotti "naiset loukkaantuu kaikesta" röhönauruja, mutta joutuikin loukkaantumaan, kun joku kertoi hänelle faktoja

   Lainaa

  28. Onnekas robotti 7.12.2023 11:37
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Mietitty herukka: Itse en ehkä sukupuolesta ja ulkonäöstä riippumatta kotonaan alasti heiluvasta henkilöstä soittaisi poliisia, vaikken mitään kiksejä alastomuudesta saakaan oli sitten minkä näköinen tahansa (olettaen että henkilö ei tarkoituksellisesti vaikuta olevan vilauttelemassa esim. lapsille tai vastaavaa). Ulkona alasti [...]
   Harvinaisen rehellistä, arvostan.

   Lainaa

  29. Pliisu hanki (Kivi, eri koneella) 7.12.2023 11:38
   Tulos: +79 (91 ääntä)
   Sitoutumaton kirsikka: Muuten samaa mieltä, mutta monet naiset (kuten minä) ovat olleet "neutreja" koko ikänsä, joten kaikki neutrit eivät "tiedä vanhastaan" millaista on olla (ei-toivotun) huomion kohteena. Ja jos näkee jotakuta häirittävän, niin on hyvä mennä auttamaan, sillä ei ole väliä onko omakohtaista kokemusta kyseisestä häirinnästä.
     Totta tuokin, mieheni kuuluu työpaikkansa tasa-arvolautakuntaan (eli siis siihen porukkaan, jonka tehtävä on varmistaa, ettei seksuaalista häirintää tapahdu ja kaikkia kohdellaan samalla tavalla -ei arvosanoja pärstäkertoimella). Työkaverit vähän hämmästyivät, mutta hän selitti ettei häirintää voi pitää vain niiden ongelmana joita häiritään, vaan myös ja erityisesti sen ryhmän ongelmana jolla on taipumus häiritä -ja valitettavasti miehet uskovat helpommin toiselta mieheltä että oikeasti, on ongelma ja ei saa häiritä. Kyllä pahansisuista akkaakin (kuten allekirjoittanut) uskotaan käytöksen suhteen, mutta ne menevät tiehensä mutisten "no sen pitäisi ilahtua huomiosta saatanan feministit sotkeentuu kaikkeen mitään ei saa enää...".   Mietitty herukka: olen sinänsä samaa mieltä että omassa kodissaan alastomana olevasta henkilöstä en soittaisi poliisille oli ulkomuoto mitä hyvänsä (ellei ole tyyliin parvekkeella vilauttelemassa lapsille, ja jos on, niin sitten kyllä pitää soittaa vaikka olisi mikä miesmalli). Mutta luulen, että todennäköisyys että nainen soittaisi poliisille keskivertomiehestä on suunnilleen sama, kuin että mies soittaisi "neutrista", eli pieni muttei mahdoton. Todennäköisin poliisille soittaja olisi kuitenkin ylemmän kuvan nainen, jota vastakkaisen ikkunan mies kyylää.

   Lainaa

  30. Uneton meduusa 7.12.2023 11:51
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Ja nyt Uneton meduusa pohtii niinkin syvällisiä kuin että tarkoittiko Ulrika kirjoittaa esim. enkeli, ja ennakoiva tekstinsyöttö teki omat tulkintansa. U-alkuiseksi vääntäminen onkin sitten vaikeampi nakki. Uriel-arkkienkeli? Menee jo kaukaa haetuksi. Eipä mulla muuta.

   Lainaa

  31. Snadi kirahvi 7.12.2023 11:59
   Tulos: +40 (46 ääntä)
   Toj Karin: Kyllä mä luulen että sua vituttaisi vähemmän jos sanoo jo reilusti etukäteen ette saa joululahjaa, kuin se että sulle annetaan tyhjä paketti ja asia selviää vasta aattona kun täpinöissään avaat sitä. Etukäteen tietämällä asialle voi tehdä jotain, mutta ei enää sitten kun on tilanne päällä. Ja ihan sama joulukalenterissa, patsi vaihdat vain jouluaaton tilalle luukkua vastaavan päivän.
   Jos vika oli vain tossa kalenterissa. Pienet tehdastontut ovat mokanneet. Valmistajalta saa uuden kun reklamoi. Kyseessä lienee aikuinen eikä lapsi joka ei osaa käsitellä pettymystä jos suklaakalenterin luukun takana on tyhjää. Jos valmistaja on mokannu kaiken niin sen pitäisi vaihtaa kaikki eli takaisinkutsukampanja ja uusi ehjä tilalle.

