Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 438

Nuohooja kävi kylässä ja teki mielestäni oudon pyynnön.
Kuvakooste, osa 438

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 65 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kujeileva apina 17.10.2023 0:36
   Tulos: +317 (331 ääntä)
   Joskus noi on ihan hauskoi, mut kyl mulla ainakin aiheuttaa jotkut slangisanat hämmennystä. Mulle on naurettu sitä, kun pidän kattia kissana, kun se on kuulemma yleisesti katalysaattori. Ihan tiedoks kun googlaa "katti", niin siellä tulee haussa kissakuvia ja sama kun googlaa "kumpparit", niin tulee kumisaappaat.

   Lainaa

  2. Kaukaloton unikeko 17.10.2023 0:41
   Tulos: +173 (191 ääntä)
   Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.

   Lainaa

  3. Liberaali kesyhanhi 17.10.2023 0:47
   Tulos: +142 (196 ääntä)
   Kaukaloton unikeko: Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.
   Riemurasia. Siinä on nimi jota en ole kuullut vuosiin.
   Lopetin kyseisellä sivulla käymisen, kun siitä tuli Persu-Anojen leikkikenttä ja mahdoton moderoida.

   Lainaa

  4. Tornipöllö 17.10.2023 0:54
   Tulos: +167 (169 ääntä)
   Jäi kiinnostamaan, että oliko kyseessä edes Tanjan oma kissa vai löytyikö sokkelista joku ihan vieras katti.

   Lainaa

  5. Välilaskuton salaatti 17.10.2023 1:16
   Tulos: +145 (157 ääntä)
   Kaukaloton unikeko: Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.
   Eikä se ole edes erityisen hauska tai nokkela

   Lainaa

  6. Suojaton sateenvarjo 17.10.2023 2:09
   Tulos: +216 (226 ääntä)
   En pääse eroon mielikuvasta, jossa salikörmyt kahvakuulatreenien päätteeksi loppuverryttelyvät ammuskelemalla toisiaan sormenpäähän venytetyillä kuminauhoilla. (Ei saa tähdätä kasvoihin, huutaa tunnin vetäjä.)

   Lainaa

  7. Yötön lohikäärme 17.10.2023 2:32
   Tulos: +124 (136 ääntä)
   Näissä se asiayhteys tuntuu olevan hankala hahmottaa, eteenkin väsyneenä ei vaan leikkaa. Joskus pitäisi saada enempi rautalankaa: "jumppakuminauha", "korppulevyke", "öljykattila" jne. 🤷‍♀️

   Lainaa

  8. Äksy roska 17.10.2023 5:19
   Tulos: +49 (105 ääntä)
   Vois noi riemurasian muka hauskat kuvat jättää postaamatta.

   Lainaa

  9. Kudottu kolibri 17.10.2023 5:35
   Tulos: -48 (72 ääntä)
   Yötön lohikäärme: Näissä se asiayhteys tuntuu olevan hankala hahmottaa, eteenkin väsyneenä ei vaan leikkaa. Joskus pitäisi saada enempi rautalankaa: "jumppakuminauha", "korppulevyke", "öljykattila" jne. 🤷‍♀️
   Korppulevyke?

   Lainaa

  10. Loikoileva fretti 17.10.2023 6:50
   Tulos: +33 (55 ääntä)
   Kaukaloton unikeko: Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.
   Onhan tuo vanhaa läppää, itse n. 30 vuotta sitten ensimmäisen kerran nähnyt (tuttavan häälahjan lisukkeena). Vaimollensa oli vastaava myös jossa ainoa kysymys oli: "Menen ulos, ok?", johon ainoa vastaustäppi oli: "Hyväksytty". Oi niitä aikoja kun huumorin kukka oli se kaunein kukka... 🤷🏻‍♀️😶

   Lainaa

  11. Tulos: -46 (92 ääntä)
   Liberaali kesyhanhi: Riemurasia. Siinä on nimi jota en ole kuullut vuosiin.Lopetin kyseisellä sivulla käymisen, kun siitä tuli Persu-Anojen leikkikenttä ja mahdoton moderoida.
   Oletko se trolli joka sanoi kaikkia persuiksi?

   Lainaa

  12. Räkäpää 17.10.2023 7:51
   Tulos: +47 (55 ääntä)
   Kujeileva apina: Joskus noi on ihan hauskoi, mut kyl mulla ainakin aiheuttaa jotkut slangisanat hämmennystä. Mulle on naurettu sitä, kun pidän kattia kissana, kun se on kuulemma yleisesti katalysaattori. Ihan tiedoks kun googlaa "katti", niin siellä tulee haussa kissakuvia ja sama kun googlaa "kumpparit", niin tulee kumisaappaat.
   Eipä nämä paikallisetkaan automiehet puhu katalysaattorista kattina. Kissa se on.

