Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 7

Hei, K-Ruoka, tämä ei jää tähän!
Asiakaspalvelun aarteita, osa 7

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 55 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Tulos: +340 (346 ääntä)
   Tuijalla ei ollut taskussa edes 20 centtiä vain, siinä on kaikki sen luojalta sain vai miten se meni.

   Lainaa

  2. Puhumaton marsu 17.10.2023 0:29
   Tulos: +430 (436 ääntä)
   Tuijalla vaikuttaisi olevan haasteita ymmärtää pullopantin ideaa. Toki vaatii ensin pääomaa kokonaista 20 senttiä - tai pullopantin.

   Lainaa

  3. Tarkoitettu nuija 17.10.2023 0:30
   Tulos: +286 (292 ääntä)
   Tuijan viestejä lukiessa tulee suuri halu ampua itsensä raketilla kuuhun, hyvin hyvin kauas ihmiskunnasta.

   Lainaa

  4. Juomakelvoton kobra 17.10.2023 0:31
   Tulos: +393 (395 ääntä)
   Mukavaa päivää vaan, laitan peräaukkoni postissa tulemaan!

   Lainaa

  5. Normi ankka 17.10.2023 0:32
   Tulos: +514 (518 ääntä)
   Miten minusta tuntuu, että Tuija on ladannut sovelluksen ensimmäistä kertaa joskus ennenkin. 🤔

   Lainaa

  6. Tornipöllö 17.10.2023 0:50
   Tulos: +230 (234 ääntä)
   "Olemme erilaisia" Tuo kyllä käy tekstistänne ilmi ilman, että sitä tarvitsee erikseen mainita.

   Lainaa

  7. Mukava maksamakkara 17.10.2023 1:02
   Tulos: +216 (220 ääntä)
   Ajattelinkin että klarnan viesti voisi olla käännetty ruotsista, mutta sitten ruotsikin oli väärinkirjoitettu. Ehkä Natyran ruotsi on heikko ja käännös on siksi niin huonosti tulkittavissa? Mutta miksi hän on kirjoittanut peräaukosta millään kielellä?

   Lainaa

  8. Ylläoleva dinosaurus 17.10.2023 1:10
   Tulos: +316 (320 ääntä)
   Mistä ihmeestä Tuija on saanut päähänsä, että olisi laitonta muuttaa aiemmin ilmainen palvelu maksulliseksi? Ei toki sinänsä liity asiaan, kun K-ryhmä ei ole tässä tapauksessa niin tehnyt.

   Lainaa

  9. Tulos: +234 (242 ääntä)
   Olisi mielenkiintoista tietää, millä perusteella Tuijan mielestä tuo 20 sentin panttia vastaan saatu etu eriarvoistaa ihmisiä. Ymmärtääkseni se on kuitenkin kaikille asiakkaille se sama 0,20 € pantti jota vastaan edun saa, eikä pelkästään Tuijaa varten asetettu ehto.

   Lainaa

  10. Tulos: +183 (185 ääntä)
   Ace: Olisi mielenkiintoista tietää, millä perusteella Tuijan mielestä tuo 20 sentin panttia vastaan saatu etu eriarvoistaa ihmisiä. Ymmärtääkseni se on kuitenkin kaikille asiakkaille se sama 0,20 € pantti jota vastaan edun saa, eikä pelkästään Tuijaa varten asetettu ehto.
   Ymmärsin tämän niin, että aiemmin etu on ollut jokin tuote, jonka on saanut täysin ilmaiseksi ostohetkellä. Nyt kun joutuukin maksamaan pullopantin, on se Tuijan mielestä eriarvoistamista vanhojen ja uusien sovelluksen lataajien välillä. Sehän se vasta eriarvoistamista olisikin, että uudet lataajat saisivat 20 senttiä ilmaista rahaa, palauttamalla pullon, josta eivät ole maksaneet panttia, kääk!

