Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 276

Kerron nyt omalla nimelläni, että olette kaikki väärässä.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 276

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 43 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Läpimätä ahma 12.9.2023 0:08
   Tulos: +422 (438 ääntä)
   Jennan mielestä hampaitten hoito on siis turhaa hommaa. Se on vaan tuurista kiinni kenellä sattuu olemaan se huono bakteeri suussa.

   Lainaa

  2. Tiivis roska 12.9.2023 0:19
   Tulos: +381 (389 ääntä)
   Jenna vaikuttaa superraskaalta ihmiseltä, suorastaan pulushakkiammattilaiselta.

   Lainaa

  3. Tornipöllö 12.9.2023 0:20
   Tulos: +419 (421 ääntä)
   Ai että ottaa aivoon tää ihmistyyppi joka tulee väittelemään faktoista ja sitten alkaa rääkymään "TÄÄ ON MUN MIELIPIDE!!". Voisin minäkin sanoa että "mun mielipide on että aurinko on jääkylmä", mutta ei se siitä totta tee.

   Lainaa

  4. Maanalainen satuhahmo 12.9.2023 0:52
   Tulos: -44 (94 ääntä)
   Mikä on tämä maaginen ”huono bakteeri”..?

   Lainaa

  5. Läpimätä ahma 12.9.2023 0:55
   Tulos: +182 (190 ääntä)
   Maanalainen satuhahmo: Mikä on tämä maaginen ”huono bakteeri”..?
   Kariesbakteerihan se varmasti on mistä Jenna puhuu, mutta sitä vastaan pystyy oikein hyvin taistelemaan hampaiden pesulla ja hoidolla.

   Lainaa

  6. Kujeileva apina 12.9.2023 1:45
   Tulos: +23 (89 ääntä)
   Läpimätä ahma: Jennan mielestä hampaitten hoito on siis turhaa hommaa. Se on vaan tuurista kiinni kenellä sattuu olemaan se huono bakteeri suussa.
   Mähän kävin viime lauantaina hammaslääkärissä tarkastuksessa. 
   Mun hammasharjaus on vuosia ollut aika surkeella tolalla. Tämän lisäksi mulla on hammaslääkäripelko ja koska oireita ei ole ollut, en ole käynyt tarkastuksissa ennen sitä, varmaan viiteen vuoteen.
   Voit kuvitella mun hämmästyksen, kun hammaslääkäri totesi:
   1. Suun bakteerikanta hyvä.
   2. Ei reikiä.
   3. Ei hammaskiveä.
   4. Kieli, ikenet jne. Kunnossa.
   5. Viisaudrnhampaat, ei puhjenneet.
   Hehkutin facessa ja ystävä kysyikin multa vinkkejä ja en osannut antaa vinkkejä.
   Hän totesi: "Okei, sulla on varmaan luontasesti vahvat hampaat sitte ja elintavat mitkä ei pahemmin niitä "syövytä" 😊 toivottavasti pysyy itelläki hyvänä vielä pitkälle 👌"
   Tähän minä vastasin: "Silkalla onnenkantamoisella menen. Vedän limua joka päivä ja makeisiakin useammin kuin silloin, kun reikiä vielä oli. Että mitähän tuohon nyt sanois. 😂🤣"
   Mä oon vasta viime viikkojen aikana oikeasti saanut aktivoitua itseni siihen, että edes kerran päivässä harjaan. Sitä ennen se on ollut tyyliin parin viikon välein. 😅
   Liekö se sit vaikuttanut, kun mä aina harjaan, hampaiden lisäksi myös kaikki suun pinnat. 🤷🏻
   Mutta mä tosiaan oon nää vuodet mennyt silkalla onnenkantamoisella. 😁

