Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 44

Rainbow loppuu, koiranruoka tappaa ja Facebookista selviää syyt.
Uutiskatsaus, osa 44

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 49 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tornipöllö 21.11.2023 0:18
   Tulos: +514 (524 ääntä)
   Sitä jotenkin aina hölmöyksissään luulee, että on jo kuullut kaikki pöljimmät salaliittoteoriat. Ja sitten vastaan tulee Raija, joka alkaa paasaamaan koiria ja kissoja ötökkäjauholla tappavasta Bill Gatesista ja muistat jälleen kerran, että ei, ihmisen tyhmyydellä tosiaan ei ole rajaa.

   Lainaa

  2. Siivekäs kotka 21.11.2023 0:18
   Tulos: +220 (230 ääntä)
   Oikeasti, mikä ajaa Raijat ja raijahenkiset foliohattuporukoihin ja kaninkoloon? Nyt se on Gates? Mites se Soros? En kyllä haluaisi herätä tuohon maailmaan.

   Lainaa

  3. Suhteutettu pulu 21.11.2023 0:52
   Tulos: +228 (236 ääntä)
   Onhan Janinan kommentti sarkasmia, onhan? Muuten ei voi käsittää. Muistaakseni "sateenkaariväki" ei ole tainnut tommoista sinistä neliötä kaarevalla valkoisella Rainbow-tekstillä käyttää? Kuluttajat saa aina maksaa, jatkossa sitten Coopin tuotteista.

   Lainaa

  4. Napiton maksamakkara 21.11.2023 3:37
   Tulos: +195 (211 ääntä)
   Korona-aika teki pahaa monelle ihmiselle. Aina kai noita salaliittoteoriahörhöjä on ollut, mutta tilanne joillain lähtenyt todella pahasti käsistä. Mielenterveysongelmia nuo kai lopulta on.

   Lainaa

  5. Lihakas ampiainen 21.11.2023 5:40
   Tulos: +64 (80 ääntä)
   Suhteutettu pulu: Onhan Janinan kommentti sarkasmia, onhan? Muuten ei voi käsittää. Muistaakseni "sateenkaariväki" ei ole tainnut tommoista sinistä neliötä kaarevalla valkoisella Rainbow-tekstillä käyttää? Kuluttajat saa aina maksaa, jatkossa sitten Coopin tuotteista.
   Jep. Ja ennenku kukaan alkaa mussuttaa, se on ihan samaa tavaraa eri käänteessä vain.

   Lainaa

  6. Epänormaali puuma 21.11.2023 6:34
   Tulos: -42 (62 ääntä)
   Lihakas ampiainen: Jep. Ja ennenku kukaan alkaa mussuttaa, se on ihan samaa tavaraa eri käänteessä vain.
   Niin että mitä että?

   Lainaa

  7. Sutjakka tyyny 21.11.2023 6:34
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Mistä näitä Jessejä oikein sikiää.

   Lainaa

  8. Höyli sirkka 21.11.2023 6:59
   Tulos: +43 (53 ääntä)
   Siivekäs kotka: Oikeasti, mikä ajaa Raijat ja raijahenkiset foliohattuporukoihin ja kaninkoloon? Nyt se on Gates? Mites se Soros? En kyllä haluaisi herätä tuohon maailmaan.
   Onneksi psykoosia ei kuulemma huomaa itse ainakaan ekalla kerralla.

   Lainaa

  9. Keljuilematon pingviini 21.11.2023 7:09
   Tulos: +105 (105 ääntä)
   Bill Gates tuli kyllä niin puskista :D

   Lainaa

  10. Kamelinruskea hanhi 21.11.2023 7:26
   Tulos: +23 (65 ääntä)
   Lihakas ampiainen: Jep. Ja ennenku kukaan alkaa mussuttaa, se on ihan samaa tavaraa eri käänteessä vain.
   Jep, paitsi ettei ole. Coop on jo aiemmin ollut Suomen markkinoilla nimellä Xtra ja on heikkolaatuisempaa kuin Rainbow

   Lainaa

  11. Tulos: +196 (198 ääntä)
   Olipa ikävää lukea tuosta kalliopiirrokseen kohdistuneesta ilkivallasta. Siitäkin huolimatta, että päivittäin saa kuulla uutisia pommituksissa kuolleista ihmisistä, mikä myös järkyttää. Jotenkin olen melko varma, että jos joku vaikkapa tärvelisi Jessen arvokasta, henkilökohtaista omaisuutta, niin Jesseä ei lohduttaisi tieto siitä, että Israelissa ammutaan lapsia ja Ukrainassa raiskataan vanhuksia. "Perspektiiviin pistäminen" taitaa päteä vain silloin, kun ilkivallan kohteena on jokin Jesselle itselleen mitätön asia.