   Lainaa

  11. Yötön lohikäärme 17.10.2023 2:43
   Tulos: +105 (109 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Ajattelinkin että klarnan viesti voisi olla käännetty ruotsista, mutta sitten ruotsikin oli väärinkirjoitettu. Ehkä Natyran ruotsi on heikko ja käännös on siksi niin huonosti tulkittavissa? Mutta miksi hän on kirjoittanut peräaukosta millään kielellä?
   Kuitenkin Natyra on asiakaspalveluvastaava tutkintaosastolla. Luulisi että sellaiseen positioon pitäisi olla jonkinlaista osaamista, siis muutakin kuin kielenkääntäjän heikko käyttäminen. Vai bottiko tuon tekstin on väsännyt? Voihan se tietty olla että siellä on tekoäly ylennyt seuraavalle portaalle.

   Lainaa

  12. Ikurin Turbiini 17.10.2023 4:01
   Tulos: +29 (49 ääntä)
   Pylynalle: Tuijalla ei ollut taskussa edes 20 centtiä vain, siinä on kaikki sen luojalta sain vai miten se meni.
   Ei, mutta Patella ois, jumalaare 🎤

   Lainaa

  13. Tulos: +40 (44 ääntä)
   Tarkoitettu nuija: Tuijan viestejä lukiessa tulee suuri halu ampua itsensä raketilla kuuhun, hyvin hyvin kauas ihmiskunnasta.
   Ei taida kuu riittää..

   Lainaa

  14. Snadi karhu 17.10.2023 6:48
   Tulos: +163 (167 ääntä)
   Nämä Tuijat ovat tuttu näky asiakaspalveluissa töitä tekeville tai töitä tehneille. Välillä sitä vain ihmettelee miten jotku ihmiset ovat pärjännyt elämässä. Ja sitten vielä yrittää selittää näille ihmisille asiat niin että ne ymmärtäisi.

   Lainaa

  15. Itseasiassa 17.10.2023 7:35
   Tulos: +63 (67 ääntä)
   Yötön lohikäärme: Kuitenkin Natyra on asiakaspalveluvastaava tutkintaosastolla. Luulisi että sellaiseen positioon pitäisi olla jonkinlaista osaamista, siis muutakin kuin kielenkääntäjän heikko käyttäminen. Vai bottiko tuon tekstin on väsännyt? Voihan se tietty olla että siellä on tekoäly ylennyt seuraavalle portaalle.
   Tuossa viestissä on varmaan sekaisen kaikkea Google translatesta tekoälyyn ja silti Natyra on varmaan vielä ihan itse sotkeutunut sen tekemiseen. Jostain syystä ruotsalaiset näyttävät kunnostautuneen tässä suomalaisten asiakaspalvelussa. Taannoin kyselin yhdestä ruotsalaisesta firmasta tuotteista, kun en löytänyt riittävästi tuotetietoja ja kyllä sieltä "suomeksi" vastattiin. Outoa tietysti ettei jalkojen tuotteita myyvä kauppa ymmärtänyt mikä on kantapää.

   Lainaa

  16. Tulos: +49 (57 ääntä)
   Toi Natyran vastaus Lauralle ei vaikuta kummaltakaan, kielitaidottomalta kääntäjältä tai tekoälyltä. Siinä on niin paljon toisestaan poikkeavia virheitä että niiden tekemiseen on täytynyt nähdä ihan vaivaa. Sen on pakko olla tahallista kiusantekoa.

   Lainaa

  17. Tinkimätön unikeko 17.10.2023 7:54
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   En kyllä näinä aikoina ihmettelisi vaikkei koko Natyraa olisi olemassakaan.