   Lainaa

  7. Tulos: +112 (112 ääntä)
   Kujeileva apina: Mähän kävin viime lauantaina hammaslääkärissä tarkastuksessa.  Mun hammasharjaus on vuosia ollut aika surkeella tolalla. Tämän lisäksi mulla on hammaslääkäripelko ja koska oireita ei ole ollut, en ole käynyt tarkastuksissa ennen sitä, varmaan viiteen vuoteen. Voit kuvitella mun hämmästyksen, kun hammaslääkäri [...]
   Kyllä se bakteerikanta vaikuttaa tosi paljon ja kiilteen sekä syljen koostumus. Jos on esim. kiillevauriota aiheutunut jostain syystä ja vielä päälle saanut kaikki huonot bakteerit sinne, niin saattaa joutua paikkaamaan hampaitaan vähän väliä ja ravaamaan hammaslääkärissä vaikka elintavat ja hampaiden hoito olisi esimerkillistä. Ja sitten on teitä onnekkaita, joilla asiat ovat päinvastoin. 
   Tätä ei nykyäänkään monet ihmiset sisäistä vaan luulevat, että kaikki ihmiset osuu sinne jonnekin keskimääräisen akselille kun he kerta itsekin. 

   Lainaa

  8. Myrskyisä alligaattori 12.9.2023 2:34
   Tulos: +74 (90 ääntä)
   HAHAHAHA eiiiih Maria-parka! Siis hyvä tyyppi Dr Now on ja silleen mut… :—-D (ja nyt kun nauran nii varmasti nään ite hänestä unia tänä yönä…) Symppis :’)

   Lainaa

  9. Tulos: -56 (122 ääntä)
   Hihhih Maria kun sä olet niin outo ja sekopäinen että! Ihan varsinkin sun kaikkien kavereidenkin mielestä kun näet niin sekopäisiä uniakin että ei mitään rajaa. Todellakin sun täytyy mainita terapeutille koska ei kukaan koskaan näe kummallisia unia.

   Lainaa

  10. Äksy kantojuhta 12.9.2023 6:37
   Tulos: -48 (56 ääntä)
   Kyseessä on varmaankin taas sellainen INSELI!!!

   Lainaa

  11. Itseasiassa 12.9.2023 8:33
   Tulos: +77 (81 ääntä)
   Tornipöllö: Ai että ottaa aivoon tää ihmistyyppi joka tulee väittelemään faktoista ja sitten alkaa rääkymään "TÄÄ ON MUN MIELIPIDE!!". Voisin minäkin sanoa että "mun mielipide on että aurinko on jääkylmä", mutta ei se siitä totta tee.
   Jotkut vielä on sitä mieltä, että kaikkien mielipide on tärkeä. Olen ehdottomasti eri mieltä. Eikä Jennan jankkausta voi laskea mielipiteeksi, kosja sellaista ei voi todellisuudessa muodostaa, jos ei ymmärrä asiaa. Sitten se on vain mielikuvaan perustuva oletus.

   Lainaa

  12. Kyllästynyt iskä. 12.9.2023 8:42
   Tulos: -83 (89 ääntä)
   Kun ei ymmärretä niin vängätään. Hohoi naiset, herätkää.

   Lainaa

  13. Tulos: +45 (45 ääntä)
   Kujeileva apina: Mähän kävin viime lauantaina hammaslääkärissä tarkastuksessa.  Mun hammasharjaus on vuosia ollut aika surkeella tolalla. Tämän lisäksi mulla on hammaslääkäripelko ja koska oireita ei ole ollut, en ole käynyt tarkastuksissa ennen sitä, varmaan viiteen vuoteen. Voit kuvitella mun hämmästyksen, kun hammaslääkäri [...]
   Mun serkkupojalla on samanlainen tuuri. Nykyisin hän varmaan pitää hampaistaan parempaa huolta, mutta nuorempana hän harjasi hampaansa tyyliin joskus ja jouluna, eikä silti ollut hampaissa reikiä tai muitakaan vaivoja. 😄

   Lainaa

  14. Tulos: +47 (69 ääntä)
   Säädin: Hihhih Maria kun sä olet niin outo ja sekopäinen että! Ihan varsinkin sun kaikkien kavereidenkin mielestä kun näet niin sekopäisiä uniakin että ei mitään rajaa. Todellakin sun täytyy mainita terapeutille koska ei kukaan koskaan näe kummallisia unia.
   Älä nyt viitsi olla tuollainen ankeuttaja.

