Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 270

Luin uutisia ja join vettä. Olenko hengenvaarassa?
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 270

Arkiston aarre

 • Nimi Juuri nyt
  Tulos: 0 (0 ääntä)

  Kommentti

 • 58 kommenttia

   Ei kommentteja
  1. Mukava maksamakkara 17.8.2023 0:13
   Tulos: +523 (535 ääntä)
   Miten Tessa on pysynyt hengissä tähän asti

   Lainaa

  2. fruttidinightmare 17.8.2023 0:15
   Tulos: +74 (86 ääntä)
   Näin uutisen ja tein melkein saman, kuin siinä kirjotettiin... Koen siis saman kohtalon...

   Lainaa

  3. Tornipöllö 17.8.2023 0:37
   Tulos: +324 (328 ääntä)
   Nimetön jäsen on nyt päättänyt, että kaveri on vittumainen vandaali joka ansaitsee tulla potkituksi pellolle. Vissiin ainoa hyväksyttävä vastaus olisi ollut "hyvä hyvä, olet selkeesti oikeessa, sano sille ääliölle suorat sanat ja vie varmuuden vuoksi vielä käräjille" ja kaikki muu on vaan tietämättömien turhaa ölinää. Ei voi muuta sanoa kuin että voimia kaverille.

   Lainaa

  4. Häiritsevä kirahvi 17.8.2023 0:50
   Tulos: +200 (210 ääntä)
   Kiva kusipää toi joka valittaa kaverista, joka kuitenkin korvaa aiheuttamansa vahingot joita sattuu muutaman vuoden välein. Toisinaan kun juon kopan kaljaa (n. 8l) olen juonut vielä litran tai puolitoista vettä päälle ettei aamulla ole niin kuiva suu.

   Lainaa

  5. Pelkkä preeriasusi 17.8.2023 1:05
   Tulos: +144 (166 ääntä)
   Ja mua ahdistaa jos en tunnin aikana ota vähintään yhtä vesihörppyä

   Lainaa

  6. Tulos: +242 (256 ääntä)
   Kyllä. "Melkein litra" vettä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä kuolettavaa. Mä luin myös kerran uutisen missä mies oli kompastunut liukuportaissa ja kuollut, joten miten todennäköistä on, että henki menee nyt kun käytin liukuportaita eilen? Okei, uutinen oli vuosikymmeniä vanha eikä edes Suomesta, mutta silti :( Varmuuden vuoksi kävin kävelemässä 15 kilsaa tasapainottaakseni tilannetta, mutta sainkohan nyt liikaa askelia?

   Lainaa

  7. Saatanan vajaaälyinen lehmä 17.8.2023 1:26
   Tulos: +145 (149 ääntä)
   Näillä oli hyvä aloittaa takasivun lukeminen, luulot heti pois

   Lainaa

  8. Napakka paimen 17.8.2023 1:30
   Tulos: +201 (205 ääntä)
   Tornipöllö: Nimetön jäsen on nyt päättänyt, että kaveri on vittumainen vandaali joka ansaitsee tulla potkituksi pellolle. Vissiin ainoa hyväksyttävä vastaus olisi ollut "hyvä hyvä, olet selkeesti oikeessa, sano sille ääliölle suorat sanat ja vie varmuuden vuoksi vielä käräjille" ja kaikki muu on vaan [...]
   "Ette tiedä puoliakaan". No olisiko ollut hyvä avata niin voisi kommentoida paremmin? Sitä paitsi jotkut nyt vaan on vähän kömpelömpiä ja häslämpiä, silti voivat olla ihmisenä mukavia. Kyllähän tää haiskahtaa just tolle mitä sanoit että haetaan tukea välien poikki laittamiselle, mutta sitten kun sitä ei tullutkaan alkoi riehuminen. Perus.

   Lainaa

  9. Napakka paimen 17.8.2023 1:34
   Tulos: +136 (140 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Miten Tessa on pysynyt hengissä tähän asti
   Hyvä kysymys. Kas kun ei syönyt suolaa lusikalla suoraan purkista. Näkyy viivoja silmissä, aika rajuksi heittää. Veden juonti on yllättävän vaativaa.

   Lainaa

  10. Tulos: +136 (144 ääntä)
   "voiko liikaa suolaa olla"... koska missäänhän ei koskaan varoiteta liian suolankäytön terveyshaitoista...

   Lainaa

  11. Saranoitu persoona 17.8.2023 2:51
   Tulos: +262 (268 ääntä)
   Siis... pohtiko Tessa tuossa yhdessä viestissä että onko Novellen vesipulloissa vettä?

   Lainaa

  12. Tulos: +133 (139 ääntä)
   Litra vettä kerralla on dramaattista? Onko tuo ihminen koskaan harrastanut liikuntaa kesällä?

