Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uutiskatsaus, osa 41

Paulassa ei ole mitään vikaa. Fakta.
Uutiskatsaus, osa 41

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 33 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Välttämätön preeriasusi 17.10.2023 0:52
   Tulos: +211 (231 ääntä)
   Kannattaa olla tarkkana englanniksikin mitä tilaa. Briteissä chips on ne ranskalaiset potut, mitkä kyllä toimii fishin eli kalan kanssa, mutta jenkkilässä sillä saa sipsejä. Briteissä taas crisps tuottaa paremman tuloksen ilman ylläreitä jos haluaa raksuvaa ja naksuvaa syötävää elokuvasaliin.

   Lainaa

  2. Tornipöllö 17.10.2023 0:58
   Tulos: +175 (227 ääntä)
   Jos laittaa munkkeja mikroon, niin kannattaa muistaa ottaa niiltä kaavut pois ensin. Se kangas tuppaa käryämään lämmitettäessä.

   Lainaa

  3. Mukava maksamakkara 17.10.2023 1:11
   Tulos: +374 (376 ääntä)
   Niin, mistäköhän ihmeen syystä Paula on jäänyt ilman kumppania? Olen ihan ällikällä lyöty, kun noin hyväsydäminen ihminen on jäänyt yksin.

   Lainaa

  4. Kutsumaton pöllö 17.10.2023 1:27
   Tulos: +130 (132 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Niin, mistäköhän ihmeen syystä Paula on jäänyt ilman kumppania? Olen ihan ällikällä lyöty, kun noin hyväsydäminen ihminen on jäänyt yksin.
   Niinpä! Ei ole oikeutta maailmassa.

   Lainaa

  5. Suojaton sateenvarjo 17.10.2023 2:16
   Tulos: +162 (170 ääntä)
   Tässä on nyt kaikki väärissä paikoissa. Elokuviin sopivat munkit, luostariin laitetaan Paula, ja mikrossa valmistetaan ranskalaiset.

   Lainaa

  6. Yötön lohikäärme 17.10.2023 2:26
   Tulos: +80 (82 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Niin, mistäköhän ihmeen syystä Paula on jäänyt ilman kumppania? Olen ihan ällikällä lyöty, kun noin hyväsydäminen ihminen on jäänyt yksin.
   Paula, Ansa ja Miina, Suomen vaarallisimmat naiset. Ehkä tässä tapauksessa nimi on todellakin enne.

   Lainaa

  7. Liittoutumaton pussieläin 17.10.2023 5:53
   Tulos: +41 (47 ääntä)
   Nyt jäi vaivaamaan mitä Pentti oikein tarkoitti

   Lainaa

  8. Tulos: +106 (110 ääntä)
   Paulalle tiedoksi, Tiinalla on uutisen mukaan aviomies, lapsia ja lapsenlapsia. Maailmassa on varmasti paljon lapsettomaksikin haluavia miehiä kuten Paulalaan ei halua lapsia, mutta Paulan kohdalla "muut asiat" varmaan menevät tuonkin edelle.

   Lainaa

  9. Karhea raadonsyöjä 17.10.2023 8:05
   Tulos: -13 (37 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Niin, mistäköhän ihmeen syystä Paula on jäänyt ilman kumppania? Olen ihan ällikällä lyöty, kun noin hyväsydäminen ihminen on jäänyt yksin.
   Se on se himskutti siellä profiilissa.

   Lainaa

  10. Taidoton riikinkukko 17.10.2023 8:13
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Aika peruspentti, joka käy kommentoimassa ylipainoon liittyvään uutiseen, että ei kannata syödä pahoja herkkuja kun syö vaan niitä mistä tykkää. Ja tietysti niistäkin kannattaa syödä vain niitä mistä Pentti tykkää, koska kyllähän kaikki muutkin on samaa mieltä.

   Lainaa

  11. Itseasiassa 17.10.2023 8:17
   Tulos: -4 (30 ääntä)
   Paula on ylpeä kiljukakaraton, mutta että vielä Vaasasta! Kyllä voi ihminen olla pilalla. Vaikka taitaa Paulan vika vain olla, se kuuluisa temperamenttisuus,

   Lainaa

  12. Tulos: +82 (86 ääntä)
   Kilokalori: Paulalle tiedoksi, Tiinalla on uutisen mukaan aviomies, lapsia ja lapsenlapsia. Maailmassa on varmasti paljon lapsettomaksikin haluavia miehiä kuten Paulalaan ei halua lapsia, mutta Paulan kohdalla "muut asiat" varmaan menevät tuonkin edelle.
    Ja miksei olisi. Sirkuksien "freak show" historioita lukiessa, käy ilmi, että maailmaa "muulinnaamaisena naisena", "maailman rumimpana naisena" etc kierrelleillä on useinkin ollut mies ja lapsia. Aviopuolison valinnassa ulkomuoto on kuitenkin loppupeleissä aika pieni seikka: kauneus on katoavaista, mutta liiton olisi tarkoitus kestää. Pysyvämpiä ominaisuuksia tarvitaan. Paulan epäonneksi, myös kusipäisyys taitaa olla aika pysyvä ominaisuus.