   Lainaa

  15. Kalarikas norppa 12.9.2023 9:40
   Tulos: +46 (48 ääntä)
   Läpimätä ahma: Jennan mielestä hampaitten hoito on siis turhaa hommaa. Se on vaan tuurista kiinni kenellä sattuu olemaan se huono bakteeri suussa.
   Kärjistetysti tuo pitää paikkaansa, mutta todellisuudessa hampaiden hoidolla ehkäistään hammas- ja iensairauksia. Geeneistä ja tuurista kiinni, kuinka paljon sun tarvitsee hampaiden hoitoon satsata, että ne pysyy hyvässä kunnossa.

   Lainaa

  16. Tulos: +64 (66 ääntä)
   Sen lisäksi ettei masentunut jaksa tai muista pestä hampaitaan saattaa ruokavalio muuttua epäterveellisemmäksi. Ja ainakin minulla lääkitys kuivatti suuta ja sitä kautta vaikutti suunterveyteen. Varmaan muitakin keksisin kunhan aivot herää, kroppa jo liikkuu kaupungilla. Jos haluaa neppailla kuin ala-asteelainen niin masennus sinällään ei pilaa hampaita mutta johtaa kyllä siihen vähänkin pidempään kestäessään. Toivottavasti nykyiset mielipidelääkkeet on parempia kuin mitä itse sain. Yli kymmeneen vuoteen käyttänyt ja vieläkin tulee sivu/vieroitusoireita kun olen tarpeeksi väsynyt.

   Lainaa

  17. Tulos: +57 (59 ääntä)
   Niin ja siis siellä hammaslääkärissä kandee käydä vaikka kuvissa etuhampaat olisi kivan näköiset. Sinänsä ei liity asiaan mutta minulta löydettiin kasvain leukaluusta kun hammaslääkäri halusi röntgenin että näkee miten viisaudenhampaan juuret menee. Meillä kun on sukuvika että juuret kasvaa niin että hampaat pitää pilkkoa jos niitä poistaa. Eli Onneksi puski viisaudenhammas silloin niin löytyi se pirulainen piileksimästä leuastani.

   Lainaa

  18. Mietitty tyyny 12.9.2023 11:20
   Tulos: +37 (39 ääntä)
   Nelli: Mun serkkupojalla on samanlainen tuuri. Nykyisin hän varmaan pitää hampaistaan parempaa huolta, mutta nuorempana hän harjasi hampaansa tyyliin joskus ja jouluna, eikä silti ollut hampaissa reikiä tai muitakaan vaivoja. 😄
   Itselle kävi vähän päinvastoin. Olen kuullut näitä tämän suuntaisia tarinoita sen verran, että jossain omituisessa defenssipäissäni ajattelin itsekin pääseväni helpolla, vaikken käynytkään hammaslääkärissä vuosiin kun ei ollut oireita. No menin tarkastukseen noin 10 vuoden tauon jälkeen. Mun hampaiden hoito oli ollut ja on edelleenkin vähän höveliä myös. Olin vilpittömän yllättynyt kun löytyi neljä isoa reikää ja tarve hammaskiven poistoon. Olin vielä julkisen hammashuollon varassa erittäin pienituloisena, joten hoitoon pääsyn jonottelu tarkastuksen jälkeen taisi kestää noin vuoden. Ennen sitä hoidin pahimmat viat pois palvelusetelillä. Koko lysti maksoi useamman satasen, mikä toki ei ole monille paljon, mutta minulle on. Tämän jälkeen vaihdoin suosiolla sähköhammasharjaan ja aloin lankaamaan niitä hampaita sekä mussuttamaan purkkaa. Edelleen hampaiden hoito ei ole täysin mallikasta, mutta ainakin surauttelen sillä sähköharjalla vähintään kerran päivässä ja lankaan hampaat useamman kerran viikossa.

   Lainaa

  19. Tulos: +61 (63 ääntä)
   Hammaslääkäripelko täällä myös 🙋‍♀️ mutta! Pari viikkoa sitten kävin vihdoin hammastarkastuksessa yli 8 vuoden tauon jälkeen! (Ajattelin että nyt tai ei koskaan kun veronpalautukset tulee) Kuulostaa varmaan lapselliselta, mutta oon tosi ylpeä itsestäni😁 (tietysti pelottavin on vielä edessä: 2 reikää löytyi ja hammaskiven poistoon pitää mennä myös)

   Lainaa

  20. It's a deal 12.9.2023 12:13
   Tulos: +26 (32 ääntä)
   Höpö: Toivottavasti nykyiset mielipidelääkkeet on parempia kuin mitä itse sain. 
   Suuta kuivattavia vaikutuksia ei valitettavasti tunnuta saavan pois, paras hammasvinkkini on jättää juomatta appelsiinituoremehua siihen jatkuvaan janoon.
   Lääkitysten aloittamisen jälkeen moni on sanonut mielipiteideni parantuneen.

