Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 94

Kontaktittomat toimitukset jakavat mielipiteitä – söisitkö pizzan lattialta?
Mitä tänään syötäisiin? Osa 94

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 57 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Sotilasarvoltaan hylje 26.9.2023 0:14
   Tulos: +546 (552 ääntä)
   Voi vittu Ville, nyt oikeasti. Ihan turhaa vänkäämistä. Ihan vapaasti voit kalastaa itse ja keulia sillä, mutta anna muiden ostaa palvelunsa ihan itse. Arvaisin että vänkä-Villekin ostaa esim. vaatteet kaupasta eikä valmista niitä itse.

   Lainaa

  2. Innoton satuhahmo 26.9.2023 0:20
   Tulos: +344 (352 ääntä)
   Sotilasarvoltaan hylje: Voi vittu Ville, nyt oikeasti. Ihan turhaa vänkäämistä. Ihan vapaasti voit kalastaa itse ja keulia sillä, mutta anna muiden ostaa palvelunsa ihan itse. Arvaisin että vänkä-Villekin ostaa esim. vaatteet kaupasta eikä valmista niitä itse.
   Vänkä-Ville onkin melkoinen laiska kakka. Kyllähän nyt jokainen itseään arvostava ihminen keritsee omat lampaansa ja vielä rakentaa itse värttinän oman metsän puusta.

   Lainaa

  3. Käypä kurkku 26.9.2023 0:26
   Tulos: +328 (330 ääntä)
   Ilimaseksihan se hampurilainenkin tullee kun kasvattaa oman naudan ja viljelee omat viljat ja salaatit.

   Lainaa

  4. Rampa hiiri 26.9.2023 0:59
   Tulos: +52 (126 ääntä)
   Korona-aikana kontaktiton tarkoitti muovipussia ovenkahvassa. Niin, eipä noissa kuvissa kyllä paljoa kahvoja näy? Se pussi kuitenkin suojaisi tuota pahvilaatikkoa ettei se olisi lattiaa ja maata vasten. Tai olisi vedetty foliota ympärille, pysyisi lämpimämpänäkin.

   Lainaa

  5. Tallentumaton kivi 26.9.2023 2:44
   Tulos: +83 (93 ääntä)
   Rampa hiiri: Korona-aikana kontaktiton tarkoitti muovipussia ovenkahvassa. Niin, eipä noissa kuvissa kyllä paljoa kahvoja näy? Se pussi kuitenkin suojaisi tuota pahvilaatikkoa ettei se olisi lattiaa ja maata vasten. Tai olisi vedetty foliota ympärille, pysyisi lämpimämpänäkin.
   Aina kun oon Foodorasta tilannut kontaktitottamana on safka tullut muovipussissa. Lattialla kyllä, mutta nätisti ihan oven vieressä muovissa ja mahdollisesti foliossa. En tiedä, onko Woltilla eri käytäntö vai oonko ollut vaan kuskejen ja raflojen kanssa onnekas, että ei oo ollut tän suhteen ongelmia.

   Lainaa

  6. Sujuva ilonpilaaja 26.9.2023 4:52
   Tulos: -5 (35 ääntä)
   Tallentumaton kivi: Aina kun oon Foodorasta tilannut kontaktitottamana on safka tullut muovipussissa. Lattialla kyllä, mutta nätisti ihan oven vieressä muovissa ja mahdollisesti foliossa. En tiedä, onko Woltilla eri käytäntö vai oonko ollut vaan kuskejen ja raflojen kanssa onnekas, että ei oo ollut tän suhteen ongelmia.
   Varmaa suoraan kotipizzasta tilattu..

   Lainaa

  7. Tulos: +389 (409 ääntä)
   Tilaa kontaktiton lähetys. Älä varaudu siihen pöydällä tai alustalla mihin laskea ruoka. Saa kontaktiton lähetys. Tee reklamaatio. Ymmärtäisin itkun jos tuossa olisi ollut joku järkevä paikka laittaa ruoka.