   Lainaa

  12. Oiva seppä 21.11.2023 7:39
   Tulos: +76 (80 ääntä)
   Jesse, jos siellä Israelissakin joku piirtäisi tapahtumista kalliomaalauksia, niin ehkä joku tietäisi mitä siellä tapahtui vielä 6000 vuoden päästäkin, kun internet on maailmasta kadonnut.

   Lainaa

  13. Ynseä konna 21.11.2023 7:43
   Tulos: +61 (65 ääntä)
   Ihan tyytyväisenä munkin kissat kyllä ötökkäjauhoja syö, smaakia en ole onnekseni käyttänyt. Tosi ärsyttäviä myös tällaiset typerät pelkistämiset asioista. Teini piirsi peniksen ei ole se ongelma tässä...

   Lainaa

  14. Eronnut oliivi 21.11.2023 7:57
   Tulos: +70 (76 ääntä)
   Kamelinruskea hanhi: Jep, paitsi ettei ole. Coop on jo aiemmin ollut Suomen markkinoilla nimellä Xtra ja on heikkolaatuisempaa kuin Rainbow
   Xtra ei ole sama asia kuin Coop. Suurin osa Rainbow tuotteista on Coopin tuotteita, jotka on uudelleen pakattu Rainbow-merkin alle. 
   Ostan välillä samoja tuotteita Haaparannalta, koska kruunun kurssi on matala.

   Lainaa

  15. Tinkimätön unikeko 21.11.2023 8:03
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Onko tämä Jessen kommentti nyt sitä kuuluisaa ”whatabautismia”?

   Lainaa

  16. Suonensisäinen lokki 21.11.2023 8:24
   Tulos: +89 (89 ääntä)
   Siivekäs kotka: Oikeasti, mikä ajaa Raijat ja raijahenkiset foliohattuporukoihin ja kaninkoloon? Nyt se on Gates? Mites se Soros? En kyllä haluaisi herätä tuohon maailmaan.
   Bill Gates on ollut jo pitkään salaliittoterioiden suosikki. Sehän oli nimenomaan Bill Gates, joka laittoi 5G siruja koronarokotteisiin jotta voi seurata ihmisiä.

   Lainaa

  17. Tulos: -30 (42 ääntä)
   Ynseä konna: Ihan tyytyväisenä munkin kissat kyllä ötökkäjauhoja syö, smaakia en ole onnekseni käyttänyt. Tosi ärsyttäviä myös tällaiset typerät pelkistämiset asioista. Teini piirsi peniksen ei ole se ongelma tässä...
   Ärsyttäviä on myös kommentit joita ei jakseta kirjoittaa loppuun asti. Ihan rohkeesti nyt vaan kerrot mikä se ongelma on, jos ei penis.

   Lainaa

  18. Sukkela hanki 21.11.2023 8:30
   Tulos: +92 (92 ääntä)
   Nämä "jossain menee aina huonommin" tyypit keskusteluissa on aika hauskoja. Tällä samalla logiikalla voisi aina vastata myös niille jotka valittaa, että Suomen köyhää kansaa kyykytetään, että tuolla on vielä köyhempiä kansoja olemassa, älkää valittako.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 21.11.2023 8:33
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Ynseä konna: Ihan tyytyväisenä munkin kissat kyllä ötökkäjauhoja syö, smaakia en ole onnekseni käyttänyt. Tosi ärsyttäviä myös tällaiset typerät pelkistämiset asioista. Teini piirsi peniksen ei ole se ongelma tässä...
   Eläimistä en juuri tiedä, mutta ihmisten kohdalla on arvioitu monien (elintaso)sairauksien ilmeneminen, koska meillä on nykyään aika rajallinen ruokavalio. Ja silloin kun se oli monipuolisempi, niin ihmiset söivät mokia eri ötököitä. Joten jos ihmisen suolisto on pystynyt käyttämään ötököitä suurissakin määrin, niin mikseivät eläimet luonnossa olisi syöneet ötököitä? Koska Bill Gates ei ollut syöttämässä?

