Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ikuisesti iholla, osa 56

Oho, hups! Muistotatuointi meni hieman pieleen.
Ikuisesti iholla, osa 56

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 69 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Internetitön mato 30.11.2023 0:06
   Tulos: +780 (786 ääntä)
   Jos tuo on 5 vuoden harjoittelun tulos, niin miltä ne alkupään tatuoinnit on näyttänyt

   Lainaa

  2. Napiton maksamakkara 30.11.2023 0:13
   Tulos: +671 (707 ääntä)
   Teknisesti ottaen tuo peitekuva on hyvin tehty ja hieno, mutta aika rajun näköinen iso musta kissa rinnassa. No näissä ideana on tietysti se, että ei niistä muiden tarvii tykätä. Pääasia että itse tykkää.

   Lainaa

  3. Keljuilematon pingviini 30.11.2023 0:14
   Tulos: +388 (418 ääntä)
   Ei tuo Markunkaan teos mitään taidetta ole, mutta suuri arvostus että pelasti alkuperäisen, ja ilmeisesti vielä maksutta.

   Lainaa

  4. Kenkku minkki 30.11.2023 0:22
   Tulos: +439 (461 ääntä)
   Markun teos on hieno, mutta itse olisin valinnut vähemmän massiivisen peitekuvan, pelkät kukat olisivat riittäneet.

   Lainaa

  5. Tulos: +274 (284 ääntä)
   Kenkku minkki: Markun teos on hieno, mutta itse olisin valinnut vähemmän massiivisen peitekuvan, pelkät kukat olisivat riittäneet.
   Se vaan, ettei noi kukat peittona olleet, vaan edellinen söherrys on peitetty kokonaisuudessaan pelkällä mustalla. 
   Eniten vituttaa, että se toinen "tatskaaja" sai pitää rahat paskasta työstään. 
   Toki voisi sitä pyytää näyttämään kuvia tehdyistä tatuoinneista ennen kuin lupautuu harjoituskankaaksi.

   Lainaa

  6. Paras ylioppilas 30.11.2023 0:55
   Tulos: +378 (428 ääntä)
   Jokainen toki tekee mitä tykkää mutta itse en jotenkin haluaisi yhdistää omaa isääni omaan rintavakooni.

   Lainaa

  7. Hävytön persoona 30.11.2023 0:58
   Tulos: +305 (313 ääntä)
   Katoin ensin pikkukuvista että persvaon yläpuolelle alaselkäänkö se muistotatuointi on tehty, mutta onneksi se olikin vaan tissivako, huh.

   Lainaa

  8. Turmeltu alpakka 30.11.2023 1:00
   Tulos: +293 (299 ääntä)
   Kaikki paskat kuvat, varsinkin ne mitä itse hakkaa omaan ihoon on ihan ok, mitäpä se muille kuuluu, mutta tuosta alkuperäisestä isä-tatskasta tuli ihan oikeasti paha mieli. Kiva että Markku korjasi, vaikka vähän pienempikin ois riittänyt korjaukseen.

   Lainaa

  9. Jalostettu peruna 30.11.2023 1:03
   Tulos: -239 (293 ääntä)
   Voi noita lääkäreitä, kirurgeja ja asianajajia. On niin hienoja ja uniikkeja tatuointeja. Nuo helposti tuplaavat markkina-arvon.

   Lainaa

  10. Uuno karjalanpiirakka 30.11.2023 1:39
   Tulos: +166 (170 ääntä)
   Tuo Luken tatuointi on kyllä melko karu. Ja varsin epäkäytännöllinen jos joskus vaihtaa autoa, eteenkin automaattilaatikolliseen. Tainnut vähän tulehtuakin.

   Lainaa

  11. Tulos: +92 (108 ääntä)
   Olis löytynyt montakin osaavampaa tekijää tolle korjaukselle mutta tää markku ehti ensimmäisenä hyväntekijäksi ja ilmeisesti asialla oli kiire, koska alkuperänen kuva oli parantunut kokonaiset kaksi viikkoa vasta

   Lainaa

  12. Pelkkä preeriasusi 30.11.2023 1:53
   Tulos: +79 (87 ääntä)
   Nuo kaksi viimeistä saa mussa aikaan taistele tai pakene -reaktion

   Lainaa

  13. Hämy kantojuhta 30.11.2023 2:19
   Tulos: +164 (170 ääntä)
   5 vuotta on Luke harjoitellut. Eli ikää on arviolta 7 v, jos oletetaan että 2 vuotiaana on aloittanut tusseilla paperille piirtämisen? Vai?

   Lainaa

  14. Epäröivä lihapiirakka 30.11.2023 2:44
   Tulos: -58 (98 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Teknisesti ottaen tuo peitekuva on hyvin tehty ja hieno, mutta aika rajun näköinen iso musta kissa rinnassa. No näissä ideana on tietysti se, että ei niistä muiden tarvii tykätä. Pääasia että itse tykkää.
   Mä luulin et se on orava lyhyen tassun ja pienten korvien takia...