   Lainaa

  13. Yötön myyrä 17.10.2023 9:52
   Tulos: -13 (41 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Niin, mistäköhän ihmeen syystä Paula on jäänyt ilman kumppania? Olen ihan ällikällä lyöty, kun noin hyväsydäminen ihminen on jäänyt yksin.
   Usein miehille on ulkonäkö tärkeämpi kuin hyvä sydän, ainakin tuttavuutta tehtäessä, joten sikäli Paulan miehettömyys jää arvoitukseksi kun ei kuvaa ole näkyvissä

   Lainaa

  14. Takiton hyttynen 17.10.2023 10:23
   Tulos: +45 (63 ääntä)
   Todella hämmentävää, että joidenkin persoonallisuus kokonaisuudessaan on "minulla ei ole lapsia".

   Lainaa

  15. Tulos: +12 (22 ääntä)
   Tornipöllö: Jos laittaa munkkeja mikroon, niin kannattaa muistaa ottaa niiltä kaavut pois ensin. Se kangas tuppaa käryämään lämmitettäessä.
   Ei se mikrossa käryä kun ei siinä oo kosteutta tarpeeksi. Mutta mitään metallia ei kannata laittaa, että jos niissä on jotain nappeja tms. niin ne pois.

   Lainaa

  16. Tulos: +26 (32 ääntä)
   Paula vois alkaa elämään Pentin kanssa. Siinä olis pari :D

   Lainaa

  17. It's a deal 17.10.2023 11:25
   Tulos: +61 (63 ääntä)
   Yötön myyrä: Usein miehille on ulkonäkö tärkeämpi kuin hyvä sydän, ainakin tuttavuutta tehtäessä, joten sikäli Paulan miehettömyys jää arvoitukseksi kun ei kuvaa ole näkyvissä
   Tuttavuuden tekemisestä on vielä matkaa aviomieheksi päätymiseen. Tuosta kommentointinopeudesta päättelisin, että luonne hyppää pintaan niin ripeästi, että naimisiin ei ehdi ilman ensitreffejä alttarilla, ja sittenkin se on 50-50.

   Lainaa

  18. It's a deal 17.10.2023 12:06
   Tulos: +8 (26 ääntä)
   Tuollaiseen profiilitekstiin yleensä päätyy, kun suoltaa "pikku kullanmuru pershedelmä"-tyyppisiä lapsivihakommentteja ihan varuilta joka paikkaan ja et enää jaksa vastata kaikille, ettei itsellä ole lapsia. Syytä ylpeyteen en osaa sanoa.

   Lainaa

  19. Lapseton piikkisika 17.10.2023 13:32
   Tulos: +37 (43 ääntä)
   Takiton hyttynen: Todella hämmentävää, että joidenkin persoonallisuus kokonaisuudessaan on "minulla ei ole lapsia".
   Minullakaan ei ole mutta en asiaa mainosta profiileissa saati solvaisi lapsellisia. Osa persoonaa se asia kuitenkin on, mutta ei määritä minua. En vihaa lapsia.

   Lainaa

  20. Shaisse piirroshahmo 17.10.2023 14:35
   Tulos: +12 (48 ääntä)
   It's a deal: Tuollaiseen profiilitekstiin yleensä päätyy, kun suoltaa "pikku kullanmuru pershedelmä"-tyyppisiä lapsivihakommentteja ihan varuilta joka paikkaan ja et enää jaksa vastata kaikille, ettei itsellä ole lapsia. Syytä ylpeyteen en osaa sanoa.
   Ei kai se nyt automaattisesti mitään lapsivihaa ole jos ei pidä lapsista. Ja miksei siitä saisi olla ylpeä, pitäisikö sitä hävetä? Itse välitän ainoastaan sisarusten lapsista. En halua omia ja serkkujen muksut on mulle täysin yhdentekeviä. En edes muista kaikkien nimiä eikä sillä sinänsä ole väliäkään kun tapaan niitä nykyään lähinnä vain jonkun sukulaisen hautajaisissa tai häissä. Tuntemattomat lapset ovat minulle kuin ilmaa.