   Lainaa

  13. Voimakas koira 17.8.2023 3:09
   Tulos: +20 (52 ääntä)
   Istuisin nimettömän jäsenen sohvalle tahallaan niin kovasti, että koko sohva pahimmillaan romahtaisi lattian läpi.

   Lainaa

  14. Kernas norppa 17.8.2023 6:02
   Tulos: +128 (134 ääntä)
   On mahdollista juoda liikaa vettä ja saada vesimyrkytys, muistaakseni on myös mahdollista että solut irtoavat toisistaan, mutta siihen kyllä vaaditaan vähän isompi määrä vettä kerralla kuin "varmaan litra". Jos uskoo olevansa kuolemaisillaan, on muutenkin varmaan parempiakin tapoja hoitaa tilanne kuin kysellä somessa. Hätänumero, Myrkytystietokeskus ja Google tulee ainakin itselle mieleen ennen Facebookia.

   Lainaa

  15. Kenkku ampiainen 17.8.2023 7:10
   Tulos: +149 (155 ääntä)
   Jotkut ihmiset on kyllä sellaisia rysähtelijöitä, että ne rikkoo kaiken mihin koskee. Itse en ole niin paha (poikani on kyllä kovaa vauhtia sellaiseksi kasvamassa), mutta mulla aina tavarat vaan tippuilee käsistä ja joskus sotkua tulee. Eräs ystävä luuli, että teen tätä tahallani hänen kiusakseen. Oli lopulta pakko laittaa itse välit poikki, koska kävi liian raskaaksi kuunnella syyttelyä vuosien takaisista asioista.

   Lainaa

  16. Voimakas koira 17.8.2023 7:20
   Tulos: +91 (95 ääntä)
   Kernas norppa: On mahdollista juoda liikaa vettä ja saada vesimyrkytys, muistaakseni on myös mahdollista että solut irtoavat toisistaan, mutta siihen kyllä vaaditaan vähän isompi määrä vettä kerralla kuin "varmaan litra". Jos uskoo olevansa kuolemaisillaan, on muutenkin varmaan parempiakin tapoja hoitaa [...]
   Suoraan ei ole kyse pelkästä vesimäärästä, vaan ennestään olleesta kehon suolojen tilanteesta, ja mahdollisesta vessassa käymisestä.
   Jos kehossasi on normaali suolatilanne, niin yleensä et voi juoda liikaa vettä, sillä se poistuisi kehosta nopeasti hikenä, tai ylä- tai alakautta.
   Mutta jos esim olet hikoillut liikunnan aikana suuret määrät suoloja pois, etkä ole korvannut niitä, niin 2 litraakin kerralla saattaa riittää vesimyrkytykseen, sillä kehossa solujen osmoosi häiriintyy, ja solut verta suolaisempana, alkavat imemään nestettä verenkierrosta itseensä, joka johtaa ensinnäkin nestehukkaan ja solujen turpoamiseen, joka aivoissa tapahtuessa on hengenvaarallista.
   Tämä sama ilmiö tapahtuu päinvastoin, kun juot liian suolaista vettä. Veri muuttuu niin paljon suolaisemmaksi, kuin solut, ja tämä alkaa pakottamaan vähäisenkin nesteen ulos soluista.

   Lainaa

  17. Huipukas kotka 17.8.2023 8:07
   Tulos: +58 (86 ääntä)
   Alle litra vettä ja iskee paniikki että "nyt kuolen" mitä helvettiä taas.. Mut on varmaan hampaat kivassa kunnossa jos aina janoon juodaan muuta kuin vettä. Kivennäisvesikin kun on ns. "happohyökkäys".

   Lainaa

  18. Itseasiassa 17.8.2023 8:13
   Tulos: +72 (74 ääntä)
   Mä oon viimeisen 8 vuoden aikana harjoittanut ainakin yhden sohvan (luulin kuopan tuleen siihen koska sohva oli vanha) ja paljon paljon muuta. Mutta nyt selvisi että olen tehnyt ne tahallani. Hyvä voin lopettaa, eikä tarvitse jatkuvasti heittää jotain pois tai korjata,säästyy sekin vaiva.

   Lainaa

  19. Tulos: +126 (132 ääntä)
   On kyllä raskas ihminen jos miettii jotain kahdeksan vuoden takaisia vahinkoja, jotka vieläpä korvattiin. Entäs ne kaikki mukavat hetket tämän viimeisen kahdeksan vuoden ajalta? Jos niitä on vähemmän niin ehkä ymmärrän Keltaista, mutta muussa tapauksessa tuo on vaan ihan naurettavaa vainoharhaisuutta. Ja tuo "sä et tiedä vittuakaan siitä minkälaista on olla sellaisen kaveri". Tarkoittaako hän sellaista joka on pari kertaa elämässään hajottanut toisen tavaroita vaiko kenties tuota "on todella isokokoinen"? Joka tapauksessa puhuu iljettävästi muka hyvästä ystävästään. Harmi että tämä ystävä on joutunut 21 vuotta elämään tuollaisen katkeran ihmisen kanssa. Ja nyt vielä esittää hyvää pataa saadakseen korvausrahat ja sitten välit poikki. Hyi.