   Lainaa

  13. Räkäpää 17.10.2023 7:52
   Tulos: +29 (33 ääntä)
   Liberaali kesyhanhi: Riemurasia. Siinä on nimi jota en ole kuullut vuosiin.Lopetin kyseisellä sivulla käymisen, kun siitä tuli Persu-Anojen leikkikenttä ja mahdoton moderoida.
   Tuli tässä joku päivä kurkittua se taas läpi. Ei mennyt kauaa selata muutamalta vuodelta kaikki mediat. Kuollut paikka.

   Lainaa

  14. Ääkkönen 17.10.2023 7:55
   Tulos: +104 (106 ääntä)
   Salapoliisi Jarillekin tiedoksi: Nykyisin liikennemerkeissä käytetään ns. kalvoa läpäisemätöntä kiinnitystä eli ruuvin kannat on liikennemerkkikalvon alla piilossa. Tavoitteena on pidentää merkin elinkaarta.

   Lainaa

  15. Tulos: -46 (70 ääntä)
   Loikoileva fretti: Onhan tuo vanhaa läppää, itse n. 30 vuotta sitten ensimmäisen kerran nähnyt (tuttavan häälahjan lisukkeena). Vaimollensa oli vastaava myös jossa ainoa kysymys oli: "Menen ulos, ok?", johon ainoa vastaustäppi oli: "Hyväksytty". Oi niitä aikoja kun huumorin kukka oli se kaunein kukka... 🤷🏻‍♀️😶
   Jos pidät tuollaista huumorin kukkaa kauneimpana, en kehtaa edes miettiä miten hirveän näköinen kyseinen vaimo on. Tai mies sen puoliin.

   Lainaa

  16. Gluteeniton päärynä 17.10.2023 7:59
   Tulos: +6 (42 ääntä)
   Olen sitä ikäluokkaa jolla oli koulussa, yläasteella, kuten yläkoulua silloin kutsuttiin, atk-niminen valinnaisaine. Mulle on jäänyt sieltä mieleen tasan yksi asia. Opettaja jauhoi siitä että korppu on kiintolevy, ja lerppu on levyke. Että älkää missään nimessä irrottako korppua koneesta. Se olikin ainoa huumori mitä siitä opettajasta irtosi.

   Lainaa

  17. Itseasiassa 17.10.2023 8:05
   Tulos: +1 (35 ääntä)
   En oo ikinä irrottanut tuota keittiönkaappien jalkalistaa, omassa taloudessa on tullut asuttua jo 20 vuotta. Tuskin oon hirveästi menettänyt, en usko että Kyllikki Saaren tai edes ammuttujen valtiomiesten murhat sillä ratkeaa.

   Lainaa

  18. Tulos: -46 (60 ääntä)
   Ääkkönen: Salapoliisi Jarillekin tiedoksi: Nykyisin liikennemerkeissä käytetään ns. kalvoa läpäisemätöntä kiinnitystä eli ruuvin kannat on liikennemerkkikalvon alla piilossa. Tavoitteena on pidentää merkin elinkaarta.
   Tuossa ei ole ollut tarvetta sellaiselle tekniikalle kun lisäkilvet on kiinnitetty photoshoppaamalla.

   Lainaa

  19. Maustamaton sankari 17.10.2023 9:10
   Tulos: +45 (77 ääntä)
   Kujeileva apina: Joskus noi on ihan hauskoi, mut kyl mulla ainakin aiheuttaa jotkut slangisanat hämmennystä. Mulle on naurettu sitä, kun pidän kattia kissana, kun se on kuulemma yleisesti katalysaattori. Ihan tiedoks kun googlaa "katti", niin siellä tulee haussa kissakuvia ja sama kun googlaa "kumpparit", niin tulee kumisaappaat.
   Kyllä minulle "kumpparit" tarkoittaa vain ja ainoastaan kumisaappaita. Mitähän ne tuossa mokassa tarkoittavat?