   Lainaa

  15. Tulos: +151 (169 ääntä)
   Sääliksi kävi muistotatuoinnin ottajaa kahteen kertaan. korjaustatuoinnin voisi tehdä jotenkin muutenkin kuin peittämällä alkuperäisen valtavan mustan kissan alle.

   Lainaa

  16. Tulos: +166 (172 ääntä)
   Ton Luken jutun on pakko olla läppä. Kukaan, siis _kukaan_ ei voi olla noin huono viiden vuoden harjoittelun jälkeen. Tulee lähinnä mieleen, että kaivanut jostain mahdollisimman paskan kuvan ja vitsinä heittänyt ton jutun. Pliis sanokaa, että olen oikeassa koska muuten saatan lopullisesti menettää uskoni ihmiskuntaan.

   Lainaa

  17. Odotettu sirkka 30.11.2023 3:43
   Tulos: +77 (87 ääntä)
   Kyllähän yleensä hyvä tatskaaja piirtää mallin millainen siitä tulee ja mallailee sitä kehoon, siinä vaiheessa olisi voinut asiasta sanoa. Jos tuota ei ollenkaan tehdä niin hilppaisisin karkuun.

   Lainaa

  18. Kukkiva Keltuainen 30.11.2023 4:08
   Tulos: -52 (98 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Teknisesti ottaen tuo peitekuva on hyvin tehty ja hieno, mutta aika rajun näköinen iso musta kissa rinnassa. No näissä ideana on tietysti se, että ei niistä muiden tarvii tykätä. Pääasia että itse tykkää.
   Tatuointia ei oikein voi muuten korjata, kuin hakkaamalla tummempaa väriä päälle.

   Lainaa

  19. Venttiilitön pulu 30.11.2023 4:38
   Tulos: +103 (123 ääntä)
   Hyvin tatuointi korjattiin, mutta suoraan sanoen hieman ihmettelen tatuoinnin paikkaa. Itselläni ei tulisi mieleenkään ottaa muistotatuointia, etenkään oman vanhemman muistolle, rintavaon päälle. Ymmärrän jos sydämen päälle haluaisin ja siten tulisi rinnalle, mutta muuten ehdottomasti ei.

   Lainaa

  20. Tulos: +68 (76 ääntä)
   Venttiilitön pulu: Hyvin tatuointi korjattiin, mutta suoraan sanoen hieman ihmettelen tatuoinnin paikkaa. Itselläni ei tulisi mieleenkään ottaa muistotatuointia, etenkään oman vanhemman muistolle, rintavaon päälle. Ymmärrän jos sydämen päälle haluaisin ja siten tulisi rinnalle, mutta muuten ehdottomasti ei.
     Varmasti juuri sydäntä siinä on oltu hakemassa. Hyvä tatuoija olisi sanonut "oletko tullut ajatelleeksi, että sinä ajattelet 'sydän', muu maailma ajattelee 'tissit'". Mutta kun ei ollut hyvä tatuoija, niin kävi näin. 
     Tuo korjauskin jättää toivomisen varaa, oli kilttiä tehdä se ilmaiseksi kuitenkin, koska ilmeisesti toinen vaihtoehto oli ei korjausta laisinkaan., 
     Uuno karjalanpiirakka: onko tuossa Luken söherryksessä siis tarkoitus olla jonkun auton vaihdelaatikko? Tai jotain? Koska itse en näe kuin söherryksen.

   Lainaa

  21. Tulos: +83 (85 ääntä)
   Luken teos näyttää siltä et tippuu kohta pois. Epäterveellisen näkönen!

   Lainaa

  22. Itseasiassa 30.11.2023 5:28
   Tulos: +49 (63 ääntä)
   Paras ylioppilas: Jokainen toki tekee mitä tykkää mutta itse en jotenkin haluaisi yhdistää omaa isääni omaan rintavakooni.
   Mä katoin ekasta kuvasta, et onko se persvaon päällä. Mutta ehkä rintavako oli vielä astetta hämmentämpi.

   Lainaa

  23. Itseasiassa 30.11.2023 5:34
   Tulos: +92 (96 ääntä)
   Kelmiina: Ton Luken jutun on pakko olla läppä. Kukaan, siis _kukaan_ ei voi olla noin huono viiden vuoden harjoittelun jälkeen. Tulee lähinnä mieleen, että kaivanut jostain mahdollisimman paskan kuvan ja vitsinä heittänyt ton jutun. Pliis sanokaa, että olen oikeassa koska muuten saatan lopullisesti menettää uskoni ihmiskuntaan.
   Luke ei välttämättä ole ihan penaalin terävin kynä. On tullut työelämässä tavattua ihmisiä, jotka eivät todella tiedä mikä meni vikaan. Sellaisen esihenkilönä oleminen on oikeasti todella raskasta, kun mitään ei saisi vaatia. Tai yrittää kouluttaa sellaista, joka ei vain kehity vaikka muille ihmisille asia näyttää olevan hyvinkin yksinkertainen.

