Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 436

Uskaltaisitko käydä tässä suihkussa tai näissä vessoissa?
Kuvakooste, osa 436

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 42 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Läpimätä ahma 5.10.2023 0:05
   Tulos: -84 (184 ääntä)
   Itsehän ajattelen tuollaisissa vessoissa ym., että se on katselijan murhe jos jotain näkee. On kuitenkin myönnettävä etten välttämättä halua missään tiktok-videolla istua pöntöllä.

   Lainaa

  2. Nidottu ihminen 5.10.2023 0:14
   Tulos: +262 (264 ääntä)
   Minä näen vähän väliä unta siitä, että työpaikalla on vessanpöntöt käytävällä ilman seiniä tai muuta. Joka kerta siihen aina joku kävelee kesken toimituksen, vaikka kuinka katsoisi että nyt ei liiku ketään. Ja sit siiheb pöntölle jää jumiin kun ei kehtaa nousta. Tossa viimeisessä vessassa olis kyllä voinut samantien jättää sen oven ja sisäseinätkin rakentamatta.

   Lainaa

  3. Tulos: +173 (177 ääntä)
   Kyllä tuosta alimmasta menis sen verran ruokahalu, että sääliksi käy naapurin Kotipizza-yrittäjää.

   Lainaa

  4. Läpimätä ahma 5.10.2023 0:35
   Tulos: +50 (88 ääntä)
   Tietokoneen tuuletin ilmanvaihtoputkessa itseasiassa toiminee ihan ok. Eipä se kanavapuhallin mikä putkeen tulee ole kovin paljon kummoisempi. Kyseessä on luultavasti kerros- tai rivitalo, joten sellaisiin ei tietysti olisi suotavaa viritellä mitään omia tekeleitä sotkemaan ilmanvaihtoa. Sähköliitos on melko karunnäköinen, mutta luultavasti jännite on jotain 5 voltin luokkaa, joten ei vaaraa.

   Lainaa

  5. Ylittämätön raataja 5.10.2023 0:38
   Tulos: +198 (202 ääntä)
   Mikaelan vessan yleisöksi ei varmaan ole tulossa kuin Katto-Kassinen tai huoltomies, mutta entä tuo alempi? Sanokaa nyt joku paikallinen että se on jonkin sisustusliikkeen esittely-wc? 😅

   Lainaa

  6. Ahdas vaatekappale 5.10.2023 1:10
   Tulos: +91 (93 ääntä)
   Läpimätä ahma: Tietokoneen tuuletin ilmanvaihtoputkessa itseasiassa toiminee ihan ok. [...] Sähköliitos on melko karunnäköinen, mutta luultavasti jännite on jotain 5 voltin luokkaa, joten ei vaaraa.
   Juu, maksimissaan 12V. Ei hengenvaarallinen mutta hiton ruma asennus.

   Lainaa

  7. Sievä timantti 5.10.2023 1:23
   Tulos: -31 (71 ääntä)
   Ahdas vaatekappale: Juu, maksimissaan 12V. Ei hengenvaarallinen mutta hiton ruma asennus.
   En ymmärrä sähköstä mitään, mutta jos viallista johtoa koskee märkänä, niin eikö sieltä tule koko seinän voima?

   Lainaa

  8. Hiekoittamaton vessa 5.10.2023 1:50
   Tulos: +161 (163 ääntä)
   Ylittämätön raataja: Mikaelan vessan yleisöksi ei varmaan ole tulossa kuin Katto-Kassinen tai huoltomies, mutta entä tuo alempi? Sanokaa nyt joku paikallinen että se on jonkin sisustusliikkeen esittely-wc? 😅
   Ellen sekoita kahta vastaavaa keskenään, niin noissa oli joku systeemi ja ikkunat tummenee jonkun astuessa sisään. Mutta kuka hullu semmoiseen luottaa kun ahterinsa pytylle asettaa?? 😬
   En mitenkään käsitä, mikä idea tuossa on muutenkaan. Kuka haluaa esitellä vessaa kaikelle kansalle noin?? 

