Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 6

Nakkilan Posti on kyllästynyt asiakkaisiinsa – resurssit eivät riitä enää edes käytöstapoihin.

Taustatiejoja: Nakkilan Postin toiminta on hiljattain siirtynyt Samin yritykselle.

Asiakaspalvelun aarteita, osa 6

Viime osassa Finnair kertoi hengenvaarallisista korvauksistaan.

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 47 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Albiino valas 19.9.2023 0:21
   Tulos: +401 (407 ääntä)
   Samihan on varsinainen mestari omiin muroihin kusemisessa. Eipä taida kauaa olla asiamiesposti tuolla, niin pääsee toiveidensa mukaisesti eroon kannattamattomista asiakkaista. Mainehaittakin helposti sitä luokkaa ettei siellä käy kohta niitä kannattaviakaan asiakkaita. Hyvin sä vedät Sami 👍

   Lainaa

  2. Naimaton pelikaani 19.9.2023 0:47
   Tulos: +167 (169 ääntä)
   Tuosta liikkeestä tulee vielä ko. paikkakunnan "kruunu", jonka asiakaspalvelua tullaan "ihailemaan" vähän kauempaakin... :D

   Lainaa

  3. Lukutaidoton hiiri 19.9.2023 1:02
   Tulos: +237 (241 ääntä)
   Porttikielto Postiin? Liekkö maailman ensimmäinen?

   Lainaa

  4. Virkeä lehmä 19.9.2023 1:20
   Tulos: +242 (244 ääntä)
   Naimaton pelikaani: Tuosta liikkeestä tulee vielä ko. paikkakunnan "kruunu", jonka asiakaspalvelua tullaan "ihailemaan" vähän kauempaakin... 😁
   Vähän niinkuin eräs vanhemman rouvashenkilön pitämä alusvaateliike Oulussa josta täälläkin on ollut aiemmin juttua.

   Lainaa

  5. Tulos: +140 (148 ääntä)
   Postia aina syytetään lähetysten hukkaamisesta. Tuli semmoinen fiilis ettei taida kadotakaan lajittelussa tai matkalla toimipaikkaan, vaan tämmöiset asiamies-Samit ne hukkaa.

   Lainaa

  6. Tulvaton orava 19.9.2023 2:29
   Tulos: +125 (127 ääntä)
   Lukutaidoton hiiri: Porttikielto Postiin? Liekkö maailman ensimmäinen?
   En tiedä onko postissa asiointi varsinaisesti ihmisoikeus, mutta saattaa se kuitenkin olla lain turvaama peruspalvelu. No jos sinne saa porttarin käytösrangaistuksena (tässä tapauksessa varsin kevyesti), niin joutuu hommaaman hakijan (valtakirjalla) pakettinoutoa varten 😁

   Lainaa

  7. Tornipöllö 19.9.2023 2:40
   Tulos: +353 (355 ääntä)
   "Liikaa tekemistä, joten käyttäydyn tahallaan kuin täysi mulkku jotta saan vähemmän asiakkaita" on kieltämättä melko mielenkiintoinen bisnesstrategia.

   Lainaa

  8. Viileä vuohi 19.9.2023 6:45
   Tulos: +14 (114 ääntä)
   Laitoin Postille palautetta. Laittakaa tekin: https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta/anna-palautetta

   Lainaa

  9. Pysyvä peruna 19.9.2023 7:17
   Tulos: +158 (196 ääntä)
   Viileä vuohi: Laitoin Postille palautetta. Laittakaa tekin: posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta/anna-palautetta
   "Sijaistuohduin feissarimokissa, tehkää asialle JOTAIN!!! Ja heti!"

   Lainaa

  10. Kilokalori 19.9.2023 7:20
   Tulos: +282 (282 ääntä)
   Olen aina luullut että ne postien palvelupisteet pitää itse jotenkin hakea ja niistä on kilpailua, jos yrittäjä kokisi niin että saa siitä sitten lisää myyntiä ja kävijöitä. Mutta ilmeisesti posti vaan mafiosotyyppisesti ilmoittaa satunnaisille yrittäjille, että jatkossa me tuomme tänne paketteja ja sinä jakelet ne eteenpäin. Yrittäjä yrittää sanoa vastaan että ei meillä on muita projekteja kesken, mutta posti vaan pistää hevosenpään tulemaan ja yrittäjä sitten kääntää paketteja otsa kylmässä hiessä.