   Lainaa

  18. Tulos: +13 (41 ääntä)
   ENÄÄN!

   Lainaa

  19. Harjaton ahma 17.10.2023 8:47
   Tulos: +75 (77 ääntä)
   Päivittäin kohtaan noita tuijia töissä, enkä jaksaisi enää

   Lainaa

  20. Sukukypsä hilleri 17.10.2023 9:10
   Tulos: -20 (42 ääntä)
   Kyllä noin köyhiä kitisiöitä pitääkin kohdella eriarvoisesti

   Lainaa

  21. Sukukypsä hilleri 17.10.2023 9:11
   Tulos: +78 (84 ääntä)
   Normi ankka: Miten minusta tuntuu, että Tuija on ladannut sovelluksen ensimmäistä kertaa joskus ennenkin. 🤔
   Tuija lypsää liittymisetuja ja herneet on nenässä heti kun kikkailu ei enää toimikkaan

   Lainaa

  22. Tulos: +86 (92 ääntä)
   Yötön lohikäärme: Kuitenkin Natyra on asiakaspalveluvastaava tutkintaosastolla. Luulisi että sellaiseen positioon pitäisi olla jonkinlaista osaamista, siis muutakin kuin kielenkääntäjän heikko käyttäminen. Vai bottiko tuon tekstin on väsännyt? Voihan se tietty olla että siellä on tekoäly ylennyt seuraavalle portaalle.
     Juttelin ihan viime aikoina Finnairin asiakaspalvelun kanssa. linjalla oli ihminen. Suostuin juttelemaan englanninkielisen aspan kanssa, samapa tuo, molemmat kotimaiset sujuvat. Mutta kun englanninkielinen aspa ei osannut englantiakaan, enkä tähän päivään mennessä tiedä, mitä osasi -en puhu itse kuin muutamaa kieltä, mutta pystyn tunnistamaan ainakin tusinan. Ei osannut ainakaan mitään länsieurooppalaista. 
     Kysyin sitten mitä tahansa, hän ryhtyi lukemaan firman sivua uudelleen alusta (helppo huomata, kun sanottu sivu oli koneellani auki). 
     Lopulta sain tarpeekseni ja pyysin suomenkielisen linjoille. Venattuani riittävästi sellainen todella ilmestyi. Hän kertoi ystävällisesti, että ei ole kysymykseeni mitään aavistusta vastauksesta ja lopetti puhelun. (Yritin saada selville yksityiskohtia eläinten lentämisestä, jos niitä on lennolla yksilöinä enemmän kuin saisi, mutta mahtuvat sallittuun määrään laatikoita). 
     Palkkasin sitten huolintafirman asian selvittämään. Otukset selvisivät ja voivat hyvin, eläinrakkaille tiedoksi, mutta oikeasti, Finski?

   Lainaa

  23. totuuden_torvi 17.10.2023 9:54
   Tulos: +57 (59 ääntä)
   Onko jollakin tietoa, onko kruoka latausetu oikeasti mahdollista saada samalla laitteella kerran kuukaudessa? En muista, miten liittyminen meni, mutta pakkohan sen on tunnistaa, että Tuijahan se siinä taas, terve! Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa siitä, mitä Tuija sekoilee ja hommaa, mutta lisäksi ymmärsin, että Tuija poistaa ja uudelleenlataa sovelluksen kerran kuussa. Ei ole koskaan tullu itellä mieleenkään, että se toimisi enkä jaksa alkaa säätämään vaikka toimisikin. Näin mainoksen, että tässä kuussa Tuija syö ilmaista jätskiä, jos tuo toimii. Jos kaikki sen sovelluksen käyttäjät tekisi noin niin Keskollahan pitää jakaa vuodessa oikeasti paljon ruokatuotteita ilmaiseksi, minkä kyllä tavalla tai toisella aina lopulta asiakkaat maksaa muiden tuotteiden hinnoissa, koska aina vain isompia voittojahan pörssiyhtiö himoittee.