   Lainaa

  32. It's a deal 7.12.2023 13:18
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Minkälainen systeemi siinä on, että tekstiviestin lähettäjän nimenä voi näkyä mitä tahansa? Eikö siihen voisi järjestää jotain varmistusta palvelua myydessä, että kyseessä on oikeasti Veikkaus tai Danske Bank?

   Lainaa

  33. It's a deal 7.12.2023 13:23
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Tai operaattorilta joku ilmoitus, että viesti on lähetetty ulkomailta.

   Lainaa

  34. Kaikuva pomelo 7.12.2023 14:04
   Tulos: +39 (43 ääntä)
   Ulrika oli symppis. Ajattelin että tarkoitti mantelia mutta voihan se enkelikin olla kun sitäkin on täällä ehdotettu. Kati on kyllä aika reilu kun alkaa viatonta osapuolta syyttämään huijauksesta. Posti osaa olla kyllä todella paska laitos, mutta jos joku yrittää huijata sulta rahaa niin aika epätodennäköistä että posti olisi osallinen tässä huijauksessa.

   Lainaa

  35. Ravinteeton haisunäätä 7.12.2023 14:19
   Tulos: -27 (41 ääntä)
   Lihakas flamingo: U niin kuin mankeli
   Hyvä että avasit muuten niin epäselkeää mokaa.

   Lainaa

  36. Mäntylahti-Piiras 7.12.2023 14:40
   Tulos: -9 (27 ääntä)
   Katilla aikas hyvä kryptaus päällä että mitä on tarkalleenottaen tehty; onko myyjä lähettänyt epäilyttävän linkin todisteena maksusta vai onko käytetty ihan oikeasti Postin postiennakkoa tjsp. ja Kati on pelästynyt jotakin uusavuttomien varalta tehtyä varoitusta että "ole tarkkana ettet tule huijatuksi"

   Lainaa

  37. Työkyvytön piirroshahmo 7.12.2023 14:56
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Kaikuva pomelo: Ulrika oli symppis. Ajattelin että tarkoitti mantelia mutta voihan se enkelikin olla kun sitäkin on täällä ehdotettu.
   Sen vaan pitäisi alkaa U:lla. Ei nyt mielikuvitus riitä että mistä U:lla alkavasta sanasta autocorrect keksisi mankelin. Jos siis ongelma on edes autocorrect, voi se olla ihan luetun ymmärtäminenkin. Manteli sentään olisi jouluun paremmin liittyvä, vaikka toki joulupöytäliinat voi mankeloida jos se on jollekin SE tärkein joulujuttu. Meitä on erilaisia eikä siinä mitään.

   Lainaa

  38. Kalarikas näätä 7.12.2023 16:24
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   U niinkuin... ulkokeli?

   Lainaa

  39. Tulos: +22 (24 ääntä)
   Snadi kirahvi: Jos vika oli vain tossa kalenterissa. Pienet tehdastontut ovat mokanneet. Valmistajalta saa uuden kun reklamoi. Kyseessä lienee aikuinen eikä lapsi joka ei osaa käsitellä pettymystä jos suklaakalenterin luukun takana on tyhjää. Jos valmistaja on mokannu kaiken niin sen pitäisi vaihtaa kaikki eli takaisinkutsukampanja ja uusi ehjä tilalle.
   Ihan asiallisesti ja aikuismaisesti Mia ilmaisi pettymyksestään, joten tuo kommenttisi aikuisena olemisesta osuu enemmänkin Riitan kohdalle joka alkoi kitisemään ja syyttelemään kuin pieni pentu. Vai yritätkö sanoa että Mia ei olisi saanut missään nimessä kertoa pettymyksestään palveluun/tuotteeseen? Tuotteen valmistajan vastuusta olet oikeassa, mutta menee vähän ohi aiheen.

   Lainaa

  40. Pilaantunut hirmulisko 7.12.2023 17:43
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Mä kun en onnekseni ollut tämän kalenterispoilauksen uhri, niin kyllä muakin kovasti kiinnostaisi mihin tarkoitukseen on ajateltu kalenterista löytyneet värilliset paperit. Ja oliko tyhjät luukut tehty tarkoituksella jännitystä nostattamaan?

