Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 58

Joku valehtelee kissaryhmässä – ja pian kissan lisäksi myös helvetti on irti.
Kissaihmiset, osa 58

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 63 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Kurantti puhveli 14.9.2023 0:16
   Tulos: +477 (483 ääntä)
   Katjallahan ohjeiden antaminen eskaloitui vauhdikkaasti selittelyksi, puolusteluksi ja itsensä pussiin puhumiseksi. Pelin hävinneenä meni tunteisiin ja alkoi veetuilu. Ohhoh.

   Lainaa

  2. Tohlo näätä 14.9.2023 0:26
   Tulos: +589 (595 ääntä)
   Jep, hakkereiden tavoite onkin valehdella kissaryhmissä ja lisätä kissakuvia seinälle....

   Lainaa

  3. Taalasmaan Ulla 14.9.2023 0:38
   Tulos: +162 (172 ääntä)
   Liäkköhän Lauran miehelle (jos sillä semmoinen on) kelpaisi kissa-Katjan "levityspalvelut"?

   Lainaa

  4. Vallaton hirmulisko 14.9.2023 0:55
   Tulos: +320 (324 ääntä)
   Tohlo näätä: Jep, hakkereiden tavoite onkin valehdella kissaryhmissä ja lisätä kissakuvia seinälle....
   Pirun hakkerit ku pilaa kissaihmisten rennon ryhmän ujuttamalla historiaan väärennettyjä kissakuvia.

   Lainaa

  5. Leikkaava puimuri 14.9.2023 0:59
   Tulos: +216 (258 ääntä)
   Thaimaaseen... ja sieltä takaisin toiseen kotimaaseen Suomeen!

   Lainaa

  6. Kutsumaton pöllö 14.9.2023 1:12
   Tulos: +92 (100 ääntä)
   Ymmärrättekö miksi en kuulu enää yhteenkään kissaryhmään?

   Lainaa

  7. Tulos: +177 (221 ääntä)
   THAIMAAHAN. Te olette menossa Thaimaahan. Ettei THAIMAASEEN. Perkele.

   Lainaa

  8. Sopimaton mestari 14.9.2023 1:20
   Tulos: +102 (104 ääntä)
   Kutsumaton pöllö: Ymmärrättekö miksi en kuulu enää yhteenkään kissaryhmään?
   Sun pitää perustaa itse "Rento kissaryhmä" 😀

   Lainaa

  9. Välilaskuton salaatti 14.9.2023 1:57
   Tulos: +66 (72 ääntä)
   Sopimaton mestari: Sun pitää perustaa itse "Rento kissaryhmä" 😀
   Oksymoron 😀

   Lainaa

  10. Sipulinhajuinen aasi 14.9.2023 2:15
   Tulos: +95 (99 ääntä)
   Ikinä ei voi vaa myöntää, pakko taistella...

   Lainaa

  11. Lupsakka hilleri 14.9.2023 4:04
   Tulos: +61 (91 ääntä)
   Katjalla ei selvästi oo kaikki ihan hyvin. Mutta miks pitää puhua kissoista lapsosina?

   Lainaa

  12. Köyhä haukka 14.9.2023 5:41
   Tulos: +44 (114 ääntä)
   Semmonen ”toinen kotimaa”, jonka nimeä ei edes osaa kirjottaa… Vastuutonta jättää kuukaudeksi kissat keskenään vaikka kuinka joku ruokkis.

   Lainaa

  13. Liittoutumaton pussieläin 14.9.2023 5:54
   Tulos: +24 (32 ääntä)
   Tunteisiiiin.

   Lainaa

  14. Jäkälänpeittämä hilleri 14.9.2023 6:50
   Tulos: -54 (72 ääntä)
   Olipa yllätys että kissanihmiset on tuollaisia.

   Lainaa

  15. Tunnoton paprika 14.9.2023 7:26
   Tulos: +22 (26 ääntä)
   Kutsumaton pöllö: Ymmärrättekö miksi en kuulu enää yhteenkään kissaryhmään?
   Varmaan samasta syystä kuin minä. Tai oon yhdessä mutta sitä ei paljasteta kaikille juuri siitä syystä.