   Lainaa

  8. Tulos: +226 (228 ääntä)
   Villellä menee yks kohta tossa arvostelussa ihan totaalisesti ohi: palvelu. Joskus on mukavaa istua valmiiseen pöytään ja saada hyvää palvelua. Ja miten vänkä-Ville tekee kuoharin itte?

   Lainaa

  9. Kommentoin 26.9.2023 6:31
   Tulos: +190 (198 ääntä)
   Eli Ville laittoi Marikalle dickpicin

   Lainaa

  10. Tunnoton paprika 26.9.2023 6:37
   Tulos: +134 (136 ääntä)
   Missään ei saa viehekalastaa ilmaiseksi ja merelle tarvii veneenkin.

   Lainaa

  11. Pyörätön harakka 26.9.2023 6:39
   Tulos: +200 (208 ääntä)
   Kuvittelikohan Satu, että se ruokakuski kattaa pyödän sinne pihalle valmiiksi. Tuskin se pizza miksikään menee jos haet sen sieltä heti kun oveen koputetaan.

   Lainaa

  12. Vanhentumaton hamsteri 26.9.2023 6:40
   Tulos: -65 (71 ääntä)
   Selvästi taas incelit vauhdissa.

   Lainaa

  13. Tittelintuure 26.9.2023 7:04
   Tulos: +138 (138 ääntä)
   Se varmaan riippuu paljon ravintolasta, miten ruoka tulee - ainakin Woltilla. Me ollaan käytetty nimenomaan woltia ja usein ruoka tulee paperipussissa, jossa on muovi/styroksibokseja taikka sitten just noin, että pitsat on laatikoissa. Kuskihan vaan hakee ruoan ja toimittaa, ravintolan asia on pakata se.

   Lainaa

  14. Kilokalori 26.9.2023 7:09
   Tulos: +109 (111 ääntä)
   Kommentoin: Eli Ville laittoi Marikalle dickpicin
   Samaa meinasin sanoa. Se ehti jo leijailla munansa koolla aiemmin, ja jotain Marikalle halusi näyttää...

   Lainaa

  15. Syötävä pesusieni 26.9.2023 7:14
   Tulos: +132 (134 ääntä)
   Tallentumaton kivi: Aina kun oon Foodorasta tilannut kontaktitottamana on safka tullut muovipussissa. Lattialla kyllä, mutta nätisti ihan oven vieressä muovissa ja mahdollisesti foliossa. En tiedä, onko Woltilla eri käytäntö vai oonko ollut vaan kuskejen ja raflojen kanssa onnekas, että ei oo ollut tän suhteen ongelmia.
   Itse tilaan foodorasta myös. Asun luhtitalossa ja aina on jätetty ilman muovipussia betonilattialle oven eteen. Tosin minulla lukee toimitustiedoissa "Saa jättää oven eteen." 
   Ei se pizza siellä kuljetuslaatikossa miksikään mene, aina olen hyvin mielin syönyt pois.

   Lainaa

  16. Luhistuva mansikka 26.9.2023 9:31
   Tulos: +35 (91 ääntä)
   Jos sen ruoan haluaa käteen hygienisesti ojennettuna, niin sitten ei kannata valita sitä kontaktitonta toimitusta. Muutoinkin kohteliaampaa kohdata kuski ja kiittää toimituksesta, ja antaa vaikka samalla muutaman euron tippi jos sen unohti sovelluksessa lisätä.

   Lainaa

  17. totuuden_torvi 26.9.2023 9:50
   Tulos: +144 (162 ääntä)
   Luhistuva mansikka: Jos sen ruoan haluaa käteen hygienisesti ojennettuna, niin sitten ei kannata valita sitä kontaktitonta toimitusta. Muutoinkin kohteliaampaa kohdata kuski ja kiittää toimituksesta, ja antaa vaikka samalla muutaman euron tippi jos sen unohti sovelluksessa lisätä.
   Muuten täyttä asiaa, mutta niin kivaa kuin matkustaminen onkin, inhoan tippikulttuuria enkä todellakaan halua sitä Suomeen. Tarkoitus tuossa on toki hyvä ja noita ruuantilaussovelluksia voi toki pitää poikkeuksena verrattuna esim. siihen että tipattaisiin ravintolassa tarjoilijaa tai kyypparia baaritiskillä. Pointti kuitenkin, että ei tippikulttuuria Suomeen, kiitos, JA TÄMÄ ON VAIN MINUN MIELIPITEENI!!!! SAA SEN KERTOA?!!?