   Lainaa

  20. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Niin no jos logiikkaa jatketaan niin joku miljoona vuotta sitten kuulemma ihmiset oli sukupuuton partaalla, koko maailmassa ehkä tuhat jäljellä, niin mitä on joidenkin maiden kahistelut sen rinnalla. Ei mitään!

   Lainaa

  21. Ränsistynyt omena 21.11.2023 9:10
   Tulos: -13 (49 ääntä)
   Mistä vetoa, että Raija on eläintensyöjä. Lihansyöjät ovat aina niiiin huolissaan (lemmikki)eläinten tappamisesta samaan aikaan kun itse vetävät tapettuja (tuotanto)eläimiä makoisiin suihin.

   Lainaa

  22. Uskalias kenguru 21.11.2023 9:14
   Tulos: +58 (60 ääntä)
   Suhteutettu pulu: Onhan Janinan kommentti sarkasmia, onhan? Muuten ei voi käsittää. Muistaakseni "sateenkaariväki" ei ole tainnut tommoista sinistä neliötä kaarevalla valkoisella Rainbow-tekstillä käyttää? Kuluttajat saa aina maksaa, jatkossa sitten Coopin tuotteista.
   Eikä taida olla sateenkaari muutenkaan rekisteröity tavaramerkki. Tuskin olisi mahdollistakaan rekisteröidä sateenkaarta yleisesti.

   Lainaa

  23. Tuttu unikeko 21.11.2023 10:03
   Tulos: +47 (55 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Korona-aika teki pahaa monelle ihmiselle. Aina kai noita salaliittoteoriahörhöjä on ollut, mutta tilanne joillain lähtenyt todella pahasti käsistä. Mielenterveysongelmia nuo kai lopulta on.
   Eikös nuo Gates-harhat ole niitä Q-anon peruja? Yllättäin noihin Q-anon -sekoiluihin lähti suhteellisen terveenolosiakkn ihmisiä mukaan. Ilmeisesti korona-ajan yksinolo ja yksinäisyys teki huonoa esim. joillekin yksinasujille. Sitten tuollainen ryhmä joka on korostanut me-henkeä ja me vastaan muut -ajattelua on varmaan jotenkin päässyt ihon alle.

   Lainaa

  24. Vastarannan kiiski 21.11.2023 10:16
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Kaikenlaista sitä tuoteselosteisiin kirjoitetaankin, aina Bill Gatesista lähtien. Pitääpä ruveta lukemaan…

   Lainaa

  25. Tulos: +67 (67 ääntä)
   Tornipöllö: Sitä jotenkin aina hölmöyksissään luulee, että on jo kuullut kaikki pöljimmät salaliittoteoriat. Ja sitten vastaan tulee Raija, joka alkaa paasaamaan koiria ja kissoja ötökkäjauholla tappavasta Bill Gatesista ja muistat jälleen kerran, että ei, ihmisen tyhmyydellä tosiaan ei ole rajaa.
   Olisi kyllä hauska tietää miksi näiden mielestä Bill haluaa tappaa lemmikit, kun ne tarjoaa läheisyyttä. Mitä Bili tästä hyötyy?

   Lainaa

  26. Tulos: -27 (47 ääntä)
   Enemmän Norjan kalliomaalaukset kiinnostaa ku Israelin lapset...

   Lainaa

  27. Tulos: +23 (35 ääntä)
   Lihakas ampiainen: Jep. Ja ennenku kukaan alkaa mussuttaa, se on ihan samaa tavaraa eri käänteessä vain.
   Mun mielesä joissain on lukenut jo vuosia, että valmistaja on Coop ja malmistuttaja S- ryhmä. Ei ihmiset noita voi maun takia ostaa ja se Coop in varmaan ihan yhtä halpa niin en tajua miksi tollanen haloo on alkanut.