   Lainaa

  16. Arkkienkeli 14.9.2023 7:50
   Tulos: -64 (74 ääntä)
   Nyt on niin perssuteja akkoja. Sääli, jos joku mies on näiden pottuvarpaiden väliin narahtanut.

   Lainaa

  17. Itseasiassa 14.9.2023 8:17
   Tulos: +38 (38 ääntä)
   Sopimaton mestari: Sun pitää perustaa itse "Rento kissaryhmä" 😀
   Mielummin vielä sellainen, jossa ei ole turhia sääntöjä rajoittamassa hyvää keskustelua. Miau 😂

   Lainaa

  18. Tulos: +46 (46 ääntä)
   Oon väsyny ja yritin klikata Sirpan laittamaa Maine Coon -kuvaa nähdäkseni kissan paremmin 😔🤧

   Lainaa

  19. Maksuunpantu maahinen 14.9.2023 8:52
   Tulos: +46 (56 ääntä)
   Lupsakka hilleri: Katjalla ei selvästi oo kaikki ihan hyvin. Mutta miks pitää puhua kissoista lapsosina?
   Niinpä. Ekana oletin että siellä oikeasti jätetään lapsia kuukaudeksi yksin kotiin

   Lainaa

  20. Tulos: -57 (111 ääntä)
   Leikkaava puimuri: Thaimaaseen... ja sieltä takaisin toiseen kotimaaseen Suomeen!
   Niin harva ihminen osaa taivuttaa Thaimaata oikein (luultavasti minä mukaanlukien) että olisin valmis lisäämään tuon ihan kirjakieleen. Kellekään ei ole epäselvää sanan merkityksestä, sitä käyttää kaikki murteesta riippumatta, jne. Ei mitään syytä miksi se ei voisi olla ihan virallinen vaihtoehtoinen taivutusmuoto.

   Lainaa

  21. Valvomaton dinosaurus 14.9.2023 9:46
   Tulos: +70 (90 ääntä)
   Toj Karin: Niin harva ihminen osaa taivuttaa Thaimaata oikein (luultavasti minä mukaanlukien) että olisin valmis lisäämään tuon ihan kirjakieleen. Kellekään ei ole epäselvää sanan merkityksestä, sitä käyttää kaikki murteesta riippumatta, jne. Ei mitään syytä miksi se ei voisi olla ihan virallinen vaihtoehtoinen taivutusmuoto.
   Omaan ymmärrykseen ei mahdu, että kuinka vaikea Thaimaan taivutus voi olla. Sehän koostuu kahdesta sanasta "thai" ja "maa". Ei kukaan taivuttaisi esimerkiksi Baskimaata siten, että sanoisi lähtevänsä Baskimaaseen. Kuinka ihmeessä Thaimaa on ihmisille niin hankala, että tulee edes mieleen sanoa menevänsä Thaimaaseen. Aivan jokainen suomalainen kuitenkin osaa sanan "maa" kaikki taivutusmuodot.

   Lainaa

  22. Ponne Jarkka 14.9.2023 9:48
   Tulos: +91 (91 ääntä)
   Ah, tuo Susannan juttu tuo mieleeni muistoja kun nuorena matkustin Alankomaisiin.

   Lainaa

  23. Tulos: -22 (52 ääntä)
   Halko: THAIMAAHAN. Te olette menossa Thaimaahan. Ettei THAIMAASEEN. Perkele.
   Rauhotu hyvä ihminen :D

   Lainaa

  24. Tulos: +20 (22 ääntä)
   Jäkälänpeittämä hilleri: Olipa yllätys että kissanihmiset on tuollaisia.
   Nohnoh. Itsehän olen oikein lepposa (sille päälle sattuessa)

   Lainaa

  25. Pohjattu kobra 14.9.2023 11:06
   Tulos: +50 (58 ääntä)
   Leikkaava puimuri: Thaimaaseen... ja sieltä takaisin toiseen kotimaaseen Suomeen!
   Vai peräti Suomeeseen

   Lainaa

  26. Köydetön pussieläin 14.9.2023 11:21
   Tulos: +77 (77 ääntä)
   Minkä helvetin "rikosilmotuksen" Katja muka on tekemässä? Mistä? Mikä näitä ihmisiä vaivaa?