   Lainaa

  20. Tulos: +69 (83 ääntä)
   Jos mun hyvä ystävä (niinku 8 vuoden aikainen voisi kuvitella olevan) rikkoisi sohvan käsinojan näennäisen vahingossa, niin ei tulisi edes mieleen alkaa vaatia korvaamaan.

   Lainaa

  21. Kyllästynyt. 17.8.2023 9:00
   Tulos: -98 (112 ääntä)
   Mikä teitä naisia vaivaa. Sulkekaa nyt jo ne facebookkinne.

   Lainaa

  22. Tulos: +112 (118 ääntä)
   Kyseessä on tuskin ollut ihan pränikkä Vepsäläisen sohva, jos se romahtaa, kun siihen istuu päälle. Jos aikaan mun opiskelijaboxin 20 vuotta vanha puhkipiereskelty sohva olisi pettänyt jonkun alta, niin olisin kyllä pyytänyt anteeksi sohvanraadon puolesta enkä lähtenyt penäämään korvauksia. Ja kitissyt asiasta vielä 8 vuotta myöhemmin. Ainut voittaja tuossa on anonyymin kaveri, joka pääsee eroon tuollaisesta ihmisestä.

   Lainaa

  23. Apua tarvitseva sakaali 17.8.2023 9:36
   Tulos: +103 (107 ääntä)
   Täytyy sanoa, että nuo Tessan vesistressit kuulostaa näin paniikkihäiriötä sairastavalle ihmiselle tosi tutuilta 🥲 olen sinänsä ihan älykäs ja funktionaalinen ihminen, mutta jotkin asiat saavat taistele ja pakene -reaktion hiukan ylivirittymään. Voimia Tessa, jokainen asia maailmassa ei oikeasti tapa sinua.

   Lainaa

  24. It's a deal 17.8.2023 11:30
   Tulos: +88 (92 ääntä)
   Kun lataat pöytään mielestäsi draamaelokuvaan riittävät ainekset, ja sinua pidetään nillittäjänä, on aika vetää "Te ette tiedä puoliakaan!"-kortti. Olisit sitten kertonut ne oikeasti vakavat asiat, etkä tuollaisia mitättömiä kommelluksia. Tunsin aikoinaan miehen, joka oli tunnettu siitä,että kaikki vaan hajosi hänen kohdallaan. Upouuden omakotitalon tupaantuliaisissa seisoi käytävällä WC:n ovenkahva ja puolet lukkomekanismista käsissään ja kysyi : "Onko tää miten kauan ollut paskana?"

   Lainaa

  25. Tulos: +36 (44 ääntä)
   Varmaan ollut jonkin asteinen nestehukka päällä jo pidempään, kun kerta 2 litraa mennyt tuosta vaan. Elimistö ollu että ”vihdoinkin! Tänne sitä vettä!” En ihmettele jos oikeasti juo vettä noin vähän 😮 ja jos virtsakin on aina voimakkaan keltaista voi olla varoitusmerkki. (Siinä kohtaa kun alkaa olla oranssia tai varsinkin punaista, aika mennä lääkäriin.)

   Lainaa

  26. Ilkkuva kirahvi 17.8.2023 12:06
   Tulos: +83 (85 ääntä)
   Ai että Novellen vesi sisältää myös vettä? Jännä.

   Lainaa

  27. Tulos: +19 (47 ääntä)
   Pisulla... kuka aikuinen käyttää tota sanaa? Siis itsestään...

   Lainaa

  28. Valittu mestari 17.8.2023 14:38
   Tulos: +55 (57 ääntä)
   Muuten en uskoisi Tessan juttua mutta olen viime aikoina kuullut monen sanovan etteivät he yleensä syö ruokaa. Eihän Tessan mielestä Novellekaan ole vettä.

   Lainaa

  29. Tulos: +34 (40 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Miten Tessa on pysynyt hengissä tähän asti
   Tuurilla

   Lainaa

  30. Vakiintunut kana 17.8.2023 15:36
   Tulos: +9 (43 ääntä)
   Se on hämmentävää, miten vähän jotkut tarvitsevat tai ylipäätään kykenevät juomaan vettä. Muistan erään tytön joka hävisi vesipokerissa kahdella peräkkäisellä kierroksella ja joutui siis juomaan kaksi lasillista vettä ja oksensi heti tämän jälkeen. Itse taas vedän joka aamu sängyn reunalla istuen vajaan litran kevyesti luonnonsuolalla suolattua vettä (enkä muuten ole tuon tavan aloittamisen jälkeen tarvinnut aamukahvia lainkaan koska olen aina niin virkeä ilmankin!) ja päivän mittaan menee vielä litra tai pari lisää, riippuen hikoilun määrästä. Enkä vissiin oo tainnut kuolla vielä.