   Lainaa

  11. Kouluttamaton muurahainen 19.9.2023 7:33
   Tulos: +94 (94 ääntä)
   Kilokalori: Olen aina luullut että ne postien palvelupisteet pitää itse jotenkin hakea ja niistä on kilpailua, jos yrittäjä kokisi niin että saa siitä sitten lisää myyntiä ja kävijöitä. Mutta ilmeisesti posti vaan mafiosotyyppisesti ilmoittaa satunnaisille yrittäjille, että jatkossa me tuomme tänne [...]
   Meidän pienessä kunnassa meni aikaisemmin postin palvelupistettä pitänyt yritys konkurssiin. Täällä kesti kuukausia saada uusi palvelupiste, vaikka sitä tyrkytettiin kaikille yrityksille hyvin aktiivisesti (ei sentään määrätty kenellekään). Nyt se on ollut toisella yrityksellä jo muutaman vuoden, ja mitä ilmeisimmin sen pitäjät kärsivät Samin tavoin liiasta ovien availusta. Jos jotain tilaan, tilaan sen nykyisin aina naapurikunnan postiin, ettei vahingossakaan tarvitse asioida enää omassa kunnassa. Ovat tehneet käytöksellään hyvin selväksi, ettei siellä minua kaivata. Kuulin, että pienet asiamiespostit saavat kuukausittain jonkin vakiokorvauksen postipalvelun pitämisestä. Pelkästään tämän korvauksen saajilla ei varmaan ole suuremmin motivaatiota panostaa postin palveluun, koska he ovat saaneet korvauksensa asiakasvirrasta riippumatta, joten tavallaan ne asiakkaat ovat "turhia". Vasta jonkin suuremman alueen toimipaikat saavat provisiotyyppistä korvausta, jolloin asiakaspalvelu alkaa ehkä napata.

   Lainaa

  12. Vehmas kotieläin 19.9.2023 7:54
   Tulos: +85 (85 ääntä)
   Nolo opas: Postia aina syytetään lähetysten hukkaamisesta. Tuli semmoinen fiilis ettei taida kadotakaan lajittelussa tai matkalla toimipaikkaan, vaan tämmöiset asiamies-Samit ne hukkaa.
   Samilla on kyllä erikoinen palveluasenne. Mutta tähän väliin on pakko kehua omaa asiamiespostia, jossa on aina ollut ystävällinen, kiireetön palvelu! Tässäkin erikoisliike samassa, mutta kumma kyllä hyvin palvellaan sekä postipuolen että muut asiakkaat. Lisäksi ovat löytäneet tuntomerkkejä vastaan lähetysten seurannasta kadonneen paketin takahuoneesta, mitä pidän urotekona, kun lehdistä on saanut lukea ympäri Suomea ikuisessa loopissa seilaavista paketeista...

   Lainaa

  13. Levätön lintu 19.9.2023 8:41
   Tulos: +10 (18 ääntä)
   Lukutaidoton hiiri: Porttikielto Postiin? Liekkö maailman ensimmäinen?
   DJ Kridlokilla on porttikielto postiin.

   Lainaa

  14. Tulos: +91 (109 ääntä)
   Anteeksi Samin käytöksestä :( Emme me kaikki ole noin perseestä. Tulin juuri töistä ja tein tänään koko aamuyön tosi ahkerasti hommia, kuten joka päivä. Minulle on suuri kunnia saada toimittaa asiakkaille ne sanomalehdet, joista he ovat maksaneet, ja yritän aina parhaani mukaan suoristaa rytistyneet kappaleet ja jäljittää eksyneet lehdet, jotta kaikki pääsevät lukemaan omansa tyytyväisinä. Juuri asiakkaat tekevät työstäni niin tärkeää, että haluan tehdä sen hyvin.

   Lainaa

  15. Opettava kirsikka 19.9.2023 9:49
   Tulos: -27 (59 ääntä)
   Ymmärrän, mitä Sami tarkoittaa "turhalla liikenteellä", koska ilmeisesti pienempien kaupunkien eläkeläisillä ei ole muuta tekemistä kuin mennä postiin juttelemaan mukavia, ja kun työntekijä vihdoin kohteliaasti saa kysyttyä, että oliko hänellä jotain lähetettävää/noudettavaa, niin "Ei, kun kaupassa vaan kävin ja tulin samalla moikkaamaan sinuakin." Ihan kiva, mutta tuossa rollaattorisi takana on kaksi oikeaakin asiakasta jonottamassa. Mutta onhan tuo Samin strategia toki silti harvinaisen typerä tapa ratkaista ajanhaaskaajaongelma.