   Lainaa

  20. Vähennetty marsu 17.10.2023 9:12
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Kaukaloton unikeko: Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.
   Ah, Riemurasia! Siinäpä vasta blast from the past. Yritän jatkaa tätä ja antaa seuraavalle saman hyvän olon tunteen: Miniclip (bubble trouble) ja Aapeli.fi (biljardi)

   Lainaa

  21. Halukas etana 17.10.2023 9:24
   Tulos: -11 (45 ääntä)
   Ääkkönen: Salapoliisi Jarillekin tiedoksi: Nykyisin liikennemerkeissä käytetään ns. kalvoa läpäisemätöntä kiinnitystä eli ruuvin kannat on liikennemerkkikalvon alla piilossa. Tavoitteena on pidentää merkin elinkaarta.
   Ja tossa oikean puoleisessa kuvassa ne kaksi alinta merkkiä on silti selvästi lisätty kuvaan.

   Lainaa

  22. Tulos: +19 (31 ääntä)
   Kaukaloton unikeko: Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.
   Auts. Riemurasia herätti vahvoja tunteita. Siis nyt eikä silloin joskus vuosikymmenet sitten. Jotenkin se onnistui palauttamaan hyvin voimakkaita fiiliksiä, hyviä ja pahoja, niiltä ajoilta. Mä oon just joskus silloin käynyt intin ja muuttanut omilleni ja ekaa kertaa seurustellut vakavasti jne. En tiedä onko se edes oikea ajankohta johon mielessäni palasin tosin kun siitä on jo aikaa mennyt. Yksi sana. Riemurasia. Ja meitsi huomaa olevansa aikamatkustaja. Siistiä ja pelottavaa samaan aikaan. Lähinnä siksi pelottavaa että se kertoo mielen herkkyydestä ja sen taas mä onnistun yhdistämään haurauteen. 
   Perkele kakarat pois mun nurtsilta🧑‍🦳

   Lainaa

  23. Vastuuton unikeko 17.10.2023 9:55
   Tulos: +70 (72 ääntä)
   Itseasiassa: En oo ikinä irrottanut tuota keittiönkaappien jalkalistaa, omassa taloudessa on tullut asuttua jo 20 vuotta. Tuskin oon hirveästi menettänyt, en usko että Kyllikki Saaren tai edes ammuttujen valtiomiesten murhat sillä ratkeaa.
   No jonkun sokkelista se vastaus piilee, melko vastuutonta kuvitella, ettei se voisi olla teillä.

   Lainaa

  24. Vastuuton unikeko 17.10.2023 10:02
   Tulos: +91 (93 ääntä)
   Gluteeniton päärynä: Olen sitä ikäluokkaa jolla oli koulussa, yläasteella, kuten yläkoulua silloin kutsuttiin, atk-niminen valinnaisaine. Mulle on jäänyt sieltä mieleen tasan yksi asia. Opettaja jauhoi siitä että korppu on kiintolevy, ja lerppu on levyke. Että älkää missään nimessä irrottako korppua koneesta. Se olikin ainoa huumori mitä siitä opettajasta irtosi.
   Opettajasi oli hakoteillä, Lerppu oli suurempi ja taipuisampi ja korppu oli pienenmpi ja jäykempi. Siitä ne nimet tulevat.

   Lainaa

  25. Kamelinruskea karjalanpiirakka 17.10.2023 10:07
   Tulos: +36 (40 ääntä)
   Kaukaloton unikeko: Olikohan tuo loma-anomus maailman ensimmäisiä Paintilla shopattuja (ennen kuin sitä termiä oli edes olemassa) vanhasta armeijan kupongista. Pyörinyt internetissä ainakin 25 vuotta. Tämä yksilö Riemurasiasta. Aiemmin mm. Haksun huumorisivuilta, mitä ei kyllä Jonnet muista.
   Oletin, että moka tuossa oli Virpin kommentti.

   Lainaa

  26. Tulos: +30 (34 ääntä)
   Äksy roska: Vois noi riemurasian muka hauskat kuvat jättää postaamatta.
   Tässä hauskuus olikin Virpin kommentissa.

   Lainaa

  27. Tulos: +46 (70 ääntä)
   Itsepähän Mira käskit ottaa kumpparit mukaan, sehän ei tosiaan tarkoita kuminauhaa. Vaan niitä KUMISAAPPAITA.

   Lainaa

  28. Ketsupilta haiseva avokado 17.10.2023 10:16
   Tulos: +39 (47 ääntä)
   Tylsimys: Tuossa ei ole ollut tarvetta sellaiselle tekniikalle kun lisäkilvet on kiinnitetty photoshoppaamalla.
   No eipäs ole, tuo on eräällä mökkitiellä enkä usko sen pysyvän Photarilla kiinni.