   Lainaa

  31. Jäävi appelsiini 17.8.2023 15:40
   Tulos: +48 (50 ääntä)
   Kysyy neuvoa/mielipidettä eikä saa sellaista, jonka on jo ennen kysymistä on päättänyt ainoaksi minkä hyväksyy. Pettyy ja haukkuu muut kun muut eivät anna hänelle se yhtä ainoa vastausta. Toimii.

   Lainaa

  32. Joutuisa susi 17.8.2023 15:42
   Tulos: +46 (50 ääntä)
   Näin video lihaksikkaasta henkilöstä joka kuulema käy salilla. Kävin itsekin kerran salilla, niin tuleeko minusta nyt lihaksikas? Pitääkö olla huolissaan että pyöräilin töihin ja kohta sitä voittaa ranskan ympäriajot?

   Lainaa

  33. Römeä jääkarhu 17.8.2023 16:00
   Tulos: +40 (42 ääntä)
   Huipukas kotka: Alle litra vettä ja iskee paniikki että "nyt kuolen" mitä helvettiä taas.. Mut on varmaan hampaat kivassa kunnossa jos aina janoon juodaan muuta kuin vettä. Kivennäisvesikin kun on ns. "happohyökkäys".

   No siinä mielessä joo, että kaikki syöminen ja juominen on happohyökkäys, mutta ihan Hammaslääkäriliiton mukaan tavallinen, maustamaton kivennäisvesi ei aiheuta eroosiota, vaan vastaa ihan vettä. Hiilihappo yksinään ei kuluta hampaiden kiillettä. Eri juttu sitten, jos on maustettua vettä jossa on mukana sitruunahappoa, omenahappoa tai muita happoja.

   Lainaa

  34. Karvanen ananas 17.8.2023 22:39
   Tulos: +35 (37 ääntä)
   Toivottavasti tää kaveri tunnistaisi itsensä tästä nimettömän kirjoituksesta ja unohtaisi tommosen "kaverin". Ansaitsee paljon parempia ystäviä elämäänsä.

   Lainaa

  35. Käsittämätön satuhahmo 18.8.2023 2:17
   Tulos: +25 (27 ääntä)
   Jäävi appelsiini: Kysyy neuvoa/mielipidettä eikä saa sellaista, jonka on jo ennen kysymistä on päättänyt ainoaksi minkä hyväksyy. Pettyy ja haukkuu muut kun muut eivät anna hänelle se yhtä ainoa vastausta. Toimii.
   Juurikin näin. Vain caps lock ja rage quit jäi puuttumaan.

   Lainaa

  36. Tauoton salaatti 18.8.2023 9:10
   Tulos: +36 (38 ääntä)
   Kernas norppa: On mahdollista juoda liikaa vettä ja saada vesimyrkytys, muistaakseni on myös mahdollista että solut irtoavat toisistaan, mutta siihen kyllä vaaditaan vähän isompi määrä vettä kerralla kuin "varmaan litra". Jos uskoo olevansa kuolemaisillaan, on muutenkin varmaan parempiakin tapoja hoitaa [...]
   Tessan tapauksessa lienee parempi kuitenkin, että rasittaa kavereitaan facebookissa, kuin esim. häkeä, jos ongelmat on tuota tasoa..

   Lainaa

  37. Suolakurkkuteline 18.8.2023 10:47
   Tulos: +18 (24 ääntä)
   Toi Tessa on maailman raivostuttavin olento ja kirjoittelee todella aktiivisesti Naistenhuoneella. Hirveän naisvihamielinen, mutta ilmeisesti neidillä on todella paljon mielenterveysongelmia.

   Lainaa

  38. Jakoon laitettu tyyny 18.8.2023 11:31
   Tulos: +33 (35 ääntä)
   Valittu mestari: Muuten en uskoisi Tessan juttua mutta olen viime aikoina kuullut monen sanovan etteivät he yleensä syö ruokaa. Eihän Tessan mielestä Novellekaan ole vettä.
   Niin kuin niissä telkkarin tulliohjelmissa aina joku tulee matkalaukut täynnä ruokaa ja sitten selittää huuli pyöreenä eihän nää nyt RUOKAA ole.

   Lainaa

  39. Muikea Mastodontti 19.8.2023 13:02
   Tulos: +4 (18 ääntä)
   Saranoitu persoona: Siis... pohtiko Tessa tuossa yhdessä viestissä että onko Novellen vesipulloissa vettä?
   Tessa on siis juonut koko elämänsä limsoja ja energy drinksejä ja jotain Novellea/Saskiaa eikä ymmärrys riitä että niissäkin on 96-100% vettä. 
   Nyt sitten kun joi ekaa kertaa vähän enemmän hanavettä putkeen niin 
   "OOÄMJII JOIN VETTÄ EKAA KERTAA NIINQ 2 LITRAA KUOLENKX MÄ NYT??!"