   Lainaa

  9. Soinnukas matelija 5.10.2023 2:08
   Tulos: +92 (98 ääntä)
   Sievä timantti: En ymmärrä sähköstä mitään, mutta jos viallista johtoa koskee märkänä, niin eikö sieltä tule koko seinän voima?
   Tommonen tietokonetuuletin kärähtäisi välittömästi ja palaset lentäisivät ympäri kämppää jos siihen kytkisi "koko seinän voiman" mikä on 240 volttia, max 10 amperia. Tässä tapauksessa max 12V ja milliampeeriluokkaa oleva virta on se millä tuo pyörii. Voit kuvitella että tuohon suurin piirtein riittäisi semmoinen 9V paristo, mitä voi jopa kielellä testata onko virtaa jäljellä. Jonkin muuntajan perässä tuo on kytkettynä, tai vedetty tietokoneesta mistä tuo tuuletinkin on lähtöisin 😁. Karsea kytkentä. Älkää ihmiset tehkö näin vaikkei se tapakaan.

   Lainaa

  10. Raastettu minkki 5.10.2023 2:19
   Tulos: +122 (128 ääntä)
   Hiekoittamaton vessa: Ellen sekoita kahta vastaavaa keskenään, niin noissa oli joku systeemi ja ikkunat tummenee jonkun astuessa sisään. Mutta kuka hullu semmoiseen luottaa kun ahterinsa pytylle asettaa?? 😬 En mitenkään käsitä, mikä idea tuossa on muutenkaan. Kuka haluaa esitellä vessaa kaikelle kansalle noin?? 
   Niin, voitko olla varma ettei ulkoa näe vaikka se sisäpuolelta näyttäisi tummenevan? Niinkuin ne tv-sarjojen kuulusteluhuoneiden peililasit.

   Lainaa

  11. Tulos: +50 (52 ääntä)
   Raastettu minkki: Niin, voitko olla varma ettei ulkoa näe vaikka se sisäpuolelta näyttäisi tummenevan? Niinkuin ne tv-sarjojen kuulusteluhuoneiden peililasit.
   https://www.kaleva.fi/sarjakuvat/fingerpori/2234803

   Lainaa

  12. Tunnoton paprika 5.10.2023 4:43
   Tulos: +12 (22 ääntä)
   Läpimätä ahma: Tietokoneen tuuletin ilmanvaihtoputkessa itseasiassa toiminee ihan ok. Eipä se kanavapuhallin mikä putkeen tulee ole kovin paljon kummoisempi. Kyseessä on luultavasti kerros- tai rivitalo, joten sellaisiin ei tietysti olisi suotavaa viritellä mitään omia tekeleitä sotkemaan [...]
   Tuo pn poisto. Jos tuossa kohti jossain on suihkun päällä tulolma, se on asennus- tai suunnnitteluvirhe.

   Lainaa

  13. Tukintolvana 5.10.2023 6:00
   Tulos: +141 (145 ääntä)
   Olin kerran vessassa, joka oli peililasia. Ulospäin näytti peililtä mutta kopissa näit kaikki ihmiset, jotka tulivat peilailemaan siihen hampaiden rakoja sun istuessa toimituksessa.

   Lainaa

  14. Tulos: +107 (113 ääntä)
   Ahdas vaatekappale: Juu, maksimissaan 12V. Ei hengenvaarallinen mutta hiton ruma asennus.
   Murehtisin enemmänkin sitä että jos joku on tehnyt noin ruman liitoksen tuohon, onko kämpässä tehty muitakin tee-se-itse kytkentöjä ja onko jotain vakavampaa kätkettynä vaikkapa kaadetun seinän tilalle tehtyyn keittiösaarekkeeseen.

   Lainaa

  15. Pilkkopimeä ämpäri 5.10.2023 6:31
   Tulos: +78 (82 ääntä)
   Nidottu ihminen: Minä näen vähän väliä unta siitä, että työpaikalla on vessanpöntöt käytävällä ilman seiniä tai muuta. Joka kerta siihen aina joku kävelee kesken toimituksen, vaikka kuinka katsoisi että nyt ei liiku ketään. Ja sit siiheb pöntölle jää jumiin kun ei kehtaa nousta. Tossa viimeisessä vessassa [...]
   ah, toinen oudoista vessoista unta näkevä. omissa vessapainajaisissa muistiin jääneimmät vessat olivat rivi nahkatuoleja vierekkäin joissa ainoa näköeste oli penkissä kiinni oleva liina joka vedettiin päälle, ja olevinaan invavessa joka oli vinossa huoneessa ja itse pönttö oli massiivinen pallo.
   tiedä sitten mitä nää vessapainajaiset alitajunnasta kertoo.