   Lainaa

  18. Tulos: -58 (76 ääntä)
   Olisko kellään Äityli Sadun yhteystietoja, sen verran provosoiduin mielipiteistä ja ulosannista että haluaisin ihan henkilökohtasesti käydä haistattelemassa kun voi ihminen olla noin tyhmä.

   Lainaa

  19. Tulos: +135 (139 ääntä)
   Nanna: Olisko kellään Äityli Sadun yhteystietoja, sen verran provosoiduin mielipiteistä ja ulosannista että haluaisin ihan henkilökohtasesti käydä haistattelemassa kun voi ihminen olla noin tyhmä.
   Toivomme, että julkaisuissa esiintyvien henkilöiden yksityisyyttä ja rauhaa kunnioitettaisiin eikä heitä häirittäisi. Siksi emme voi julkaista kommenteissakaan yhteystietoja.

   Lainaa

  20. Peitetty metsämarja 26.9.2023 10:49
   Tulos: +66 (66 ääntä)
   Voidaan ottaa muna kisa!

   Lainaa

  21. Esteetön maito 26.9.2023 10:55
   Tulos: +87 (93 ääntä)
   Nanna: Olisko kellään Äityli Sadun yhteystietoja, sen verran provosoiduin mielipiteistä ja ulosannista että haluaisin ihan henkilökohtasesti käydä haistattelemassa kun voi ihminen olla noin tyhmä.
   Eipä näytä omatkaan mielipiteesi kovin salonkikelpoisilta.

   Lainaa

  22. Tulos: +27 (37 ääntä)
   Tallentumaton kivi: Aina kun oon Foodorasta tilannut kontaktitottamana on safka tullut muovipussissa. Lattialla kyllä, mutta nätisti ihan oven vieressä muovissa ja mahdollisesti foliossa. En tiedä, onko Woltilla eri käytäntö vai oonko ollut vaan kuskejen ja raflojen kanssa onnekas, että ei oo ollut tän suhteen ongelmia.
   Kuskejen??

   Lainaa

  23. It's a deal 26.9.2023 11:31
   Tulos: +71 (71 ääntä)
   Käypä kurkku: Ilimaseksihan se hampurilainenkin tullee kun kasvattaa oman naudan.
   Niitä on tienposket pullollaan, tekee vain kuten Veli neuvoo ekassa mokassa. Kerää talteen ja herkuttelee, lehmänpoiminta-aika on vielä parhaimmillaan.

   Lainaa

  24. Sietämätön gerbiili 26.9.2023 11:41
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Pluri: Tilaa kontaktiton lähetys. Älä varaudu siihen pöydällä tai alustalla mihin laskea ruoka. Saa kontaktiton lähetys. Tee reklamaatio. Ymmärtäisin itkun jos tuossa olisi ollut joku järkevä paikka laittaa ruoka.
   Jeh, sama tuli mieleen. Itellä on vanha kokoontaitettava terassipöytä, jonka pistän ulko-oven viereen katoksen alle jos tilaan sapuskaa. Ei tartte rapulle jättää.

   Lainaa

  25. It's a deal 26.9.2023 11:59
   Tulos: +48 (48 ääntä)
   "No mikäs siinä jos rahaa on, mutta väkisin tunkee mieleen että..." Yhdistettynä kaksi ärsyttävää asiaa. Ensin annetaan ymmärtää, ettei muka olla kateellisia ja seuraavaksi tulee mielipide, joka kertoo sen, että olet joko tyhmä tai valehtelet, asiayhteydestä riippuen.

   Lainaa

  26. Tulos: +68 (76 ääntä)
   "Kontaktittoman noudon" tilasi ja suuttui kun sai hakea ne pihalta. Mitä helvettiä? Olis pyytäny toimituksen niin ei olis tarvinnu noutaa.