   Lainaa

  21. Kirpeä ahven 12.9.2023 13:27
   Tulos: +23 (27 ääntä)
   Läpimätä ahma: Jennan mielestä hampaitten hoito on siis turhaa hommaa. Se on vaan tuurista kiinni kenellä sattuu olemaan se huono bakteeri suussa.
   No rehellisesti sanottuna se on kyllä isoilta osin tuurista kiinni. Joillakin hampaat ei mene miksikään vaikka miten laiskasti hoitaisi ja toisilla ne reikiintyvät ja kuluvat vaikka kuinka yrittäisi huolehtia. Tunnen ihmisiä molemmista ääriesimerkeistä: esim. minä ja isäni ensimmäisessä kategoriassa ja äitini ja siskoni toisessa. Toki hampaitten hoidolla ja vielä enemmän sokerin ja happojen käytöllä on merkitystä, mutta vain tiettyyn rajaan asti.

   Lainaa

  22. Tervetullut appelsiini 12.9.2023 13:29
   Tulos: +31 (35 ääntä)
   Höpö: Sen lisäksi ettei masentunut jaksa tai muista pestä hampaitaan saattaa ruokavalio muuttua epäterveellisemmäksi. Ja ainakin minulla lääkitys kuivatti suuta ja sitä kautta vaikutti suunterveyteen. Varmaan muitakin keksisin kunhan aivot herää, kroppa jo liikkuu kaupungilla. Jos haluaa neppailla [...]
   Tarttiskohan Jenna niitä mainitsemiasi mieliPIDElääkkeitä?

   Lainaa

  23. Tuomionvoipa varis 12.9.2023 14:45
   Tulos: +29 (31 ääntä)
   Minulla oli myös kaveri, joka veti hurjat määrät karkkia ilman mitään ongelmia hampaissa. Hänellä oli käynyt tuuri suun bakteerikannan kanssa. Muuten taas huonompi onni geenilotossa, kuoli alle 40 vuotiaana aivoverenvuotoon. Ei ryypännyt, ei polttanut ja urheili paljon.

   Lainaa

  24. Tulos: +7 (9 ääntä)
   Taapero🥲

   Lainaa

  25. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Niin paljon keskustelua hampaista ja liian vähän tohtorista :D

   Lainaa

  26. Työteliäs flamingo 12.9.2023 19:20
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Maanalainen satuhahmo: Mikä on tämä maaginen ”huono bakteeri”..?
   "Kariesta aiheuttavat suun bakteerit. Taustalla on yleensä kariesbakteeri mutans-streptokokin runsas määrä hammasplakissa. Hampaat voivat reikiintyä kaikenikäisillä, jos niistä ei pidetä huolta ja kariesta pääsee kertymään hampaisiin."

   Lainaa

  27. Tulos: +17 (17 ääntä)
   Kirpeä ahven: No rehellisesti sanottuna se on kyllä isoilta osin tuurista kiinni. Joillakin hampaat ei mene miksikään vaikka miten laiskasti hoitaisi ja toisilla ne reikiintyvät ja kuluvat vaikka kuinka yrittäisi huolehtia. Tunnen ihmisiä molemmista ääriesimerkeistä: esim. minä ja isäni ensimmäisessä kategoriassa ja äitini ja [...]
     On se tuuria sinänsä -äidilläni oli helmenvalkeat hampaat täynnä reikiä, eikä hän ollut laiska tai sokerihiiri. Itse olen sokerihiiri, ja reikiä ei näköjään tule, ei millään (väri tosin ei ole helmiäinen, mutta toisaalta en juo tummia juomia tai polta, joten mitänyttaas). Oletan kuitenkin, että olisi pahempia värjäytymiä jos en harjaisi, tai äidillä olisi ollut vielä enemmän reikiä. Emme me aloita samalta viivalta, mutta juosta voi silti.