   Lainaa

  16. Salskea persikka 19.9.2023 9:59
   Tulos: +68 (70 ääntä)
   Suunnistustarvikeliike Nakkilassa? Näyttäisi olevan lähinnä verkkokauppa, mikä onkin hyvä asia, ettei asiakkaat turhaan kuluta liikkeen ovia.

   Lainaa

  17. Tulos: +40 (42 ääntä)
   Kilokalori: Olen aina luullut että ne postien palvelupisteet pitää itse jotenkin hakea ja niistä on kilpailua, jos yrittäjä kokisi niin että saa siitä sitten lisää myyntiä ja kävijöitä.  [...]
   Ei niistä ainakaan tapella; meijän kylällä meni postinpiste sillon kun S-ryhmä lopetti postipisteet kaupoistaan ja meni monta kuukautta että saatiin uus, koska kukaan ei halunnu sitä tiloihinsa ja se olis vaatinut tilojen muokkausta, investointeja ja postin systeemien opettelua ja sen postinpisteen pitämisestä ei juuri saa korvausta. Onneksi sit kuitenki yks yritys otti postin tiloihinsa ja siellä on kyllä mukavaa henkilökuntaa ja kaikkia kohdellaan samalla tavalla, tuli sitten postiasioissa tai liikkeeseen käymään.

   Lainaa

  18. Tulos: +80 (82 ääntä)
   Vaikea mennä naamakkain juttelemaan, jos asiakaspalvelijat eivät edes katso silmiin tai tervehdi..

   Lainaa

  19. Jurpo greippi 19.9.2023 11:21
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Kouluttamaton muurahainen: Meidän pienessä kunnassa meni aikaisemmin postin palvelupistettä pitänyt yritys konkurssiin. Täällä kesti kuukausia saada uusi palvelupiste, vaikka sitä tyrkytettiin kaikille yrityksille hyvin aktiivisesti (ei sentään määrätty kenellekään). Nyt se on ollut toisella yrityksellä jo muutaman vuoden, ja mitä ilmeisimmin [...]
   Vaikka asiamiespostin asiakkaat ovat erikoisliikkeen kannalta "turhia", kuvittelisin heidän olevan ainakin osittain eri porukkaa kuin yrityksessä säännöllisesti käyvien asiakkaiden. Hyvällä palvelulla voisi saada ihan oikeita uusia asiakkaita myös sille "varsinaiselle" liiketoiminnalle. 
   Mummot ja papat, jotka käyttävät pikkupaikkakunnan asiakaspalvelijoita henkilökohtaisina yksinäisyydenlievittäjinä ostamatta oikeastaan mitään, ovat toki tavallaan raskaita, mutta jos niitä ei kestä, kannattaa miettiä, onko oikealla alalla. Tietenkin olisi parempi,  jos joku keksisi yksinäisille vanhuksille järkevämpiä paikkoja ja tapoja kanavoida tätä tarvetta ihmiskontaktille. Aktiivisilla vanhuksillahan on harrastuksia ja sosiaalista toimintaa vaikka kuinka, mutta miten sinne löytäisivät ne, joilla on sille huutava tarve?

   Lainaa

  20. Tulos: +15 (27 ääntä)
   Tulvaton orava: En tiedä onko postissa asiointi varsinaisesti ihmisoikeus, mutta saattaa se kuitenkin olla lain turvaama peruspalvelu. No jos sinne saa porttarin käytösrangaistuksena (tässä tapauksessa varsin kevyesti), niin joutuu hommaaman hakijan (valtakirjalla) pakettinoutoa varten 😁
   Ei joudu hommaamaan valtakirjaa. Sun paketin voi hakee ihan kuka vaan, kellä on sen lähetystunnus ja omat henkkarit mukana.

