Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Puskaradio suhisee, osa 46

Kun hyväntekeväisyys menee liian pitkälle.
Puskaradio suhisee, osa 46

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 41 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mukava maksamakkara 3.10.2023 0:13
   Tulos: +69 (127 ääntä)
   Jussin ja Tonin huumori (?) ei kyllä nyt ihan uppoo.

   Lainaa

  2. Saunatonttu 3.10.2023 0:14
   Tulos: +217 (227 ääntä)
   Raimo@maansiirtofirma.fi:llä on muuten hyvä juoni, mutta todennäköisesti tuohon tekstarihuijaukseen lankeavat vain eläkeläiset. Voihan se toki olla tarkoituskin.

   Lainaa

  3. Rikki meni, sanoi mango 3.10.2023 0:15
   Tulos: +67 (85 ääntä)
   Raimo on tod. näk. vanhempi setämies mutta yritystä piisaa 😆

   Lainaa

  4. Syvä panda 3.10.2023 0:24
   Tulos: +65 (83 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Jussin ja Tonin huumori (?) ei kyllä nyt ihan uppoo.
   Valitettavasti Toni vaikuttaa sellaiselle öyhölle, että ei ole edes hummoria :(

   Lainaa

  5. Tornipöllö 3.10.2023 0:26
   Tulos: +120 (132 ääntä)
   Haluan uskoa, että tuo perin ovela vonkausviesti on lähetetty klo 3.42 yöllä, koska siinä on kaikki muukin ihan yhtä pielessä. "Pillussas on ehkä kasvain, lähetä mulle kuva niin tarkistan asian. t. yks terveys keskus lääkäri maansiirtofirmasta" "Kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä."

   Lainaa

  6. Kastunut mato 3.10.2023 1:32
   Tulos: +96 (108 ääntä)
   parastahan tossa on toi "vaginasta" eli sieltä sisältä pitäis se kuva ottaa. kännykkää vaan kameroineen tunkemaan, eikös

   Lainaa

  7. Kujeileva apina 3.10.2023 1:43
   Tulos: +93 (99 ääntä)
   Onks kaikilla lahjoilla tuo vuoden mietintä aika, että lahjoittaja voi vuoden sisällä hakea tai ehkä pyytää palauttamista kotiovelle, jos alkaa katua? 😅

   Lainaa

  8. Itselatautuva leijona 3.10.2023 5:08
   Tulos: -25 (41 ääntä)
   Rikki meni, sanoi mango: Raimo on tod. näk. vanhempi setämies mutta yritystä piisaa 😆
   Mistä niin päättelet?🤔

   Lainaa

  9. Proteiiniton alpakka 3.10.2023 5:26
   Tulos: +133 (139 ääntä)
   Raimon maansiirtofirma on vanha meemi. Alkoi siitä, kun jollain keskustelupalstalla "teinityttö" olisi halunnut kuulla muiden itsetyydytyskokemuksia ja pyysi olemaan yhteydessä sähköpostiste, raimojne. Tämä siis tiedoksi niille, jotka luulevat kyseessä olevan oikea henkilö näissä tilanteissa.

   Lainaa

  10. Varomaton konna 3.10.2023 6:40
   Tulos: +64 (64 ääntä)
   https://urly.fi/3eJ2 Alkuperäinen Maansiirtofirman Raimo

   Lainaa

  11. Varomaton konna 3.10.2023 6:41
   Tulos: +28 (38 ääntä)
   Varomaton konna: urly.fi/3eJ2 Alkuperäinen Maansiirtofirman Raimo
   Eli siis Jorma.

   Lainaa

  12. Tulos: +30 (36 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Jussin ja Tonin huumori (?) ei kyllä nyt ihan uppoo.
   Mä olen melko varma että vähintään toinen noista oli täysin tosissaan kommentin kanssa.

   Lainaa

  13. Itseasiassa 3.10.2023 9:21
   Tulos: +54 (58 ääntä)
   Mä lahjoitin Hopen kautta alusvaatteita ja hygieniatuotteita. Nyt tarvisin lisää sukkia ja suihkusaippua on kans loppu, voinko saada ne takaisin?