   Lainaa

  21. Kähärä tuhatjalkainen 17.10.2023 15:02
   Tulos: +37 (45 ääntä)
   Vaikka Paula kuulostaakin nyt kieltämättä vähän ikävältä tyypiltä, niin ehkäpä elämä ei oo kohdellut hyvin. Jos on tahtomattaan kauan yksin, tekee se väkisin katkeraksi jossain vaiheessa. Ja asiat joita olisi eniten halunnut (vaikka lapset), on pakko kääntää niin ettei onneks niitä ei ole, koska asia on liian vaikea. Tosin vaikka mietin itsekin usein mielessäni miksi olen sinkku ja tuo ja tuo ja tuo ei, en silti IKINÄ menis kirjoittelemaan sellaista mihinkään, varsinkaan ihmisestä joka on joutunut kokemaan tollaista.

   Lainaa

  22. Turvaton pupu 17.10.2023 15:03
   Tulos: +34 (42 ääntä)
   Shaisse piirroshahmo: Ei kai se nyt automaattisesti mitään lapsivihaa ole jos ei pidä lapsista. Ja miksei siitä saisi olla ylpeä, pitäisikö sitä hävetä? Itse välitän ainoastaan sisarusten lapsista. En halua omia ja serkkujen muksut on mulle täysin yhdentekeviä. En edes muista kaikkien nimiä eikä sillä sinänsä ole väliäkään kun tapaan [...]
   Miksi edes täytyisi pitää lapsista enemmän kuin aikuisista? Toisaalta, on hyväksytympää sanoa, että en pidä lapsista, kuin että en pidä aikuisista. 
   Lapsissa on kivoja ja aivan kamalia, kuten aikuisissakin. Lasten puolustukseksi pitää sanoa, että he ovat geeniensä ja ympäristönsä armoilla, kun taas useimmilla aikuisilla pitäisi olla kykyä jonkinlaiseen henkiseen kasvuun, tai vähintään käytöstapoihin. 
   En minäkään oikeastaan pidä muista lapsista kuin omistani. Joitain kohtaan tunnen myötätuntoa. 

   Lainaa

  23. It's a deal 17.10.2023 15:14
   Tulos: +41 (45 ääntä)
   Saa olla neutraali tai olla pitämättä. "Limaklöntti kiljukakara" ilmauksena noin vihaiselta ihmiseltä vain sai minut olettamaan, että Paula on puskaradioissa ja kommenttipalstoilla aiheen johdosta enemmänkin. En koe ylpeyttä tai häpeää asioista, jotka ovat minulle yhdentekeviä, kai siellä joku välimaasto sitten on.

   Lainaa

  24. Arkkienkeli 17.10.2023 17:57
   Tulos: +1 (9 ääntä)
   Pentti on idiootti ja ei todellakaan voi olla yliopistossa. Jätkä on tyhmä kuin saapas. Kaikille sitä annetaankin oikeus äänestää.

   Lainaa

  25. Johdoitettu pähkinä 17.10.2023 23:46
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Kähärä tuhatjalkainen: Vaikka Paula kuulostaakin nyt kieltämättä vähän ikävältä tyypiltä, niin ehkäpä elämä ei oo kohdellut hyvin. Jos on tahtomattaan kauan yksin, tekee se väkisin katkeraksi jossain vaiheessa. Ja asiat joita olisi eniten halunnut (vaikka lapset), on pakko kääntää niin ettei onneks niitä ei ole, [...]
   Paula kertoo, että muiden mielestä hänessä on vikaa.  Kerran yhdessa tv-sarjassa sanottiin jotenkin näin: "Jos yksi ihminen on sitä mieltä että olet kusipää, se on luultavasti väärässä, mutta jos melkein kaikki ihmiset ovat sitä mieltä, sä luultavasti olet silloin kusipää."  Toisaalta, jos joku tulis mulle suoraan face to face sanomaan, että mun toimintamallit ja käytös loukkaisi häntä, niin pyrkisin katsomaan omaa käytöstäni toisen silmillä, koska viimeisin asia mitä haluan tehdä on loukata ja ärsyttää ketään. Samaa suosittelen Paulalle.  Usein ihminen ei näe omia virheitään ja valitettavasti moni on sitä lajia ihmisenä, että vaikka heille kertoisi suoraan ja rehellisesti, että toinen on loukannut tai käyttäytynyt typerästi, niin he eivät silti ymmärrä, miksi heidän käytöksensä on loukannut toista. Valitettavasti he eivät kykene muuttamaan toimintamalliaan sellaiseksi, että muillakin olisi hyvä olla heidän lähellään, koska he eivät näe omassa käytöksessään mitään vikaa.  Olen näihin ihmistyyppeihin törmännyt monta kertaa elämäni aikana.