   Lainaa

  40. Löyhkäävä raparperi 19.8.2023 14:21
   Tulos: -10 (12 ääntä)
   Muikea Mastodontti: Tessa on siis juonut koko elämänsä limsoja ja energy drinksejä ja jotain Novellea/Saskiaa eikä ymmärrys riitä että niissäkin on 96-100% vettä.  Nyt sitten kun joi ekaa kertaa vähän enemmän hanavettä putkeen niin "OOÄMJII JOIN VETTÄ EKAA KERTAA NIINQ 2 LITRAA KUOLENKX MÄ NYT??!"
   Hah hah...!!! Hauska juttu... NOT.

   Lainaa

  41. Liitoutunut lokki 19.8.2023 16:22
   Tulos: +3 (17 ääntä)
   Huipukas kotka: Alle litra vettä ja iskee paniikki että "nyt kuolen" mitä helvettiä taas.. Mut on varmaan hampaat kivassa kunnossa jos aina janoon juodaan muuta kuin vettä. Kivennäisvesikin kun on ns. "happohyökkäys".
   Maustettu kivennäisvesi on huono hampaille. Hiilihapotettu vesi ilman mitää makua on ihan yhtä hyvä ku tavallinen vesi.

   Lainaa

  42. rottanpää 20.8.2023 0:11
   Tulos: +11 (17 ääntä)
   Apua tarvitseva sakaali: Täytyy sanoa, että nuo Tessan vesistressit kuulostaa näin paniikkihäiriötä sairastavalle ihmiselle tosi tutuilta 🥲 olen sinänsä ihan älykäs ja funktionaalinen ihminen, mutta jotkin asiat saavat taistele ja pakene -reaktion hiukan ylivirittymään. Voimia Tessa, jokainen asia maailmassa ei oikeasti tapa sinua.
   Olin tulossa sanomaan ihan samaa. Tilaan samaistuvana Tessan kirjoitukset kuulosti mun korvaan ihan paniikkikohtaukselta.
   Paniikkikohtauksessa iskee yleensä täysin irrationaalinen kuolemanpelko, ja paniikki itsessään aiheuttaa fyysisiä tuntemuksia, jotka helposti pahentavat pelkoa entisestään (itselläni esim. alkaa puristaa rintaa, ja kuvittelen sen olevan sydänkohtaus vaikka järjellisesti tiedänkin sen olevan vain sitä paniikkia). Musta osuvampi nimi paniikkikohtaukselle olisikin ehkä pelko- tai kauhukohtaus, koska sitä se oikeastaan on: aivan silmitöntä, kohteetonta kauhua, vaikkei oikeasti ole mitään vaaraa. Se iskee johonkin niin alkukantaiseen tarpeeseen selviytyä, ettei järki yleensä kerta kaikkiaan pysty pysäyttämään sitä syöksykierrettä. Se kauhu ruokkii itseään. 

   Lainaa

  43. Valkea kultakala 20.8.2023 10:41
   Tulos: +10 (12 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Miten Tessa on pysynyt hengissä tähän asti
   Kun seuraa naistenhuoneita tämän neidin osalta, miettii samaa joka päivä.

   Lainaa

  44. Tilattava tuhatjalkainen 20.8.2023 22:28
   Tulos: +11 (15 ääntä)
   Napakka paimen: "Ette tiedä puoliakaan". No olisiko ollut hyvä avata niin voisi kommentoida paremmin? Sitä paitsi jotkut nyt vaan on vähän kömpelömpiä ja häslämpiä, silti voivat olla ihmisenä mukavia. Kyllähän tää haiskahtaa just tolle mitä sanoit että haetaan tukea välien poikki laittamiselle, mutta sitten kun sitä ei tullutkaan alkoi riehuminen. Perus.
   Minä olen hajottanut kaverin vessanpöntön. 
   Ja olemme vieläkin kavereita. Ei varmaan enää olla kolmen vuoden päästä, kun olen siinä ajassa varmaan hajottanut jotain muutakin. Ehkä leivänpaahtimen?

   Lainaa

  45. Maankuulu päärynä 21.8.2023 4:16
   Tulos: +9 (17 ääntä)
   Kenkku ampiainen: Jotkut ihmiset on kyllä sellaisia rysähtelijöitä, että ne rikkoo kaiken mihin koskee. Itse en ole niin paha (poikani on kyllä kovaa vauhtia sellaiseksi kasvamassa), mutta mulla aina tavarat vaan tippuilee käsistä ja joskus sotkua tulee. Eräs ystävä luuli, että teen tätä tahallani hänen [...]
   Ei siitä pelkästä hajottelusta mitään, jos ei nyt laseja heittele seinään kylässä ollessaan.
   Tuo "ette tiedä puoliakaan" voisi viitata johonkin sellaiseen? Itselläni on viinalle perso, pian 5-kymppinen ihan iloinen nuoruudenkaveri, jota olen vältellyt nyt viimeiset vuodet.
    Hänen käytöksensä on välillä tosi raskasta: pummii aina muilta viinat, kaljat, pääsymaksut, ruoat ja reseptilääkkeet, ja vaatii että bileet pidetään kaverilla: ei ikinä hänen kodissaan. Humalassa raivoaa ja haastaa muita, heittelee laseja seinille, käy käsiksi, lääppii kaikkia ja vaatii huomiota, tunkee saunaan ilman lupaa ja irrottaa kömpelyyksissään hanat ja suihkuletkut seinästä. Jälkeenpäin hän haukkuu muut, että näillä on muka käytös- ja alkoholiongelmia, vaikka hän oli itse ainoa, joka hävitti kännykkänsä ja oli putkassa. Eikä tämä tyyppi ikinä korvaa kenellekään mitään!