   Lainaa

  24. Sitkeä sorsa 30.11.2023 6:38
   Tulos: -41 (85 ääntä)
   Hienoja leimoja taas yhteiskunnan tukipilareilla.

   Lainaa

  25. Tulos: +71 (73 ääntä)
   Internetitön mato: Jos tuo on 5 vuoden harjoittelun tulos, niin miltä ne alkupään tatuoinnit on näyttänyt
   Vaurioista päätellen sieltä löytyy aika paljon pientä kosmeettista vikaa, tulehduksia ja tatuointikynällä irti sahattuja käsiä.

   Lainaa

  26. Mauton orava 30.11.2023 8:09
   Tulos: +107 (117 ääntä)
   Jalostettu peruna: Voi noita lääkäreitä, kirurgeja ja asianajajia. On niin hienoja ja uniikkeja tatuointeja. Nuo helposti tuplaavat markkina-arvon.
   Onko tullut mieleen että ne kalliit tatuoinnit, mitkä maksetaan hyvällä palkalla, ei välttämättä päädy tänne mokasivulle?

   Lainaa

  27. Männyt karpalo 30.11.2023 8:18
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Mehän ei toki tiedetä, mitä ovat peittokuvaa valitessaan keskustelleet ja millaisia toiveita esittäneet. Pienempi olisi toki ollut mahdollinen, eri asia sitten mitä haluttiin. Kaikkia suhmureita sitä kyllä pääseekin tekemään ja vielä rahastamaan

   Lainaa

  28. Tulos: +33 (59 ääntä)
   Internetitön mato: Jos tuo on 5 vuoden harjoittelun tulos, niin miltä ne alkupään tatuoinnit on näyttänyt
   Ne on ollu sellasia missä lukee "239.1952 ISÄÄ 13.0.2020"

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (50 ääntä)
   Onko täällä joku joka osaa käyttää tatuointikamoja? Oon miettinny että kun osaan piirtää ihan suht hyvin ja tajuan varjostukset ja miten yhdellä värillä saa esim. rasterilla varjoja jne niin toki tajuan että tatuointi on ihan eri asia, mutta jos oikeesti osaa piirtää niin millasta jälkeä sais tatuointivehkeillä tolleen ns. "kylmiltään" ja kuinka huonoja noi on piirtämään jos ei ton parempaa jälkeä saa aikaiseksi?

   Lainaa

  30. Tulos: +59 (63 ääntä)
   Joo ei ole nätein design kisulla. Mutta nättiä jälkeä! Selkeät viivat jne. Yhdessä kohtaa terävä kärki vähän pyöristyny mutta muuten ihan lupaavaa settiä. Itse kuvan design ei ole huikein ja tässä nyt saattaa olla syynä se peitekuva, ei se helpoin homma harjoittelevalle.

   Lainaa

  31. Kyllästynyt iskä. 30.11.2023 8:58
   Tulos: -6 (88 ääntä)
   LOL millä tuo markun tekemä orava peitetään :DDD Erittäin huono esimerkki peitekuvasta, pieni hentonen suttu peitetään järkyttävän kokoisella epämuodostuneella mustalla läntillä.

   Lainaa

  32. Norja kurkku 30.11.2023 9:02
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   jukkapalmu: Onko täällä joku joka osaa käyttää tatuointikamoja? Oon miettinny että kun osaan piirtää ihan suht hyvin ja tajuan varjostukset ja miten yhdellä värillä saa esim. rasterilla varjoja jne niin toki tajuan että tatuointi on ihan eri asia, mutta jos oikeesti osaa piirtää niin millasta jälkeä [...]
   Hep! Jos on taitava piirtäjä, on todennäköisesti myös treenannut piirtämistä erilaisilla välineillä ja ymmärtää kuulakärkikynän ja spraymaalin käyttäytyvän erilailla. Muutama kokeilu tekonahkaan/omenaan/banaaniin, jotta saa fiiliksen kuinka tatuointikone pörrää, niin kyllä silloin jo ihan siedettävää jälkeä saa ihollekin. Tai jos nyt ihan kylmiltään lähtee kokeilemaan niin jokainen ymmärtänee kokeilla ihoon ensimmäisenä tatuoinnista kohdan joka tulee väritetyksi mustaksi tai on muuta kuin suora viiva tai täydellinen ympyrä. Osaava piirtäjä tunnistaa taitonsa ja heikkoutensa. Tietenkin priimaa tulee vasta vuosien harjoittelun ja perehtymisen jälkeen. Tatuoinnin voi hakata liian syvälle, jolloin väri leviää, tai liian pintaan jolloin se irtoaa, tämän oppimiseen auttaa aika, ja se että ei ole kolmen promillen humalassa. Siirtokuvan käyttäminen auttaa myös huomattavan paljon, silloin ei tarvi "osata piirtää" vaan riittää että osaa jäljentää.

