Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi, osa 283

Saako naistenhuoneelta sairaslomaa?
Naistenhuoneen ovi, osa 283

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 19 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Armas patsas 16.11.2023 0:12
   Tulos: +229 (241 ääntä)
   Noora ei vissiin tienaa OF:llä tarpeeksi kun on vara bailubaattiin ja pidennyksiin muttei 30e apteekkiin. Ja saa niillä unilääkkeilläkin pään sekaisin, varsinkin jos käyttää alkoholia niiden kanssa. Niitähän ei tulisi edes määrätä jos on päihdeongelma.

   Lainaa

  2. Napiton maksamakkara 16.11.2023 0:23
   Tulos: +228 (232 ääntä)
   Naistenhuoneelta löytyy aivan varmasti sellainen joka pystyy kirjoittamaan viikon sairasloman. Toivottavasti ei sitä kuitenkaan kukaan tee. Valehtelijat ja huijarit on perseestä.

   Lainaa

  3. Kade papukaija 16.11.2023 0:47
   Tulos: +138 (146 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Naistenhuoneelta löytyy aivan varmasti sellainen joka pystyy kirjoittamaan viikon sairasloman. Toivottavasti ei sitä kuitenkaan kukaan tee. Valehtelijat ja huijarit on perseestä.
   Mulla on oikeus kirjoittaa sairauslomia mut en IKINÄ tekis noin! Kollegalle kävi nii et yks haki saikkua ku oli jo ulkomailla ja sano et eikö kävis ku tulin tänne jo vaikken ookka kipee. Tyhmä ku myönsi, ei saanu saikkua :D

   Lainaa

  4. Näppäimistöllä hyppivä hylje 16.11.2023 1:04
   Tulos: +20 (100 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Naistenhuoneelta löytyy aivan varmasti sellainen joka pystyy kirjoittamaan viikon sairasloman. Toivottavasti ei sitä kuitenkaan kukaan tee. Valehtelijat ja huijarit on perseestä.
   Olisiko se taas aika laittaa NH kiinni ja tutkintaan, ei tuosta nyt tule mitään kun huijareita täynnä. YP:t voisivat toki puuttua rikoksiin ja valehteluun vaikka muuten sensuroimaton ja saa käyttää karkeaa kieltä ja puhua mistä vaan - paitsi rikosten suunnittelusta.

   Lainaa

  5. Peittyvä pelikaani 16.11.2023 6:17
   Tulos: +106 (130 ääntä)
   Kiinnostava ihmistyyppi on kyllä se, joka haluaa omista rahoistaan maksaa bailupaattitytön unilääkkeet. Miksi? En keksi yhtään syytä miksi jeesaisin tollasessa tilanteessa.

   Lainaa

  6. Kitsas gerbiili 16.11.2023 7:36
   Tulos: -15 (67 ääntä)
   Vittu noit kusettavia nistejä, noihin pitäs puuttua rankalla kädellä. Se on saatana ihan oma vika, jos on lähteny siihen touhuun, eikä tajua omaa ongelmaansa ja hakea apua.

   Lainaa

  7. Tulos: +98 (102 ääntä)
   Peittyvä pelikaani: Kiinnostava ihmistyyppi on kyllä se, joka haluaa omista rahoistaan maksaa bailupaattitytön unilääkkeet. Miksi? En keksi yhtään syytä miksi jeesaisin tollasessa tilanteessa.
   Olisihan se empaattista. Jokainen bailupaateilla seilannut ymmärtää miten vaikea siinä metelissä on nukkua.

   Lainaa

  8. Sammutettu hevonen 16.11.2023 8:16
   Tulos: +148 (150 ääntä)
   Peittyvä pelikaani: Kiinnostava ihmistyyppi on kyllä se, joka haluaa omista rahoistaan maksaa bailupaattitytön unilääkkeet. Miksi? En keksi yhtään syytä miksi jeesaisin tollasessa tilanteessa.
   Eiköhän tuo ollut vain testi miten tosissaan hän oli niitä "unilääkkeitä" ostamassa. Ilmeisesti ei kovinkaan tosissaan, vaan tarvitsi vain pienen pikavipin laivamatkaa varten. Vähän sama periaate kuin jos ostaa vähävaraisille suoraan sitä ruokaa, kuin antaa rahaa sen ruuan ostamiseen.

   Lainaa

  9. It's a deal 16.11.2023 11:21
   Tulos: -13 (35 ääntä)
   Jos sinulla on OF-sivu, Naistenhuoneen pitäisi olla viimeinen paikka, josta kysyt rahaa lainaan. Sillä omalla naamalla sanot vaan muualla tarvitsevasi päihteitä ja valittelet, miten hupsu sinusta yleensä tulee huumaantuneena. Loppurahoilla ostat sen bailupaatin.

   Lainaa

  10. Ystävällinen neuvonantaja 16.11.2023 12:07
   Tulos: +68 (72 ääntä)
   Jospa tuo saikun pyytäjä tarkoittikin, että joku tulis tekee sille jotain (esim. vetää turpaan), johon sitten sais sen viikon sairasloman.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 16.11.2023 12:41
   Tulos: +32 (38 ääntä)
   Nykyään paljon saikusta hoidetaan etänä, joten miksi edes kysellä etukäteen? Just itsekin jouduin olemaan puhelimessa lääkärin kanssa, kun mulla oli korona. Toisaalta tässä nyt ei varmaan ei ihan loogisin ihminen hae ongelmaansa ratkaisua ja haluaa olla lomastaan varma etukäteen.