   Lainaa

  46. Tajuton tonttu 21.8.2023 8:00
   Tulos: -9 (11 ääntä)
   Liitoutunut lokki: Maustettu kivennäisvesi on huono hampaille. Hiilihapotettu vesi ilman mitää makua on ihan yhtä hyvä ku tavallinen vesi.
   Juuei.

   Lainaa

  47. Tulos: -2 (12 ääntä)
   Vakiintunut kana: Se on hämmentävää, miten vähän jotkut tarvitsevat tai ylipäätään kykenevät juomaan vettä. Muistan erään tytön joka hävisi vesipokerissa kahdella peräkkäisellä kierroksella ja joutui siis juomaan kaksi lasillista vettä ja oksensi heti tämän jälkeen. Itse taas vedän joka aamu sängyn reunalla [...]
   Vesi maistuu pahalta. Siis ei vaan pysty juomaan kerralla paljoa. Nykyään, kun joutuu ottamaan lääkkeitä aamulla, oon saanut totutettua itseni juomaan sen muutaman desin. Pullosta vähän helpompi juoda (ainakin jos on kova jano), kun siitä kapeasta suusta saa helpommin kaadettua sen veden niin, ettei se leviä poskiin vaan menee tuosta keskeltä kevyesti suoraan nieluun. Jep, tämmösiä meitä on olemassa - vedenjuonti on vastenmielistä.

   Lainaa

  48. Vakiintunut kana 22.8.2023 12:48
   Tulos: 0 (6 ääntä)
   Mimmi: Vesi maistuu pahalta. Siis ei vaan pysty juomaan kerralla paljoa. Nykyään, kun joutuu ottamaan lääkkeitä aamulla, oon saanut totutettua itseni juomaan sen muutaman desin. Pullosta vähän helpompi juoda (ainakin jos on kova jano), kun siitä kapeasta suusta saa helpommin kaadettua sen veden niin, ettei se leviä poskiin [...]
   Eipähän Mimmi tätä enää varmaan huomaa, mutta jos satut huomaamaan, niin tutustupa aiheeseen nimeltä merisuolatun veden juominen. Netistä löytyy tietoa. Viralliset tahot (ounou, kuulostan ihan niiltä salaliittoteoriaihmisiltä...) sanovat että natriumkloridi on natriumkloridia, vaikka se kuinka olis puhdistamatonta, mutta oma kokemus aiheesta kertoo toista. Ja koko meidän suvun kokemus jo vuosien ajalta.
   Tavallinen (siis puhdistettu ja raffinoitu ja paakkuuntumisenestoainetta sisältävä) ns. ruokasuola turvottaa minua (ja kaikkia muitakin perheeni jäseniä) aivan tolkuttomasti ja maistuukin pahalta. Mutta kun vaihtaa sen puhdistamattomaan merisuolaan (esim. Danival) tai vuorisuolaan (itse käytän näitä molempia sekaisin), eron kyllä huomaa pian terveydessään. 76v äidilläni oli aiemmin jalat aina kivuliaasti turvoksissa, mutta ne turvotukset (ja lihasrampit) loppuivat, kun hän vaihtoi tavallisen suolan puhdistamattomaan. Ja koska kaikki ajattelevat nyt verenpainetta, pääsen kertomaan, että sekin on meillä koko sakilla hyvä. Meillä tosin on ollut enemmänkin ongelmana liian alhainen verenpaine, mutta merisuolakuuri normalisoi sitä kumpaankin suuntaan. 
   Ja tämän suolan ripauttaminen juomaveden joukkoon tekee vedestä huomattavasti helpommin juotavaa. En itsekään pysty pelkkää vettä juomaan kovin paljon, mutta merisuolattuna sitä menee helposti puoli litraa kerralla. 
   Ja jos joku nyt kiinnostui aiheesta, niin korostan, ettei se kaupan sinisessä purkissa myytävä merisuola käy tähän. Siinä kun on paakkuuntumisenestoainetta. Se tämän ainut harmittava puoli onkin, että suolat joutuu ostamaan joko netistä tai luontaistuotekaupasta. Vuorisuolaa löytyy toki aika hyvin marketeistakin. Kallista esim. Danival ei ole, jotain 3-4 euroa/kilo ja kilo kestää kauan vaikka suolaa käyttäisi hoitoannoksella. 