   Lainaa

  41. Mönjässä kierinyt peruna 7.12.2023 20:16
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Snadi kirahvi: Jos vika oli vain tossa kalenterissa. Pienet tehdastontut ovat mokanneet. Valmistajalta saa uuden kun reklamoi. Kyseessä lienee aikuinen eikä lapsi joka ei osaa käsitellä pettymystä jos suklaakalenterin luukun takana on tyhjää. Jos valmistaja on mokannu kaiken niin sen pitäisi vaihtaa kaikki eli takaisinkutsukampanja ja uusi ehjä tilalle.
   Kyseessä kuitenkin pelkkä joulukalenteri, niin ei nyt takaisinkutsukampanjaa kuitenkaan. Eiköhän riittäisi, että toimittaisi / tarjoaisi sen puuttuvan luukun sisällön jälkitoimituksena. 
   Varmaan neulekalenterin avaajat tuntevat jo muutkin joulun salaisuudet, joten ehkä kestää myös sen, että yksi yllätys tulee vähän myöhässä. 
   Ne takaisinkutsut liittyy vaarallisiin tuotteisiin, esim. elintarvikkeisiin, tai muuten vaarallisesti viallisiin tuotteisiin. 
   Tässä maailmassa on jo riittävästi turhaa roskaa, ei nyt tarvitse olla kerskakuluttajan kerska, eiköhän kohtuus riitä. 
   Ja saman saisi opettaa lapsillekin. Kyllähän nyt lapsikin ymmärtää, että joulukalenterien tekotontuille on käynyt virhe. 

   Lainaa

  42. Tulos: +18 (24 ääntä)
   Pliisu hanki (Kivi, eri koneella):   Joo, katsoin kanssa, että naisista toinen on jäätävän hyvännäköinen, toinen ei, mies on molemmissa sama. Mutta olen kyllä tietoinen tästä miestyypistä, jonka mielestä on olemassa kolmea sukupuolta (ja ei nyt keskustelua sukupuolen moninaisuudesta tähän kiitos kiltit, kun en sitä tarkoita ollenkaan). Tarkoitan, että [...]
   Tuossa lienee totuutta, kun puhutaan Tietynlaisista Miehistä. Ryhmään taitavat kuulua esim. ne, jotka identifioituvat incel-termillä. That said, kyllä siinäkin taitaa totuutta olla mukana, että naisen on tässä maailmassa keskimäärin helpompi saada seksiä, jos sitä haluaa. Eikä se minusta tunnu koskevan pelkästään ihan nuoria. Itse olen ylipainoinen, nelikymppinen nainen, ihan tavallisen näköinen, ja myyn seksiä. Eli miehet eivät pelkästään ole valmiita menemään sänkyyn kanssani vaan jopa maksamaan siitä ilosta. Eli paljon on niitäkin miehiä, jotka eivät ole kranttuja tässä asiassa. :)

   Lainaa

  43. Avaimeton paprika 7.12.2023 22:31
   Tulos: +21 (21 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: Katilla aikas hyvä kryptaus päällä että mitä on tarkalleenottaen tehty; onko myyjä lähettänyt epäilyttävän linkin todisteena maksusta vai onko käytetty ihan oikeasti Postin postiennakkoa tjsp. ja Kati on pelästynyt jotakin uusavuttomien varalta tehtyä varoitusta että "ole tarkkana ettet tule huijatuksi"
   "Ostaja" on lähettänyt Katille jonkin posti-fi-gonnastealyourmoney piste com -tyyppisen osoitteen, johon Katin pitää "ostajan" mukaan käydä täyttämässä muun muassa luottokorttitietonsa että "ostajan" maksu tulee perille.