   Lainaa

  28. It's a deal 21.11.2023 12:30
   Tulos: +59 (59 ääntä)
   Toj Karin: Ärsyttäviä on myös kommentit joita ei jakseta kirjoittaa loppuun asti. Ihan rohkeesti nyt vaan kerrot mikä se ongelma on, jos ei penis.
   Ongelma oli se, että alustana ei ollut perinteinen seiskaluokan matikanvihko, vaan historiallisesti merkittävä suojelukohde. Nimikirjaimet, numerot ja kuviot olivat ihan yhtä suuri ongelma, mutta niistä ei saa revittyä raflaavaa ja moniselitteistä otsikkoa.

   Lainaa

  29. Velaton maahinen 21.11.2023 12:41
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Sutjakka tyyny: Mistä näitä Jessejä oikein sikiää.
   Tarinan mukaan pyhästä hengestä?

   Lainaa

  30. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Oon yllättynyt että Janinalla on toi näkökulma. Olisin luullut että on jo vuosia boikotoinut homoelintarvikkeita koska ”sateenkaari-agenda ,öyh öyh, Seta salaliitto, Bill Gates, Sanna Marin ym ym.” Ja että olisi nyt iloinen kun nämä saadaan kauppojen hyllyiltä pois? Ei kai sitten. 🙄 Onhan se toki parempi syyttää seksuaalivähemmistöä tästäkin.

   Lainaa

  31. Tulos: +30 (30 ääntä)
   Jamppanen: Niin no jos logiikkaa jatketaan niin joku miljoona vuotta sitten kuulemma ihmiset oli sukupuuton partaalla, koko maailmassa ehkä tuhat jäljellä, niin mitä on joidenkin maiden kahistelut sen rinnalla. Ei mitään!
   On kyllä hurjaa ajatella miten vähän ihmisiä oli silloin! Ja että niin läheltä sukupuuton reunaa kuitenkin populaatio lähti kasvuun! 😮 Luo toivoa uhanalaisten eläinten suhteen: pienikin ryhmä voi vielä pelastaa koko lajin.

   Lainaa

  32. Meluisa aprikoosi 21.11.2023 13:30
   Tulos: +42 (42 ääntä)
   Sytyn kaikista salaliittoteorioista. mitä sairaampi, sitä hauskempi. tää meni kyllä ihan kärjen tuntumaan, että bill gates haluaa myrkyttää kaikki kissat ja koirat :D:D:D

   Lainaa

  33. Kiteetön guava 21.11.2023 14:15
   Tulos: +2 (42 ääntä)
   Suonensisäinen lokki: Bill Gates on ollut jo pitkään salaliittoterioiden suosikki. Sehän oli nimenomaan Bill Gates, joka laittoi 5G siruja koronarokotteisiin jotta voi seurata ihmisiä.
   Tämä on ihan totta. Koronarokotuksen jälkeen piti odottaa 15 minuuttia ennenkuin saisi lähteä pois. Syy on juuri siinä, että tuolloin testattiin 5G-sirun toiminta ja katsottiin, että rokotetun aivoihin saatiin yhteys. Tästä on ihan tieteellisiä, mutta vaiettuja tutkimuksia. Bill ei halua että totuus selviää.
   Ottakaa vaan lisää rokotteita!

   Lainaa

  34. syömätön susi 21.11.2023 14:27
   Tulos: +24 (24 ääntä)
   Lila herne: Olipa ikävää lukea tuosta kalliopiirrokseen kohdistuneesta ilkivallasta. Siitäkin huolimatta, että päivittäin saa kuulla uutisia pommituksissa kuolleista ihmisistä, mikä myös järkyttää. Jotenkin olen melko varma, että jos joku vaikkapa tärvelisi Jessen arvokasta, henkilökohtaista omaisuutta, [...]
   Olen ehdottomasti samaa mieltä, mutta en voi silti olla ajattelematta missä valossa tuo kaiverrus näyttäytyy 6000 vuotta myöhemmin. Sen sisällöstä huolimatta se on kuitenkin oma ajankuvansa joka tuo teokseen uuden aikakerrostuman. Onhan esimerkiksi Pompeji täynnä myös alatyylisiä kirjoituksia.