   Lainaa

  24. Viime hampurilainen 17.10.2023 10:10
   Tulos: +36 (42 ääntä)
   Yötön lohikäärme: Kuitenkin Natyra on asiakaspalveluvastaava tutkintaosastolla. Luulisi että sellaiseen positioon pitäisi olla jonkinlaista osaamista, siis muutakin kuin kielenkääntäjän heikko käyttäminen. Vai bottiko tuon tekstin on väsännyt? Voihan se tietty olla että siellä on tekoäly ylennyt seuraavalle portaalle.
   Toj Karin: Toi Natyran vastaus Lauralle ei vaikuta kummaltakaan, kielitaidottomalta kääntäjältä tai tekoälyltä. Siinä on niin paljon toisestaan poikkeavia virheitä että niiden tekemiseen on täytynyt nähdä ihan vaivaa. Sen on pakko olla tahallista kiusantekoa.
   Suoraan sanottuna en yhtään ihmettelis, vaikka pitäiskin Klarnan kohdalla paikkaansa. 
   Sen verran vaikeaa oli saada rahojaan takaisin, kun Klarnan maksunvälitys ei toiminut oikein ja rahat ei menneetkään perille verkkokauppaan. Todellakin tuntui tahalliselta kiusaamiselta ne toimimattomat chatit ja lomakkeet ja avuttomat asiakaspalvelijat. 
   Vasta kun uhkailin rikosilmoituksella palautui rahat nopsaan yhtä äkkiä ilman mitään ongelmia. Ei tarvi kun avata niiden facebook-sivu, niin siellä niitä samanlaisia tarinoita riittää. 
   Enää en tilaa mitään, jos ainoa maksunvälittäjä verkkopankkiin on Klarna, en jaksa toiste tapella niiden kanssa. 

   Lainaa

  25. Viime hampurilainen 17.10.2023 10:11
   Tulos: +26 (28 ääntä)
   Ja siis kaksi viikkoa meni ennen kuin rahat palautui, näkemistani palautteista päätellen pääsin vähällä, joillakin mennyt kuukausia..

   Lainaa

  26. Kamelinruskea karjalanpiirakka 17.10.2023 10:12
   Tulos: +84 (86 ääntä)
   Normi ankka: Miten minusta tuntuu, että Tuija on ladannut sovelluksen ensimmäistä kertaa joskus ennenkin. 🤔
   "Tähän astiset ovat kaikki olleet ilmaisia!" 😂 Lataakohan se oikeasti sen joka kuukausi?

   Lainaa

  27. Peruuttamaton riikinkukko 17.10.2023 11:29
   Tulos: +49 (51 ääntä)
   Tuijaa varmaan harmittaa, kun mä sain ilmasiks jäätelön.

   Lainaa

  28. Tulos: +21 (27 ääntä)
   Yötön lohikäärme: Kuitenkin Natyra on asiakaspalveluvastaava tutkintaosastolla. Luulisi että sellaiseen positioon pitäisi olla jonkinlaista osaamista, siis muutakin kuin kielenkääntäjän heikko käyttäminen. Vai bottiko tuon tekstin on väsännyt? Voihan se tietty olla että siellä on tekoäly ylennyt seuraavalle portaalle.
   Eikös ulkomailla käytetä jo ChatGBT:tä monessakin työpaikassa 🤔 en yhtään ihmettelis jos tuossa olis sitä hyödynnetty, vaikuttaa niin jonku tekoälyn kehittelemältä tekstiltä. (Tekoäly myös saanut jostain päähänsä vaihtaa suomesta ruotsiin kesken lauseen)

   Lainaa

  29. Tulos: +44 (46 ääntä)
   totuuden_torvi: Onko jollakin tietoa, onko kruoka latausetu oikeasti mahdollista saada samalla laitteella kerran kuukaudessa? En muista, miten liittyminen meni, mutta pakkohan sen on tunnistaa, että Tuijahan se siinä taas, terve! Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa siitä, mitä Tuija sekoilee ja hommaa, [...]
   No niin luulis, että siellä on joku esto jos yrittää samalla puhelinnumerolla ja/tai pankkitilillä avata ”uutta” jäsenyyttä. Onhan sellainen esto esim Netflixissäkin ettei pysty ikuisesti ottamaan niitä 30päivää kokeilujaksoja yms

   Lainaa

  30. Aikailematon kirsikka 17.10.2023 12:29
   Tulos: +19 (31 ääntä)
   Ikurin Turbiini: Ei, mutta Patella ois, jumalaare 🎤
   Pate vois antaa Tuijalle 20 senttiä niin ongelma ratkeaisi.