   Lainaa

  44. Apea mandariini 8.12.2023 0:51
   Tulos: +51 (59 ääntä)
   Jos miehiä väheksyttäisiin, kommentoitaisiin, kopeloitaisiin, raiskattaisiin ja systemaattisesti alistettaisiin maailmanlaajuisesti naisten toimesta yhtä paljon kuin sitä tapahtuu toisinpäin, alkaisi Samillekin ehkä valjeta että kyseessä ei ole mikään "tosikkogeeni" josta vääntää vitsiä, vaan halu suojella itseään joltain mikä valitettavasti on ihan arkipäiväistä. Sitä sanotaan seksuaaliseksi ahdisteluksi ja sitä on kokenut melkein jokainen suomalainen nainen edes kerran elämässään. Kyllähän sitä vaikka saattaisikin pitää naapurin ikkunassa esittelemää miehekästä elintä hassunhauskan harmittomana ruumiinosana, jos niitä ei tälläkin minuutilla runnottaisi väkisin lukuisiin naissukupuolen edustajiin ympäri maailmaa. Aina on olemassa se mahdollisuus, että niin käy myös omalle kohdalle, ja se skenaario mieleen myös tulee kun joku sen pyytämättä iskee silmien eteen. On kyllä ylipäätään odotettavissa että jos tällaisissa yhteyksissä puhutaan geeneistä, niin ala-arvoisen junttia juttua on luvassa. Geeneistä jauhaa eniten ne, jotka ovat niistä kuulleet oikeaa asiaa viimeksi peruskoulussa eivätkä tajua todellisesta genetiikasta yhtään mitään.

   Lainaa

  45. Joku eläin 8.12.2023 1:05
   Tulos: +27 (29 ääntä)
   Oon tosi myöhässä tän kommentin kanssa, mutta mitä jos Ulrika onkin facebookissa toisella nimellään, ja etunimi on vaikka Milla? Ja sitten mantelista tuli vahingossa mankeli? Ratkaisinko mysteerin?? Ainakin tuli nokkela olo.

   Lainaa

  46. Mattiteppo 8.12.2023 1:25
   Tulos: +31 (37 ääntä)
   Ihan hyvä se on spoilata muille, että satasen maksaneessa kalenterissa on paperia ja tyhjiä luukkuja. Ja kuitenkin ne kalenterin sukat, jotka neuloo kasaan jouluaattoon mennessä ja antaa lahjaksi Pirjo-tädillle, päätyy roskiin, koska liian värikkäät.

   Lainaa

  47. Tulos: +22 (22 ääntä)
   Pilaantunut hirmulisko: Mä kun en onnekseni ollut tämän kalenterispoilauksen uhri, niin kyllä muakin kovasti kiinnostaisi mihin tarkoitukseen on ajateltu kalenterista löytyneet värilliset paperit. Ja oliko tyhjät luukut tehty tarkoituksella jännitystä nostattamaan?
   No paperia ei ole tullut muuta kuin sukkaohjeen osia, en sitten tiedä mitä odotti, jos ostaa neulontakalenterin. Jos siis näitä tarkoitti, enhän vielä tiedä että mitä tuleman pitää, toivottavasti ei ainakaan niitä tyhjiä luukkuja.

   Lainaa

  48. Brutaali pingviini 8.12.2023 9:20
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Apea mandariini: Jos miehiä väheksyttäisiin, kommentoitaisiin, kopeloitaisiin, raiskattaisiin ja systemaattisesti alistettaisiin maailmanlaajuisesti naisten toimesta yhtä paljon kuin sitä tapahtuu toisinpäin, alkaisi Samillekin ehkä valjeta että kyseessä ei ole mikään "tosikkogeeni" josta vääntää vitsiä, vaan [...]
   "Mutta kun en mä loukkaantuisi jos mulle ehdoteltaisiin"
   - Tavallinen Mies
   On se jännä, miten vaikeaa voi olla. Miten me on päästetty miehiä päättäviin elimiin?!

   Lainaa

  49. Toivoton kultakala 8.12.2023 9:22
   Tulos: +3 (13 ääntä)
   Gertrud: Tuossa lienee totuutta, kun puhutaan Tietynlaisista Miehistä. Ryhmään taitavat kuulua esim. ne, jotka identifioituvat incel-termillä. That said, kyllä siinäkin taitaa totuutta olla mukana, että naisen on tässä maailmassa keskimäärin helpompi saada seksiä, jos sitä haluaa. Eikä se minusta tunnu koskevan pelkästään [...]
   Muuten joo, mutt tuskin sä saat mitään maailman parhainta seksiå? Miehelle usein tuppaa riittämään joku kolo, mutta nainen tarvis vähän muutakin kuin olla kotona. Varmasti monikin saa seksiä kotiin tilaamalla, mutta samalla saa ensinnäkin riskin, mutta myös todennäköisesti paskan mielen. Ja ei sillä, ei mukaan kiinnostais minkään randomin kanssa yrittää räpeltää jotain uskomatonta nautintoa. Rakkaan kanssa sit eri asia.