   Lainaa

  14. Soukka undulaatti 3.10.2023 9:42
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Varomaton konna: urly.fi/3eJ2 Alkuperäinen Maansiirtofirman Raimo
   Varomaton konna: Eli siis Jorma.
   Raimo, Jorma, Pasi, mitä näitä Maansiirtofirmassa nyt on 😆. Kiva jos oikeasti olisi jollakin tommoinen firma ja emailit etunimillä. Olisi todellinen Maansiirtofirman Pertti ihmeissään jos joku jutut tosissaan ottanut tekisi rikosilmoituksen.

   Lainaa

  15. Kuurosokea mestari 3.10.2023 9:59
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Tuollaisia Sinin tyyppisiä lainaajia on osunut muutama elämän varrelle. Parhaimmillaan suuttuvat jos on annettu tuote annettu uudelleen eteenpäin. Luulevat että voivat säilöä ilmaiseksi minun talooni kaiken vuosiksi.

   Lainaa

  16. Arkkienkeli 3.10.2023 10:14
   Tulos: -68 (80 ääntä)
   Rikki meni, sanoi mango: Raimo on tod. näk. vanhempi setämies mutta yritystä piisaa 😆
   Hyvä peppu sillä on. Parempi kuin nykyisillä ryhävalailla, joten saattaisimpa kokeilla näin heterona.

   Lainaa

  17. Kitsas ihminen 3.10.2023 11:18
   Tulos: -93 (99 ääntä)
   Ikärajat ovat kukkahattujen yläkanttiin vetämiä. Pleikkarille ei ole koskaan julkaistukkaan peliä mitä en 10 vuotiaan antaisi pelata. Nuorempanakin on Call of Dutyt, GTAt, jne pelattu.

   Lainaa

  18. Tulos: +73 (77 ääntä)
   Eli Tonin mielestä se elämän suola mitä kuolemansairaan kannattaa keskittyä kokemaan on tappelut, seksi, viina ja väkivalta? Jotkut saattaisivat varsinkin lasten kohdalla painottaa mm. reissuja ja perheen kanssa ajan viettoa mutta ei kai sitten kaikki...

   Lainaa

  19. It's a deal 3.10.2023 11:48
   Tulos: +60 (62 ääntä)
   Kuurosokea mestari: Tuollaisia Sinin tyyppisiä lainaajia on osunut muutama elämän varrelle. Parhaimmillaan suuttuvat jos on annettu tuote annettu uudelleen eteenpäin. Luulevat että voivat säilöä ilmaiseksi minun talooni kaiken vuosiksi.
   Täällä mokissahan oli joku ahdistunut, kun kerran myytyjä ja jälleen pieneksi jääneitä lastenvaatteita kaupattiin eteenpäin. "Minun pienokaiseni lapsuusmuistoja myyt!"

   Lainaa

  20. Tulos: +24 (28 ääntä)
   Syvä panda: Valitettavasti Toni vaikuttaa sellaiselle öyhölle, että ei ole edes hummoria 😒
   Siltäkin on jäänyt etcetera kokematta.

   Lainaa

  21. Tulos: -19 (27 ääntä)
   Itte vein Hope Ry:lle mun PS3 :n ja kaikki siihen liittyvän. Pleikkari sairaalassa on vaan että "Meillä on pleikkari täällä lapsia varten" vaikka sitä ei kukaan koskaan pelaa. Ihan turhaan pölyyntyy siellä. Samoin kun parturissa. Ikinä nähnyt että kukaan sitä pelaa.