   Lainaa

  31. Tulos: +27 (35 ääntä)
   Onko tää eka taas niitä diginatiiveja, kun ei osata tietoa hakea ollenkaan? Addison Helsingin "Yleiset ehdot" sivulta löytyy ihan selkeällä suomen kielellä seuraavat asiat: KZ E-COMMERCE Kauppanimi: ADDISON HELSINKI De Tourton Bruynsstraat 7 -2 hoog. 1063XL Alankomaat E-MAIL: support@addisonhelsinki.com Oikeudellinen rekisteröinti KVK Amsterdam Kauppakamarin numero: 87786672 ALV-NUMERO(NL): 233209712B01 Jos käyttäisi edes 3 minuuttia asioiden selvittämiseen ennen maksamista niin ei tarvitsisi ihmetellä jälkeenpäin mitä tulikaan tehtyä.

   Lainaa

  32. Tulos: +62 (66 ääntä)
   Tuija, vaikka yritys on aikaisemmin antanut ilmaisen lahjan liittymisen yhteydessä, mikään laki ei velvoita sitä antamaan sitä jatkossakin. Yritys tekee tämän vain hyvää hyvyyttään. Kuluttajansuojaviranomaista tuskin edes kiinnostaa kun yritys ei ole missään vaiheessa menetellyt väärin.

   Lainaa

  33. Lapseton piikkisika 17.10.2023 13:13
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Laura: No niin luulis, että siellä on joku esto jos yrittää samalla puhelinnumerolla ja/tai pankkitilillä avata ”uutta” jäsenyyttä. Onhan sellainen esto esim Netflixissäkin ettei pysty ikuisesti ottamaan niitä 30päivää kokeilujaksoja yms
   Näitä tuijia riittää, aina kikkailemassa parin euron edun takia. Ja sähköpostitilejähän voi luoda tosta vaan, jopa kertakäyttöisiä.

   Lainaa

  34. Epämukava kobra 17.10.2023 14:04
   Tulos: +24 (28 ääntä)
   Viime hampurilainen: Suoraan sanottuna en yhtään ihmettelis, vaikka pitäiskin Klarnan kohdalla paikkaansa.  Sen verran vaikeaa oli saada rahojaan takaisin, kun Klarnan maksunvälitys ei toiminut oikein ja rahat ei menneetkään perille verkkokauppaan. Todellakin tuntui tahalliselta kiusaamiselta ne toimimattomat chatit ja lomakkeet ja [...]
   Mulla ei ole klarnan kanssa ollut mitään ongelmia koskaan. En kyllä ole muutamaan kuukauteen niiden kautta mitään maksanut niin en tiedä jos laatu on romahtanut viime aikoina. Viimeksi taisin asioida joskus helmi- tai maaliskuussa. Mutta Hobby Hall.. Ostin lampun "nopealla toimitusajalla" ja kesti neljä viikkoa ennen kuin paketti tuli perille. Maksoin etukäteen ja kolmen viikon jälkeen soitin sinne ja sanoin että haluan että kauppa puretaan kun ei ole koko loppuelämää aikaa odottaa kattovalaisinta jonka ostin kun muutin uuteen asuntoon. Sovittiin sitten että otan erään toisen valaisimen kun siitä pystyvät lupaamaan että se tulee neljän tai viiden arkipäivän kuluessa, oli vähän kalliimpi kuin alkuperäinen ostokseni joten sain vähän hyvitystä. No ei siinä, tuli ne molemmat lamput samana päivänä, eli myös se jonka olin jo perunut. Soitin sinne taas ja oli eri aspa, joka sitten alkoi vänkäämään että koska tuotteessa ei ole mitään vikaa niin minun pitäisi muka maksaa toimituskulut kun palautan sen. Neljän kilon laatikko. Ei nimittäin onnistu, peruin koko tilauksen edellisellä viikolla, ei ole minun ongelma. Puolen tunnin vänkäämisen jälkeen aspa "kävi kysymässä esihenkilöltä" ja viiden sekunnin odottamisen jälkeen asia olikin ihan ok. En enää ikinä tilaa sieltä mitään.