   Lainaa

  50. Ehjä guava 8.12.2023 12:36
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Joku eläin: Oon tosi myöhässä tän kommentin kanssa, mutta mitä jos Ulrika onkin facebookissa toisella nimellään, ja etunimi on vaikka Milla? Ja sitten mantelista tuli vahingossa mankeli? Ratkaisinko mysteerin?? Ainakin tuli nokkela olo.
   Noni, nyt paljastit Milla Ulrika kaikille 😆

   Lainaa

  51. Tupakoimaton noita 8.12.2023 15:09
   Tulos: -25 (33 ääntä)
   Pliisu hanki (Kivi, eri koneella):   Joo, katsoin kanssa, että naisista toinen on jäätävän hyvännäköinen, toinen ei, mies on molemmissa sama. Mutta olen kyllä tietoinen tästä miestyypistä, jonka mielestä on olemassa kolmea sukupuolta (ja ei nyt keskustelua sukupuolen moninaisuudesta tähän kiitos kiltit, kun en sitä tarkoita ollenkaan). Tarkoitan, että [...]
   Kaksoisstandardi elää ja voi hyvin. Nainen voi vapaasti harmitella kuinka "hyvät on varattu ja huonoa en huoli," mutta jos miehelle ei kelpaa kuka vaan haukutaan inceliksi, "tietynlaiseksi", yms. Se kuka vaan pitäisi kai vielä käydä hakemassa jostain työväenopistolta tai ompeluseurasta. Paitsi eipäs pidä kun se olisi seksuaalista häirintää. Tindereissä tjms missä seuraa saa hakea, on tutkittu tieto että keskivertonaiselle on paljon enemmän vientiä kuin keskivertomiehelle. "Aina halutessaan" on kärjistys, mutta perustuu todellisuuteen. Oikeasti kaikilla on ja saa olla kumppaniehdokkaille rajansa jotka saa itse päättää. Ei se tee kenestäkään yhtään vähempää oikeaa naista tai miestä, vaikka ei just sitä tai tätä tyyppiä kiinnosta. Ihmiset vain puhuvat ryhmistä yleisnimillä ("naiset", "miehet"), koska olisi vaivalloista joka väliin eritellä tarkkaan just millaista seuraa on hakemassa.

   Lainaa

  52. Itseasiassa 8.12.2023 16:10
   Tulos: +9 (9 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Eihän noin Samin kuvan tilanteet ole mietenkään verrannollisia. Jos alakerran nainen olisi yläkerran naisen tilalla, olisi yläkerran miehen reaktio aivan erilainen, joskaan tuskin hän silti poliiisia soittaisi. Jos taas alakerran mies olisi oikein komea ja hyvävartaloinen, reagoisi alakerran [...]
   Niin, lapsena muistan kun naapurin todella lihava mies oli usein alasti kännissä parvekkeella tupakalla. Siitä nyt olisi voinut alkaa selvittämäänkkn onko se ok. Mutta en tiedä olisiko se muillekaan, oli sitten kuinka timmi tahansa. Kotona olen itsekin pyörinyt satoja kertoja alasti, ehkä vähän ajattelematta kunnes huomasin että vierestä mäestä näki suoraan mun kämppään.

   Lainaa

  53. Itseasiassa 8.12.2023 16:12
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   Epärelevantti valas: Aika moni haluaa näitäkin tietoja, jotta voi päättää haluaako kyseisen kalenterin. Tuossa toki helposti saa paljastuksia, mutta kannattanee sitten myös lopettaa lukeminen sen suhteen. Tai vältellä arvosteluja kalenterista joka on vielä kesken. Vähentää mahdollisuuttaan tähän ongelmaan
   Jos on hirveän tarkka kuluttaja, niin kannattaa jättää ostamatta koko kalenteri ja käyttää rahansa johonkin varmempaan kohteeseen.

   Lainaa

  54. Itseasiassa 8.12.2023 16:20
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   It's a deal: Minkälainen systeemi siinä on, että tekstiviestin lähettäjän nimenä voi näkyä mitä tahansa? Eikö siihen voisi järjestää jotain varmistusta palvelua myydessä, että kyseessä on oikeasti Veikkaus tai Danske Bank?
   Pian on tulossa eli yritykset voivat rekisteröidä oman nimensä (ellei ollut jo käytössä) . Sen jälkeen ei pitäisi olla mahdollista lähettää esim. Postin nimissä tekstareita.