   Lainaa

  29. Vehmas karpalo 17.10.2023 10:23
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Gluteeniton päärynä: Olen sitä ikäluokkaa jolla oli koulussa, yläasteella, kuten yläkoulua silloin kutsuttiin, atk-niminen valinnaisaine. Mulle on jäänyt sieltä mieleen tasan yksi asia. Opettaja jauhoi siitä että korppu on kiintolevy, ja lerppu on levyke. Että älkää missään nimessä irrottako korppua koneesta. Se olikin ainoa huumori mitä siitä opettajasta irtosi.
   Niin mutta väjän myöhemmin, lerppujen jälkeen, tuli ne kovat korppu-levykkeet. Vai muistanko väärin, miksikä niitä sitten kutsuttiin?

   Lainaa

  30. Tulos: -33 (39 ääntä)
   Edes alasokkelin takaa ei löydy sellasta tyyppiä joka uskoisi noiden oikean puoleisen kuvan lisäkylttien olevan aitoja

   Lainaa

  31. Jämtti panda 17.10.2023 10:26
   Tulos: +34 (40 ääntä)
   Vastuuton unikeko: Opettajasi oli hakoteillä, Lerppu oli suurempi ja taipuisampi ja korppu oli pienenmpi ja jäykempi. Siitä ne nimet tulevat.
   Taisi olla sellainenkin hetki, jolloin oli lerput käytössä, mutta ei vielä korppulevykkeitä, ehkä silloin kovalevyä eli kovoa kutsuttiin korpuksi? Minusta se oli kyllä kovo silloinkin. Tosin en muista tuota aikaa kun korppuja ei vielä ollut, joten en tiedä.

   Lainaa

  32. Lakattu vadelma 17.10.2023 10:38
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Minä haluan uskoa noiden kylttien aitouteen. Pääsisikö joku ottamaan vaikka vähän videokuvaa pailan päältä?

   Lainaa

  33. Aikailematon kirsikka 17.10.2023 12:40
   Tulos: +50 (52 ääntä)
   Jämtti panda: Taisi olla sellainenkin hetki, jolloin oli lerput käytössä, mutta ei vielä korppulevykkeitä, ehkä silloin kovalevyä eli kovoa kutsuttiin korpuksi? Minusta se oli kyllä kovo silloinkin. Tosin en muista tuota aikaa kun korppuja ei vielä ollut, joten en tiedä.
   Niitä on ollut yhtäaikaakin. Kovalevy/kiintolevy, enkuksi hard drive (HD), on aina ollut eri asia eikä sitä koskaan ole korpuksi sanottu. Joko ope täysin pihalla tai trollasi ennen kuin koko termiä on ollut keksittykään.

   Lainaa

  34. Loikoileva fretti 17.10.2023 12:43
   Tulos: -18 (26 ääntä)
   Toj Karin: Jos pidät tuollaista huumorin kukkaa kauneimpana, en kehtaa edes miettiä miten hirveän näköinen kyseinen vaimo on. Tai mies sen puoliin.
   Huomaa emojit kommentissani, niin saatat tulkita sen oikein 🤷🏻‍♀️😶 Tai enhän mä tiedä näkyykö ne sulle 😅
   Mut hyvä sanaleikki sulla tuossa, ei sen puoleen🤷🏻‍♀️🤭🤷🏻‍♀️

   Lainaa

  35. Lapseton piikkisika 17.10.2023 13:21
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Jämtti panda: Taisi olla sellainenkin hetki, jolloin oli lerput käytössä, mutta ei vielä korppulevykkeitä, ehkä silloin kovalevyä eli kovoa kutsuttiin korpuksi? Minusta se oli kyllä kovo silloinkin. Tosin en muista tuota aikaa kun korppuja ei vielä ollut, joten en tiedä.
   Kovalevy ei ole koskaan ollut korppu. Nehän oli aikoinaan isoja limppuja, kahden lerppuaseman kokoisia.

   Lainaa

  36. Taitamaton katkarapu 17.10.2023 14:22
   Tulos: +6 (12 ääntä)
   Liberaali kesyhanhi: Riemurasia. Siinä on nimi jota en ole kuullut vuosiin.Lopetin kyseisellä sivulla käymisen, kun siitä tuli Persu-Anojen leikkikenttä ja mahdoton moderoida.
   Sieltä pistettiin SVL:n ja muiden oikeisto-tampioiden tilit bannille ja samalla kertaa kaikki Suomen sotiin ja vähänkään isänmaallisuuteen tai erotiikkaan viittaavat kuvat estoon ja niiden postaajille kans (väliaikaiset) bannit. Sen jälkeen tipahti aika äkkiä rekisteröityjen käyttäjien määrä vähintään puolella. Median laatu romahti niin paljon että itse lopetin aika pian sen jälkeen, alkoi tulla enemmän ja enemmän jotain facebook-kiertovitsejä ja kuvia jotka oli pyörineet internetissä 2000-luvun alusta lähtien. Tämä tapahtui vuosia sitten.