   Lainaa

  35. Kantava etana 17.10.2023 16:32
   Tulos: +15 (27 ääntä)
   Tarkoitettu nuija: Tuijan viestejä lukiessa tulee suuri halu ampua itsensä raketilla kuuhun, hyvin hyvin kauas ihmiskunnasta.
   Eikö olisi parempi että tuollaiset tuijat ampuisi itsensä raketilla vittuun, niin ei tarvitse järkeä omaavien lähteä.

   Lainaa

  36. Hallitseva hedelmä 17.10.2023 17:08
   Tulos: +3 (11 ääntä)
   Viime hampurilainen: Suoraan sanottuna en yhtään ihmettelis, vaikka pitäiskin Klarnan kohdalla paikkaansa.  Sen verran vaikeaa oli saada rahojaan takaisin, kun Klarnan maksunvälitys ei toiminut oikein ja rahat ei menneetkään perille verkkokauppaan. Todellakin tuntui tahalliselta kiusaamiselta ne toimimattomat chatit ja lomakkeet ja [...]
   Kiva kuulla... Tilasin 7.7. 3 tuotetta, joista 1 ei ikinä tullut, piti tulla jälkitoimituksella, lähetysaika 10-30 arkipäivää. 17.8. ilmoitin, että haluan rahat takaisin, en saanut vastausta. 29.9. tuli ilmoitus, että tuote edelleen loppu ja poistavat tilauksen Klarnalta. 4.10. Kysyin koska rahat palautuvat tililleni, sain vastauksen "Hei, Kiitos suorituksesta ja hyvää syksyn jatkoa." Kysyin uudestaan toisesta sähköpostiosoitteesta , sain "Rahat ovat Klarnalla joka hoitaa palautuksen. Normaalisti palautus tulee parissa päivässä. Tarkistamme asian klarnalta."  Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään... Kyseessä pieni summa, mutta periaatekysymys. Verkkokaupan kautta ei tunnu toimivan, seuraavaksi sitten pitää ottaa yhteyttä Klarnaan.

   Lainaa

  37. Kumma paprika 17.10.2023 17:30
   Tulos: +28 (30 ääntä)
   Melkein tekisi mieli hakea kilpailu- ja kuluttajavirastoon töihin käsittelemään noita valituksia. Saisi varmaan yhden jos toisenkin hauskan tarinan kerrottavaksi.

   Lainaa

  38. Arkkienkeli 17.10.2023 17:44
   Tulos: 0 (14 ääntä)
   Tuija on sataprosenttisen varmasti peräaukkolainen. Ei osaa edes kirjoittaa käsi ojossa.

   Lainaa

  39. Tuijan pää 17.10.2023 18:52
   Tulos: +44 (46 ääntä)
   "Asia on nyt kuluttajasuojaviranomaisten hoidossa." Kyllä se K-Ruoan somevastaava varmasti nyt tutisee pelosta.

   Lainaa

  40. Säälittävä kiivi 17.10.2023 22:11
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   totuuden_torvi: Onko jollakin tietoa, onko kruoka latausetu oikeasti mahdollista saada samalla laitteella kerran kuukaudessa? En muista, miten liittyminen meni, mutta pakkohan sen on tunnistaa, että Tuijahan se siinä taas, terve! Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa siitä, mitä Tuija sekoilee ja hommaa, [...]
   Ei ole mahdollista. K-ruoka sovellus tunnistaa et sulla on jo ollut ko sovellus aiemmin ja et saa etua uudelleen.