   Lainaa

  35. Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kamelinruskea hanhi: Jep, paitsi ettei ole. Coop on jo aiemmin ollut Suomen markkinoilla nimellä Xtra ja on heikkolaatuisempaa kuin Rainbow
   Kiteetön guava: Tämä on ihan totta. Koronarokotuksen jälkeen piti odottaa 15 minuuttia ennenkuin saisi lähteä pois. Syy on juuri siinä, että tuolloin testattiin 5G-sirun toiminta ja katsottiin, että rokotetun aivoihin saatiin yhteys. Tästä on ihan tieteellisiä, mutta vaiettuja tutkimuksia. Bill ei halua että totuus selviää. Ottakaa vaan lisää rokotteita!
   Lääkeet auttaa vain silloin, kun ne otetaan.

   Lainaa

  36. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Itseasiassa: Eläimistä en juuri tiedä, mutta ihmisten kohdalla on arvioitu monien (elintaso)sairauksien ilmeneminen, koska meillä on nykyään aika rajallinen ruokavalio. Ja silloin kun se oli monipuolisempi, niin ihmiset söivät mokia eri ötököitä. Joten jos ihmisen suolisto on pystynyt käyttämään ötököitä suurissakin määrin, niin [...]
   Jep, ihan kuin kissa tai koira ei ulkona pistelisi ötököitä ihan tyytyväisenä poskeensa. Täällä ainakin alkaa aina vuosisadan ralli, jos kissat huomaa tyyliin yöperhosen lentäneen sisään.

   Lainaa

  37. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Se kyllä on totta, että joidenkin hyönteisten kuoren sisältämä kitiini sulaa isoissa määrin huonosti, mutta tuskin se aiheuttaa niissä määrissä ongelmia, mitä joissain kissan- tai koiranruoissa on sitä mukana. Proteiinia se hyönteinenkin lähinnä on.

   Lainaa

  38. Joustava taistelija 21.11.2023 23:15
   Tulos: -15 (31 ääntä)
   Uskalias kenguru: Eikä taida olla sateenkaari muutenkaan rekisteröity tavaramerkki. Tuskin olisi mahdollistakaan rekisteröidä sateenkaarta yleisesti.
   Ei ole sateenkaari rekisteröity tavaramerkki, MUTTA nyt 2023 suurimmalla osalla ihmisistä tulee siitä ihan ensiksi mieleen tietty ihmisryhmä. Toinen esimerkki on hakaristi, joka on kymmeniä tuhansia vuotta vanha hyvinvoinnin, onnellisuuden, hedelmällisyyden, luonnonvoimien, yms. positiivinen symboli. Sen merkitys muuttui myös yhden ryhmän myötä. Ei siitä enää suurimmalle osalle tule positiivisia ajatuksia. En siis vertaa näitä kahta toisiinsa! Pointti on siinä, että yksi ryhmä voi pilata ja muuttaa jonkun merkin tarkoituksen ihmisten mielissä.

   Lainaa

  39. Tulos: +10 (22 ääntä)
   Joustava taistelija: Ei ole sateenkaari rekisteröity tavaramerkki, MUTTA nyt 2023 suurimmalla osalla ihmisistä tulee siitä ihan ensiksi mieleen tietty ihmisryhmä. Toinen esimerkki on hakaristi, joka on kymmeniä tuhansia vuotta vanha hyvinvoinnin, onnellisuuden, hedelmällisyyden, luonnonvoimien, yms. positiivinen symboli. Sen merkitys [...]
     Um, taisit verrata. 
     Hakaristi kuitenkin on jotain mikä pitää vasiten piirtää. Sateenkaari ilmestyy taivaalle, ajattelimmepa me mitä tahansa. Ja on tosi vaikeaa tehdä mitään sille, että asiat ylipäänsä ovat värikkäitä -itse tykkään harmaasta "skandinaavisesta" tyylistä, mutta menepä selittämään lapselleni että ei saa olla keltaista, punaista, violettia ja sinistä ankkaa, ja kuuntele se itkuraivari mikä siitä seuraisi. Lapset pitävät väreistä. 
     Hakaristiä näkee esim. Lotta Svärdin jäsenten kuolinilmoituksissa, eikä siitä kukaan sydäriä saa (kukaan järkevä ainakaan). 