   Lainaa

  22. Esiintyvä käärme 3.10.2023 13:07
   Tulos: +41 (43 ääntä)
   jukkapalmu: Itte vein Hope Ry:lle mun PS3 :n ja kaikki siihen liittyvän. Pleikkari sairaalassa on vaan että "Meillä on pleikkari täällä lapsia varten" vaikka sitä ei kukaan koskaan pelaa. Ihan turhaan pölyyntyy siellä. Samoin kun parturissa. Ikinä nähnyt että kukaan sitä pelaa.
   Ootko siis lastenosastolla töissä vai mistä päättelet pleikkarin lojuvan pölyyntymässä?
   Omia lapsiani on hoidettu neljän sairaalan erilaisilla lastenosastoilla, ja itse olen työskennellyt eräällä noista osastoista pari kuukautta. Ihan jokapäiväisessä käytössä nuo laitteet on ollu. K18-pelejä toki siellä tuskin kaivataan. Epäilen ettei myöskään Hopella. Hyväntekeväisyyskirpparit varmaan vois ottaa vastaan.

   Lainaa

  23. Tulos: +58 (60 ääntä)
   Inhottava toi ajatus että ”Annetaan nyt kokeilla K18 -juttuja kun raukka ei muuten saa niitä kokea” 😬 mitähän muita ”aikuisten kokemuksia” tällä perusteella voisi näille lapsille tarjota.. 😱

   Lainaa

  24. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Kitsas ihminen: Ikärajat ovat kukkahattujen yläkanttiin vetämiä. Pleikkarille ei ole koskaan julkaistukkaan peliä mitä en 10 vuotiaan antaisi pelata. Nuorempanakin on Call of Dutyt, GTAt, jne pelattu.
   No enpä nyt tiedä, näin aikuisenakin pelotti ja oksetti esimerkiksi Outlast -kauhupelin vierestä katsominen kun kaveri pelasi 🫣🤢

   Lainaa

  25. Lepsu kalkkuna 3.10.2023 15:11
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   raimo@maansiirtofirma.fi on todella vanha meemi. Ensimmäistä kertaa tuli vastaan irkissä lähemmäksi 20v sitten.

   Lainaa

  26. Kenkku ampiainen 3.10.2023 17:57
   Tulos: +32 (34 ääntä)
   Itseasiassa: Mä lahjoitin Hopen kautta alusvaatteita ja hygieniatuotteita. Nyt tarvisin lisää sukkia ja suihkusaippua on kans loppu, voinko saada ne takaisin?
   Eri Uffeissa kiertäessäni tuli kolmatta kertaa kassalla sivukorvalla kuultua itkuvirttä, että "Pudotin tämän vaatteen vahingossa teidän laatikkoon. Voinko saada sen takaisin?" Myyjät eivät ikinä lämmenneet tarinalle. Täytyi olla aika vakiojuttu kun niin usein tuli kuultua.

   Lainaa

  27. Nuutunut kivi 3.10.2023 20:19
   Tulos: +21 (23 ääntä)
   Soukka undulaatti: Raimo, Jorma, Pasi, mitä näitä Maansiirtofirmassa nyt on 😆. Kiva jos oikeasti olisi jollakin tommoinen firma ja emailit etunimillä. Olisi todellinen Maansiirtofirman Pertti ihmeissään jos joku jutut tosissaan ottanut tekisi rikosilmoituksen.
   Tai lähettelisi pyydettyjä kuvia/fantasioita.

   Lainaa

  28. Nuutunut kivi 3.10.2023 20:23
   Tulos: +29 (37 ääntä)
   Jos olisin lapsena pelannut tai katsonut jonkun pelaavan K18 pelejä, olisin luultavasti pelännyt kuollakseni. Tavalliset kummitusjututkin oli liikaa. Saati sitten että olisin vielä ollut kuolemansairas. Onnea vaan hoitajille ja vanhemmille.