   Lainaa

  41. Kyseenalainen hampurilainen 18.10.2023 0:31
   Tulos: +23 (23 ääntä)
   Vai että oikein tutkintaosasto.

   Lainaa

  42. Syövyttävä herne 18.10.2023 0:40
   Tulos: +34 (34 ääntä)
   Miten musta tuntuu, että tuijalla on jotain vilunkipeliä meneillään. Latailee eri laitteisiin sovelluksia, jotta saa ilmaisen tuotteen monta kertaa, tms. Miksi hän muuten noin hermostuisi?

   Lainaa

  43. Keskivaikea riesa 18.10.2023 7:54
   Tulos: +10 (10 ääntä)
   Muumeille kävi samaisessa tapauksesa hieman hassusti, kun noudattivat tarkasti Natyran antamia ohjeita…

   Lainaa

  44. Särötön hedelmä 18.10.2023 9:24
   Tulos: +16 (16 ääntä)
   Toj Karin: Toi Natyran vastaus Lauralle ei vaikuta kummaltakaan, kielitaidottomalta kääntäjältä tai tekoälyltä. Siinä on niin paljon toisestaan poikkeavia virheitä että niiden tekemiseen on täytynyt nähdä ihan vaivaa. Sen on pakko olla tahallista kiusantekoa.
   Kyllä, ovat varmaan huomanneet, että kun tehdään vastauksista näin sekavia niin asiakkaat eivät viitsi jatkaa asian selvittelyä ja mielummin maksavat laskun ja asia on sillä hoidettu.

   Lainaa

  45. Liikahteleva poro 18.10.2023 13:30
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Hei täähän on nyt kätevää! Mun vanhemmat sai opiskeluaikoinaan 20 vuotta sitten ruoat halvemmalla kuin minä nyt, joten mun luonnollisesti pitää vaan valittaa asiakkaan eriarvoistamisesta, ja mä saan kaiken ostettua halvemmalla! Ai miten niin hintojen nousu on asia jota mun pitäisi vaan sietää? Täysin epätasa-arvoista käytöstä!

   Lainaa

  46. Höyli sirkka 18.10.2023 14:32
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Normi ankka: Miten minusta tuntuu, että Tuija on ladannut sovelluksen ensimmäistä kertaa joskus ennenkin. 🤔
   Tuijalle joka kerta on eka kerta.

   Lainaa

  47. Piilotettu pähkinä 18.10.2023 18:00
   Tulos: -21 (33 ääntä)
   Jumalaut et naurattaa aina naisväki interwebissä shoppailemassa, ku ei osata ees googlettaa muiden kokemuksia tai lukea mistä maasta käsin pulju toimii :D :D 2023 ja luullaan vieläki, ettei "Helsinki" voi olla firman nimessä ellei niillä oo kivijalkaliikettä kyseisessä kaupungissa. Ei jotenki yllätä että näiltä menee myös pikavippirahat Afrikan prinssille ihan tuosta vaan enempiä kyselemättä.

   Lainaa

  48. Pelokas luovuttaja 18.10.2023 22:29
   Tulos: +17 (25 ääntä)
   Piilotettu pähkinä: Jumalaut et naurattaa aina naisväki interwebissä shoppailemassa, ku ei osata ees googlettaa muiden kokemuksia tai lukea mistä maasta käsin pulju toimii 😁 :D 2023 ja luullaan vieläki, ettei "Helsinki" voi olla firman nimessä ellei niillä oo kivijalkaliikettä kyseisessä kaupungissa. Ei jotenki yllätä että näiltä menee myös pikavippirahat Afrikan prinssille ihan tuosta vaan enempiä kyselemättä.
   Tiesitkö, että miehet ovat naisia useammin uhreina sijoitushuijauksissa - niissä liikkuu isot rahat. Voi olla, että romanssihuijauksissa naiset on uhreja miehiä useammin, mutta näissä summat on pienempiä.