   Lainaa

  37. Boheemi marsu 17.10.2023 14:27
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Kudottu kolibri: Korppulevyke?
   https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/61773ffd-da09-46d1-9759-42429334dfb2

   Lainaa

  38. rottanpää 17.10.2023 14:30
   Tulos: -1 (25 ääntä)
   Loikoileva fretti: Onhan tuo vanhaa läppää, itse n. 30 vuotta sitten ensimmäisen kerran nähnyt (tuttavan häälahjan lisukkeena). Vaimollensa oli vastaava myös jossa ainoa kysymys oli: "Menen ulos, ok?", johon ainoa vastaustäppi oli: "Hyväksytty". Oi niitä aikoja kun huumorin kukka oli se kaunein kukka... 🤷🏻‍♀️😶
   Oi niitä aikoja, kun huumorin kukka oli seksistinen.

   Lainaa

  39. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Maustamaton sankari: Kyllä minulle "kumpparit" tarkoittaa vain ja ainoastaan kumisaappaita. Mitähän ne tuossa mokassa tarkoittavat?
   No sitä jumppakuminauhaa

   Lainaa

  40. Paljas kantojuhta 17.10.2023 16:30
   Tulos: +20 (22 ääntä)
   Kudottu kolibri: Korppulevyke?
   Disketti

   Lainaa

  41. Kantava etana 17.10.2023 16:43
   Tulos: -33 (45 ääntä)
   Liberaali kesyhanhi: Riemurasia. Siinä on nimi jota en ole kuullut vuosiin.Lopetin kyseisellä sivulla käymisen, kun siitä tuli Persu-Anojen leikkikenttä ja mahdoton moderoida.
   Ainahan se on ollut, vasurit vaan tuli pahoittamaan mielensä sinne kun ei osaa ohittaa itselleen epämiellyttävää kommenttia. Ja lopulta sivuston tuhosi se suvakkivänkääjä eikä kukaan jaksanut enää käydä siellä.

   Lainaa

  42. Arkkienkeli 17.10.2023 17:54
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   Hyi helvetti että on paskanen läävä "sisustetaan saatana" kotona.

   Lainaa

  43. Seksikäs kumisaapas 17.10.2023 18:31
   Tulos: +10 (32 ääntä)
   Kyllä kumpparit on vain ja ainoastaan kumisaappaat. Muka hauskat jumppatädit ne koittaa aina keksiä kaikille asioille lempinimiä.

   Lainaa

  44. Tulos: +7 (11 ääntä)
   Vähennetty marsu: Ah, Riemurasia! Siinäpä vasta blast from the past. Yritän jatkaa tätä ja antaa seuraavalle saman hyvän olon tunteen: Miniclip (bubble trouble) ja Aapeli.fi (biljardi)
   Aapeli.com on ollut jo useampia vuosia kuollut ja kuopattu. Rip

   Lainaa

  45. Tahditon kalkkuna 17.10.2023 19:17
   Tulos: -3 (11 ääntä)
   Hyvä Mervi, ettei eletty enää lerppuaikaa. Mitä olisi opettajalle vilauteltu?

   Lainaa

  46. Valittu mestari 17.10.2023 21:28
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Kissan ilme: "niin mitä? Etkö ole ennen nähnyt kissaa sokkelissa."

   Lainaa

  47. Ratsastanut persoona 17.10.2023 21:35
   Tulos: +17 (21 ääntä)
   Välilaskuton salaatti: Eikä se ole edes erityisen hauska tai nokkela
   Huumori muuttuu. Täälläkin kun selailee 2011 feissarimokia, menee ne vähän yli hilseen ja tuntuvat typeriltä ja keskenkasvuisilta.
   Kumppari-moka oli kyllä aidosti hauska, kommentteineen kaikkineen. Nauroin ääneen.

   Lainaa

  48. Tyyppivika unikeko 18.10.2023 6:48
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Melkoisen narsissista inkelöintiä taaskin.