   Lainaa

  29. Kalarikas pingviini 3.10.2023 20:40
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Kitsas ihminen: Ikärajat ovat kukkahattujen yläkanttiin vetämiä. Pleikkarille ei ole koskaan julkaistukkaan peliä mitä en 10 vuotiaan antaisi pelata. Nuorempanakin on Call of Dutyt, GTAt, jne pelattu.
   Joo. 
   Nuorempana kun niiden laitteiden, PS1 ja PS2 grafiikat oli mitä oli niin pienempikin lapsi helpommin erotti faktan fiktiosta. (Vaikken olekaan sitä mieltä että noilla konsoleilla pikkulapset sais pelata jtn kauhupelejä.) Mut uudemmilla konsoleilla ihmishahmot on realistisempia, samoin väkivalta. Kyllä mäkin pelasin Tekkeniä pleikalla tarhaikäisenä ja sitä sit leikittiin siellä päiväkodissa et kuka on Yoshimitzu ja kuka joku muu, mut nykykonsoleilla se veren lentäminen on paljon aidomman näköistä – ei sitä lasten tartte katsella sen enempää kun väkivaltaelokuviakaan. 
   Semmoinen huomio myös, et lapset siinä missä aikuisetkin on erilaisia – toiset herkempiä kuin toiset. Hopeanuoli traumatisoi osan ysärilapsista, osalle se oli vaan huikee animesarja. Vaikka sinä olet PS2:n grafiikoilla pelannu GTA:t traumatisoitumatta, ei se tarkoita et kaikki olisi, tai että PS2:sta voisi edes verrata nykypeleihin. 

   Lainaa

  30. Mäntylahti-Piiras 3.10.2023 22:29
   Tulos: -22 (28 ääntä)
   Tonin, Velin ja Topin kiistasta; moraalisesti ehkä kyseenalaista tarjota K-18 pelejä (tai viinaa ja/tai seksiä-) kuolemansairaille alaikäisille, mutta tosielämässä riippuu siitä miten kaukana tuosta maagisesta rahasta kyseiset kuolemansairaat ovat, omasta mielestäni 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat nyt ainakin voisivat saada hiukan joustoa, suojaikärajojen pointtihan on lainsäätäjien näkökulmasta ehkäistä "kieroon kasvamista", niin härskiä kuin asian toteaminen ehkä onkin, sanoisin että tässä tapauksessa ei "kieroon kasvamiseen" ole riittävästi aikaa, ei ainakaan niin paljoa että potilaat ehtisivät tehdä vahinkoa muille.

   Lainaa

  31. Sähkötön jänis 3.10.2023 23:28
   Tulos: +19 (19 ääntä)
   Nuutunut kivi: Tai lähettelisi pyydettyjä kuvia/fantasioita.
   Olisikohan tuo domain vapaana jos ostaisi omaksi ja perustaisi postilaatikot 😁

   Lainaa

  32. Tulos: +20 (26 ääntä)
   Varomaton konna: urly.fi/3eJ2 Alkuperäinen Maansiirtofirman Raimo
   Omg, netti-ilmiö/legenda, josta en oo vielä kuullu! En olekaan selannut nettiä vielä läpi!

   Lainaa

  33. Tulos: +34 (36 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: Tonin, Velin ja Topin kiistasta; moraalisesti ehkä kyseenalaista tarjota K-18 pelejä (tai viinaa ja/tai seksiä-) kuolemansairaille alaikäisille, mutta tosielämässä riippuu siitä miten kaukana tuosta maagisesta rahasta kyseiset kuolemansairaat ovat, omasta mielestäni 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat nyt ainakin voisivat [...]
   Ei lastensairaala oo mikään saattohoitoa, kyllä siellä ihan ihmeitäkin tehdään...

   Lainaa

  34. Viljava seuraeläin 4.10.2023 7:07
   Tulos: +13 (17 ääntä)
   Kitsas ihminen: Ikärajat ovat kukkahattujen yläkanttiin vetämiä. Pleikkarille ei ole koskaan julkaistukkaan peliä mitä en 10 vuotiaan antaisi pelata. Nuorempanakin on Call of Dutyt, GTAt, jne pelattu.
   Se että sinä kuvittelet asian olevan noin, ei vielä tarkoita että se olisi noin.

   Lainaa

  35. Mäntylahti-Piiras 4.10.2023 10:06
   Tulos: -23 (33 ääntä)
   Pankki: Ei lastensairaala oo mikään saattohoitoa, kyllä siellä ihan ihmeitäkin tehdään...
   "ei, meidän Niko-Petteri EI saa pelata Grand Theft Autoa koska se tekee kilteistä lapsista kouluampujia, joojoo onhan tuo "aikaa on jäljellä alle viikko" kuultu jo tuhat kertaa, mutta MINÄ tiedän että ihme vielä tapahtuu!"