   Lainaa

  55. Itseasiassa 8.12.2023 16:35
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Toivoton kultakala: Muuten joo, mutt tuskin sä saat mitään maailman parhainta seksiå? Miehelle usein tuppaa riittämään joku kolo, mutta nainen tarvis vähän muutakin kuin olla kotona. Varmasti monikin saa seksiä kotiin tilaamalla, mutta samalla saa ensinnäkin riskin, mutta myös todennäköisesti paskan mielen. Ja ei sillä, ei mukaan [...]
   Varmaan sukupuolesta riippumatta on ihmisiä jotka nauttivat seksistä vieraiden kanssa. Tai jotakin voi kiihottaa ihan se maksaminen seksistä. Jotkut kuulemma haluavat enemmän läheisyyttä, tästä kun joskus on lukenut naisprostitoitujen kommentteja, usein miehet eivät saa hellyyttä olivat parisuhteessa tai eivät. Miesprostitoidun varmaan pitää olla aika nuori ja hyvässä kunnossa ihan sen mieskunnon vuoksi. Naisilla taas voi ulkonäkörepertuaari olla laajempi, miehet arvostat eri asioita ja monelle voi "tavallisemman näköinen" nainen olla helpotus, koska vähentää suorituspainetta. En ole itseäni myynyt, mutta muistan vuosien sinkkuajoilta, että useammin miehet uskalsivat esim. baarissa lähestyä, jos olin lähtenyt ulos ihan arkivaatteissa. En edes ollut kova laittautua, mutta meikki ja bilevaatteet tuntuivat nostavan kynnystä huomattavasti, yleensä silloin miehet tarvitsivat alle tukevamman kännin ennen kun uskalsivat lähestyä.

   Lainaa

  56. Maunokaikko 9.12.2023 1:45
   Tulos: -4 (4 ääntä)
   Epätosi kuormaeläin: Olen päissäni ihmetellyt lähipiirini, että netissä ihmisillä "miten nuo yhdyssanat ei oikein ole yhdessä." Eikö kuitenkin kaikki olla peruskoulu käyty?
   Ketään ei kiinnosta. Netissä ei tarvi kirjoittaa oikein

   Lainaa

  57. Lavea mango 9.12.2023 13:53
   Tulos: +8 (10 ääntä)
   Itseasiassa: Niin, lapsena muistan kun naapurin todella lihava mies oli usein alasti kännissä parvekkeella tupakalla. Siitä nyt olisi voinut alkaa selvittämäänkkn onko se ok. Mutta en tiedä olisiko se muillekaan, oli sitten kuinka timmi tahansa. Kotona olen itsekin pyörinyt satoja kertoja alasti, ehkä vähän ajattelematta kunnes huomasin että vierestä mäestä näki suoraan mun kämppään.
   Toisaalta jos on kovasti lihava niin rölly peittää nakin ettei sieltä näy mitään mikä ei näkyisi uimahousut jalassakaan. Pyykkilautavatsalla ei peitetä mitään, sieltä näkyy kaikki 🤣

   Lainaa

  58. Ääretön eläin 9.12.2023 13:58
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Toivoton kultakala: Muuten joo, mutt tuskin sä saat mitään maailman parhainta seksiå? Miehelle usein tuppaa riittämään joku kolo
   No ei riitä. Aivot on tärkein kuitenkin tossakin hommassa ja kokonaisuus ei kiihota niin satunnaisella kololla ei tee mitään. Parempaan maailmaan pääsee silmät kiinni kuvittemalla jotain ja hoitamalla hommat ihan itse. En toki voi kaikkien puolesta puhua, ehkä joku ääri-inseli voisi vastaanottaa ihan mitä vaan mutta tuskin semmoisia oikeasti montaa on. Jokunen nettitrolli joka suoltaa katkerana naisvastaista tekstiä ja semmoisten kuuluukin olla ilman.