   Lainaa

  27. Tulos: +68 (72 ääntä)
   Tilaa Woltista pizzaa, pyytää jättämään oven taakse -> Woltista tuodaan pizza ja jätetään oven taakse -> loukkaantuu, JA ajaa jumankeuta itse paikan päälle kuvaamaan, sen sijaan että olisi alunperin vain itse vienyt ne pizzat sinne äitilleen :DDD Siis voi hyvä jumala, mikä ihmisiä vaivaa nykyään.

   Lainaa

  28. Tulos: +39 (39 ääntä)
   Zippo: Villellä menee yks kohta tossa arvostelussa ihan totaalisesti ohi: palvelu. Joskus on mukavaa istua valmiiseen pöytään ja saada hyvää palvelua. Ja miten vänkä-Ville tekee kuoharin itte?
   Kasvattaa viinirypäleitä omalla viinitilallaan ja valmistaa niistä käyttämällä viiniä tietenkin. Prosessi vie todennäköisesti useita vuosia mutta pitäisi toimia. Suomen alkoholilaki kieltää väkevien alkoholijuomien valmistamisen tislaamalla kotona mutta viini ei ole tislattu väkevä alkoholijuoma.

   Lainaa

  29. Räkäpää 26.9.2023 13:26
   Tulos: -80 (80 ääntä)
   Akrasia: Kuskejen??
   Niinhän se sanotaan. Kirjoitetaan toki hiukan erilailla.

   Lainaa

  30. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Zippo: Villellä menee yks kohta tossa arvostelussa ihan totaalisesti ohi: palvelu. Joskus on mukavaa istua valmiiseen pöytään ja saada hyvää palvelua. Ja miten vänkä-Ville tekee kuoharin itte?
   Niin ja myös se, että ammattilaisen tekemänä samat raaka-aineet maistuu usein paremmalta kuin jos itse yrittäisi kotikeittiössä kokata. Eikä tarvi itse tiskatakaan.

   Lainaa

  31. Tulos: -37 (45 ääntä)
   Eihän nuo wolttikuskit mitään osaa, hyvä jos ees perille pääsevät 🤷🏻‍♂️

   Lainaa

  32. Itseasiassa 26.9.2023 17:58
   Tulos: +19 (29 ääntä)
   Wiltsu: Eihän nuo wolttikuskit mitään osaa, hyvä jos ees perille pääsevät 🤷🏻‍♂️
   Mun noin sadasta tilauksesta yksi ei ole löytänyt perille. Siis 1 %. En ihan ylestäisi tai kannattaa tarkentaa saapumisohjeita, jos pelkällä osoitteella on monimutkaista.
   Paitsi lopetin jo Woltilla tilaamisen, kun ärsyttää kuskien ehtojen heikennykset ja haluan mielummin kannattaa ravintoloita hakemalla suoraan ruuan. Jos tilaan (max kerran kuussa), niin laitan edes kuskille hyvän tipin. 

   Lainaa

  33. Kirkas etana 26.9.2023 19:42
   Tulos: +50 (50 ääntä)
   Satulla näyttäisi vielä ovi aukeavan portaan yli niin läheltä että siihen jätetty pitsa olisi jokatapauksessa pihatiellä. Nyt sentään pysyy laatikossa.

   Lainaa

  34. Monenlajenen sakaali 26.9.2023 20:14
   Tulos: +62 (62 ääntä)
   Täytyy nyt kyllä kysyä että minneköhän helvettiin Satu ajatteli että ne pitsalaatikot laitetaan? Jos halutaan että ne laitetaan johonkin muualle kuin maahan niin ehkä kannattaisi tarjota mahdollisuus siihen. Seinäänkö ne pitäisi naulata.

   Lainaa

  35. Kankea jääkarhu 26.9.2023 20:19
   Tulos: +15 (17 ääntä)
   Wiltsu: Eihän nuo wolttikuskit mitään osaa, hyvä jos ees perille pääsevät 🤷🏻‍♂️
   Mulla ei ole kyllä ikinä ollut ongelmia perille pääsyssä. Varmaan yli sata kertaa tullut tilattua kotiin. Edes silloin kun olin vasta muuttanut ei jäänyt ruoat tulematta vaikka jostain syystä google mapsissa oli ihan väärä talo merkitty "kadunnimi 3". Siinä pelasti se että kyseisessä talossa ei ole kuin a- ja b-rappu, itse kun asun d-rapussa.