   Lainaa

  27. Jäätynyt sakaali 14.9.2023 11:33
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Kurantti puhveli: Katjallahan ohjeiden antaminen eskaloitui vauhdikkaasti selittelyksi, puolusteluksi ja itsensä pussiin puhumiseksi. Pelin hävinneenä meni tunteisiin ja alkoi veetuilu. Ohhoh.
   Elämänkovakorkeakolu haisee kilometrien päähän.

   Lainaa

  28. Jäätynyt sakaali 14.9.2023 11:34
   Tulos: +20 (20 ääntä)
   Köydetön pussieläin: Minkä helvetin "rikosilmotuksen" Katja muka on tekemässä? Mistä? Mikä näitä ihmisiä vaivaa?
   Luulotauti.

   Lainaa

  29. Jäätynyt sakaali 14.9.2023 11:34
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Pohjattu kobra: Vai peräti Suomeeseen
   Veit kengät suustani.

   Lainaa

  30. Vinkeä sika 14.9.2023 11:37
   Tulos: +99 (99 ääntä)
   Mikä ihme tietyillä ihmisillä viiraa päässä että on aina kritisointia kohdatessa pakko väkisin vääntää mukaan seksijuttuja? 😅 onko ne tiettyjen (yläasteikäisen tasolle jääneiden) mielestä joku ultimaattinen voittajakortti jonka pöytään iskemällä voittaa keskustelun kuin keskustelun, myös sellaisen joka ei seksijuttuihin liity mitenkään?

   Lainaa

  31. Pimeä marsu 14.9.2023 11:37
   Tulos: +25 (41 ääntä)
   Älkää pliis puhuko tällaisista ihmisistä kissaihmisinä. t. Kissaihminen

   Lainaa

  32. Siivottu paprika 14.9.2023 12:27
   Tulos: +29 (61 ääntä)
   Kissojen jättäminen yksin kotiin kuukaudeksi on muuten melkoisen arveluttavaa. Jos hoitaja joka päivä käy, ei varmaan ole kyse heitteillejätöstä noin niin kuin lain mukaan, mutta pistää kyllä siristämään silmiä tuommoinen toiminta. Kissa on kuitenkin sosiaalinen eläin ja ryhmäytynyt myös ihmistensä kanssa, eikä päivittäin hetken vieraileva hoitaja välttämättä näe mahdollisia eläimen terveydessä tapahtuvia muutoksia – varsinkin, kun kissa on niin kovin taitava kipujaan peittelemään. Että ei jatkoon. Vaikka "Thaimaaseen" jo riitti diskaukseen.

   Lainaa

  33. Tulos: +54 (54 ääntä)
   Tohlo näätä: Jep, hakkereiden tavoite onkin valehdella kissaryhmissä ja lisätä kissakuvia seinälle....
   Just tää. Kuulun ite anonymoukseen ja tällai me pääasiallisesti hyökätään.

   Lainaa

  34. Tulos: +24 (24 ääntä)
   Tohlo näätä: Jep, hakkereiden tavoite onkin valehdella kissaryhmissä ja lisätä kissakuvia seinälle....
   Just tää. Kuulun ite anonymoukseen ja tällai me pääasiallisesti hyökätään.

   Lainaa

  35. It's a deal 14.9.2023 13:04
   Tulos: +74 (74 ääntä)
   P: Just tää. Kuulun ite anonymoukseen ja tällai me pääasiallisesti hyökätään.
   Ja teette tuplapostauksilla palvelunestohyökkäyksiä.

   Lainaa

  36. Tulos: +21 (23 ääntä)
   Viälä.

   Lainaa

  37. Tulos: +51 (51 ääntä)
   Vinkeä sika: Mikä ihme tietyillä ihmisillä viiraa päässä että on aina kritisointia kohdatessa pakko väkisin vääntää mukaan seksijuttuja? 😅 onko ne tiettyjen (yläasteikäisen tasolle jääneiden) mielestä joku ultimaattinen voittajakortti jonka pöytään iskemällä voittaa keskustelun kuin keskustelun, myös sellaisen joka ei seksijuttuihin liity mitenkään?
   Sitäpä juuri. Nykyään kun mua ruvetaan huorittelemaan tai ulkonäköä solvaamaan, alkaa lähinnä naurattaa. Varsinkin kun yleensä tää tapahtuu silloin kun sanon ”ei” vaikka se vastapuoli olisi halunnut sen toisen vastauksen. 
   Peaked in high school - surullista 😞😄