   Lainaa

  16. Tulos: +57 (61 ääntä)
   Pilkkopimeä ämpäri: ah, toinen oudoista vessoista unta näkevä. omissa vessapainajaisissa muistiin jääneimmät vessat olivat rivi nahkatuoleja vierekkäin joissa ainoa näköeste oli penkissä kiinni oleva liina joka vedettiin päälle, ja olevinaan invavessa joka oli vinossa huoneessa ja itse pönttö oli massiivinen pallo.tiedä sitten mitä nää vessapainajaiset alitajunnasta kertoo.
   Kolmas täällä, aika säännöllisesti toistuva juttu. Mulla yleinen juttu on myös sellaiset suuret vessahuoneet, jossa niitä pönttöjä on paitsi rivissä, myös toistensa päällä: Osa "kopeista" on muodoltaan kuin pyykinpesukoneita, joita on pari päällekkäin, ja pitää kiivetä ja ahtautua sinne koneeseen asioille. Vähän suojatumpi vaihtoehto, mutta on siinäkin se pyöreä ikkuna.

   Lainaa

  17. Läpimätä ahma 5.10.2023 8:26
   Tulos: +31 (33 ääntä)
   Tunnoton paprika: Tuo pn poisto. Jos tuossa kohti jossain on suihkun päällä tulolma, se on asennus- tai suunnnitteluvirhe.
   Tottakai se on poisto ja tuolla puhaltimella on luultavasti yritetty tehostaa poistoa.

   Lainaa

  18. Letaali bataatti 5.10.2023 8:41
   Tulos: +122 (126 ääntä)
   Raastettu minkki: Niin, voitko olla varma ettei ulkoa näe vaikka se sisäpuolelta näyttäisi tummenevan? Niinkuin ne tv-sarjojen kuulusteluhuoneiden peililasit.
   Mä oon paikallinen. Tuo kuvassa näkyvä on entisen Ärrän työntekijän vessa. Silloin kun Ärrä oli vielä toiminnassa niin vessa peittyi kokonaan kun oli ne liikkeen teippaukset ikkunoissa. Sit oli välillä näin ja nyt kauppakeskus on kyl taas teettänyt suojaukset ikkunoihin.

   Lainaa

  19. Itseasiassa 5.10.2023 8:44
   Tulos: +12 (30 ääntä)
   Hiekoittamaton vessa: Ellen sekoita kahta vastaavaa keskenään, niin noissa oli joku systeemi ja ikkunat tummenee jonkun astuessa sisään. Mutta kuka hullu semmoiseen luottaa kun ahterinsa pytylle asettaa?? 😬 En mitenkään käsitä, mikä idea tuossa on muutenkaan. Kuka haluaa esitellä vessaa kaikelle kansalle noin?? 
   Mä mietin et onko tossa joku ravintola lopettanut ja ikkunoista on revitty teipit ikkunoista? Vaikka en tajua miksi se vessa olisi kuitenkaan suoraan ikkunan viereen rakennettu. Joku säästi rakennuskustannuksissa ja laittoi liian iso ikkunan betoniseinän tilalle?

   Lainaa

  20. Itseasiassa 5.10.2023 8:52
   Tulos: +78 (80 ääntä)
   Mun mielestä Tuulan kuva ja Santerin muistelut ovat tosi kivoja. Kertoo kuinka maailma on muuttunut ja kuinka erilainen se joskus on ollut. Voisiko joku nykyään laittaa tiedonannon, kun lahjoitetun videotykin kunniaksi juotiin pulla-kahvit?

   Lainaa

  21. Tulos: +51 (55 ääntä)
   Itseasiassa: Mun mielestä Tuulan kuva ja Santerin muistelut ovat tosi kivoja. Kertoo kuinka maailma on muuttunut ja kuinka erilainen se joskus on ollut. Voisiko joku nykyään laittaa tiedonannon, kun lahjoitetun videotykin kunniaksi juotiin pulla-kahvit?
   Nimenomaan! Onhan tuolla historiallisesti merkitystä, että ekaa kertaa saatiin kaukolämpöä tähän kämppään.

   Lainaa

  22. Altis kantojuhta 5.10.2023 10:36
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Nidottu ihminen: Minä näen vähän väliä unta siitä, että työpaikalla on vessanpöntöt käytävällä ilman seiniä tai muuta. Joka kerta siihen aina joku kävelee kesken toimituksen, vaikka kuinka katsoisi että nyt ei liiku ketään. Ja sit siiheb pöntölle jää jumiin kun ei kehtaa nousta. Tossa viimeisessä vessassa [...]
   Olen ainakin kerran nähnyt moista unta, tosin olin vaan jossain random mökin sisällä, ja vessan seinissä isot ikkunat etupihalle päin.