   Lainaa

  21. Itseasiassa 19.9.2023 12:05
   Tulos: +30 (30 ääntä)
   Jurpo greippi: Vaikka asiamiespostin asiakkaat ovat erikoisliikkeen kannalta "turhia", kuvittelisin heidän olevan ainakin osittain eri porukkaa kuin yrityksessä säännöllisesti käyvien asiakkaiden. Hyvällä palvelulla voisi saada ihan oikeita uusia asiakkaita myös sille "varsinaiselle" liiketoiminnalle.  Mummot ja papat, jotka [...]
   Meillä on onneksi asiamiespostin pitäjällä niin monta kilpailijaa, että he näköjään mielellään ovat ystävällisiä sisälle tulleille. Mutta Sami kyllä esimerkillisesti siirsi vastuun omasta käytöksestä muualle, tuollaisella pitäisi melkein saada joku diplomi seinälle. Vaikkei sitä juuri kukas näkisi, kun turhat oven availut loppuvat.

   Lainaa

  22. Tarmokas koala 19.9.2023 13:19
   Tulos: +18 (26 ääntä)
   Mimmi: Ei joudu hommaamaan valtakirjaa. Sun paketin voi hakee ihan kuka vaan, kellä on sen lähetystunnus ja omat henkkarit mukana.
   Käytännöt näkyy vaihtelevan. Ihan hyvä se valtakirja ois kysyä.

   Lainaa

  23. Tulos: +73 (73 ääntä)
   Sami kuulostaa siltä että haluaa mieluummin tehdä varastohommia eikä asiakaspalvelua. Se on ihan ymmärrettävää, mutta siinä vaiheessa kannattais sitten palkata joku toinen siihen kassalle ja hääriä itse varastossa.

   Lainaa

  24. Tulos: +58 (58 ääntä)
   Postimies: Anteeksi Samin käytöksestä 😒 Emme me kaikki ole noin perseestä. Tulin juuri töistä ja tein tänään koko aamuyön tosi ahkerasti hommia, kuten joka päivä. Minulle on suuri kunnia saada toimittaa asiakkaille ne sanomalehdet, joista he ovat maksaneet, ja yritän aina parhaani mukaan suoristaa rytistyneet kappaleet ja [...]
   Aamujakelu on rankkaa duunia, hienoa että jaksat tehdä noin hyvällä asenteella! 😁

   Lainaa

  25. Tulos: +37 (37 ääntä)
   Virkeä lehmä: Vähän niinkuin eräs vanhemman rouvashenkilön pitämä alusvaateliike Oulussa josta täälläkin on ollut aiemmin juttua.
   Eikös siitäkin puljusta ole ollut useampikin juttu täällä. Ainakin komesti, ellen ihan väärin muista. Saavutus kai sekin, vaikkakin vähän kyseenalainen.

   Lainaa

  26. Päähineetön seepra 19.9.2023 16:52
   Tulos: +12 (12 ääntä)
   Levätön lintu: DJ Kridlokilla on porttikielto postiin.
   Niin siinä käy kun lainaa muttei palauta.

   Lainaa

  27. Lyhempi herne 19.9.2023 16:53
   Tulos: +25 (25 ääntä)
   Tulvaton orava: En tiedä onko postissa asiointi varsinaisesti ihmisoikeus, mutta saattaa se kuitenkin olla lain turvaama peruspalvelu. No jos sinne saa porttarin käytösrangaistuksena (tässä tapauksessa varsin kevyesti), niin joutuu hommaaman hakijan (valtakirjalla) pakettinoutoa varten 😁
   Teemun pitänee ottaa yhteyttä Petran serkkuun, se on juristi, ja tarkistaa onko porttikielto lainvoimainen.

   Lainaa

  28. Verifioitava tyyny 19.9.2023 18:00
   Tulos: +27 (37 ääntä)
   Posti ja VR on siitä hyviä esimerkkejä, että kun hommaa tuetaan verorahoilla ilman tuloksen teko velvoitetta (johtajilla), niin laatu on turha odottaa. Kummankin laatu mennyt ja menee koko ajan huonommaksi. Posti valittaa ettei ole tarpeeksi postia jaettavaksi ja ei saa edes sitä vähäistä hoidettua laadukkaasti ja jouluna kun on vuoden kiireisimmät päivät, niin silloin sitä vasta surkeaa laatu onkin. VR on samalla viivalla. Asiakaspalvelu vedetty alas ja lippujen hinnat ovat aivan käsittämättömiä. Pitkillä matkoilla auto tulee helposti halvemmaksi ja lennot tietenkin jos pääsee kohteeseen lentäen. Mutta koska kilpailua ei ole eikä tule, niin näistä organisaatioista tullut vain hyvä palkkaisten päällikköjen suojatyö organisaatioita.