   Lainaa

  38. Tulos: +15 (15 ääntä)
   Katja tuuppas levittähän sitte!

   Lainaa

  39. Tulos: +57 (57 ääntä)
   Siivottu paprika: Kissojen jättäminen yksin kotiin kuukaudeksi on muuten melkoisen arveluttavaa. Jos hoitaja joka päivä käy, ei varmaan ole kyse heitteillejätöstä noin niin kuin lain mukaan, mutta pistää kyllä siristämään silmiä tuommoinen toiminta. Kissa on kuitenkin sosiaalinen eläin ja ryhmäytynyt myös [...]
   En tiedä kuinka hyvin Susannan "viettää päivää" oikeasti tarkoittaa kissojen kanssa ajan viettoa, mutta mikäli asia on hyvin hoidettu, näkisin että kissat tuntevat jo nämä hoitajat kun kerran ystäviä ovat. Ehdottomasti kissojen kanssa tulee puuhastella ja viettää aikaa, eivätkä ne kuukautta pärjää keskenään pikaisten ruokkimisten ja vessansiivouksen kanssa, mutta en näe kohtuuttomana, että joskus erittäin harvoin olisi muutaman viikon ero lemmikkiin jos sillä on kunnollinen hoitaja (ei vain ruokkija) sillä välin. Kisuthan voi käyttää eläinlääkärin tarkastuksessa ennen ja jälkeen reissun, ja hoitaja kesken matkankin mikäli kissa ei leikikään samalla lailla jonakin päivänä ja tämä jatkuu. Riippuen vaivasta, kissa onnistuu peittämään kipua omistajaltaankin viikkoja. Mutta siis en automaattisesti näkisi Susannaa vastuuttomana kissanomistajana tämän päivityksen perustella (niinkuin muutama täällä sanoi), kun siellä tosiaan oli mainittu tuo hoitajan "päivän vietto", vaikka se olikin aika nopea maininta. Toisekseen, Susanna on jo useampi kuukausi etukäteen suunnittelemassa kissojen hoidon järjestämistä ja kyselee keinoja lieventää kissojen kokemaa harmia poissaolosta, joten hän vaikuttaa minusta hyvin välittävältä kissojen hyvinvoinnista.

   Lainaa

  40. Kenkku ampiainen 14.9.2023 14:24
   Tulos: +16 (36 ääntä)
   Valvomaton dinosaurus: Omaan ymmärrykseen ei mahdu, että kuinka vaikea Thaimaan taivutus voi olla. Sehän koostuu kahdesta sanasta "thai" ja "maa". Ei kukaan taivuttaisi esimerkiksi Baskimaata siten, että sanoisi lähtevänsä Baskimaaseen. Kuinka ihmeessä Thaimaa on ihmisille niin hankala, että tulee edes mieleen sanoa menevänsä Thaimaaseen. Aivan jokainen suomalainen kuitenkin osaa sanan "maa" kaikki taivutusmuodot.
   Enpä oo muuten ikinä huomannut, että se on tosiaan Thai Maa. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää.

   Lainaa

  41. Kenkku ampiainen 14.9.2023 14:25
   Tulos: +26 (26 ääntä)
   Köydetön pussieläin: Minkä helvetin "rikosilmotuksen" Katja muka on tekemässä? Mistä? Mikä näitä ihmisiä vaivaa?
   Jos se siittä tilinkaappauksesta. Anonymouskin tunnusti tuossa.

   Lainaa

  42. Päättymätön leijona 14.9.2023 15:35
   Tulos: +27 (33 ääntä)
   Valvomaton dinosaurus: Omaan ymmärrykseen ei mahdu, että kuinka vaikea Thaimaan taivutus voi olla. Sehän koostuu kahdesta sanasta "thai" ja "maa". Ei kukaan taivuttaisi esimerkiksi Baskimaata siten, että sanoisi lähtevänsä Baskimaaseen. Kuinka ihmeessä Thaimaa on ihmisille niin hankala, että tulee edes mieleen sanoa menevänsä Thaimaaseen. Aivan jokainen suomalainen kuitenkin osaa sanan "maa" kaikki taivutusmuodot.
   Ihmiset eivät ajattele sitä sanana joka oikeasti tarkoittaa jotain. Hävettää myöntää mutta vasta yli kakskymppisenä tajusin että se nimi on vain "thai maa", ja senkin vasta kun juttelin erään thaimaalaisen kanssa englanniksi ja yhdistin mitä "thailand" tarkoittaa. Ei noita välttämättä tule ikinä ajateltua kaiken muun informaation ohella. Kun se sana ei ole sellainen samanlainen kuin vaikka Venäjä tai Ruotsi, mitkä ei oikein tarkoita mitään puhekielessä, mutta sellaiselta se kuulostaa puheessa.