   Lainaa

  49. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Suolakurkkuteline: Toi Tessa on maailman raivostuttavin olento ja kirjoittelee todella aktiivisesti Naistenhuoneella. Hirveän naisvihamielinen, mutta ilmeisesti neidillä on todella paljon mielenterveysongelmia.
   Voi kiitos että oot saanut raivostuttavan kuvan ja mulla ei ole mitään naisvihaa. En vihaa ketään saati ole ilkeä niinkun sinä kirjottelet ilkeään sävyyn?
   Ja en olis kysynyt koko vesi jutusta ellei olisi tullut se uutinen missä nainen kuoli juotuaan 2l.. kyseenalaistan kaikkea tekemääni jos kuulen asioista toisin mitä sitten? Ja pitääkö niin vakavasti ottaa jokaisen jutun. 
   Tiedän että juttuni somessa voi antaa väärää kuvaa minusta, minun mokani. Irl hauska rento ja huumorintajuinen ja höpsö 

   Lainaa

  50. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Muikea Mastodontti: Tessa on siis juonut koko elämänsä limsoja ja energy drinksejä ja jotain Novellea/Saskiaa eikä ymmärrys riitä että niissäkin on 96-100% vettä.  Nyt sitten kun joi ekaa kertaa vähän enemmän hanavettä putkeen niin "OOÄMJII JOIN VETTÄ EKAA KERTAA NIINQ 2 LITRAA KUOLENKX MÄ NYT??!"
   Koska tämän jälkeen tuli uutinen jossa luki naisen kuolleen kun joi 2l vettä. Mistä vaikka voit tietää jos mulla on joku sairaus vaikka munuaisissa tms että
   Vesi ei imeydy normaalisti tai poistu.  Ja jos mulla oikea kuoleman hätä ois ollut niin varmaan oisin soittanu apua tai herättänyt ensin oman kumppanin. Mutta pahaolo veden juonnista on myös ihan oikea juttu (:

   Lainaa

  51. Tulos: -4 (6 ääntä)
   Mukava maksamakkara: Miten Tessa on pysynyt hengissä tähän asti
   Kaikkea ei tarvii ottaa ihan kirjaimellisesti. Ja toiseksi tämä perustui esim siihen että näin uutisen missä luki naisen kuoltua juotuaan 2l. Mun mielestä tässä maailmassa kaikki on mahdollista! Kuolet vaikka siihen porkkanan palaakin niin miksei vaikka lasilliseen vettä (;

   Lainaa

  52. Tulos: -5 (7 ääntä)
   Laura: Varmaan ollut jonkin asteinen nestehukka päällä jo pidempään, kun kerta 2 litraa mennyt tuosta vaan. Elimistö ollu että ”vihdoinkin! Tänne sitä vettä!” En ihmettele jos oikeasti juo vettä noin vähän 😮 ja jos virtsakin on aina voimakkaan keltaista voi olla varoitusmerkki. (Siinä kohtaa kun [...]
   Mulla ei ollut edes jano vaan ajattelin aloittaa aamun terveellisesti ja opetella juomaan vettä, mutta vedin sen sitten ihan ääripäähän överiks ”ahmimalla” vettä.

   Lainaa

  53. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Valittu mestari: Muuten en uskoisi Tessan juttua mutta olen viime aikoina kuullut monen sanovan etteivät he yleensä syö ruokaa. Eihän Tessan mielestä Novellekaan ole vettä.
   Niin että ajaako novelle sinkkivesi vaikka saman asian kun puhdas kraana/ lähdevesi. Sitä tässä haettiin. Kyllä varmaan kaikessa mitä juon niin sisältää sitä vettä 🙄 mutta en ole esim koskaan juonut pelkkää vettä litraa ja siitä tuli paha olo.

   Lainaa

  54. Maanalainen satuhahmo 23.8.2023 13:38
   Tulos: +7 (9 ääntä)
   Minäitse: Voi kiitos että oot saanut raivostuttavan kuvan ja mulla ei ole mitään naisvihaa. En vihaa ketään saati ole ilkeä niinkun sinä kirjottelet ilkeään sävyyn? Ja en olis kysynyt koko vesi jutusta ellei olisi tullut se uutinen missä nainen kuoli juotuaan 2l.. kyseenalaistan kaikkea tekemääni jos kuulen asioista toisin [...]
   Kaikki tää avautuminen - mutta ethän sä juonut sitä 2 litraa, et edes sitä kokonaista yhtä litraa vettä. Miten sen naisen tilanne liittyy suhun siis ollenkaan…?