   Lainaa

  49. Suomuton lepakko 18.10.2023 9:44
   Tulos: -4 (22 ääntä)
   Toj Karin: Jos pidät tuollaista huumorin kukkaa kauneimpana, en kehtaa edes miettiä miten hirveän näköinen kyseinen vaimo on. Tai mies sen puoliin.
   Jotenkin ei yllätä, että sinä vammaisia avoimesti vihaava syrjijä vihaat myös sitä, jos joku toinen yrittää pitää häissä hauskaa. Anteeksi, siis on 30 vuotta sitten yrittänyt pitää häissä hauskaa. Olet kyllä pikkusieluisuuden huipentuma kun pitää etsimällä etsiä loukkaantumisen syytä 30 vuoden takaisista asioista, jotka tapahtuivat jollekulle toiselle. Mutta eihän kaltaisesi vammaisten syrjijä varmaan muutakaan sisältöä kykene elämässään pitämään.

   Lainaa

  50. Muikea Mastodontti 18.10.2023 10:10
   Tulos: -7 (13 ääntä)
   Kattilamokasta tuli mieleen se klassikko missä joku Sirpa-Liisa soittaa autolleen huoltoaikaa ja huoltamon aspan kysyessä että millainen auto on kyseessä? Sirpaliisa vastaa; "punainen"

   Lainaa

  51. Himmeä hyttynen 18.10.2023 10:15
   Tulos: -19 (25 ääntä)
   Taitamaton katkarapu: Sieltä pistettiin SVL:n ja muiden oikeisto-tampioiden tilit bannille ja samalla kertaa kaikki Suomen sotiin ja vähänkään isänmaallisuuteen tai erotiikkaan viittaavat kuvat estoon ja niiden postaajille kans (väliaikaiset) bannit. Sen jälkeen tipahti aika äkkiä rekisteröityjen käyttäjien määrä vähintään puolella. [...]
   Feissarimokat on onnistunut bannaamaan/karkottamaan melkein kaikki vanhat keskustelijat pois täältä. Vain muutama samanmielinen on jäänyt jäljelle. Tästä johtuen nämä kommentt ovat nykyään niin puisevan kuivia. Ennen täällä oli menoa ja vauhtia.
   Veikkaan että feissarimokat kuolee muutaman vuoden päästä juuri tästä syystä. 

   Lainaa

  52. Tulos: +3 (15 ääntä)
   Suomuton lepakko: Jotenkin ei yllätä, että sinä vammaisia avoimesti vihaava syrjijä vihaat myös sitä, jos joku toinen yrittää pitää häissä hauskaa. Anteeksi, siis on 30 vuotta sitten yrittänyt pitää häissä hauskaa. Olet kyllä pikkusieluisuuden huipentuma kun pitää etsimällä etsiä loukkaantumisen syytä 30 vuoden takaisista asioista, [...]
   Nyt  ne lääkkeet! Mun kommentin voi ymmärtää monella tavalla väärin, eikä siitä ole pakko pitää vaikka ymmärtäisikin sen oikein, mutta tuo sinun tulkinta on kyllä jotain ihan käsittämätöntä. Niistä ajoista kun olin tarpeeksi nuori ja tyhmä lyömään vammaisia alaspäin huumorin tai muun tekosyyn varjolla, Feissarimokia tai edes koko Facebookia ei ollut olemassakaan. Vaatii melkoista järjen köyhyyttä syyttää minua vammaisten vihaamisesta.

   Lainaa

  53. Toimeton rotta 18.10.2023 11:34
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Suojaton sateenvarjo: En pääse eroon mielikuvasta, jossa salikörmyt kahvakuulatreenien päätteeksi loppuverryttelyvät ammuskelemalla toisiaan sormenpäähän venytetyillä kuminauhoilla. (Ei saa tähdätä kasvoihin, huutaa tunnin vetäjä.)
   Loppuverryttelyksi muodostuukin pystypaini kuin itsestään.

   Lainaa

  54. Nasta pomelo 18.10.2023 12:03
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kujeileva apina: Joskus noi on ihan hauskoi, mut kyl mulla ainakin aiheuttaa jotkut slangisanat hämmennystä. Mulle on naurettu sitä, kun pidän kattia kissana, kun se on kuulemma yleisesti katalysaattori. Ihan tiedoks kun googlaa "katti", niin siellä tulee haussa kissakuvia ja sama kun googlaa "kumpparit", niin tulee kumisaappaat.
   Katti tarkoittaa kylläkin verkkokaapelia kuten CAT-6.