   Lainaa

  36. Tulos: +32 (32 ääntä)
   Sotilasarvoltaan hylje: Voi vittu Ville, nyt oikeasti. Ihan turhaa vänkäämistä. Ihan vapaasti voit kalastaa itse ja keulia sillä, mutta anna muiden ostaa palvelunsa ihan itse. Arvaisin että vänkä-Villekin ostaa esim. vaatteet kaupasta eikä valmista niitä itse.
   Ja Villelle voisi kyllä sanoa, että kyllä, siellä merelläkin tarvitaan se kalastuslupa. Kalastus on merellä ilmaista vain Norjan rannikolla. Ja sielläkin oikeasti meren puolella, ei jokisuista jne. Ville ilmeisesti käy ihan luvattomasti merellä kalassa ja kuvittelee, että on se hienoa. Paitsi jos Villen ikä ei osu väliin 18-65 vuotta. Siinä tapauksessa Ville saa kalastaa ilmaiseksi kaikkialla, missä voi kalastaa kalastuksenhoitomaksulla. Mutta jos kohteeseen tarvitaan erillinen lupa, siellä ei Villekään kalasta ilmaiseksi.

   Lainaa

  37. Lasinuudeli 26.9.2023 22:05
   Tulos: +12 (16 ääntä)
   Itse pitsaa välillä tilanneenna aina on lähetti soittanut ovikelloa ja ojentanut pitsapakkauksen ovelta käteen. Kontaktiton ruokalähetys on muuten ihan ok, ei haittaa jos pakkaus (esim. kiinalaista ruokaa tai täytettyä leipää, tms.)löytyy oven takaa, eniten harmittaa kun eivät edes soita ovikelloa joka kerta, jättävät vaan pöperöt rappukäytävään. Neuroottisena saa sitten kotosalla arvailla ja kytätä ovisilmästä että "onkohan se ateria jo saapunut?" :D

   Lainaa

  38. Tulos: +7 (7 ääntä)
   Itseasiassa: Mun noin sadasta tilauksesta yksi ei ole löytänyt perille. Siis 1 %. En ihan ylestäisi tai kannattaa tarkentaa saapumisohjeita, jos pelkällä osoitteella on monimutkaista.
   Pelkän osoitteen mukaan perille löytäminen voi tosiaan olla vaikeaa; esim. minun asuntoni sijainnin Googlen reittihaku näyttää jostain syystä aina väärin. En edes asu missään erikoisessa virityksessä vaan ihan tavallisessa rivitalossa.

   Lainaa

  39. Taitamaton vaatekappale 26.9.2023 22:41
   Tulos: -32 (36 ääntä)
   Vieläkö jotkut klovnit hysterisoi vanhusflunssasta?

   Lainaa

  40. Tulos: +7 (13 ääntä)
   totuuden_torvi: Muuten täyttä asiaa, mutta niin kivaa kuin matkustaminen onkin, inhoan tippikulttuuria enkä todellakaan halua sitä Suomeen. Tarkoitus tuossa on toki hyvä ja noita ruuantilaussovelluksia voi toki pitää poikkeuksena verrattuna esim. siihen että tipattaisiin ravintolassa tarjoilijaa tai kyypparia baaritiskillä. Pointti [...]
   Mun mielestä Suomessa ei pidä missään nimessä vaatia että kukaan antaisi tippiä, mutta itse tykkään antaa jos on oikeasti tosi special asiakaspalvelu. Siitä et itselle tulee tosi hyvä mieli, maksaa mieluusti pienen vaivanpalkan, eikä pelkästään kun kyseessä on ruoka vaan muutkin palvelut. Se on sitten eri asia, otetaanko tippiä edes vastaan. Monta kertaa ei ole suostuttu ottamaan.