   Lainaa

  33. Rapsakka sitruuna 30.11.2023 9:07
   Tulos: +60 (76 ääntä)
   Mä olisin ennemmin pitänyt sen ensimmäisen pienen muistokuvan, joka näyttää siltä että haalistuu nopeasti, kuin ottanut tuon ison mustan läntin joka näyttää parin metrin päästä pahalta palovammalta tai tuliluomelta. Sitä haalistunutta pientä olisi sitten joku taitava voinut parannella parempaan kuosiin.

   Lainaa

  34. Tulos: +27 (43 ääntä)
   Olisikohan tuo kuitenkaan hyvä ajatus että huonosti tehtyä tatuointia menisi korjauttamaan tatuointiharjoittelijalla joka etsii piirtelyalustaa. Vähän on vedetty mutkat suoriksi kun iso musta kissa lätkäisty peittämään koko vanha tatuointi. Toivottavasti löytyi joku kokeneempi tekijä korjaamaan, tuo kissankuva ei kai ole kuin vasta suunnitelma.

   Lainaa

  35. Maalaileva viinirypäle 30.11.2023 9:37
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Hävytön persoona: Katoin ensin pikkukuvista että persvaon yläpuolelle alaselkäänkö se muistotatuointi on tehty, mutta onneksi se olikin vaan tissivako, huh.
   Yllättävän samannäköisiä. Ilmankos ne molemmat ainakin monia heteromiehiä houkuttelee, varmaan biologinen juttu.

   Lainaa

  36. Särötön alokas 30.11.2023 9:46
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Onkohan Luke saanut tatuoinnin idean Latelasta? Ei kyllä ihan osunut samalle tasolle.

   Lainaa

  37. Sateeton keiju 30.11.2023 10:12
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Kelmiina: Ton Luken jutun on pakko olla läppä. Kukaan, siis _kukaan_ ei voi olla noin huono viiden vuoden harjoittelun jälkeen. Tulee lähinnä mieleen, että kaivanut jostain mahdollisimman paskan kuvan ja vitsinä heittänyt ton jutun. Pliis sanokaa, että olen oikeassa koska muuten saatan lopullisesti menettää uskoni ihmiskuntaan.
   Tuoltahan tuo vaikuttaa. Muuten ei olisi kyllä auton rattiinkaan jos pitää tuo vaihdekaavio olla lunttilappuna kädessä. Vai voiko joku fanittaa vaihdelaatikkoja niin paljon että vetäisi tommoisen käteen?

   Lainaa

  38. Tulos: +17 (35 ääntä)
   Kenkku minkki: Markun teos on hieno, mutta itse olisin valinnut vähemmän massiivisen peitekuvan, pelkät kukat olisivat riittäneet.
   Katsoppa uudestaan kuinka iso se alkuperäinen kuva oli, sitä ei ihan pienellä olisi peittänyt.

   Lainaa

  39. Tulos: +11 (29 ääntä)
   Maalaileva viinirypäle: Yllättävän samannäköisiä. Ilmankos ne molemmat ainakin monia heteromiehiä houkuttelee, varmaan biologinen juttu.
   Tätä hypoteesia esim. biologi Desmond Morris muistaakseni kannatti, että rintojen ulkonäkö on kehittynyt jäljittelemään takapuolen muotoa.

   Lainaa

  40. Epäherkkä mandariini 30.11.2023 12:27
   Tulos: +7 (35 ääntä)
   Aika järkyttävä toi korjattukin tatuointi :o

   Lainaa

  41. Kuumennettu kultakala 30.11.2023 12:27
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Hävytön persoona: Katoin ensin pikkukuvista että persvaon yläpuolelle alaselkäänkö se muistotatuointi on tehty, mutta onneksi se olikin vaan tissivako, huh.
   Kyllä se oma isä tramp stampina ois ollu ihan liian Alabamaa 🤯

   Lainaa

  42. Tulos: +25 (39 ääntä)
   Mä en nyt ihan tajua miksi tuosta Markun teoksesta vittuillaan niin kovasti. Minusta se näyttää ihan pätevältä.

   Lainaa

  43. Tukkeutunut myyrä 30.11.2023 13:34
   Tulos: +39 (45 ääntä)
   Toivon että Luke on vain käsittänyt termin väärin ja on oikeasti "harjoitellut" viiden vuoden aikana maksimissaan kerran pari vuodessa. Koska jos "viiden vuoden harjoittelun" jälkeen normaali piirrosjälki on tasoa "kolmevuotias" niin kyllä jättäisin kaikki haaveet tästä ammatista. Mutta toi peittotatuointi on varmasti yksi vuoden kilteimmistä teoista. Vaikka kissa(?) näyttääkin aika kovasti kapeahäntäiseltä oravalta niin onhan se silti ilmaiseksi "harjoitustatuoinniksi" aivan hemmetin laadukas. Onneksi ei ollut Luke tarjoutunut "harjoittelemaan"...