   Lainaa

  36. Onnekas robotti 5.10.2023 15:42
   Tulos: -1 (1 ääni)
   Itseasiassa: Mä lahjoitin Hopen kautta alusvaatteita ja hygieniatuotteita. Nyt tarvisin lisää sukkia ja suihkusaippua on kans loppu, voinko saada ne takaisin?
   En usko, että noita tavaroita saat, mutta lahjakortteja sieltä voi käsittääkseni ottaa mielensä mukaan.

   Lainaa

  37. Onnekas robotti 5.10.2023 15:43
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Pankki: Ei lastensairaala oo mikään saattohoitoa, kyllä siellä ihan ihmeitäkin tehdään...
   Eikä lääketiede ole ihmeitä, se on ihan tiedettä.

   Lainaa

  38. Runneltu hai 5.10.2023 16:01
   Tulos: +18 (20 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: "ei, meidän Niko-Petteri EI saa pelata Grand Theft Autoa koska se tekee kilteistä lapsista kouluampujia, joojoo onhan tuo "aikaa on jäljellä alle viikko" kuultu jo tuhat kertaa, mutta MINÄ tiedän että ihme vielä tapahtuu!"
   Sulla ei oo käynyt mielessä että se ikäraja voisi olla olemassa ennemminkin siksi että se suojaa lasta itseään mahdollisilta traumoilta kun ei ole vielä tarpeeksi kypsä käsittelemään asiaa/aihetta? Kyllä tietysti varmaan löytyy sellainenkin teini jolla on viikko elinaikaa ja ainut toive päästä pelaamaan GTA:ta ennen kuolemaansa jolloin se varmaan kannattaa hänelle sallia, mutta tuskinpa se on mikään lastenosastojen yleisin tapaus. Ja kuten joku jo sanoikin, lastenosasto on eri asia kuin lasten saattohoito-osasto - useimmat lähtevät sieltä elossa kotiin.

   Lainaa

  39. Höyli sirkka 6.10.2023 21:47
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Arkkienkeli: Hyvä peppu sillä on. Parempi kuin nykyisillä ryhävalailla, joten saattaisimpa kokeilla näin heterona.
   Homona. Ei siinä mitään häpeämistä ole, Pasi.

   Lainaa

  40. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 3:43
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Mäntylahti-Piiras: Tonin, Velin ja Topin kiistasta; moraalisesti ehkä kyseenalaista tarjota K-18 pelejä (tai viinaa ja/tai seksiä-) kuolemansairaille alaikäisille, mutta tosielämässä riippuu siitä miten kaukana tuosta maagisesta rahasta kyseiset kuolemansairaat ovat, omasta mielestäni 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat nyt ainakin voisivat [...]
   Viinaakin vois kulautella sitten myös vapaasti, kun ei ehdi maksa poksahtamaan ja röökiä vetää ainakin 10 vuotiaasta asti, kun ei ehdi keuhkosyöpä puhkeamaan ja kaikkee muuta"kivaa" koska ei elä traumatisoiduksi aikuiseksi asti.

   Lainaa

  41. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 3:48
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mäntylahti-Piiras: "ei, meidän Niko-Petteri EI saa pelata Grand Theft Autoa koska se tekee kilteistä lapsista kouluampujia, joojoo onhan tuo "aikaa on jäljellä alle viikko" kuultu jo tuhat kertaa, mutta MINÄ tiedän että ihme vielä tapahtuu!"
   Ja viereinen lapsipotilas: "Epäreiluu, et Tino-maria delaa ja saa pelata GTA:ta ja mä joudun elämään ilman."

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: huijaus, kuva, lahjoittaa, lahjoitus, lastensairaala, maansiirto, maansiirtofirma, pelit, play station, pleikkari, ps4, raimo, roskalava, sohva, takaisin