   Lainaa

  23. Toipuva haisunäätä 5.10.2023 11:24
   Tulos: +67 (71 ääntä)
   Täällä myös yksi säännöllisesti vessaunia näkevä. Usein se tuntuu kielivän siitä, että olisi oikeasti asiaa vessaan ja aivot sentään sen verran tilanteen tasalla, että tarjoavat vain noita tavalla tai toisella epäkelpoja vessoja.

   Lainaa

  24. It's a deal 5.10.2023 11:53
   Tulos: +38 (40 ääntä)
   Letaali bataatti: Mä oon paikallinen. Tuo kuvassa näkyvä on entisen Ärrän työntekijän vessa. Silloin kun Ärrä oli vielä toiminnassa niin vessa peittyi kokonaan kun oli ne liikkeen teippaukset ikkunoissa. Sit oli välillä näin ja nyt kauppakeskus on kyl taas teettänyt suojaukset ikkunoihin.
   Jyväskylän Asemakadulla oli sama tilanne, kun Ärrän ikkonoiden kokoteippaukset poistettiin. Olihan se absurdi näky ensimmäisellä kerralla.

   Lainaa

  25. Tulos: +38 (40 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Täällä myös yksi säännöllisesti vessaunia näkevä. Usein se tuntuu kielivän siitä, että olisi oikeasti asiaa vessaan ja aivot sentään sen verran tilanteen tasalla, että tarjoavat vain noita tavalla tai toisella epäkelpoja vessoja.
   Täällä myös toisinaan vessaunia näkevä. Tosin mun unissa joka kerta kestää jonkin aikaa ennen kuin edes löytää vessan joka ei olis täynnä törkyä ja pöntön vesi tulvinut yli äyräidensä. Epäreiluinta noissa mun unissa ehkä just se, että kun vihdoin jonkun puhtaamman kopin löytää niin pitää siellä vielä istua kaiken kansan pällisteltävänä!

   Lainaa

  26. Idearikas noppa 5.10.2023 13:57
   Tulos: +22 (24 ääntä)
   Jospa se on vastaava kuin Fingerporissa... https://i.media.fi/incoming/4qpxsw/8659314.jpg/alternates/FREE_960/8659314.jpg

   Lainaa

  27. Kelmeä aasi 5.10.2023 14:53
   Tulos: +39 (41 ääntä)
   Muhveli: Kolmas täällä, aika säännöllisesti toistuva juttu. Mulla yleinen juttu on myös sellaiset suuret vessahuoneet, jossa niitä pönttöjä on paitsi rivissä, myös toistensa päällä: Osa "kopeista" on muodoltaan kuin pyykinpesukoneita, joita on pari päällekkäin, ja pitää kiivetä ja ahtautua sinne koneeseen asioille. Vähän suojatumpi vaihtoehto, mutta on siinäkin se pyöreä ikkuna.
   Teidän unissa sentään löytyy ne vessat. Minun "vessapainajaisissa" ei ole vessoja ensinkään, ja hätä on niin että housuun tulee jos ei heti pääse johonkin asioimaan. Joten asioin sitten johonkin "huomaamattomaan" paikkaan, kukkaruukkuun, ämpäriin tai kenkälaatikkoon esimerkiksi. Ja tietysti joku pamahtaa paikalle just sillä hetkellä kun toimitus alkaa, ja joskus vielä äksynä alkaa tivaamaan minkä ihmeen takia en mennyt vessaan kun sellainen on nurkan takana vaikkei vielä viisi sekuntia sitten ollut.. Mitä lie osaisi keittiöpsykologi tästäkin kertoa.