   Lainaa

  43. Kajoava kyyhky 14.9.2023 17:12
   Tulos: +48 (68 ääntä)
   Kissa-Katjan mirri jaossa 😁. Mutta onko sitten tosipaikassa oikeasti markkina-arvoa kun olettaa että Lauran miehelle, jolle Laura ei siis oletettavasti anna, kelpaisi? Ja liekkö Katja tosiaan niitä "peaked in highschool" teiniprinsessoja jotka edelleen kuvittelee olevansa kylän kuumimpia kissoja että kaikki miehet ottais jos vaan sais. Suustansta on kyllä niin paha että karkoittanee kaikki kuulevat ennen kuin pääsee iskuetäisyydelle 🤣.

   Lainaa

  44. Arvo A Lukuarvo 14.9.2023 17:31
   Tulos: +5 (17 ääntä)
   Vai että ThaiMAASEEN

   Lainaa

  45. Tulos: +37 (37 ääntä)
   bleb: En tiedä kuinka hyvin Susannan "viettää päivää" oikeasti tarkoittaa kissojen kanssa ajan viettoa, mutta mikäli asia on hyvin hoidettu, näkisin että kissat tuntevat jo nämä hoitajat kun kerran ystäviä ovat. Ehdottomasti kissojen kanssa tulee puuhastella ja viettää aikaa, eivätkä ne kuukautta pärjää keskenään pikaisten [...]
     Omat kissani jäävät "yksin" tasaisesti kuukauden vuodesta. Kissat monikossa, koska ajatus nimen omaan on, että niistä on toisilleen seuraa. Ne eivät kuitenkaan ole satunnaisen laatikkosiivoajan varassa, vaan paikalle tulee naapuri, jonka kanssa olemme sen verran läheisissä väleissä, että hän muutenkin nukkuu meillä pari yötä viikossa ja kulkee omin avaimin -kissavastuussa ollessaan hän on yötä enemmänkin, koska kissat mielellään nukkuvat ihmisen vatsalla. En koe, että niitä huonosti kohdellaan, varsinkin kun mieheni työ tarvitsee tämän matkustamisen (pitkä juttu, mutta meillä oikeasti on useampi kotimaa, joten miehen tehdessä tämän komennuksen minä vietän vuosilomani sukuloimalla) -ja jollain kissoille pitää ruokaakin ostaa, ja työ on siihen tarkoitukseen aika hyvä idea. Kissoille _voisi_ yrittää hankkia eri kodin, mutta enpä usko, että vanhat kissat sellaisesta pahemmin innostuisivat, jos joku ne huolisikin (mikä sekin on epätodennäköistä. Ei niitä huolittu edes pentuina, siksi päätyivät meille). 
     Sen ainoan kerran kun naapuri ei ollut saatavilla, palkkasimme ammattimaisen kissahenkilön, jonka töihin kuului viettää ainakin tunti kissojen seurassa päivittäin, ja lähettää videota sitä, että näin myös tapahtui. Ammatinvalinta tietysti johtui kissahulluudesta, joten jos kiirettä ei ollut, hän usein viihtyi enemmänkin. Koulutus eläintenhoitajan, joten uskon, että huomaisi jos jotain menisi pahasti vikaan. 
     Sen ainoan kerran kun jotain on mennyt pahasti vikaan, olin kotona sattumalta, oli työaika vielä, mutta olin päässyt aikaisemmin. Kissa joka puoli tuntia sitten oli täysissä voimissa, pyörtyi. Otin taksin eläinsairaalaan, jossa todettiin huippukorkea, selittämätön kuume -onneksi ei ollut liian myöhäistä ja kissa viilennettiin (en ollut huoneessa, mutta käsittääkseni pitivät sitä jäävedessä. Mitä se siitä ajatteli, en tiedä, mutta pysyipähän hengissä). Jos olisin tehnyt normaalin työajan, kissa olisi kuollut. Ei kai voi olla tarkoitus, ettei kissanomistaja saa töissäkään käydä? (Varsinkin kun sitä kissanruokaa pitäisi jollain ostaa). 
     Olen sinänsä kyllä samaa mieltä siitä, että kissa ei ollenkaan ole sellainen epäsosiaalinen olio miksi sitä usein luullaan, ja tarvitsee paljon enemmän virikettä kuin pelkän ruokinnan ja siistinnän. Mutta on epärealistista, että joka kissalle olisi joku, jolla ei ole muuta tekemistä kuin kaitsea silmääteräänsä, ja hyvä kissavahti on hyvä kissavahti. Ei pidä ottaa huonoa.