   Lainaa

  40. Esiintyvä ahma 22.11.2023 6:20
   Tulos: +5 (13 ääntä)
   Kivi:   Um, taisit verrata.   Hakaristi kuitenkin on jotain mikä pitää vasiten piirtää. Sateenkaari ilmestyy taivaalle, ajattelimmepa me mitä tahansa. Ja on tosi vaikeaa tehdä mitään sille, että asiat ylipäänsä ovat värikkäitä -itse tykkään harmaasta "skandinaavisesta" tyylistä, mutta menepä selittämään lapselleni että ei [...]
   EI vaan sinä vertasit. Laita mihin tahansa nykyään hakaristi, niin se on pahasta, vaikka se on ollut suomen ilmavoimien tunnus, ja lotta svärd, yms.

   Lainaa

  41. Tulos: +16 (16 ääntä)
   Keljuilematon pingviini: Bill Gates tuli kyllä niin puskista 😁
   Onko tietoa missäpäin tämä puskissa lymyilevä Bill myrkyttää nykyään?

   Lainaa

  42. Kelvoton ananas 22.11.2023 11:54
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   syömätön susi: Olen ehdottomasti samaa mieltä, mutta en voi silti olla ajattelematta missä valossa tuo kaiverrus näyttäytyy 6000 vuotta myöhemmin. Sen sisällöstä huolimatta se on kuitenkin oma ajankuvansa joka tuo teokseen uuden aikakerrostuman. Onhan esimerkiksi Pompeji täynnä myös alatyylisiä kirjoituksia.
   Ite mietin just samaa, että kun seuraavan 6000 vuoden päästä täällä on joku (jos ei ihmiset niin alieni) niitä piirustuksia tutkimassa, niin millaisena mahtaa ihmiskunnan kehityskulku näyttäytyä piirrosten valossa? XD