   Lainaa

  28. Tulos: +11 (13 ääntä)
   Muhveli: Kolmas täällä, aika säännöllisesti toistuva juttu. Mulla yleinen juttu on myös sellaiset suuret vessahuoneet, jossa niitä pönttöjä on paitsi rivissä, myös toistensa päällä: Osa "kopeista" on muodoltaan kuin pyykinpesukoneita, joita on pari päällekkäin, ja pitää kiivetä ja ahtautua sinne koneeseen asioille. Vähän suojatumpi vaihtoehto, mutta on siinäkin se pyöreä ikkuna.
   Julkinen vessa muinaisten roomalaisten tapaan: https://www.historyhit.com/app/uploads/2021/12/RomanToilet_wikimedia.jpg

   Lainaa

  29. Aineeton karpalo 5.10.2023 22:03
   Tulos: +16 (18 ääntä)
   Toipuva haisunäätä: Täällä myös yksi säännöllisesti vessaunia näkevä. Usein se tuntuu kielivän siitä, että olisi oikeasti asiaa vessaan ja aivot sentään sen verran tilanteen tasalla, että tarjoavat vain noita tavalla tai toisella epäkelpoja vessoja.
   Mun pissahätäunissa ne vessat on aina niin kakkasia ja ällöjä, ettei niille voi mennä. Samaan aikaan pyttyjä voi olla ihan joka nurkalla, ja just vaikka riveittäin ilman koppeja, mutta ei ainoatakaan puhdasta 😅

   Lainaa

  30. Pilkkopimeä joutsen 5.10.2023 22:09
   Tulos: +13 (15 ääntä)
   Mia: Täällä myös toisinaan vessaunia näkevä. Tosin mun unissa joka kerta kestää jonkin aikaa ennen kuin edes löytää vessan joka ei olis täynnä törkyä ja pöntön vesi tulvinut yli äyräidensä. Epäreiluinta noissa mun unissa ehkä just se, että kun vihdoin jonkun puhtaamman kopin löytää niin pitää siellä vielä istua kaiken kansan pällisteltävänä!
   Nään kans just tällasia vessaunia, missä kopit on törkysiä ja pöntöt tulvii. Oon miettiny, mitä se mahtaa kertoa alitajunnasta, kiva et täällä on näin paljon vessaunitovereita.

   Lainaa

  31. Löyhkäävä kolibri 5.10.2023 22:41
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Aina kun on nukkuessa pissahätä, näkee näitå vessaunia. Mulla ne on just jotenkin julkisia tai sit porukkaa lappaa sisään ja aina pitää yrittää ettiä uus paikka eikä toimitus (onneks) onnistu 😅

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Mulla usein vessaunissa ongelmana on saada ovi lukkoon. Laitan oven lukkoon mutta silti sen saa auki ja yritän uudelleen ja uudelleen mutta aina sen oven saa auki. Sitten kun lopulta luulen oven olevan lukossa ja käyn asioille niin joku kuitenkin saa oven auki. Tämä on muuten toistuva teema myös muissa unissa. Esim joku hullu murhaaja jahtaa minua ja minä en saa ovea lukkoon vaikka miten yritän. Toinen vessaunityyppi on sellainen että pönttö on jossain olohuoneessa tai muualla väärässä paikassa. Yleensä niissä unissa olen yksin mutta se vain tuntuu niin väärältä asioida olohuoneessa vaikka siellä on se pönttö.

   Lainaa

  33. Päällystetty dinosaurus 6.10.2023 21:30
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Minäkin näin yhteen väliin vessaunia tosi usein, melkein joka yö. Aina kauhea hätä, ja kaikki vessat joko törkyisiä, tai ovi ei toiminut/se oli vain pieni verho/sitä ei ollut ollenkaan/pönttö oli keskellä huonetta. Pöntölle aina istuin, mutta en saanut mitään tehtyä kun ihmisiä vaan ravasi sisään ja ulos. Nämä eivät ikinä liittyneet reaalimaailmassa olevaan hätään. Kysyin tästä unien tulkitsijalta mitä tämä tarkoittaa, kun alkoi häiritsemään jokaöinen vessan etsintä. Muuta en kertonut kuin unien sisällön suurpiirteisesti, vähän kuten yllä kuvailin. Sanoi heti suoralta kädeltä, että minulla on jokin käsittelemätön suru tai trauma, joka luo stressiä. Koin ahaa-elämyksen tästä vastauksesta, ja unet loppuivat kuin seinään. Nykyään näen vessaunia ehkä kaksi kertaa vuoteen, ja silloin se liittyy suoraan töissä olevaan stressaavaan jaksoon.