   Lainaa

  44. Uusiutumaton peruna 30.11.2023 13:42
   Tulos: +27 (39 ääntä)
   Käy kyllä oikeasti sääliksi tuota vihreää tatuoinnin ottajaa. Ihan jos aikaleimojakin jo katsoo, niin vähän tulee mieleen tuliko sitä peitekuvaa ajateltua loppuun asti. Alkuperäisestä ketjusta kuitenkin nyt huomaa sen, että ottaja oli vielä OK tatuoinnin kanssa, vaikka ei nyt ollutkaan mikään maailman paras tatuointi. Mutta kolmessa päivässä sitten käy ottamassa tuollaisen aika ison ja näkyvän tatuoinnin tilalle koska muut sanoi, että ompa huonosti tehty tatuointi? Toivottavasti hän itse on tyytyväinen tuohon peitetatuointiin, sehän on se tärkein asia ennen kaikkea, sanoi muut mitä tahansa.

   Lainaa

  45. Relevantti lisko 30.11.2023 14:04
   Tulos: +5 (49 ääntä)
   Onpas täällä paljon tietäjiä tänään kertomassa, että Nimettömän jäsenen ottaman peitetatuoinnin design on nyt aivan väärä ja hänen mielipiteensä omaan kehoonsa tulevasta kuvasta turha. 🤔 Mitä tulee rintakehätatuointeihin, ne ovat yksiä yleisimmistä sijainniltaan - ja itselle ainakin on hiukan outo ajatus, että ensimmäisenä tulisi mieleen katsoa vaan niitä tissejä ja tehdä koko tatuoinnistakin pelkästään seksuaalinen. Onko kaikki osat naisten kehoista nyt pelkkiä seksinuken osia ja niitä voi katsoa vain seksi mielessä, vai mikä olisi se laillinen sijainti muistotatuoinnille..?

   Lainaa

  46. Konstikas paimen 30.11.2023 17:28
   Tulos: +10 (30 ääntä)
   Vuohi: Tätä hypoteesia esim. biologi Desmond Morris muistaakseni kannatti, että rintojen ulkonäkö on kehittynyt jäljittelemään takapuolen muotoa.
   Haa! Siten jaottelu tissi- ja persemiehiin joutaa roskakoriin. Sehän on yksi ja sama eli molemmat! 😍

   Lainaa

  47. Lajikas haltija 30.11.2023 17:30
   Tulos: +12 (24 ääntä)
   Kyllästynyt iskä.: LOL millä tuo markun tekemä orava peitetään :DDD Erittäin huono esimerkki peitekuvasta, pieni hentonen suttu peitetään järkyttävän kokoisella epämuodostuneella mustalla läntillä.
   Tonhan voi peittää vain maalaamalla koko decoltee-alue ja rintakehä mustaksi. Onhan niitä kaikenlaisia, missähän se tuli vastaan joku jolla oli koko kaula ihan musta. Koko naamaa mustannutta en ole nähnyt livenä.

   Lainaa

  48. Tulos: +15 (23 ääntä)
   Relevantti lisko: Onpas täällä paljon tietäjiä tänään kertomassa, että Nimettömän jäsenen ottaman peitetatuoinnin design on nyt aivan väärä ja hänen mielipiteensä omaan kehoonsa tulevasta kuvasta turha. 🤔 Mitä tulee rintakehätatuointeihin, ne ovat yksiä yleisimmistä sijainniltaan - ja itselle ainakin on [...]
     Kaikki on ihan laillista mitä omalle keholleen haluaa tehdä. Itse laitatin ensimmäisen tatskani 17-vuotiaana enkä kadu sitä: _sen_ikäiseltä_ oli tosi fiksua tehdä niin paljon taustatyötä kuin tein, eikä ottaa standardidelfiiniä Silti, menin tosi paljon erilaislla myyteilä, "kaikki tietävät" tai "terve järki sanoo". Terve järki sanoikin paljon, esim. siihen aikaan oli fiksua ottaa tatska jonka voi näyttää jos haluaa  riisumatta ihmeemmin, mutta myös piilottaa aivan normaalein toimistovaattein. (Siihen aikaan jokin näkyvä olisi ollut uramurha).
     Toisaalta nyt sanoisin: "Sinä pieni tunari, ei mikään kunnon studio tatuoi alaikäistä, hepatiitinko haluat!" (En saanut, mutta olenkin syntynyt onnelisten tähtien alla). 
     Samaan tapaan kokematon -ja sitä tuo varmasti on -ei ehkä tajua, että kun puhutaan tatuointien piilottamisesta, niin jotkut voi piilottaa uuden, edelleen suht' pienen ja vaalean alle. Itselläni on piilotettu keisarileikkausarpi, ja ei arpea voi piilottaa, Mutta siihen voi tehdä viritelmän, että pitäisi tietää mitä hakea ja sittenkin tuijottaa parin sentin päästä, ettei huomio menisi muualle. (Toki taiteilija saa sitten olla aika ninja). 
     Eli on ns. palvelus yleisölle kertoa, että musta läntti ei millään tavalla ole ainut tapa peittää. Silti, jos tatuoinnin omaaja tänne sattuu, niin ihan hyvä tuo on noin, älä sure, ja tarkoitus täyttyi. Joku muu joka ei halua noin paljoa väriä ehkä haluaa tietää.