   Lainaa

  43. Tulos: +14 (18 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Korona-aika teki pahaa monelle ihmiselle. Aina kai noita salaliittoteoriahörhöjä on ollut, mutta tilanne joillain lähtenyt todella pahasti käsistä. Mielenterveysongelmia nuo kai lopulta on.
   Kun olet merkityksetön tavan pulliainen tai vieläpä vähän heikkolahjainen ja/tai heikko-osainen, hyväuskoinen helposti höynäytettävä tapaus ja törmäät nettisivustoihin/nettivideoihin joissa karismaattinen kylähullu suupielet vaahdossa sössöttää salaliittoteoriaa, on valitettavasti varsin mahdollista että nielet purematta kaiken epätieteellisen hevonpaskan mitä sinulle syötetään ja yhtäkkiä maailmankuvasi heittää häränpyllyä: et olekaan enää täysin merkityksetön turhake vaan ylevä valaistunut bättrefolk joka tietää "totuuksia" jotka salaliitto on onnistunut piilottamaan kaikilta muilta jotka ovat alinta kuonaa ja aivopestyjä "sheeple" kun osoittavat että kajahtaneille väitteillesi ei löydy yhtään tieteellistä todistetta mistään.
   Tästä kuvitteellisesta paremmuudestaan voimaantuneena kusetuksen uhri valitettavan usein riehaantuu ja alkaa levittää "ilosanomaansa" sellaisella paatoksella ja intensiviteetillä että kaverit lakkaavat soittamasta ja fb-kaverien lista typistyy tyngäksi ja niilläkin muutamalla on "älä näytä tämän järjen jättiläisen aivopieruja ollenkaan" -asetus päällä. Sosiaalisen median bullshit-tunnistusalgoritmit deletoivat pahimpia oksennuksia jo ennen julkaisuja ja lievempiinkin postauksiin ilmestyy "Ei muuten pidä yhtään paikkaansa, t:faktantarkastusbotti" -nootteja.
   Joka tietysti tässä kohtaa uhrin ollessa jo peruuttamattoman syvällä kaniininkolossa johtaa uusiin vainoharhoihin siitä kuinka nyt Pil Keits ja Illunatti ovat hänet ottaneet henkilökohtaiseksi projektikseen koska hänet pitää vaimentaa koska HÄN tietää "totuuden".
   Ikään kuin jonkun vaimentamiseksi tehokkain ja edullisin tapa ei olisi itänaapurin tapaan pudota ikkunasta sen sijasta että maksaa kaikille maailman sosiaalisen median palveluille ja vainoharhaisen entisille ystäville kiusanteosta josta tämä saa vain lisää löylyä kiukaalle ja foliota päähineeseen - mutta eihän looginen ajattelu tai Occamin partaveitsi ole tähänkään asti menoa haitanneet niin nyt aletaan kehitellä omia salaliittoteorioita siitä kuinka se Keitsi Pili jo (yhden ainoan pienen suomalaisen valmistajan) kissanruoankin myrkyttää koska ... öh... surkua ja itkua kissaihmisille niin Gates Foundation tienaa jotenkin mystisesti lisää plätäkkää ja liskoihmiset ja new world order ja illuminati ja kuu on juustoa ja maailma on pannukakku ja jos et usko niin olet tyhmä sheeple ja MINÄ olen nyt ensimmäistä kertaa elämässäni parempi ihminen kuin kaikki muut.
   Internet on mahtava keksintö jonka ansiosta meillä on kaikki maailman tieto näpeissämme 24/7 mutta valitettavasti näpeissämme on myös kaikki maailman kylähullujen sekoilut, usein vielä esitettynä pseudotieteellisin termein sangen vakuuttavasti niin että siitä verrattain helposti voi mennä lankaan jollei suhtaudu kriittisesti ja hae lisää tietoa aiheesta - ja hae nimenomaan tieteellisistä julkaisuista eikä sunkaan vahvistusta hölynpölylle toisten foliohattujen rinnakkaisilta sivuilta.
   Yhtään en tiedä mitä ilmiön lietsomiseksi pitäisi tehdä koska ainakaan mikään internetin sensurointi ei ole ratkaisu mihinkään. Yhtä kaikki homma on levinnyt käsiin; koskaan kuvitellut että esimerkiksi Flat Earth Society olisi muuta kuin muinainen teekkaripila saati että se internetin aikakaudella johtaisi hörönaurujen sijasta maailmanlaajuiseen isoon kulttiin valtavine konferensseineen.
   Nyt meillä on näitä 5G/Bill Gates/Bush did 911/kuussa ei ole käyty/korona on flunssa/rokotteet ovat pahaksi/maapallo on litteä/great reset/new world order/illuminati/vapaamuurarit sitä ja tätä/Suomea tai Australiaa ei ole olemassa kuin kartalla -hörhöjä vapaalla jalalla pilvin pimein sylkemässä absoluuttista disinformaatiota netin täydeltä ja pönkittämässä toistensa hulluja uskomuksia.
   Ennen seisoivat saippualaatikolla puiston laidalla huudellen älyvapaata epistolaansa suu vaahdossa ohikulkijoille joita ei olisi voinut vähempää kiinnostaa ja jossakin vaiheessa valkotakkiset herrasmiehet veivät tapauksen huilaamaan; nykyään kylähullu perustaa websaitin ja kohta on kymmenen tuhatta "valaistunutta" sivuilla taputtelemassa toisiaan selkään kun ollaan nyt niin paljon fiksumpia kuin kaikki muut.
   O tempora, o mores.

   Lainaa

  44. Valpas vihannes 22.11.2023 17:19
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Eniten mua tossa ekassa uutisessa järkyttää peniks-en tavutus. Vika oli jotenkin ihanan Niilo22.