   Lainaa

  29. Varustettu herukka 19.9.2023 19:14
   Tulos: +39 (39 ääntä)
   Ei ole ehkä tuo asiakaspalveluammatti Samin juttu jos ei kestä asiakaspalvelua. Sitten itketään kun firma kaatuu.

   Lainaa

  30. Tulos: +31 (31 ääntä)
   Taitaapi vaan olla niin, että Samilla ei riitä valtuudet estämään asiakasta käyttämästä kyseistä valtion palvelua😅

   Lainaa

  31. Vessapaperiton kesyhanhi 19.9.2023 21:51
   Tulos: +19 (21 ääntä)
   Mimmi: Ei joudu hommaamaan valtakirjaa. Sun paketin voi hakee ihan kuka vaan, kellä on sen lähetystunnus ja omat henkkarit mukana.
   Tiettyjen lähetysten noutamiseen tarvitsee valtakirjan, ilman sitä ei lähetystä luovuteta mikäli noutajana on joku muu henkilö kuin se, kenelle lähetys on osoitettu. https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/vastaanottaminen/valtakirja

   Lainaa

  32. Nätti puhveli 19.9.2023 22:36
   Tulos: +47 (47 ääntä)
   Tämän suunnistusverkkokaupan palvelusta oli annettu kriittistä palautetta, ettei henkilökunta saa puhelimitse millään, niin vastaus oli että "vähäisen henkilökunnan" takia aspa on huonosti puhelimella tavoitettavissa, vaan pitää tulla paikan päälle 😂. Mutta ei sekään ole ilmeisesti kovin toivottavaa. Ei ole todellakaan ilo palvella!

   Lainaa

  33. Tulos: +12 (24 ääntä)
   Pysyvä peruna: "Sijaistuohduin feissarimokissa, tehkää asialle JOTAIN!!! Ja heti!"
   No kyllä minä ymmärrän että jos näkee jonkun tekevän tahallaan haittaa yritykselle jonka palveluksessa on niin siitä voi haluta ilmoittaa yritykselle. Etenkin tässä tapauksessa jossa joutuu osaomistajana maksamaan mahdolliset yrityksen tappiot. Me tämän maan kansalaiset kun käytännössä omistamme Postin niin kyseessä ei ole edes mikään sijaistuohtuminen.

   Lainaa

  34. Poropietari mandariini 20.9.2023 8:15
   Tulos: +14 (28 ääntä)
   Pysyvä peruna: "Sijaistuohduin feissarimokissa, tehkää asialle JOTAIN!!! Ja heti!"
   "Tuohduin sijaistuohtumisesta feissarimokissa, älkää tehkö asioille MITÄÄN!!! Ikinä!"

   Lainaa

  35. Haavoittuva vadelma 20.9.2023 10:21
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Poropietari mandariini: "Tuohduin sijaistuohtumisesta feissarimokissa, älkää tehkö asioille MITÄÄN!!! Ikinä!"
   Et kuitenkaan kerro mitä se jotain/mitään on. 
   Postin asiakaspalvelun työllistäminen lukemaan kolmannen käden kokemuksia Nakkilan tapahtumien facebookselvittelyn kuvakaappauksen kommenttiosion kehotuksesta ei ratkaise perimmäistä ongelmaa: 
   Yrittäjät siellä eivät halua ottaa Postin vastuita kantaakseen. Ja se, joka ne on ottanut, ei ole halukas niitä hoitamaan miellyttävällä asenteella.

   Lainaa

  36. Kirpeä ahven 20.9.2023 11:09
   Tulos: +24 (26 ääntä)
   Verifioitava tyyny: Posti ja VR on siitä hyviä esimerkkejä, että kun hommaa tuetaan verorahoilla ilman tuloksen teko velvoitetta (johtajilla), niin laatu on turha odottaa. Kummankin laatu mennyt ja menee koko ajan huonommaksi. Posti valittaa ettei ole tarpeeksi postia jaettavaksi ja ei saa edes sitä vähäistä [...]
   Kilpailua ei tule koska homma ei ole rahallisesti kannattavaa. Kyseessä on peruspalvelu, ei mikään oikea bisnes. Ongelma on siinä, että nämä vapaata kilpailua ajavat tahot ovat onnistuneet niistämään kannattavat hommat pois valtion laitoksilta, jolloin kustannukset kasvavat kun kannattamatonta toimintaa joudutaan pyörittämään verovaroilla, toiminnan tuottojen sijaan. On itsestään selvää ettei mikään yksityinen jakelufirma tai rautatieyhtiö pyöritä tappiollisia reittejä ihan vain palvelun takaamiseksi. Ja jos se on vaatimuksena parempien reittien saamiseksi, niin ne tappiot otetaan katteissa takaisin missä pystyy. Muuten yritystoiminta loppuu. Ihan sama asia toimii terveydenhuollossa. Hankalammat ja kalliit tapaukset kuormittvat julkista terveyden huoltoa samalla kun yksityinen puoli kerää vottoja perustoiminnalla ja ylikireälle vedetyn julkisen puolen paikkaamisella hyvine katteineen. Kaikki voitot mitä em. yritysten viivan alle jää, on suoraan pois veronmaksajilta. Berner sai vedätettyä taksialalle samat uudistukset ja seuraavana tulilinjalla on apteekit. Se on pelkkää härskiä rahanahneutta. Tai ideologista hölmöyttä, mutta sanoisin että jälkimmäinen on vielä pahempi.