   Lainaa

  59. Heikko ylioppilas 10.12.2023 8:38
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Gertrud: Tuossa lienee totuutta, kun puhutaan Tietynlaisista Miehistä. Ryhmään taitavat kuulua esim. ne, jotka identifioituvat incel-termillä. That said, kyllä siinäkin taitaa totuutta olla mukana, että naisen on tässä maailmassa keskimäärin helpompi saada seksiä, jos sitä haluaa. Eikä se minusta tunnu koskevan pelkästään [...]
     Totta tuokin, mutta käsittääkseni minkä tahansa myymisessä on idea se, että tekee töitä. Itse teen mielikseni ruokaa perheelleni ja ystävillekin: kokeilen reseptejä jotka omasta mielestäni vaikuttavat mielenkiintoisilta tai maukkailta, ja jos ei huvita tehdä, tilaan jotain. Yleensä huvittaa, kun on kiva istua mukavien ihmisten kanssa iltaa hyvien annosten äärellä. 
     Olen ollut myös cateringissa töissä (opiskelija repii rahansa mistä voi), ja sain tehdä tasan mitä käskettiin kun käskettiin, vaikka omasta mielestäni olisi ollut hirvitys että kukaan voi syödä moista kuonaa ja olisin joka tapauksessa nukkunut vielä -tai toisaalta on tappotylsää uppopaistaa 200 krokettia. Ja tarjoilla tekemiseni asiakkaille jotka joskus olivat kivoja ja yleensä ei. En lyönyt kauhalla kuudettatoista asiakasta joka alkoi huutaa koska joutuivat venaamaan kassaa -ei se minun syyni ole, että kokelaat eivät saa koskea kassakoneeseen, saisin potkut jos koskisin. Mutta oikeassa elämässä eivät todellakaan olisi tulleet kutsutuksi toiste. 
     Tämän avautumisen tarkoitus siis on, kyllähän seksiä saa. Mutta saako hyvää seksiä on sitten toinen juttu. En tietenkään puhu kaikkien naisten puolesta, mutta itselleni ei riitä olla pelkkä kolo. Jos maksetaan, niin se on sitten kuin niiden krokettien paisto -sama se onko tylsää, vuokrarahojani minä tässä tienaan. 
     (Itselläni ei ole mitään valittamista vaikka keski-ikäinen olenkin. Ärsyttää vain porukka, jonka mielestä naiset saavat hyvää vain tilaamalla ja miehet eivät. Kyllä sitä sai kestää deittihelvettiä aika kauan ja olla pahuksen tarmokas ja lannistumaton, ennen kuin löytyi mitään mikä oli aikani arvoista. Ei tule hyvää tilaamalla, ei XX-porukalle myöskään, kyllä pitää tehdä töitä). 

   Lainaa

  60. Heikko ylioppilas 11.12.2023 5:36
   Tulos: +10 (16 ääntä)
   Tupakoimaton noita: Kaksoisstandardi elää ja voi hyvin. Nainen voi vapaasti harmitella kuinka "hyvät on varattu ja huonoa en huoli," mutta jos miehelle ei kelpaa kuka vaan haukutaan inceliksi, "tietynlaiseksi", yms. Se kuka vaan pitäisi kai vielä käydä hakemassa jostain työväenopistolta tai ompeluseurasta. Paitsi eipäs pidä kun se olisi [...]
     Katkeruus näkyy kuuhun asti. Jos et pysty lähestymään mielenkiintoisen sukupuolen edustajia ilman, että se katsotaan häirinnäksi, yritä ensin hankkia ystäviä ja opettele toimimaan muiden kanssa ilman ajatustakaan seksistä. Vaihtoehtoisesti hae seuraa vaikkapa nimimerkiltä Gertrud, jolle maksetaan sekoilun kuuntelemisesta, ja joka ilmeisen ajattelevaisena naisena osaisi varmaan selittää missä vika (tarkoitan tätä neuvoa ihan tosissani, en kettuile). 
     Et sitten pysty ymmärtämään eroa "haluan juuri tällaisen ja sellainen pitää saada" ja "en ole itsekään niin täydellinen"? En minäkään luule, että Keanu Reeves olisi minusta kiinnostunut, miksi olisi. Rakas aviomieheni on lyhyt, ujo, ja kun sitoutumista alettiin ajatella, huomautti, että elintasomme ei luultavasti parane ellen minä saa tosi hyviä töitä, hän rakastaa yliopistoa liiaksi lähteäkseen, vaikka palkka on surkea. 
     No, kaikenlaista on tapahtunut sen jälkeen, mutta yksi asia on pysynyt samana: me viihdymme yhdessä. Se kestää, naama ja timmi keho ei. Rakkaus on tietyllä tavalla kuin oikein hyvä ystävyys turbomoodilla.Ei voi onnistua jos ei ole valmis aidosti arvostamaan jotakuta ja pitämään heistä. (Jos jostain syystä -vaikkapa jo olemassa oleva kumppani -en olisi tullut mieheni vaimoksi, meistä olisi varmasti tulleet lämpimät ystävät, hän nyt vaan on hauska). 