   Lainaa

  34. Kypäräpäinen kymiläinen 8.10.2023 9:31
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   just: Julkinen vessa muinaisten roomalaisten tapaan: historyhit.com/app/uploads/2021/12/RomanToilet_wikimedia.jpg
   Perseensuditkin kuvassa! 😁 Arvostan

   Lainaa

  35. Ylväs näyttelijä 8.10.2023 10:08
   Tulos: -14 (20 ääntä)
   Kelmeä aasi: Teidän unissa sentään löytyy ne vessat. Minun "vessapainajaisissa" ei ole vessoja ensinkään, ja hätä on niin että housuun tulee jos ei heti pääse johonkin asioimaan. Joten asioin sitten johonkin "huomaamattomaan" paikkaan, kukkaruukkuun, ämpäriin tai kenkälaatikkoon esimerkiksi. Ja tietysti joku pamahtaa paikalle [...]
   Ei niin pientä ja mitätöntä asiaa, etteikö ylittäjä iskisi paikalle. Siis tuo kommentoija ihan oikeasti leuhottelee unellaan, joka on haastavampi kuin jonkun toisen uni.

   Lainaa

  36. Uneton meduusa 8.10.2023 23:19
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Jaha, vessaunet! Joo itsellä niitä on kolmenlaisia. Joko yhteenkään vessaan ei pääse sisälle tai ovea ei saa kiinni, tai toiseksi ne ovat jotain kauheita törkyisiä puucee- tai bajamaja-tyyppisiä, joissa pitää kiivetä omituiselle korkealle pöntölle, tai sitten kolmanneksi ne ovat isoja huoneita, jossa porukka hengaa meikkaamassa tms. ja minä sitten yritän kohteliaasti pyytää kaikkia poistumaan, että voisin istua tuohon pöntölle...

   Lainaa

  37. Tulos: +3 (5 ääntä)
   En oo ikinä (muistaakseni) nähnyt yhtään vessaunta. Kuopiojuttu oli symppis.

   Lainaa

  38. Tulos: +3 (3 ääntä)
   Minä näin muutama yö sitten unta, että olin anoppilassa käymässä, kun heräsin ja huomasin potkineeni peiton syrjään. Nukuin alasti, kuten yleensäkin, ja unenpöpperössä nappasin äkkiä tyynyn strategisten paikkojenI peitoksi ennen kuin havahduin kunnolla ja tajusin olevani omassa sängyssäni enkä anopin sohvalla.

   Lainaa

  39. Arvostettu ahven 10.10.2023 6:50
   Tulos: -2 (6 ääntä)
   Tane: Minä näin muutama yö sitten unta, että olin anoppilassa käymässä, kun heräsin ja huomasin potkineeni peiton syrjään. Nukuin alasti, kuten yleensäkin, ja unenpöpperössä nappasin äkkiä tyynyn strategisten paikkojenI peitoksi ennen kuin havahduin kunnolla ja tajusin olevani omassa sängyssäni enkä anopin sohvalla.
   Minäkin näin muutama yö sitten unta, mutta en kerro siitä sen enempää koska ketään ei kiinnosta.

   Lainaa

  40. Tuijottava ampiainen 13.10.2023 22:19
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Itseasiassa: Mun mielestä Tuulan kuva ja Santerin muistelut ovat tosi kivoja. Kertoo kuinka maailma on muuttunut ja kuinka erilainen se joskus on ollut. Voisiko joku nykyään laittaa tiedonannon, kun lahjoitetun videotykin kunniaksi juotiin pulla-kahvit?
   Voisi. Joku kuulemma laittaa someen tiedonantona millaisen salaatin söi lounaaksi.

   Lainaa

  41. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Vessakuvasta tulee mieleen kun aikoinaan oli Helsingissä myynnissä asunto, jonka myyntitekstissä luki "ikkunasta näkymä hotelli Tornin naisten vessaan"

   Lainaa

  42. Kopioitu Metsätonttu 15.2.2024 1:38
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Pilkkopimeä joutsen: Nään kans just tällasia vessaunia, missä kopit on törkysiä ja pöntöt tulvii. Oon miettiny, mitä se mahtaa kertoa alitajunnasta, kiva et täällä on näin paljon vessaunitovereita.
   Sama täällä! Olen unissani yleensä opiskelijana jossai suuressa koulussa ja välitunnilla etsi vessaa, ja kun löytyy niin niissä pöntöt tulvii ja lattiat lainehtii. Jatkan opivan vessan etsimistä ja myöhästyn siksi tunnilta. Koulu ja oppilaat ihan vieraita minulle.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asento, ikkuna, kaukolämpö, koirat, kuopio, kuva, kylpyhuone, kyltti, piirtoheitin, puutarha, suihku, sähkö, tuuletin, verhot, vessa, wc