   Lainaa

  28. Nasta nuija 12.9.2023 20:03
   Tulos: +15 (19 ääntä)
   Tornipöllö: Ai että ottaa aivoon tää ihmistyyppi joka tulee väittelemään faktoista ja sitten alkaa rääkymään "TÄÄ ON MUN MIELIPIDE!!". Voisin minäkin sanoa että "mun mielipide on että aurinko on jääkylmä", mutta ei se siitä totta tee.
   Ja tämän jälkeen alkaa rääkyminen siitä kuuluisasta sananvapaudesta jota ollaan viemässä :D

   Lainaa

  29. Jeesus Putlerilainen 12.9.2023 21:08
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Olisko kuvaa turkulaisesta ja Dr. Nowsta?

   Lainaa

  30. Levoton kivi 12.9.2023 23:48
   Tulos: -6 (12 ääntä)
   Kujeileva apina: Mähän kävin viime lauantaina hammaslääkärissä tarkastuksessa.  Mun hammasharjaus on vuosia ollut aika surkeella tolalla. Tämän lisäksi mulla on hammaslääkäripelko ja koska oireita ei ole ollut, en ole käynyt tarkastuksissa ennen sitä, varmaan viiteen vuoteen. Voit kuvitella mun hämmästyksen, kun hammaslääkäri [...]
   Juu, kannattaa harjata ihan joka päivä. Viisuritkaan ei ole puhjenneet, niin en vielä tuulettaisi.

   Lainaa

  31. Levoton kivi 12.9.2023 23:53
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Kalarikas norppa: Kärjistetysti tuo pitää paikkaansa, mutta todellisuudessa hampaiden hoidolla ehkäistään hammas- ja iensairauksia. Geeneistä ja tuurista kiinni, kuinka paljon sun tarvitsee hampaiden hoitoon satsata, että ne pysyy hyvässä kunnossa.
   Sittenhän on lääkkeitä, jotka tuhoaa hampaita.

   Lainaa

  32. Tulos: +21 (21 ääntä)
   Miksei kukaan kommentoi tuota taaperoa?! Miksi aikuista miestä sanottu taaperoksi vai mitä en tajua.

   Lainaa

  33. Hupaisa päärynä 13.9.2023 0:42
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Masennus ja ahdistus, sekä jotkin lääkkeet voivat myös aiheuttaa bruksismia eli hampaiden narskuttelua varsinkin yöllä, mikä sitten taas voi vaikuttaa vielä enemmän hampaiden kuntoon.

   Lainaa

  34. Sipulinhajuinen aasi 13.9.2023 3:32
   Tulos: +13 (13 ääntä)
   Tulkki: Niin paljon keskustelua hampaista ja liian vähän tohtorista 😁
   Näitä lähdin itsekkin etsimään :D Ihmiset, nyt lisää unitunnustuksia!

   Lainaa

  35. Kiltti tyttö 13.9.2023 10:09
   Tulos: +18 (18 ääntä)
   Veikkaan, että Jenna jankkaa, koska hänellä on itsellään huonot hampaat jostain muusta syystä kuin masennuksen seurauksena eikä hän halua muiden ajattelevan, että hänellä olisi jotain mielenterveyden haasteita. Kokonaan toinen asia on, että 1) mielenterveyden horjuminen ei ole niin kamala stigma kuin Jenna ehkä kuvittelee ja 2) Jennalla ei ehkä ole masennusta, mutta ei hän ihan täysilläkään käy.

   Lainaa

  36. Johdoitettu pähkinä 13.9.2023 15:58
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Levoton kivi: Sittenhän on lääkkeitä, jotka tuhoaa hampaita.
   Totta. Minun siskoni joutunut aikanaan käyttämään huonon selkänsä takia aina voimakkaampia kipulääkkeitä, jotka vaikuttivat hänen hampaisiinsa todella ikävästi. Hän ei voinut edes syödä jäätelöä "normaalina" sillä hampaat lohkeili. Ne lohkeili jopa sulaneesta jäätelöstä.  Siitähän tuli meille kahdelle se mustahuumori.  Sisko: "Mulla lohkes hammas." Minä: "Ai, söit taas sulanutta jätskiä?" Vaikka siitä on liki 10 vuotta, kun hänen selkänsä operoitiin ja hän pääsi niistä lääkkeistä eroon, hampaat ovat edelleen surkeat ja kun edellisen kerran puhuttiin puhelimessa, oli taas hammas lohjennut tuosta vaan.