   Lainaa

  26. Tulos: +13 (15 ääntä)
   Shaisse piirroshahmo: Ei kai se nyt automaattisesti mitään lapsivihaa ole jos ei pidä lapsista. Ja miksei siitä saisi olla ylpeä, pitäisikö sitä hävetä? Itse välitän ainoastaan sisarusten lapsista. En halua omia ja serkkujen muksut on mulle täysin yhdentekeviä. En edes muista kaikkien nimiä eikä sillä sinänsä ole väliäkään kun tapaan [...]
   Ihan mielenkiinnosta, ovatko myös tuntemattomat aikuiset sinulle yhdentekeviä tai kuin ilmaa?

   Lainaa

  27. Tulos: +6 (6 ääntä)
   Se, että Paula on katsonut tarpeelliseksi kirjoittaa tuon lauseen profiiliinsa kertoo juurikin siitä, että varmasti suureen ääneen sitä myös huutelee aina kun pienikin ikkuna aukeaa. Osaan vaan kuvitella Paulan siskontytön julkaisemassa kuvan vastasyntyneestä esikoisestaan ja Paulan kommentoimassa samantien "ÄLLÖTTÄVÄ LIMAKLÖNTTI!!!"

   Lainaa

  28. Toimeton rotta 18.10.2023 22:10
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   jukkapalmu: Ei se mikrossa käryä kun ei siinä oo kosteutta tarpeeksi. Mutta mitään metallia ei kannata laittaa, että jos niissä on jotain nappeja tms. niin ne pois.
   Kyllä käryää kangas mikrossa. 
   Nm. Unohtui joskus jyvätyyny mikroon ja paloi niin kangas kuin jyvätkin yhdeltä kohdin

   Lainaa

  29. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Tuntuu pahalta, kun nää pahimmat kusipäät on nimeltään Pauloja. Vai pyöriikö täällä vain yksi, tosi ahkera kusipää-Paula? Hävettää muiden Paulojen puolesta ja pelkään, että minua aletaan pitää samanlaisena jo nimen perusteella.

   Lainaa

  30. Varpaaton hylje 19.10.2023 0:35
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Oonks mä ymmärtänyt jotain väärin, kun musta tuo fish and chips on niinku se kalanen ja ranet... Eiks nää meidän chipsit tai sipsit tai miksikä perunalastuiksi kukakin niitä kutsuu, oo sit lontooksi crisps? Ehkä mä otan takkini ja menen

   Lainaa

  31. Neuloutuva sohvaperuna 19.10.2023 2:14
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   jukkapalmu: Ei se mikrossa käryä kun ei siinä oo kosteutta tarpeeksi. Mutta mitään metallia ei kannata laittaa, että jos niissä on jotain nappeja tms. niin ne pois.
   Kuivat aineet nimenomaan alkaa käryämään ja kytemään mikrossa, esim. ne lämmitettävät jyvätyynyt palaa helposti jos ei muista laittaa vesilasillista mukaan tuomaan kosteutta. Eli munkille kylpyvettä mukaan mikroon.

   Lainaa

  32. Hupaisa päärynä 19.10.2023 22:58
   Tulos: +5 (5 ääntä)
   Varpaaton hylje: Oonks mä ymmärtänyt jotain väärin, kun musta tuo fish and chips on niinku se kalanen ja ranet... Eiks nää meidän chipsit tai sipsit tai miksikä perunalastuiksi kukakin niitä kutsuu, oo sit lontooksi crisps? Ehkä mä otan takkini ja menen
   Ihan oikein oot ymmärtäny. Ja sit Amerikassa chips on sipsit, ja (french) fries on ranskalaiset. Aina netissä juttuja lukiessa joutuu hetken miettii, että mitä ruokaa tarkotetaan jos ei oo kunnolla kontekstia kirjoittajan kotimaasta.

   Lainaa

  33. Tulos: +2 (2 ääntä)
   jukkapalmu: Ei se mikrossa käryä kun ei siinä oo kosteutta tarpeeksi. Mutta mitään metallia ei kannata laittaa, että jos niissä on jotain nappeja tms. niin ne pois.
   Kokeilepa kääräistä vaikka jauheliha (jauheliha siksi että munkin laittamisen suositteleminen laskettaisiin rikokseen yllyttämiseksi) kankaaseen ja laittaa se mikroon. Jos kankaaseen ei ilmaannu riittävästi kosteutta että alkaisi käryämään myönnän erehtyneeni. En ole itse testannut mutta peruskoulun fysiikalla ajattelisin että kyllä sitä kosteutta riittävästi tulee siihen kankaaseen. Ilmoita miten kävi koska uskon että et turhaan huutelisi asiasta mistä ei ole ymmärrystä joten voit tehdä sen silloin täysin riskittä. Haluan tietää kuinka väärässä olen tässä asiassa.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: lämmittää, mikro, munkki, painonhallinta, palovammat, perunalastut, sinkku, sipsit, tulipalo, ylipaino

 • Uusimmat

 • Kategoriat