   Lainaa

  41. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Tallentumaton kivi: Aina kun oon Foodorasta tilannut kontaktitottamana on safka tullut muovipussissa. Lattialla kyllä, mutta nätisti ihan oven vieressä muovissa ja mahdollisesti foliossa. En tiedä, onko Woltilla eri käytäntö vai oonko ollut vaan kuskejen ja raflojen kanssa onnekas, että ei oo ollut tän suhteen ongelmia.
   Itselläni woltilla ollut myös, pussissa vaikkei olisi kontaktiton, tosin olen vain burgereita tilannut. Muistaakseni ollut paperista mutta olisihan se parempi etenkin nyt kun sateita ollut eikä tuommoinen paljas laatikko. Rappukäytävässä oleva on vielä ihan ok. Mutta tuo pihatiellä oleva ei, toki asiakkaan oma vika kun ei mitään paikkaa ole mihin laittaa järkevästi.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Kankea jääkarhu: Mulla ei ole kyllä ikinä ollut ongelmia perille pääsyssä. Varmaan yli sata kertaa tullut tilattua kotiin. Edes silloin kun olin vasta muuttanut ei jäänyt ruoat tulematta vaikka jostain syystä google mapsissa oli ihan väärä talo merkitty "kadunnimi 3". Siinä pelasti se että kyseisessä talossa ei ole kuin a- ja b-rappu, itse kun asun d-rapussa.
   Itselläni nykyinen kerrostalo on pihan perällä, kerran tänne tilannut ja kierteli väärillä taloilla, toki soitti niin ohjannut sitten oikealle. Vaikka kartalle merkannut oikean talon ja rapun. Ensikerralla varmaan pitää laittaa vain ohje että asunto on sisä pihan perällä.

   Lainaa

  43. Kuurosokea mestari 27.9.2023 8:06
   Tulos: +4 (6 ääntä)
   Kilokalori: Samaa meinasin sanoa. Se ehti jo leijailla munansa koolla aiemmin, ja jotain Marikalle halusi näyttää...
   Ja Kasperille kans. Ihan varalta.

   Lainaa

  44. Onnekas robotti 27.9.2023 10:05
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Vuohi: Pelkän osoitteen mukaan perille löytäminen voi tosiaan olla vaikeaa; esim. minun asuntoni sijainnin Googlen reittihaku näyttää jostain syystä aina väärin. En edes asu missään erikoisessa virityksessä vaan ihan tavallisessa rivitalossa.
   Jos asia vaivaa, niin Google Mapsissa on näppärä toiminto, jolla voi pyytää talonumeron korjaamista oikeaan kohtaan kartalla. Ja ainakin omalla kohdallani ovat korjaneetkin ihan parissa päivässä, kun pari kertaa olen sitä käyttänyt.

   Lainaa

  45. Tulos: +9 (11 ääntä)
   Lasinuudeli: Itse pitsaa välillä tilanneenna aina on lähetti soittanut ovikelloa ja ojentanut pitsapakkauksen ovelta käteen. Kontaktiton ruokalähetys on muuten ihan ok, ei haittaa jos pakkaus (esim. kiinalaista ruokaa tai täytettyä leipää, tms.)löytyy oven takaa, eniten harmittaa kun eivät edes soita ovikelloa joka kerta, jättävät [...]
   Siksi sitä tilausta pystyy seuraamaan sovelluksessa reaaliajassa.

   Lainaa

  46. Lasinuudeli 27.9.2023 21:53
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Totta, mutta näytön tuijottelu unohtuu helposti jos on jokin muu askare kesken.

   Lainaa

  47. Epärö raparperi 27.9.2023 22:44
   Tulos: +6 (8 ääntä)
   Räkäpää: Niinhän se sanotaan. Kirjoitetaan toki hiukan erilailla.
   Mitö

   Lainaa

  48. Ylläoleva muovipussi 27.9.2023 23:29
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   tuntuu että nykyään osa ihmisistä oikeen etsii asioita, mistä voisivat pöyristyä.