   Lainaa

  49. Mykkä pupu 19.10.2023 5:34
   Tulos: -9 (15 ääntä)
   Pelokas luovuttaja: Tiesitkö, että miehet ovat naisia useammin uhreina sijoitushuijauksissa - niissä liikkuu isot rahat. Voi olla, että romanssihuijauksissa naiset on uhreja miehiä useammin, mutta näissä summat on pienempiä.
   Sulla on varmasti lähde tälle väitteellesi, koska muutenhan se tekisi sinusta täyden aasin.

   Lainaa

  50. Viskoosi koira 19.10.2023 5:36
   Tulos: +1 (11 ääntä)
   Arkkienkeli: Tuija on sataprosenttisen varmasti peräaukkolainen. Ei osaa edes kirjoittaa käsi ojossa.
   En usko että olisi turkulainen.

   Lainaa

  51. Hupaisa päärynä 19.10.2023 22:33
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   totuuden_torvi: Onko jollakin tietoa, onko kruoka latausetu oikeasti mahdollista saada samalla laitteella kerran kuukaudessa? En muista, miten liittyminen meni, mutta pakkohan sen on tunnistaa, että Tuijahan se siinä taas, terve! Samaa mieltä muiden kommentoijien kanssa siitä, mitä Tuija sekoilee ja hommaa, [...]
   Ei tuo edes taida olla mikään liityntäetu, vaan etu jonka voi saada joka kuukausi jos käyttää K-plussa sovellusta. Olen pari kuukautta käyttänyt, olen saanut sieltä ilmaiseksi Fazerin sinisen ja nyt jäätelön. Aiemmin oli myös tuo appelsiinimehu pantin hinnalla, mutten ehtinyt käyttämään sitä etua.

   Lainaa

  52. Tulos: +8 (10 ääntä)
   Tuija varmaan valittaisi kuitenkin vaikka saisi makkaran ilmaiseksi vaikkei siinä mitään panttia ole koska joutuu hakemaan sen kaupasta ja tämän kuluttaa energiaa joka ei ole ilmaista puhumattakaan vaivasta eli hänelle varmaan pitäisi tuoda se makkara kotiin ja juuri oikealla hetkellä kun hän on ovella vastaanottamassa oikeassa mielentilassa ja tuojana täytyy olla juuri oikeanlainen henkilö JNE.

   Lainaa

  53. Mietteliäs taistelija 21.10.2023 23:32
   Tulos: -8 (8 ääntä)
   Aikailematon kirsikka: Pate vois antaa Tuijalle 20 senttiä niin ongelma ratkeaisi.
   Pate vois antaa vähän jotain muutakin, voisi valitus loppua hetkeksi.

   Lainaa

  54. Navakka siili 22.10.2023 10:43
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Mietteliäs taistelija: Pate vois antaa vähän jotain muutakin, voisi valitus loppua hetkeksi.
   Et tainnut ymmärtää nyt.

   Lainaa

  55. Väärin lokeroitu ankka 24.10.2023 1:23
   Tulos: +3 (3 ääntä)
   Laura: Eikös ulkomailla käytetä jo ChatGBT:tä monessakin työpaikassa 🤔 en yhtään ihmettelis jos tuossa olis sitä hyödynnetty, vaikuttaa niin jonku tekoälyn kehittelemältä tekstiltä. (Tekoäly myös saanut jostain päähänsä vaihtaa suomesta ruotsiin kesken lauseen)
   GBT? Generative Bre-trained Transformer? Hyperkorrektio voi hyvin

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, k-ruoka, klarna, lapsen syntymä, palautus, pantti, sovellus, turva, vahinko, vakuutus, valitus