   Lainaa

  45. Gluteeniton hyönteinen 22.11.2023 19:46
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Tuttu unikeko: Eikös nuo Gates-harhat ole niitä Q-anon peruja? Yllättäin noihin Q-anon -sekoiluihin lähti suhteellisen terveenolosiakkn ihmisiä mukaan. Ilmeisesti korona-ajan yksinolo ja yksinäisyys teki huonoa esim. joillekin yksinasujille. Sitten tuollainen ryhmä joka on korostanut me-henkeä ja me vastaan muut -ajattelua on varmaan jotenkin päässyt ihon alle.
   Ei, Bill Gates-hörhöily on vanhempaa perua, mutta Q-anon mukavasti niputti kavalkadin eri salaliittoteorioita yhteen, mukaan lukien tämän ja laajensi niiden yleisöpohjaa ja näkyvyyttä. Sinänsä ironista, että hyötyjänä tästä öyhötyksestä nimenomaan on Bill Gates, joka on aika paska jätkä ja säätiönsä kautta vaikuttaa mm. maailmanpolitiikkaan, mutta realistinen kritisointi herkästi yhdistyy tähän ”afrikan lapset abortoitava 5G-rokotteilla”-hörhöilyyn.

   Lainaa

  46. Jäämeren Mursu 22.11.2023 22:31
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   jukkapalmu: Mun mielesä joissain on lukenut jo vuosia, että valmistaja on Coop ja malmistuttaja S- ryhmä. Ei ihmiset noita voi maun takia ostaa ja se Coop in varmaan ihan yhtä halpa niin en tajua miksi tollanen haloo on alkanut.
   Mä ostan tuota kuvassa näkyvää kermajuustoa nimenomaan maun takia. Toki hintakaan ei oo paha. Mutta vielä ei oo tullut vastaan S-ryhmästä tai Lidlistä saatavaa kermajuustoa, jonka maku vetäisi vertoja tuolle Rainbowin kermajuustolle. Samoin yksi Rainbowin mehu on makunsa takia ihan mun lemppari.
   Hiljattain oli fb:ssa eräässä naistenhuone-ryhmässä ketju näistä Rainbow-tuotteista. Siellä sadat ihmiset olivat suruissaan, että mistä he löytää yhtä hyvän tilalle, jos se tietty Rainbow-tuote loppuu. Joten kyllä ne vaan maistuu monien mielestä justiin parhaalta.

   Lainaa

  47. Suhdanneherkkä huonekalu 25.11.2023 23:12
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Gluteeniton hyönteinen: Ei, Bill Gates-hörhöily on vanhempaa perua, mutta Q-anon mukavasti niputti kavalkadin eri salaliittoteorioita yhteen, mukaan lukien tämän ja laajensi niiden yleisöpohjaa ja näkyvyyttä. Sinänsä ironista, että hyötyjänä tästä öyhötyksestä nimenomaan on Bill Gates, joka on aika paska jätkä ja säätiönsä kautta vaikuttaa [...]
   Bill Gates loi Q-anonin vaientaakseen toimintaansa kohdistuvan legitiimin kritiikin confirmed.

   Lainaa

  48. Särötön hedelmä 27.11.2023 15:29
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   syömätön susi: Olen ehdottomasti samaa mieltä, mutta en voi silti olla ajattelematta missä valossa tuo kaiverrus näyttäytyy 6000 vuotta myöhemmin. Sen sisällöstä huolimatta se on kuitenkin oma ajankuvansa joka tuo teokseen uuden aikakerrostuman. Onhan esimerkiksi Pompeji täynnä myös alatyylisiä kirjoituksia.
   Kyllä, tämä oli vain...noh, uuden sukupolven addendum.

   Lainaa

  49. Lihaisa kirahvi 27.11.2023 20:20
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Jäämeren Mursu: Mä ostan tuota kuvassa näkyvää kermajuustoa nimenomaan maun takia. Toki hintakaan ei oo paha. Mutta vielä ei oo tullut vastaan S-ryhmästä tai Lidlistä saatavaa kermajuustoa, jonka maku vetäisi vertoja tuolle Rainbowin kermajuustolle. Samoin yksi Rainbowin mehu on makunsa takia ihan mun lemppari. Hiljattain oli fb:ssa [...]
   Sitä kun on totuttanut itsensä paskaan, niin on vaikea kuvitella että olisi mitään parempaa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: bill gates, diana, elossa, kalliopiiros, kissat, koiranruoka, koirat, lumi, lumisade, lunta sataa, musti ja mirri, rainbow, ruoka, sateenkaari, smaak, sää, uutiset

 • Uusimmat

 • Kategoriat