   Lainaa

  55. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Himmeä hyttynen: Feissarimokat on onnistunut bannaamaan/karkottamaan melkein kaikki vanhat keskustelijat pois täältä. Vain muutama samanmielinen on jäänyt jäljelle. Tästä johtuen nämä kommentt ovat nykyään niin puisevan kuivia. Ennen täällä oli menoa ja vauhtia. Veikkaan että feissarimokat kuolee muutaman vuoden päästä juuri tästä syystä. 
   Emme ole bannanneet ketään. Kaikki kommentit käsitellään yksittäistapauksina, emmekä pyri puolustamaan mitään tiettyä kantaa. Sisältököyhät häirikköviestit poistetaan, esimerkiksi "kaikki [homot/persut/suvakit] tulisi tappaa!" Tämä siis riippumatta siitä, mikä ihmisryhmä muka tulisi tappaa. Eräs henkilö käy aktiivisesti kommentoimassa jokaiseen juttuun ALAS VASEMMISTO ja nämäkin poistetaan, vaikka tätä käyttäjää ei ole varsinaisesti bannattu. Hän tietysti kuvittelee, että puolustamme vasemmistoa (kommentoimalla YLLÄPITO ON HUORA), mutta yhtä lailla turha ALAS OIKESTO poistettaisiin.

   Lainaa

  56. Höyli sirkka 18.10.2023 14:39
   Tulos: 0 (10 ääntä)
   Kudottu kolibri: Korppulevyke?
   Jonnet ei muista. Nimitys oli korppu, mutta sitähän sinä luulisit syötäväksi

   Lainaa

  57. Kirpeä ahven 18.10.2023 19:15
   Tulos: +12 (14 ääntä)
   Lakattu vadelma: Minä haluan uskoa noiden kylttien aitouteen. Pääsisikö joku ottamaan vaikka vähän videokuvaa pailan päältä?
   Noita kylttejä voi kuka tahansa tilata useammastakin eri firmasta. Virallisia liikennemerkkejä, tai sellaisella tekstillä kuin haluaa. Oikeat liikennemerkit pitää ilmoittaa kunnalle, mutta kilpiä voi yksityisteille toki pystyttää muutoin suht vapaasti. En tiedä miksi tuo on on niin uskomatonta joidenkin mielestä?

   Lainaa

  58. Loikoileva fretti 18.10.2023 22:52
   Tulos: -3 (3 ääntä)
   rottanpää: Oi niitä aikoja, kun huumorin kukka oli seksistinen.
   Tämäpä juuri oli pointti. Ja on se osin vieläkin. 🤷🏻‍♀️😶

   Lainaa

  59. Natiivi susi 19.10.2023 17:25
   Tulos: +2 (10 ääntä)
   Toj Karin: Nyt  ne lääkkeet! Mun kommentin voi ymmärtää monella tavalla väärin, eikä siitä ole pakko pitää vaikka ymmärtäisikin sen oikein, mutta tuo sinun tulkinta on kyllä jotain ihan käsittämätöntä. Niistä ajoista kun olin tarpeeksi nuori ja tyhmä lyömään vammaisia alaspäin huumorin tai muun tekosyyn varjolla, Feissarimokia [...]
   Kun vammainen kertoi kohtaamastaan syrjinnästä, sinä pärähdit paikalle huutamaan, että ainoatakaan vammaista ei ole ikinä syrjitty missään, että se on kaikki mukamas valetta.
   On kuitenkin fakta, että syrjintää tapahtuu ihan oikeasti, ja sen kieltäminen on itsessään syrjintää.
   Kiva, että olet lopettanut vammaisten lyömisen, mutta se ei tarkoita, että voisit vielä taputella itseäsi selkään hyvästä työstä.

   Lainaa

  60. Tulos: -2 (14 ääntä)
   Natiivi susi: Kun vammainen kertoi kohtaamastaan syrjinnästä, sinä pärähdit paikalle huutamaan, että ainoatakaan vammaista ei ole ikinä syrjitty missään, että se on kaikki mukamas valetta. On kuitenkin fakta, että syrjintää tapahtuu ihan oikeasti, ja sen kieltäminen on itsessään syrjintää. Kiva, että olet lopettanut vammaisten [...]
   Paitsi etten pärähtänyt. Mitään tuollaista en ole sanonut. Sun/teidän säälittävät valheet jatkuu edelleen.

   Lainaa

  61. Natiivi susi 20.10.2023 13:48
   Tulos: -3 (9 ääntä)
   Toj Karin: Paitsi etten pärähtänyt. Mitään tuollaista en ole sanonut. Sun/teidän säälittävät valheet jatkuu edelleen.
   Kylläpäs pärähdit. Älä valehtele omista tekosistasi. Kun minä puhuin ITSE kohtaamastani syrjinnästä, sinä rupesit raivoamaan, että ei voi pitää paikkaansa, ja siellä ne tekstit edelleen ovat kaikkien luettavissa.
   Ja lisäksi "haukuit", että kohtaamastaan syrjinnästä puhuminen tekee vammaisesta perussuomalaisen. Perussuomalaisuus on sinusta niin paha asia, että käytät sitä haukkumasanana silloin, kun kohtaat vammaisen tai muun vihaamasi ihmisryhmän edustajan. Olisipa minunkin elämäni niin helppoa, että minulla olisi varaa pelätä eri mieltä olevia ihmisiä, siis oikeiden pelonaiheiden sijaan.