   Lainaa

  46. Koskeva mango 14.9.2023 19:17
   Tulos: +37 (37 ääntä)
   Köydetön pussieläin: Minkä helvetin "rikosilmotuksen" Katja muka on tekemässä? Mistä? Mikä näitä ihmisiä vaivaa?
   Mietin tätä myös. Useimmiten tällaisissa keskusteluissa ollaan hanakoita syyttämään toisia kunnianloukkauksesta, mutta vaikea uskoa, että kunnianloukkauksena  voitaisiin pitää väitettä, että toisella on maine coon -rotuinen kissa.

   Lainaa

  47. Lasitettu sorsa 14.9.2023 19:48
   Tulos: +22 (22 ääntä)
   Kesykissa on seuraeläin, joka villiintyneenäkin elää kolonioissa. Niitäkään ei kuulu jättää päiväkausiksi yksin niin, että joku vain pyörähtää täyttämässä kupit, ei varsinkaan jos kissoja on vain yksi. On tietty kissoja, jotka on on pennusta asti opetettu olemaan yksinään ja pysyvät sitten omissa oloissaan, ihan kuten ihminenkin tottuu yksinäisyyteen. Ei se silti tarkoita, että se olisi hyvää elämää.

   Lainaa

  48. Höyli sirkka 14.9.2023 20:25
   Tulos: -17 (21 ääntä)
   Lupsakka hilleri: Katjalla ei selvästi oo kaikki ihan hyvin. Mutta miks pitää puhua kissoista lapsosina?
   Miksi se sua häiritsee? Moni (ei Katja) huolehtii kissoistaan paremmin kuin jotkut lapsistaan.

   Lainaa

  49. Kuminauhaton piikkisika 15.9.2023 1:39
   Tulos: +21 (25 ääntä)
   Koskeva mango: Mietin tätä myös. Useimmiten tällaisissa keskusteluissa ollaan hanakoita syyttämään toisia kunnianloukkauksesta, mutta vaikea uskoa, että kunnianloukkauksena  voitaisiin pitää väitettä, että toisella on maine coon -rotuinen kissa.
   Ehkä se on kissaihmisille sama kuin kertoisi kuuntelevansa Mambaa tai Nickelbackia 😂

   Lainaa

  50. Hinaava mansikka 15.9.2023 9:56
   Tulos: +14 (16 ääntä)
   Itseasiassa: Mielummin vielä sellainen, jossa ei ole turhia sääntöjä rajoittamassa hyvää keskustelua. Miau 😂
   Sitten se olisi Säännötön kissaryhmä ja siitähän seuraisi täydellinen kattikaaos kun trollit pääsee vapaasti tykittämään ja kaikki menee tunteisiin. Kissatappeluita horisontissa 😃

   Lainaa

  51. Tulos: +11 (19 ääntä)
   Välilaskuton salaatti: Oksymoron 😀
   Rento kissaryhmä vielä toimisi, mutta kuvitelkaa rentoa susiryhmää... sinne kun porhaltaisivat kaikki poromiehet uhkailemaan ja huutelemaan että kaikki sudet ja niitä puolustelevat pitäisi tappaa. 😓

   Lainaa

  52. Läpinäkymätön hyttynen 15.9.2023 13:19
   Tulos: +17 (19 ääntä)
   Pohjattu kobra: Vai peräti Suomeeseen
   Suomaahan. Suo-maa tämä maa pitkälti onkin.