   Lainaa

  49. Kuohitsematon manaatti 30.11.2023 18:48
   Tulos: +36 (44 ääntä)
   Apua, se alkuperänenhän on ton kissan kropan kokoinen ollut, näkyy lävitse. Et en ihmettele yhtään, että on tuon kokoisen peittotatskan ottanut tohon rintaan.

   Lainaa

  50. Parantava gaselli 30.11.2023 18:55
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Se ensimmäinen tatska tosiaan näkyy tuossa kissassa, jos haluatte vielä katsoa sen kokoa ja sijaintia.

   Lainaa

  51. Tämä seepra 30.11.2023 20:32
   Tulos: +17 (31 ääntä)
   Mut eikö tuon tasavärisen mustan peitetatuoinnin ongelma ole julmetun koon lisäksi se, että nuo toisen tatuoinnin jäljet näkyy läpi? Vai nekö sitten paranee aikanaan niin hyvin, ettei enää näy? No, eihän se minun asiani ole. Eikä maailmanloppu. Olen kroonisesti sairas, ja jos voisin vaihtaa tän isoon ja rumaan tatuointiin, tekisin sen heti. Mut silleenhän tää homma ei toimi.

   Lainaa

  52. Mattiteppo 1.12.2023 0:10
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   I R M E L I ❤️ Sattuu suoraan sydämeen.

   Lainaa

  53. Tuplattu herne 1.12.2023 2:29
   Tulos: +28 (34 ääntä)
   Itse tuota tatuointiryhmää sivusta seuranneena voin sanoa että sieltä ei Markkua parempaa peittäjää ois löytynyt. Ammattilaiset tietysti erikseen. Tatuoinnin ottaja oli halunnut mustan kissan, siniset kukat ja perhoset peitekuvaan itse, näihin oli joku tarina joka liittyi edesmenneeseen isään.

   Lainaa

  54. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Kaksi viimeistä näyttää kyllä menneiltä ja tulevilta infektioilta. Millä laitteella saa edes raastettua ihon tuohon kuntoon kuin tuo Irmeli?

   Lainaa

  55. Pelkäämätön pupu 1.12.2023 15:58
   Tulos: +14 (20 ääntä)
   En yleisesti tykkää lainkaan tatuoinneista, mutta minun mielestäni tuo kissa on hieno. En tiedä johtuuko sitten siitä, että pidän kissoista.

   Lainaa

  56. Eronnut karhu 1.12.2023 20:02
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Eikö tommosen ison alueen mustaksi värjääminen ole pirun työlästäkin vielä? Ja paljonko sitä kerralla aina voi tehdä? En näistä mitään tiedä mutta oon kuullut, että monessa osassa noita piirretään ja täytetäänkin useaan otteeseen. Eli ton tekemiseen on todellakin voinut kulua paljon aikaa.

   Lainaa

  57. Suonensisäinen lokki 1.12.2023 21:02
   Tulos: +11 (21 ääntä)
   Itseasiassa: Luke ei välttämättä ole ihan penaalin terävin kynä. On tullut työelämässä tavattua ihmisiä, jotka eivät todella tiedä mikä meni vikaan. Sellaisen esihenkilönä oleminen on oikeasti todella raskasta, kun mitään ei saisi vaatia. Tai yrittää kouluttaa sellaista, joka ei vain kehity vaikka muille ihmisille asia näyttää olevan hyvinkin yksinkertainen.
   Mulla on maatilalla ollut töissä pari sellaista, jotka ihan v**** oikeesti unohti kaiken mitä neuvoit siinä hetkessä kun kääntyivät.
   Ja sit kun on viel eläimiä ja naudat on todella herkkiä esim ruokinnan muutoksille. Omaan hyvät hermot enkä huuda, mut kyl se välillä päättyi huutoon: MITÄ V****A SÄ TEET? Johon työntekijä..öö, mä aattelin...
   No et v**** aatellu yhtään mitään.
   No, toinen ei koskaan lopun näyttökokeesta läpi päässyt.