   Lainaa

  37. Proteiiniton kiivi 20.9.2023 12:30
   Tulos: +7 (7 ääntä)
   Pluri: No kyllä minä ymmärrän että jos näkee jonkun tekevän tahallaan haittaa yritykselle jonka palveluksessa on niin siitä voi haluta ilmoittaa yritykselle. Etenkin tässä tapauksessa jossa joutuu osaomistajana maksamaan mahdolliset yrityksen tappiot. Me tämän maan kansalaiset kun käytännössä omistamme Postin niin kyseessä ei ole edes mikään sijaistuohtuminen.
   Kun ei ole itse ollut asiakkaana, on sijaistuohtuminen ihan oikea termi. Tässä tapauksessa Postille ei koidu tappiota. Oikeita asiakkaita varmasti harmittaa, ja he voivat valittaa Postille, ja/tai lopettaa toimipisteessä asioimisen, jolloin Posti karsii tämän turhan toimipisteen tarjonnasta.

   Lainaa

  38. Likomärkä raparperi 20.9.2023 12:49
   Tulos: +8 (8 ääntä)
   Kilokalori: [..] posti vaan pistää hevosenpään tulemaan ja yrittäjä sitten kääntää paketteja otsa kylmässä hiessä [...]
   Ihan sama tuli mieleen mafiameiningistä 😆

   Lainaa

  39. Kokenut krokotiili 20.9.2023 14:43
   Tulos: +2 (2 ääntä)
   Poropietari mandariini: "Tuohduin sijaistuohtumisesta feissarimokissa, älkää tehkö asioille MITÄÄN!!! Ikinä!"
   Vielä vähemmän kai tuo Postia kiinnostaa.

   Lainaa

  40. Jämpti bataatti 20.9.2023 18:14
   Tulos: -2 (10 ääntä)
   Pysyvä peruna: "Sijaistuohduin feissarimokissa, tehkää asialle JOTAIN!!! Ja heti!"
   Laitoin palautetta jossa tuo keskustelu. Paskaa palvelua postilta saa muutenkin mutta luulisi heitä kiinnostavan mitä heidän "nimissään" jossain helvetin Nakkilassa joku lantavarvas uhoaa.

   Lainaa

  41. Nakkilan postissa asioinut 21.9.2023 17:59
   Tulos: +4 (8 ääntä)
   Kävin hiljattain ensimmäistä kertaa Nakkilan postissa, oikeastaan vahingossa, kun tarkoitus oli käydä suunnistusliikkeessä. Siellä on varmaan kylän introverteimmat ja verkkaisimmat henkilöt töissä. Ensin astuin ovesta sisään ja morjestin, katsottiin vain päin takaisin. Hetken aikaa siinä ihmettelin ja kyselin et täällä jossain on varmaan suunnistusliike? Taas vain katsottiin vähän päin eikä sanottu mitään. Sitten huomasin sen itse ja kysyin että se on varmaan tässä? Siihen tuli sitten vastaus että kyllä. Itse suunnistusliikkeessä sai tosi hyvää palvelua kyllä. Koko paikassa ei ole mitään radiota tai muutakaan ääntä soimassa. Yhtäkään turhaa sanaa ei siellä suusta kukaan päästänyt. Mietin itsekin että kehtaako tässä edes puhua normaalilla äänellä vai pitäisikö kuiskia. Oli ihanan Suomalainen rauhallisuus ja hiljaisuus koko ajan yllä, ihan kuin erämökissä olisi ollut. Lopuksi ostosten jälkeen morjestettiin kyllä. Oli kyllä omalla tavallaan tosi absurdi kokemus, mutta kokonaisuudessaan positiivinen.