   Lainaa

  49. Tulos: -4 (4 ääntä)
   Pluri: Tilaa kontaktiton lähetys. Älä varaudu siihen pöydällä tai alustalla mihin laskea ruoka. Saa kontaktiton lähetys. Tee reklamaatio. Ymmärtäisin itkun jos tuossa olisi ollut joku järkevä paikka laittaa ruoka.
   Miettikääpä sitä että siinä käytävän matolla ei kukaan persellään istunut mutta  keittönruoka pöydällä on voinut joku istuakkin tai eteisen tuolilla jolle pizzat lasket kun otat kengät pois. ps. Hoitajat tietää 5 sekunnin säännön , sillähän tuokin ongelma poistuu

   Lainaa

  50. Pitkä lisko 29.9.2023 0:25
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   Onnekas robotti: Jos asia vaivaa, niin Google Mapsissa on näppärä toiminto, jolla voi pyytää talonumeron korjaamista oikeaan kohtaan kartalla. Ja ainakin omalla kohdallani ovat korjaneetkin ihan parissa päivässä, kun pari kertaa olen sitä käyttänyt.
   Google Maps ja sen myötä kaikki sen karttoja käyttävä sovellukset vaihtavat kotiosoitteeni tilalle jostain syystä automaattisesti toisen, lähellä olevan kadun, ja GPS:t ohjaavat usein sitten sinne väärälle kadulle. Olen tehnyt useita korjauspyyntöjä, mutta eivät reagoi siihen mitenkään. Pitää sitten aina kaikkiin tilauksiin kirjoitella lisätietokenttään, että tämä nyt on siis osoite X, ei Y. Laitoinpa nyt taas uudestaan korjauspyynnön, katsotaan miten käy!

   Lainaa

  51. Pitkä lisko 29.9.2023 0:32
   Tulos: -3 (7 ääntä)
   Saa kuulua kyllä aika monta lasia kuoharia ateriaan, jos hinta niillä nousee 16 eurolla. Jeesus noita Suomen hintoja.

   Lainaa

  52. Lisäaineeton perhonen 29.9.2023 13:09
   Tulos: -4 (6 ääntä)
   Kateellinen sosialisti taas vinkumassa kun muilla voi olla johonkin varaa.

   Lainaa

  53. Esiintyvä hyeena 29.9.2023 13:12
   Tulos: +1 (7 ääntä)
   Suomen hinnoilla? No tiedätkö mistä ne korkeat hinnat johtuvat, olisiko ihan verotuksesta? Kannattaa liskonkin harkita yrittämistä niin saattaa ymmärtääkin.

   Lainaa

  54. Saatanan vajaaälyinen lehmä 30.9.2023 15:20
   Tulos: -2 (4 ääntä)
   Näiden kuluneen vuoden aikana tulleiden feissarimokien perusteella FB on ihan täynnä silkkoja persreikiä, rasisteja, ja foliohattuja.

   Lainaa

  55. Intiimi peura 30.9.2023 16:11
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Rampa hiiri: Korona-aikana kontaktiton tarkoitti muovipussia ovenkahvassa. Niin, eipä noissa kuvissa kyllä paljoa kahvoja näy? Se pussi kuitenkin suojaisi tuota pahvilaatikkoa ettei se olisi lattiaa ja maata vasten. Tai olisi vedetty foliota ympärille, pysyisi lämpimämpänäkin.
   Ei sitä pahvilaatikkoa kuulu syödä

   Lainaa

  56. Posketon seuraeläin 2.10.2023 19:38
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Sotilasarvoltaan hylje: Voi vittu Ville, nyt oikeasti. Ihan turhaa vänkäämistä. Ihan vapaasti voit kalastaa itse ja keulia sillä, mutta anna muiden ostaa palvelunsa ihan itse. Arvaisin että vänkä-Villekin ostaa esim. vaatteet kaupasta eikä valmista niitä itse.
   Just näin. Asiakas vaikuttaa tyytyväiseltä, vaikka ei sinänsä näytä kalakorin hinta-laatusuhde kovin kummoiselta.

   Lainaa

  57. Tulos: +2 (2 ääntä)
   Toivottavasti ei mee sekasin Kasperille ja Marikalle menevät kuvat..

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: foodora, ilmainen, kala, kalastus, kon-tak-tit-to-mat - menikö oikein, kontaktiton, kuva, lattialla, maassa, pitsa, pizza, rappu, ruoka, toimitus, wolt