   Lainaa

  58. Tatskat pois 3.12.2023 3:11
   Tulos: +9 (11 ääntä)
   Kivi:   Varmasti juuri sydäntä siinä on oltu hakemassa. Hyvä tatuoija olisi sanonut "oletko tullut ajatelleeksi, että sinä ajattelet 'sydän', muu maailma ajattelee 'tissit'". Mutta kun ei ollut hyvä tatuoija, niin kävi näin.   Tuo korjauskin jättää toivomisen varaa, oli kilttiä tehdä se ilmaiseksi kuitenkin, koska [...]
   Olis kannattanut laserilla poistatuttaa osa olis parilla kerralla lähtenyt ja sitten uutta päälle. Ei tarvis mustaa hakata päälle. Tuon poistoon menee ainakin 5 vuotta jos tuon haluaa poistaa. 😂

   Lainaa

  59. Rimppakinttu näätä 3.12.2023 12:59
   Tulos: +5 (15 ääntä)
   Ööö. tissien välittömään läheisyyteen muistotatska omasta isästä? Eikö joku muu paikka olisi toiminut? Sisäreisi tai takapuoli?

   Lainaa

  60. Pliisu hanki (Kivi, eri koneella) 4.12.2023 9:39
   Tulos: +8 (14 ääntä)
   Tatskat pois: Olis kannattanut laserilla poistatuttaa osa olis parilla kerralla lähtenyt ja sitten uutta päälle. Ei tarvis mustaa hakata päälle. Tuon poistoon menee ainakin 5 vuotta jos tuon haluaa poistaa. 😂
     OP sanoi että rahaa ei ollut edes kunnon korjauskuvaan, ja laserilla poistaminen on vielä kalliimpaa. (Siis todella, jatkaen tällä "public service announcement" linjalla, jotkut luulevat, että tatuoinnit eivät ole niin pysyviä enää, koska saahan ne laserilla pois. Saa joo, jos on kuukausia aikaa, todella hyvin varoissaan, ja kipu ei haittaa. Tatuoinnit ovat käytännössä pysyviä, harkitkaa kerran ja sitten vielä viisi kertaa, En kadu omiani -suoraan sanoen ärsyttää, ettei niitä ole enempää, tämän ikäisen tädin ei enää tarvitse paljon "tulevaisuuden urasta" huolia -mutta sen voi korjata varsin helposti).

   Lainaa

  61. Aktiivinen kettu 4.12.2023 11:29
   Tulos: +5 (9 ääntä)
   Rimppakinttu näätä: Ööö. tissien välittömään läheisyyteen muistotatska omasta isästä? Eikö joku muu paikka olisi toiminut? Sisäreisi tai takapuoli?
   Hyi. Siinä puoliso touhutessaan voi kans muistella samalla appiukkovainaata 🙅🏻‍♂️

   Lainaa

  62. Uskalias kenguru 4.12.2023 12:33
   Tulos: -3 (5 ääntä)
   Lukella aivan vääränlainen vaihdekaavio. Pakki kuuluu olla vasemmalla ylhäällä ykkösen vieressä. Muuuten toki aivan onnistunut vedos... Joskus olen leikitellyt samalla tatuointi idealla. Olisi hauska vanhana, kun lapset kyselisi mikä toin on. Olen kuitenkin pysynyt tatuoinneissa jotka peittyvät t-paidalla tai pitkillä housuilla.

   Lainaa

  63. Riittävä omena 4.12.2023 15:23
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Pliisu hanki (Kivi, eri koneella):   OP sanoi että rahaa ei ollut edes kunnon korjauskuvaan, ja laserilla poistaminen on vielä kalliimpaa. (Siis todella, jatkaen tällä "public service announcement" linjalla, jotkut luulevat, että tatuoinnit eivät ole niin pysyviä enää, koska saahan ne laserilla pois. Saa joo, jos on kuukausia aikaa, todella hyvin [...]
   Niin, kun tommoisen "oravan" täyttää kokonaan musteella niin se vie aikaa ja mustetta ja maksaisi sekin aika mukavasti. Saati että semmoista lähtisi laserilla poistamaan. Sen alkuperäisen olisi ehkä laserilla saanutkin jossain ajassa pois mutta ei toki ilmaiseksi. Että jos "oravaa" pitää vielä korjailla niin ehkä tuuheampi häntä sille pitäisi saada :D . Tai sitten koko rintakehä mustaksi. Että hieman saattaa eskaloitua nuo hommat. Todellakin miettikää ennen kuvia näkyvälle paikalle.