   Lainaa

  12. Esiintyvä salaatti 16.11.2023 12:52
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   RED FLAG kun joku kyselee somessa henkkareita.

   Lainaa

  13. Vuosikas nauta 16.11.2023 13:02
   Tulos: +87 (89 ääntä)
   Peittyvä pelikaani: Kiinnostava ihmistyyppi on kyllä se, joka haluaa omista rahoistaan maksaa bailupaattitytön unilääkkeet. Miksi? En keksi yhtään syytä miksi jeesaisin tollasessa tilanteessa.
   Taisi tuo unilääkkeiden maksajaksi tarjoutua suostua siihen puhtaasti siksi, että saa kusetuksen paljastettua.
   Lupautui maksamaan, jos lähtee apteekkiin samaan aikaan mukaan.
   Tässä vaiheessa olisi selvinnyt, että ei mitään reseptiä ollutkaan olemassa.

   Lainaa

  14. Vuosikas nauta 16.11.2023 13:05
   Tulos: -3 (13 ääntä)
   Itseasiassa: Nykyään paljon saikusta hoidetaan etänä, joten miksi edes kysellä etukäteen? Just itsekin jouduin olemaan puhelimessa lääkärin kanssa, kun mulla oli korona. Toisaalta tässä nyt ei varmaan ei ihan loogisin ihminen hae ongelmaansa ratkaisua ja haluaa olla lomastaan varma etukäteen.
   Facebook ei ole mikään virallinen lääkärikanava. Kyllä saikkulappuja saa netistä, mutta pitää olla ihan virallisia reittejä pitkin.

   Lainaa

  15. Epäjalo koira 16.11.2023 13:12
   Tulos: +18 (28 ääntä)
   Jasmiina, tuntemattomillehan niitä henkkareita nimenomaan näytetään. Kyllä tutut tietävät kuka sinä olet. Toki silti pitäisi olla jokin syy, miksi niitä henkkareita kysytään.

   Lainaa

  16. heimosenkeimo 16.11.2023 13:18
   Tulos: +5 (21 ääntä)
   Jos on toimeentulotuella niin sieltä vain hakemaan lääkkeet ja ovat täysin ilmaiset jos niistä on resepti.

   Lainaa

  17. Tulos: +49 (55 ääntä)
   Kitsas gerbiili: Vittu noit kusettavia nistejä, noihin pitäs puuttua rankalla kädellä. Se on saatana ihan oma vika, jos on lähteny siihen touhuun, eikä tajua omaa ongelmaansa ja hakea apua.
   Joo vituttaa ja myös surettaa että ihmiset (varsinkin nuoret ihmiset joilla vielä koko elämä edessä) heittää elämänsä ja terveytensä hukkaan saadakseen pieneksi hetkeksi pään sekaisin.
   Ja se että OF mainostetaan ”helppona” tulonlähteenä ja että pysyvät hyvät tulot voi saada sieltä pelkästään sekoilemalla aineissa kameran edessä. 😢 Kyllä sieltä käsittääkseni voi ihan hyvän tilin tehdä, ja onhan se toki turvallisempaa kuin esim livenä kadulla myynti. Mutta niihin hyviin tuloihin pääseminen vaatii yrittäjähenkisyyttä, kurinalaisuutta, aikataulutusta ja budjetointia. Todennäköisesti myös Suomessa verottaja saa ennemmin tai myöhemmin selville mistä rahat on ansaittu - eli fiksuinta kai alkaa heti yrittäjäksi toiminimellä tms, ja maksella YEL:t, ennakkoverot yms.
   Kuuntelin joskus haastattelun jossa pornoa ja onlyfansia tekevät puhuivat työstään. Sanoivat että kaiken edellämainitun lisäksi on varauduttava siihen että KAIKKI ihmiset elämässäsi saavat tietää: isovanhemmat, työnantajat, lasten opettajat - kaikki. Ja että jos et voi elää tämän asian kanssa, tämä ala ei ole sinua varten. 
   Jotenkin tuntuu että tätä kaikkea ei yleensä osata ottaa huomioon, mikä kostautuu sitten sillä että OF ei tuotakaan rahaa - mutta ahdistusta ja nöyryytystä sitäkin enemmän.

   Lainaa

  18. Nasta papukaija 21.11.2023 14:11
   Tulos: +1 (3 ääntä)
   Taustojen ymmärtämiseksi kiinnoistaisi tarkemmin tää OnlyFans-profiili...

   Lainaa

  19. Järkevä gaselli 27.11.2023 20:25
   Tulos: -2 (2 ääntä)
   Laura: Joo vituttaa ja myös surettaa että ihmiset (varsinkin nuoret ihmiset joilla vielä koko elämä edessä) heittää elämänsä ja terveytensä hukkaan saadakseen pieneksi hetkeksi pään sekaisin. Ja se että OF mainostetaan ”helppona” tulonlähteenä ja että pysyvät hyvät tulot voi saada sieltä pelkästään sekoilemalla aineissa [...]
   Mäkin itken.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: henkkarit, rahankerjäys, rahankeräys, sairasloma, sairausloma, unilääke