   Lainaa

  42. Tulos: +2 (8 ääntä)
   Tarmokas koala: Käytännöt näkyy vaihtelevan. Ihan hyvä se valtakirja ois kysyä.
   Valtakirja on mikä tahansa paperilappunen, jossa lukee, että tämä ihminen saa hakea tämän paketin. Sen lapun voi kirjoittaa ihan kuka tahansa, joten se on täysin arvoton. Kun kassalla luetaan henkkareiden viivakoodi on ainakin tiedossa, kuka paketin on noutanut, niin varkauksista jää kiinni.

   Lainaa

  43. Itkevä kana 22.9.2023 16:09
   Tulos: 0 (4 ääntä)
   Opettava kirsikka: Ymmärrän, mitä Sami tarkoittaa "turhalla liikenteellä", koska ilmeisesti pienempien kaupunkien eläkeläisillä ei ole muuta tekemistä kuin mennä postiin juttelemaan mukavia, ja kun työntekijä vihdoin kohteliaasti saa kysyttyä, että oliko hänellä jotain lähetettävää/noudettavaa, niin "Ei, kun [...]
   Terve, Sami.

   Lainaa

  44. Solmioton fretti 23.9.2023 13:54
   Tulos: 0 (2 ääntä)
   -x-x-: Valtakirja on mikä tahansa paperilappunen, jossa lukee, että tämä ihminen saa hakea tämän paketin. Sen lapun voi kirjoittaa ihan kuka tahansa, joten se on täysin arvoton. Kun kassalla luetaan henkkareiden viivakoodi on ainakin tiedossa, kuka paketin on noutanut, niin varkauksista jää kiinni.
   Eihän tuossa selviä mitään muuta kuin se, kenen henkkareiden viivakoodi on luettu.

   Lainaa

  45. Tulos: -2 (4 ääntä)
   Proteiiniton kiivi: Kun ei ole itse ollut asiakkaana, on sijaistuohtuminen ihan oikea termi. Tässä tapauksessa Postille ei koidu tappiota. Oikeita asiakkaita varmasti harmittaa, ja he voivat valittaa Postille, ja/tai lopettaa toimipisteessä asioimisen, jolloin Posti karsii tämän turhan toimipisteen tarjonnasta.
   Ei ole ollut asiakkaana mutta maksaa Postin mahdollisista tappioista ja kenties se on tuohtumuksen syy. Kyllähän se on tappiollista toimintaa jos maksaa könttäsumman kuukausittain palvelusta jota ei saa vaan joka ajaa asiakkaat käyttämään muita mahdollisia kuljetuspalveluja. Oletko sä nyt ihan tosissasi tämän mielipiteesi kanssa?

   Lainaa

  46. Motivoiva mustikka 26.9.2023 12:43
   Tulos: +2 (4 ääntä)
   Pluri: Ei ole ollut asiakkaana mutta maksaa Postin mahdollisista tappioista ja kenties se on tuohtumuksen syy. Kyllähän se on tappiollista toimintaa jos maksaa könttäsumman kuukausittain palvelusta jota ei saa vaan joka ajaa asiakkaat käyttämään muita mahdollisia kuljetuspalveluja. Oletko sä nyt ihan tosissasi tämän mielipiteesi kanssa?
   Kyllä. Rauhoitahan liioitteluasi. Jos palautat mieleesi alkuperäisen ongelman: Asiakaspalvelijat eivät hymyile, eikä heidän työnantaja vaadi heitä tekemään niin.
    Palvelun siis saa, siinä vain on outo tunnelma, joten tappiota ei synny, kunhan paketit toimittuvat, eikä niiden sisältöön kajota.
   Huomasitko, miten sinun oli pakko vaihtaa ongelma toiseksi perustellaksesi itsellesi sijaistuohtumuksen?
   Pari keuhkollista happea, ja uusiksi.

   Lainaa

  47. Parrakas herukka 5.10.2023 14:10
   Tulos: 0 (0 ääntä)
   Mistä löytyy alkuperäinen postaus?

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: asiakaspalvelu, matkahuolto, nakkila, posti, r-kioski, suomen suunnistustarvike oy, suunnistustarvike, turha liikenne ovella, ulvila

 • Uusimmat

 • Kategoriat