   Lainaa

  64. Riittävä omena 4.12.2023 15:24
   Tulos: +2 (8 ääntä)
   Aktiivinen kettu: Hyi. Siinä puoliso touhutessaan voi kans muistella samalla appiukkovainaata 🙅🏻‍♂️
   Aivan hirveätä. Loppuis kyllä "touhuilut" :-/

   Lainaa

  65. Neulottu ilonpilaaja 6.12.2023 9:21
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mauton orava: Onko tullut mieleen että ne kalliit tatuoinnit, mitkä maksetaan hyvällä palkalla, ei välttämättä päädy tänne mokasivulle?
   Ei se ajattele. Siksi se tuleekin housuihinsa joka kerta kun näitä mokia ilmaantuu.

   Lainaa

  66. Ummikko ämpäri 7.12.2023 7:48
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Tuplattu herne: Itse tuota tatuointiryhmää sivusta seuranneena voin sanoa että sieltä ei Markkua parempaa peittäjää ois löytynyt. Ammattilaiset tietysti erikseen. Tatuoinnin ottaja oli halunnut mustan kissan, siniset kukat ja perhoset peitekuvaan itse, näihin oli joku tarina joka liittyi edesmenneeseen isään.
   No lol. Löytyy aika hitosti paljon parempiakin :D Peitekuvaakaan ei tarvii tehdä pelkällä mustalla, vaan voi käyttää värejä ja harmaita. Ja Markun pitäis noilla kilometreillä jo tietää että vanhaa kuvaa ei aleta fiksailee vasta 2 viikon paranemisen jälkeen.
   T: ryhmäläinen

   Lainaa

  67. Otettu metsämarja 9.12.2023 0:00
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   jukkapalmu: Onko täällä joku joka osaa käyttää tatuointikamoja? Oon miettinny että kun osaan piirtää ihan suht hyvin ja tajuan varjostukset ja miten yhdellä värillä saa esim. rasterilla varjoja jne niin toki tajuan että tatuointi on ihan eri asia, mutta jos oikeesti osaa piirtää niin millasta jälkeä [...]
   Piirtämisen osaaminen on aikalailla minimivaatimus tatuoijalle. 
   Mutta siis itse omistan koneen ja olen sillä joskus itseeni jotain tehnytkin, sitä ennen harjoitusnahkaan. Niin iho, harjoitusnahka kuin kynä paperilla kaikki tuntuvat tosi erilaiselta. Varmasti jos on hyvä piirtämään, voisi olla mahdollisuuksia myös tatuointialalle, mutta ei ne sama asia ole. Iho on pehmeä, paikoin kimmoisa ja liikkuvainen alusta. Kovalle harjoitusnahalle tekeminen tuntuu suht samalta kuin piirtäminen, siksi suosittelen jopa harjoitusnahkaa enemmän vaikka jotain appelsiinia, joka tuntuu edes hippasen saman tyyppiseltä, kuin iho. Jos ihoa ei hieman ”venytä” siinä tehdessä ja koneesta ole kunnollista otetta eli ymmärrystä kuinka paljon koneella pitää painaa, (eli ei liikaa muttei liian vähänkään), kone alkaa helposti hyppiä iholla, ja muste jää joko liian pinnalle tai sen tuuppaa liian syvälle. Mutta jos kiinnostusta löytyy niin siitä vaan kamat hankkimaan ja harjoittelemaan – kaikki on aloittaneet jostain! Tunnen myös kotitatuoijia, jotka tekee tosi laadukasta työtä, mutta ovat jättäneet homman ns. sivubisnekseksi. 
   Mutta siis minähän en mikään ammattitatuoija tai tatuoija muutenkaan ole. Leimoja löytyy monia, niin liikkeessä kuin eritasoisilla kotitatuoijillakin tehtyjä, ja tosiaan itsekin olen itseeni vähän kokeillut hommaa. Yhtäkään en kadu. Joitain on korjailtu myöhemmin, mutta jokainen on myös muisto siltä elämänvaiheelta mitä silloin eli – ylpeästi kannan jokaista. 
   En myöskään ole lääkäri tai asianajaja, vaan filosofian yliopisto-opiskelija – sitä en osaa sanoa millaiseksi roskaväeksi se minut joidenkin silmissä tekee. 

   Lainaa

  68. ketkutikutkuti 5.1.2024 2:37
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Napiton maksamakkara: Teknisesti ottaen tuo peitekuva on hyvin tehty ja hieno, mutta aika rajun näköinen iso musta kissa rinnassa. No näissä ideana on tietysti se, että ei niistä muiden tarvii tykätä. Pääasia että itse tykkää.
   No ei nyt niin teknisesti hyvinkään tehty tai hieno, mutta kyseessä onkin harjoitustyö joten siihen nähden ihan ok ja ainakin paaaljon parempi kuin peitetty tekele.

   Lainaa

  69. ketkutikutkuti 5.1.2024 2:40
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Feissarimokien avainsanojen pitäs olla klikattavia linkkejä, miks ihmeessä eivät ole??

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: harjoittelija, irmeli, kissa, kuva, muistotatuointi, peitetatuointi, tatskat, tatuoinnit, tatuointimokat, vaihteet