   Lainaa

  55. Tulos: -7 (7 ääntä)
   Maanalainen satuhahmo: Kaikki tää avautuminen - mutta ethän sä juonut sitä 2 litraa, et edes sitä kokonaista yhtä litraa vettä. Miten sen naisen tilanne liittyy suhun siis ollenkaan…?
   Ai on raivostuttavaa jos avautuu? Mitä sitten? 
   Ja mistä tiiät etten juonu muka edes litraa? No litroja kumminkin oli 1-2 mut aloin vaan kyseenalaistamaan sitten asiaa, koska on litrakin jo toisaalta paljon niinku yleisesti. Ja jos joisin joku 3 pientä mukillista ni sitä ei ehkä alkais mutta siinä tilanteessa nyt vaan tuli, koska en oo koskaan esim juonut litraa kerralla nii itselle uus juttu ja opein siitä että siitä tulee huono olo. Enkä ihan kirjaimellisesti pelkää että kuolisin, mutta mietin kaikesta. Joo toisten mielestä voi olla turhaa ja naurettavaa mut se on ihan kuinka pitkälle asiaa miettii. Esim pelkään onko suu veden nieleminen vaarallista tai meet magneettikuvauksiin mietin onko mun sisällä jotain magneettia vaikka mun tietääkseni ei ole mutta mä pidän kaikkea tässä maailmassa mahdollisena ja en aina mieti kysymyksiäni itsekseen kyllä sit tajuun vastauksen jos alan miettimään tarkemmin yms. Ja jos mulla ois kunnon hätä ollu verestäkin ni kai oisin kumppanin ekana herättänyt kun siinä sängyllä sen vieressä tätä kirjottelin yms… mutta ihan sama jos joku ei ymmärrä miks joku kysyy jotain asiaa ja vaikea sitä on selittääkkään. Ja niinku sanoin ilman uutista en ois kysynyt , paitsi oisin sit pelästyny silti ehkä sitä huonoa oloa mikä vedestä tulee kun en ole sitä pelkkää vettä kauheesti lipitellyt niin en tiedä miltä sen pitäs tuntua, eli kun vettä juo se maku jää tonne jonnekkin tai tunnen sen veden kurkussa ja tuolla josain. Tiiän että kaikista jää jopa limuista mutta ei samalla tavalla 

   Lainaa

  56. Tulos: 0 (2 ääntä)
   Vakiintunut kana: Eipähän Mimmi tätä enää varmaan huomaa, mutta jos satut huomaamaan, niin tutustupa aiheeseen nimeltä merisuolatun veden juominen. Netistä löytyy tietoa. Viralliset tahot (ounou, kuulostan ihan niiltä salaliittoteoriaihmisiltä...) sanovat että natriumkloridi on natriumkloridia, vaikka se kuinka olis puhdistamatonta, [...]
   Pakko kysyä, myytkö tota kamaa? Vai onko tää joku koulutyö missä opetellaan markkinointia, tai työ? Bottitehdas maksettu kuukaudeksi kertomaan suolojen ihmeistä hoidollisina annoksina? No ethän sä voi vastata, kyllä mä sen tajuan, mutta olisi ollut kiva tietää.

   Lainaa

  57. Tulos: +4 (4 ääntä)
   Minäitse: Mulla ei ollut edes jano vaan ajattelin aloittaa aamun terveellisesti ja opetella juomaan vettä, mutta vedin sen sitten ihan ääripäähän överiks ”ahmimalla” vettä.
   Tajusin juuri että joko itse päähinkenkilö tai joku häntä esittävä saapui tekemään jälkisammutusta. Se vaan pitää tehdä aivan mielettömän hyvin tai käy niin että vaan saa aikaan lisää sotkua ja monesti olisikin parempi vaan antaa olla. Kyseessä ei ole mikään iso juttu, mun mielestä, ja nyt vaan pidät esillä sitä ja koko ajan useampi tästä kuulee jne jne. No ei kai se niin vakavaa ole jos et yritä olla influenssa tms itsellään rahaa tekevä.

   Lainaa

  58. Tulos: -1 (1 ääni)
   Omalla tavallaan ymmärrän Tessaa... minäkään en ole tottunut juomaan vettä. Olen selvinnyt 35-vuotiaaksi juomalla pääosin maitoa ja sokerittomia limuja sekä syömällä tavallista ruokaa. Vettä tuli juotua vain silloin tällöin. Olen vasta nyt muutaman viime vuoden sisällä alkanut juomaan vettä, mutta silti sitä menee ehkä vain yksi tai kaksi isoa lasia (eli enintään litra) päivässä. ...Taidankin tästä mennä ottamaan yhden lasin, huone on kamalan kuuma (minkä takia talossa on sisällä 26 astetta lämmintä kun ulkona on 16, ei ole meillä edes lämpöpatterit olleet päällä kolmeenkymmeneen vuoteen).

   Lainaa

  Lue lisää

  Kommentoi

  Avatar

  Vastaa

  Nimikone

  Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

  Avainsanat: kaverit, kuolema, rikkoa, sohva, suola, uutiset, vesi