   Lainaa

  62. Tulos: +3 (5 ääntä)
   Mikähän lainen kahvakuularyhmän vetäjän mielestä on ISO KUMINAUHA kaverin vaimon puolesta kyselen

   Lainaa

  63. Tulos: -3 (13 ääntä)
   Natiivi susi: Kylläpäs pärähdit. Älä valehtele omista tekosistasi. Kun minä puhuin ITSE kohtaamastani syrjinnästä, sinä rupesit raivoamaan, että ei voi pitää paikkaansa, ja siellä ne tekstit edelleen ovat kaikkien luettavissa. Ja lisäksi "haukuit", että kohtaamastaan syrjinnästä puhuminen tekee vammaisesta perussuomalaisen. [...]
   Itke ittes uneen. Edellinen keskustelu loppui jo, mutta sulla näyttää olevan pahoja pakkomielteitä jatkaa paskan puhumista. Jätän tämän taas viimeiseksi kommentiksi. Innolla odotan kauanko kestää että aloitat saman lässytyksen jonkun uuden moka-postauksen kohdalla.

   Lainaa

  64. Natiivi susi 20.10.2023 16:11
   Tulos: -4 (14 ääntä)
   Toj Karin: Itke ittes uneen. Edellinen keskustelu loppui jo, mutta sulla näyttää olevan pahoja pakkomielteitä jatkaa paskan puhumista. Jätän tämän taas viimeiseksi kommentiksi. Innolla odotan kauanko kestää että aloitat saman lässytyksen jonkun uuden moka-postauksen kohdalla.
   Minusta vammaisten syrjiminen on niin typerää ja julmaa, että siitä sietääkin joutua kuulemaan pitkälle tulevaisuuteen.
   Ja eihän sinulla ole oikeutta valittaa tästä, tai tuntea oloasi loukatuksi, tai näkökulmaasi vääristellyksi.
   Minun kantani on: woketus on sitä, että hyvää ihmistä larppaava tyyppi raivostuu pienimmistäkin sanavalinnoista, etsii tahallaan tekosyitä loukkaantumiselle, pyrkii näkemään kaiken aina negatiivisuutena ja uhkana, ja raivoaa siitä toisille korostaakseen omaa hyveellisyyttään ja toisten huonommuutta. Siinä missä ystävällisyys on rakentavaa ja johtaa kaikille hyviin lopputuloksiin, woketus vain hajottaa ja saa kaikki osapuolet tuntemaan olonsa väärinymmärretyiksi.
   Sinä sanoit, että minä valehtelin väittäessäni, että woketusta tapahtuisi tai että sen harjoittaminen olisi huono juttu.
   Eli nyt, kun minä toimin sillä tavalla, mikä olisi minun mielestäni typerää woketusta, en oikeasti tee mitään väärin, koska sinähän sanoit, että tätä woketus-tyyppistä syrjintää ei ole olemassa ja että sillä tavalla toimiminen ei ole huono asia. Sinä itse siis sanoit, että minä olen oikeutettu lähettämään sinulle näitä viestejä, ja että niiden lähettäminen on hyvä asia.
   Oman, väärän mielipiteeni mukaan tämä minun käytökseni olisi typerää ja hajottavaa, eikä se saa sinua kuuntelemaan, mitä minulla on asiana. Mutta sinun oikean mielipiteesi mukaan minä toimin nyt sinua kohtaan aivan oikein, ja sinun on kuunneltava, mitä sanon, koska en loukkaa sinua millään tavalla.

   Lainaa

  65. Ärrätäti 4.11.2023 12:07
   Tulos: +4 (4 ääntä)
   Minä olin joskus kiskalla töissä ja asiakas sanoi: "Sitten vielä yksi näkki-paketti". Löin näkit tiskiin ja asiakas katsoi minua epäluuloisena ja kysyi, ettö mikä tuo on. Hymyilin vielä kuin idiootti ja totesin iloisena: "Näkkileipää!" Hän olisi halunnut kondomeja...

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: avioliitto, google maps, korppu, kuminauha, kumisaappaat, kumpparit, kuva, kyltit, loma-anomus, lomake, nuohooja, siivota, siivous, sokkeli