   Lainaa

  61. Estoton mäyrä 12.12.2023 0:10
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Eihän noin Samin kuvan tilanteet ole mietenkään verrannollisia. Jos alakerran nainen olisi yläkerran naisen tilalla, olisi yläkerran miehen reaktio aivan erilainen, joskaan tuskin hän silti poliiisia soittaisi. Jos taas alakerran mies olisi oikein komea ja hyvävartaloinen, reagoisi alakerran [...]
   No tuskin se mies poliisia kuitenkaan soittaisi. Ihme valkopesua kaksoisstandardeista.

   Lainaa

  62. moka-addikti 12.12.2023 17:12
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Pliisu hanki (Kivi, eri koneella):   Joo, katsoin kanssa, että naisista toinen on jäätävän hyvännäköinen, toinen ei, mies on molemmissa sama. Mutta olen kyllä tietoinen tästä miestyypistä, jonka mielestä on olemassa kolmea sukupuolta (ja ei nyt keskustelua sukupuolen moninaisuudesta tähän kiitos kiltit, kun en sitä tarkoita ollenkaan). Tarkoitan, että [...]
   Tää nainen-neutri-mies-jakohan on kuin suoraan Johanna Sinisalon Auringon ydin -kirjasta! En oo aatellut, että on ihmisiä, jotka ajattelee näin oikeesti. Selittää kyllä monta asiaa. 
   Ja Sinisalo varmaan ajatteli ja on muuten hyvä kirja tuo.

   Lainaa

  63. moka-addikti 12.12.2023 17:12
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pliisu hanki (Kivi, eri koneella):   Joo, katsoin kanssa, että naisista toinen on jäätävän hyvännäköinen, toinen ei, mies on molemmissa sama. Mutta olen kyllä tietoinen tästä miestyypistä, jonka mielestä on olemassa kolmea sukupuolta (ja ei nyt keskustelua sukupuolen moninaisuudesta tähän kiitos kiltit, kun en sitä tarkoita ollenkaan). Tarkoitan, että [...]
   Tää nainen-neutri-mies-jakohan on kuin suoraan Johanna Sinisalon Auringon ydin -kirjasta! En oo aatellut, että on ihmisiä, jotka ajattelee näin oikeesti. Selittää kyllä monta asiaa. 
   Ja Sinisalo varmaan ajatteli ja on muuten hyvä kirja tuo.

   Lainaa

  64. Toivoton kultakala 12.12.2023 18:00
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Ääretön eläin: No ei riitä. Aivot on tärkein kuitenkin tossakin hommassa ja kokonaisuus ei kiihota niin satunnaisella kololla ei tee mitään. Parempaan maailmaan pääsee silmät kiinni kuvittemalla jotain ja hoitamalla hommat ihan itse. En toki voi kaikkien puolesta puhua, ehkä joku ääri-inseli voisi vastaanottaa ihan mitä vaan mutta [...]
   Hyvä ettei. Aika paljon tästä saa lukea. Että suhteisiinkin lähdetään about kenen kanssa vaan, naista kun on niin vaikea saada. Ja onhan se muutenkin väärin, että naiset antaa kaikille muille paitsi itselle, ja hyi ei sellaista jakorasiaa haluta, mutta sekin on väärin, ettei naiset anna helposti.
   Jos haluat ylläpitää vähän parempaa mainetta miehille, niin ole hyvä ja ota osaa noiden miesten sanomisiin. Sano sä niille, kun eivät ne naisia usko. Alkaa nimittäin naisten usko hiipumaan. 

   Lainaa

  65. Käärinliinaton kuguaari 14.12.2023 17:47
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Sitkeä piirroshahmo: Noni, nyt on joulukalenterikin pilalla. Ei pitäisi mennä aukomaan niitä luukkuja etukäteen, mutta jos ei millään malta pitää näppejään erossa, niin ei spoilaisi sisältöä internetiin.
   Youtubessa on kirjaimellisesti videoita, joissa avataan joulukalentereita.

   Lainaa

  66. Radioton piimä 19.12.2023 7:39
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vedetön sika: Miten meni, noin niinku omasta mielestäsi?
   Naulankantaan.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: etunimi, huijarit, huijaus, joulu, joulukalenteri, maksu, novita, paketti, posti, setämies, toimitus