   Lainaa

  37. Kujeileva apina 13.9.2023 16:31
   Tulos: +15 (15 ääntä)
   Levoton kivi: Juu, kannattaa harjata ihan joka päivä. Viisuritkaan ei ole puhjenneet, niin en vielä tuulettaisi.
   Miksi hyviä uutisia ei saisi tuulettaa? Eihän se sulta ole pois. 😅 Mahtaa sulla olla ankeaa taivallusta, kun kiellät iloitsemisen silloinkin kun siihen on aihetta. 💗

   Lainaa

  38. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Siis minkä takia tänne pitää laittaa ylipäätään näitä ÄO 50 henkilöiden väittelyjä? Voiko kukaan ihan tosissaan sanoa, että saa jotain iloa irti lukiessaan?

   Lainaa

  39. Tulos: -12 (16 ääntä)
   Tuomionvoipa varis: Minulla oli myös kaveri, joka veti hurjat määrät karkkia ilman mitään ongelmia hampaissa. Hänellä oli käynyt tuuri suun bakteerikannan kanssa. Muuten taas huonompi onni geenilotossa, kuoli alle 40 vuotiaana aivoverenvuotoon. Ei ryypännyt, ei polttanut ja urheili paljon.
   Veti hurjat määrät karkkia ja "geeniloton" vika, että kuoli nuorena?

   Lainaa

  40. Tulos: +5 (7 ääntä)
   justiina: Veti hurjat määrät karkkia ja "geeniloton" vika, että kuoli nuorena?
   Toki siinä on vähän huono tuuri käynyt, mutta korkea verensokeri nimenomaan kasvattaa ihan älyttömästi riskiä aivoverenvuotoon.

   Lainaa

  41. Tulos: +5 (7 ääntä)
   Kalarikas norppa: Kärjistetysti tuo pitää paikkaansa, mutta todellisuudessa hampaiden hoidolla ehkäistään hammas- ja iensairauksia. Geeneistä ja tuurista kiinni, kuinka paljon sun tarvitsee hampaiden hoitoon satsata, että ne pysyy hyvässä kunnossa.
   Kariesbakteeri vaikuttaa huomattavasti enemmän reikiintymiseen kuin tuuri tai genetiikka. Hyvä hoito toki on tarpeen kaikille.
   Itselläni on erityisen ärhäkkä karies, reikiä ollut varhaislapsuudesta, mutta 11-vuotiaalla lapsellani ei ole koskaan ollut reikiä, vaikka ei mikään harjaamisen mallioppilas olekaan (tekniikkaa käydään hiomassa hygienistillä). Erona meillä on se, että olen noudattanut lapsen syntymästä lähtien sitä suositusta, ettei lapsen kanssa olla sylkikontaktissa (eli lapsi syö omilla välineillään, tutti pestiin vedellä eikä aikuisen suussa (jotkut kuulemmat tekevät näin) ja pidin hyvin tiukasti lähisuvunkin ruodussa). 

   Lainaa

  42. Vaatelias tonttu 15.9.2023 16:14
   Tulos: +5 (7 ääntä)
   Hammasluu on periytyvä siinä missä kaikki muukin. Jos hammaskiille on huono niin varmasti menee huonoon kuntoon, hoiti tai ei. Jo kilpirauhasen vajaatoimintakin tuhoaa hammaskiillettä ihan huolella, nimim kokemusta löytyy.

   Lainaa

  43. Penaalin terävin vuohi 25.9.2023 10:02
   Tulos: -7 (7 ääntä)
   En oo pessy hampaita vuosiin, ei kiinnosta. Vähän on huonossa kunnossa kyllä.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: dr. now, hammaslääkäri, hampaat, kuva, masennus, unet, uni