   Lainaa

  53. Tulos: +23 (23 ääntä)
   Ponne Jarkka: Ah, tuo Susannan juttu tuo mieleeni muistoja kun nuorena matkustin Alankomaisiin.
   Sa taivutetaan Alankomaatseen.

   Lainaa

  54. Saatanan vajaaälyinen lehmä 15.9.2023 19:03
   Tulos: +11 (11 ääntä)
   KATJA POIS SIELTÄ KENTÄLTÄ SIELLÄ ON PELI KÄYNNISSÄ

   Lainaa

  55. Vertikaali muovipussi 18.9.2023 15:12
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Katja nyt vaan unohti että hänellä on pelto vieressä ja kissaakaan ei tullut niin tarkasti katsottua. Sattuuhan sitä.

   Lainaa

  56. Tulos: +2 (12 ääntä)
   Kenkku ampiainen: Enpä oo muuten ikinä huomannut, että se on tosiaan Thai Maa. Kaikkea sitä oppii kun vanhaksi elää.
   'Thailand' ei oo koskaan soittanut kelloja? ;-)

   Lainaa

  57. Sisällötön kuormaeläin 20.9.2023 8:34
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Toj Karin: Niin harva ihminen osaa taivuttaa Thaimaata oikein (luultavasti minä mukaanlukien) että olisin valmis lisäämään tuon ihan kirjakieleen. Kellekään ei ole epäselvää sanan merkityksestä, sitä käyttää kaikki murteesta riippumatta, jne. Ei mitään syytä miksi se ei voisi olla ihan virallinen vaihtoehtoinen taivutusmuoto.
   Minä en halua matkustaa mihinkään ulkomaaseen. Menen ensin Ahvenanmaaseen, sitten Uusimaaseen ja lopulta Pohjanmaaseen.

   Lainaa

  58. Tallentumaton hanhi 20.9.2023 16:54
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Koskeva mango: Mietin tätä myös. Useimmiten tällaisissa keskusteluissa ollaan hanakoita syyttämään toisia kunnianloukkauksesta, mutta vaikea uskoa, että kunnianloukkauksena  voitaisiin pitää väitettä, että toisella on maine coon -rotuinen kissa.
   Yksityisyyselämää loukkaavan tiedon levittäminen.

   Lainaa

  59. Kyseenalainen piikkisika 20.9.2023 23:33
   Tulos: +6 (6 ääntä)
   Sisällötön kuormaeläin: Minä en halua matkustaa mihinkään ulkomaaseen. Menen ensin Ahvenanmaaseen, sitten Uusimaaseen ja lopulta Pohjanmaaseen.
   Itse taas menen uimaan Saimaaseen.

   Lainaa

  60. Vahvistettu robotti 21.9.2023 6:46
   Tulos: -5 (11 ääntä)
   Sukka hai: 'Thailand' ei oo koskaan soittanut kelloja? 😉
   Miksi Thaimaan englanninkielisen nimen pitäisi soittaa kelloja?

   Lainaa

  61. Mairea vuohi 25.9.2023 15:23
   Tulos: +1 (1 ääni)
   Ei tuo kyllä puhtaalta Coonilta todellakaan näytä eli on siis sekarotuinen.

   Lainaa

  62. Piikkaamaton jääkarhu 15.11.2023 23:30
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Vittu toi on sekasin

   Lainaa

  63. Kärkäs kurkku 30.11.2023 6:50
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Halko: THAIMAAHAN. Te olette menossa Thaimaahan. Ettei THAIMAASEEN. Perkele.
   Suomalaiset usein sanovat noin. yksi äijä joka asui siellä parikymmentä vuotta, ja muuttivat sikäläisen vaimon ja lasten kanssa tänne takaisin, sanoo noin. Ja myös toinen papparainen, joka käynyt thaimaassa yli 50 kertaa sanoo thaimaaseen. Aina vähän särähtää korvaan, vaikka on se joskus vahingossa itseltäkin päässyt suusta.

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaapattu, kissat, kuvakaappaus, loma, maine coon, thaimaa, valehdella, vapaa, vapaana

 • Uusimmat

 • Kategoriat